Göteborg!

Om en timme ungefär går tåget mot Göteborg! Jag, mamma och Lina ska dit för att shoppa, äta gott, slappa, sova över tills imorron på hotell, kanske ta en sväng till Liseberg osv. osv.. Kommer bli en bra dag och morgondag :) Svårt att veta vad man ska ta på sig bara.. Det är ju så fruktansvärt varmt :P

Nu ska jag betala räkningar och sen fortsätta packa :) Skriver imorron kväll när jag kommer hem igen! Ha det bra i solen :)

PUSS!

Min helg i Karlstad!

I fredags tog jag och Lina tåget till Karlstad vid fem.. Gick till affären och köpte lite gott till kvällen och sen fixa vi iordning oss.. Blev tre klädesombyten för min del innan jag blev nöjd :P Blev räkor, bröd, aioli, gurka och vin på balkongen och sen när klockan närmade sig elva gick vi in till stan.. Gick till Arena där vi köpte oss en varsin cider och kollade läget.. Lyssnade på bra musik och när det hade gått en stund fick det bli dansgolvet.. Skuttade runt lite tills det blev alldeles för svettigt så då gick vi till baren igen.. Men denna gången fick det bli vatten :P Det var gott :) Klockan rann iväg och Baby Alice körde igång med några låtar.. Har ju bara hört Pina colada boy innan så det var skoj att höra resten också :) Sjukt dåligt med folk bara, tråkigt men sant! Tyckte synd om dom när dom var där och spelade. Arena håller nog på att dö ut! När dom hade spelat klart och efter lite mer shake på dansgolvet knalla vi hemåt :) Blev sängen ganska så tidigt ändå och det var bara skönt när klockan ringde 07.30 igår ;)

Gårdagen då! Då var det dags för min brors tjejs möhippa :D Paola alltså! Vid tio kom Paola, Liza och Adriana med tåget så vi mötte upp dom på stationen.. Paola visste inte att Liza också var med på tåget för Paola hade ögonbindel på sig.. Så när vi mötte dom sa vi inte ett ljud och vi följde efter hem till Mirella :) Då tog vi  av ögonbindeln på henne och hon blev överraskad att vi var där :D Sen gick vi bort till Mariebergsskogen där Maria och Paola nr. 2 va ;) Dom hade dukat upp med filtar, jordgubbar och champagne.. Vi skålade och sen käkade vi smörgås :) Satt på filten i bikini och tjötade och hade det jättetrevligt! Spelade musik, gick poängpromenad, spelade beach vollyboll och drack skumpa och vin :) Lite senare blev det sallad och vid ett-tiden så åkte vi med båtbussen in till stan.. Lika kul där :D När vi kom in till stan lämnade vi Paola på ett spa där hon fick pedikyr :) Då gick resten av oss hem till Mirella och bara slappade tills klockan blev tre.. Då mötte vi upp Paola igen och gick bort till en gympasal där vi fick dansa magdans.. Riktigt roligt det också :D Vid fem var vi klara och då gick ja, Lina och Liza hem till Lina för att ta en snabbdusch och fixa iordning oss.. Halv åtta tog vi bussen in till stan och gick bort till Mirella där dom var :) Satt på hennes bakgård i det fina vädret! Alla var så fina , vi hade nämligen temat rött under dagen och gärna lite mer latino på kvällen.. Så vi var så heta så ;) Blev en jävla massa dricka och skratt.. Blev även lekar! Poängpromenaden vi hade tidigare under dagen hade ett sammanhang med kvällens lekar.. Det stod t.ex: Vem suger bäst? 1.Emilia 2. Lina 3. Paola.. osv. osv.. Så det var första leken.. Jag, Lina och Paola fick en varsin xider och ett sugrör.. Den som sög upp det först vann! Herregud, aldrig druckit en cider så fort tror jag.. Speciellt inte ur sugrör :P Sen var det dags för min andra utmaning.. Det var jag, Paola och Mirella.. Vi fick ett snöre knutet runt magen och så hängde det en morot nere vid knäna i det snöret.. Den som lyckades få moroten i munnen utan att använda händerna vann.. Jag ska lägga ut filmen som Lina filmade för fan va kul det är asså :D hahah.. Jag vann även fast jag inte fick in den i munnen.. Det var omöjligt :P Men jag var närmast ;) Fick t.om en fläskläpp på köpet för att moroten slog så på underläppen haha.. Sen hade vi även massa andra lekar men det orkar jag inte skriva :P Det blir för mycket :P

När vi var fulla och glada gick vi till Casanova för att käka mat och fortsätta att ha trevligt :) Blev även dans på bord och stolar där.. Dom som jobbade där hade hur kul som helst, inte många som vart så galna där innan oss som vi var :D Sen gick vi vidare till Blue moon där vi dansade hela kvällen! Jag hade så sjukt ont i fötterna så jag dansade barfota hela kvällen.. Då kunde jag ösa på utan problem :D Liza och jag skuttade runt hela kvällen tills vi blev trötta i fötterna så då fick det blir en hamburgare på Sibylla och sen hem bums i säng :P

Hade iallafall så jääävla kul! Bästa och roligaste jag gjort på väldigt, väldigt länge! Gud va goa tjejer :)

Jag, Lina, Liza, Paola och Adriana tog tåget hem klockan ett.. Men när vi var i Värmlandsbro så tog det stopp.. Eftersom det är så varmt så kunde dom inte köra vidare.. I Säffle så hade det hänt nånting med rälsen så vi blev sittandes i Värmlandsbro enda till klockan tre !! Då fick vi nog och hoppade av.. Thomas var gullig att hämta oss och det var verkligen en lättnad att komma ut ifrån tåget! Phuu, vilken värme det var! Var hemma vid fyra istället för två.. Tråk!

Är hemma hos mamma och pappa nu och har precis ätit paj och fetaost-sallad :) Ska se vad jag ska hitta på idag.. Imorron åker jag, Lina och mamma till Göteborg för att shoppa och sova på hotell :)

ÅHH VILKEN BRA HELG JAG HAR HAFT!

Ojdå..

Här var det längesen jag var! Men jag lever och mår prima skinka, jupp jupp! Solar och njuter och bara har det skönt :) Blivit lite brunare än vad man var tidigare på veckan och det är alltid välkommet :) Igår vid fyra drog jag, Manuela och Alex till Sofia och Ove igen.. Blev massa dopp i poolen och stek på sidan av :) Sen gjorde vi oss iordning drog fram vinboxen, mintun och turkiskpeppar-shots.. Shotade lite mer än vad vi egentligen behövde tror jag för båda flaskorna tog slut rätt snabbt :P Sen blev det båt in till Hc för att partaja vidare.. Meningen att vi skulle käka grillat osv för Fia hade bokat bord.. men så blev det inte.. Vi kom i båten senare än planerat så det blev ingen mat för våran del :P Blev drinkar och tjöt istället och t.om lite dans även fast det var tomt ;)

Idag ska jag och Lina till Arena för att festa loss till Baby Alice :P Kommer bli riktigt skoj ;) Nu kör vi !!


Tjena!

Nu är Henrik här :) Blir duschen nu och sen mys! Känner att jag har bränt mig lite smått så det ska bli skönt med en dusch :) Nu väntar Henrik, dags att kila!

PUSS!

Vilken värme!

26 grader i skuggan var det förut.. Säkert mer nu! Har legat ute på en filt på gräsmattan och flytit bort från 11.30 - nu.. Blir många timmar det.. Och jag tycker det är så tråkigt att sola baksidan så nu har jag en väldigt snygg och jämn bränna.. NOT! Ser kritvit ut på baksidan om man jämnför framsidan :P Får nog jobba på det imorrn lite tror jag ^^ Har precis tagit en vääldigt kall dusch.. Det behövdes vill jag lova! Håret droppar på ryggen nu och det är så skönt så :) Och jag klagar absolut inte, jag trivs skitbra när solen är framme.. Fast jag har pustat och stånkat idag så är jag nöjd och glad :D

Ska nog lägga mig en sväng till nu när jag kylt ner mig lite =) Henrik åker halv sex så han är här om en timme ungefär :) Får vi se om han också har fått nån färg ;P Jag minns för två år sen när vi började ses.. Han kom hem till mig och hade bränt sig som fan verkligen.. Kunde inte ens ta på huden nästan, haha :D Det har jag också råkat ut för en gång.. I Spaninen! Manuela vet vad jag pratar om :D hahah..

Har ni haft en bra dag?

 
 

Spanien -07 ♥



Sol, älskade sol!

Jag somnade allt igår trotts alla galna fiskmåsar.. Sov så gott så enda till klockan nio då alarmet på mobilen ringde.. Kunde knappt få upp ögonen så jag somnade om och gick upp tio istället :) Precis käkat frukost och nu ska jag dra på mig något svalt och skönt och ta en promenad hem till mamma och pappa :) ut i solen! Ååå va jag älskar vädret :) Idag kommer Henrik till mig också :) Det är ju för underbart ;)

Henriks syster Jenny skickade massa kort till mig från Henriks student =) Eller det är bilresan efter hans studentkalas och till Åmål.. Det var många hemska kort :P Men tänkte bjuda på några iallafall ;)

 
 
 
 

Älskar detta sista kortet :) Det är så sött!

Trött..

Idag blev det lek och bus med Bella och Joline precis hela dagen nästan :) Henrik åkte hem vid ett och då var det bara att fortsätta att vara ute i solen med barnen :) dom hade med sig en liten minipool så det blev plask, lek och skratt med dom :) Vid halv åtta åkte jag, Manuela och Alex för att umgås och ta ett dopp i en lite större pool ;P Hoppade i direkt och hade vinglaset vid kanten.. var 30 grader i vattnet så det var inga fel alls vill jag lova :) Sofias syster med familj var även där :) grillade och hade det trevligt! Kollade på So you think you can dance och tjötade.. Klockan tolv fick det bli ett nattdopp för mig, Alex och Ove.. Va skönt i vattnet men en jobbigare situation när man skulle upp i kylan ^^ Vi beställde taxi och "trion" drog hem vid ett.. Vet inte varför jag satte på datorn egentligen, jag är ju så trött.. Det svider verkligen i ögonen nu :P ska bara borsta tänderna och sen krypa ner under täcket! Imorron blir det upp tidigt igen för att knalla ut i solen.. I love it!

Vart en kanonbra dag och morrondagen kommer bli minst lika bra :) Sov så gott för det ska jag göra hade ja tänkt om det nu går.. Men det är väl 20 fiskmåsar utanför som skriker halsarna av sig.. Jävla skitmåsar!

God Natt!

Nu så..

Nu är Henrik på körskolan så nu kan jag sätta mig ner och skriva ner några rader ;) I lördags åkte vi då hem till Sofia igen för att grilla och partaja :) Varför inte fira midsommar två dagar i rad liksom ;) Va verkligen hur kul som helst! Skrattade precis hela kvällen som vi brukar göra ;P Tog taxi hem vid ett ungefär och då gick jag upp till mig.. Henrik ringde och sa att han skulle komma till mig så jag gick ut igen :P Träffade Alex på stan så då gick vi till Hc för att kolla läget innan Henrik kom.. Va där inne i fem minuter och sen gick vi.. Det var väl 20 pers eller nått där inne, värdelöst :P Sen gick vi och delade på en pizza och där mötte vi Emelie och Anna.. Hängde med dom upp och var där i 10 minuter kanske innan det var dag för mig att gå :) Då kom gos hit :) I söndags åkte vi hem till han med fyra bussen och de blev bara lugnt hela kvällen.. Kim kom dit en sväng också :) Igår åkte vi vid tio in till Åmål igen för att Henrik hade körlektion vid elva.. När han kom dit så visade det sig att dom på körskolan hade gjort fel så han hade ingen =/ Då gick vi hem till mamma och pappa där Lina var :) Vi var hundvakter för mamma och pappa var i Trollhättan.. Låg ute i solen hela dagen nästan.. Jag klippte gräsmattan, Lina fixa buskarna och Henrik läste teori ;P hehe.. va en bra dag :) Vid sju ungefär gick vi ner till mig igen.. Kollade på film och tog det lugnt även igår :) Nu är han borta på körskolan och har två körlektioner.. Är klar om en timme ungefär tror jag.. Då går vi upp till mamma och pappa igen.. Dom passar Bella och Joline nämligen :) Får se när Henrik åker hem :) Är iallafall underbart väder och det gillar vi ;)

Midsommar:

 
 
 
 
 

Sorry..

Fan, dåligt med uppdatering idag med =/ Har vart med Henrik hela dagen och vi har varit ute så har inte suttit vid nån dator :P Men imorron lovar jag att berätta om hur min helg har varit :)

Puss på er!

Hej =)

Hade sjukt kul igår !! Är hemma hos gos nu så jag berättar mer imorron :)

PUSS!

Grillfest!

Är hos Sofia och Ove idag igen och nu sitter vi ute och dricker på deras altan :) Det är jag, Lina, Alex, Elin, Rune, Sofia och Ove.. Manuela slutar jobba klockan åtta så när hon kommer blir det grillat för hela slanten :D Kanske blir Hc senare också, det märks om vi orkar hur länge vi är här :P

Ha en bra kväll!

PUSS!

Ett gott skratt förlänger livet!

Har träningsvärk i magen och kinderna idag eftersom jag skratta så igår.. Vi lär ju va odödliga nu nästan när vi har skrattat så förbannat :D Herregud va kul det var igår! Vi kom dit vid två ungefär och då böev det tjöt och väntade på att klockan skulle bli fyra.. Sjöng snapsvisor och snapsade hej vildt och hade jättetrevligt :) Sen vid fyra åkte vi pick up bort till Östby där vårat motståndarlag var :P Började med brännboll där tyvärr Team Sjövik förlora.. Men sen var det dags för fotboll och vi vann med 2-1! Härligt! Va jättekul men när vi hade spelat klart ropade magen efter mat så vi åkte tillbaka för att fixa iordning maten.. Medans Elin stod i köket och stekte prinskorvar och köttbullar tog resten av oss ett dopp i poolen.. 29 grader varmt var det och jag frös litegrann ändå.. Knepigt :D Men helt klart väldigt skönt och roligt! När vi hade badat färdigt var det dags för mat.. Åt massa god mat och drack starka snapsar! Sen blev det mer dricka och skratt och musik.. Senare blev det kaffe, baylies och jordgubbstårta..

Taxin kom och hämtade oss strax efter ett.. Lite ovanligt att åka hem så tidigt men det började dra i ögonlocken så då var det dags kände vi :P Kanske inte konstigt med tanke på att vi började klockan halv 12 eller nånting på dagen ^^

Nåja, blev ingen grillning eftersom vi var så mätta från den andra maten.. Så vi tänkte att vi åker hem till dom ikväll igen för att äta av all mat Sofia har köpt :P Lika bra :D Var inte så sugen när jag vaknade imorse för jag var så sjukt trött.. Somnade runt halv sju i natt nämligen =/ Så jag var jävligt trött men sov till halv två eller nånting, så nu är jag lite mer sugen på att åka dit ikväll :)

Är hemma hos mamma och pappa nu.. Får se när jag åker hem till mig och fixar iordning mig lite.. Ser ganska så förjävlig ut nu känner jag :P

Hade ni en bra dag igår?

Förfestar..

Manuela och Alex är hos mig nu och har precis korkat upp och lyssnar på gamla godingar som Alex har bränt :D Snart kommer Lina, Erik och mamma och hämtar oss.. Ska bara stanna och köpa lite som ska med till Sofia och Ove och sen drar vi till Sjövik :D Kommer bli himla kul, som jag skrivit tusen gånger innan, haha :D

Ne, detta får bli det sista inlägget för idag.. Nu är det party som gäller hela dagen!

HA EN BRA MIDSOMMAR!

(Läs Manuelas blogg, Alex har lämnat ett roligt spår)

Ändrade planer..

Jag och Manuela kom på att vi inte har nått att göra hemma hos våra föräldrar så vi stannade hemma istället haha :D Manne är här nu och vi funderar på vart vi ska börja.. ja ska iallafall leta fram nån klänning att ha på mig.. Wish me luck ;)


Midsommarafton!

Uppe med tuppen och pigg som en lärka :D Har precis ätit frukost och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Kan ju inte börja sminka sig och göra sig fin nu? Haha.. Ska nog ta ett dyk in i garderoben och hitta nått att ha på mig :) Vid två ska vi vara hos Sofia och Ove =) Kommer bli en så himla bra dag idag, jag känner det på mig :)

Ska åka hem till mamma och pappa nu för nu börjar stressen :D

TREVLIG MIDSOMMAR!


Hemma!

Vart en jättemysig kväll hemma hos mamma och pappa :) käkade tacos tills vi var mätta som bara den.. Sen tog jag och Lina en promenad med hundarna.. Va skönt att komma ut och röra på sig efter maten, då smälte den lite bättre :) sen blev det tjöt och tv-tittande.. Mamma körde precis hem mig och nu ska jag fixa iordning mig inför kvällen och sen lägga mig.. Imorron blir det en lång och sjukt rolig dag! Längtar så jag spricker :D

 

:P

Vilka vackra bilder Manne lägger ut ;)








Favorit i repris!

Satt och kikade igenom lite gamla kort och filmer på bloggen nu och fick syn på denna.. Skrattar lika mycket varje gång.. Gunnar, vilken stjärna!


Tacos!

Henrik kom till mig efter tolv och vi gjorde inget speciellt alls, jag gjorde iordning mig och sådär bara :) Han tog bussen vid ett och då gick jag över till Manuela och vi gick bort till danslokalen där Alex var :) Blev mest tjöt om morgondagen :P Vi gick väl igenom dansen 3 gånger bara, haha :D Vi skrev upp en lista med massa låtar så Alex kan bränna en skiva tills imorron när det är party! Massa svenska hits och snapsvisor och gamla godingar.. Måste ju ha sommarkänslor nu när det är midsommar och allt ;D Vi var i lokalen en timme ungefär och då gick jag och Manuela och kikade runt lite på stan.. Gick in på en skoaffär där jag kollade efter skor men hittade ingen i min smak.. Manuela däremot köpte sig ett par söta skor :) Blev promenad hem till mamma och pappa och vi sa hej då..

Just nu gör jag ingenting.. Väntar på att klockan ska bli sex då min kära syster och hennes kille kommer :) Då blir det tacos och mys hela kvällen ;) Är det någon som vet om det är So you think you can dance ikväll också förresten? Förr var det ju alltid två dagar i rad.. Nu ska jag kolla upp det :)

PUSS!

God Morgon!

Hade skitsvårt att somna i natt så jag somna väl inte förens tre eller nånting.. Va inte trött direkt så.. Men det var jag imorse vill jag lova! Henrik kom och ringde på dörren efter åtta och kom in och la sig en stund innan han gick till körskolan.. Sen så somnade jag om och vaknade av att han ringde kvart över elva och sa att han kommer tillbaka till mig vid tolv ungefär då dom är klara.. Då gick jag faktiskt upp även fast jag var väldigt trött.. Tog mig en dusch så nu är jag betydligt mycket piggare  :) Pratade nyss med Sofia om morrondagen och det ska bli så himla kul :D

Ska vänta på att Henrik kommer nu och käka frukost.. Sen ska jag möta Manne och Alex för att träna klockan ett ;) Blir säkert en sväng hem till mamma och pappa sen också :) Idag kommer Lina och Erik hem också! Tror det blir tacos ikväll :D Mmmm, så gottit!

Regnet suger också! Får hålla tummarna att det är bättre imorron !!

Snart natti..

Ska bara kolla klart på Big Brother och sen ska jag sussa.. Tror Henrik kommer och väcker mig imorgon när han kommer med bussen :P Ganska tidigt också för den delen.. Så det är lika bra att lägga sig och få lite sömn :)

Sov så gott hörrni :)

Gäsp..

Trött som fasen är jag! Har fortfarande inte orkat mig hem till mig än.. Är alltså fortfarande hos mamma och pappa! Men det gör ingenting för om en halvtimme ungefär är det So you think you can dance :) Det börjar ju idag så det får jag ju inte missa ;) Har ju inte 5an hemma så jag får kolla här istället :P Dags att beställa hem lite fler kanaler kanske? ^^

Har kollar på Patrik 1,5.. Mamma och pappa hade inte sett den än, men det har jag.. Så jag tröttnade och sätte mig här innan det börjar på 5an :) När jag kommer hem blir det lite gamla big brother avsnitt och sen sängen. Jag är trött! Imorron ska jag, Manuela och Alex ses i danslokalen efter ett för att gå igenom dansen vi ska ha på HC-showen :) Emelie kunde tyvärr inte men vi tre ses iallafall och går igenom så vi inte har glömt allt :P

Jag längtar så tills på fredag också! Midsommar! Vi blir ett härligt gäng hemma hos fröken Fia Westlund! Satsar på en riktig traditionell midsommar med massa god mat, snapsvisor, lekar, midsommarkransar osv, osv :D Får hoppas att vädret är som vi vill också så vi kan ta oss ett dopp i poolen ;) Kommer bli en kanonkväll iallafall, det vet jag redan nu!


Bahh..

Godissuget har börjat krypa sig på mig nu.. Eller inte smågodis men jag är så sugen på choklad, glass, chips, tårta m.m.. Bara sätta sig och vräka och känna sig spyfärdig.. Det vill jag göra nu! Men nej nej, jag vet att jag bara får dålig samvete efteråt.. Mitt godisförbud fortsätter! Tråkigt men sant..

       

13 minuter senare..

Mamma är snällast! Nu är klänningen snart hemma i brevlådan :D :D :D :D


Kanske?

Kanske hittat klänningen jag vill ha på min bror Thomas och hans tjej Paolas bröllop nu :) Tänkt hela tiden att jag vill ha en liten söt rosa klänning med svart band under brösten.. Så gick jag in på Nelly nu och fick se denna skönheten.. Tycker den är jättesöt :) Passar på bröllop också ;) Henrik ska ju ha det han hade på sig på studenten, och han hade ju ljusrosa skjorta.. Så då matchar vi ju faktiskt om jag köper denna :D

 


Jag tycker iallafall om den jättemycket.. Mamma, får jag? ;D

Hos mamma och pappa

Vid tio imorse ringde dom från körskolan till Henrik och sa att bilen krångla så det blev ingen körlektion.. Nåja, vi sov vidare och gick upp vid elva ungefär. Käkade frukost och kolla på tv! Sen när jag drog upp rullgardinen var det ju faktiskt klarblå himmel och sol så vi gjorde iordning oss lite snabbt och drog ut.. Gick till Bergers för att byta halsbandet han fick av mig.. Bytte till en lite större :) Sen gick vi hem till mamma och pappa och satt ute en sväng innan han åkte hem med bussen vid ett.. Trodde han skulle komma tillbaka ikväll men det gör han tydligen inte.. Tråkigt =/

Är hos mamma och pappa nu, ska snart dricka kaffe :)

Gos är här!

Henrik ligger och läser körkortsteori och jag kollar på BigBrother från -02 :P När han kom till Åmål så gick vi till ICA och köpte lite mat.. Så nu har vi precis ätit smörgås och melon :) Jag är nyduschad och ligger inlindad i en filt i soffan :) ska krypa ner brevid Henrik i sängen nu och pussa på han och störa han lite ;)

Glömde självklart att skriva upp mig på tvättid förut så det får jag göra imorron istället.. Åh, jag är omöjlig.. Jag skulle ju inte glömma det! Nåja, har handtvättad trosor i handfatet nu iallafall som hänger på tork :D Så nu klarar jag mig några dagar till, hahah :D

Ne, myspys nästa!

Tick, tack, tick, tack..

Va segt klockan går då.. Henrik ringde nyss och sa att han snart kommer hit.. Och han stannar tills på torsdag :) ♥ Ska möta upp han när han kommer med bussen så får vi ta en sväng till ICA för att handla lite mat och sådär :)

Mor & far!

Är hemma hos mamma och pappa nu :)

Mötet gick bra förut.. Vi var ett gäng på 10 stycken kanske som va där för att lyssna på när en tjej och en kille pratade om hur man skriver ett bra CV.. Pratade i 30 minuter ungefär och det var helt okej.. Nästa torsdag klockan två ska jag dit igen, men då är det individuella samtal istället.. Kolla lite närmare på ett CV till mig och sådär..

När vi var färdiga så gick jag hem till mamma och pappa.. Här och hälsar på en sväng innan Henrik kommer till mig ikväll :) Han åker åtta så han är hos mig halv 9 :) Då får vi nog gå och handla så vi har mat.. Tror han stannar hos mig tills på torsdag faktiskt om han inte ska hem imorron :)

Jo en sak till.. Nu MÅSTE jag skriva upp mig på tvättid, nu är det fan kris hemma.. Så när jag kommer hem ska jag skriva upp mig det första jag gör.. Hoppas det finns tid imorron under dagen så jag kan tvätta när Henrik är på körskolan :)

Tycker att det luktar kaffe.. Får nog gå ner och kika ;) Ha en fortsatt bra kväll!

PUSS!


Möte!

Nu är jag hemma men ska snart iväg igen.. Ska på möte klockan tre på arbetsförmedlingen :P Vet inte riktigt vad det är men det kan väl vara bra att gå bort och se ;P sen vet ja inte vad jag ska hitta på.. Henrik kommer hit ikväll iallafall :)

Sitter i soffan nu och kollar på tv.. väntar på att klockan ska gå bara :P

Massa kort!

Nu är jag hos Henrik och nu ska jag passa på att bjuda er på en massa kort jag har haft i min mobil ;)

Studentresa till Turkiet -08:

 
 
 
 
 
 
 
 
 


I Karlstad:

 
 
 
 

Grillkväll hos Henrik:

 
 


Kulturen hos Fia:

 
 
 

Studenten:

 
 
 
 
 
 

Jippiiiiiieee!

Nu när jag har mammas telefon så funkar det att lägga över alla mina kort jag har på den som låg på min förra telefon.. Över 1000 kort! Så nu har jag minsann en massa att lägga ut :D Men det hinner jag inte nu! Ska ta en snabbdusch och sen åka till Henrik!


I Karlstad hos syster sist :)

3D?

Lekt klart nu ;) Sugen på kaffe så det får det bli snart känner jag.. Får promenera hem till mig sen och ta en snabbdusch och sen åka hem till Henrik igen.. Vet inte om jag åker än, isf åker jag klockan sju.. Henrik skulle ringa mig om en halvtimme ungefär när han tror sig ha slutat jobba.. Han är ju så go och vill ha dit mig så jag får väl ställa upp för pöjken :D Nejdå, klart jag vill dit också ;)

Vi ska försöka få tag på 3D glasögon till oss också. Laddat ner en ascool film där man måste ha sånna på sig för att "hänga" med i filmen ;P Är det nån som vet vart man kan få tag på sånna? Förutom att sno på Liseberg? ^^

PUSS!


Barnvakt!

Igår blev det bara film och mys i soffan för mig och Henrik :) Somnade vid halv tre eller nånting.. Henriks alarm ringde klockan 6.50 för han skulle upp och jobba.. Själv sov jag vidare och gick upp vid nio.. Då kom dom hem och käkade frukost och vid halv tio åkte jag med Gunilla in till Bengtsfors för hon skulle ändå in och handla.. jag tog bussen kvart i tio och gick hem till mig för att äta lite frukost.. Tog en promenad hem till mamma och pappa och sötisen Joline var där :) Vi har lekt, lekt och lekt lite till ;) Nu är hon och mamma hos mormor en sväng och jag ska nog lägga mig och vila nån timme, jag är ju så trött.. Kanske åker till Henrik ikväll också :) Han vill det så jag får fundera på om jag orkar det ;) imorron kommer han till mig och stannar tills på torsdag.. Ska vara på körskolan tidigt på onsdag och torsdag så då sover han hos mig :)

Matilda skickade och frågade om jag och Manne ville med till Göteborg imorron för en shoppingtur, men jag har ju redan lovat Henrik + att jag, mamma och Lina ska till Göteborg nästa vecka för att shoppa.. Ska även sova på hotell måndag-tisdag ;) Så jag har inte råd att hänga med imorgon =/ men Matilda har snart semster i två veckor så då får vi hitta på nått skoj :)

Men nu ska jag lägga mig en stund :) Skriver nog senare!
PUSS!

Stannar!

Jag blir kvar hos Henrik tills imorgon iallafall :)


Söndag!

Igår kom Mattias och Jonathan hit och hämtade mig, Henrik och Kim.. Blev champagne och öl och vi åkte runt i Bengtsfors och stund.. Käka pizza osv. Trevligt trevligt ;) Men vid elva hade vi fortfarande inte kommit på vad vi skulle hitta på ett vart vi skulle så jag och Henrik åkte hem.. Gick och la oss halv tolv och somnade strax där efter.. Va faktiskt skönt att lägga sig i tid på en lördag för en gångs skull :P När klockan va tolv förut vakna vi och gick upp.. Verkligen sovit ut ;) Åt mat och nu gör vi inget speciellt alls.. Kim kommer snart hit, får se vad vi hittar på då.. Är ju fint väder idag så man borde ju inte vara inne egentligen :) Vet inte om jag åker hem ikväll eller imorron? Blir nog imorron faktiskt :)

Ligger under täcket nu och är fortfarande väldigt trött.. Kanske ska kolla på nån film innan Kim kommer.. Nåja, ni får ha en fortsatt bra dag :)

PUSS!


Johanna och jag i fredags :)

Gårdagen!

Vid halv fem sprang alla fulla och galna studenter ut och jag, mamma och Manuela var på plats.. Gav Henrik blommor osv och gratta han :) Regnade hela tiden och det var tråkigt.. Men det fick gå ändå ;P Efter en stund åkte vi ner  till stan och ställde oss vid biblioteket för att vänta på att dom kom med lastbilarna.. Va kul att se :D Sen blev det upp en snabbis till Manuela och tog mig lite vin.. Henrik ringde mig och dom kom och hämtade mig vid sex ungefär.. Åkte med Tobbe Grens nya rockabilly bil ;P Blev studentkalas för Henrik och han blev glad för presenterna jag och mamma köpte till han :) Hon köpte skitsnygga grogglas i olika färger och av mig fick han en silverkedja.. Ett halsband alltså! Han fick ett armband när han fyllde 17 för två år sen av mig.. Silverkedja alltså, så jag tyckte det passa bra att ge han ett halsband nu :) Och han blev så glad så ;)

När vi hade käkat klart åkte vi i Tobbes bil till Åmål.. Bilen var fullproppad med folk.. jag och hans syster Jenny satt och röjde i baksätet, det var kul :D Kom till Åmål senare än vad jag trodde så det blev inte så lång förfest hos Manuela för min del =/ Hann träffa mina goa tjejer en stund iallafall och det är jag glad för! Knalla bort till Hc och där var det massa folk för en gångs skull ;) Hade skitkul och dansade hela kvällen.. Kvällen avslutades mindre kul eftersom Manuelas nycklar försvann =/ sen när jag skulle öppna hem till mig så låg hennes nycklar i min väska av nån anledning? Ingen aning hur dom kom dit men det var skönt att dom kom till rätta! Under kvällens gång dog även mitt batteri till mobilen och av/på knappen är borta så jag fick inte igång den =/ Henrik sov hos mig som tur var så jag var ju inte helt mobillös iallafall :) Mamma körde ner med hennes gamla mobil innan vi åkte till Bengtsfors så nu har jag den, skönt! Är alltså i Bengan nu, vi tog bussen hit klockan fyra.. Är hemma hos Henrik nu och Kim är också här.. Vi sitter vid varsin dator och bara degar ;P Får se vad som händer senare, kanske blir fest idag igen till och med.. Får se hur det blir, blir nog bara lugnt med tanke på hur vi mår ;P

Va meningen att jag skulle till Karlstad idag.. Hem till min syster Lina och festa men det blev krångel med folk som inte tackade ja till deras fest så det blev inget.. Vi satsar på Midsommar igen då vi ska hem till Sofia W och festa som fan ;) hihi, kommer bli hur kul som helst!

Juste.. Det ser ut som jag har blivit misshandlad också. Vakna upp imorse och skulle dricka vatten och då kunde jag inte gå.. Jag blev trampad på vänster fot igår när vi dansa av nån med klackskor.. Så jag har en härlig stor bula på foten nu och jag kan knappt ha skon på mig.. Jag ramlade även i trappuppgången igår när vi skulle till Hc så jag ramla ner för en bra bit.. Har sjukt stora bulor på ena smalbenet, armen och ryggen nu.. Så går det när man har alkohol i kroppen.. Inte bra :P

 
 
 
 
 
 
 


Förfest hos Manne!

Vart en skitbra dag! Skriver mer imorron för nu förfestar jag med

Studenten 2009

Igår var det svårt att somna :P Låg och pratade väldigt länge om allt möjligt innan vi somnade :P Klockan halv sju ringde klockan och då steg vi upp.. Henrik gjorde sig fin med kostym och studentmössa! Tönt som jag är så blev jag självklart tårögd när jag såg han.. Så söt va han :) Blir även avundsjuk på alla studenter, fan va kul dom kommer ha! Jag vill också på champangefrukost och supa tidigt på morgonen.. Jag vill också ta kort med klassen och äta mat och sjunga i matsalen. Jag vill också sitta och halvsova i aulan när rektorn har tal och sitta och gråta i klassrummet när vi säger hej då och får betygen. Jag vill också springa ut och vara LYCKLIG! Saknar min klass nu och hela skoltiden.. Va bra man hade det egentligen! Nått jag aldrig kommer glömma :)

Är hemma nu iallafall. Preccis ätit frukost, ska diska undan disken här och byta sängkläder osv.. Köpte nytt igår så :) Vitt med gröna prickar på ;P hehe.. Sen vet ja inte vad jag ska hitta på? Kommer bli en riktigt bra dag iallafall!

♥ GRATTIS GOS PÅ STUDENTEN ♥
idag är det din tur :)




Vart en bra dag!

Idag har det hänt mycket känns det som.. Har fått massa gjort men ändå inte gjort nått speciellt :P Jag och mamma åkte och köpte massa blommor till Henrik och sen åkte vi och köpte studentpresent till han.. Får hoppas att han blir nöjd och glad :) Sen när vi var klara var klockan halv fyra och då kom Henrik med bussen.. Mötte upp han vid tågstationen och då gick vi bort till skolan för han skulle plocka ur sitt skåp.. Sen blev det promenad hem till mig och vi gjorde inget speciellt tills vi kom på att vi skulle gå till Marinan och ta en glass.. Och jag åt faktiskt också glass, så jag har varit dålig nu, haha :P Sen knalla vi hem till mamma och pappa för att hälsa på en sväng och vid sex ungefär kom två kompisar till Henrik och hämtade upp oss.. Vi drog till Marinan igen för att dom ville ha glass och sen även en sväng till stan.. Drog hem till en kille som heter Coffe där resten av Henriks klasskompisar var.. Nästan alla iallafall! Dom skulle ut till sjövik för att pimpa deras lastbil dom ska åka på imorron när dom tar studenten ;) Den blev så fin så :D Har dom lyckats bra med! När klockan närmade sig nio åkte vi in till Åmål igen och vi hoppade av vid mamma och pappa.. Käkade lite kvällsmat och sen tog vi bussen till Bengtsfors tjugo över nio.. Så nu är vi hemma hos Henrik :) Precis duschat och sådär.. Blir nog sängen snart tror jag, det blir en lång dag imorgon.. Iallafall för han :) Åhh jag är avensjuk, jag vill också ta studenteeen !! Det tråkiga är bara att det kommer bli världens jävla skitväder imorron.. Jag tycker verkligen synd om dom, fyfasen =/

Jag längtar tills imorron, då kommer jag får festa och va med mina goa tjejer.. Det ska bli så himla kul att ses =))

Torsdag!

Vaknade vid tio ungefär och har inte gjort något speciellt sen dess :) Ätit frukost och sådär och nu kikar jag på tv.. Ska snart börja göra mig iordning lite och sen ringa mamma och se hur vi ska lägga upp dagen :) Ska ju köpa studentpresent till Henrik idag :) Hon vet inte riktigt vad hon ska köpa än så vi får nog ha lite tid på oss ;P Sen ikväll ska jag hem till mitt gos :)

Måste bara säga att jag trvis med den nya soffan :)

 


Lite nytt..

När Manuela hade ändrat sin design på bloggen så blev jag också sugen på lite nytt :) Är inte så jättestor förändring dock.. Bytte ut lite bilder bara :) Orkar inte greja mer nu, det tar ju sån tid att pilla med allt :P

Kikar på Big Brother -02 nu.. Det är faktiskt roligt :D Jag är glad att jag har TV400! Synd att jag upptäckte det 6 månader försent bara hahah :D

PUSS!

Dagen!

När Henrik kom efter körlektionen kom han tillbaka hit och då hade jag fixat köttfärssås och spagetti som vi åt :) Mycket gott faktiskt! Längesen jag lagade mat nu, haha.. Sen montera han ihop soffan och jag bordet.. Fixa iordning med lite ljus och kuddar osv. så nu är det mysigt här hemma :) Jag dammsög lägenheten och städade hela toaletten också.. Så nu är det skinande rent och den nya badrumsmattan är på plats och lite nya doftljus :) Nu väntar jag bara på att dom kommer och målar om i köket så trivs jag som fisken i vattnet här hos mig ;) Funderar dock på att möblera om lite.. flytta barbordet och sängen och sådär.. Men jag får se, det får bli nästa projekt i så fall ;) Ny byrå är det i första hand som jag är ute efter nu iallafall :) hehe..

La oss vid tre ungefär och vilade och myste framför tvn och sen åkte han med bussen hem till  sig vid halv fem.. Då gick jag, mamma och Manuela till HC för att kolla på alla studenter som skulle på bal :) Såg många fina klänningar :) Väldigt trkåigt att det började regna just då bara, stackare =/ Tjejerna stod och skakade verkligen.. Glad att det inte var så på våran bal förra året !! Då var det 30 grader och inte ett moln på himlen istället.. Var nästan för varmt.. Men efter det jag såg idag så ska jag verkligen inte klaga. Regn och rusk är aldrig kul !

Efteråt gick jag och Manuela till Ica för att köpa lite mys till kvällen :) Blev jordgubbar och nötter och Manuela följde med mig hem.. Invigde den nya soffan framför fotbollen.. Sverige-Malta! Det blev 4-0 så idag var det en rolig match med tanke på matchen mot Danmark.. Fast Malta sög.. Eller så var det bara Svergie som var överlägsna :P Jag har inte sån stor koll på fotboll i säg så, men jag tyckte inte Malta var bra iallafall.. rätta mig om jag har fel haha :D

Manuela gick hem för en liten stund sen och jag har precis duschat.. Ska lägga mig framför tvn nu och bara ta det lugnt framför tvn.. Imorron ska jag köpa studentpresent till Henrik för det blev aldrig av idag när han var här :) Men jag vet redan vad jag ska köpa så det går nog fort :) Fick ringa hans mamma förut när han var och körde för att kolla så vi inte köper samma ;P Så det har vi gjort upp nu iallafall =)

Nee, men tvn nästa!


Min godis :)

Heja Sverige!

Manuela är här och vi kollar på fotboll med jordgubbar och nötter ;) Kom igen nu sverige, mer mål!

Onsdag!

Jag och Henrik tog bussen till Åmål vid nio imorse :) Gick av på torget och han följde med mig upp en timme innan han skulle till körskolan kvart över elva.. Så nu är han och kör :) Han kommer tillbaka hit sen när han är färdig :) Får se vad vi hittar på idag.. Jag ska iallafall sätta ihop min soffa och bordet och göra det fint här.. Mamma och pappa kommer nog hit och hjälper mig sen :)

Ikväll är det även studentbalen på Hc för Karlbergseleverna.. Så det ska jag och Manuela och kika på.. Mamma följer nog med också ;) Alltid lika kul att kolla på alla fina klänningar alla har :) Får hoppas att det inte regnar, håller tummarna för dom :)


Hos baby!

Är hemma hos Henrik nu :) ♥ Skrivit i elböcker och varit ute och övningskört.. Så har våran kväll sett ut ;) Blir snart mys! Tänkte bjuda på 3 kort som Lina tagga mig på facebook.. Jag är oerhört snygg på alla måste jag säga! Visar min bästa sida ;)


Klet med smink


Ögonen lever sitt egna lilla liv på ett cp


Sumobrottare i tofflor


IKEA!

Lina kom upp till mig imorse och vi gick ner till Kupan för det var utförsäljning på alla kläder :P 10:- kostade precis allt.. Så vi gick dit för att se om det fanns något roligt ;P Lina hittade tre klänningar för att fota i nångång och jag hittade en vit/svart rutig skjorta.. Kanske är snyggt om man har bälte i midjan.. Men när jag provade den när jag kom hem så drunknade jag.. Men får se hur det blir om jag spänner fast ett bälte ;P 10kr hit och dit gör mig ju ingenting så :P

Sen kom mamma och vi tre åkte upp mot Karlstad :) Vid ett var vi där och vid fyra var vi klara ;) Jag handlade massa nytt och fint :) En soffa, ett bord, två kuddar, en matta, massa handdukar, en toalettborste, doftljus, ljuslyktor, en taklampa, tallrikar, djupa tallrikar, stora koppar och ugnsformar.. Minns inte om det var nått mer? Jag har nog glömt nånting men det var ungefär det jag köpte :) Jättenöjd med allting så nu ska det bli kul att komma hem och göra det fint :) Det jag egentligen skulle dit för att köpa var ju en byrå.. Men det fanns inte en sån jag är ute efter så jag väntar med det och kollar här i Åmål istället :)

Var nära att jag inte fick med mig soffan hem.. Den låg i en hur stor kartong som helst så vi tvekade först om den verkligen skulle gå in i bagaget.. Men vi tog ut soffan ur kartongen och masa in den så det gick allt :D Blev mycket skratt vill jag lova, herregud.. Folket som gick och åkte förbi fick sig nog också ett gott skratt :D haha..

Åkte hem och lämnade alla grejer i lägenheten och så åkte jag med hem till mamma och pappa :) Ska till Henrik klockan sju så jag går på bussen här nere vid Capri istället :)

Nåja, haft en bra dag iallafall.. Väldigt trött i huvudet nu men =/ Jag är ju inte helt hundra än så jag får hem till Henrik och bara ta det lilla lugna ;) Imorron ska jag köpa studentpresent till han också tänkte jag.. Jag har mina ideér :) Hihi..

Ha en fortsatt bra kväll i solen :)


Karlstad!

Jag mår bättre idag och det känns så bra :) Gick upp vid nio och jag har duschat, ätit frukost och plockat undan lite grejer som bara är i vägen :P Ska sminka mig nu och fixa håret.. Vet inte riktigt när vi ska åka men det är nog snart iallafall :) Jag, mamma och Lina ska till IKEA ;) Lina ska ändå hem idag så då kör vi hem henne istället och tar en tripp till IKEA som sagt :) jag är på jakt efter en byrå och en stor tavla så ja hoppas att nått passar mig i smaken ;)

Ikväll ska jag vara med Henrik igen.. Can´t wait :)

 
Hos Lina i Karlstad :)

Hemma igen

Var en mysig hemmakväll hos mamma och pappa med Lina :) Åt massa god mat :) Kom precis hem och jag saknar min babe här.. han ringde mig förut bara för att säga att han saknar mig.. gullunge :)

Imorron blir det IKEA i Karlstad om jag inte är sämre än vad jag är nu.. Jag håller tummarna! Just nu kollar jag på TV400, det är BigBrother från -02 =P Lite kul faktiskt :D Dom går limbo och det får mig att tänka ppå Gunnar.. Han skulle va där och glänsa med sin viga rygg ;)

Blir snart sängen, sömn är något jag behöver om jag ska bli frisk igen! Så ni får sova så gott..

PUSS!

Sjuk =(

Känns som jag ska hosta upp hela magen snart.. Hostar så jag spyr nästan! Ont i halsen och känner mig varm som fan.. Men jag har ingen feber iallafall och det är skönt.. Nu ska jag kura ner mig under täcket och lägga mig och sova lite.. Vänta på att mitt gos kommer hit! Sitter och tänker på igår, det var så mysigt.. Han var så go igår ;P Eller det är han ju jämt men han var extra kramgo igår :D Mår så bra när han kramar om mig och säger hur mycket han tycker om mig..

Älskar dig


Helgen!

Dåligt med uppdatering igen, men internet ville inte funka igår =/

Nåja, i lördags blev det förfest hos Manuela.. Det var vi två, Matilda, Johanna, Lina och Malin :) Jättekul var det verkligen :D Kollade på fotbollen lite till och från, men efter första halvlek hade vi gett upp hoppet :P Blev mer tjöt och skratt istället för att kolla på den ;P hehe.. Sen kila vi bort till Hc och där var det inte mycket folk då heller.. det har börjat komma mindre och mindre folk.. Och det är inte skoj :P Blev ändå dans hela kvällen tills det stängde och sen blev det en pizza på Ceylan :) Henrik fixade skjuts från Bengtsfors till Åmål så han kunde sova hos mig :) Kom i säng väldigt sent så igår var vi trötta.. Vaknade vid halv tolv ungefär och då låg vi kvar i sängen och kollade på reprisen av Talang.. Gjorde oss iordning och gick upp till mamma och pappa vid ett.. Kikade på tvn och sen vid tre kom det folk dit.. Hade nämligen kalas för mamma som fyllde år för några veckor sedan :) Blev massa god mat och kaffe på det :) Stannade enda till sju och sen gick vi hem till mig igen.. Vaknade även upp jätteförkyld igår morse.. Hes som fasen och hostar som en idiot.. När vi kom hem kände jag mig sämre så jag provade febern.. 38.5 hade jag då =/ Tog en tablett och gick och la mig.. Vi kollade på film och sådär.. Köpte kex och mjukostar på Ica innan vi kom hem så det blev bara mys :) Igår var det även 1 år och 11 månader för våran del så gårdagen var hur bra som helst :) Meningen att Lina skulle sova hos mig och vi skulle upp tidigt imorse och fota.. Men när jag blev sjuk så fick vi tyvärr ställa in det =( Det var inte kul, jag hade sett fram emot det jättemycket! Men men, man kan ine hjälpa om man blir dålig =/

Henrik gick till körskolan vid elva så nu ligger jag bara i sängen och svettas/fryser.. Har jag feber nu igen tro? =/ Han kommer till mig igen senare tror jag.. Sen ska jag hem till mamma och pappa ikväll för jag vill träffa min kära syster och bara tjöta med henne :) ♥

Kort från i lördags (Mannes kort)













Tania

Tjenare!!
Mattan här eller Mattis kalla mig vad du vill Gunnar...
Jag har det trveligt i Manne lya. Jag har lärt mig dricka vin, det var faktiskt gott. Blir nog Hc i dag i vanlig ordning. finns ju inget annat att välja på här i lilla åmål. Men jag har ju trevligt sällskap. Ses på stan
med vänliga hälsningar Matilda Lindberg


Fixar oss!

Nu är jag hos Manuela och vi har kollat på film från studenten som vi filmade.. Åhh, rysningar över hela kroppen :) Håller på och gör oss iordning nu och ska snart ta oss ett glas vin och låta denna kvällen dra igång :)

Sen igår:








Ge mig!

Jag vill ha denna klänningen från Nelly! Så himla fin i ryggen!

 


799:- på nelly.com


Nationaldagen!

Gårdagen bjöd på mycket god mat och vin :) Blev inget bad i poolen eftersom det "bara" var 20 grader.. Det var lite för kallt för oss med tanke på att det var 28 grader sist vi låg i ;) Kollade på gamla dansfilmer istället :) Mycket skratt vill jag lova, vilken energi man hade när man var liten hahah.. Vi var hemma vid två ungefär och då somnade jag direkt :) Henrik ringde mig vid fyra och ville att jag skulle fixa skjuts hem till han.. Omöjligt sa ja, så jag testade inte ens :P Hade jag inte orkat ändå eftersom jag redan hade legat och sovit i två timmar :P Han tänkte ta bussen efter nio imorse istället men när jag ringde hana vid nio så fick jag inget svar.. han ligger väl och sover än tänker jag ;P hehe..

Idag då, vad händer idag? Ganska så skönt väder ändå så det kan nog bli en bra dag :) Nationaldagen ju.. Heja Sverige ;P Ikväll blir det fest iallafall, ovanligt? ;P Blir nog till att kika på Sverige-Danmark ikväll med :) Vet inte vart vi ska förfesta men sånt löser sig ju alltid :) Kommer bli kul iallafal!

Ikväll kommer min underbara syster hem också :) <3


Hejsan :)

Hade ingenting att göra förut så jag knalla bort till badhuset och solade :P Det var skönt men väldigt varmt, hehe.. Ikväll ska vi hem till familjen Westlund Englund igen och mysa.. Ska bli lika roligt som vanligt :) Manuela slutar nu klockan sex så jag väntar på henne så går vi ner till oss samtidigt ;P Hem och göra sig iordning och dra!

Ha en bra kväll!


5/6-08 STUDENTEN!

Idag går alla mina tankar åt dagen för precis ett år sen :) Dagen då det var min och mina klasskompisars tur att springa ut i vita mössor på huvvet! Hade champangefrukost hos Manuela och jag minns hur mysigt det var i värmen på hennes bakgård! Hade allsång och skrev i varandras mössor. Sen traska vi ner till XO där vi tog oss en shot innan vi knalla vidare till skolan för att ta kort. Satt ute i gräset och sjöng och skrattade med resten av treorna! Sen blev det middag och sång i matsalen. Efter det blev det lååångt tjöt i aulan av lärare och rektorer. En snabb träff i klassrummet innan vi salmades innanför ytterdörrarna. Klockan närmade sig och dörrarna öppnades! LYCKA! Va mycket skratt, tårar och alokohol den dagen :D Jag minns det som igår och jag kommer aldrig glömma det!

Saknar min klass nu.. ES3!

 
 
 
 
 

Sovit gott!

Sov så gott så i natt :) Har precis ätit frukost och ska möta upp Manuela om en timme.. vi ska in på systemet och göra lite ärenden :P Sen vet jag inte vad jag ska hitta på innan det blir kvällen? Jag funderar på att ta en långpromenad faktiskt, det vore skönt :) Bara det inte börjar regna!

Ikväll ska jag, Manne och Alex hem till Sofia och mysa igen :) Får hoppas att solen kikar fram ikväll, fast iofs.. Är det kallare på land är det ju varmare i poolen ;)


Torsdag!

Igår mötte jag upp Henrik när han kom med bussen vid halv nio.. Då knalla vi bort till Ica direkt för att handla :) Köpte panpizza, risifrutti, juice, vindruvor och färska dadlar.. Dadlarna var Henriks idé eftersom det är sååå gott.. Själv hade jag aldrig ätit det så jag gav med mig och vi köpte det.. Men nu är det bara två stycken som är borta ur asken eftersom vi tog en varsin.. Som jag visste, nu kommer det bara stå i kylskåpet och bli gammalt :P Nåja, nu har jag smakat iallafall ;P

När vi kom hem blev det duschen och sen mat och film.. Kollade på Hide and seek som gick på tvn :) Blev mys hela kvällen och natten som vanligt :) Vi vaknade efter elva ungefär och då gick han till skolan.. Då gick jag hem till mamma och pappa för att käka :) Vid tre-tiden mötte jag upp Manuela och Emelie i danslokalen för att planera lite grejer som händer framöver :) inget jag kan berätta om än tyvärr ;P

När vi var klara fick jag in en sväng på Ofelia för att köpa en ny foundation och sen bort till Ica för att köpa lite gott jag kan ha ikväll :) Det fick bli riskakor, nötter och fil ;P Nu ska jag lägga mig under täcket framför tvn.. Jag kommer säkert somna för jag är så fruktansvärt trött!

Håhå jaja..

Nu har Bella och Joline precis åkt hem.. Agerat lekkompis sen halv tre idag :D Vilken rolig fantasi dom har, haha.. Lekt alla möjliga lekar idag! Alltid lika kul när dom kommer på besök :)

Ska snart hem till mig tror jag.. Henrik kommer hit vid halv nio.. Blir mys hela kvällen :) <3


Bella & Joline :)

Ser man på..

Solen skiner ju faktiskt idag :) Är kanske inte så varmt iofs men.. Får hoppas att det inte blir igenmulet och regn bara.. För det kan kvitta ;) Vaknade för en halvtimme sen ungefär.. Ska snart bort till danslokalen för att träna med Manne, Alex och Emelie :) Det ska bli kul! Hoppas vi kommer igång och har många bra ideér haha ;D

Sen ska jag bort till mamma och pappa som sagt och passa Bella och Joline :) Kommer bli en bra dag idag!


Nybadad i måndags hemma hos Fia :P

Tisdagkväll

Gick bra med DVD-filmerna förut.. ganska så segt då det inte kom så många men, det fick gå :) Efter åtta gick jag hem till mig och har inte gjort nått större alls. Kikat på film och sådär :) Inte ätit sen ett så jag är hungrig nu, baah! Och jag som inte har nånting hemma heller.. bara vitlöksbröd i frysen.. Kanske skulle ta och göra sig lite bröd så man inte lägger sig med kurrande mage.. det är ju så jobbigt!

Imorron ska jag, Manuela, Alex och Emelie träna klockan elva :) Är ju HC-show till sommarn så nu ska vi börja :) Lika bra att köra igång i tid ;) hehe.. sen ska jag hem till mamma och pappa.. Ska passa busungarna Bella och Joline :) Pappa är inte hemma så jag ska dit och hjälpa mamma.. kan blli hysteriskt med en ett åring och en tre åring :D haha.. Sen på kvällen kommer mitt gos :) Jag längtar!

Nee, vitlöksbröd it is! Är varmt som en bastu här också.. Får sova med öppet fönster i natt :)

Sambatåget i lördags :)










Heej!

Dåligt med uppdateringar, I know.. Men har haft fullt upp så har inte kunnat satt mig ner och berättat om vad jag gör :) Men i lördags var det iallafall kanonfint väder.. Då blev det sambatåg genom stan klockan ett och efter det fick jag hem en sväng till mamma och pappa och ladda upp med vatten inför dansuppvisningen som var klockan tre på Hc :) Gick jättebra, var bara väldigt trångt.. Massa folk som kollade och det var skoj :) När vi var klara åkte jag, Manne, Alex och Sofia till Ica för att handla massa gott inför kvällen.. När vi hade handlat klart åkte vi hem till Sofia och bytte om nästan direkt och hoppa i deras pool! Åh gud så skönt det var.. Alex blev 5 år igen och vi skrattade som vanligt ;P När vi hade badat klart blev det grillat och förfest på deras altan i solen.. När klockan närmade sig tio kom Taxi-Roger och hämtade oss med hans racerbåt ;P Många skratt där vill jag lova.. Gick fort som fan och mina lösögonfransar fladdrade hej vilt !! Förbannat kul var det iallafall :D När vi kom fram gick jag, Alex och Manuela upp till Emelie och sa hej :) Sen fick det bli en snabbis in på Kontoret och sen vidare till Hc för att dansa hela kvällen.. Mycket folk och dans! Kvällen avslutades med fyllemat på Ceylan :)

I söndags var jag hos Henrik.. Vi var ute precis hela dagen i solen.. Låg och solade i gräset på åkern, hjälpte till att lägga i deras nya båt, käka utomhus och låg i skuggan för att svalka oss.. Kanonbra dag verkligen :) Kom i säng tidigt och igår åkte jag hem vid elva.. Gick av vid mamma och pappa så jag kunde ligga och sola hela dagen, och det gjorde jag :) Mellan 18-20.00 satt jag och mamma på danslokalen för att dela ut DVD-filmerna från dansuppvisningen :) Manuela och Alex höll oss sällskap en stund och då fick vi den fina idén att åka hem till Sofia och götta oss i poolen :) Så Alex ringde henne och det var bara att komma.. Vi gjorde först ett stopp på Konsum för att köpa med lite grejer.. När vi kom dit hoppade vi i poolen och låg i en bra stund medans grillen blev varm.. Blev hamburgare och pommes :) Sen blev det självklart massa tjöt hela kvällen och vid halv tolv ungefär fick vi för oss att ta ett kvällsdopp, vilket vi gjorde ;) Sofia visade upp sina talanger (?) Gjorde himla snygga fjärlissimm med rumpan upp i vädret.. Hahaha, vilken syn :D När klockan hade paserat midnatt knalla vi upp ur poolen och satt och prata enda till halv två.. Klockan går fort när man har roligt :) Efter en väldigt bra kväll somnade jag direkt jag la huvudet på kudden.. Man blir trött av att leka runt i vattnet :D

Idag har jag inte gjort något speciellt alls.. Ska sitta på danslokalen idag igen mellan 6-8 för att dela ut dansfilmer :) Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och ta det väldigt lugnt.. jag är fortfarande trött!

Bjuder på lite bilder från i lördags :)





























Galna klipp :P Jag ser förjävlig ut i båten men det bjuder jag på hahah..





I like!

Haft världens bästa helg! Lördagen var kanon och igår var jag hos Henrik.. Vi var ute precis hela dagen, helt underbart! Jag berättar mer om allt ikväll.. För nu ska jag lägga mig i solen igen :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0