Ikväll blir det mys

Fick ta cykeln istället för promenader för jag blev senare än vad jag trodde :P Kvart i fem kollade jag på klockan och då var det bara att hoppa utt på cykeln och dra :) Va riktigt skönt att sola iallafall, hade saknat det ;P När jag var nysolade cykla jag iväg till mamma och pappa. Där blev det kaffe och skorpor :) Sen ringde jag min underbara faster och tackade och önskade dom en trevlig resa :) Drog hem vid halv åtta ungefär.. Gick in på Ica och köpte lite Bärry yoghurt och apelsiner :) Snart kommer Henrik hit! Åker klockan åtta så han är här halv nio ungefär.. Ska plocka bort alla kläder som ligger lite överallt nu innan han kommer.. Annars får han väl en chock :P

Ha en bra kväll, det ska vi ha :)

PUSS


Stekas i grillen lite

Har soltid klockan 17.00!  Ska bli skönt att sola lite för nu har jag blivit blekfis igen :P Det gillar jag inte, känner mig mycket fräshare när jag har lite färg :) Drar på mig joggingskorna och tar en rask promenad till badhuset i min nya mysdress ;P Sen när jag solat tar jag en promenad till mina kära föräldrar. Fick en sak av min faster idag så ska ringa och säga tack :) Hon och hennes sambo åker till Mexico imorgon och är borta i två veckor. Så jag passar på att ringa och tacka innan dom åker :) Min mobil är ju knasig så kan inte prata i den. Har fått fnatt så headsetet sätts på när jag pratar. Och jag har ju inte ens ett headset, så när det sätts på stängs ljudet av och man hör ingenting. Märkligt! Behöver en ny mobil kanske? JA- AA!

Väntar på att That 70´s show ska börja nu.. 15.55 ;)

Proppmätt!

Mötte mamma vid tio i ett ungefär och då gick vi bort till Thaiköket :) Va massa folk där idag men vi hittade ett bord ändå som vi slog oss ner vid ;P Tog Dagens.. Då får man äta och dricka så mycket man vill för 69:-.. Bra va :) Men när man går och plockar själv så tar man lite av varje, och helt plötsligt har man ett berg av mat, haha.. Så gissa om jag blev mätt  eller ;P



När vi var nöjda gick vi in en sväng på Netto som ligger brevid och kikade lite :P Hittade en svart mysdress i sammet, jätteskön verkligen :) Byxor och huvtröja för bara 149:-.. Är väl nån billig skit men, funkar ju att ha iallafall :) men det fanns bara Large så jag drunknar i den =( Men det kan väl va skönt att ha lite större kläder ibland också :) Tänkte ha tröjan på uppvisningen på MTV/Street.. Men vet inte om den är för kort kanske, får se ;P Vore gött att ha det fixat isåfall :) Iallafall, köpte ett pack med strumpor i olika färger också :D Sen när vi (mamma) hade betalat sa vi hej då och jag sprang upp till mig och hämtade hyreslappen. Gick in till banken och betalade den och nu är jag hemma igen :) Vilken bra start jag haft på denna dagen :)







Time for lunch

Henrik kommer inte så det blir lunch med mamma istället :) jag är piggare nu när jag gjort mig iordning så det ska bli gott med mat och komma ut lite :) Tror inte att några andra utav damerna kunde komma och äta idag så det blir bara jag och mami :)

Thaiköket nästa!

 

Hejsan!

Hade svårt att somna igår så jag va vaken enda till 03.00 eller nånting, jobbigt =/ Så idag fick det bli en lite längre sovmorgon :) behövde det kände jag! Är iofs trött än men.. Henrik har rast mellan 12-14.00 ungefär så han funderade på att komma hit och sova en liten stund :P Men om han inte orkar gå hit emellan så följer jag med mamma och lunchar på Thaiköket vid ett-tiden :) Det gör hon och några andra varje tisdag ;P Så ibland när jag inte orkar pyssla med maten så fölljer jag med :) Är inte direkt sugen på thaimat nu kanske men.. Så hoppas Henrik kommer ;P hahah

Ska pallra mig upp ur sängen nu iallafall, ligger fortfarande under täcket och myser :P Kollar på Efter Tio och dom visar brudklänningar. Så fiint!

Gokväll

Sorry för dålig uppdatering idag men jag har inte haft tid att sätta mig ner och skriva :) har inte gjort något sörre idag ändå så, hehe.. Vid sjutiden ungefär så fick jag skjuts ner av mamma till mig :) Käkade lite riskakor och sen kollade jag på Halv åtta hos mig innan det var dags för min träning halv nio - tio. Gick jättebra :) Hade Alex idag och hans danser är klara och platserna är gjorda :) Längtar väldigt mycket till dansuppvisningen nu! Den är i Säffle på Medis denna gången också, 2-3 maj om jag inte minns fel !? :) Denna terminen har gått otroligt fort. Vet inte vart den har tagit vägen? :P

Ligger under täcket nu och kollar på Californiacation på fyran :) Imorron vet jag inte vad som händer riktigt.. Inga måsten :) Skönt det!

Mätt jag blev!

Precis lagat mat :) Fick bli köttfärssås och spagetti idag, blev mycket gott! Men det saknades krossade tomater i, det är nått jag måste ha :P Men men, man tager va man haver ;P Är som sagt hundvakt för Minja så är hemma hos mamma och pappa :) Sparade mat till dom också, det blir dom nog galda över ;P vet inte när dom kommer hemm riktigt, men det skulle bli sent tror jag.. Men jag ska ju ändå inte göra nått speciellt så :)

Kollar på The Tyra Banks show nu.. Längesen ja såg det, kollade alltid på det förr :) Roligt att se faktiskt! Caroline snuttan ligger på min mage och myser :)




Måndag igen..

Känns som det är måndag jämt :P Klockan ringde kvart över åtta idag, men jag snosa i en hel timme. Hjälp va trött jag va idag! Gick iallafall upp till slut och tog mig en dusch. Sitter och äter frukost nu med handduken i håret. Ska sätta fart lite nu. Halv tolv ungefär ska jag passa Minja och innan dess måste jag städa danslokalen! Så jaa, nu får jag börja göra mig iordning :) Jag skriver senare! Ha en bra förmiddag!

Puss!

Tränat!

Va jätteroligt att träna, i love it :) Man känner sig så duktig efteråt när man har kört hårt. Blev en promenad hem ifrån Karlberg också :) Sen följde ja med Alex och Challe till Ica och köpte lite mat. Fick bli rostat bröd, ost och marmelad :D Blev så himla sugen på det så det har ja nyss fått i mig :) Köpte riskakor också, men det orkar jag inte med nu så dom sparar ja :)

Orkar inte duscha heller, va fräsh ja är. Men jag fick slänga mig i sängen direkt, kände mig helt slut. Så nu har jag redan krypit under täcket faktiskt. Oerhört skönt! Får se när ja lägger mig idag, dröjer nog inte länge tror ja. Ska upp och passa Minja imorgon :)


Solsken!

Nu sitter jag på bussen och är påväg hem till Åmål :) Solen skiner idag och det gillar vi. Hoppas snön smälter nu men jag har inga större förhoppningar med tanke på att det kommer tillbaka hela tiden =/ Men man får väl vara glad så länge solen är framme :) Vill sitta vid en solvägg i lä nu och bara sola! Men nu sitter jag på en buss istället :P

Går av vid mamma och pappa. Dit och käka lite mat :) Sen så har jag den fria discoträningen ikväll klockan sex. Så det blir bara ett snabbt besök hemma hos mina kära föräldrar :) Ikväll blir det träning! Har längtat enda sen igår :D Jag är danssugen!

Nu ska jag kika runt lite och hoppas att tiden går lite fortare :) Ha en fortsatt bra söndag!

Skönt!

Fick av Louise:

Hej!
För det första så skulle en man från utlandet garanterat inte fått tillåtelse att flytta till Sverige om han mördat och våldtagit. Det är ganska stränga lagar kring det. För det andra så finns mord, våldtäkt och sådana brott alltid med i ALLA register hela livet. Det är inget som "går bort" direkt. För det tredje så syns det ganska väl vem som skrivit kommentaren till dig Emilia - hon brukar vara ganska otrevlig och det är min sambos ex så ta inte åt dig av det. Åmål är proffs på rykten och att hitta på att en människa mördat och våldtagit för att skydda sina barn är fel Marie. Hur kul det än är att skvallra.
Ha det bra Emilia.

Tack Louise, nu är jag inte lika besviken av kommentaren jag fick förut av denna osmarta människa!

Hos mitt gos

Sitter fortfarande och tänker på den anonyma kommentarer jag fick förut. Blir så besviken när nån dumförklarar en. Då tänker man inte långt. Förväntade sig denna person att jag skulle svara Ja på alla dessa frågor? "Ja, ja tycker det är trevligt när han sitter på Ica och gullar med småbarn. Ja ja tycker det är trevligt om han skulle säga Vackra svenska flicka till mig. Ja jag skulle förlåta mig själv om mit barn blev våldtaget av honom. Och nej jag tycker inte alls att det är läskigt att gå hem ensam på nätterna." Herregud, varför ens skriva något sånt? Och som jag förstått verkar det vara en vuxen människa som slänger ut sig något så dumt. Förstår inte varför man ens ska kommentera något sånt om man inte vågar stå för vem man är. Tröttsamt.

Är iallafall hos Henrik. Hans kompisar Anders, Björn och Rasmus är här. Vi sitter framför varsin dator :P Jag drack ett glas coca-cola förut. Och nu har jag fått ont i halsen, typ halsbränna? Kan det bero på kolsyran tro? Va längesen jag drack något med kolsyra i :P Förutom igår då när det slank ner en cider :)

Besviken jag blir :(

Denna kommentaren fick jag nyss av någon Anonym:

"Verkar vara ett rykte"
Vet du varför han inte finns med i brottsregistret i Sverige?
Jo, för att han är en mördare i SITT land.Han HAR suttit inne för mord,hur jag vet det behöver jag inte ens berätta.
Tycker du att det är trevligt att gå in på ICA (om du hade haft barn) där han sitter och SUPER och "gullar" med små barn så föräldrar blir livrädda och säger till honom?Och han börjar gapa tillbaks?
Tror du det är trevligt att gå på stan och han säger "Vackra svenska flicka" till dig om du vet vem han är?
Skulle du förlåta dig själv om ditt barn blev våldtaget av honom för att du säger att det "verkar vara ett rykte"?
Vem har sagt att han har våldtagit i Sverige?
Och uppriktigt...tycker du inte alls att det är läskigt att gå ensam på stan när det är mörkt ute?Tänker du inte på dessa "rykten" då?
Nej,man kan aldrig vara tillräckligt försiktig vad gäller sina barn.Och då får man välja att tro på dessa "rykten".

För det första har jag inte hört nånting om denna man utan bara att han suttit inne och nu är utsläppt! Tycker självklart det är jätteotrevligt !! Jag känner mig inte trygg nu när jag hört nånting sånt. Jag är fortfarande chockad över det jag såg på stan förut och jag skrev bara det jag såg. Eftersom jag hört att det stämmer från ett håll och att det bara är ett rykte från ett annat håll vet jag ju inte?! Kan ju inte gå säker längre iallafall. Men du som är Anonym behöver inte bli förbannad och otrevlig emot mig. Väldigt löjligt att inte säga vem du är. Tycker det var en bra kommentar du skrev ändå. Men att du riktade det så taskigt emot mig är fruktansvärt onödigt. Jag är inte dum, så sluta dumförklara mig med alla dessa frågor riktade emot MIG! Men jag tänker självklart på detta och får hoppas att någon tar tag i detta så man inte behöver gå som på nålar jämt när man är går ensam.

=/

Läste nyss i Louise Larssons blogg. Läs själva!

"Ja, vi har lyckats igen i denna lilla håla.

ALLA pratar om denne berömde "scarface". Både jag och Marcus har fått varningar om honom. Han har ju tydligen suttit inne för både mord och våldtäkt, gått efter småtjejer, förföljt folk OSV OSV OSV....
Däremot, enligt polisen, är denne berömde HELT OCH HÅLLET ostraffad. Han finns inte ens med i brottregistret och har knappast suttit inne för våldtäkt.
Polisen har kontaktat kristinebrgsskolan, där min mor jobbar, och berättat att ALLT om "Scarface" är rykten och att de pratat med honom och berättat för honom att hela Åmål pratar OM honom - eller rättare sagt - hittar på saker om honom.
Stackars denne man som förmodligen har barn, fru och ett liv precis som vi.
Garanterat startade detta rykte efter att en mörkhyad man var mer social än oss andra, gråa, dryga svennar.
Typiskt Åmål."

Jaa ni ser.. Allt verkar vara ett rykte! Fyfan, ja blir så arg !!




Chockad!

Alla Åmålsbor har väl inte undgått ryktet om "Scarface"`? Sägs ju att det är en man i 50 års åldren som suttit inne för våldtäkt som nu är utsläppt och han bor i Åmål och förföljer småtjejer när dom ska till skolan.. Iallafall, när jag skulle till bussen förut så såg jag en man som satt i busskuren och en tjej i 14-15 års åldern stog och pratade med denna man. Hon hade en stor hund med sig också. Jag gick på andra sidan gatan för jag hade precis tagit ut pengar och jag skulle in en sväng på Servicehörnan innan bussen gick.. Innan ja gick in dit gick jag förbi ett killgäng på mer än 10 pers ungefär som också var i 15 års åldern ungefär.. Hörde hur dom sa "Men ska vi bara stå här och kolla på eller?"  Tänkte inte mer på det så ja gick in på Servicehörnan och köpte det jag skulle. När jag kom ut igen så såg jag att hälften av killarna hade gått över till busskuren där mannen och tjejen var. Jag stog en bit ifrån, några meter ifrån grillen ungefär och väntade på bussen.. Står och sneglar lite på va dom höll på med och ja ser hur mannen går ifrån dom till slut för han orkade väl inte med deras tjöt. Några av killarna skriker "MEN GÅ INTE DÅ!" Tjejen går efter honom med hunden och dom går över på andra sidan vid Dressman.. Hunden börjar skälla och dra så tjejen kunde knappt hänga med. Mannen börjar småspringa för han blev väl rädd för hunden och hon springer efter.. Sen springer även killarna efter som stog vid busskuren och resten av killgänget. Mannen ökar takten å precis utanför bibiloteket hoppar en utan killarna på denna mannen och slår han allt va han kan.. Mannen ramlar ner och får upp en snöklump för att skydda ansiktet med.. Killen fortsätter att slå och tror även han sparka han.. Dom hamna mitt ute i gatan till slut och det kom två bilar som stannade och gick ut. Halva gänget av killarna kutar därifrån och resten står kvar.. Vet inte om mannen försvann eller om han stog kvar. Såg inte för det va så mycket folk. Jag blev helt chockad och skakis. Skrev till Manuela och Johanna direkt vad som hade hänt..

Fyfan, vad håller dom på med? Jävla skitungar. Vet ju inte om det stämmer? Vet ju inte ens ifall det är denna mannen.. Herregud, chockad blev jag iallafall =/ Usch..


Aj?

Vad gör jag när jag är ute? Vaknar alltid upp och ser misshandlad ut.. Har blåmärken på knäna, fötterna, armarna osv. Denna skönheten fick jag förra helgen och har vart i alla färger man kan tänka sig denna veckan.. Tjusigt!



Har precis blivit klar.. Sminkat mig och gjort håret lite finare än va det var innan ^^ Hade ju lockar igår och jag färgade håret igår så jag vill inte tvätta det för mycket nu när det är nygjort.. Så jag har gårdagens lockar kvar.. Men sätte i locktången och gjorde lite nya.. Ser väl sisådär ut.. Men bättre än innan :P




Slappisdag

Ojoj, jag har legat i sängen hela dagen i stort sett! Sovit lite, kollat på tv osv osv.. Men nu är jag utvilad tror jag :P Men är fortfarande seg.. Fast man mår väl som man förtjänar dagen efter ;P hehe..

Har diskat lite och sådär med, så nu har jag inte det att tag imorgon när jag kommer hem. Ska fixa iordning mig lite nu och ta en buss som går klockan sju till mitt gos :) Två kompisar hos han idag så jag åker dit och hälsar på lite :) Får se va vi hittar på.. Blir bara lugnt iallafall tror jag, jag är ju så seg :P

Smink nästa!



Vad hände igår? Hahaha.. Skrattar och är påväg ner igen..
Riktigt snygg stil :P

Gårdagen!

Hade jättekul verkligen :D Blev mycket skratt och härj här hemma hos mig med tjejerna! Sen gick vi in en snabbis på Hörnan och kolla läget =) Gick därifrån ganska snabbt och fortsätte till Hc.. Va faktiskt mycket folk för att vara en fredag! Kid Down lockade mycket folk med andra ord :D Det va en bra spelning också! Stog och hoppa vid scenkanten och hade det roligt :D Sen blev det lite mingel och dans! Tycker dom spelade dålig musik efteråt bara.. Så det blev lite tröttsamt så jag och Manuela hämta våra jackor vid halv två eller nått redan. Gick till Ceylan och köpte pizza och sen knalla vi hem till mig :) Manuela hämta sina grejer och tog en taxi hem och jag la mig i sängen och somnade direkt! Riktigt skönt :D Vaknade för en liten stund sen efter en go sömn! Jag plockade bort alla flaskor från igår och städade undan lite så nu ser det inte lika förjävligt ut ;P Sen kom Johanna hit och hämtade sina grejer :) Och nu har jag nyss ätit fil ochmusli! Mumsi!

Ska ligga framför tvn och slappa en liten stund  till.. Känner att jag behöver det ;) Fick med mig en matlåda igår från mamma och pappa så idag behöver jag inte laga mat ;) hihi.. Senare ska jag hem till Henrik som det ser ut just nu :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KANONKUL !!

Kul!

Vilken rolig kväll ja har haft ;D Men nu är jag riktigt trött så nu ska jag sooova :)

Sov så gott!

Förfest!

Manuela och Johanna är här nu :) Förfestar! Snart kommer det andra gänget ;) va roligt vi ska ha ikväll :D Snart Let´s Dance finalen också.. Det ska bli roligt att se! Undra vem som vinner?! ;P

Ha en bra kväll!

PUSS

Då så..

Nu kan jag skriva av mig lite :) Låg uppe till tre eller nått i natt och prata och smsa med Henrik.. Ajjabajja! Men det var ju mys iofs :) Vi kom iallafall fram till att han skulle komma till mig på morgonen och sova och gå till skolan lite senare. Sagt och gjort.. Vid nio ungefär plinga det på dörren :) Kom och kröp ner brevid mig i sängen och vi låg och myste tills klockan ringde halv tolv. Saknat varann så de va inte fel att få kramas lite :) Han knalla iväg till skolan vid tolv ungefär. Då gjorde jag iordning mig lite snabbt och gick bort till mammas kontor. Hon slutade jobba halv ett så då åkte vi bort till Jysk för att se om det fanns någon matta i min smak. Och det fanns det =) Hittade en direkt! Så nu kan jag rulla ihop den röda och slänga in den i förrådet, härligt :)

Är hemma hos mamma och pappa nu. Precis ätit go mat! Ska alldeles strax färga håret på mig :) Mamma köpte hårfärg igår.. Och då kollade hon på den förpackningen som jag köpte sist gång.. "Håller upp till 6-8 tvättar".. haha värdelöst.. Så det höll en vecka på mig alltså! Herregud, inte konstigt att slingorna kikade fram ^^ Men nuu så, nu ska jag blir mörkhårig igen :)

Vad händer ikväll nu då? Joo, ikväll blir det fest sörrni! Får finfint besök från Säffle/Långserud ;) Helen, Angelica, Linnea och Clara kommer och förfestar hos mig :) Manuela kommer också, och kanske Johanna.. Blir ett härligt gäng :D Senare på kvällen blir det Hc och Kid Down.. Kan nog locka en del folk så hoppas det blir roligt :)

Sådär, nu har jag skrivit om min fredagsförmiddag =) Nu blir det hårfärgning!

Kort och gott

Hinner inte skriva nu, ska bort till mammas kontor nu. Vi ska iväg och kolla om jag hittar någon fin matta till mig. Berättar mer sen om hur min morgon har varit. Fick b.la besök av Henrik :) ♥

SKITVÄDER !!!!!!!!!!!!


(Nu åker vinterjackan fram igen. Pust)

Nu ni..

Gav Scrubs en chans, men jag ligger bara och nickar hela tiden. Håller på och somna alltså.. Huvudet åker sakta men säkert ner och när man kommit längst ner så nickar man till och vaknar. Så nu ska jag borsta tänderna och sooova! Skönt ska det blir efter denna dagen :) Imorgon blir det en rolig dag, berättar allt när jag vaknar!

Dröm Sött



Jag vill ha en katt :(

Huvudvärk!

Hjälp va trött jag är. Tog på krafterna att jobba idag känner jag! Men det gick verkligen jättebra :) Den dansen jag knappt börjat på hann jag att göra massa steg på idag. En hel minut faktiskt! Mycket steg att ta in för eleverna men dom får träna hemma så hoppas jag att vi inte behöver ha nån genomgång nästa torsdag. Så trist när dom inte kommer ihåg och man måste gå igenom. Tar sån tid! Men denna terminen har dom vart jätteduktiga. Har dom varit sjuka eller så är det förståligt att dom inte kan dom nya stegen. Men när dom inte vart det och kommit nästa vecka så kan dom faktiskt stegen. Känns jätteroligt :) Så dagens lektioner kändes bra - jättebra!

När jag kom hem slängde jag mig i sängen direkt. Trött som en.. ja jag vet inte vad! Kollade på Monstret - Josef Fritzl på fyran. Fick huvudvärk direkt. Vet inte vad det berodde på. Mådde iallafall dåligt när jag såg programmet och blev så arg! Vilket jävla äckel han är !! Kanske har huvudvärk för att jag är så trött men.. Det kom smygande när jag kollade på programmet iallafall. Man får sina funderingar när man ser sånt alltså.

Kollar på Debatt på ettan nu. Dom pratar om Vanja Lundby.. Kul att se när dom diskuterar! Vuxna människor som sitter och pratar i mun på varandra och är för och emot. Syns verkligen att dom stör sig på varandra haha. Vilken trevlig torsdagskväll jag har, inte sant? ;) hihi..


Jobb 18-00-21.00

Blev ingen powernap. Kollat på That 70´s show och smsat med Henrik istället :P hehe.. Ska jobba om en timme ungefär, ska byta om och sådär nu och kila bort sakta men säkert :)

Ha en fortsatt bra dag, puss på er!


Mätt i magen

Precis ätit fullkornsbandspagetti och pastasås :) Blev sådär lagomt mätt och det känns skönt. Hatar att bli proppmätt! När man äter för mycket blir man oftast trött och vill lägga sig och vila en liten stund. Det är ju meningen att man ska få energi och bli pigg när man har ätit. Så äter man för mycket och blir trött har man inte ätit rätt :P

Jag är iofs trött och seg ändå. Ska lägga mig under täcket och kika på tv lite nu. Kanske slumrar till lite, vore skönt :)

Städat och handlat

Gick bort och städade danslokalen.. När jag kom dit va allt toalettpapper slut så jag fick gå bort till Ica och köpa det :) Undra hur det såg ut när jag kom och bärde på enbart en stor toapappersförpackning, haha.. Är ju inte den långa biten mellan Ica och danslokalen så det är ju tur det så jag inte behövde springa med den mitt i stan ;P

När jag hade lämnade toapappret i lokalen behövde jag handla hem lite mat själv så jag knalla bort till Ica igen.. På vägen dit träffade jag Johanna och Emelie. Dom skulle med handla lite så jag fick sällskap idag ;P Alltid roligare att handla då :D Så nu är jag nyss hemkommen igen. Ville inte in egentligen, är så härligt väder ute. Hade jag inte vart stressad angående kvällens lektioner så hade jag tagit en promenad. Får se om jag hinner det imorgon istället :)

Sitter och sneglar på Andra Avenyn nu. Ska alldeles strax börja med danssteg ;)




Nu ska jag ut

Morgonen har bestått av dammsugning och lite fix på mig själv. Plattat håret, sminkat mig och tagit på mig kläder. Fick även i mig lite smörgås med gurka på (har varken smör eller någott pålägg) och thé. Gott gott :) Ska kila iväg till Ica nu och handla lite tänkte jag. Sen blir det städning i danslokalen och bort till mamma på kontoret en sväng. När jag kommer hem måste jag göra massa massa danssteg till kvällens danslektioner. Är bara fyra gånger kvar innan dansuppvisningen så jag får sätta fart :P Hoppas eleverna är pigga och glada så dom kan mata in massa steg i sina hjärnor ;)

 

Nu ska jag ut i vårsolen :) Ha en bra förmiddag!

PUSS


God Morgon!

Fick ett sms lite innan nio idag av min kära chef ;P Så då blev jag pigg pch steg upp :) Ska dra fram dammsugaren nu för det är fortfarande lite popcorn överallt sen i lördags :P Men tar inte tag i det riktigt än. Ligger fortfarande i sängen och är pömsig så jag ska kolla lite på Nyhetsmorgon innan jag sätter fart :) Tycker det ser ut som det är ganska fint väder ute ändå. Lite småmoln överallt men får hoppas att dom försvinner så kommer det blir en solig och bra dag :)

 

Ligger här i min Nalle Puh pyjamas och myser :D Den är gammal vill jag lova haha.. Bytte ju sängkläder igår.. Finns det nått skönare än att lägga sig i en nybäddad säng? Man somnar ju direkt :D Egentligen vill jag inte kliva upp för det är så mjukt och skönt här. Plus att det luktar gott och är vaaarmt här under täcket :) Men känner att det börjar kurra lite i magen så det får bli frukost inom kort ;)

God Morgon!

God natt

Halvligger i sängen med datorn i knät i min girly girly lägenhet och kollar på Kvällsöppet med Ekdalh :D Pratar om dödsstraff osv osv. Englas mamma är med och pratar också. Väldigt intressant faktiskt! Sitter och pratar med Manuela på msn och vi har våra som diskutioner vill jag lova. Har våra funderingar men fortsätter vi lyssna på det dom pratar om får vi svar på våra funderingar :D Inte varje dag vi kollar på debatt vill jag lova ;P

Blir nog natti för min del när det är slut.. Tänkte borsta tänderna nu när det är reklam men jag sitter så gött så jag gör det sen istället ;P

Saknar Henrik väldigt mycket nu också. Pratar med han nu iallafall :) Baby ♥


 


Ny inredning

Mamma körde ner mig vid sjutiden ungefär :) Hon sydde upp gardinerna och strök dukarna. Så när jag kom hem var det bara att börja greja här hemma :) Började med bordet. Bytte ut vanliga värmeljus till mina nya ljusrosa som sötnosar som jag köpte idag :) Bytte dukarna och fixade med påskris, påskägg och lite fjädrar :) Så nu är det färdigt och definitivt mycket vårlikt än va det var innan =)

FÖRE:

 

EFTER:



 
Servetterna och påskriset jag köpte idag :)
Hade ingen sån där "servetthållare"  så jag tog en kruka istället :)
Och min lilla påskbukett är finare i verkligenheten, I promise ;) haha

 
Visste inte riktigt hur jag skulle lägga dukarna men tycker detta blev
det bästa och finaste sättet. Lite annourlunda och roligt :) Där ser
ni mina nya ljus också :)

När jag var färdig med bordet fortsätte jag med fönstret och gardinerna. Glömde bort att ta en Före-bild men det var iallafall röda gardiner, en röd vas, lampan, en blomma och några små svart/vita och röda ljus. Men med lite fix med låtsasblommor osv. blev det såhär:



 
Bytte även sängkläder :) Innan va det rött/svart/grått. Men nu är det rosa och vitt
som det är i resten av lägenheten ;P

Roligt med lite förändring och jag får mer vårkänslor nu. Var alldeles för mycket rött innan. Blev för mycket jul och vinter! Är nöjd iallafall, blev mera "mig".. Dom färgerna jag har nu känns mer fräshare :) Nästa projekt blir att få upp en svart ljusslinga över sängen. Eller från snetaket och ut på väggen typ. Ska även köpa en ny matta. Skär sig lite nu med en röd :P Ska se om mamma har tid på fredag att hänga med och kika :) Vill nog ha en lite mörkare så det inte blir alldeles för vitt och ljust här. Kan inte likna ett sjukhus ju :P

Såå, vad tycker ni nu då? Blev det bättre? :)


Våfflor

Äntligen hemma i Åmål =) Biten mellan Karlstad - Åmål gick jättefort. Skönt det! När jag vi kom in blev det våfflor :) Är så mätt så jag spyr snart. Inte kul, inte kul.. Men slängt mig i soffan under filten nu framför tvn. Måste vila magen lite! Så fort jag äter nått sött så värker det i magen. Jag har nog gjort så magen inte "tål" det längre haha.. Vet inte om man ska ta de negativt eller positivt :P

Mamma ska sy upp mina gardiner idag tror jag :) Så dom får jag med mig hem igen, wiihoo..

 

Haha kolla det söta oranga våffeljärnet som hängt med många år :D När jag va liten var det fortfarande varmt och då tänkte jag göra egna våfflor genom att låtsas att tidningspapper var smeten. Och ni kan ju tänka er hur det gick. Började såklart brinna. Vilken skitunge jag var :P




Kör fortare!

Nejdå, inte fortare.. Men nu går det allt bra segt! Har lite mindre än två timmar kvar till Åmål. Har precis stannat vid en mack och ätit lite. Och nu är vi påväg igen! Väldigt tråkig och smal väg. Och bara skog, skog, skog överallt. Jätteroligt ;) NOT!



Men men, stannade en liten bit utanför Falun för att köpa lite gott som vi kan tugga på på hemvägen. Jag köpte riskakor och minimorötter :P Mumma :) Finns massa annat där ocskå så jag köpte påskris, söta servetter och två små ljusrosa ljus. Varför köpte jag påskris? Kan ju plocka det hemma i skogen. Varför köpte jag servetter? Är inget jag kommer få användning för. Nåja, ibland får man för sig att köpa saker när det är billigt :P va ju fint iallafall så nu ska det bli påskfint hemma hos mig :D

När vi är hemma i Åmål åker jag med till mamma och pappa och äter våfflor :)


Lina i solen i baksätet ;P

Beautiful morning

Vaknade kvart över åtta ungefär av att ja hörde dom sitta vid köksbordet och prata :) Sov så gott i natt så. Känner sig hemma här när man kommer hit. Vet inte varför men det är så hemtrevligt :P Lina är ute med Keenahi nu och när hon kommer tillbaka blir det frukost. Kurrar i magen nu :P Får se när vi börjar åka hemåt, ingen brådska.

Är jättemycket snö här förresten. Och ni vet ju vad jag tycker om det? :P Men här går det faktiskt bra, är ju inte hemma ^^ så det är riktigt fint :)



Idag är det våffeldagen också ju :) Får prata med mamma sen och fråga om hon har lust att göra det idag :D Det måste man ju äta. Jag och Lina kollade på gamla kort igår när vi skulle sova. Såg att jag tagit kort på när jag gjorde våfflor för precis ett år sen idag. Det känns ju som igår.. Hur fort går det inte då? Helt sanslöst! Men men, ha en bra våffeldag iallafall och ät lite åt mig med om jag inte får mig några, hihi ;P


Sov gott!

Nu blir det bäddning och tandborstning. Ska bli skönt att lägga sig efter denna dagen :) Kommer säkert somna som en stock om jag känner mig rätt. Iallafall när jag inte sovit min dagliga middag :D haha.. Okej, inte alltid jag gör det men händer ganska ofta att jag lägger mig och tar en powernap en halvtimme - timme ;P

Men ni får sova så gott och ha en god natt =)

Puss&Kram!


Photos!

Här får ni lite bilder vi hittade på nätet ;O





















Fränt va? ;)




Hos favoritfaster :)

Nu har vi anländt :) Sitter vid köksbordet och har precis druckit kaffe och fått glass och hallon.. väldigt gott :) Druckit hela tre koppar kaffe så jag kommer nog vara ganska pigg ett tag nu ;P Gick jättebra att åka hit iallafall.. Bra vägar osv. Stannade på vägen och käka god mat. Har åkt väldigt mycket bil idag men det har inte kännts så mycket faktiskt. Har gått väldigt bra. Men jag har ju suttit i framsätet och sjungit hela vägen så :D

Men nu ska vi tjöta vidare.. Kanske skriver senare :) Ni får ha en bra kväll iallafall ;)

Puss på er  ♥

Kartläsare

Nu är vi klara och är påväg till Falun :D Solen är ju framme och än så länge är vägen bar :) Så det blir övernattning hos min faster =) ska bli jättekul att träffa dom. Det tar väl lite mindre än två timmar dit. Vi ska äve försöka hitta något bra ställe att äta på :) Är inte så jättehungrig än, men mat är ju alltid välkommet :D

Pappa glömde vägbeskrivningen, men som tur var hade jag ju med mig min lilla dator så jag sitter i framsäter och är kartläsare just nu. Skulle inte förvåna mig om vi hamnar helt galet. Litar inte riktigt på mig själv, men pappa gör det så det är bara att läsa på ;D

MOT FALUN!

Fikapaus

Nu är vi framme och väntar på våran tur :) Ska va inne halv tre. Sitter i bilen och precis ätit lite smörgås som pappa hade med sig ;P Tog även en promenad med Keenahi ;) BLÅSER som fasen här. Men solen tittar fram ibland :)


Lina med Keenahi :D


Jag i blåsten


Sötnosen själv =)

Mot Västerås

Jag åkte med och jag ångrar mig inte ett dugg ;) Sol, trallvänlig musik på radion och mycket tjöt med pappa och syster Lina ;) Pappa kom och hämtade mig vid tio-tiden ungefär och vi har hämtat upp Lina i Karlstad och nu är vi påväg till Västerås ;) Är det dåliga vägar mellan Västerås och Falun så åker vi inte dit. Hade snöat mycket där igår tydligen så vet inte om vi vågar chansa om det är halkigt =/ Får se hur det blir. Annars blir det en tripp hem ikväll igen :) Men detta blir en bra dag ändå känner jag, hihi ;) Gick till Ica imorse och köpte riskakor, bananer och iste så nu klarar jag resan ;D

 


Haha, nu är järngänget påväg ;D

Ska jag? Ska jag inte? Eller ska jag?

Pappa ringde mig förut och frågade om jag hade lust att åka med han och Lina till Västerås imorgon. Dom ska nämligen dit med Linas hund Keenahi som inte är hundra. Ska dit på undersökning och sånt där tror jag han sa. Och då åker dom imorgon vid halv tio ungefär. Sen när dom är klara i Västerås så åker dom till min faster och hennes kille i Falun och sover över där tills på onsdag. Skulle va jättekul att träffa dom eftersom man gör det alldeles för sällan när dom bor så långt ifrån. Så detta skulle ju vara ett kanontillfälle för att få träffa dom. Men nu är jag i valet och kvalet om jag ska åka med eller inte. Blir ju väldigt mycket bilåkning. Först lite drygt 3 timmar till Västerås, och sen ungefär 2 timmar till Falun. Och sen hem därifrån till Åmål redan dagen efter. Och jag som inte mår helt bra heller. Vet inte om jag är så sugen på att åka så mycket bil när jag bara snorar och nyser hela tiden. Vet att dom gärna vill ha med mig så jag vill inte stanna hemma för deras skull heller. Och för min skull också. JAG vill men vill min kropp det?

Återstår att se imorron när jag vaknar. Tvekar jag stannar jag nog hemma, rädd att jag ångrar mig sen annars =/ Nåja, får se hur det blir med det imorron som sagt. Ska borsta tänderna nu och försöka sova så gott jag kan.

Sov så gott hörrni!

♥ PUSS ♥


Utmaning - Lista

Blev utmanad av Ida Pettersson :)

From my emotional point of view

Familj: Mamma Ulla, pappa Dan, storebröder Jimme och Thomas och storasyster Carolina :)
Motto: Keep on!
Jag Uppskattar: Snälla människor med förstånd, ärlighet, fint väder och mina närmaste. 
Jag Ogillar: Har verkligen fobi för armbågar. Uschamejjen! Och i dagens läge ogillar jag verkligen snö!
Jag Längtar efter: Bättre tider. Blir lite deppig av detta vädret. Vår/sommar, tunna kläder och sol är något jag vill ha.
Jag Borde: Fundera på vad jag vill göra med mitt liv. En bra början iallafall. Vad vill jag syssla med?
Jag är stolt över: Mig själv. Slutat äta onyttigheter och är på go väg dit jag vill :)
Bra egenskaper: Alltid glad (oftast), envis och öppen.
Mindre bra egenskaper: Är inte alltid positiv när det går emot mig något. Ger upp rätt snabbt men tänker om sen :P 
Framtidsplaner: Vet ju inte? =/ Får tänka på detta nu,
Roligaste upplevelsen: Alla utomlandsresor jag gjort. Förra sommaren. Gjorde mycket kul med min pojk :)
Jag Ser fram emot: 10 April, Good News på Vikenborg och Sommar!!!
Jag Tycker att: Jag har ett bra liv ändå :) 
Jag skrattar åt: Henrik! Skrattar åt han jämt. Skrattar även mycket med Manuela och Johanna. Dom får en att vika sig av skratt åt sjuka saker  ;P

_____________________________________________________________________________________________
 
From my shallow point of view

Ögonfärg: Grön/brun/blåa. Salig blandning :P
Hårfärg: Mörkbrun är det meningen att jag vill ha. Men köpte toning istället för färg så slingorna har dykt upp igen.
Längd: 1,72 ungefär
Skostorlek: 39
Favoritfärg: Svart, lila, rosa
Bästa klädköpet: Min skinnjacka och min svart/lila randiga tighta tröja. 
Bästa skoköpet: Just nu behöver jag nya skor så har inget jag tycker är bäst nu. Får väl säga mina joggingskor då ;P
Sämsta klädköpet: Har massa "en gångs" tunikor jag köpt för att ha när jag ska ut en kväll som jag bara användt då och sen inget mer. Har många sånna.
Sämsta skoköpet: Har två tygskor som det gick hål i "botten" direkt. Värdelösa!
Parfym: Donna Karen - Be delicious
Smink: Olika. Köper aldrig i samma märken
Schampo: Herbal Essences (stavning)
Klädstil: Kan inte se mig själv i nån speciell klädstil. Köper och använder det jag trivs i. Olika dag till dag :)
Favoritaffär: Samma här som med sminket. När jag är och handlar går jag inte till en speciell klädaffär och handlar allt där. Då går man ju runt i alla möjliga. Så där det finns snygga kläder är min favoritaffär ;)
Favoritsajt: blogg.se såklart. Annars hade ju inte min kära blogg funnits ;)
Stilikon: Oj, svårt. Har ingen stilikon faktiskt :P Klart man kan tycka kändisar klär sig snyggt men jag har aldrig vart ute efter att "likna" någon :P
Missat att ta stilklassen på högstadiet: Jag själv säkert. Vill inte ens tänka vad man tog på sig på den tiden?! :O
Jag tycker att: Tunna, söta sommarklänningar är det skönaste som finns.
Jag Vill: Kunna lägga bort vinterjackan, vantar, halsduk och mössa för gott utan att behöva tänka "Är  vintern slut nu?"

Hemma en sväng

Kom precis hem från jobbet :) Gick kanon idag och tiden bara rann iväg som vanligt :) Första gruppen jag hade kände jag inte av hostan nånting men sedan när det var dags för den andra tröttnade halsen och rösten på det. Blev väl irriterat i halsen när jag skrek och pratade så högt hela tiden. Och efter en och en halv timme var det nog så då började hostan komma sakta men säkert. Så nu dricker jag massa vatten så det värsta försvinner. Men jag överväger med att sista och kolla på sedan på min egna träning. Vill inte bli värre =/

Ska ta mig lite kvällsmat nu. Blir riskakor och fil ;P Sen knallar jag bort till lokalen och tittar på :) Har lite beslutsångest över morrondagen. Berättar mer sen när jag kommer hem vad det gäller :)

Tjipp


Piggare

Känner mig lite fräshare nu när jag har duschat och gjort mig iordning lite. Men näsan rinner fortfarande så jag får nog ha en toarulle brevid mig idag när jag ska jobba så jag inte snorar på alla dansare ;D

Jobb nu alltså 16.00-19.00. Ha en fortsatt bra dag :)


Förkyld!

Fick ta mig en powernap för jisses va trött jag var. Har gjort lite danssteg nu och även tagit en dusch. Ska snart fixa lite käk innan det blir jobb 16-19.00 idag :) Och jag har blivit så himla förkyld. Näsan är som en öppen kran och jag bara snorar, nyser och hostar hela tiden. Provade febern med hade bara 37.5! Inte så farligt, så jag hoppas den inte stiger. Ska ta mig en Ipren ifall nu när jag ska jobba. Sen får jag se hur det blir med träningen ikväll. Vet att det inte är bra att träna när man är förkyld så jag hoppas det hinner försvinna lite under dagen :)

Nu ska jag ut i köket och se om jag kan slänga ihop nått ätbart. Blir väl pasta och nånting till. Har bara lax men jag har blivit väldigt trött på det nu. Så det får nog bli pasta och smörgås. Jättekul verkligen ;)

Måndag

Sorry för dålig uppdatering i helgen men ja har inte haft på datorn så det blev inget skrivande igår :) Men nu är jag back on track igen ;)

Det blev fest i lördags och hade jättekul =) Johanna kom till mig på eftermiddan och då började vi göra oss iordning :) Emelie kom lite senare och även Lina E och Elin.. Blev tjejförfest med mycket skratt, musik och diskutioner ;P Senare på kvällen kom Henrik, Kim och Jonathan men va inte där så jättelänge. Blev såklart Hc sen där man dansade lite :) När det stängde gick jag, Henrik och Kim hem till mig igen och väntade på skjuts. Vi åkte till Bengtsfors där jag och Henrik drog på efterfest hos Tobbe Gren :P När klockan närmade sig 06.00 så gick vi hem till Kim. La oss på en madrass å försökte sova. Men sen fick Henrik för sig att gå hem till Ärtemark så vi tog på oss började gå. När vi hade gått i 20 minuter kom vi på att det var en väldigt dålig idé eftersom det är över en halv mil. Så Henrik ringde Jonathan och han va snäll och hämta upp oss. Kom i säng halv åtta nångång. Ojoj, blev en lång natt :P Sov precis heela dan! Tog mig inte hem till Åmål så vi kom upp vid sex-tiden på kvällen. Beställde mat och va soffpotatisar hela kvällen. Kollade på filmer och gick och la oss rätt sent i natt. Låg och pratade och skrattade och va inte direkt trötta. Men sen så somnade vi och klockan ringde 07.00 imorse. Trötta och jävliga satte vi oss på bussen och jag hoppade av på torget och Henrik fortsatte till skolan :) Jag gick till danslokalen direkt och städade den så jag har det gjort :) Hoppade även in och köpte riskakor som fick bli min frukost idag :)

Kort från i lördags
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agerat städtant

Nu ser det riktigt hemtrevligt ut hos mig ju! Hela förmiddan har jag knallat runt med dammsugaren i lägenheten.. Har en förmåga att glömma bort att det faktiskt behövs dammsugas bakom/under sängen och bakom byrån emellanåt också. Där fanns det några dammråttor som trivdes men som fick säga byebye och bosätta sig i dammsugaren istället ;) Har även fönstret öppet så det kommer in lite frisk luft. Hela badrummet är skrubbat så det glänser. Den stora diskhögen är borta. Stått och plaskat i köket en bra stund nu, men nu är det äntigen borta. Skönt!! Så nu ska jag ta mig en lång och välbehövlig dusch! Behöver det nu känner jag. Mina fingrar har blivit russin efter all diskning.

Gjorde en paus i mitt städande och gjorde några ärenden på stan. Blir utgång ikväll! Huvudvärken är som borttblåst och jag vill inte sitta hemma själv idag så lite fest får det bli :) Johanna kommer hit senare och kanske Emelie. Vet inte om Henrik och några va hans kompisar ska ut idag också. Får se hur det blir. Hoppas han kommer hit för jag vill inte sova ensam :) hihi..

Men nu blir det som sagt duschen och sen göra ett dyk in i garderoben och rota fram nånting man kan ha på sig ikväll. Alltid samma problem, blir många ombyten innan man känner att något funkar!


Beautiful morning

Alarmet ringde klockan 09.00 idag. Vet inte varför jag ställde klockan så tidigt, på en lördag? Men när jag slog upp ögonen så lyste solen in och när jag kikade ut så var himlen klarblå, så då blev jag självklart pigg :) Slog på Nyhetsmorgon och datorn, så jag ligger fortfarande i sängen. Men vaken är jag ;) Har redan hunnit lyssna på min älsklingslåt några gånger så här på morgonkvisten :D Lovely!

Nu blir det snart frukost för min del. Ska göra ett ryck och städa här hemma också. Det behövs ;)

God Morgon!



Liten sångfågel i mina öron

Nu har jag lyssnat på låten om och om igen.. Kommer aldrig tröttna på den tror jag. Önskar att man hade ett chip eller nått i örat med musik på. Då hade jag sätt den låten på repeat och somnat :) Är verkligen min nya favoritlåt, jag älskar den!

Har precis borstat tänderna så nu blir det god natt för min del :)

♥ Sov så gott ♥

Declan Galbraith - An angel

Blev en mysig kväll hemma hos mamma och pappa :) kikade på Let´s dance och käka glass :) Ja vet, jag gjorde ett undantag! Får ta en promenad imorron eller nått istället ;P haha..

Ligger i min säng nu och lyssnar på min nya favorit. Henrik spela upp låten när han va här sist å så spela Kim den förut. Asså, denna killen sjunger så jävla bra. Jag ryser så och blir nästan tårögd när jag lyssnar på denna låten. Han är bara 91a, så han är inte gammal inte men sjunger redan så himla bra! Ni måste lyssna på låten om ni inte redan gjort det. Jag smälter iallafall! Och det roliga är att han fyller år den 19 december, precis som jag :D


 
När han drar igång vid 2.42 ungefär. Ojoj, jag får gåshud ♥

Smsa lite med Henrik förut. Och vi kom båda fram till att det var en dålig idé att jag åkte hem :P Saknar varann redan :O Men vi ses förhoppningsvis imorron igen redan :) Love u!

Snart hemma!

Sitter på bussen påväg hem till Åmål nu :) Vart hos gos sen i tisdags och det har vart hur mysigt som helst. Borta bra men hemma bäst har jag hört att det finns något som heter också ;P Så nu ska det bli skönt att komma hem igen :) Vi ses nog imorron igen ändå ;) Ska iofs inte hem riktigt än, hoppar av hemma hos mamma och pappa och myser ikväll :)

 
Henrik och Kim i hans lägenhet :)

 
På bussen right now :) Ser att mina slingor börjat komma fram igen.
Jag köpte nog bara toning? Får färga om det någon dag och köpa FÄRG istället ;P


Mot Åmål (klockan 20.00)

Nu har jag kletat på min ansiktet och plattat håret och fått på mig kläder. Ser någorlunda bättre ut nu än innan. Shorts, linne, osminkad aa you name it. Men nu hälsar vi Emilia välkommen igen :) Henriks kompis Jonathan kommer och hämtar oss om en stund. Får vänta hos Kim nån timme för jag tar bussen klockan åtta :) Hoppar av vid mamma och pappa och stannar där ikväll och kikar på Let´s Dance :) Missar visserligen första halvtimmen men annars hade jag fått åkt tjugo över fyra. Kändes för tidigt tycker jag så åtta-bussen blir ett bra alternativ :)

Och hör och häpna, men jag har vart utan huvudvärken kanske en halvtimme nu. Känns som en jävla befrielse ska jag säga. Hade nästan glömt bort hur man mådde när man inte hade huvudvärk. Berodde nog på tabletten jag svalde, får ta det emellanåt så ska jag nog klara bussresan hem :)

Fredag och heeelg

Nu är det fredag :) Känns alltid skönt när det är helg. Fint väder har vi också och idag ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till Åmål. Blir nog myskväll hemma hos mamma och pappa idag. Kanske äta nått gott? Hur mår jag idag då? Joo, är faktiskt på bättringsvägen känns det som. Har inte provat febern idag men tror den är som bortblåst. Huvudvärken ligger fortfarande och lurar så jag tog mig precis en Ipren. Men mår bättre än igår iallafall när jag inte kunde göra något annat än att ligga stilla och hoppas att jag somnade. Vi gick upp vid ett ungefär. Då blev det dusch och mat. Sen dess har vi inte gjort nått större. Dammsugit osv :P

Nu ska jag kolla busstider och se när vi ska åka in till Bengtsfors. Tror Henrik ska in till Kim så då åker vi samtidigt isåfall :)

Ha en fortsatt solig dag gott folk!

Äntligen är det mörkt

Hur mår ni? Jag mår inge vidare. Huvudvärken har inte gett sig än =/ Henrik gick upp och hämtade massa gamla filmer till mig förut som jag legat och halvsovit framför. Först kollade jag lite på Trolltider (tittade alltid på det när jag var mindre och låg hemma och var sjuk) Sen började jag även kolla på den första Harry Potter filmen. Men jag somnade ganska snabbt då också. Skulle bara "vila ögonen" lite och tvärslockna :P Har precis ätit lite kvällsmat och nu blir det nog film igen för bådas del. Får fråga om han vill komma och krypa ner brevid mig :) 

Det är äntligen mörkt ute. Solen har lyst in hela dan så mina stackars ögon har inte mått bra. Hoppas ni, mina kära läsare, mår bra iallafall :) Puss på er!


Osminkad, allmänt sleten, trött och sjuk i älsk tröja
Så har min dag sett ut, hett värre!

Feber & huvudvärk - vilken härlig torsdag

Ligger fortfarande och tar mig inte upp. Har fått migrän eller nått liknande =/ Det dunkar och värken bakom ögonen och jag orkar knappt hålla dom uppe. Blev inte mycket sömn för min del i natt. Jobbigt att ligga klarvaken och lyssna på Henrik som ligger brevid och andas högt. Jag somnade, vaknade, somnade, vaknade osv. Jaa, nu förstår! Vid tolvtiden försökte jag pallra mig ner och gå på toa men fick vända och lägga mig dirket igen. Och sen dess har jag inte rört mig ur fläcken. Visade sig att jag hade 38.2 i feber. Men det är inte febern som är värst utan denna förbannade huvudvärken jag har. Ska knapra tabletter, dricka vatten och ligga blixtstilla under täcket idag. Solljus är inget mina ögon vill ha direkt så jag får väl ligga med huvudet under täcket hela dagen tills det blir mörkare.

Fixat en vikarie till mina grupper som jag ska ha ikväll. Stina är snäll och tar dom, tack! Så nu ska jag skicka iväg ett sms till mamma och säga att hon får åka ner till min lägenhet och hämta lite grejer som Stina behöver ikväll. För åka buss är inget jag kan göra idag, åånej. Stannar kvar här och ser om jag orkar ta mig hem imorgon istället.

Nu ska jag vila ögonen innan dom trillar ur skallen på mig. Ja, det känns faktiskt så =( Krya på mig!

Strax film med skallebank

Ligger nerbäddad i soffan under täcket och småfryser. Har sån fruktansvärd huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart =/ Min andra ipren jag svalt nu men det vill ändå inte gå över. Hoppas jag inte är sämre imorgon för då ska jag jobba. Hatar att fixa vikarier! Vill helst ha mina grupper själv + att det faktiskt inte är så jättejätte långt kvar på terminen nu. Är en dans som Showcompaniet har som jag knappt börjat på än och ja lovade att vi skulle göra massa steg på den imorgon. Så jag har inte tid att stanna hemma känner jag. Men mår man inte hundra så kan man ju inte göra så mycket mer än att vara sängliggandes och sova typ. Jag har ju inte sovit för lite heller, så huvudvärk har ja inte pga. sömnbrist. Sov ju massa timmar i natt. Så något annat är det som spökar.

Henrik kommer snart och myser med mig under täcket, då blir det skräckfilm :) Är inte direkt trötta än så vi får se när det blir natti för våran del idag :)



FÖRSVINN !!!


Brrr!

Precis vart ute och tvättat Gunillas bil. Stog i skuggan och där är det ingen värme direkt. Jag fick gå till solen emellanåt och värma mig lite ;P Men nu är bilen ren och vi är inne i värmen igen :) skönt att få lite luft istället för att bara sitta inne. Deras hund är ju för go också. Lilla Apollo :) Eller liten å liten, han är enorm :P Men han är så go =) Han gillar mig tror jag, kommer alltid springandes till mig och vill gosa ;P


Henrik tvättar på
 
Gunilla och Apollo :)



Hejj!

Gud va vi har sovit.. La oss väl vid tio igår ungefär och imorse när Henrik gick upp och skulle jobba kom han och la sig igen :D Låg och kramades och sov, kramades och sov enda till ett !! Så nu är vi utvilade vill jag lova :P har precis vart uppe och ätit mat så nu är vi mätta och belåtna också ;P Underbart väder ute idag också. Ja va ute i shorts och linne förut och frös inte nått.. Det är ju för härligt :D

Nee nu ska jag göra min dagliga koll här på internet ;)

God natt

Trött som få är vi.. La oss i sängen och båda somnade. Henrik ligger och sover än och och ja ska bara ner och borsta tänderna så ska jag krypa ner brevid han igen.

Sov gott hörrni!

Framme

Yes, nu är jag hemma hos gos :) Lyssnar på musik och gör inget större. Jag tjatar på honom att han ska ladda hem nån film som vi kan kolla på sen, men han är så seg. Får nog bli jag som tar tag i det snart ;P

Men nu blir det kiwi och bloggläsande för min del.

Kyss ♥

Packat

Nu har jag packat ner lite kläder, tandborsten, krämer, smink osv :D Bara datorn och lite kiwi som ska ner så är jag redo att dra :D Rädd att mina kiwis ska ruttna när jag är borta så jag tar med dom så får vi äta upp dom ikväll ;P Tiden går så segt, jag skulle ha åkt tjugo i fem istället. Men då hade jag inte hunnit. Bussen går tjugo över fem från torget så det räcker jag går kvart över :P Eller nej juste, jag måste ta ut pengar också.. Jaja, får gå snart då ;P


Storm?

Okej, jag ska väl egentligen inte klaga nu när jag äntligen fått min efterlängtade sol. Men vad är det med blåsten? Jag håller ju på att blåsa bort och när man går i motvind och det kommer en jävla blåst som rör upp allt damm och grus som ligger på backen.. Blir ju blind för fasen. Men men, det ska väl alltid vara något fel antar jag. Är det mulet vill man ha sol.. Är det sol blåser det. Nåja, nu är jag inne igen iallafall. Här blåser det iallafall inte ;)

Blev lunch med mamma, Sofia, Rosmarie och Mia på Thaiköket :) Tryckte i mig två portioner och en kopp kaffe på det. Gissa om jag blev mätt?! Men gott var det, mycket gott! Men det räcker allt att äta det ibland, man tröttnar väldigt lätt på smaken :P Men emellanåt smakar det bra ;) När vi sa hej då gick jag upp en sväng till mig igen och ringde Henrik. Jag stannar hos han tills på torsdag så jag kom på att jag gör en ordentlig städning i danslokalen idag istället för imorgon när jag inte är hemma. Så jag är nyss hemkommen därifrån. Så nu håller det sig förhoppningsvis fint tills på torsdag om inte nån jävel stökar ner riktigt ordentligt :P

Ska packa ihop lite saker nu som jag ha med mig till Bengtsfors.

See you later!

Ut i solen

Nu har jag fixat iordning mig och ska möta upp mamma halv ett ungefär för då slutar hon jobba :) Hon skulle in en sväng på banken tror jag. Sen runt ett-tiden blir det thaimat :) Ska bli gott!


Sov i flätor i natt :)


Idag åker skinnjackan på :) Solen är ju äntligen framme!



JAAA!



Detta underbara ljus vaknade jag av klockan tio idag :D SOLEN LYSTE IN! Hörde hur fåglarna sjöng så glatt utanför och det är ju t.om blå himmel! Gud va skönt. Visste att det skulle bli en bra dag idag, kände det på mig igår kväll ;D Och att solen är framme kommer göra dagen ännu bättre. Ska med mamma  och gänget och käka thaimat på Thaiköket klockan ett :) Sen ska jag hem och packa och ta det lite lugnt innan jag åker till min älskling. Åker tjugo över fem, tror det går en buss då ?! Kanske skulle trycka in en promenad emellan där också? Eller om jag tar den nu? Fick ju promenad och vårkänslor direkt jag slog upp ögonen :D Det är för härligt, hoppet finns där än ;) Är du här nu våren?

 

Blir glad bara jag kollar på bilderna :) Nu blir det yoghur med havrefras och varm o´boy! I detta vädret borde man ju egentligen äta melon, jordgubbar, isdrink osv :D Men nej Emilia, nu får du inte sväva iväg här. Det är bara mars!
Good Morning sunshine!

Nyduschad

Träningen gick bra och det var roligt =)) Svettig och trött knalla jag hem ;P Var otroligt skönt att duscha när jag kom hem iallafall ;) Kvällen har jag legat nerkurad i sängen med datorn på magen och kollat på tv. Ätit massa kiwis också, det är ju så himla gott! Dom är snart slut så jag får köpa ett paket till snart asså. Börjar bli lite smått beroende av de känner jag ;P



Nu ska jag borsta tänderna och kika klart på Medium.. Sen blir det natti! Kommer bli en bra dag imorgon, känner det på mig :) Tell you more tomorrow! Sov så gott hörrni.. God Natt

Tar det lugnt

Precis käkat lite innan jag ska iväg och träna :) Solningen gick så bra så. Höll på och smälta bort bara, jisses va varmt det var idag :P Men klaga är ingen idé att göra ;)

Snart träning, en halvtimme kvar ungefär tills ja ska knalla bort till lokalen :) Hörde att Fia hade feber? =/ Får se om vi har henne eller Alex ikväll då :) Nu ska jag fortsätta kolla på Halv åtta hos mig och vänta på att klockan ska gå :)

PUSS

Städat

Danslokalen är städad och fin :) När jag va färdig gick jag bort till Ica och köpte diskmedel och dagens mat :) Blir potatis och purjolökssoppa. Jag och Henrik trodde vi köpte vitlöksbröd igår men det var ostfyllda istället. Där blev vi lite besvikna men det var helt okej :) Så idag blir det soppa och bröd till :) Soppan står och puttrar på spisen och brödet är i ugnen. Ska bli gott med mat för nu börjar jag bli hungrig.

Så snart mat alltså. Soltid klockan 18.00 ikväll också. Skönt! Träning ikväll 20.30-22.00. Det ska bli roligt :)


Skitnelly

Fick svar på mitt mail idag från Nelly..

Hej!
Ja du hade beställt bara en del. Tyvärr är överdelarna slut.
Om du vill så kan du skicka tillbaka underdelen. Ha en bra dag!


Riktigt irriterande. Men jag behåller byxorna ändå. Jag som ville ha en hel dress :(
 Det sket sig!

Ny vecka

Igår blev det mycket kramar och pussar, film och ännu mer kramar och pussar :) Va jättemysigt igår och det kändes att vi inte hade setts på några dagar :) Skönt att han kom hit igår :) ♥ Kollade på ett program som var länge än vi trodde.. Amerikas nya uppfinnare eller nått sånt hette det. Va som American Idol ungefär fast det var folk som visade sina uppfinningar. Mycket konstigt folk och urkassa uppfinningar. Lite roligt att se faktiskt :P Synd att det gick så sent bara. Vid halv tre ungefär kollade jag på klockan sist, så det blev sent alltså. Och jag hade så fruktansvärt ont i magen. Det var kramper, värk och det bara malde i magen. Vet inte varför det var så?? Trodde jag skulle gå under men med lite lööve från min going blev det bättre :) Känns alltid bättre att ha han breve sig när man mår dåligt än att ligga själv. Då blir man bättre direkt :) Jag somnade till slut på sidan med benen uppdragna till hakan. När vi vaknade gjorde det inte lika ont. Men jag känner fortfarande av det =/ Får hoppas att det blir helt bra under dagen!

Han skulle egentligen åka hem halv nio men när klockan ringde klockan åtta så var vi så trötta så vi somnade om direkt och han åkte hem tjugo över tio istället :) Nu ska jag strax få i mig lite frukost om jag kan tänkte jag och sen göra mig iordning för dagen och gå bort till danslokalen och städa den. Tänkte bli bättre i magen först, håll tummarna :)

God Morgon!

Mys pys

Träningen gick så bra så, jobbigt och roligt :) När jag kom hem stod Henrik utanför och väntade så gick vi bort till Ica och köpte lite kvällsmat som vi nyss käkat. Nyduschade också och nu ligger vi och kollar på Beck :) Jag har tändt ljus i hela lägenheten så nu blir det mys pys :) Ha en bra kväll!




Mysigt

Alltid lika kul att umgås med familjen så jag älskar kalas :D Tråkigt att man inte ses så oftare egentligen utan bara när det är nånting. Får det bli ändring på tycker jag :) Vi fick god mat och sen blev det paket öppning och efter det blev det kaffe och kladdkaka. Mycket gott var det och nu är jag så mätt såå! Joline är sjuk så Liza fick vara hemma. Men Jimmie och Bella kom iallafall :) Blev lek och bus med henne och hon fick också paket. Thomas och Paola var inte hemma när hon fyllde år så hon fick det idag istället. Och det var roliga presenter minsann :D

 
 
 
 


Blir träning 20-21.00 :) Henrik funderar på att åka hit. Meningen att han ville åka hit imorse men han hans alarm på mobilen funka inte eller va han sa så han blev sur på den och vill komma nu ikväll istället :P Fast han har ju praktik så han får åka hem tidigt imorronbitti isåfall.. Hade jag tyckt vart jobbigt om jag var han men. Han gör som han vill och jag vill självklart träffa min goding :)

Kalas

Nu har jag gjort mg iordning och blir snart upphämtad av mamma och pappa :) idag blir det kalas igen. För idag fyller min bror Thomas år :D GRATTIS! Så vi ska hem till han och hans tjej Paola för att fira dom. Paola fyllde ju förra helgen så dom slår ihop kalasen och har det idag :)


Manuelas svarta fodralklänning får det bli idag
med ett bälte i midjan :)

Nu är mamma och pappa här när som helst så ni får ha en fortsatt bra söndag :)



Danstävling i Eskilstuna

Som ni vet så blev det väldigt lite sömn innan vi skulle åka klockan 5 i fredags natt med bussen. Men när vi hade tagit plats på bussen och åkte förbi Säffle somnade vi allt. Hade hunnit gått över två timmar när jag vaknade. Skönt, nästan framme! Sen blev det smörgås och lite drickyoghurt innan vi va framme :) När vi hade kommit till hallen där danstävlingen var tog jag och Manuela plats vi lagledarbordet och hjälpte mamma och Judy (som är lagledare) med att vika nummerlappar :) När det var dags för invigningen av tävlingen så kom det en överraskning. Magnus Carlsson kom och sjöng två låtar. Det var oväntat och uppskattat av publiken ;P

Dagen rullade på och tävlingen var över två timmar försenad. Tävlingen skulle va slut åtta på kvällen men vi kom inte iväg förens tio ungefär alltså. Sånt gör ju att man blir så himla seg. Plus att man inte hade sovit nått direkt heller. Så det va svårt att hålla ögonen öppna där ett tag :P Men med lite promenader osv. klarade vi oss igenom dagen ;P Men nu dröjer det nog innan jag hänger med igen. Nu har jag fått min dos av disco ;D

 
 
 
 



Nämen hej igen

La oss och slocknade direkt vid halv två ungefär.. Klockan ringde tre igen. Åh helvete va trötta! Ville bara ligga kvar men det va bara att pallra sig upp det. Ögonen vill inte samarbeta riktigt känner jag. Är små, trötta och svider. Ska försöka mig på att sminka mig nu. Kommer bli en svår uppgift :P Har precis gjort klart håret iallafall, flätlockar idag :)

Ser ut som ett bombnedslag i min lägenhet just nu. Det gör det alltid när vi är med varandra, ingen aning om va det kommer sig :P Men det orkar jag inte plocka undan nu utan tar istället tag i det på söndag!

Ha en bra lördag! Det ska vi ha, trötta och jävliga ;) Danstävling here we come!

Bara vila ögonen lite?

Kvällen har bestått av vin och skratt liggandes på min picknickfilt jag fick av mamma för ett tag sen :D Vart jättemysigt! Men nu börjar ögonen säga ifrån och det börjar en film om en timme som vi tänkte kolla på. Men om jag känner oss rätt kommer vi ligga och snosa inom en halvtimme ungefär. Ställt klockan på tre iallafall då det blir fix. Gud va jobbigt de låter när ja säger de själv :P men det är bara att va se glad ut ;) Får sova på bussen istället :D Men som Manuela sa nyss: Fan va jobbigt att åka buss i fyra timmar. Du kommer klaga på att du inte får plats med dina ben och jag kommer klaga på att jag får ont i ryggen. Hahah herregud!

 
Såhär ser det ut när vi umgås :D hahah

Vin!

Har precis kollat klart på Let´s Dance och det var helt klart rätt som åkte ut. Hon borde ha åkt för ett bra tag sen! Men nu blev vi uttråkade så nu drog vi fram bag in boxen :D Lika bra så man håller sig vaken right? Haha :D Blev piggare nu så nu ska vi lyssna på musik och vänta på att klockan ska gå så vi kan börja göra oss iordning.. Haha ah jesus ;D

 
Jag i pappas tröja och Manuela myser :D

Nyduschad och mätt

Nu har vi nästan precis ätit upp.. Och det var så gott så :) jag tog mig en dusch och Manuela står där  nu. Lyssnar på Rix Fm och väntar på att hon ska bli klar :P Snart Let´s Dance.. Innan dess blir det nog Postkodlotteriet  eller Postkodmiljonären eller vad det heter :D Men nu tycker jag allt att han Rickard som är programledare måste klippa sig. Han ser ju näst intill ut som en slisk.

Var och handlade matsäck med mamma förut också :) Icasallad, naturgodis, riskakor och drickyoghurt. Perfekt matsäck att ta med sig :D


Gurka - dubbelt upp

Jag och Manuela fick skjuts ner av mamma till Konsum där vi köpte grejer till tacosen :) Tog lite grejer var så det skulle bli ungefär lika mycket pengar var. Men när vi kom till kassan fick vi se att båda hade tagit en varsin gurka. Det kanske inte låter så roligt men det va så kul å se när båda la upp dom samtidigt hahah :D

Nu har vi kommit hem till mig och Manuela ligger här bredvid mig och läser Aftonbladet. Den fick man med sig om man köpte två påsar med tacokryddor. Så det erbjudandet gick vi ju såklart på ;)

Nu ska vi snart börja hacka grönsaker och börja med maten tror ja :) Får äta innan Let´s Dance börjar så vi kan koncentrera oss på det :D

 

Söt rosett på bakfickan ;D


Manuela läser Aftonbladet :D

Ingen lyx idag

Det  var uppbokat på badhuset fram till halv sju, soltider alltså. Så jag struntade i det istället.. Pappa ska iväg och spela vollyboll vid sextiden och då har han bilen. Och jag orkar inte gå. Speciellt inte när det är så slaskigt och mina skor läcker in. Men men, får gå och vara blek tills nästa vecka istället ;P

Nu har Manuela slutat jobbet. Får se när vi åker ner till mig :) Ska handla mat och sådär med :)

Helvete!

Att det alltid ska krångla när man beställer från nätet? Nu var det visserligen jag som hade missuppfattat. Men det är ändå väldigt irriterande! Jag hämtade glatt ut mitt paket från Nelly i förmiddags. När jag kom hem till mamma och pappa pch rev upp paketet så var det bara byxorna. Så jag gick snabbt in på deras hemsidan och kollade och då står det ju faktiskt att det inte var ett set utan endast byxor. Så visst, där hade jag kollat för snabbt. Men det som är så sjukt störande är att jag hittar inte tröjan nånstans. Dom kan ju inte skylta med den då om den inte finns nånstans? Och det finns ju självklart inget telefonnr. man kan ringa och få prata med dom. Utan då får man istället skicka iväg ett mail som man får sitta och vänta på. Jaa, ja säger då det. Jag blir så trött på det! Men byxorna satt kanon och jag skulle nog inte ha en större storlek, så det var tur att jag tog Small ändå :) Dom va t.om lite för långa! Men nu är jag som sagt på jakt efter tröjan också. Den måste jag ju ha till !!

Skit också.. Är iallafall hemma hos mamma och pappa nu. Tänkte slänga mig i soffan en stund innan jag ska bort och sola :) Manuela när slutar du jobba? Hon ska sova hos mig idag ;) Blir tacos och mys framför tvn :) Imorron ska vi med och kolla på danstävling i Eskilstuna och bussen går 05.00 i natt från Vikenborg. Ingen idé att lägga sig egentligen :P Vi får se hur det kommer gå för oss. Vi har en tendens att ligga vakna ett bra tag när vi släckt och lagt oss. Haha ;D

It´s friday !!

Hade svårt att somna igår när jag skrev att jag skulle lägga mig. Men till slut somnade jag och blev väckt av att Henrik skicka sms imorse vid åtta. Va så himla trött så jag somnade mellan smsen vi skrev :P sen skulle han iväg och jobba och då kunde jag äntligen sova ostörd :) Vaknade av ett sms igen runt elva. Men då var det mamma som skrev och frågade om jag ville följa med och handla sen när hon slutar halv ett. Absolut det kan jag göra :) Håller på och gör mig iordning nu efter en god frukost. Fick min efterlängtade lapp i brevinkastet nyss också. "Du har ett paket att hämta" Wihoo.. Idag får vi se om min roosa mysdress passar. Håll tummarna! Har en känsla av att jag kommer tycka att den är för liten. Sitta för tight liksom. När jag har myskläder så vill jag hellre att det sitter lite slappt än att det ska sitta som ett klister. Då kan man ju inte trivas ändå om det sitter åt :P Men vi får se som sagt ;)


Idag är jag rosa :)

Sova?

Precis tryckt i mig två kiwi.. eller heter det kiwis om det är flera? Nåja, hur som helst. Har duschat och tänderna ska borstas.. sen är det nog läggdags för min del. Ska bara kika på ett Scrubs avsnitt som börjar nu :) Imorgon har jag inga måsten direkt. Bara en lugn och fin fredag :) Ska lyxa till det lite och sola, annars vet jag inget mer än som händer under dagen. Det blir andra bullar på kvällen istället :) Tell you more tomorrow!

God Natt !!!

Honey, I´m home!

Hemma igen efter tre timmar jobb på dansskolan :) Gick kanon idag som vanligt och tiden bara rann iväg. Vad kommer det sig tro? Skönt är det iallafall :) Knalla hem i snön och tog mig en tallrik med fil och musli och en kiwi. Kollar på Medium nu. Spännande! När det är slut blir det duschen! Har jag längtat efter hela dagen :)

Och vad är det här? Varför har det börjat snöa igen? Jag som äntligen trodde våren var på ingång. Men det är väl ungefär tionde gången jag har trott det nu men blir lika besviken igen när jag ser hur det trillar ner snöflingor. Det är ju snart påsk föffan? Aja, kan ju inte påverka vädret ändå. Bara att gilla läget och hålla tummarna några veckor till ;P Så fort mina gardiner kommer upp så är jag i vårstämning. And that´s it ;)

 

Jag tröttnar på snön efter julafton jag. Men det är ju aldrig snö på jul längre utan allt kommer efteråt. Suck!

Mätt och belåten!

Har precis fått i mig lite käk och det var så gott så :) Ska göra lite danssteg nu till kvällens lektioner. Jobb 18-21.00 :)


Brunetts have more fun står de på T-shirten.. haha snyggt :P

Diskhög

Helvete va disk jag fick ta tag i. Och jag är inte den som är försiktig när jag diskar vill jag lova. Skvätter vatten överallt och det blir blött på hela golvet och även jag. Men rent blir det och det är ju huvudsaken ;)

 
Dirty - Clean

Och nu står firren i ugnen och steker sig ;P Ska börja med såsen nu och så blir det bulgur till det. Blir mycket lax hemma hos mig :D Men det är ju så gott + att jag inte har något annat än världens största kycklingfilé som jag aldrig skulle orka äta upp :P Så lax it is ;)





Kiwi - mums

När jag klev av bussen gick jag bort till danslokalen direkt och städade den. Sen knalla jag iväg och köpte fil, mjölk och kiwi. Jag har precis sovit litte, för jag va så oerhört trött när jag kom hem så en timmes sömn behövdes :) Har precis fått i mig en kiwi.. Mmm, i love it! Det är ju så himla gott :)

 

Sol i Bengtsfors imorse :)


Nu när jag är hemma känner jag att jag hellre är i Bengtsfors faktiskt :P Även om jag klagade och hade lite tråkigt igår så är det ändå mysigare att ha nått att vänta på :) Älskar dig raring ♥

God Morgon!

Hej allihopa :) Vilket bra humör jag är på idag. Vet inte varför men det kändes så när jag vaknade iallafall :) Vid halv åtta kom Henriks mamma och väckte oss, men då hade ju redan den bussen jag tänkte åka med redan åkt. Så vi somnade om i en timme ungefär så tog jag nio-bussen istället :) En extra timme att kramas med min älskling :) hihi..

Sitter som sagt på bussen nu. När jag kommer hem går jag och städar danslokalen direkt så jag har det gjort. Sen ska jag hem och käka frukost, är så himla hungrig. Hann aldrig äta nu innan jag åkte :)

Nu ska jag kika vidare och hoppas att tiden går lite fortare ;)

Slut för idag

Tänderna är borstade så nu säger jag tack för mig :)

Sov gott




Rallybrudar

Han kom hem vid sex-tiden ungefär. Då blev det kvällsmat och sen en dusch. Gick ner hit igen och nu har vi precis kollat klart på Rallybrudar :) Helt okej film, rolig :P Vet inte vad jag tyckte om slutet riktigt men.. Hade kunnat vart bättre :) men kommer det en tvåa tro? Det märks ;P

Gud va denna dagen har gått fort. Har gjort en massa saker så har vart stressad precis hela dagen. Fått massa vettigt gjort så nu är jag helt slut.. Eller? Nahh inte direkt. Dagen har gått fruktansvärt segt och ja har inte gjort nått vettigt alls :P Men nu är gos hemma så nu ska jag inte klaga mer och prata mer om att jag har så lite att göra ;P

Nu ska vi lyssna på Sånt e livet och inte göra nått speciellt alls ;P



Tips!

Nu rullar eftertexterna på filmen och jag känner hur trött och seg jag börjar bli.  Ska nog sätta i en till film när jag ändå är igång :) Frågan är vilken? Har redan sett alla han har här.. Hmm!

Ska passa på att tipsa om en jättebra handkräm från Yves Rocher som jag fick av mamma i julklapp. Den gör händerna jättelena och luktar hur gott som helst! Det är en fuktgivande handkräm så den är inte sådär tjock och svår att smörja in. Utan den är superbra! Yves Rocher har även andra hudprodukter som är jättebra. Har en upplaga hemma för ansikte, kropp, duschkrämer m.m. Är verkligen något jag rekomenderar :)


Crém hydratante pour les mains
Moisturising handcrem

Kalle och Rasmus

Henrik blir nog senare än vad han trodde så nu har jag krypit ner under täcket i soffan och kollar på Kalle Blomkvist och Rasmus ;D Henrik fick b.la den filmen av mig i present -07 :D Eller om det var julklapp? Nåja.. Sett den när jag var liten iallafall och när jag och Henrik skulle kolla på den för några år sen så somnade jag. Så jag ger filmen ett nytt försök nu ;)

 

Tidsfördriv

Nu har jag kollat på Nims Island :) mysig film. Men det tråkiga är att det var dubbat tal. Attans! Trodde det skulle vara svensk text men det va istället svenskt tal. Det förstör hela filmen. Men när jag hade vant mig vid dom töntiga rösterna så blev filmen bra istället :)

Har även vart nere och gymmat lite :P Gjorde magövningen! Har en känsla av att jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon också. Inte bra :P Men hellre magen än låren! Är nästan omöjligt att ta sig ner för trappor, haha.. Igårkväll när jag skulle med bussen så hade jag bråttom. Och ni som känner mig vet att jag bor på den högsta våningen. Nån dag ska jag ränka trappstegen, för det är inte lite asså. Så det var nog en rolig syn igår när jag var stressad och skulle ner för dom trapporna. Tur att jag inte mötte nån :P Hade en väldigt snygg stil måste jag säga ;)


Deras gym :)

  
Osminkad och otvättat hår. Det är ju för underbart!


I lööve denna tröjan! Den sitter så gött :)

Nu ska jag nog skicka iväg ett sms till gos och fråga om dom har mycket kvar. Jag börjar bli rastlös :P

Gymma?

Dom har ett gym här nere mer massa olika maskiner :) Nu när jag var nere och borstade tänderna så passa jag på och testa en lårövning med massa vikt. Ah ni kan nog tänka er själva hur det gick. Det gick inte alls med andra ord :P Jag la ner det rätt snabbt :P Tänkte om jag skulle ner och köra lite mage efter maten sen :) Den maskinen är rolig :D


Så stora känns mina lår idag.. Inte feta men som två stenar :P Mysigt ;)

Morrn morrn

Henrik knalla upp vid sju och åkte iväg och jobbade runt åtta :) Han har ju praktik :) Jag vaknade iallafall vid tio ungefär av att han kommer och drar av mig täcket och är allmänt irriterande :P Dom kom hem en sväng men åkte lika snabbt igen typ. Men då blev jag ju pigg så jag brydde mig inte om att försöka somna om :)

Har haft sånna problem med att sova i natt bara. Vaknade varje gång jag skulle vända mig om och kände världens smärta! Asså jag har sån jävla träningsvärk i låren så det är pinsamt hahah.. Men nu när jag vart uppe och rört på mig lite så är det inte lika illa längre. En promenad skulle nog få benen att mjuknas upp lite. Men det orkar jag inte med ;P

Håller på och laddar ner Rallybrudar på Henriks dator nu. Hört att den ska va lite rolig så vi får kolla på den ikväll kanske :) Vet inte riktigt när Henrik kommer hem idag. Vet iallafall att han kommer hem runt ett tiden. Då blir det mat :)



Ligger fortfarande i sängen och tar det lugnt :) Kanske skulle pallra mig upp?

GE MIG !!

Wonderland - Waterfall Bikini Bottom Wonderland - Waterfall Bikini Top
Wonderland - Sensuelle Bikini Bottom Wonderland - Cloud Bikini Set

Hittat massa söta bikins på nelly.com.. Har svårt att bestämma mig för vilken färg jag vill ha bara? Gilla den svart/vit randiga längst upp. Men jag kanske vill ha någon färg istället. Vad tycker ni? Dom kostar bara 139:-. För överdel och trosa. Är ju hur billigt som helst och jag MÅSTE verkligen ha en ny bikini. Men det irriterande är att det bara är storlekarna Small, Medium och Large. Man kanske inte är lika stor runt rumpan som pattarna? Eller tvärtom. Hmm, får fundera på hur jag gör och vilken jag vill ha innan jag beställer något :) Fina är dom allihopa!

Friis&Co - Koi Pants
Nu är denna snart min iallafall :) Beställde den precis! Fanns bara Small kvar men skicka efter iallafall. Får se om den är för liten, annars får jag skicka tillbaka den eller sälja till någon annan :)

Nuu ska vi borsta tänderna och lägga och oss mysa :) Sov så gott, pusspuss!

Gratis är gott

Idag behövde jag inte betala för att åka buss :) När jag lämnade fram kortet och sa att jag skulle till Bengtsfors så sa han: Ahh, det är bara att sätta sig :) Tjuvlyssnade lite när han pratade med en annan när jag hade sätt mig  och så sa han att den andra bussen var på lagning och att han inte har någon kortautomat i denna bussen. Så skönt ;) men då tog jag ut pengar i onödan och stog där i fem minuter för att den va segast i världen så jag fick t.om avbryta till slut för den fatta ingenting. Knalla bort till en annan och tog ut min hundrig. Men men, nu har jag pengar att fylla på kortet på torsdag istället ;P

Är hos älsklingen nu iallafall. Har precis ätit lite kvällsmat :)

 


Jag drar :)

Är hemma nu en snabbis men ska snart iväg igen :) Jag pratade med Henrik förut och han ville så gärna att jag skulle komma till han idag så jag åker tjugo över nio till Bengtsfors :) Stannar tills på torsdag så nu håller jag på och packar ner lite kläder osv :) Får sätta fart för måste till Konsum innan jag åker.

Puss på er!


=(

Tänker på dig E. Ta hand om dig!


Sömntuta

Nu har jag sovit sen jag skrev att jag skulle lägga mig. Slockna direkt och har sovit tills nu ungefär :P Mamma fick komma in och väcka mig, annars hade ja kunnat sova ännu längre tänker ja :P Drömde en massa roligt :D

Sitter och dricker kaffe nu framför Cops. Fikar med mamma och pappa :) Vet inte när jag ska åka hem riktigt. Ingen brådska ju :) Vill nog vara hemma till Halv åtta hos mig iallafall. Måste till Konsum och köpa fil också. Det vill jag ha ikväll till kvällsmat ;) 

 

Trött

Men hjälp va trött jag är. Kan knappt hålla ögonen öppna.. Jag har legat i soffan precis hela dan.. Tänkte att jag skulle upp och lägga mig i mammas och pappas dubbelsäng och sova nån timme. Har huvudvärk och ont i halsen idag :( Är det dags att bli sjuk igen eller vad är det här? Inte roligt iallafall.. Är slö i hela kroppen! Så nu ska jag vila lite.

Slött

Gardiner

Tänkte visa gardinerna och dukarna jag köpte i fredags :) Det är här eftersom mamma ska sy upp dom åt mig :)


Sött va? :)

Det är iofs lite ljusare i verkligheten. Men blixten på kameran ville inte samarbeta idag riktigt :P

Mamma ringde mig nyss och dom är hemma om en timme ungefär :) Minja ligger fortfarande och sover. Själv så ska jag ta mig mat nu för jag orkar inte vänta längre haha.. Havrefras och mjölk är väl inte mättande direkt. bara luft. Så smaklig måltid Emilia!

Ute i snön

Det blev en timmes lång promenad :) Skönt att komma ut lite, men solen fattas! Var även väldigt halt att gå med mina joggingskor på mig. OCH jag har träningsvärk i låren idag. Men jag staplade mig fram och benen mjuknades upp efter en stund ;P När vi kom hem la sig Minja direkt.. Trött idag :P Inte svårt att vara hundvakt åt henne. Hon sover bara ändå :D

  
Ute och går med min sötnos :) jag ser förövrigt ut som enn michelingubbe :P

När vi kom hem igen kura jag ner mig under filten i soffan framför tvn. Kollat lite på ett gammalt Top Model avsnitt, Oprah och nu är det Rachael Ray. Allt hon lagar ser så gott ut så det börjar kurra lite i magen :P Men klockan är ju bara tjugo över tolv så lite till får jag allt vänta tills jag ska äta :) Mamma sparade mat från gårdagen som dom åt. Så idag ska jag äta mammas mat. Underbart :)



Uppe redan

Vaknade 7.45 och var huuur trött som helst. Somnade om och klockan ringde 8.00. Då låg jag kvar i sängen tills pappa ringde halv nio ungefär och sa att han var påväg. Så nu är jag redan hos mamma och pappa. Precis fått i mig lite havrefras så nu ska jag snart ta en promenad med Minja :) Caroline sitter här brevid mig nu och kikar när jag trycker på tagenterna. Intressant kanske?! :P Minja är fortfarande morrontrött så hon är soffpotatis just nu :P Ska försöka få lite liv i henne så vi kan ut och gå :)




Goingar :)


Time to sleep honey

Tänderna är borstade och nu ska jag sova! Va skönt det ska bli. Mina ögon svider sådär gött som det gör när man är trött :) Klockan är inte så farligt mycket heller om man jämför med dom tidigare dagarna. Så bra Emilia, sov nu!

God natt sötnosar

PUSS ♥

Slutkörd

Alex va inte blyg med att trötta ut oss på uppvärmningen idag iallafall :P Jogga, spring, sparka i rumpan, höga knän, upp å ner, "indianhopp" och spring igen typ.. och grodhopp och armhävningar. Dom sista grodhoppen skippa jag. Hade ju nästan precis ätit innan det var dags för träning så jag fick sån jävla håll och kändes som jag skulle spy upp min lilla kvällsmat. När det var dags att köra danserna skakade allt låren gött. Jisses! Tog ett tag innan dom kunde slappna av igen :P Träningsvärk i benen imorgon står på schemat ;P

Har precis tagit en välbehövlig dusch. Ligger i morgonrocken under täcket nu och kollar på Californiacation. Serie på fyran som går sent på måndagar efter nyheterna. Perfekt att kolla på efter träning och en dusch :)

Upp åtta imorgon. Mamma och pappa ska bort så jag ska passa Minja hela dan. Halv nio kommer pappa och hämtar mig. Bara att va pigg och se glad ut de ;P behöver ju inte göra mig iordning iallafall och det är nice :P Hem och slänga mig i soffan och kolla på femman och trean som jag inte har här :D haha..

Nu ska jag kika i kylen om jag har någon mjölk kvar. Varm o´boy skulle inte sitta fel just nu känner jag!




Stor tjej

Idag fyller min lilla prinsessa Bella 3 år!



GRATTIS gullunge ♥



Snart träning

Gick kanon att jobba och tiden bara rann iväg idag. Härligt! Är hemma en sväng nu och har precis fått i mig lite smörgås så jag står mig ;P Har träning för egen del halv 9-10. Äntligen ska jag få DANSA ;D Känner mig lite trött i huvudet men det försvinner nog sen när vi väl drar igång :)

På tal om att vara trött. Fick sms förut av Henrik när jag jobbade där han skrev:
Va? Vart är du? Bara borta när jag vaknade?

Jaa ni förstår själva. Han pratade med mig imorse och sa hej då men inget minne av det nej :P Pratade även med sin mamma i telefon både en och två gånger. Håhå jaja, det är inte lätt :P

Nu ska jag fortsätta att kolla på Halv åtta hos mig och ladda inför träningen :)

 
Min söta minidator :D

Undervisa!

Tog min lilla tripp på stan och gjorde mina ärenden :) Hann t.om in på Ica för att köpa soppåsar till danslokalen. Är hemma nu och har precis ätit "studentmåltid" bestående av makaroner och tomater. Jätterolig mat verkligen ;) Ska bort till danslokalen nu och jobba i tre timmar :) Ska bli roooligt! Längesen jag hade dom grupperna nu!

Men ni får ha en fortsatt bra dag hörrni :)


Åmål

07.00 ringde klockan och jag pallra mig upp och borsta tänderna och åkte sen med bussen till Åmål 07.30. Henrik sov fortfarande så ja pussa bara på honom lite diskret så han inte skulle bli allt för pigg ;P Han kom faktiskt och kröp ner under täcket i natt vid tre ungefär. Slockande direkt vilket är förståligt :P

Har precis fått i mig lite smörgås och juice. Ska sminka mig lite nu och dra på mig kläder och gå bort till mammas kontor. Ska hämta några papper och sen ska jag på möte halv två. Kanske hinner städa lokalen innan, annars får ja göra det efteråt :P Klockan fyra ska jag jobba :) Slutar sju!

Men nu måste jag sätta fart. Måste en sväng till banken också!

God Morgon

Men sov människa !!?!!

Nu ska iallafall jag gå och lägga mig. Henrik kommer säkert sitta uppe längre. Förstår inte hur han orkar asså? Har inte sovit på 32 timmar nu !!?

God Natt säger iallafall jag nu :)

PUSS

Film film film

Jag och Henrik tog oss en dusch förut. Va mycket skönt eftersom jag inte tvättat håret sen i fredags. Deras dusch på övervåningen inne i huset är så stor så då duschar vi alltid samtidigt. Går det mycket fortare :) Fast aah, inte för att det hindrar oss att duscha i min lilla dusch hemma tillsammans heller men. Det känns lite som man står på badhuset och duschar i deras :D När vi var klara och luktade gott så blev det kvällsmat. Yoghurt, smörgås och oboy. Perfekt! Kims dator står kvar här och han har en sån go och stor skärm så nu har The day the earth stood still vart i full gång. Mycket bra film! Och nu blir det snart Wall-E ;P Mysig söndagskväll som jag spenderar med älsk :)

 

Är tröttis

Kim och Robin åkte hem i eftfermiddags och sen dess har jag och Henrik inte gjort nått speciellt alls. Myst lite :) Idag har ja kollat på filmen Knocked up för andra gången. Rolig film :D Henriks syster Jenny kom hit så satt och tjöta med henne lite. Kul att träffa henne :) Längesen nu! Sen plogade Henrik men jag åkte aldrig med för vi hade aldrig fått plats två stycken i den :P Så jag har fortfarande inte suttit i en traktor i hela mitt liv. Men är man stadsbo så är man ;D haha..

Har legat och kollat på Center Stage nu men jag somnade så stängde av efter hälften ungefär. Är så fruktansvärt trött. Inte så jättekonstigt kanske med tanke på att jag somnade halv fem-fem i natt och blev väckt från och till av Henrik hela tiden av att han kom in och pussade på mig :P Men det blir nog sängen tidigt idag. Han har ju fortfarande inte lagt sig så. Vart vaken sen klockan fyra igår eftermiddags. 28 timmar utan sömn. Är han en robot kanske? Märks att han är lite halvsleten sådär iallafall :P Somnade sittandes i stolen framför datorn förut. Så idag blir det sömn i skaplig tid kan jag gissa på =)

Börjar bli hungrig också. Är älsklingen också det tro? Jag kanske skriver lite senare. Kanske inte? Det märks vad vi hittar på ;P



Gilla läget

Kom inte hem till Åmål. Blir här en natt till. Borde egentligen va hemma nu men när jag inte kan så får jag bara gilla läget :P Vilket jag gör just nu :) Får ju en extra natt med min goding nu istället :) ♥

Nu ska Henrik snart ut och ploga och jag kanske hänger med. Får se om båda får plats i den lilla traktorn :P Synd att batterierna i kameran är slut. Hade vart kul att fånga de på bild :D haha..


Tummen ner

Tar mig nog inte hem idag iallafall =( Henriks mamma vill inte köra i detta snöovädret. Gillar inte att köra bil när det är halkigt och tung snö. Så om jag inte fixar att någon annan kör så får jag stanna här tills imorgon och ta halv åtta bussen som är skolbussen. För imorgon har jag en massa för mig som jag måste göra, så hem tidigt måste jag! Det tråkiga är att jag missar träningen ikväll, skit! Längesen jag dansade nu känns det som och jag är jättedans och träningssugen. Men men, va gör man? Måste få tag på Emelie också. Hennes dansgrejer ligger i min lägenhet sen jag vickade för henne innan lovet. Så mamma får åka ner och öppna åt henne. Tur att mamsen har extranyckel :)

Men inte säkert än, jag kanske tar mig in på något vis. Bussen går klockan 15.05 så jag har ungefär två timmar på mig att fixa detta. Wish me luck!



Dåligt humör jag har känner ja =/

Söndag

Ligger i sängen och har nästan precis vaknat. Är fruktansvärt trött och har en jobbig huvudvärk. Jag ska nog sova lite till, behöver det känner jag. Och vet ni en sak? Henrik och Kim har inte lagt sig än. Jag förstår inte hur dom orkar. Tur att jag har kunnat sova iallafall fast dom pratar och spelar musik ;P

Blir buss hem klockan tre. Ikväll är det träning ;)

Men nej, fyfaan! Kollade ut nu och det är ju vitt överallt. Trodde äntligen att våren var påväg och snön skulle smälta bort. Men så var inte fallet nej. Tröttsamt!


God Morgon iallafall :)


Sova nu?

Inte trött och det är full rulle här. Ska nog lägga mig nu ändå, orkar inte va uppe längre :P

God Natt


Bella 1 år och 2 månader :)

Sleten

Va seg och sleten jag känner mig. Huvudvärk till max och illamående. Ligger i Henriks soffa och bara ligger :P Kanske går in och lägger mig i sängen en stund och ser om huvudvärken går över lite. Gör så ont "bakom" ögonen. Jobbigt! Henriks kompisar är här också förresten. Bröderna Rådén, Robin och Kim :)

Nu går jag in och lägger mig en stund. Har en känsla av att dom kommer sitta uppe hela natten så jag får vila en sväng och gå upp och va social senare ;P

HOTTIE

Minnen







Kollat på gamla kort i bilddagboken nu och gud va jag saknar när Minja var en liten skrutt :) På dom första tre korten är hon endast 8 veckor och det var den dagen hon kom hem till oss :) Åhh så go! Nu är hon redan 2 år, men lika go för det ♥


Systrarna Larsson på Justin Timberlake -07 :)

Bussen

Sitter på bussen påväg till Bengtsfors nu. Försöker underhålla mig på bästa sätt. Åka buss är inte det roligaste direkt :P  Jacob är snäll och kör mig ut till Henrik (han bor ca. 6km ifrån "stan"). Ska hämta upp Kim på vägen så följer han med till Henrik han också :) Får se vad vi hittar på ikväll. Kommer nog bli så att vi sitter vid en varsin dator kan jag tänka mig :D haha.. Härlig lördagskväll ;)

Ska bli mys att pussa på min älskling iallalfall :)

Kalas

Nu har jag nyss kommit hem från barnkalaset :) Fick jättegod mat och tårta som Liza hade gjort :) Bella blev så glad för presenterna så :)

 

 
  



Världens goaste tjej :)

Ska med bussen om en halvtimme.. Så nu ska jag packa ner datorn och göra mig färdig :)



Fääärdig

Nu ska jag på barnkalas för gullungen Anna Bella Bianca som fyller 3 år på måndag :) Mamma och pappa kommer och hämtar mig om en kvart ungefär. När vi kalasat färdigt tar jag sju-bussen till Bengtsfors hem till Henrik :)

Ha en bra dag!

Min baby

Idag har jag och Henrik varit tillsammans i 1 år och 8 månader :)

Älskar dig gullet

♥ 070707 ♥




Tidig lördagsmorgon

God Morgon hörrni :)


Vaknade åtta idag :P Låg kvar i sängen ett bra tag och sen kom Henriks kompis Jacob och plinga på dörren för han skulle hämta en hundralapp som Johanna lånat av honom :) Han åkte precis och nu gör jag ingenting speciellt alls.. Precis käkat frukost och tänkte ta disken. Men tror jag skippar det och lägger mig framför tvn en stund tills jag ska börja göra mig iordning :P Idag blir det kalas för Bella bus :)

Mums :)

GRATTIS PAOLA SOM FYLLER ÅR IDAG!
Min brors tjej :)


Pigg

Jaoo, jag är pigg!! Inte trött alls.. Istället lyssnar jag på musik alldeles för högt och provar massa gamla kläder :P Hoppas inte grannarna hör musiken så jag väcker dom haha.. I så fall får dom komma och knacka på :P Blir partysugen när ja lyssnar på all bra musik =) Dansar runt här i lägenheten för mig själv :D

Jag vill kunna va bra på att sy! Då hade jag köpt fina tyger jämt och sytt upp massa partyklänningar. Kanske skulle ta och köpa sig lite tyg och sätta sig framför symaskinen och ha mamma bredvid mig och försöka. Har inte testat att sy förutom i skolan melan 7-9.. Jag kanske har blivit bättre? Kan ju hoppas :D Försöka skadar ju inte iallafall :)



Kort

Nu har Lina skickat över massa kort när vi fota för klädaffären Papaya här i Åmål :)

 
 
 
  
 
 

Korten på våra sugarlips får ni inte se än för det måste klippa och klistras lite :P
Men två kort kan jag bjuda på. My beautiful sister med strössel på läpparna :)

 

Älskar dig stumpan!


Kurr kurr i magen

Vart och solat, tog en liten omväg på hemvägen så jag fick en liten promenad men fick hitta en snabbväg hem när jag närmade mig för det blåste så kallt.. Fick ont i öronen och nu värker det i dom =/ Borde ha tatt mössan på mig kände jag. Sitter iallafall nerbäddad i sängen framför tvn nu och väntar på Let´s dance :) Ska ta mig lite fil och musli nu för det kurrar i magen.


Tripp på stan

Mötte upp mamma och mormor på Ica. Köpte schampo och hjälpte mormor att bära och packa ner varorna :) När dom hade handlat klart körde vi hem mormor och så åkte jag och mamma till Profab. Hittade massa presenter till Bella :D Jag köpte en prins och prinsess barbie och ett målarblock där hon kan färglägga olika prinsessor ;P Hon är helt galen i allt som har med prinsessor att göra :) Så det blir nog bra presenter! Lina vill du vara med på dom också? ;)

Jag köpte även nya gardiner och dukar. Blev vita gardiner med rosa blommönster på typ och två små rosa dukar som jag ska ha på barbordet :) är så trött på det röda och nu vill jag ha mera vårkänslor hemma hos mig. Så det blir nog fint ;) Gardinerna är alldeles för långa, så dom måste läggas upp först innan jag kan sätta upp dom i fönstret :)



Mami :)

Klockan 18:00 ska jag sola. Underbart!

3 års presenter

Nu ska jag möta upp mamma och mormor på stan för att köpa present till Bella :) Har precis ätit mat, blev proppmätt.. orkade bara få i mig hälften. Fullkornsbulgur är inget att leka med asså :D Blir så mätt :P


Lax i ugnen med salt, peppar, citornpeppar, sesamfrön och dill
½ dl Fullkornsbulgur
Kall sås - Gräddfil, rödlök, dill, salt och peppar
Gurka

Jättegott :D


Nu drar jag :)

Bröllopsklänningar

Jag kom in på någon sida med massa brudklänningar alldeles nyss. Så nu har jag suttit och dregglat framför en massa fina klänningar :) Så otroligt fina! När jag gifter mig ska jag se ut som en liten prinsessa :D

 


Jag och Henrik på min studentbal -08 :)


Nu är jag vaken!

Vaknade vid tio idag och var pigg som en mört ;) Ska snart pallra mig upp ur sängen och ta mig en dusch :) Efter det blir det god frukost och sen ska ja bort och städa danslokalen en snabbis.. Klockan två ungefär ska jag med mamma och mormor och kolla på presenter till Bella som fyller 3 år på måndag :) Ska på kalas imorgon vid tre =)


Bellis ♥


Dröm sött

Nuu ni mina vänner är det snart dags för mig att sussa känner jag. Ska nog inte ställa någon klockan imorgon, tänkte sova tills jag vaknar för en gångs skull ;P Har slutat att dra ner rullgardinen när jag ska sova nu för tiden, för då är det ljust ganska tidigt på morgonen.. och jag vaknar alltid runt nio och är ganska pigg. Det är en bra metod ;P

Ska bara ringa min raring innan jag ska sova

God Natt


American Idol







Jag finner inga ord, hahaha.. När hon som är 2a kom bröt jag ihop totalt!

Håhå jaja

Hjäälp va mätt jag är! Ätit en grov smörgås med keso och paprika och en liten skål med fil och musli. Jag blev verkligen proppmätt :P Kanske beror på att jag drack ett STORT glas mjölk? :P jaja nu vet ni att jag är mätt och belåten iallafall... Nog om det! Gick kanonbra på dansen förut. Snälla, engagerade och duktiga tjejer! Så roligt att undervisa då :)

Vet inte vad jag ska skriva riktigt.. Har inte så mycket på hjärtat känner jag :) Kanske skriver lite senare om jag har kommit på något ;P

Time to work

Käkat mat som var väldigt gott, gjort lite danssteg till dagens lektioner och sovit en halvtimme ungefär. Vaknade precis och nu ska jag piggna till lite innan jag ska iväg och jobba 18-21.00. Blev hur seg som helst nu när jag sov en stund, men jag ska slå på kaffebryggaren och dricka en kopp eller två så är jag nog inte lika trött sen längre :)

Det är konstigt vad fort man börjar drömma egentligen när man somnar. Hann drömma en himla massa nu när jag sov i endast en halvtimme. Fatta inte riktigt vart jag var när alarmet på mobilen ringde. Fränt att man kan drömma egentligen, då kan man vara precis vem som helst, göra precis vad som helst och vara med precis vem som helst ;P


Handlat

Gick bort till Konsum och handlade mat förut :) Blev en massa nyttigt och gott, så nu klarar jag mig ett tag framöver ;) Idag blir det lax i ugnen, en kallsås med dill och rödlök och bulgur. Ska bli riktigt gott :) Laxen står i ugnen just nu så snart blir det mat. Mums, är så hungrig!



Lina är snart klar hos frissan men eftersom jag grejar med maten nu så kan jag inte gå ifrån det =/




God Morgon

Efter värkande mage, spykänslor, märkliga drömmar och samtal från älsk vid fyra är nu äntligen natten över. Kändes som den aldrig skulle ta slut. Men nu är det morgon and i love it :) Fåglarna kvittrar men solen lyser inte, det går inte ihop riktigt. Trodde det skulle va en jättefin vårdag när ja hörde fåglarna. Men icke! Molnigt och grått, snö på hustaken och slask på vägarna. Är det inte för underbart?

Nu är Lina på Kroppspalatset och fixar håret. Hon ska bli blondie tror ja :) Kilar bort till salongen senare. Hon skulle till Papaya när hon va klar tror jag. Så jag följer med och hälsar på en sväng ;P Sen måste jag gå och handla mat. Det ekar ju nästan nu när jag öppnar kylskåpet. Alldeles för tomt! Så det ska fyllas på idag :) Tänkte göra lax och bulgur till mat idag. Blev sugen på det i natt när jag inte kunde sova ^^

Nu ska jag käka lite tråkig blåbärskräm och göra mig iordning :)

Good Morning sunshine


??

Nej va konstig känsla jag fick i magen nu =/ Känns som spyt sitter uppe i halsen. Precis som om jag skulle kunna spy vilken minut som helst. Hoppa bara på mig. Dumma mage!

Kommer nog bli en lång natt

Suck :(

Över ett?

Ojj va klockan blev mycket nu då. Legat på helspänn framför Medium på 4an. Spännande serie som går i repris alldeles för sent på vardagarna. Sett att det börjar en ny säsong imorgon klockan 21.00. Jobbar ju mellan 6-9 men jag får springa hem och slå på tvn och hoppas att jag hinner komma in i det :P Aldrig kollat på det innan men nu har jag kikat några kvällar i rad är jag som fastklistrad framför tvn när jag kollar. Spännande :)

Medium Foto: STELLA PICS

Nu blir det iallafall natti för min del. Ska upp tidigt imorgon och göra lite saker.
Tell you more tomorrow ;)

Dröm sött

En mask?

Fick sms av mamma nyss där det stod:

De varnade på texttv att en mask sprider sig på facebook!
Tänk på d så inte din dator går sönder :S

Kanske något att tänka på? Vill ju inte att en mask ska förstöra min lilla dator. Mamma kommer nog följa upp detta så jag inte gör något som jag inte borde på facebook ;P Får hoppas att det inte är något speciellt. Inte för att jag är en trogen medlem på den sidan men, händer ju att man går in där :P

Kollar på Kvällsöppet med Ekdal nu. Inget jag kollat på innan direkt men är faktiskt helt ok. Rätt intressant att lyssna på. Kom även på att jag måste köpa balsam imorgon. Inte haft det på ett bra tag nu och det blir så elekriskt. Så det är något jag ska inhandla imorgon :)


What to do?

Precis kollat klart på Semestersvenskar och det va kul att se lite Åmålsfolk i rutan :D Just nu gör jag ingenting alls.. Är en film på 6an som jag redan har sett, nån ny serie på fyran och annars skit på dom andra kanalerna jag har. Så jag får väl sysselsätta mig här istället ;P Tänkte även bjuda på lite kort från dagens bravader :P

 
Lina pussar på gosis Caroline. Världens keligaste katt. 17 år och underbar.
En katt som hon får mig att vilja skaffa en egen :)


Minja och Keenahi är påväg ut :D


Jag och Lina är riktigt heta

Förebild

Nu har jag nästan precis kommit hem efter en promenad från badhuset :) var där och solade och det var skönt!

Lyssnade på radion förut när jag låg i solariet och då pratade dom förebilder. En del småtjejer har ju t.ex Paris Hilton och andra "stjärnor" som förebilder. Men då funderade ja på en sak när jag gick hemåt. Vad är en förebild egentligen? Är det en person man vill vara som eller vad är hela grejen? En del har även sin mamma eller pappa som förebild. Men jag förstår inte riktigt det där. Jag kan inte komma på att jag haft eller har någon förebild. Jag som dansar kan ju kanske ha en grym dansare som förebild. Men aah nee, förebilder är nog inget jag kommer ha.  Jag är min egen förebild :D


Mat

Precis ätit massa god mat :) Blir snart kaffe tror jag, sugen på det :) Pappa och Lina är ute i skogen med hundarna nu så tänkte ha kaffet klart tills dom kommer hem.

Klockan 18.00 ska jag sola, lovely :) Lina är lite halvsjuk så hon va inte så jättesugen på att hänga med, men det förstår ja helt klart :) Får ta det en annan gång! När jag solat klart blir det promenad hem och vänta på att Semestersvenskar ska börja klockan 20.00 på 4an. Åmålsbor som ska vara med så det måste man ju se på :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på gamla Top Model avsnitt :)

Puss ♥


Danslokalen

Nu har jag sminkat mig lite och fixat håret :) Rotat lite i garderoben och hitta massa gamla toppar som jag inte användt på jättelänge men som jag kan ha nu =) Kanske tur att ja inte slängt nått, men nu måste jag fan rensa. Har alldeles för mycket som jag inte använder! Måste ha nya jeans också. Alla hänger i röven så ja får ha långa tröjor över. För det är inge vidare vackert med byxor som är pösiga i rumpan :P

Ska gå bort till danslokalen nu och städa den :) Grundligt ;) Lina är här med tåget 14.45, så då blir det mys :) Hon kanske vill med och sola idag? Kanske simma också? Läste att hon var sjuk så kanske inte bra om hon följer med. Men fråga kan man ju alltid :)




Ha en fortsatt bra dag!


Onsdag

Slog upp mina ögon vid tio ungefär, sätte på Efter tio, gjort den dagliga kollen i dom bloggarna läser och nu ska jag snart pallra mig upp och göra mig iordning :) Har ingen frukost direkt så jag får nog köpa mig nått istället. Har blåbärskräm hemma men är trött på det nu :P Henrik köpte det i lördags så jag har ju inte ätit det mer än två gånger kanske. Men jag har tröttnat så på smaken. Blåbärssoppa är godare :)

När jag är klar ska jag gå bort till danslokalen och städa den. Gjorde det aldrig i måndags eftersom jag var i Bengtsfors så nu är det dags :) Senare ska jag hem till mamma och pappa igen. Min syster kommer hem så det blir käk och lugnt :) Kanske skulle ta och tajma in en solning idag också? Vore skönt :)

(Och ja, anonym i förra inlägget. Ja har gått ner i vikt men jag är verkligen inte sjuk på nått sätt som du frågade !! Tråkigt att folk får den uppfattningen. Har bara slutat med godis och äter på annars som aldrig förr)


Puss


Beautysleep

Nu är det dags för mig att stänga av datorn och sova. Ska bli skönt! Var vaken alldeles för länge igår så nu ska jag sova i skaplig tid :) Henrik spelar så han skulle ringa mig om en timme ungefär. Jag lär ju somna innan men vaknar alltid när han ringer för att säga natti :) ♥

God Natt sötnosar

Luktar gott

Nu är jag nyduschad och insmörjd i min goa lotion :) Så nu luktar jag friskt och gott igen ;) Väntar på att Nyheterna ska ta slut så ska jag kolla på Victoria Silvstedt - my perfect life. Brukar alltid vara med Henrik på tisdagar så har inte kollat på det så jättemycket. Men ikväll blir det varm o´boy framför det tv-programmet :) Lovely!


Gammalt nattlinne/pyjamas :) Mys pys!

Kalas

Är hemma igen efter kalaset hemma hos mamma och pappa :) Blev potatisgratäng, kött, sås och sallad. Va mycket gott :) Till efterrätt blev det budapest och kaffe.. Pappa är bra på att göra budapest så det fick bli det idag med :D Blev lek med Bella och Joline och lite tjöt med allihopa :) Pappa körde hem farmor innan åtta ungefär och han frågade om jag ville ha skjuts men jag tog mig en promenad istället eftersom jag åt efterrätt :D Skönt att komma ut och röra på sig lite. Men mina skor läcker in så jag fick ta små plastpåsar på fötterna. Men det läckte ju in likt förbannat så det va gött att komma hem och sätta på sig tofflorna :) Kikar runt lite här på internet nu och sneglar på tvn. Ska ta mig en lång och skön dusch snart. Hann aldrig det förut så tar det nu istället :)



Joline stumpan :)

Bilder från i lördags :)

Förfest hos Johanna och Krille

 
 
 
 

Rövgunnar spelar



Danskort :)

 
 


Bengtsfors

Har vart hos Henrik tills idag :) Sitter på bussen påväg hem just nu.. Jag pratade med mamma igår och hon tyckte det var onödigt och för "riskabelt" att jag åkte hem igår när det var så dåligt väder. Så jag fick stanna i bengtsfors en natt till på henne begäran ^^ Missade träningen igår =/ Gjorde vi mycket nytt?

Men men, inte gjort något speciellt alls.. Vi har kollat på massa, massa filmer och bara myst :) Men idag fick jag åka hem för vid fem-tiden blir det kalas för pappa som har fyllt år :) Är inte hungrig frör fem öre eftersom jag fick mat hos Henrik. Men jag hörde att det skulle bli go mat hemma hos mamma och pappa så det går nog ner lite :D

Ska hem och ta en snabbdusch och göra mig iordning, sen blir det som sagt kalas :)

Snö!

Kan det inte bara sluta snöa? Jag är så trött på det nu!

Henrik är ute och plogar och jag sitter här i soffan och gör ingenting. Vi gick upp för inte så längesen :) Skönt med en sovmorron! Vi började kolla på Benjamin Button filmen igår kväll men det blev sent så vi fick stänga av. Har ungefär hälften kvar som vi kanske kikar på nu när han är färdig med plogningen :)

Jag vet inte när jag åker hem idag riktigt. Får kolla busstider. Bara jag är hemma till halv nio så :) För då är det träning!

Jag har inget batteri på mobilen och jag glömde laddaren hemma =/ Skit! Så om ni vill mig nånting så kan jag tyvärr inte svara.


Filmer

Tog mig en powernap så nu är jag lite piggare. Men bara lite! Nyss fått i mig en kopp kaffe också så hoppas jag piggnar till lite mer. Är så fruktansvärt trött och huvudvärk har jag. Men det är sånt man får ta när man vaknar upp efter en galen utekväll ;P

Håller på och laddar hem filmer nu. The curious case of Benjamin Button, Australia, Patrik 1.5, Snow Buddies och Nims Island :) Så nu har jag att göra ett tag framöver när jag är filmsugen :) Snikar av Kims bredband så går det fortare. Är ju värdelöst att ladda ner film på mitt mobila bredband. Tar tre dagar eller något att få ner en film. Så jag passar på när jag är här :) 

Henriks mamma kommer och hämtar oss om en timme ungefär. Får se vad vi hittar på senare. Inget speciellt iallafall för jag är så sjukt trött. Som ni redan förstått vid det här laget ;P 

 
Käkar glass på balkongen i Spanien :)

Gårdagen

Fan va kul det var igår :D ojoj, hade kul precis hela kvällen :D Va massa folk på Hc och vi dansade hela kvällen. Var ett band som spelade massa covers och jag och Manuela tyckte att vi kände igen han som sjöng men kunde inte placera han riktigt.. Sen kom Alex på att det var Gunnar hahah.. När jag, Manuela, Emelie och Alex var i Borås och dansade så var det han som hade hand om den företagsfesten. Och vi störde oss så på han så ni förstår inte. Han fick namnet Rövgunnar av oss och sen dess har vi skojat om det och skrattat åt det. Så lyckas vi se han en gång till. Det är ju sjukt hahah.. Han sa i micken "Det var ju ni som dansade i Borås".. Roligt att han kände igen oss.. Jösses :P

Vet inte vad jag ska säga om kvällen mer. Hade sjukt kul iallafall och det var lyckat som fan ;) Sitter i Kims lägenhet nu.. Jag och Henrik ska hem till han senare :)

Trött jag blev nu, kanske ska ta å sova lite. Dom sitter och spelar ändå så.

Ha en bra dag! Bilder kommer imorgon :)


RSS 2.0