Fix !!

Är hemma igen efter en dag ute på Karlberg :) Satt vid lagledarbordet och digga musik och kolla när dom små liven tävlade :) va danssugen jag blir !!

Kom hem för en timme sen ungefär. Henrik åkte hem ändå :P Han insåg nog att det var tråkigt att ligga här hela dan haha. Men han kanske kommer ikväll eller så åker jag hem till han imorron :) jag ska INTE åka till Bengtsfors i natt iallafall.. Det lovade jag mamma haha.. Hon tycker inte om när jag är ute och åker på nätterna när det är halkigt ute. Och det förstår jag ;P

Håller på och fixar iordning mig lite. Ska snart gå bort till Manuela för klockaan fem är det kalas :) Blir mat och tårta, mums! Jag älskar kalas :D sen blir det fest !!



Danstävling

Nu blev jag precis klar :) Idag är det danstävling ute på Karlberg så jag ska snart möta upp Manuela och Emelie så tar vi oss en promenad ut dit :) Runt fyra åker ja å Manuela hem till henne för så är det kalas :D senare ikväll blir det fest ;)

Henrik ligger och snosar i sängen fortfarande.. och känner jag honom rätt så kommer han ligga och sova hela dan :P

Ha en bra dag!

Myskväll

Nu är min älskling här any minute ;) Blir en riktig myskväll ikväll.. Precis tändt ljus i hela lägenheten :)

Ha en bra kväll



Resultatet

Hemkommen från solariet och ska plocka undan allt som ligger i lägenheten innan Henrik kommer :) För ikväll kommer han till mig !!! Kan säga det hur många gånger som helst, gud va glad jag är :D

Nu är jag som sagt brunhårig igen :P Borde nog färga det en gång till för alla slingor försvann inte.. Man ser lite ljust emellanåt, men men.. Får färga om det någon dag framöver kanske :) Blev nöjd iallafall.. Är ovan men det ändras nog snart :)

 
I danslokalen tidigare idag :)


Bye bye slingorna!


Och hello brownie :D



Spännande

Nu är jag hemma hos mamma och pappa :) Sitter med färgen i håret och ska alldeles strax skölja ur. Får hoppas att jag blir nöjd nu då :) Kommer garanterat göra ljusa slingor när jag tröttnat på det bruna igen :P hehe..

Och jag fick världens bästa nyhet förut :D Henrik åker hem idag istället för på söndag! Han vill hem till mig :D Så ikväll/natt kommer han. Jag har ju massa att göra imorgon och kommer inte vara hemma nånting men.. Han ville komma iallafall :) Ska sova hela dagen imorron istället när jag är borta :P han stannar hos mig tills på söndag tror ja :)

Underbart  ♥

Nu ska jag skölja ur färgen. Wish me luck ;)

God Morgon

Fredag idag :) Solen skiner och jag vill bara UT :) Hoppas vädret håller i sig för då blir det en promenad senare idag =) Har inget specielllt planerat idag. Ska städa danslokalen, sola, ut och gå, färga håret och ikväll är det Let´s Dance :) Som en vanlig dag i stort sett förutom att jag ska bli brunett igen ;P För nu har jag bestämt mig! Jopp, så är det :P Går hem till mamma och pappa efter att jag solat så får mamma hjälpa mig med håret :) Hoppas det blir bra! Va tror ni?

Vaknade av att Henrik skicka sms :) han är lite lurig. Vet inte om han tänkt sig åka hem idag? :O Hoppas det :D Saknar han så himla mycket nu. Ska bli mums att få krama och pussa på han igen :) ♥

Nu ska jag ta och göra mig lite frukost :)

Tror jag vet nu

Jo men nu har jag faktiskt bestämt mig tror jag.. haha, gud vad jag har velat fram och tillbaka nu. Men dom jag frågat tycker helt klart att färga det mörkt. Så imorron ska jag gå och kolla hårfärg så får mamma hjälpa mig :D Spännande!

Ska borsta tänderna nu så jag har det gjort :) Är inte trött för fem öre men lägger jag mig somnar jag väll :P

God natt iallafall :)


Beslutsångest!

Nu har jag suttit här ett bra tag och funderat på om jag ska färga mitt hår mörkbrunt igen? Har börjat tröttna lite på mina ljusa slingor men är rädd att jag kanske ångrar mig om jag färgar håret? Bahh, hur ska jag göra? Henrik är ju ingen vidare hjälp heller när jag frågar. "Spelar ingen roll, du är alltid fin babe". Gulligt, men det var ju inte det svaret ja ville ha :P


Som jag har nu. Tunna, ljusa slingor?


Eller mörkbrunt igen som jag hade för ett tag sen?

Kom igen nu och hjälp mig.. Ja har för många läsare för att få EN kommentar :P

En glad Manuela

Gick till mammas jobb och hjälpte henne med dataprogrammet :) Sen åkte vi hem till dom och jag blev allt bjuden på mat :D När jag hade ätit upp gick jag bort till Manuela och lämnade min present till henne. Och hon blev så glad så :D :D Jag gav henne alltså en PINK-biljett.. Så den 10 november är det vi som rockar till So what, sober osv. osv. Gud va roligt det ska bli, jag kan knappt vänta :D

Blev kaffe och fika hemma hos henne och sen åkte vi ner till stan och plinga på hemma hos Rickard. Manuela kollade på hans lägenhet som ligger i andra ingången i samma hus om mig :D Så nu ska vi bo bara ungefär 20m ifrån varandra från och med 1 april som det ser ut nu :D Ojoj, detta ska bli skoj!

När vi hade kollat klart gick vi hem till mig en sväng för hennes pappa va nyfiken på hur jag bodde :D dom har precis åkt hem typ.. och nu gör jag ingenting alls. Han tyckte att jag hade det lite stökigt så jag får väl plocka bort det då eftersom han påpekade det ;) hahah..

Ska gå bort till Rio nu om jag hinner innan det stänger och köpa påfyllning till mobilen. Sen blir det lugnt :)

  
En glad Manuela med biljetten :D

 
Jag köpte svart nagellack idag, ni får ursäkta att dom är korta ;P haha
Vi kollade även på film. High school musical 3 :D


Varit en solig och bra dag!


Vad gjorde jag för fel?

Maskinen med vittvätt blev inte ren? Den va knappt blött när jag tog ut den.. Hmm, märkligt.. Jag kanske inte sätte på den helt. Sätte på den igen iaf och nu är jag färdig för idag :) Så nu är alla mina kläder rena, skönt! Nu behöver jag inte tvätta på ett tag ;P

Har precis plattat håret så nu är jag iordninggjord och klar. Ska gå till banken snart och betala räkningar och sen ska jag gå upp till mamma på kontoret och hjälpa henne att installera nått program på datorn. Åker nog med hem till mamma och pappa när hon slutar halv ett eller så tar jag mig en promenad. Tänkte snika lite mat för jag orkar inte fixa och dona med det idag känner jag :P Ska hem till Manuela senare också och ge henne min wonderbara present :D Ska bli kul och se hur hon reagerar hoho ;D

Tar med mig kameran så ni får se bilder på födelsedagsbarnet senare under dagen ;)


Färdigplattat och redo för dagen ;D


Uppe med tuppen

Nae inte riktigt kanske men nästan iallafall ;P Klockan åtta pallra jag mig upp och nu har jag precis sätt igång två maskiner med tvätt.. Har den tidiga tiden idag också så det va bara att gå ner i tvättstugan och sätta igång! Blit vittvätt  och en röd med lakarn och sådär :) Slänge med ett par vita spetstrosor i den röda tvätten för att se om dom blir rosa istället :P Har två likadana så det kan ju vara roligt att ha ett par rosa också ;P hehe..

Kaffebryggarn är på och snart blir det frukost! Känns som ja blivit en kaffekärring som bara tvättar, diskar, städar och kollar på Nyhetsmorgon. Ojoj, jag njuter ;P



Och idag är det ingen vanlig dag för idag är det Manuelas 20 årsdag :D :D
Grattis gumman !!



My life would suck without you

Har kollat på filmen Men of honor på 6an. Verklighetsbaserad film som var helt ok. Va inte så insatt hela tiden men såg det mesta och det var bra ;) Nu sitter jag i sängen och min axel har somnat. Hur fan kan axeln somna liksom? Sitter och vickar och rör på den men de vill inte släppa.. känns hur skumt som helst hahah.. Den har aldrig somnat för mig iaf !?

Fasen, det kurrar i magen. Längesen jag åt något nu! Får nog ta mig apelsinen jag prata på förut innan jag lägger mig. Hatar att lägga mig när jag är hungrig, somnar aldrig då. Ligger bara och tänker på mat :P

Nåja, ska iallafall ha ett litet Kelly Clarkson maraton innan det blir läggdags. Glömmer bort va bra hon är egentligen. Lyssnar på henne alldeles för sällan :P En låt som har spelats flitigt denna kväll är My life would suck without you! Ni måste lyssna på den om ni inte gjort det än, riktigt bra låt med henne :)



Sov sött ♥


Henrik <3

Smsar med Henrik nu och han så go.. Saknar han massor nu och det ska bli så underbart när han kommer hem på söndag :) Som det ser ut nu så kommer dom hem vid sex-tiden ungefär och då hämtar dom upp mig när dom åker igenom Åmål, så slipper jag åka buss.. Skönt :)

Älskar honom mest av allt


Skönt!

Tog på mig joggingskorna och det blev en powerwalk till badhuset :) Solade och det va som vanligt lovely! Börjar få färg nu minsann, skönt det :) hehe.. när jag va klar tog jag mig en långpromenad och gick in till mamma och pappa. Där bjöd dom på kaffe och skorpor :) sen gick jag hem så ja var hemma lagomt till Halv åtta hos mig. Låg framför tvn och gjorde lite situps :D Så nu kan jag lägga mig med gott samvete ;) hehe.. Får ju inte lägga av med träningen för att det är lov ju ;P

Kikar på Semestersvenskar nu, tycker det är ett mysigt program :) Mamma sa att Ann på Kontoret här i stan ska vara med, men har inte sett henne än iallafall så dom kanske inte visar något.. Är iofs 20 minuter kvar så vi får väl se ;P Eller det kanske var nästa vecka? Aja, det märks ;)

Fick med mig en apelsin hem av mor och far så den ska jag smaska på senare :D Mums!

Rosa naglar

Nu har jag målat mina naglar rosa :) Men så fort jag målat och ser att det kanske gått bort en liten bit så börjar jag pilla bort det och helt plötsligt har jag fått bort allt.. Men nu är dom fina så nu ska jag inte göra det :P om det försvinner lite ska jag måla på istället för att pilla bort det.. Bättre så ;) Imorgon kanske jag får ta en tur till Ofelia och köpa svart nagellack, det är något jag saknar här hemma och tycker är väldigt snyggt :)

En timme kvar nu då tills jag ska sola, vad ska jag hitta på tills dess tro? Hörde på nyheterna förut förresten att om man är överviktig är det lika farligt som att röka 10 cigaretter om dagen. Jisses! Tur att man inte har dom problemen för det är ju hur ohälsosamt som helst. Uschamejjen!

 =  

Nelly

Sofia läste om min lilla jakt på en rosa mysdress och skickade adresser till mig :)


Velourbyxa från berömda Juicy Couture i en lös och ledig modell.
770:- på nelly.com



Söta velourbyxor med resår och dragsko i midjan. Byxan har små strassdetaljer vid snörningen och guldhängen i ändarna. Byxan har en ficka med rosett bak på höger sida.
250:- på nelly.com


Jag blev kär i den billigare varianten :D Den såg mycket skönare och slappare ut. Så när jag får pengar är det inte helt omöjligt att jag klickar hem den. Längtar :)

Vilken tycker ni?


Städat klart



Mysdressen är på efter en städdag och en lång och skön dusch :) Den dressen fick jag av mamma i julklapp julen -05.. Roligt att den passar igen :D Den är så himla go! Jag skulle vilja ha en i rosa också.. När jag har råd ska jag leta upp den perfekta rosa mjukisdressen till mig.

Tagit fram kyckling ur frysen nu som ligger och tinas. Blir kyckling, ris och sås idag. Ska bli gottit :) Ringde även badhuset så nu har jag soltid klockan 18:00 ikväll.

Diskat

It´s clean :D



Inplanerat

Nu har jag fått i mig frukost och det jag har planrat in i mitt onsdagsschema är just nu:

♦ Diska
♦ Städa 
♦ Vika tvätt
♦ Duscha
♦ Hämta ut Manuelas present
♦ Sola

Så ser det ut nu :D Roligt va? ;P Disken nästa...

 
Morgonstund har guld i mun ;)

Ta dagen som den kommer.

Japp, idag får vi se vart det bär av :) Har inget planerat och inga måsten. Det är skönt tycker jag att ha sånna dagar. Längesen jag hade en sån dag så det ska bli intressant vad onsdag har att erbjuda mig :D Vet iallafall att jag ska sola, men det får bli senare.

Slog upp ögonen runt halv tio idag. Fick samtal i natt av en full pojkvän, först vid 5-tiden och senare kl 6 ungefär. Men jag var ändå relativt pigg när jag vaknade så jag slog på tvn och låg och kikade på Nyhetesmorgon. Det enda dom pratar om just nu är Viktoria och Daniels förlovning, bokrean och SAAB. Börjar bli lite tröttsamt när det är nyheter varje halvtimme :P Men då passar jag på att kika runt här istället ;) Ska sätta på kaffebryggarn nu och ta mig en smörgås, kurrar lite i magen känner jag. Sen så hänger det fortfarande lite tvätt i lägenheten som ska vikas och in i garderoben!

God Morgon!

Läggdags

Natti Natti


Oscarsgalan

Kvällen har bestått av myspys framför tvn med tända ljus, morgonrock, mina tofflor och en kopp kaffe :) Lite sent att dricka det nu kanske men, somnar jag inte får jag helt enkelt vara uppe hehe.. Har inga måsten imorgon så en sovmorron skulle passa bra :) Har bara solning inplanerat imorron så =)

Halvlgger i sängen med datorn i knät och kollar på Oscarsgalan. Jag tycker det är så kul att kolla på alla kändisar och vad dom har på sig :) alla fina galaklänningar och stiliga karlar ;) hihi..

Är hungrig, får äta nånting nu :)


Misshandlad

Chris Browns lilla verk.. Idiot!

 


Workshop

Dagen har bestått av att sitta på danslokalen och kolla när det var Workshop för fulla muggar :) Ida hade första lektionen och Alex andra.. Alex tog lektionerna eftersom Emelie är sjuk =/

Ryckte allt i mig när jag satt och kollade och ångrar lite att jag inte var med ändå :P men det kommer fler gånger ;) Ska försöka få ihop "det gamla goda gänget" till sommaren och dansa allihopa och sen festa på kvällen :) Rolig idé och jag hoppas att det blir så :)

 
Manuela och jag på stan :P

 
Dom kämpade på bra ;P

 
Träffade Sofia och Alex ;P Sorry Alex, hahah



Emelie Antonsson i rosa.. En tjej som blivit grymt duktig :)
(Alex som gjort koreografin)

Färdigt

Nu är jag äntligen klar med tvätten :) skönt !! Allt  hann inte torka i torkrummet så nu hänger det kläder i hela lägenheten :P Alla sätt är bra förutom dom dåliga ;)

Ska värma på kaffet ja gjorde förut och sen ska jag gå bort till mor :)


Nya byxorna på mig idag. Vanligt vitt linne och adidaströja jag fått av Henrik

Väntar....

Sitter och väntar på att den andra maskinen ska bli klar. Så himla tråkigt att sitta och vänta bara, men men. Sånt är livet ;P Det störande är ju att jag kom på när ja la i andra tvätten att jag kunde tvätta två maskiner samtidigt eftersom det står två maskiner brevid varandra. Bra att vara efterklok ;) men nu vet jag det till nästa gång, hehe..

Ska till mammas kontor en sväng också, angående Manuelas present :D hahah nyfiken nu Manne?

 

Fettisdagen

Klockan ringde klockan 8. Trött, trött, trött! Men jag kom upp ändå och blev lite pgigare när jag drog upp rullgardinen. Ska sortera smutstvätten nu och gå ner i tvättstugan och dra igång en maskin. Kanske hinner med två tvättar innan elva?
Vore bra :)

Idag är det semlornas dag :) Ska träffa Manuela senare idag, kanske ska ta oss en semla? :)


Reklam

Haha jag måste bara visa min favoritreklam :D Vilken skön unge !!


Trött nu

Nu börjar det svida i mina ögon. Ett tecken för att sova kanske?
Ska upp tidigt imorron. Va ner till tvättstugan förut och det var fullbokat typ. Bara tider kvar mellan 07.00-11.00. Så den tiden fick ju jag ta. Stackars mig :P men men, bara att gå upp det :) Måse tvätta !!

God Natt


Fias design

Sofia har frågat mig många gånger nu om jag har lust att hjälpa henne att ändra hennes design och nu frågade jag ifall hon ville ha hjälp och hon blev jätteglad att jag ville försöka ;P Jag gjorde samma stilmall som mig eftersom det blir lättast att greja då när jag är van :P Blev lite lik mig i stilen men ändå inte :P Tror hon blev nöjd iallafall, och det är huvudsaken ;) hihi..

Ni får gå in på hennes och kika, duger det? :)

Värsta resetatueringen

När jag låg och solade var P3 på radion och dom pratade om att dom har en tävling där folk har skickat in bilder på sina tatueringar som dom gjort när dom vart ute och rest. Är nu final och det står mellan 5 personer.

"Äntligen är det dags för final! Efter veckor av galna bidrag till vår tävling har vi nu utsett fem finalister! Gå in här och rösta på just din favorit! Den som får flest röster vinner 1000 kronor i resecheckar. Tävlingen pågår t.o.m. 25 februari."
/ P3

 
1.                                                                    2.

 
3.                                                                4.


5.
Min personliga favorit haha. Vilken jävla idiot :P Han ville ha ett sträck
på benet och hans kompis tog över. Ni ser nog vart det börjar :P

Emelie, vi kanske skulle ha skickat in kortet på Andreas snygga tatuering? ;D


Böter, nej tack !!

Tog cykeln till badhuset och när jag hade kommit halvvägs kom det en polisbil och åkte förbi mig men dom stannade inte. Ja ökade takten och kom fram utan att bli stoppad. Jag har nämligen inget ljus på cykeln så inte det smartaste att cykla när det är mörkt kanske. På hemvägen tog jag mig en powewalk istället. Hade mina tygskor på mig så fick lite blöta fötter. Men hellre kalla fötter än 600:- i böter eller vad det är. + att jag fick lite motion ;)

Mötte en tant på hemvägen som var utrustad med reflexväst, ljus både fram och bak som man nästan blev bländad av och hjälm. Hon hade en stabil cykeltur iallafall ;)

Kom hem lagomt till Halv åtta hos mig som börjar om några minuter! Sen blir det duschen :)

Baby

Henrik ringde mig förut och dom har det så bra så :) Jag blir lite avis faktiskt när jag vet att dom är där. Jag är ingen skidåkare (Manuela kan intyga) men själva grejen. Åka iväg ett gäng och bo i en stuga allihopa och festa hela veckan :D Han va väldigt trött nu, men det förstår jag när man festar på en måndag och lägger sig sent och upp tidigt dagen efter förr att åka i backen hela dagen. Men det hör väl till ;) hihi..

Jag kan ju säga såhär att jag och Manuela la ner med skidorna i ganska tidig ålder. Var med skolan till Högheden när vi gick i femman och sen dess har vi inte stått på ett par skidor. Var inga problem att åka men det var liften som va värre, hahaha.. Har många sjuka minnen där ifrån som vi kan sitta och grina av skratt åt än idag. Fina minnen det där, men vi kommer nog inte ta en skidresa tillsammans igen iallafall hahah..



Äntligen kom jag fram

18:30 - Soltid

kaffe

Precis druckit två koppar kaffe.. Blev mätt i magen men det var så gott så :) Håller på och ringer badhuset nu men inget svar. Det är nämligen upptaget. Hatar att ringa nån när det är upptaget, sånt har jag inte tålamod för :P Men det är ju ingen panik så jag får ringa om en liten stund igen :) Tänkte sola klockan sex iallafall, det är en bra tid :) Då är det lite halvmörkt ute. Jag gillar att gå då, mysigare :)

Funderar på vad jag ska ha på mig på lördag? Har inget roligt kännner jag..
men sånt löser sig alltid =)

perfekta presenten?

Nu är jag precis hemkommen från stan :) städade lokalen så nu är den skinande ren! Gick även in och lämnade tillbaka kläderna vi hade på plåtningen i lördags och jag köpte mig dom blåa byxorna :) Fick rabatt, och det är alltid välkommet :D hihi, hon är så snäll som jobbar där! Fick även det rosa nagellacket också. Fast kanske inte så konstig egentligen, kunderna blir nog inte så glada om dom märker att det är användt ;P haha

Och nu har jag köpt 20 års-present till Manuela :D Blev lite dyrare än vad jag hade tänkt mig men det är det värt :D Nu är  hon nyfiken men hon får vänta :D haha.. Jag hade blivit mycket glad om jag fick den presenten iaf ;) kommer hon med bli, får vi hoppas ;)

Känner att jag börjar bli lite hungrig, kanske ska ta och göra lite mat? Ska städa upp lite där bara :)


Dags att gå

Nu är jag färdig att gå bort till danslokalen :)
Ska även ta en tur på stan och kolla på present till Manuela som fyller 20 år på torsdag! Jag har faktiskt mina idéer ;) hihi..


Frukost

Nu ska jag snart ta mig lite frukost :) Jag ställde ingen klocka idag men vaknade strax efter nio och var pigg, så jag steg upp :) Ligger och kikar på Efter tio nu.. inget intressant idag direkt men :P

När jag är iordninggjord och klar ska jag gå bort till danslokalen och städa den, för imorron är det sportlovs workshop :) så då måste det vara fint, hehe. Sen ska jag gå bort med kläderna vi fotade i och lämna tillbaka dom. Ska köpa dom blåa byxorna, nu har jag bestämt mig ;) Ångrar mig bara om jag inte köper dom, så idag blir dom mina =)

Ska sola idag också, underbart :)



dröm sött

Nu ska jag krypa ner under täcket och få min efterlängtade sömn :)
Ska bara ringa Henrik först

God Natt ♥

Omväg & MTV/street

Manuela kom hem till mig och vi gjorde inget speciellt alls innan vi gick bort till Karlberg. Vägen tid tog oss en halvtimme som egentligen tar ungefär 10 minuter. Vi trodde vi tog en genväg men det visade sig vara väldigt fel. Hamnade på andra sidan vägen där vi hade tänkt att gått från början och gick vilse där ett tag. Men vi fortsatte att gå och hamna i skogen ovanför Karlberg. Blev en intressant rundtur i Åmål med mycket skratt :D Ojoj, bra gjort att gå vilse i Åmål vill jag lova :P

Gick kanon med Emelies grupper, dom är så duktiga så :) Men jag blev väldigt trött så det var skönt att komma hem ;) Tog en sväng till Konsum och handlade lite mat, hade ju verkligen ingenting hemma. Så nu har jag precis käkat lite kvällsmat och ska snart krypa under täcket. Är Beck på tvn nu som jag kollar på :) ska nog lägga mig tidigt idag, jag känner att jag behöver sova!




Hemma igen

Nu är jag hemma i min lilla lägenhet igen :) Alltid lika skönt att komma hem till sitt..

Blev lite sömn förut och det behövdes kände jag. Har fortfarande huvudvärk och mandlarna värker men det ska nog gå bra ikväll :) ska ta mig lite kaffe nu, blir jag pigg och halsen får något varmt =) Smsat med Henrik ett bra tag nu och dom är snart framme i Sälen :) skönt att det gick bra på ditresan och att det inte va världens snöoväder. Vi prata på om bara jag och han ska åka iväg nånstans nästa månad och bara va. Skulle va skönt att komma bort härifrån nån dag eller kanske en helg och bara ta det lugnt. Ta in på hotell nånstans och bara mysa han och jag :) Så när han kommer hem nästa vecka så ska vi kolla runt lite och se vad vi kan hitta på för något :) tycker vi låter som en mysig idé :)

Nu är Manuela snart här, blir lugnt innan kvällinga :)

Bilder från igår :)

 
Min fika och Linas haha :D

 
Puss på Minja och Keenahi är stor :D



Jobba

Ska jobba ikväll mellan 18-21:00.. först är det den fria discoträningen som jag har varannan vecka och sen ska jag vicka för Emelie som ligger hemma och är sjuk! Krya på dig gumman! Så ikväll blir det alltså jobb för min del :) Inte så sugen nu men det är klart man ställer upp när hon frågar :)

Har ont i mina mandlar nu igen =/ Hostar som en galning också. Jag har alltid ont i halsen dagen efter jag har varit ute. Kanske inte bra att gå i klackskor med öppen tå när det är över 1 dm snö iofs. Så jag får skylla mig själv som väljer fel skor i detta vädret. Men men, ska man va fin får man lida pin ;P
Känner även hur huvudvärken börjar smyga sig på nu också. Får nog häva ett par glas vatten och svälja en och annan alvedon så blir jag nog bättre :) Lite sömn vore kanske också bra. Får nog gå och lägga mig en timme så jag kommer ikapp lite. Vill ju inte gå som ett vrak ikväll när jag ska jobba :P

Så nu ska jag kura ner mig under täcket i mammas säng en timme ungefär.
Känner att jag behöver det nämligen!


Manuela, Emelie och jag när vi är ute på äventyr i Borås.
Vi skulle dansa på nån företagsfest :P

Gårdagen

Pappas budapest var huur god som helst :) När klockan började närma sig åtta så frågade Johanna om jag hade lust att komma ner till henne och pimpla lite vin :P Så det gjorde jag och vi kollade på Melodifestivalen och sen kom det lite mer folk :) Vid kvart över tolv ungefär gick vi till Hc och det var det som vanligt :P Va inte så roligt folk ute igår men helt okej.. Var bara inne en halvtimme ungefär för sen åkte jag med Jacob till Bengtsfors :) Han släppte av mig vid Kim där Henrik och två till var :) Vi var uppe ett tag och sen la jag och Henrik oss på en madrass och pussades hela natten :) Han va extra kramgo i natt och imorse :) Mys! ♥ Kommer bli ensamt utan han denna veckan, för nu åker han och 10 andra killar till Sälen och kommer hem nästa söndag. Men det går fort :) Hoppas dom får bra väder!

Klockan ringde iallafall kvart i nio imorse. Vi låg kvar till nio ungefär och jag trodde jag skulle få åka med i bilen med dom till Åmål när dom åkte vid tio. Men det fanns ju ingen plats så då skulle jag få vänta till tre! Men vi kollade buss iallafall och då var klockan kvart över nio. 09.20 gick bussen! FORT IVÄG !! Fick skjuts ner till bussterminalen och jag hann precis. Gud va gött ;) Så nu är jag hos mamma och pappa en stund innan jag ska ner till mig :)

Glömde kameran hemma igår så det blir inga kort tyvärr.

Header

Såg visst inte bra ut hahah.. men det får se ut så sålänge :P
Nu blir det fika :)

Mammas kycklingsallad

Mmmm va gott det var :) Älskar hennes mat!
Blev väldigt mätt bara, men det va väl bra med tanke på att jag inte åt nån frukost imorse :P

 
 
Lina och pappa. Hahah, kolla pappas min!! Linslus :P

Nu är Lina och mamma ute och går med hundarna i snövädret. Dom frågade allt om jag ville följa med, men jag avstod :P Har kaffet klart när dom kommer tillbaka istället :) Då bli det fika!

Mår så bra när jag är hemma ♥

Roligt !!

Gick jättebra att fota och det var hur kul som helst =) Mycket roligare att vara två och ta kort än att stå helt själv. Så det får vi se till att göra om :) Vet ju inte hur bilderna blev men det får vi se när Tony har skickat över korten :P Ska bli intressant och se hur våra sugrlips blir ;P Va kul att sitta och leka med läpparna med socker och även strössel på :D

Tony körde hem oss till mamma och pappa och nu blir det snart kycklingsallad, dressing och vitlöksbröd. Och jag ska faktiskt unna mig en bit budapest till efterrätt som pappa står för :P Han har fyllt år så det var meningen att vi skulle ha kalas idag, men han är tyvärr sjuk så dom vill inte att barnen kommer hit så dom också blir sjuka. Men vi fyra får ha ett eget litet kalas istället :D Och jag har inte det minsta dåligt samvete att jag ska äta godsaker. Inte än iallafall (?) ^^

Har som sagt inte sett korten vi tog än men det kommer senare :)
Så länge får ni nöja er med "behind the scenes"


 
Jag gick och nynna på "En evigheeet" med Carola. Är jag inte lik? hahah

 
Fota med elgitarrer och va allmänt stenhårda ;D

 
Partykläder


Vi såg ut som små rosa paket =P


Klar?

Jag tror att jag är klar nu iallafall :) Man blir aldrig riktigt nöjd när man känner att man är färdig, utan har alltid något att bättra på. Men nu ska jag sluta kleta med sminket för då blir det bara för mycket :)

Har verkligen ingen frukost alls. ingen smörgås, ingen fil, ingen jucie, ingen mjölk.
Jag är jättehungrig nu, men då behöver jag inte oroa mig för uppsvälld mage när vi ska ta kort ;P Får köpa mig lite frukost när vi är klara istället :)


Manuela, jag lånade din våffeltång ;) haha


Syns inte så mycket men ja har mer sotade ögon än vad som synd här :)



Tjipp och hej, nu ska jag åka :)

Utvilad

God Morgon lördag :)

Riktigt pigg när klockan ringde, härligt :) Och inga påsar under ögonen har jag :P Ska ta mig en kopp kaffe nu så jag vaknar lite till och sen får jag börja med smink och hår :) Hur det blir får ni nog se när jag är klar =)

Skytten 22. november - 20. december
Det kan vara frestande att dra till med
en vit lögn istället för att säga, att man t.ex. inte vill
- men det kan lätt ge bakslag.

(Dagens horoskop)

Some beautysleep?

Nu är det nog dags för mig att tänka på refrängen! Vill ju inte ha påsar under ögonen imorgon när jag stiger upp :P Så nu ska jag göra mina flätor och sooova! Skönt, för nu blev jag trött.

Ni får sova så gott hörrni, God natt ♥



Fredagsmys

Gick och mötte upp Lina utanför Konsum. Jag tog hennes hund och stod utanför och väntade medans hon gick in och handlade tacosen och annat gott :) Sen blev det promenad hem till mamma och pappa och knackade på dörren =) ÖVERRASKNING! Jag tror dom blev lite chockade när vi kom eftersom dom inte hade någon aning =) När vi kom dit fixade jag och Lina med maten och det blev en massa tjöt om allt och ingenting :) Strax innan åtta var maten färdig och det var så gott så :) Har en tendens att äta mig alldeles för mätt på kvällen, vilket jag gjorde även idag :P När vi ätit färdigt blev det Let´s Dance för hela slanten :) Ursäkta, men jag klarar inte av att kolla på Tobias. Han som dansar med Elisabeth. Liksom slappna av i ansiktet människa! Måste vara jobbigt att spänna upp ögonen och leendet så mycket som den mannen gör :P Tråkigt att George åkte, men hade en känsla av att det var hans tur denna gången.

Under tiden vi kollade blev det fix med naglar osv. Så nu är dom rosa, precis som jag vill ha det ;) Tog mig en långsam cykeltur hem, gick bra men var väldigt ostabilt i svängarna. Kom hem iallafall och nu har jag precis duschat. Ska låta håret självtorka lite och sen ska jag göra flätor så jag är fin i håret imorron :) För då  blir det färgglada kläder, sugarlips och mycket, mycket mer ;) Roligt!


Haha, familjen Larsson har det bra i myskläder :D

Suprice !!

Nu ska jag gå och möta min underbara syster som kommer med tåget. Meningen att hon skulle åka hit imorgon men vi bestämde igår att hon ska komma idag istället. Så nu ska vi gå och köpa mat så går vi hem till mamma och pappa och överraskar dom :D Dom har alltså ingen aning om att vi kommer. Vi ska bjuda på tacos och annat mys :) Hoppas dom blir glada! Blir en hemmakväll med familjen ikväll frramför Let´s Dance. Kan ju inte bli bättre :)

Jag tar med mig kameran så skriver jag när jag kommer hem :)

Ha en bra kväll kära läsare






Bloggfix

Nu har jag ändrat min header :P Blev inga personliga bilder än så länge för jag har bara gamla. Får se om jag får några fina imorgon kanske. Blev en liten förändring iallafall, känns mycket fräshare nu :)

Har även hört från några stycken att dom tycker det är så roligt att jag uppdaterar så ofta nu för tiden. Jag har väl fått ett "skriva-blogg-flyt" eller något antar ja :P Tycker det är jättekul :D Så jag bara skriver på ^^

Som Sofia Sjöholm sa:
- Guldstjärna till dig i kanten som är så bra på att uppdatera!

ROLIGT =D



Hate it

Fan va det är jobbigt att cykla när det har snöat! Där andra har gått eller cyklat innan har lämnat ifrån sig jobbiga spår som man alltid lyckas hamna i och glida åt sidan. Hade nog gått fortare om jag hade gått :P Skrev sms samtidigt också så då smög jag fram verkligen :P

Va iallafall underbart att sola som vanligt =) Färgen börjar ta sig lite nu, har ju bara solat två gånger än så länge men det börjar synas jämt liiite =) hihi..

Ska fixa iordning mig lite nu och sen vara redo vid klockan 18.00. Då ska jag iväg =) Men först och fräsmt tänkte jag försöka mig på min header =P Wish me luck !


Nakenfis :D


Äntligen lite förändring

Som ni ser så har jag börjat göra min design :) Ska ändra header och lite sånt när jag kommer hem. Ska nämligen cykla iväg och sola nu. Glömde totalt bort klockan så den bara rann iväg =P

Jag fortsätter med designen när jag kommer hem :)
Då ska jag försöka fixa en snygg header och en profilbild som ska vara på sidan här :)

Hej så länge


Kladdkaka

Fick en bok av mamma och pappa i julklapp där det är massa olika recept på kladdkakor. Verkar vara massa gott :) Skulle vara roligt  att testa något annat nångång för en gångs skull :) Brukar aldrig göra kladdkaka när jag bakar utan blir istället sockerkaka eller något sånt istället. Och om jag ska va helt ärlig har jag aldrig försökt mig på att göra kladdkaka =P Så någon dag ska jag allt försöka mig på det :)





Ser så gott ut :)

Jag ringde precis och beställde soltid. Så klockan fyra tar jag Manuelas cykel och cyklar bort till badhuset i snön och får känna på värmen en liten stund, lovely ;)


Fotoidéer

Tony frågade om vi hade andra idéer om morgondagen. Och igår fick jag idéen att ta närbilder på läpparna :) Tycker sånna kort  är så coola så det skulle va kul att testa själv och se hur det blir :)

Lina - Men jag äter ju inte godis?
Jag - Nej inte jag heller, men vi behöver väl inte slicka upp sockret?

haha going :)











Skulle vara roligt att testa och göra något liknande :)


Ready

Nu ska jag gå bort till danslokalen :)


Pigg och glad

Låg och pratade med Henrik ett bra tag igår kväll så det blev senare än vad jag trodde :P men somnade efter tolv ungefär iallafall :) Hade massa konstiga drömmar i natt. Att jag var kompis med Laila Bagge och umgicks med henne jätteofta. Satt och camade med Matilda när Laila satt och kramade mig haha.. Helt sjukt! Sen drömde jag även att jag var instängt i ett rum och så var det hur många råttor som helst i det rummet som var på mig. Usch, äcklig känsla när jag vaknade!

Klockan ringde klockan nio idag :) Satte på tvn och låg och halvsov framför Nyhetsmorgon. Har redan hunnit dammsugit, tagit en dusch och ätit frukost :) Om en timme eller något ska jag gå till danslokalen och städa den. Sen ska jag även fixa lösögonfransar till fotandet imorgon till mig och Lina :) Jag ska även sola idag tänkte jag, underbart! Senare ikväll blir det andra planer, kan inte säga nu ifall mamma är inne och läser :P Det får ni veta ikväll istället :) hihi.

♥ God Morgon


Snabbdusch

Slängde upp håret i en slarvtoffs och duschade bara kroppen. Tycker inte om att lägga mig med genomblött hår nämligen. Får ta en längre dusch imorron istället :) Nu ska jag bara se klart på en film som är slut snart, sen blir det natti för min del.



Ser fram emot morrondagen. Kommer bli en bra dag!
Berättar mer imorgon :)

Puss ♥


Torsdagen

Dagen har varit bra :) Kännts som den har varit jättelång och jag har fått många saker gjort :) sökt jobb, ringt några viktiga samtal, valt ut och provat kläder inför fotandet på lördag, hem en sväng och sen till danslokalen för att undervisa tre timmar :) va skönt att komma upp tidigt imorse för annars hade jag aldrig hunnit allt :P Kanske inte låter så mycket men det är inte mycket jag har suttit still idag vill jag lova :P

Gick jättebra på lektionerna förut. Tjejerna var som vanligt jätteduktiga och på bra humör =) Det smittar av sig och jag blev pigg direkt jag kom dit och hälsade på dom. Sötingar :) Nu har jag kommit hem och jag slängde mig i sängen direkt. Helt slut :P Sitter och småäter på min sallad som jag köpte förut. Åt inte så mycket tidigare idag så då hade jag kvar tills nu :) Ska alldeles strax ta mig en dusch och löddra in mig i en kräm med peeling i, då blir jag len som en barnrumpa ;)

Snöat en massa idag också, känns lite både och. Tycker det är kul för dom som får sportlov nu till veckan. Är nog många som ska ut och åka skidor. Men för min del som ska vara hemma och inte har lov så kan snön kvitta. Som ni vet så längtar jag som en gaaalning till sommaren! Men jag får vänta lite till, är ju bara februari :P


- Titta, det snöar!


Undervisa

Nu ska jag till danslokalen och jobba 18-21:00. Jag blev verkligen jätte trött nu, får rycka upp mig lite innan jag kommer dit :) Och ja Matilda, vi ska till tävlingen och kolla ;) hihi


Kläder :)

Nu har jag varit och provat massa kläder och tagit med mig hem. Det vi ska ha på oss när vi tar kort på lördag :) jag ska va jättejätte blå och lina jättejätte korallrosa typ :P Inget jag skulle gå i annars men kan nog bli snyggt på kort när vi är så färgglada :) Ska även ta i lite svarta kortkorta klänningar och korallfärgade festklänningar =)

Lite av mina kläder jag ska fota i :)


Tyckte om dom jeansen :)


Svart tight klänning

Lite av Linas kläder :)


Massa färger =P


En till svart liten blåsa :)

Lina, vad tror du ?


"Black&white" -tema

Den 28/2 är det Black&white -tema på HC och då ska vi dit och partaja :) Ska självklart bli jättekul och detta har vi sett fram emot. Roligt med lite andra idéer och svart och vitt är väldigt stilrent och snyggt! Men en sak som gjort mig väldigt besviken är att killarna måste ha svart och tjejerna måste ha vitt. Johanna skickade sms igårkväll och sa att det stod i tidningen. Fy fan vad tråkigt !! Jag tycker inte om att ha helvitt på mig,vi har redan tagit studenten liksom. Och ska man behöva gå och köpa något vitt att ha på sig då bara för att man "måste" ha den en kväll. Ne ni, kommer aldrig på frågan :P Jag kommer vara helsvart eller svart och lite vit ;) Mina kära vänner tycker samma sak!





Jag föredrar alltså mycket mycket hellre svart än vitt !!


Besökare?

Såg på Michas blogg att man kan få fler besökare genom att bli medlem på en sida.
Kul att testa och se om det funkar :) Roligt att få besöksrekord med lite fusk också haha.

Klicka här om du vill göra samma sak :)


Modelljobb

Tony ringde mig igår och frågade om jag kunde va med och fota på lördag för en klädaffär här i stan :) Min syster kommer nämligen hem då och hon som har affären ville ha oss två tillsammans i en annons =) Så självklart ställer man upp. Ska gå bort till henne idag och prova kläder som vi ska fota i.Eftersom Lina inte hinner komma hem innan lördag så får jag välja ut kläder till henne också =) Så kuul, stå och prova massa kläder i evigheter tills det känns rätt =)


Gammalt kort när jag fota för den klädaffären =)


Jobb jobb jobb

Kom precis innanför dörren igen. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte ut till Nygårdskrykan. Han jag egentligen skulle prata med var sjuk idag men jag lämnade mitt CV till en annan som skulle lägga det i hans fack :) Fick även skriva upp namn, adress, telefonnr och personnr på en lista för sommarjobbare. Bläddrade lite diskret i blocket när hon vände sig om och såg att det var många som hade sökt :P Men men, man kan inte göra mer än att söka och hålla tummarna :) Han som var sjuk har vart min granne sedan jag var liten, så jag har vart hemma hos han och sin tjej många många gånger under min uppväxt ;P får hoppas att han väljer mig, hihi :D


Dagens :)


Tidig kväll och morgon

Igår blev det inte så mycket film för min och Henriks del. Vi gjorde oss istället klara för sängen tidigt och kom i säng vid nio redan.. Låg och pratade och kramades länge istället och det var mys :) Vet inte när vi somnade riktigt men det va väldigt skönt att komma i säng tidigt för en gångs skull. Jag har ju en tendens att vara uppe länge när jag sover ensam. Ligger uppe med tvn och datorn på och kollar på onödiga saker. Men när jag är med Henrik gör vi ju något så då behöver inte datorn vara på :)

Klockan ringde klockan sju imorse. Henrik har praktik så han åkt inte med bussen till skolan imorse, men jag åkte när jag ändå var pigg när jag vaknade :) Satt och pratade med Jacob hela vägen så helt ensam var jag ju inte iallafall :)

Idag ska jag till Nygårdskyrkan och göra ett nytt försök med jobb :) Hoppas han är där idag! Nu blir det frukost till att börja med iallafall. Hade ingen matlust imorse när vi gick upp, det var alldeles för tidigt!


Henrik har gått och lagt sig :D

Emelie ville att jag skulle lägga ut en låt här som hon ska få lyssna på :D
Så varsågod gumman ;D Överraskning!


Hos Herik :)

Bussresan gick allt  bra, jag sov hela vägen haha. Bussen var proppfull så jag satt längst fram =P Kände mig lite ensam faktiskt :D När ja gick av bussen kom Henrik och hans mamma och hämtade mig och sen dess har vi käkat lite. Han sitter och skriver loggbok till projektarbetet och jag hjälper han lite. Eller ah, inte vad han ska skriva utan mer hur. Jag har ju gjort en gång innan :)

Vet inte vad som händer senare riktigt, film eller något kanske? =) Jag ska iallafall ladda hem Australia när jag är här, för mitt mobila bredband går inte så snabbt när jag ska ladda hem filmer nämligen :P Och jag har hört att Australia ska va väldigt bra så den ska jag passa på och ladda ner nu när jag är här :)


Bye bye Åmål

Nu åker jag hem till min godis :)


I love my vinterjacka =)


Waiting

Det var inte öppet på Nygårdskyrkan, bara mellan 09.30-13.00.  Typiskt! Jag får åka dit imorron istället och hoppas på bättre tur då istället ;)

Lyssnar på musik nu och ska börja packa ner lite grejer som jag ska ha med min till Henrik. Trodde jag skulle åka klockan sju men han tyckte jag skulle komma tidigare så jag åker tjugo över fem istället :) Så det gör jag. Vill bara att klockan ska gå nu, så tråkigt att vänta :P jag får hitta på nåt så länge :) kanske göra steg till mina grupper imorron? Då behöver jag inte känna mig stressad imorron när jag kommer hem :) Så det ska jag göra nu!


Inte som jag tänkt mig

Blev som sagt inte riktigt som jag hade tänkt mig nu när jag sökte jobb. Gick till Grönsakslagret (blommaffär). Men dom behövde inga mer anställda och behövde dom nån så är det en med floristutbildning som kan binda buketter och sånt, och den utbildningen har ju tyvärr inte jag då. JAG VILL! Sen så behövde dom inga sommarjobbare heller för att dom alltid har så lite att göra på sommaren. Så det jobbsökandet gick åt skogen kan man säga. Har ett ställe kvar. Håller på och ringer men får inget svar. Mamma ska nog köra ut mig dit sen och kolla ifall han är där :) Det är iallafall på Nygårdskyrkan här i Åmål. Kan ni tänka mig som vaktmästare? :D Vi får se med det där ;D

Hur ser dagen ut annars då? Ska laga lite mat men är inte direkt hungrig än så jag väntar lite. Senare tar jag bussen till Bengtsfors och hälsar på mitt gos. Skönt att få kramas med honom :) ♥

Var även på danslokalen på vägen hem och städade den :) Var glitterkorn på hela golvet. Discodansarna har väl fått sina danser godkända eftersom det snart är tävling, och då har dom på sig sina tävlingskläder, så det var nog därför det var glitter överallt :D


Jag och Henrik från balen :D Och ett hjärta jag gjort när jag och han hade pysseldag en gång :D haha



Dressed

Nu är jag sminkad, håret plattat och kläder på :) Nu ska jag bara kolla klart på Efter tio och sen ska jag knalla ut i det kalla vädret och söka jobb :) Får nog ta på mig mycket kläder så jag inte fryser, för det är en bit jag ska gå nämligen :P

Håll tummarna för mig!


Me today :)


God morgon onsdag

Idag är jag uppe i tid :) Ställde klockan på nio och sen dess har jag legat och kikat på Nyhetsmorgon :) Ska alldeles strax äta frukost, brödet ligger i ugnen :) Tycker det är mycket godare att tina smörgås i ugnen än mikron, så jag föredrar det faktiskt :) Varför är jag uppe i tid idag för då? Jo, idag ska jag nämligen söka två jobb :) Får hoppas det går vägen! Skadar inte att fråga iallafall =)

Nu börjar det lukta gott, dags för smörgås och en kopp kaffe så jag piggnar till lite :)


God Morgon


God natt!

Besöksrekord idag, alltid lika uppskattat :)

Sov gott mina kära läsare!

PUSS


Victoria Silverstedt

- My Perfect Life
Precis kollat på Victoria på 4an om hennes liv :) lite kul att ses faktiskt. Undra hur det känns att vara en kändis? Inte kunna gå själv på stan, inte åka bil utan tonade rutor och solglasögon mitt i vintern, alltid vara snygg för att det är paparazzi överallt, t.om under bilen ifall man skulle ha råkat "glömt" trosorna under kjolen, lägger man på sig två kilo är man gravid och går man ner två kilo har man anorexia och behöver vård. Sjukt hur media är besatta av kändisar och deras liv. Självklart är det roligt att läsa tidiningar som t.ex Se&Hör men ca. 95% är bara påhitt. Står nått liknande som: PRINSESSAN MADELEINE GRAVID!! på fösta sidan. Så läser man inne i artikeln och då står det istället att hon vill bli gravid inom si och så år. Ahh, jag blir så trött. Skriver bara rubriker för att dra publik.

Stackars kändisar! Man borde ju bli psykisk störd i huvvet till slut. Britney har det inte lätt.


Beauty

Har nyss tagit en lång och skön dusch :) Så nu luktar jag och håret gott! Ska lägga en ansiktsmask på mig nu och mysa framför tvn med varm oboy och film. Började nyss en på 6an, Robbery. Hoppas den är bra! Har tändt massa ljus i hela lägenheten så nu har jag allt myst till det för mig själv :) Ska även bättra på nagellacket. Mörkrosa ;)


Söta ljus jag har fått av Henrik i julklapp


Vovven

Så himla söt hund! Den stora vita alltså :) En sån vill jag har när jag blir stor :D Men först ska jag skaffa en katt. ska vänta lite till, kanske skaffar en till sommaren? JAG VILL HA EN SÖTING NU! Funderar på namn men kommer inte på något bra känner jag. Måste kännas rätt =) Vill ha en liten tjej. Har funderat på namnet Nala, tycker det är så sött :)


Kolla vilken underbart fin hund :)

- Har ni några förslag på kattnamn?

Wonderful

Jag älskar att sola solarium!

Eftersom Manuelas cykel står här så lånade ja den och cyklade bort till badhuset istället för att gå för klockan rann iväg och jag såg att klockan var kvart i sex. Då hann jag tyvärr inte gå så jag fick cykla istället :) När jag kom dit köpte jag mig ett solkort så nu kan jag sola 10 gånger på det och bada hur mycket jag vill :) Egentligen ska man ju utnyttja att man får bada också när det ändå ingår. Blev mer simning när jag bodde med Henrik för då hände det att vi gick dit ganska ofta :) Får se hur det blir med det, tycker det är skönt att simma och det är ju bra träning med :)

Iallafall, solade mina minuter och jag låg faktiskt och frös :O Det va iskallt när jag kom in i rummet för fläktarna stog på när jag kom in så jag stängde av dom direkt och uuäähh va kallt det var att lägga sig. Va så himla kallt :P Men sen blev det allt lite varmare =) Somnade inte denna gången, låg och lyssnade på radio och bra musik istället :)

Kikar på Halv åtta hos mig nu och jag tycker faktiskt det är ett mysigt program =) Kollade alltid på Vänner förr, men nu när jag inte har femman så har jag börjat kollat på det istället. Jag blir så sugen på att laga god mat och BAKA! Längesen jag bakade nu med tanke på att jag inte äter sånt längre. Får baka någon dag ändå och gå upp och hälsa på mamma och pappa och bjuda på :)



Helge Skoog pratar i programmet och ger så roliga kommentarer hela tiden :D


Bokat

Nu har jag ringt och bokat tid för att sola :) Klockan sex fick det bli. Då hinner jag kolla klart på That 70´s show och ta en liten omväg när jag går till badhuset så får jag en promenad också :)

♥ ♥ ♥

Precis ätit också :) Blev soppa, ostsmörgås och mjölk idag :) Det va gott! Hittade ingen konservöppnare först och försökte med en kniv. Men det gick inte för jag stod inte ut med det gnisslande ljudet. Usch va jag rös! Men sen kollade jag lite mer och jag hittade en kapsylöppnare och i andra änden var det en konservöppnare =) Eller något liknande iallafall. Det var lite svårt att få upp burken men till slut så ;) Så jag blev mätt i magen :)


 


Bilder

Lovade ju bilder från i helgen som jag totalt glömt bort så här kommer dom :) 


Lyckat kort? hahah, på plats iallafall för att kolla på After dark =)


Babsan. Fick inte ta kort så det blev inte så många bra tyvärr =/


Härmar Nanne :D


Babsan i publiken och har allsång :D


Christer med dansare =)

 
Ett litet filmklipp när Babsan är i publiken :)

Och här kommer lite bilder från i lördags när det var fest :)


Henrik hemma hos mig :)


Kim i bilen till Hc


Anders och Henrik på Hc =)


Träffade Sofia :) Puss på henne!


Lisa och Sofia :)


Frida va på G =D


Elin och Matilda =)


Mumsi

Längtar tills jag ska få lägga mig i solariet och sola =) Vet inte att det inte är bra för huden men det är ju himla skönt med värmen! Lyckas alltid slumra till när jag ligger där :) Man ser så mycket fräshare ut när man är lite brun också!

Spanien -07
Här hade jag iofs brändt mig, men jag är ändå brun :)
Ge miiiig SOL!


Solkort

Hej hej!
Idag hade jag tänkt att gå upp i tid för att göra lite saker, men jag kunde verkligen inte somna igår. Jag låg och hostade som en idiot långt in på natten och jag hade ställt klockan på tio. Men då fick jag knappt ögonen för jag va så himla trött så jag somnade om och sov en timme till. Var fortfarande trött när jag vaknade så jag låg och kollade på Efter tio en stund innan jag orkade mig upp. Men nu känner jag mig piggare när jag fick i mig lite smörgås och en kopp kaffe :) Ska ta mig en dusch nu snart och göra mig iordning lite. Tänkte ta en promenad bort till badhuset senare och sola.
Längesen jag gjorde det nu och jag är så blek så jag vill få lite färg :P Ska nog köpa ett solkort när jag ändå har pengar :)

Tänkte piffa upp lägenheten någon dag också. Jag har tröttnat lite på mina röda gardiner. Funderar på att kika på nya och kanske köpa en ny matta också? Har ju en röd nu :) Känns lite juligt, och jag vill ha mer ljusa färger.  Kanske  ska gå mot det lila hållet eller någon annan fin färg :) Får ta en tur med mamma någon dag och kolla :)

Nu blir det en dusch till att börja med iallafall :)


!!

Där ni, nu ändrade jag tillbaka till den bakgrunden jag hade förut.. Får duga så länge tills jag ändrar helt en vacker dag ;P

Baah

Va arg jag blir !! Jag kommer inte in på msn. Jag loggas in men loggas ur en halv sekund efteråt. Behöver ju inte nödvändigtsvis in där men det är ändå irriterande att jag inte kommer in! Förstår inte vad problemet är?! Ska försöka få orken att ändra min bloggdesign också. Ni har ju fått stått ut med min "snygga" blandning av rosa och rött ett bra tag nu, så det får bli ändring inom kort. Om jag orkar?

Ska dricka varm o´boy nu och komma i säng.

God natt ♥ Sov så gott


Mysdag

Manuela kom hit förut och hon hade med filmen från Spanien när vi var där sommaren -07 :D Fick oss många skratt och det är alltid lika kul när vi drar igång :D Hon har en danslektion innan mig eftersom jag inte går jazzballet så hon gick bort till lokalen lite innan sju. Jag ska bara kolla klart på Halv åtta hos mig och sen går jag också bort dit :) Min danslektion börjar halv nio men jag vill kolla lite på dom som är innan :) Jag får ju tyvärr bara sitta och kolla på sen.. Men så är det!

Precis käkat lite nu.. Blev lingongrova smörgås och O´boy :)

Älskar att vara hemma

Många kanske tycker det är jävligt långtråkigt att bara gå hemma och inte hitta på nånting. Men jag tycker det är lovely ibland asså :D  Precis vart och städat danslokalen och handlat lite mat. Och när jag kom innanför dörren tänkte jag: Åh va skönt! Haha, home sweet home ;) Ska diska och städa undan lite nu och sen ska jag laga mat :) Köpte en Dolmioburk med pastasås i, alltså tomatsås :) Till det ska jag äta bandspagetti och vitlöksbröd. Mums, det ska bli gott :) Men först blir det diskning som sagt :) Inte såå hungrig än!

Ny vecka

Hjälp va veckorna går fort. Hinner knappt med ;P

Precis ätit lite frukost och nu ska jag göra mig iordning lite snabbt och gå bort till danslokalen och städa de innan lektionerna börjar klockan fyra :) Och jag skulle nog inte ha tränat igår för jag har ont i halsen nu igen och hostar som en galning.. Skit! Så ikväll ska jag inte få den idén att jag ska vara med som jag fick igår, utan jag MÅSTE kolla på och bli bättre!

Ne nu får jag sätta fart!

Sorry

Vart dåligt med uppdatering idag men det är för att jag inte haft något att skriva om direkt :) Men blir alltid skrivsugen när det egentligen är dags att sova. Då vill jag bara skriva av mig om massa onödiga saker tills klockan blir ännu mer, men så mycket tjat ska ni inte behöva lida av nu =) För nu ska jag krypa  ner under täcket och försöka sova. Är ganska trött faktiskt och imorron ska jag upp och göra lite saker :) Juste, lovat bilder från helgen också. Det kommer imorgon, jag lovar ;P

Blev iallafall träning förut för min del ändå även fast jag inte är helt frisk än. Kanske inte borde gjort det? Känner hur det börjar irritera i halsen igen och har hostat enda sen jag kom hem =/ men men, jag får skylla mig själv. Ångrar ändå inte att jag var med eftersom det är så roligt :) När jag kom hem slängde jag mig i sängen direkt lite halvt död och kollade på Beck - Gamen. När klockan var tio och dags för Nyheterna tog jag en snabbdusch tills det började igen :) Kollade klart på filmen och sen dess  har jag bara legat i sängen och kikat runt i bloggar. Funny sunday night ;) hihi.. Nu är jag lite uppdaterad i andra människors liv iallafall, haha :D

Saknar min underbara pojkvän nu. Har fortfarande inte riktigt vant mig att sova ensam. För när vi bodde ihop sov vi ju med varandra varje natt och såg varandra dygnet runt i stort sett. Så hade vi det i lite mer än ett halvår. Underbart men ändå bra att vi flytta isär tror jag. Behöver lite tid för sig själv  ibland och vi fatta nog beslutet att flytta ihop för fort. Det tog knappt en halv månad från att vi fick idén tills vi bodde tillsammans. Men självklart saknar jag han här varje natt :) Men då är det extra mys när vi väl ses. Love him ♥ Ska lägga mig och läsa gulliga sms jag har sparade ifrån honom som alltid får magen att pirra när jag läser :) det jag fick sist står mig fortfarande varmt om hjärtat, så himla gulligt !


Bild jag gjorde i paint förra året på Alla ♥ Dag :D

God natt iallafall, ni får sova så gott :)

Gårdagen

Manuela kom till mamma och pappa och vi tog en promenad ner till mig :) Satte igång med hår och smink och kollade på Melodifestivalen samtidigt =) Blev vin och allt det där och senare kom Henrik och två kompisar till han :) Blev lite förfest och vid tolv ungefär gick vi bort till Hc =) Dansade hela kvällen och det va kul =) Klockan två var jag hemma eftersom jag och Manuela gick lite tidigare så slipper man stå i kö och vänta på jackan ;P När jag hade lagt mig ringde Henrik och va påväg till Bengtsfors, han var vid rondellen typ.. Han gick alltså, hahah.. Men han vände och kom hem och sov hos mig :) ♥ Så idag har vi legat i sängen hela dan och bara kollat på tv och halvsovit, mycket mysigt! Han tog bussen hem för en timme sen ungefär och nu gör jag inget speciellt alls. Tänkte fixa lite mat, men vet inte vad jag är sugen på :P

Ikväll är det träning åtta-nio. Men jag får bara kolla på tyvärr för jag är fortfarande inte helt frisk! Inte bra att träna när man är förkyld så jag får sitta brevid och kika. Hatar det, det rycker så i benen :D

Men nu blir det mat iallafall, kort kommer nog senare :) Puss!

Hej =)

Tänkte bara uppdatera lite snabbt.. Är hemma hos mamma och pappa nu, passar Minja =) Dom är hemma när som helst och då får dom lax i sås med ris som jag lagat =) Snäll jag är, eller hur? ;) Ska sätta igång och locka håret nu och sen när Manuela slutat jobba klockan åtta så drar vi ner till mig ;) Fest ikväll, hoppas på en bra kväll =)

Alla hjärtans dag idag med :) Hoppas alla har haft en mysig dag och en fortsatt go kväll! Själv så har jag inte träffat min pöjk än men träffar han ikväll på Hc förhoppningsvis :) ♥ Älskar dig baby!

Juste, bilder och sådär från gårdagen kommer imorron om jag har tid och lust ;) hihi..


TRÖTT!

Hjälp va seg jag är =/ Gick upp klockan tio och ska snart göra mig iordning lite så blir det tågresa till Åmål igen halv ett :)

Gårdagen va iallafal JÄTTEKUL :D After Dark va grymt bra och jävlar vilken show :D Dom hade så jävla snygga kläder och det är nästan sjukt va snygga dom är som brudar :D Berättar kanske mer sen :)

Iallafall, när vi hade kollat klart gick vi bort till Linas kompis Sofie och förfestade, sen blev det buss in till stan för att dansa loss på Arena ;P Det va jättekul =D Träffa många nya och söta tjejer :)

Nu ska ja rycka upp mig lite, sen blir det frukst.. Vill ut i det fina vädret och GÅ! Men får vänta till kvart i tolv ungefär för då blir det promenad till tåget :) och det är en bit vill jag lova!

Redo!

Nu har vi nyss ätit varma smörgåsar och druckit lite vin =) Nu ska vi alldeles strax gå bortåt där det är ikväll =) Det börjar sju! Lånade kläder av lina idag =) Jag stod i en halvtimme och letade men sen så haha.. När det är klart ska vi till hennes kompis Sofie tror jag =) Som det ser ut nu iallafall ;P Kul att träffa hennes kompisar också =)


Make up

Dags att börja sminka sig och fixa håret =) Mycket glitter och roligheter nu när det är After Dark :D Ska gå igenom Linas garderob tänkte jag och se om jag hittar nått jag kan ha på mig =) Tog inte med mig några kläder direkt men hon har alltid massa fint så jag hittar nog nått nice ;)

Dags att sminka sig!


Party?

En tjejkompis till Lina ringde nyss och frågade om vi ville komma på fest hos henne ikväll =) Det vore skoj !! Beror på hur länge After Dark håller på, men det märks :)

Ska snart ta en promenad bort till Linas jobb =) Sitter och dricker hennes pojkvän Eriks hemmagjorda citronsaft, mycket gott =D


Puss på Minja :D


Framme!

Jag har anlänt i Karlstad :D Gick så bra så på tåget ;) Minja va jätteduktig =) När vi kom fram så mötte Lina upp mig och vi tog en promenad hem till henne.. Ganska långt om ni frågar mig, haha.. Min fötter frös till is så nu sitter vi och värmer oss framför tvn en stund innan vi ska iväg igen =) Precis ätit lite fil och nu sitter vi bloggar :D Ångrar inte en sekund att jag åkte hit =) mår genast mycket bättre när jag träffar min kära syster =))

 
Hundarna är sugna på fil :D


Beautiful Charisma :D

God Morgon!

Hör och häpna - Jag mår faktiskt bättre idag ;D Hade ingen feber när jag gick upp vid sju och hoppas att jag inte kommer få det under dagen heller.. Är fortfarande väldigt förkyld men det får man väl stå ut med =) Ska dricka lite varm oboy nu så jag får igång rösten lite för hjälp va hes jag är! Ska bara packa iordning det sista jag ska ha med mig så kommer mamma och pappa och hämtar mig 08:35 ungefär. Tåget får 08:52 ;) Jag ska även ha med mig Minja upp till Karlstad, ojoj hur ska detta gå? Hon har aldrig åkt tåg förut men jag tror allt det ska gå bra =) Hon brukar vara relativt lugn och duktig så =) Mamma och pappa ska till Göteborg idag och kolla på Jerry Wiliams och sova på hotell tills imorgon :) Dom fick det i julklapp av oss barn =) Hoppas dom får roligt dom med !

Kommer bli en solig dag idag, i love  it :)

God Natt!

Nu ska jag sova.. Somnar när som helst, sov gott! Håll tummarna för mig att jag mår bättre imorron, Puss ♥

Prosit - host, host

Nyser ikapp med mig själv här hemma. Fått en jävla rethosta nu med =( Usch, ja vill inte må såhär längre.. Står i valet och kvalet om mogrondagen men tänker inte bestämma mig förens imorronbitti.. Beställt tågbiljett och så nu och tåget går vid nio på morgonen. Kommer nog inte va så pigg så tidigt men som det ser ut nu åker jag iallafall.. Jag får ta med mig massa frukt, värktabletter och näsdukar. Då ska jag nog klara mig =) Vore gott och ha med sig en termos med nått varmt också ;P

Ska äta en apelsin nu och krypa ner under täcket.. Ska försöka komma i säng tidigt idag så jag får mycket sömn =)

...

Skitdag

Nyduschad



Ligger i sängen med min morgonrock nu och kikar på Tv.. Har precis tagit en lång och välbehövlig dusch vilket va skönt. Ska dra på mig några myskläder och gå bort till danslokalen och lämna lite grejer som Emelie behöver ikväll när hon ska jobba åt mig =) Sen får jag ta en tur till Konsum också och handla lite. Blir mos idag så potatis behöver jag =) När jag kommer hem igen blir det mat och bara ta det lugnt och tycka synd om mig själv ;P

Red lips

I natt var en intressant natt.. Hade svårt att somna igår när jag gick och la mig, så det blev sent som vanligt =/ Vaknade vid sex ungefär och kände hur hög feber jag hade och hur jag va tvungen att ha läppsyl.. Letade i väskan och fick tag på det jag trodde var läppsylen (var inte helt vaken) och kleta på läpparna. La tillbaka den och somnade om.. När jag vaknade nu så gick jag upp på toan och ser hur jag har något rött kletat på läpparna och halva kinden är röd.. Fatta inte riktigt va det var men kom på sen att jag måste ha tagit fel i natt haha.. så istället för läppsyl så har jag kletat med rött läppstift överallt.. Så jag såg väldigt snygg ut när jag vaknade.. Rött läppstift i hela ansiktet med ruffsigt hår och trötta ögon.. Rolig syn det där! Får lägga ur det läppstiftet så jag inte gör samma miss igen ;P

Halsen är lika illa idag, svårt att prata idag.. Hes som fasen! Hade ingen feber när ja vaknade iallafall vilket är skönt! Ska få i mig lite yoghurt nu för jag är så hungrig, sen måste jag gå bort med listor och skivor till lokalen för Emelie ska ta mina grupper ikväll, tack gumman ♥

Idag fyller pappa år också =) HURRA HURRA HURRA !!!


Grattis Pappa =)

Brustablett innan läggdags

Nu ska jag försöka sova.. Har precis druckit i mig varmt vatten med halstabletter i.. ska försöka få i mig en till glas med en brustablett i. Nått mamma köpte som var bra för förkylning.. Det smakar avslagen grogg eller nånting, USCH! Inte gott alls, men får väl försöka få i mig det igen.. Ska ta varannan timme så ska det väl hjälpa antagligen. Får hoppas på det bästa :P

Sov gott , Puss ♥


Snow Buddies

Åhh denna filmen vill jag se nu :D Saknar Minja nu med!



Eller va säger du Lina? :D

After Dark

After Dark tar  med "Babsan" på turné!
13/2 KARLSTAD



Detta fick jag och min syster Lina i julklapp av våra föräldrar :D Åka och kolla på After Dark! Ska bli jättekul verkligen. Få se lite glitter och glamor tillsammans men min favorittjej;) hihi.. Vi kommer ha lika kul som vi alltid har när vi är ute på äventyr! Får hoppas att jag inte bli sämre för det skulle va så himla tråkigt. Men jag åker nog ändå även om jag mår dåligt ;) Kommer bli en toppenkväll, det känner jag på mig!



Sektion B, rad 7 ;)

Vill ha sommar & sol

Kollar på Semestersvenskar på 4an just nu.. Vill så gärna åka utomlands! Det vore inte fel alls.. Men får hoppas på en kanonsommar i Sverige istället ;) hittade några gamla bilder när jag mår som bäst ;) I solen!

 
 
Spanien -07 med Manuela. Galen, underbar och VARM resa!


Studentresa till Turkiet -08. Angelica, Sofia, Johanna, Helen, Manuela & jag.


Regning men varm sommardag -07 :)

Dunderkurer!

Mamma åkte nyss hit med frukt och termometern.. Jag hade 37.9 så feber är det ju =/ Det värsta är inte febern utan halsen.. men nu har jag massa bra saker som jag ska kurera mig med så hoppas jag på en förbättrng =)

Mina tips:
- Mycket sömn.
- Äta massa frukt så man får vitaminer, apelsin är bra.
- Få frisk luft.
- Värma mjölk och lägga halstabletter i (vatten går lika bra) .
- Har man rethosta kan det bli värre om man använder tandkräm när man ska sova. Skippa den och borsta bara med vatten när hostan är som värst.
- En dusch får en alltid att känna sig piggare.
- Glass funkar bra också. Det lenar halsen.

Såå, det är mina tips som faktiskt hjälper =) Så nu sa jag dricka varm mjölk med goda halstabletter i och göra en fruktsallad.. Kanske skulle äta lite mer soppa också, så tar jag frukten senare :) Nått måste ja få i mig iallafall, magen kurrar nuu!

Ojojoj

Hjälp va mätt jag blev! Blev massa soppa så jag kunde ju såklart inte äta upp allt själv, men ja sparar lite till ifall ja vill ha som kvällsmat sen eller imorron =) är inte så mycket kvar men det är alltid onödigt att slänga ;P Åt ju blåbands pulversoppa som man bara blandar med vatten och mjölk.. Den funka men det är självklart tusen gånger godare att äta hemmagjord.. Men men, det gick allt ner ;)



Det tråkiga var att det inte hjälpte för min hals =/ Ska käka halstabletter nu och hoppas att det lindrar lite iallafall för jag har så svårt att andas när mandlarna är så svullna =( Blää !! Men men.. Kollar på  That 70's show nu.. Alltid lika bra ;)

Mums!



Nu har hon köpt grejer till mig så nu ska jag allt  klara av min förkyldning ;) Potatis och purjolökssoppan står och puttrar på spisen nu.. Ska bli så himla gott =)

Mamma <3

Mamma ringde precis och sa att hon var på Konsum och frågade om jag behövde nånting.. Så nu ska hon köpa smör, kalkonpålägg, mjölk och soppa.. underbart! Så slipper jag gå bort själv och köpa det när jag mår som jag gör.. hon skulle ringa när hon var  klar så får jag gå ut.. Sen blir det soppa =) Mmm va gott!

Juste, jag pratade med Johanna igår och hon undrade om jag var sugen på att sommarjobba i Norge till sommaren.. På ett nöjesfält! Är som Liseberg fast lite mindre.. Hon känner en som har lägenhet där som vi skulle kunna få bo gratis i om vi bara plockar iordning och sådär efter oss.. Så tar vi bussen hem på helger! Självklart lockar det, men jag vet inte riktigt.. inte vart så sugen på att jobba i Norge.. men jag får se, det vore ju bra om man inte får nått här hemma.. Får ju mycket pengar och det är ju bara på vardagarna! Men ahh, ja får se.. inte tänkt så mycket på det än :P

Nu ska ja dra på mig morgonrocken och hoppas att mamma ringer snart för nu är jag sugen på soppa :) något varmt för halsen är aldrig fel när den gör ont!


Skithals =(

Igår när jag och Henrik hade kikat klart på en film så gick vi och la oss.. Kände hur ont i halsen ja hade! Det bara flög på mig nästan, hade svårt att andas och det sved verkligen i hela svaljet. Mandlarna hade svullnat upp så det kändes som jag andades ur ett sugrör bara! Hade sjukt ont och svårt att somna, men till slut så. Imorse när klockan ringde vid kvart i sju så hade jag fortfarande lika ont i halsen.. Om inte värre =/ Men tänkte inte mer på det utan pallra mig upp och åkte med bussen när Henrik skulle till skolan.. När jag kom hem vid halv nio drog ja av mig alla kläder och slängde mig i sängen direkt och soov, soov, soov !! Halsen har inte släppt än =/ Likaså med huvudvärken.. Vet inte om jag har feber? Blää!! Är hungrig men får inte i mig nånting mer än flytande eftersom det irriterar halsen så, men men.. Om ja orkar får jag gå bort och köpa färdig soppa som bara är att värma.. Annars får jag va utan mat idag och det är inte bra!

Fan, ja mår inge bra alls asså =( Ska bara ligga i sängen hela dan med rullgardinen nere och sova lite till.. Jag vill och FÅR inte bli sjuk nu! Händer mycket kul denna helgen ju! Och imorron är det jobb som jag missade förra veckan eftersom jag hade spytt..  Vill inte missa dom lektionerna imorron igen! På fredag ska jag ta tåget till Karlstad för jag och min syster ska på After Dark !! Blir övernattning där tills på lördag och då är det party som gäller.. På söndag är det mtv/street träning osv osv.. Så jag har inte tid att bli sjuk nu =(

Jag får sova lite till, krya på mig !


Trött

Jaa, va trött jag blev =/ Det tar på en att leka med småbarn ;P Mätt är jag med efter allt kaffe och smörgåsrån :P

Sitter framför Tv nu hemma hos mamma och pappa och väntar på att klockan ska gå.. Klockan sju kommer bussen ner till Capri så jag går på där och åker till Bengtsfors =) Får se vad jag och Henrik hittar på ikväll, bara lugnt iallafall =) Han va minst lika trött som mig förut så, hehe..

Såg på tvn förut att det va några som åt jordgubbar utomhus mitt i sommaren.. Blev såå sugen på jordgubbar då! Tänk va gott =) Nu längtar jag verkligen till sommaren! Va skönt det ska bli med värme! Gå runt i bikini och äta jordgubbar när man vill :D Gud så gött!


Fika

Har precis lekt massa med Joline :D Jimmie kom hit för en liten stund sen så nu blir det kaffe =) Liza och Bella kommer nog också snart! Ska blir kul att träffa den andra skönheten också =)

 

 

Gullungen :) Alltid lika glad ;) Åker med till Henrik vid sju!

Ändrade planer!

Henrik hade läxa att ta i tu med innan vi ses så han åker till Bengtsfors ändå så åker jag nog till honom senare ikväll =) Så nu går jag hem till mamma och pappa och leker med Joline ;) min brosdotter! Dom skulle passa henne så det ska bli kul att träffa den gullungen =)


Thaimat

Henrik kom hit en stund mellan tolv-två ungefär :) Gjorde inte så mycket alls, tog det lilla lugna! När han gick tillbaka till skolan igen gick jag bort till mamma och Sofia som va på Thaiköket och hade precis ätit klart :P Jag tog mig lite mat och mamma vänta tills jag ätit klart för Sofia va tvungen att hämta sina barn =) det va så gott så, men hjälp va mätt jag blev.. mår illa nu :P Kleerup va där med några grabbar och åt också.. jag undrar ja varför han gillar Åmål så mycket? :P Det enda man hörde på resturangen va högljuda stockholmare.. Så matro fick man ju inte, haha ;P

När jag ätit upp så gick jag bort och städade danslokalen.. Och nu har jag precis kommit hem :) Henrik sa förut att han skulle komma hit igen när han slutar halv fyra, så får se om han dyker upp snart ;P


 
Efter lite städning är lokalen fin igen ;)


Städerskan herself :P


Efter tio

Har legat i sängen och kikat på Nyhetsmorgon och nu kollar jag på Efter Tio.. Har precis ätit lite frukost och ska ta mig en dusch nu :) Henrik ringde nyss och sa att han kommer hit om en timme ungefär.. Han är i skolan men kommer hit en sväng =) Har lång rast eller nått kanske?

Är iofs meningen att jag skulle med och luncha med mamma och dom idag vid ett, men nu när jag får besök av gos så kanske jag inte hinner.. Det märks :) Ska iallafall ta mig en dusch nu och fortsätta kolla på tv.. Dom pratar om att växa upp på barnhem och i fosterfamiljer.. Rätt intressant faktiskt!



Time to sleep

Nu ni gott folk blir det skönhetssömn för min del :) Precis tvättat bort sminket och kurat ner mig under täcket med min värmekudde runt nacken! Hoppas att den hjälper lite för min nackspärr för jag är så himla stel.. Imorron ska jag gå upp i tid igen och hoppas att solen lyser lika fint som den gjorde imorse när jag drog upp rullgardinen =)

Ska bara ringa min älsklingspöjk å säga gonatt, sen sussa.. God Natt!

  

Sov så gott  ♥


Fin dans!

Va lite seg i huvvet innan vi körde igång men sen gick det så bra så :) Rolig lektion och vi började på en ny dans med Alex idag.. Den kommer bli jättefin, det känner jag på mig ;) roligt när man dansar med nånting också, som en tröja.. det ska vi nämligen på den dansen :) Kommer bli kanon ;)

Ska kika lite på tv nu innan det blir sängen :) Sova tidigt idag med! Då vaknar man på rätt sida :D


Jisses

Va trött jag blev  =/ inte sugen på att träna för fem öre nu.. Men men, ja får kila bort! Skriver när jag kommer hem! Puss ♥


Haha, jag och Manuela på Hc.. Från Dj´n Del Baron ,eller va han hete,r facebook :)

I löööve it

Så jävla kul att undervisa när det går bra :) Tiden gick fort som vanligt på måndagar! Är hemma en sväng nu innan det är dags för min del att träna :) Henrik ringde mig nyss och sa att han kommer med 8-bussen, men ja sa att det är bättre att vi ses imorron när jag inte har nått annat för mig.. Annars blire det bara att vi ses och sover med varandra eftersom jag kommer hem tio! Så imorron ska vi mysa :) 

Kollar på Halv åtta hos mig just nu, lite roligt att se faktiskt ;P Jag känner att jag börjar bli trött nu, ska käka lite innan jag drar så jag får upp energin igen :)

 
Mys i sängen innan jag ska iväg =)

Pust!

Nu är jag äntligen klar att gå bort till danslokalen.. Har vart fullrulle sen klockan elva imorse! Städningen är klar, disken är diskad, maten är lagad och uppäten och jag har duschat och gjort mig iordning.. Tog sin lilla tid att gör allt detta men nu är jag iallafall färdig :) hann dock inte med städningen i lokalen =/ Antingen tar jag det ikväll efter tio eller imorron på förmiddan!

Ombytt och klar, dags att dra!


Klar!

Äntligen klar med städningen :D har bara disken kvar nu, lovely! Ska ta mig en dusch nu och sen handla lite mat.. Får se om jag hinner städa lokalen sen asså.. har inte förberett mig för danslektionerna jag ska ha sedan.. men hinner jag städa den så gör jag det :) Annars får jag ta det imorron!


Bytt i sängen =)


Och damsugit överallt =)
 

Äntligen!

Nu kom jag fram på telefon :) Sen får vi se hur det blir då, får hoppas på det bästa ;P hehe..

Nu ska jag iallafall sätta igång med städningen! Det MÅSTE göras! Fint väder det är idag förresten, jag blev på toppenhumör när jag såg att solen sken :)

 
 

Behövs det städas tycker ni? hahah, ne fy mig.. Mamma hade fått slag om hon såg hur det ser ut här :P Så skärpning nu Emilia!

Ny vecka

- Då var det måndag igen då. Veckorna går så fort, det är snart helg igen :)

Sov hur gott som helst i natt, vaknade t.om fem i sex och trodde klockan va mycket mer men det va så skönt att somna om igen =) Va nästan pigg när jag vanade då men somnade allt om och sov till tio :) jag ska aldrig mer lägga mig  sent för idag känner jag mig verkligen utvilad =)

Sitter i telefon nu och försöker komma fram men det tutar bara upptaget.. BAH! Det är så jobbigt och tråkigt att vänta :P men det är bara att fortsätta ringa så kommer man allt fram till slut :) Sen ska jag städa lägenheten och så blir det en dusch.. Senare ska jag städa danslokalen och i eftermiddag blir det jobb fyra-sju :) 


Men nu blir det frukost och fortsätta ringa P


Helt slut

Emelie körde hårt med oss på träningen idag :) va sjukt kul och danserna är grymma ;)

Kikar på Beck nu, ska kolla klart den och sen blir det duschen och sen sängen.. jag är så fruktansvärt trött så jag somnar när som helst! Sov alldeles för lite i natt asså =/

God natt iallafall :)

Lagar mat

Håller på och gör kyckling, ris och sås nu :) ska få i mig lite mat innan jag ska iväg till Karlberg och ha en fria discoträningen mellan 18-19.00 :) Sen stannar jag där till klockan 20 för då är det träning för min egen del till nio :) När jag kommer hem är förhoppningsvis Henrikhär :)

Jag fixade allt skjuts tills Bengtsfors igår, Jacob va snäll och hämtade mig :) så när jag kom dit så satt Henrik och Kim fortfarande uppe och vi kom inte i säng förens efter sju imorse.. Blev sent i nattt alltså :P Men efter lite tv-tittande på Pippi Långstrumpså somnade vi ;) Jag hade ställt klockan på två och då vakna dom andra till liv också :) Sen tog jag mitt pick och pack och gick till bussen som gick fem över tre.. Det är inte det lättaste att gå i klackskor mitt i vintern när det är blixthalka under pudersnö.. Tog  en halvtimme att gå när det brukar ta tio minuter haha.. men ja kom  fram till slut ;)

Nu är kycklingen färdig tror jag.. Ska äta nu och sen ta en promenad bort till Karlberg! Får se hur det går på träningen ikväll, jag har ju fått en sån jävla nackspärr så ja vet inte vart jag ska ta väge snart =/ men men, jag får ta det lilla lugna :)

Puss ♥

Lyckad kväll

Ångrar inte att jag hängde med ut idag =) Har vart en toppenkväll och dansat jättemycket på Hc ;) va skitkul verkligen! Just nu väntar jag på ett samtal ifall jag får skjuts till Bengtsfors hem till min goding :) Eller Kims lägenhet då, men Henrik är där så då får jag pussa på han =) Mums!

Får se hur det blir, annars så får jag lägga mig och sova här helt ensam :P Som är lika tråkigt varje gång! Men men, det märks :) Jag får hoppas på det bästa! God  natt iallafall =)


Fest!

Är hos Johanna nu och förfestar =) Blir melodifestivalen och senare Hc ;) Wihoo!

Beautiful morning

Mamma skicka sms för en halvtimme sen ungefär och väckte mig och jag blev pigg direkt =) vakna på BRA humör idag känner jag, är hur glad som helst :D Nu har jag precis duschat och ska slänga i mig lite frukost och hoppas på att det går bättre idag! Får göra mig iordning lite och sen ska ja träffa upp mamma på stan :) Måste se om jag hittar en väska till mig, ja har ju ingen nu av vissa skäl  ^^ haha..

Som jag känner nu så vill jag hänga med ut ikväll :) Henrik kanske ska till Hc ikväll också och då får jag ju träffa han :) Är våran dag idag sörrni.. 1 år och 7 månader :) Vore ju kul att ses en sväng bara för de ;P hehe..

Ne nu får jag sätta fart!


1 år och 7 månader idag med min babe :) ♥


 


Fest?

Blev tyvärr inte så många gurk/morotsstavar jag fick i mig.. Fick såklart ont i magen och jag fick springa på toa för jag trodde ja skulle spy.. Stog och fick kväljningar och harlka mig en stund men det kom inget spy.. Skönt det! Men jag gillar inte inbillningen eller va det är efter jag ätit nånting.. Det händer ju ingenting förutom att jag får en obehagliga känslan att jag ska spy.. Va är det för skit jag har åkt på egentligen? Magsjuka fast man inte spyr? Finns det nått sånt? Hmm, wierd är det iallafall.. Hoppas det går över snart!

Kanske blir utgång imorron ändå :D johanna skicka sms förut och frågade om jag ville hänga med ut men skrev då nej för att jag inte kände mig hundra och för att ja inte va direkt festsugen.. Men nu när jag tänker efter så skulle det faktiskt vara skoj =) Så det blir nog partaj imorron ;) hihi..

Ska kika på film nu iallafall, ska försöka sova efter det.. Blev inte mycket sömn i natt nämligen!

Kramp

Fick bara kramper i magen när jag åt några tuggor på min mat så jag fick slänga den =/ Spydde ingenting iallafall och det är ju tur det.. Gick bort till Ica och köpte gurka, morötter och vitlöksdipp.. Så nu är jag redo för Let´s Dance ;) Heja Morgan! Bara jag inte får ont i magen nu när jag köpt så goa grejer ;P

Fredag

Idag är det fredag och ikväll blir det lugnt för min del :) Håller på och lagar lite mat till mig nu och ska snart äta det.. Har precis diskat också, det behövdes vill jag lova.. Ska fram med dammsugaren efter jag ätit också så har jag det gjort :) klockan åtta är det Let´s Dance som  jag ska kika på och innan dess ska jag nog gå och köpa lite gurka och morötter till mig som jag ska ha som fredagsmys =D

Idag har jag inte gjort nånting alls.. henrik kom till mig halv sju imorse.. Vi var vakna till åtta ungefär och då gick han till skolan för att hämta några papper och sen kom han hem till mig igen och vi har legat  under täcker och kramats hela dagen =) Klockan fem gick vi upp ur sängen och han åkte med bussen till Bengtsfors tjugo över fem.. Så idag har det inte hänt nått vettigt alls :P Men det är allt bra mysigt med sånna här dagar också =)

Idag mår jag bättre förresten, ska ju som sagt äta nu och se om jag kan ha kvar maten i magen :) Inte ätit nånting större sen igår så det ska bli intressant att se, hehe.. Är lite illamående än men absolut inte som igår! Skönt det! Pappa ligger hemma i hög feber idag så jag stannar hemma :) Annars tänkte jag åka hem till dom och ha fredagsmys men jag vill inte bli sjukare =P hehe..


Nu är maten klar så nu ska jag äntligen äta :)


Magsjuka?

Ungefär en halvtimme efter att jag ätit min sallad fick jag springa på toa och jag spydde som en gris.. Fick kramper i magen och jag spydde hur mycket som helst =/ Klockan va då kvart över fyra ungefär och jag fick lite småpanik eftersom jag hade danslektioner klockan sex.. men jag pratade med Stina och hon var snäll att ta mina kurser idag! Jag som var sugen på att jobba idag =( Skit också.. vet inte om det är magsjuka lr inte? Jag åt nämligen räkor i salladen.. Så fick för mig att det var räkorna jag blev dålig av =/ men ja har fått sprungit på toa några gånger efteråt och trott att jag ska spy men det har inte kommit nånting.. Mår lite halvilla nu och får inte i min nån mat fast jag börjar bli hungrig.. försökte med lite kräm men det gick inge vidare, ingen matlust alls! Hoppas jag inte gått och fått magsjuka nu för jag hatar att spy!

Blir film i sängen hela kvällen idag iallafall och inte röra ett lillfinger.. Och Henrik kanske tar fem i sex bussen imorronbitti istället till mig och myser lite innan han går till skolan och hämtar papprena :) Får se om han vågar nu när jag spytt ;P


Dagen innan jag och goset blev tillsammans :) han är så söt på detta kortet =D
Ser så liten ut ;P  ♥

Handlat lite..

Kom precis in igen.. Tog en sväng till Ica för att köpa dagens middag! Eftersom jag börjar jobba sex så orkade jag inte köpa nått som jag är tvungen att laga till så idag får det bli sallad :) Ska bli riktigt gott, jag älskar den salladen :)

Så nu ska jag njuta av min mat och kika lite på tv innan jag ska göra dom sista dansstegen till dagens lektioner :)


=)

Idag har mamma och pappa varit gifta i 32 år :) Gulligt !! Hoppas jag också får ett så bra liv med min käraste :)




Hade inget kort på dom tillsammans :P

Hejsan!

Då har jag nyss vaknat till liv.. Blir frukost nu och sen duschen :) Henrik kom aldrig imorse märkte ja när klockan ringde :P Han somnade nog så gott så, hehe :P När jag duschat, eller jag kanske gör det efteråt förresten.. Jag måste nämlige städa :P och idag SKA jag det !! Såg en silverfisk på toaletten förut, då kröp det i hela mig och uuääähh.. Så nu åker dammsugarn fram, ögona böjjj!

Grattis Barbie 50 år också :) Fränt att hon funnits så länge :)

Not ok!

Okej, jag kan inte sova.. har inte försökt än direkt så får skylla mig själv att klockan är som den är =/ jag har totalt vänt på dygnet och det är inte bra! Får bli ändring på det nästa vecka!! Har iallafall kollat på två filmer.. Wild Child och Save the last dance 2 =) hade jag fått välja så hade jag kollat på två filmer till men det funkar inte, då är det morgon så jag måste försöka sova lite nu.. Men jag har ett till problem jag tänkte dela med mig av.. Det är nämligen så att plogbilen är på våran bakgård och härjar just nu.. Vilken idiot gör det mitt i stan klockan fyra på natten i ett lägenhetsområde? Okej om dom plogar gatorna på nätterna men inte på bakgårdar där folk sover (ska sova;) Låter som det är en salig blandning mellan krig och tåg precis utanför fönstret.. Tycker synd om dom stackarna som bor längst ner och kanske ska upp och jobba om två timmar.. This sucks big time!

Men iallafall, nu har jag fått skrivit av mig lite här mitt i natten i min ensamhet! Pratat med Henrik och han är vaken än han också.. Om han inte gått och lagt sig om två timmar tar han fem i sex bussen som han gjorde igår och kommer hit och lägger sig med mig :) ♥ Han har projektvecka nu och ska till skolan och hämta några papper.. Så han får se hur han gör sen om han orkar hålla sig vaken :)

Ne fan, slutpratat för i natt.. Nu blir det natti för min del! Ska läsa igenom sms:en jag fick av Henrik igår natt.. då blir jag alldeles varm i kroppen :D älskar dig honey! Men men,  hoppas ni sover gott alla som ligger och sussar nu :) Good nig.. morning?

Made in Sweden

Skönt att va hemma :) bussresan gick bra, ltie guppigt men =) Kikar på Made in Sweden nu och äter hallonkräm =) Så gott så.. Ska snart kila iväg till Ica så jag kan köpa städgrejerna och lite mat till mig.. Måste ha knäckebröd och pålägg.. Keso och kalkon :) mumma!

Jag går i nästa paus så hinner jag innan Ica stänger =)

På bussen

Yes, sitter på bussen nu påväg hem :) Trodde de inte skulle komma nån buss först för när jag kom runt hörnet så åkte det precis en och då var klockan ungefär fem i.. Så jag blev lite orolig där, men fem över kom den bussen jag skulle åka med =) Han körde nog bara försiktigt eftersom han blev några minuter sen, det har ju kommit så mycket snö nu igen - BLÄ för det, jag längtar bara efter vår och sommar nu så denna snön gjorde mig inte glad för fem öre.. Men men, så är det.. är ju bara februari så vi får stå ut =P

När jag kommer hem ska jag in en snabbis på Ica för att köpa lite städgrejer till danslokalen! Sen får jag vänta till efter tio och städa den eftersom lektioerna slutar då.. Va ju meningen att jag skulle städa på förmiddan idag, men jag och Henrik sov ju så länge så jag hann inte med nån bra buss.. Men men, jag får ta det sen istället =) Hört att det ska va skitigt där nu nämligen, hehe..

Ne nu får jag nog stänga av datorn, jag blir ju åksjuk!

Snart hem igen..

Jag och Henrik sov länge idag och sen dess har vi inte gjort nått speciellt alls.. Hans mamma körde oss in till Bengtsfors för en halvtimme sen typ, är hos hans kompis nu och jag tar åtta-bussen hem =) Vet inte vad ja ska skriva mer så jag gör de när ja kommer hem istället =)

Puss


Film

Jag och Henrik har nyss kollat på en tretimmars lång film.. Jag somnade flera gånger haha, men efter lite kaffe och kvällsmat blev jag pigg igen så nu ska vi snart kolla på en till film tror ja =)

Tänkte bara skriva god natt till er =) Sov gott, puss!

Lugnt

Jag fick inte liv i Henrik när jag skrev att jag skulle väcka han utan han gick upp för inte så längesen :P Blev frukost för mig igen haha.. Nu ligger vi i sängen under täcker och kollar på tv innan vi ska åka med bussen :)

Jag tar med mig datorn så jag skriver säkert senare ikväll :)


Världens goaste pöjk ;)

Blev ingen lunch idag med mamma och dom andra damerna =) istället kom Henrik och plinga på dörren halv sju imorse! Då blev jag glaad! Han tog sig en dusch när han kom hit och sen låg vi och myste hela morronen =) Vi somnade och jag gick upp vid halv tre ungefär.. Gick upp och gjorde mig iordning och gick bort till Konsum för att köpa frukost till oss =) Så nu ska jag bara försöka få liv i goset som fortfarande ligger och sover, sen blir det frukost :)

Åker nog med Henrik till Bengtsfors sen :) Jag fick så gulliga sms imorse när han satt på bussen! Dom betyder mycket för mig nu =) Gullunge, älskar dig ♥

Galenskaper =D <3

Vilken rolig överraskning =D Henrik sitter på bussen på väg hem till mig nu, han är framme om en halvtimme.. ÄLSKAR HAN!

Skönt att träna

Även fast man är lite opepp innan man ska träna så känns det alltid lika bra efteråt =) Finns inget bättre än att komma hem efter en lyckad träning och ta en lång dusch.. Då mår man allt bra =) Blev lite kvällsmat när jag hade duschat och sen har jag bara kikat på Scrubs.. Ska borsta tänderna nu och göra en fläta så har jag lockigt hår imorron :) hihi..

Ska upp i tid imorron (JAG SKA INTE SOMNA OM).. sen måste jag verkligen städa lägenheten och skriva upp mig på tvättid.. Trosorna och strumporna börjar tryta nu så det är dags :) Kanske ska luncha med mamma och gänget imorron också på Thaiköket här i stan :) Får se imorron hur det blir :) Ska även hem till mitt gos senare under dagen och mysa med honom! Saknar honom!

Håller på och laddar ner filmen Step up nu också.. Har sett den ett x antal gånger innan men den är ju så bra så den är värd att ses igen =) Kollade på en annan dansfilm häromdan.. Center stage turn it up, tror jag den hette (?) Riktigt bra film som jag antar att jag kommer se några gånger till ;)

Ne nu får det bli tandborstning och sen god natt.. Ska bara ringa Henrik först :) Puss på er ♥


Älskar dig honey


Fikat

Var hemma hos mamma och pappa förut :) Blev fika och lite tjöt och sen tog jag mig en promenad tillbaka hem till mig igen =) Så nu ska jag kika lite på tvn och sen byta om för ikväll blir det som sagt träning halv nio - tio! Det ska bli kul ;)


Ska kika på Halv åtta hos mig, nu och sen byta om och gå bort till danslokalen =) Hörs senare!


Ny vecka

Är redan den 2 februari.. Va fort det går! Inte längesen det va nyår tycker jag :P

Sov ganska dåligt i natt, somnade sent också.. Sist jag kollade på klockan va den halv tre! Jag hade ställt klockan på tio idag och när jag vaknade så var jag ganska pigg faktiskt.. Men jag låg kvar och självklart somnar jag om till klockan tolv.. Fasen! Men men, jag läste på lappen om trosorna som jag trodde skulle va inbetalda idag.. Det var visst den 13/2.. Så jag kan vänta några dagar till ;P

Nu blir det frukost för min del och sen ska jag städa lokalen =) Ska nog ut och gå en sväng också..


Beck - skarpt läge

Halvligger under täcket och kollar på Beck! Dom filmerna är bra och även denna =) Börjar bli spännande nu ;P När filmen är slut ska ja borsta tänderna och försöka sova.. Tänkte komma upp i skaplig tid imorron för att gå till mammas kontor och få lite pengar :P Sista dagen imorron att betala mina troser jag fick för några veckor sen =) Sen blir det städning i danslokalen och träning på kvällen halv nio-tio.. Innan dess vet jag inte vad jag ska hitta på.. det märks ;P

Börjar få tillbaka huvudvärken nu också.. Får ta en tablett innan ja lägger mig så jag inte somnar lika sent i natt igen ..


Tränat!

Jag ryckte upp mig så jag var med på träningen ändå =) Vilket jag inte ångrar för fasen va roligt det är på hennes träningar  =D Gillar verkligen danserna! Hade ont i huvvet under tiden men jag bet ihop så det gick bra ;) 

Kom precis hem, ska ta mig en dusch nu sen dricka massa mjölk =) Det har jag längtat efter idag haha..

=/

Huvudvärken vill inte ge sig, orkar inte hålla upp ögonen snart.. Tog en Ipren för en timme sen ungefär men det har fortfarande inte gett sig.. Känns inte bra alls! Får se om jag är med på träningen ikväll, jag vill men vet inte om mitt huvud klara med det =/  Stog över Streeten förra veckan också pga. halsen så jag vill inte missa denna träningen heller egentligen.. Men jag får se hur jag gör om en timme ungefär, värken inte tabletten får jag titta på =/ Känns som jag ska börja gråta snart f´ör de gör så sjukt ont.. men men, får se vad som sker sen!


Ska dricka massa vatten nu iallafall så ja inte svimmar! Puss ♥


Fick iväg

Hinner inte skriva nu, ska göra mig iordning och ta mig en promenad till mamma och pappa =) Dit och äta mat och ta det lugnt! Så jag skriver när jag kommer hem sen istället..

Ont i huvudet =(

RSS 2.0