Fest :)

Först kom Henriks kompisar hit så ja satt och drack lite med dom tills Manuela sluta jobba :) Vid halv tio ungefär kom hon hit, fixa sig lite och sen gick vi bort till Hörnan där Sofia var med killar från klassen ;) KUL att ses igen !! Kändes inte alls längesen vi sågs när vi väl gjorde det, men det är ju allt för längesen =/ Så det va kul med en liten "klassfest" på Hörnan :D va massa folk där och vid tolv nångång gick ja, manuela och sofia upp till johanna en sväng och sa hej.. sen följde johanna och emelie med oss till Hc :D Där va det inte så mycket folk, men det va jävligt kul ändå :D Det trodde ja inte en vanlig lördag.. Men ja hade kul precis heela kvällen :D När hc stängde skulle ja hämta min jacka men den va borta! Fick stå där inne å leta som en galning men den fanns inte.. till slut kom hon som står i garderoben å sa: Men här ligger den ju.. Då hade den ramlat ner från galgen, bra koll dom hade.. Men det va ju tur att den kom till reda :D När vi gick därifrån mötte ja upp Henrik, så gick vi hem.. Gick å la oss å somna direkt nästan :)

Henrik fick upp tidigt idag för han skulle med en buss till Bengtsfors tjugo över tio.. För idag är det dop för hans systerdotter Lova! Tråkigt att ja inte kan följa med eftersom ja ska jobba ikväll.. och det går så få bussar så ja fick stanna hemma =/ Han kommer hem ikväll tror ja när ja slutar jobba :) Då blir det lugnt för ja är väldigt trött..

Ska försöka laga nån mat nu också, ätit ett äpple än så länge för vi har ingen frukost :P Så nu ska ja försöka skrapa ihop nått :D Lägger ut bilder snart från gårdagen! 

Juste, måste ju nämna att självaste Peter Forsberg va på Hc igår.. satt i ett hörn med tre vakter och en jävla massa folk runt sig.. Tänkte ta ett kort för å ha bevis men fick inte av vakterna.. Tråkiga :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0