Agerat städtant

Nu ser det riktigt hemtrevligt ut hos mig ju! Hela förmiddan har jag knallat runt med dammsugaren i lägenheten.. Har en förmåga att glömma bort att det faktiskt behövs dammsugas bakom/under sängen och bakom byrån emellanåt också. Där fanns det några dammråttor som trivdes men som fick säga byebye och bosätta sig i dammsugaren istället ;) Har även fönstret öppet så det kommer in lite frisk luft. Hela badrummet är skrubbat så det glänser. Den stora diskhögen är borta. Stått och plaskat i köket en bra stund nu, men nu är det äntigen borta. Skönt!! Så nu ska jag ta mig en lång och välbehövlig dusch! Behöver det nu känner jag. Mina fingrar har blivit russin efter all diskning.

Gjorde en paus i mitt städande och gjorde några ärenden på stan. Blir utgång ikväll! Huvudvärken är som borttblåst och jag vill inte sitta hemma själv idag så lite fest får det bli :) Johanna kommer hit senare och kanske Emelie. Vet inte om Henrik och några va hans kompisar ska ut idag också. Får se hur det blir. Hoppas han kommer hit för jag vill inte sova ensam :) hihi..

Men nu blir det som sagt duschen och sen göra ett dyk in i garderoben och rota fram nånting man kan ha på sig ikväll. Alltid samma problem, blir många ombyten innan man känner att något funkar!


Kommentarer
Postat av: Elina

Jag tror det kanske har varit en städe helg för många. Många bloggar skriver att de har städat i helgen. Och det har jag också :) men jag ska dock fortsätta med det i veckan. Blev lat igår så jag orkade inte så mycket :P Ha en bra vecka !

2009-03-23 @ 07:38:26
URL: http://elinakallerup.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja det kanske är så :)

2009-03-23 @ 12:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0