HC-SHOW!

IKVÄLL ÄR DET DAGS FÖR HC-SHOW! KOM OCH KOLLA NÄR VI DANSAR OCH HEJJA PÅ OSS :D


Genrep m.m

Manuela, Johanna och Emelie kom hem till mig innan vi drog till Hc för att ha genrep klockan 19.00 :) Det gick kanon och nu längtar jag tills vi kör imorgon :) Sista numret är roligast, hehe ;P När vi var klara så blev det mat där.. Tog mig en ceasarsallad för den är ju så himla god :) Sen åkte vi vidare hem till Sofia :) Blev massa tjöt, lite vin och bad i poolen.. Mycket trevligt :) När klockan var halv tre försökte vi få tag på en taxi men det var såklart inga som svarade så det fick bli en promenad.. Gick fort så denna gången tog det lite över en timme! Va så skönt att komma hem :) Kom hem för en timme sen ungefär :P Har precis tagit mig en dusch och kan inte somna så jag tar bussen till Bengtsfors om 45 minuter för att träffa Henrik ♥ Längtar tills jag får krypa ner brevid honom och pussa och krama om honom :) Mums! Tar vara på varje minut nu innan han åker till Skövde på måndag. In i lumpen! Usch, jag vill verkligen inte :( Men men, vi klarar det :)

Nu ska jag kika lite på tv innan jag ska gå till torget och hoppa på bussen :)

PUSS!


Jag är så lycklig!

Idag har jag svävat på små moln! På lördag ska jag hämta en kattunge som ska bli min alldeles egna ♥ Henriks kompis undrade om jag var intresserad av att skaffa katt och självklart var jag det. Den var ganska så dyr så jag gav upp hoppet eftersom jag inte har dom pengarna. Men eftersom jag har världens bästa pojkvän så får jag min underbara katt av honom! Hon ser exakt ut som jag hela tiden velat och jag har väntat mer än ett halvår för att känna mig redo för att skaffa en katt.. Och nu när jag såg henne på kort så var hon den rätta. Är så himla glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Henrik är den bästa jag vet och jag vet inte hur jag ska tacka han? Älskar han så oerhört mycket! Jag har liksom fått min efterlängtade katt av honom! Åååh ja är så lycklig! På lördag är hon min :)


Sötnosen i mitten är snart hos mig!!


Skrållan ska hon heta :)


Snyft!

Känns som jag har hostat ur hela hjärnan snart! När jag kom till mamma och pappa la jag mig på soffan och somnade direkt! Jag är inte helt frisk asså och det stör mig =(

Hej =)

Efter en jobbig förkylning och kramning med Henrik hela dagen igår är jag back on track :) Han kom till mig igår morse och vi låg i sängen precis hela dagen och gjorde absolut ingenting! Det var väldigt skönt med tanke på att jag hostar, snorar och halsen inte är helt hundra. Var meningen att jag skulle träna och käka på Thaiköket men det fick bli ändrade planer p.g.a att jag inte mådde så bra! Men idag tar vi nya tag :) Var på arbetsförmedlingen imorse vid nio för att träffa Jean för lite fix med mitt CV :) Sen har jag träffat Manuela på stan och gjort lite ärenden.. Så nu är de fixat :) Är hemma nu igen och ska leta fram kläder inför Hc-showen som är imorgon.. Ikväll är det genrep klockan 19.00 och sen blir det mat där efteråt och sen hem till Sofia för lite fortsatt mys med dom som ska vara med på showen :)

Så imorgon får ni alltså komma och hejja när vi dansar.. Hoppas på mycket folk :)

PUSS!

Älskar mitt gos mest av allt ♥


God Natt!

Nu ska jag snart sova.. Är nyduschad och längtar efter att somna in nu faktiskt :) Detta är tidigt för mig ska ni veta så jag är stolt över mig själv :D

Så nu säger jag god natt !




Mitt gos!

Älskar Henrik mest av allt! Kommer jag alltid att göra för han är det bästa jag träffat och kommer träffa!

070707 - dagen det blev vi ♥

Älskar dig !!




Bella's Lulluby

Får man något annat än rysningar? Vacker låt!






Snark!

Nu är jag seg och trött.. Tycker inte jag säger nånting annat men så är det :P

Träningen gick så bra så.. Nu känns det att det är nära :) imorgon kör våran grupp en sista träning halv elva-elva på förmiddagen för att gå igenom osv så danserna sitter.. Sen så blir det genrep med alla grupper på onsdag på Hc.. Käk efter det och sen fortsätta mysa och ha det trevlig hemma hos Sofia :) Längtar! När vi hade tränat klart så åkte jag och Manuela med Alex ut till Sofia för att lämna en skiva med våra låtar som ska vara med.. Meningen att vi bara skulle lämna den men det blev självklart tjöt på verandan ;) fast denna gången blev det bara isvatten, chilinötter och daim ;) Ingen alkohol (kors i taket).. Men det tar vi på onsdag och torsdag istället :D

Känner mig lite bättre nu. Fortfarande röten i halsen och snuvig.. Hostar inte lika mycket som tidigare idag iallafall och det är väldigt skönt! Ska försöka lägga mig tidigare idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon! Blir även lunch på Thaiköket imorgon med mina sötisar ;)

Nu är jag hemma hos mamma och pappa.. Ska snart åka hem för att krypa ner under täcket och kolla på Big Brother -03 ;)

PUSS!


Tjoo!

Oj va trött jag är.. Vaknade för en liten stund sen och är fruktansvärt trött.. Är även förkyld som bara den.. Tråkigt är det :( Ska träna 18-20.00 sen.. Får se hur det går med denna halsen :P

Orkar inte skriva om helgen egentligen för ja vet inte vad ja ska skriva riktigt :P Mer än att Thomas och Paola var jättefina på sitt bröllop och jag grät hela tiden nästan :P Under vigseln, på alla tal, när dom dansa vals och när Angelica sjöng till dom.. Va ett riktigt snyftkalas den kvällen ;)  Men väldigt trevligt och väldigt roligt iallafal !! Verkligen en lyckad dag och jag vill göra om det igen :) Var hemma halv sex på söndagsmorronen ungefär ^^ Sov precis hela dagen igår.. Vi var väldigt trötta :P Vaknade till liv på kvällen vid elva ungefär då vi gjorde kyckling och spagetti :D Sen låg vi uppe hela natten nästan och kollade på tv och han tog bussen hem imorse.. (Henrik alltså)

Ska duscha nu och sen rycka upp mig lite.. Jag är så fruktansvärt trött =( Vill bara mysa med Henrik <3

Så vackert!

Bröllopet igår var hur fint som helst. Orkar inte skriva nu för jag ska snart hem till mamma och pappa och käka ^^ Har ingen mat hemma och gick nyss upp ur sängen typ.. Men jag skriver när jag kommer hem ikväll :)


Jag igår.. Påsen gick visst sönder + att jag är kissnödig :P

Bröllop!

I torsdags blev det som sagt fest :) Fixade iordnig mig och drog till Emelie vid halv sex tiden ungefär.. Gav henne en bukett rosa roser :) Vi va några tjejer som va där för att fira henne ;) Hon bjöd på hur god mat som helst! Tre olika sorters pajer, sallad, vitlöksbröd och sen såklart tårta. Jordgubbstårta! Käkade oss väldigt mätta och sen var det dags att dra igång musiken och börja förfesta.. Vid elva gick vi hem till mig för att förfesta lite mer innan vi drog till Hc.. När vi kände för att gå så gick vi till Hc och partajade vidare.. Träffade massa trevligt folk och dansade hela kvällen :) När det stängde blev det en pizza på Ceylan och sen gick jag, Frida och Johanna hem till mig innan det var läggdags :)

Igår kom Henrik till mig vid halv sju.. Jag låg och sov och fattade inte så mycket när han kom men.. Var även tänkt att jag, Manuela, Emelie och Alex skulle träna klockan ett-två.. Men jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk så jag tog mig inte ur sängen. Och nej, jag var inte bakfull för det blir jag aldrig.. Utan det var min visdomstand som spökade.. Låg i sängen med rullgardinen nere precis hela dagen! Kunde varken kolla eller blunda så jag sov mest.. Henrik också :) Han åkte hem vid sju och då gick jag hem till mamma och pappa där Lina, Erik, min faster och hennes sambo också var.. Då blev det paj, sallad, olika kex och ostar.. Mycket, mycket gott :) Sen kikade vi på en film och mamma körde hem mig så jag var hemma vid tolv ungefär.. Då tog jag mig en dusch och gick och la mig och kollade på tv tills jag somnade :)

Idag ringde klockan vid elva, trött som bara den var jag! Men Henrik ringde strax därefter och sa att han var påväg hit så det var bara att pallra sig upp :) Nu har jag precis blivit klar med håret.. Lockig är jag nu :) Henrik ligger och sover.. Bakfull som han är ;)

Klockan fyra ska vi åka till Vänersvik för att gå på bröllop! Min bror Thomas och hans fina Paola gifter sig nämligen idag :) Så klockan fem är vigningen, sen blir det mat och party all night long ;) Hoppas det inte regnar när vigseln är.. Dom ska nämligen gifta sig ute :) Får hålla tummarna!

Bilder sen i torsdags!

 
 
  
 
Badade visst i biblioteksfontänen på hemvägen ?!


Lite suddigt vad som hände den kvällen,  men kul hade jag :D

Jisses!

Herregud va kul det var igår :D Berättar mer senare för nu ska jag ner och hälsa på min syster, Erik, min faster och hennes sambo :D

Brownie!

Sitter med färgen i håret nu och väntar på att det ska värka så jag kan skölja ur det :) Kommer nog bli väldigt mörk.. Men det blir nog bara sexy får vi hoppas ;P Så fort jag är klar med håret ska jag hem till mig för att fixa iordning mig.. Johanna slutar jobba klockan fyra så efter det nångång drar vi till Emelie.. Annars ska vi vara där senast 18.00 :) Då blir det mat för att sen festa vidare och fira henne.. Får hålla tummarna att det slutar regna också så det kan bli en bra kväll !! Lär det väl bli ändå tänker jag med regnfritt skulle göra det ännu bättre :)

9 minuter kvar, snart ska jag skölja ut färgen ;) Wish me luck!

Puss / E

Hmm?

Lite sugen på att göra slingor nu igen.. Men idag ska jag bli mörk igen.. Får göra slingor till hösten när det börjar bli grått och trist ;)

Vad tycker ni?

 
 
Saknar mina slingor lite nu faktiskt ;P

Heej =)

Igår vid 10.00 kom Henrik till mig och plingade på dörren när jag låg och sov :) Vågade inte öppna först eftersom han höll för kikhålet på dörren men jag tog modet i mig och öppnade ;P Visste nämligen inte att han skulle komma så det var därför ;P Gjorde inget speciellt alls igår, låg i sängen precis hela dagen! Han är lite halvsjuk och på mig värker det i käften, öronen och huvudet.. Får en visdomstand så det är därför jag haft sån huvudvärk! Men skönt att jag vet orsaken nu iallafall..

Vid fem i natt gick vi till Rio för att handla lite, haha.. Inte en jävel ute men tanten på Rio är alltid där tidigt ;P Sen så tog Henrik bussen hem kvart i sex imorse :P Då gick jag och la mig igen och somnade om och vaknade för en liten stund sen av att jag fick sms av Emelie :) Hon skrev och bjöd mig på kalas ikväll för hon fyller år :) Så klockan 18.00 blir det mat och sen festa vidare och fira henne :)

Prata nyss med mamma och idag ska jag färga håret.. Nu är det dags igen, jag har blivit så ljus :P Ska ta mig en snabbdusch nu och sen diska.. Nu har det blivit en hög igen, haha..


GRATTIS HETING!

Baahh !!

Huvudvärken släpper inte efter frisk luft, mat och tabletter! Har en visdomstand som börjar komma känner jag så det kan mycket väl vara den som orsakar huvudvärken =/ Sist gång det kom en så mådde jag piss.. Fick feber och grejer bara för det. Får hålla tummarna att det inte blir värre för det orkar jag inte med =/

Är hemma hos mamma och pappa nu, ska ta mig en promenix hem för att plocka iordning lite. Sen kommer förhoppningsvis Henrik :)

PUSS!


Ont i huvudet!

Känns som jag har migrän eller nått =/ Orkar knappt kolla så det suger att sitta med datorn eller kolla på tv.. Så nu ska jag ta mig en liten promenad för att få frisk luft.. Sen hem till mamma och pappa och äta riktig mat! Har inga huvudvärkstabletter hemma heller så det får jag ta när jag kommer dit! Hoppas det går över sen!

PUSS!


Hallå hallå!

Är som sagt hemma nu och ska fixa iordning lite käk innan det är dags för träning :) Jag, Manuela, Johanna och Emelie ska nämligen träna 18-20.00 inför Hc-showen :) Alltid bra att finslipa lite så det sitter ;) Sen när jag kommer hem får jag se vad som händer. Vore mys om Henrik kom hit! Får ringa han sen och se vad han säger :)

Nee, nån slags mat nästa :)


(Emelie och jag fotade till HC-showen)

PUSS!

Hemma!

Nu är vi hemma igen efter en natt i stugan :)



Snake..

Jag och Manuela kommer nog drömma om snake i natt.. Jisses vad vi har spelat nu! Det går bara dåligare och dåligare med för vi bara pratar och skrattar åt annat.. Gamla minnen b.la, fan va kul det är :D Vi har även käkat tacos kollat på film på femman om Anna Nicole Smith och badat.. Regnade när vi badade men det kändes inte ;P Sprang i och doppade oss.. Tvättade även håret med både schampo och balsam :D va lite småkallt att springa upp igen men skönt när man kröp ner under täcket :)

Får se när det blir natti för oss.. Inga planer på det än iallafall :P


I stugan!

Efter dansuppvisningen på Karlberg så gick vi till stan och handlade det vi skulle ha med oss till stugan :) Blev tacos och nötter ;) Det ska bli mycket gott sen! Har tagit oss ut till stugan nu iallafall så nu är vi här :D Bäddat och fixat tvn.. Ligger i varsin säng under täcket med datorn i knät.. Nu mår vi allt gött vill jag lova ;D

Perfekt söndag!


Dansuppvisning!

Vi steg upp vi två ungefär :P Tog på oss och gick till Shell för att köpa något att äta.. Fick bli en risifrutti för min del :) Är på bussen nu och är framme halv fyra ungefär.. Då blir det snabbt upp med grejerna för att sen gå bort till Kamratgården och kolla vad dom lärt sig på lägret denna helgen :) En liten uppvisning alltså..

Sen ska jag och Manuela till stugan och bara må gött.. Det ska bli så härligt :D Blir tacos och mys hela  kvällen! Vi drar dit direkt efter vi har vart och kollat på dansen :)


No party!

Blev inget Trollhättan.. Inget Bengtsfors heller för den delen. Lite synd tycker jag för jag va väldigt partysugen! Men vi är trötta och sletna här så det blev ingenting.. Är hos Kim med han, Henrik och Robin.. Hör hur det är party utanför, alla festar och har kul.. Är Kickis ikväll. Rebecca (en tjej som bor här) ska dit.. Kanske skulle göra mig snygg, häva några glas vin och dra till Kickis med henne? Hoho.. Nej, det orkar jag inte.. Hade jag vart lite piggare och klockan någon timme mindre hade jag inte tvekat :)



Festsugen !

:(

Tråkigt med regn! Jag vill ha värme!



Bengtsfors först.. Trollhättan sen?

Henrik har sovit tills nu så jag har fått pratat med Kim om vad som händer ikväll.. Kanske åker till Trollhättan och festar ikväll, får se vad vi orkar och med skjuts och allt det där :) Henrik vaknade nu och gav klartecken att jag kunde åka iallafall ^^ Så just nu är jag hemma hos mamma och pappa men ska snart hem till mig för att fixa iordning mig och sådär.. Sen drar jag alltså till Bengtsfors kvart över sju :)


Kim skicka en mysig bild på han och Henrik i bakgrunden.. Så goa då ;P

Lördag!

Har alldeles nyss vaknat nästan.. En halvtimme sen ungefär :) Skulle nog kunna sov längre men då är ju hela dagen borta nästan så jag gick upp.. Ska käka lite frukost nu och sen ringa Henrik och se vad han gör.. Sover väl tänker jag :P Vet inte riktigt vad som händer ikväll heller, vill hitta på nått skoj :) Men till att börja med ska ja som sagt käka frukost så får vi se senare :)

PUSS!


Mumma!

Nyduschad och käkar gurka.. Kan ju inte bli så mycket bättre ;) Lite sömn vore inte fel och tysta grannar.. Hög musik och fest, glada och arga människor, fulla verkar dom flesta vara.. Jag kanske skulle knalla över? ;P



God Natt ♥


B-skräckis!

Nu är jag nyduschad och ligger med handduken i håret och har inte hudkräm.. Kommer ju inte torka ut men det känns inte bra att duscha och sen inte kunna smörja in sig. Då är inte duschen fullbordad ;P Kollar på Fredag den 30e Del 4 nu.. Gammal skräckis som faktiskt är lite småläskig fast den är väldigt B! Speciellt när man är ensam som jag.. Då är inte gamla skräckfilmer något att kolla på.. Men jag tänker kolla ändå och bli lite smårädd innan jag ska sova ;P

Imorron är det lördagoch då hoppas jag att det händer något skoj!


Dansläger!

Gick så bra så på lägret :) Mötte upp Alex vid fyra ungefär och vi tog oss en promenad bort till Kamratgården.. Sen kikade jag när dom dansade och vid sju började jag och Ann-Marie fixa med kvällsmaten.. Var korv med bröd och mjölk :P Inte så jättemycket att göra, mest hjälpa till att ge dom senap eller ketchup :P Halv nio var det dags för dom andra grupperna att käka men då var jag nere vid Örnäs för att vara badvakt till småtjejerna :) Dom bada en stund och ja hade roliga diskutioner med dom små liven :) Torkade fötter och hjälpte dom att byta om, hålla handen påvägen hem och berätta om min pojkvän ^^ Jätteintressant det där tyckte dom :D När klockan närmade sig halv tio var det dags för lekar sen blev det promenad hem för mig, Manuela och Alex.. Var hemma vid halv elva ungefär och nu har jag bara kollat på Big Brother :) Ska ta mig en dusch sen och lägga mig.. Imorron får jag se vad som händer, åker säkert till Bengtsfors :)

Nu smäller det raketer utanför också.. Varför undrar jag? :P


Gick som smort..

Träffade Sofia, hennes mamma, Moa och Martin :) Det blev två överfulla vagnar och en korg med mat.. 15 fullproppade påsar till slut ;P Så nu har dom så det räcker i helgen förhoppnigsvis :P Åkte till Kamratgården där danslägret ska vara och packade upp och vädrade lite.. Det är jättevarmt och skönt ute ju :) Efter ett så drog vi till Thaiköket så bjöd Fia på lunch.. Väldigt gott och blev väldigt mätt =P Är bara hemma en sväng nu för att sedan dra ut igen :) tar följe med Alex, för han ska ju ändå dit :) Sofia ringde mig nyss och frågade om jag kunde in på Expert först och fixa en grej också, så det blir första stoppet :)

Nu ska jag bara ta det lugnt innan Alex ringer och säger att vi ska gå ;P


Hej!

Sovit gott i natt även om det inte var nån skönhetssömn direkt =P Gick och la mig halv fyra med Henriks tröja som täckte och mitt linne som kudde.. men sen va Kim snäll och bädda ner mig med täcke  och kudde så då somnade jag direkt :) Vid halv sex blir jag väckt av att Henrik och Kim kom hem från bageriet.. Dom hade vart där och köpt frallor och krämbullar :P Gick upp och tog mig en smörgås och sen la jag mig igen.. Somnade om och vaknade när klockan ringde nio! Dom hade fortfarande inte lagt sig :P Jag tog bussen hem kvart i tio så nu är ja hemma,. Käkar frukost  och kollar på Doctors :P Väntar på att Sofia W ska ringa så ska vi till Ica och köpa mat till danslägret som är nu i helgen :)

Jag vill dansa!

Jag är danssugen nu! Längtar tills terminen drar igång så jag kan få skutta runt igen :) Längtar även till Hc-showen den 31 juli.. Det kommer bli kanon! Hoppas på mycket galet folk i publiken :)


-

Godissugen!


HEY!

I wanna take a ride on your disco stick!

 



Kort!

Nu har Lina lagt ut kort i bloggen igen :) Detta är en fredag då jag var hemma hos henne och vi skulle till Arena på Baby Alice :) Käkade räkor och drack vin på hennes balkong innan! Jag vill dit nuuuu!

 




 
 Rolig humor.. Gissa vems tallrik? ;)

 
Bytte kläder ett antal gånger men detta gick det bli till slut ;P

 
 


Älskar dig!

Hejsan hoppsan!

Gick inge vidare att somna igår ska jag säga er :P Klockan blev fem och jag var fortfarande uppe... Jag och Challe satt och chatta och kollade på tv400, vilken natt ;) Prata även med Henrik och vi kom fram till att han skulle åka till mig istället för det var så mycket folk hos Kim.. Så vi kunde mysa i fred ;P Så tjugo över fem hoppade han på bussen och insåg vid Skåpakorsen att det var bussen som gick Lång Ed vägen.. Så istället för att det tog 35 minuter som det brukar till Åmål så tog det 1 och en halv timme ungefär :P Så han va hemma hos mig tjugo i sju :) Då blev det frukost och sen la vi oss.. Somnade efter en stund och vaknade vid tio över fem.. Kom på att en buss gick tjugo över fem så vi flög upp ur sängen och gick til torget.. Så nu är vi hos Kim :P Precis käkat mat och nu gör vi inget speciellt alls..

Fyfan va ja har vändt på dygnet.. Detta är ju helt otroligt, aldrig vart så här för mig nån gång! Men men, det är sommar och jag får skylla mig själv så :P Imorron får jag däremot ta bussen till Åmål igen klockan åtta för jag ska hjälpa till och handla mat till danslägret som är nu i helgen.. jag ska agera mattant nämligen :) Eller bara imorron, resten av helgen var redan fixad :) Men jag har väl inte hunnit gått och lagt mig innan bussen går imorronbitti tänker jag, hahah..

Fint väder har vi också :)

Tjoo!

Pigg och vaken är jag.. Jag har vändt på dygnet totalt och jag får skylla mig själv =/ Men jag vet inget värre än när man ligger och försöker sova och stirrar i taket.. + att måsarna utanför är galna! Så jag satte på datorn och tvn igen.. Vet inte om jag kommer bli så mycket tröttare av det men.. värt ett försök :) Prata nyss med Henrik och vi kom fram till att jag tar en buss dit 05.43.. Dumheter, jag vet! Men så är läget :P

Nu ska jag kika vidare på tv och se om jag kan få någon timmes sömn innan jag drar iallafall :) Fortsätt sov gott alla grisar som kan sova ;)

Bättre nu..

Nu har jag lugnat ner mig lite när jag kom till mamma och pappa :P Va nämligen så att jag skulle ju till Henrik idag men så blev det inte så.. Han ska ut med sina killkompisar och festa och hade glömt att nämna det för mig så jag blev lite tvär :P Men men, inget att hänga läpp över kom jag på till slut ^^ Sitter och väntar på att So you think you can dance ska börja.. Hade inte det vart idag hade jag nog fortfarande vart sur och irriterad, haha ;D

Va inne på min systers blogg nu och såg att hon lagt upp två kort sen vi va i Göteborg och shoppade :) Såhär brun vill jag vara igen! Ge mig sol tack :) Annars får jag ta några turer i solariet och fuska lite.. Vill ju inte va en blekfis mitt i sommaren även fast det regnar :P





Lina i rosa och jag i vitt :)

Blä!

Nu är jag sur.. Blir inget Bengtsfors.. Men men, då missar jag inte So you think you can dance iallafall! Jävla skitväder också.. Dretkväll !!!!

Snart fika..

Mätt i magen är jag nu :) Thomas och Paola var här en sväng och hälsade på också! Ska snart till XO och fika med Paola och mina vänner som ska servera på hennes bröllop :) Tar bussen till Bengtsfors klockan sju :) Ska försöka hinna med och städa mellan där också.. Hmm, hur ska detta gå ihop? :P Får se om jag stannar tills på fredag eller åker hem imorgon.. Var lite planer på att fota med Tony imorgon kväll nämligen.. Men men, vi får se senare hur det blir :) Henrik och Kim gick och la sig klockan tio imorse så dom sover nog fortfarande :P Johanna frågade mig även igår om jag ville hänga med på nya Harry Potter på bio och den börjar sju.. Och filmen är 2.33 h så jag missar bussen halv tio med tre minuter haha.. Så det får jag tyvärr skippa =/ Den skulle inte vart så lång, då hade jag följt med :)

Men nu ska jag åka ner till mig och byta om, solen försvann ju så det är lite för kallt med shorts känner jag :P Skriver ikväll när jag är hos Kim :)

PUSS!

Nyvaken!

Somnade efter halv elva nån gång och vaknade nu av att mamma skickade sms.. Jag hade nog kunnat sovit längre om jag velat men nu är jag uppe :P Ska ta en promenad hem till mamma och pappa för hon frågade om jag ville komma hem och äta och det tackar man ju inte nej till ;P Fint väder ute också så nu åker shortsen på :)


Snark!

Somnade nog inte förens fyra i natt =/ Så går de när  man är uppe till sex dagarna innan.. men men, somnade iallafall till slut och klockan ringde kvart i åtta.. Somnade om och vaknade kvart över åtta.. Fick skynda mig att fixa iordning mig lite eftersom jag skulle på möte klockan nio på arbetsförmedlingen.. När vi var klara så gick jag och handlade lite mat på Ica så nu blir det frukost :) Sen återvänder jag till sängen och sover några timmar till, mitt huvud hänger inte riktig med känner jag.. Sen blir det fika i eftermiddag med Paola och dom ska servera på hennes bröllop.. Mina vänner alltså ;) hihi.. Sen blir det Bengtsfors ikväll igen :)

Men nu blir det smörgås och fil och sen sova lite till!

God Morgon!




Home sweet home!

Blev himla go mat hemma hos Jimmie och Liza.. Blev även mycket bus med sötungarna Bella och Joline! Alltid lika kul att träffa dom :) Kom hem vid halv nio ungefär och då satt jag vid datorn lite och tv-tittande innan det var dags för So you think you can dance! Så himla bra är alla dansare, jag blir så danssugen när jag ser dom.. Helt otroliga!

Imorron ska jag upp med tuppen för att gå på möte klockan nio på Arbetsförmedlningen, alltid lika kul  =/ Hmm, men det är nog nyttigt ändå.. Ska försöka fixa en praktikplats som florist nånstans nämligen och det vore bra om jag fick lite hjälp med det :) Sen åker jag nog till Henrik och Kim imorron igen.. Det va mys att va där =P

PUSS!


Grilla!

Ska hem till min bror Jimmie, Liza, busungarna Bella och Joline och griilla snart :) är hemma hos mamma och pappa nu och jag är väldigt hungrig så det ska bli himla gott med mat faktiskt :)

Har pratat med Challe om lite fotoidéer nu.. Ska ses och fota någon dag och det ska bli himla kul :) har även skickat över lite bilder till Tony som jag skulle vilja testa :) Längesen jag tog kort nu så detta ska bli skoj :)


 




På bussen..

Halvsov i soffan i natt igen medans jag kollade på film :P Klockan sex gick vi och la oss och jag gick upp halv ett.. Henrik och Kim låg fortfarande och sov och kommer nog göra ett tag till :PJag är iallafall på bussen nu och den gick klockan ett. Ska hem och fixa med lite papper och sådär och sen hem och vara hundvakt :) Då ska jag ut och gå med henne i skogen, jag måste ut och röra på mig lite mer.. Detta går inte längre :P

Solen kikar fram också + att det är väldigt, väldigt varmt! Men kommer jag till Åmål så regnar det väl tänker ja :P Får hålla tummarna att det är fint iallafall :)

PUSS!


Tjenna!

Vad har hänt idag då? Inte ett skit faktiskt :P Legat i Kims soffa hela dagen och kollat på film och slappat typ.. Ja har sett Twilight för första gången och den var bra ;) Mysig kärleksfilm :) Sen har jag nyss kollat på Sex and the city, the movie för andra gången :P den är så lång så man får allt vänta mellan gångerna man ser den :P Men nu är den sedd igen iallafall och den är ju för bra :) Har vart snäll och diskat åt Kim och städat i hans kök så nu är det fint och han blev väldigt glad för de.. Jag är en ängel och fick t.om flytta in om jag ville ^^

Sen va ja och Henrik och handlade lite mat så vi blev mätta i magen :) Nu verkar der bli Wii eller Guitar hero.. Imorron ska jag ta bussen hem klockan ett, jag kommer nog vara helt död men.. Lär väl säkert bli lika lite sömn i natt med tänker ja :P
Nåja, nu ska jag kika va dom gör för något!
PUSS!


Nattugglor!

Jag låg och halvsov i soffan medans dom spelade hela natten.. Men kvart i sju gick jag och Henrik och la oss på en madrass och somnade ordentligt.. Så det har inte blivit mycket sömn i natt med andra ord :P Vaknade vid halv ett men somnade om och gick upp vid två.. Känner mig inte direkt utvilad men fick ju lite sömn iallafall :P Får se om jag åker hem idag eller tar bussen imorron.. Får prata med Henrik och se vad vi ska hitta på idag :)

PUSS!

God kväll!

Har nyss duschat :) Kollade på en film förut och nu vet ja inte vad jag ska hitta på :P Ätit frysta hallon så nu känner jag mig kall i magen :P Men alla är pigga och glada så det blir nog inte sängen än på ett bra tag :P Vändt på dygnet denna helgen, ohh ja.. Men det är väl härligt?

Helgen!

I fredags blev det party :) Manuela slutade nio och då kom hon hem till mig.. Efter tio mötte vi upp Johanna och gick till Jacob.. Va kul! Sen drog jag, Manuela, Johanna, Lina och Alexandra hem till Manuela för att shota och sen vidare till Hc.. Blev lite för många shotar för Manuela så hon stannade hemma och gick och la sig medans vi andra knalla vidare till Hc =P Hahah :D Blev iallafall mycket dans och hade det kul där.. Drog till Ceylan där och delade en pizza med Anders (gammal klasskompis).. Sen gick jag, Johanna, Anders, Johannas kusin David och Jacob hem till mig för att efterfesta lite.. Hade ingen dricka kvar men chokladsås funka ju lika bra tyckte David :P Hade chokladsås i hela lägenheten när jag vaknade på lördagen :D Hahah.. Henrik tog bussen till mig så han var hos mig vid niotiden ungefär.. Sov länge och sen drog vi hem till mamma och pappa för att käka lite rostat bröd och återställa oss :P Sen hem till mig igen och Henrik tog bussen hem kvart över sju.. Då gick jag till Ica för att köpa vindruvor, melon, chilinötter och strumpbyxor :) Var nämligen dags för mig att ha förfest så jag ville köpa lite mys :) Manuela, Helen och Johanna kom hem till mig och vi hade himla kul ;D Va så kul att träffa Helen igen !! När klockan närmade sig halv ett kom Challe och joinade oss.. Också väldigt kul att träffa henne! Vi kom tyvärr iväg försent så vi kom till Hc efter ett och kom inte in.. Så jävla typsikt! Då blev jag sur.. Försökte många gånger innan vi gav upp.. Jag och Challe gick till Bluesterminalen och fixade en gratis langos.. Delade på den och satt med blöta rumpor och njöt av langosen! Sen drog vi tillbaka till stan.. Sprang barfota i plaskblött gräs.. Challe tog sats och sprang före mig och då ser jag henne stupa ner i en lerpöl.. Blir liggandes och jag bröt ihop av skratt.. Ni förstår inte va kul det såg ut, hahah. Så klockrent :D

Vi gick till Hc där vi träffade Alex på vägen och utanför Hc stod Henrik och några till vid Tobbe Grens bil.. Så jag hoppade in i den och vi körde några varv. Sen gick jag och Henrik av vid Ceylan och mötte upp Johanna.. Köpte en kebabrulle till Henrik och sen knalla vi tre hem till mig.. Blev vin och minttu halv fyra i natt.. Sen gick Johanna hem och jag och Henrik bädda ner oss.. Sen fick vi för oss att ta en dusch så det gjorde vi.. Vilket resulterade i att jag svimmar.. Igen! Svimmade en gång förra året när jag och Henrik duschade och nu lyckades jag igen.. Hahah, läskigt men sant! Henrik fick hålla i mig och jag var inte borta så länge.. Fick skölja huvvet med iskallt vatten och dricka en massa så var jag bättre sen.. Kändes som jag var borta hur länge som helst men det var inte mer än några minuter tydligen :P Så det var ju bra ;P Jag får sluta att skrämma Henrik sådär hahah :D

Gick och la oss igen och då var klockan kvart i sex.. Somnade och vaknade av att mamma ringde mig vid halv två.. Mamma, pappa, min faster och hennes sambo skulle till Hc och käka och då följde jag och Henrik med.. Halv tre kom dom och hämtade oss och vi satte oss ner :) Jag käkade en ceasarsallad och världens godaste vitlöksbröd! Blev hur mätt som helst men det va så himla gott :)

Jag och Henrik gick iväg tidigare än dom andra eftersom vi skulle med bussen till Bengtsfors klockan fyra.. När vi kom fram gick vi till Kim och nu är vi här :) Kims bror Robin är här också och dom sitter och spelar dator medans jag snart ska ta mig en dusch :) Vi har precis käkat mat så nu är jag mätt igen :P Jag och Henrik sover här i natt med :)

Ne, nu blir det duschen och sen film eller något liknande :) Bjuder på lite bilder som Manuela och Johanna har tagit eftersom jag inte har en fungerande kamera :P

Fredagen:

 
 
 
 
 

Lördagen:

 
 


Två helt galna och roliga dagar! Bluesen blev verkligen lyckad trots regnet !

Tjo!

Galet kul igår! Henrik kom till mig imorse och ligger fortfarande och sover.. själv ska jag duscha nu och sen städa.. Väcka han med dammsugaren :P Mår inte så bra just nu men det förtjänar ja väl efter gårdagen :P Men men, inget att deppa över.. De e bara att köra på idag med ;) FEST!

Fest, oh yes!

Hemma hos Manuela nu, vi har precis tagit oss en shot minttuu och är på vinet igen.. Ingen idé att snåla ;) Väntar bara på att JOhanna ska bli klar nu ska vi hem till Jacob och förfesta om dom inte drar snart vill säga, haha.. Blev senare än vad vi trodde.. men men, en dag imorron också :D Lär ju bli dans på Hc sen iallafall :D Kommer bli en rolig kväll, nu blir det en shot igen!

KÖSS!

Fixa sig!

Käkade jättegod mat hemma hos mamma och pappa.. Blev vin och prat om ögonbryn och tjejsnack med mamma och min faster när pappa och Hans va ute med hundarna :D Det va kul, haha :D Mamma körde hem mig och nu är jag alltså hemma.. ska ta mig en snabbdusch nu och sen fixa iordning mig :) Alexandra ringde mig nyss och hon ska också ut idag, det ska bli riktigt kul att träffa henne.. Blir ju inite allt för ofta nu när hon bor i Sthlm.. Men när hon är hemma får vi passa på :) ska hem till Jacob ikväll som det ser ut nu :P Johanna sa att det gick bra iallafall, haha :D

Ne nu får jag sätta fart :) Ha en kanonkväll i regnet hörrni!

Den berömda G-klaven!

Jag har lyckats igen! Satt nyss och tullade med håret som jag alltid gör och det blev en G-klav igen helt av sig själv.. Jag fattar inte hur jag bär mig åt? Hahah.. Hände ju samma förra året när jag och Henrik bodde ihop.. Ett år senare händer det igen ;)



Förra året :P

Bajsväder!

Va händer med sommaren? Måste det va regn när det är Bluesen och allt? Trött jag blir! Nåja, det är som det är..

Fick ett sms av Sofia imorse att hon hade sett på facebook att vi skulle träna och meddelade att det var uppbokat i danslokalen.. Attans! Men så är det när man tar förgivet att det är ledigt ^^ haha.. Hade turen att få träna i B-hallen på Karlberg istället :) Gjorde klart båda våra danser och det känns verkligen hur skönt som helst! Manuela är borta nästa vecka och veckan efter det så är showen liksom.. Så det va verkligen tur att vi blev klara :) Good work guys!

När vi kände oss klara körde Alex hem mig till mamma och pappa och sen dess har jag bara legat halvdöd i deras soffa och kollat på TV :) Min faster och hennes sambo är här nu och det börjar lukta grillat nu.. Ska bli gott med mat :)

Ikväll blir det fest iallafall :) Vet inte när, var eller hur än men sånt löser sig alltid framåt kvällen :) Funderar på att köra på regnkläder och gummistövlar ikväll.. Det vore inte helt fel asså! Kunna härja runt bäst man vill ;) Men men, återkommer lite senare om hur det blir :)

PUSS!


Detta va förra Bluesen hemma hos Manuela :)
Jag ser ut som en fet gris
 :P


God Morgon!

Det blev ingen fest igår utan bara mys hemma :) Och det är jag glad över idag för jag hade inte orkat upp annars :P Va svårt att komma upp ändå men nu är jag iallafall vaken.. Pigg är väl att ta i :P Ska träna klockan elva med Manuela, Emelie, Johanna och Alex :) Sen måste jag hem och städa.. Orkade aldrig ta tag i det igår.. men idag är det regn och tråk så då passar det perfekt att städa upp här hemma :)

Vad ska ni göra ikväll? Vi ses i vimlet där ute ;)

God kväll :)

Vart en lugn och bra dag! Tog bussen hem klockan tre och då hoppade jag av vid mamma och pappa.. Min faster och hennes sambo var där också :) Kikade lite på tv och sen tog jag en promenad hem till mig vid fem och sen dess har jag inte gjort nått speciellt alls.. Manuela kom över en sväng och vi kollade på en gammal Darin konsert som vi hade filmat -06.. Fan va kul och se, hahah.. Mycket skratt vill ja lova :D Hon gick in till sig för en timme sen ungefär.. Hennes lilasyster ska sova hos henne så hon fick kila :)

Pratar med Henrik nu och han och hans kompisar kanske ska festa idag.. Vart vet dom inte än eller om det blir av över huvudtaget :P Men kommer dom till Åmål hänger jag på också :) Kanske blir förfest hos mig t.om :P Får se hur det blir, får inga direkt klartecken från Henrik så :P annars måste jag städa snabbt här för det ligger kläder överallt, hehe..

Imorron blir det träning klockan elva :) Inför HC-showen som är om några veckor.. Vore himla skönt om vi blev klara med danserna faktiskt :P får hålla tummarna att vi har många idéer imorron asså :D hihi..

Ne nu ska jag se vad som händer ikväll :) Bluesen har börjat och jag hör bluesemusik och gubbar som skriker.. Välkommen till Åmål ;)

Photo: Tony Berg


Hej!

Oj, va trött jag är då! Jag gick och la mig klockan ett och blev väckt av en pigg Henrik klockan fyra. Då kom han och la sig :P Han satt uppe och spela men jag somnade så skönt ändå så :) Så idag har vi sovit länge.. Det va meningen att jag skulle åka hem klockan ett för att träna men  det blev ändrade planer så vi tar träningen imorron istället.. Så nu åker jag hem klockan tre :) Måste hem och städa och lite sådär.. Skönt att komma hem i tid också :)


Kick some ass!

Fick nyss lite uppdate från min kära syster! Är nervös för hennes skull nu och önskar henne LYCKA TILL! Du klarar det


Hos älsk!

Igår hade vi mys minsann :) käka gott och kollade på film.. Transformers 2! Riktigt bra va den asså, värt att se igen :) Va en perfekt kväll, lugn och skön med mitt gos :) Vi vaknade vid elva eller nånting idag.. Låg kvar och myste en bra stund innan vi orkade oss upp.. Men vid halv ett ungefär gick vi upp och åt mat :) Just nu gör vi ingenting speciellt alls.. Ligger och kramas bara :) Jag vill ut och bada men Henrik är lite mer anti mot det :P Så jag får se om jag kan tjata till mig det sen :D Jag får se om jag åker hem ikväll eller tidigare imorron.. Om jag känner mig rätt så blir det imorron :) ska träna imorron innan tre så jag får kolla busstid innan jag bestämmer mig :) Inte säkert det går så bra bussar nu när det är sommar nämligen.. Så det ska jag kika upp nu :)

Ha en fortsatt bra onsdag!
PUSS!


Snart så..

Åker lite senare än vad jag trodde till min baby men klockan sju drar jag :) Mys hela kvällen! Hoppas ni får en fortsatt bra dag för det kommer vi ha :)

PUSS!


Jag på uppvisning -06

Halvfärdig!

Har precis diskat.. Diskade så hårt så diskborsten gick sönder, hade sönder ett glas och vatten på hela golvet.. Men rent är det ;) Mamma ringde för en liten stund sen och sa att hon är i stan och handlar.. Så jag åker med henne hem när hon är klar.. Jag är alltså halvfärdig med mitt städande.. Jag hinner inte dammsuga =/ Men det var disken som var viktigast eftersom det luktade gammal mat och skit.. Va inte smart nog att ta vara på det innan jag åkte bort.. Och jag har ju inte varit hemma på en vecka, så ni kan tänka er va det lukta unket i köket =/ men nu är det borta ;) Skönt!

Nu har det börjar regna igen.. Jag som fick lite hopp när jag vaknade.. Såg lite blått på himlen och solen lyste.. men nu är det grått och trist igen. Men men, sånt e livet :)

PUSS!



070707

Dagen det blev jag och Henrik! Idag är  det två år sedan vi blev tillsammans. Vi var yngre och det var Bluesen, blev kära och blev tillsammans.. Sen dess har inget hindrat oss. Gått upp och ner men har ändå hittat tillbaka till varandra. I dagsläget känns det bättre än nånsin. Finns det något bättre än när sin käraste säger att han älskar mig varje dag? Tror inte det. Denna känslan är det bästa som finns och vi har så jävla kul tillsammans! Fanns det något bättre ord än älskar dig skulle jag sagt det :) ♥ Du är min baby!

Ska hem till han senare idag, får se när det blir.. Han va tvungen att jobba men jag åker dit i eftermiddag någon gång.. Då blir det myspys minsann :) Ska städa här hemma nu och sen fixa iordning mig.. Gå hem till mamma och pappa och sen åka till min underbara pojkvän som jag vart tillsammans med i två år IDAG :D


2007


2009

Can´t sleep!

Bahh jag kan ju inte somna :P Kollar på humorprogram efter humorprogram på 6an.. Alla är lika tråkiga och dåliga men det finns inget annat att se :P Vet inte varför jag ligger uppe än.. Ögonen börjar säga ifrån så jag får nog sussa nu :) Klockan är ju faktiskt ganska så mycket! Behöver sömn också känner jag, inte blivit så mycket av det.. Först var det fest tors, fre, lör.. Veckan som gick blev det fest ons, tors, fre, lör.. Så nu börjar de ta på mig :P men till helgen är det Bluesen så då blir det fest fre och lör igen.. När tar detta slut? :D

Säger god natt nu iallafall även om jag inte somnar :)

PUSS!


Min helg!

Fan va värdelös jag är på att uppdatera :P Sorry guys, men ja har inte haft tid.. Bara gjort en massa roligt det senaste så ni får stå ut.. Nu är det sämre väder igen så då kanske jag bli lite bättre iallafall ;P Nåja, tänkte berätta om hur min helg har varit så ni har lite koll på mig :)

Tog tåget hem till Åmål i fredags klockan två och då hoppade Henrik på tåget i Säffle eftersom han hade varit hos en kompis.. Vi va framme i Åmål kvart i tre och då stod mamma där och väntade med en påse med lite rena kläder till mig för vi skulle försöka hinna med bussen klockan tre till Bengtsfors.. Och det gjorde vi eftersom mamma var snäll och åkte dit med kläder och sådär :) Vi va framme vid fyra tiden och då käkade vi lite mat och sen bytte vi om och drog ut på sjön direkt.. Åkte in till Bengtsfors där vi träffade Kim och gänget.. Dom ville att vi skulle hänga med på deras båt och festa osv under kvällen.. Så vi la båten inne i Bengtsfors vid en brygga och hoppade på deras båt.. Det va en stor och go båt och vi va ungefär 10 stycken på den.. Blev grogg, sol, bad, hög musik, skratt och dans :D Åkte bort till Gustavfors där vi stannade på ett ställe där vi käkade mat och köpte cider och öl.. Partajade vidare på båten och åkte hemåt.. Va hemma tio i ett, gick in 2 sekunder på Rosell och sen gick jag, Henrik och Kim hem till Kim för att få låna tröjor av Kim.. Jag och Henrik tog båten hem till Henrik igen och vi somnade så gott så :)

I lördags blev vi väckte av hans mamma vid sju.. Upp och hoppa med tuppen och åkte iväg till Håverud! Jag, Henrik, hans mamma och pappa och en som heter Peter hade nämligen en båttur på Storholmen planerad.. Åkte vid elva och var hemma vid fyra.. En väldigt lång tur alltså genom alla 16 slussar :P var fruktansvärt varmt och trångt och satt som i en bastu när vi käkade mat.. men men, det var trevlig iallafall och nu har vi åkt Dalslands kanal :P Började regna innan vi var hemma men det sprack upp och blev en kanon kväll igen.. Tog en tur med båten och sen kom två kompisar till Henrik och frågade om vi ville med till Kim för att festa.. Kim hade vart snäll och köpt vin till mig under dagen så vi hängde på :) Var skoj men jag och Henrik åkte dock hem vid halv tolv när dom andra drog till Kickis.. vi va lite sletna om man säger så :P Somnade dirkekt och vaknade vid elva ungefär igår..

Va regn och kallt så vi låg inne hela dagen och kollade på film efter film :) Helt okej söndag ;) Jag orkade inte åka hem så jag tog mitt pick och pack och åkte hem idag istället vid tre :) Innan jag åkte så käkade jag, Henrik, Anders, Rasmus och Kristian på Kinarestaurangen :) Var gott!

Vid sex tränade jag, Manuela, Johanna och Emelie till HC-showen som är den 30 juli :) kom ganska så långt och det känns skönt :) När jag kom hem har jag inte gjort något speciellt alls.. Saknar mitt gos! Blivit en vana igen att sova med honom :P Men imorron åker jag till honom igen.. Då blir det mys minsann! För imorron är det våran dag! Hela 2 år har vi varit tillsammans imorron.. Eller klockan är ju efter tolv så det är nu t.om ;) 070707 var det dagen det blev vi :) Mitt gos och jag

Ska ringa han nu och säga god natt och sen sova! Jag lovar att skriva imorron, för nu ska det inte ta 3-4 dagar innan jag skriver igen.. Får bli ändring på detta :)


Älskling och jag i fredags i Gustavfors :)


Tjoho!

Här njuts det minsann! Vilken kanonbra start på sommaren jag har haft! I måndags åkte jag, mamma och Lina till Göteborg för att göra stan osäker.. Shoppade skor, svala linnen, shorts, trosor, bh mm mm.. Allt som jag behövde fick jag med mig hem och det är jag nöjd över :) När kvällen närmade sig gick vi tillbaka till hotellet för att fräsha upp oss.. Sen gick vi till ett mysigt ställe och åt huur god mat som helst.. Det bara smälte i munnen ;) Blev lite stressigt dock eftersom vi hade planerat att gå till Liseberg och sjunga med alla tusen folk med Lotta Engberg ;P Allsång blev det och roligt var det ;) När det var slut gick vi tillbaka till hotellet och tog en dusch och slängde oss i sängen med våra ömma fötter efter dagens långa promenader! Kollade på tv och sen somnade vi så gott så :) I tisdags fick det bli helt okej hotellfrukost vid halv elva och sen drog vi ut på stan igen.. Shoppade lite till och sen fick det bli tåg hem klockan fem :) Var hemma klockan sju och då stod pappa och Henrik på stationen och väntade på oss :) Jag och Henrik gick till Ica och köpte lite mat och sen blev det mys hela kvällen!

I onsdags tog jag och Lina bussen till Karlstad igen :) Blev bio klockan fyra med alla barnen eftersom vi gick på Ice age 3 :D Så klart var det jag och Lina som skrattade mest och tyckte den va skitbra haha :D När vi hade kollat klart blev det en sväng in på systemet och sen hem igen för att fixa iordning oss.. Tog bussen in till stan vid halv åtta och mötte upp Linas kompis Johanna och hennes kille.. Vi satte oss i en park i stan med massa folk och bara njöt.. Rix FM festivalen var i full gång så vi hade Made in Sweden Janet och Kim sjungandes i bakrunden.. Helt okej om man säger så ;D Senare under kvällen så gick vi till Koriander och jag var inte inne där mer än 10 minuter. Tog en shot och gick ut :P Henrik hade nämligen fixat skjuts till Karlstad :D Så vi gick till en uteservering och fortsätte att partaja med hans kompisar.. När klockan blev efter två och Koriander stängde kom Lina och Nathalie ut.. Vi gick hem till Lina och somnade så skönt så :) Va väldigt trångt och varmt dock, men va gör man inte när gos är här :)

Igår tog Henrik tåget hem klockan två.. Följde han in till stan och sen gick jag, Lina, Erik och hans kompis till ett badställe i stan och solade och badade enda till klockan fem.. Sen en sväng in på systemet igen för att gå ut ännu en kväll ;) Blev grillat på deras gräsmatta och sen spelade vi Wii innan vi tog en taxi in till stan.. Satte oss på en uteservering och tog en cider innan vi gick in på Glada Ankan :) Blev dans och sen knalla vi hemåt vid två.. Somnade direkt :)

Idag tar jag tåget hem tio i två och då hoppar Henrik på tåget i Säffle eftersom han är där nu :) Sen blir det snabba puckar för att försöka hinna med bussen till Bengtsfors klockan tre.. Är framme i Åmål kvart i tre.. Får se hur det går, haha.. Ska iallafall vara i Bengtsfors fre-sön.. Åka båt och bara ha det skönt med min älskling :)

Gud vad jag är ute och far.. Inte vart hemma på länge nu känns det som :P Men jag klagar inte, jag gillar när det händer nått ;) Nu blir det frukost och sen packa iordning för att åka hemåt.. Blev ett väldigt långt inlägg men det får jag bjuda på nu när jag vart så dålig på att uppdatera.. Ni kanske inte orkade läsa allt, men grattis om du tog dig enda ner hit ;)

PUSS!

Men tjenare!

Jag lever loppan ;) Skriver när jag kommer hem igen! Vart i Göteborg mån-tis.. och idag åkte ja till Karlstad igen för att festa ikväll :) Rix FM-festival och hela köret idag nämligen.. Men jag har inte tid nu.. nu ska ja kläderna och sminket på!

SKÅL!

RSS 2.0