Idol Ola - kväll !!

Manuela kom hem till mamma och pappa där jag va :D Vi locka håret och sådär, sen gick vi ner till lägenheten.. Börja förfesta och hade det allmänt trevligt :D Sen gick vi  bort till HC.. Va inte så mycket folk till en början men sen vid elva-halv tolv typ började alla komma! Dansgolvet fylldes upp och No Limits började spela.. Ett bra coverband som satte igång publiken :D Vi tolv ungefär kom Ola och spelade.. han spelade bara tre låtar, det va lite tråkigt! Hade hoppats att han skulle spela mer, eller trodde ju det såklart.. men men, så är det.. Han kanske skulle iväg :P Hade iallafall skitkul och träffade mycket folk som man inte sett på länge! Så det va skoj :)

Imorse ringde mamma och väckte mig, jag hade råkat fått med hennes mobilladdare igår, så hon åkte ner och skulle hämta den, för hon vill inte att hennes mobil ska stängas av för hon vet inte sin PIN-kod.. haha ;D Så ja åkte med hem till dom och käka frukost och sådär :) senare ska vi till mormor och hälsa på, det ska bli kul.. längesen ja träffade henne nu!

Ikväll ska ja jobba 19.00-20.30.. eftersom vi slog ihop mina två grupper så jobbar ja en och en halvtimme på söndagar framöver.. lite tråkigt, men så är det :) Ska nog ringa och höra när Henrik hade tänkt att komma hem också :)


Jag är nylockad hemma hos mamma och pappa :D


Åkte ner till lägenheten och fortsatte :)


Toaletten på Hc :D


Grabbarna grus ;P

Det va bara några kort (av Manuela) ja lägger ut fler ikväll eller imorron :)

Kommentarer
Postat av: Fia

Känns som jag helt klart missade mkt.. :( Vilket känns as trist! :S

2008-10-05 @ 20:51:54
URL: http://soofiafiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0