Onsdag

Lika tråkigt idag i skolan.. Det är sant! Första veckan på denna utbildningen som jag har sagt att jag har tråkigt.. Och det är sjukt tråkigt !!! Tyvärr..

Hade mycket hellre varit hemma och plugga truckteori nu! Så nu får jag se hur jag resterande av denna veckan. Mycket stor sannolikhet att jag stannar hemma måste jag säga.. Vill verkligen klara trucken så det blir plugg, plugg, plugg :)



Nu har vi lunch, börjar om en halvtimme!

PUSS ♥


Kommentarer
Postat av: Lilla P

Hej tjejen! Har undrat ett tag nu vad det är du utbildar dig till? :)

puss och kram little pee.

2010-06-09 @ 19:47:33
Postat av: EMILIA

Hej Ida :D Jag går en handel/serviceutbildning på 16 veckor :) så nu den 24 juni (när den är slut) får jag intyg på allt vi läst osv :) Bra grej att ha med i CV:t så jag hoppade på utbildningen :) Hur går det för dig, för du pluggar fortfarande va? Puss o kram :)

2010-06-10 @ 19:06:04
URL: http://emiiliiia.blogg.se/
Postat av: Lilla P

Jaha på så vis :) Men då är du ju snart färdig då. Skönt. Trivs du bra? Vilket yrke vill du satsa på sedan när du är klar?



Jo, jag läser och läser. För tillfället läser jag sommarkurser och samlar poäng till min kandidatexamen (motsvarar 3 år på högskola och 180 högskolepoäng) som jag planerar att ta efter jul, vilket innebär att jag blir examinerad beteendevetare på grund nivå. Sedan blir det ett masterprogram (avancerad nivå) på 2 år till i antingen psykologi eller mänskliga rättigheter. Så jag kommer att vara kvar i skolbänken ett tag till innan jag är klar. Men sånt är livet :) haha.



Var så himla längesedan jag träffade alla, börjar bli lite sugen på att komma skaka rumpan på HC snart :)

Puss och kram pee

2010-06-11 @ 11:55:57
Postat av: EMILIA

Jaa, jag har verkligen haft det jättebra :) Jättegullig klass! Men nu är det som sagt snart slut :P Till att börja med vill jag jobba inom butik. Helst klädaffär! Praktiserat ganska mycket i det så det känns rätt just för tillfället :) Sen så får vi se vad jag ska hitta på längre fram. Svårt att tro att jag vill syssla med butiksjobb hela livet. Men vem vet, vi får se vad som händer ;D



Ojoj, ja du har du att göra ett tag till då :D Men ändå skönt att ha det planerat och klart så man vet vad man ska göra :) Duktig du är ;)



Jaa, nu var det längesen hörru! Den 22 juli är det dags för HC-show igen ;D Då får du minsann komma och skaka rumpa :D



Ha det toppen! PUSS :*

2010-06-14 @ 22:53:15
URL: http://emiiliiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0