=)

Mätt och belåten och fryser om fossingarna! Jag vill ha lördag så jag kan vara ute hela dagen i solen och sedan åka och festa och må gott med dom jag tycker om mest på Fias bakgård!

Bra dag!

Legat i solstolen precis hela dagen nästan :) Vid fyra ungefär kom Bella och Joline hit och vi har lekt ute hela eftermiddagen :) Senare kom Jimmie och Liza och då blev det kaffe :) När dom hade åkt hem åkte jag och mamma ner till stan för att handla tacos :) Så ikväll blir det bara mys hemma med dom :) Sover här i natt också eftersom det ska bli fint väder imorgon med.. Då hinner jag sola lite innan det är dags för sambatåg genom stan klockan ett ;)

Men nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten! Ha en bra kväll i solen :)

PUSS!


Bellabus för ett tag sen :)

SOL !!

Det var jättetrevligt igårkväll på sminkpartyt :) vi var 15 stycken tror jag så vi var en del :) Carina bjöd på en salig blanding av mat och vi drack vin till det.. Jag köpte mig mineralpuder, en borste, svart/vit ögonskugga och ett ljust läppglans.. Plus att jag vann en ögonfransböjare när hon lottade ut olika grejer :) Och allt detta gick på under 300kr.. Det var 50% rabatt på alla produkter igår och idag.. Så vi hade väldigt tur :D Längtar tills mina grejer kommer nu :)

Var hemma vid tio och då låg mitt gos i sängen och sov.. Väckte han och vi gick och duschade och sen gick vi och la oss direkt.. Myspys hela natten! Nu är han i skolan och jag ska snart gå bort till mamma och pappa.. Lägga mig i solstolen och ligga där hela dagen :) SKÖÖÖNT! Solen är efterlängtad ;) Vid halv fyra kommer mina goa brorsdöttrar och hälsar på.. Bella och Joline! Det ska bli himla kul att träffa dom :) 

 

Städmorgon!

Idag vaknade jag vid tio och sen dess har jag städat lägenheten.. Så nu är det skinande rent här igen :) Ska gå bort till banken nu och fixa lite grejer och sen hem till mamma och pappa som vanligt ;P Klockan fem är det genrep på HC inför helgens uppvisning.. Sen blir det snabba ryck bort till familjen Stålhandske för att gå på sminkparty :D Ska vara där klockan sju och det kommer bli mycket trevligt! Sen när jag kommer hem är förhoppningsvis Henrik här :) Han tar 8-bussen så är han här efter halv nio.. Han får vara själv en stund men det gjorde inget sa han :P Vet inte riktigt hur sent det blir ikväll? Men inte så sent iallafall :)

Nu ska jag göra mig iordning inför dagen!


Johanna & jag förfestar hemma hos mig för ett tag sen :P


<3



Jag saknar min syster! And we look crazy ;)


Trevligt !!

Va jättetrevligt hos Sofia :) Va ganska många där faktiskt.. En tjej som höll i ljuspartyt och hon berättade om massa olika doftljus och avslappnade grejer osv. Väldigt mycket fint.. Men lite för dyrt för mig =/ Men jag köpte iallafall en grej man sätter upp på väggen.. Ser ut  som en liten hylla nästan som det är ljus i.. Längtar tills jag får den så jag kan sätta upp den :) Den kosta 319:- så det var ju inte så farligt ändå :)

När hon hade pratat klart och vi hade kikat och luktat på alla ljus osv så bjöd Sofia på pastasallad med pesto och bröd.. Jättegott verkligen! Åkte vid halv tio ungefär och då gick jag och Manuela till Ica och shoppade, hahah.. Rakhyvlar,deo jordgubbar osv.. Va vi skratta åt oss själva.. Ingen som förstår det komiska i det hela men det gör vi :D haha..

Ska bädda ner mig i sängen nu och kolla på tv eller nånting :) Imorron händer det roligheter igen, berättar mer imorron :)

 
 

www.partylite.se

Beställt!

Skickade efter en klänning från Nelly förut :) Tycker den är söt! Hoppas jag får den innan lördag så jag kan ha nått att ha på mig då :P

Rare Fashion - Cool Dress 
 



Ljusparty!

Igår kväll åkte jag till Bengtsfors för att träffa Henrik :) Han var i Kims lägenhet med två kompisar så jag knalla bort dit när jag kom med bussen :) Blev tjöt hela kvällen och sen kollade vi på Forest Gump! Jag älskar den filmen :) Är så himla lång bara och vi satte på filmen ganska så sent så när vi stängde av den var klockan halv fyra (!!) Så imorse när klockan ringde och vi skulle med skolbussen vid halv åtta gick det bara inte.. Somnade om och vaknade halv ett igen :O haha, tänkte ju ta 9-bussen istället.. Men så blev det med det ^^ Jag åkte hem vid ett och nu är jag hos mamma och pappa :) precis käkat lite mat och nu ska jag ut och sätta mig i solen tänkte jag.. Men det blåser ju så förbannat =/

Ikväll ska vi på ljusparty hos Fröken Westlund.. Aldrig varit på sånt ljusparty, bara på sexparty haha :P Men det blir nog trevligt och skoj ;) Mamma ska också dit så jag och Manuela åker med henne :)


Love you <3

U2!

Kolla va han gör :P Mäktigt!


Trött i ögonen!

Ojoj va trött jag är =/ Sist jag kollade på klockan i natt var den halv 3! Och förut ringde klockan 8.. kom inte upp så jag låg kvar en halvtimme till men sen fick jag pallra mig upp.. Ska snart möta upp Manuela så ska vi gå bort till danslokalen och möta upp Alex.. Men först måste jag till Ica.. Köpa toalettpapper till danslokalen och frukost till mig :) Sen ska jag lära mig dansstegen som jag missade på sommardansen och sen blir det nog en långpromenad för min del.. Jag gillar vädret så det skulle vara skönt att gå lite :)

Spanien -07, va skönt!

Bra dag!

Idag har jag inte gjort nått större alls :) Imorse gick jag och köpte en baguette på Ica och sen gick jag upp till mammas kontor för att käka frukost och hälsa på henne lite :) Sen städade jag danslokalen och tog en promenad hem till mamma och pappa.. La mig i solen och där låg jag hela dagen nästan ;P Och jag har inte lärt mig än.. Att det aldrig är bra att somna i solen när man inte har smörjt in sig lite.. Så jag somnade såklart och har brännt mig lite lätt nu känner jag haha.. Ska ta mig en kall och skön dusch nu innan jag ska krypa ner och lägga mig :) Ska träffa Alex och Manuela ganska så tidigt imorgon så dom kan lära mig det jag missade på sommardansen när jag var sjuk :)

PUSS!

Mer kort :)

Ida Larsson som har taggat mig på facebook :)














Jag vill ha!

Ja, tack!

Quontum - Colour Block Dress Rare Fashion - Daisy Dress
Rare Fashion - Slim Colour Dress Rare Fashion - Flower Dress
Rare Fashion - Love Label Dress Motel - Linda Dress
Koola Anna - Heckla Cardigan Whyred - Tojhi Sweater
Dark Muse - Baggy Face Vest 
Wonderland - Waterfall Bikini Bottom Wonderland - Sensuelle Bikini Bottom


Helgen!

Håhå jaja, vilken bra helg jag har haft :) I lördags blev det fest ändå och det blev förfest hos Sofia Edvinsson med några goa tjejer :) Var jätteskoj! Vi tog en taxi in till XO där vi var en sväng och sen fick det blev Hc.. Nästan lika dött och tråkigt som det var förra helgen men det hindra inte mig, Manuela och Matilda att röja på dansgolvet. Vi var helt själva och hade gott om plats att dansa, haha :D Vi tröttnade efter en stund så vi knallade bort till Ceylan och käka fyllemat innan vi gick hem.. Lyckad kväll även fast det var dåligt med folk :)

Igår var jag i Bengtsfors hela dagen.. Jag och Henrik låg och soov halva dagen och sen fixa vi med deras båt osv. Härlig dag ute i solen! Imorse tog vi bussen halv åtta eftersom han skulle till skolan så nu ligger jag hemma hos mig i sängen och tar det lilla lugna :) Är ganska så trött så jag kanske tar och sover en timme eller nått innan jag tar tag i denna dagen :) Är fint väder än så länge så idag kanske jag får sola :)

Snor lite bilder av Manuela och Navas från lördagen eftersom jag inte har nån kamera som funkar :P
























Grillkväll!

Det var självklart hur kul som helst hos Fia och Ove igår :) Efter halv sju kom Alex och hämtade mig och Manuela.. Sen kom även Elin och hennes Mr. R ;) Och en halvtimme senare kom Alexandra.. Vi hade huur trevligt som helst! Grillade, åt massa mat, skrattade och hade våra diskutioner ;) Får vi verkligen göra om igen, det var så kul att träffa alla!

Halv två åkte vi hem och när jag kom hem kunde jag verkligen inte somna.. Låg vaken till fyra ungefär! Vid åtta imorse fick jag ett sms av mitt gos att han satt på bussen och var påväg till mig :) Så vid halv nio ungefär kom han och kröp ner brevid mig i sängen :) Har bara legat och kramats och tagit det lugnt hela dagen. Så nu är jag utvilad minsann ;) Han tog bussen hem klockan fyra och då knalla jag hem till mamma och pappa.. Så nu är jag här :)

Vet inte om det blir partaj idag eller inte? Jag är festsugen som fasen men vet inte vad det blir än.. kanske t.om blir så att jag tar bussen till Bengtsfors för att träffa Henrik igen :P Dom har fått en ny båt så den skulle inte vara fel att åka ut med ikväll i solen :) Det märks senare hur det bilr ;)

Ha en fortsatt bra lördag!



PUSS


På G ;)

Nu ska jag ner till mig och duscha och fixa iordning mig :)


It´s friday and I am..

piggare ;) Ingen feber idag vilket jag inte hade på hela dagen igår heller.. Har bara spytt två gånger och det gjorde jag i tisdags kväll/natt så nu smittas jag förhoppningsvis inte.. man smittar ju i 48h men nu så kan jag nog ut och träffa folk ;P Jag har ju suttit inne för jag är snäll och inte vill smitta folk.. Annars hade jag nog kunnat åka ner å kolla på dansträningen igår.. Men snäll som jag är stannar jag hemma och tänker på dom andra ;)

Sov väldigt bra i natt också, vaknade inte en enda gång - APPLÅD ;) Har iofs fortfarande väldigt svårt att äta.. Kan inte äta mycket innan det börjar kännas i magen.. Tråkigt men sant.. Inte sugen på mat heller för den delen! Fick i mig en halv rostad macka förut.. Sen tog det stopp.. Nåja, det går väl över snart tänker jag :) Det enda jag är sugen på just nu är en riktig seg och go kladdkaka.. Det är väl det sista jag borde vara sugen på egentligen? Haha.. Det får jag inte äta ändå så den idén kan jag lägga åt sidan ;)

Ikväll ska vi hem till Sofia W och Ove och grilla :D Ovanligt? ;) haha.. Men Alexandra är ju hemma i Åmål nu så då bestämde vi oss för att dra ihop ett gäng och umgås lite =) Hon ska även klippa mina slitna toppar litegrann.. Huur snällt som helst ;) Så ikväll får jag skratta och må bra :)

Nu ska jag ner och lägga mig under täcket en stund innan mamma och pappa kommer hem igen (dom är och handlar). Sen blir det väl mat tror jag och sen får dom faktiskt köra ner mig till my place :P Hem och duscha och göra mig iordning :) Klockan sju ska vi va hos familjen Westlund Englund ;)

Ha en fortsatt bra fredag om jag inte skriver senare :) Puss!


..

Jag har ont i magen =(

Jovars..

Sov mycket bättre i natt, vaknade faktiskt bara en gång.. Gick upp för en timme sen ungefär och idag har jag ingen feber (än så länge).. Skönt det! Fick även i mig lite mer kräm idag än vad jag fick igår.. Kan inte äta nånting annat än kräm än känns det som.. Inte sugen på nått, usch!

Har fortfarande värk i varenda led i kroppen =/ nacken, ryggen, knäna, armarna osv.. Inte kul alls =/ Hoppas jag är bättre imorron då vi ska till Sofia W och grilla.. Det vill man ju inte missa :) Tror inte jag ska dricka nånting då isåfall.. Då ligger jag väl och spyr hela kvällen ^^ haha..

Nu ska jag lägga mig framför tvn och sova - kolla tv - sova - kolla tv ungefär hela dagen ;)

Magsjuk..

Jag har värk i hela kroppen, hög feber, svettas/fryser, huvudvärk och ont i magen.. Jag har ätit en tugga lasange och lite kräm på hela dagen.. Spydde hela natten igår och vaknade minst en gång i timmen.. Sover hos mamma och pappa i natt, vill inte ligga hemma själv om jag är lika dålig som jag var igår natt..

JAG HATAR ATT VARA SJUK!

Massa hudkräm!

Träningen gick kanon igår.. Danserna blir bara roligare och roligare :D Vid halv nio fick jag gå ut med nyckeln till Henrik som kom med bussen eftersom jag slutade kvart över nio :) Efteråt knalla jag och Manuela hem i regnet och sen gick jag upp till mig :) Där låg goset nyduschad och naked i sängen :D Va mys att krama om han ;P För mig fick det bli en dusch och fem i tio ungefär kom vi kom på att vi blev sugna på nått gott.. Så vi sprang bort till Ica som för övrigt stänger tio.. Köpte lite yoghurt, vitlöksbröd, riskakor och en chokladkaka (som Henrik skulle ha såklart :P) När vi kom hem igen började det en film på sjuan som var himla bra.. Då myste vi framför tvn med allt gotta vi hade köpt :) Kom i säng sent eftersom vi inte var direkt trötta.. Han skulle massera mig och då ville ja att han skulle ta lotion.. Idioten trycker till för hårt så halva flaskan, om inte mer, sprutas ut på ryggen! Han bröt ihop av skratt och jag fick ligga blixtstilla så det inte ramla ner i sängen.. Herregud, hahah :P Han filma hur det såg ut, men det kan ja inte lägga ut eftersom jag har min rumpa upp i vädret :P Annars hade ja lagt ut de, fan va mycket lotion det är asså =P Tog ett tag att smörja ut allt vill ja lova.. Fick bli en helkkroppsmassage istället, haha..

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt.. Henrik knalla iväg till skolan innan halv nio och sen dess har jag inte gjort något speciellt alls.. Ska diska det vi käka på igår så jag håller det lika fint som det var igår när jag hade städat klart ;)


Ska städa lite..

Mamsen blev glad för blommorna och hon mår lite bättre idag.. Skönt :) Käkade mat och kikade på tvn.. Kom precis hem och nu ska jag städa :) Plocka iordning lite, dammsuga och diska.. Jag mår inge bra när det ser ut som det gör.. Jag går bara och stör mig på det.. Och ikväll kommer nog Henrik hit.. Då vill ja inte att det ser ut som en svinstia som det brukar göra när han kommer hit ^^

Ikväll är det dans också :D Det ska bli kul !!


Måndag!

Vaknade vid tio i ren panik av att jag kom på att jag skulle på möte klockan elva.. Flög upp ur sängen och slängde i mig en smörgås och gjorde mig iordning.. Sen var klockan bara halv elva när jag var klar så jag hade gott om tid ;P Efter mötet gick jag bort till danslokalen för att städa den. Alex va där och gjorde danssteg till sommardanserna.. Det var ju tur jag fick lite sällskap ;P Jag blev klar för 20 minuter sen ungefär och just nu är jag på mammas kontor. Fick låna med mig nyckeln av henne igår för att mitt CV ligger på denna datorn.. Så nu har jag skrivit ut det :) Ska kila bort och köpa en blombukett till henne nu och gå hem till dom.. Hon fyller ju nämligen år idag :) Så idag får hon blommor och på torsdag när vi har kalas för henne får hon paketet som jag och Lina köpt ;)

Så nu ska jag knalla iväg :) Hoppas hon mår bättre idag förresten! 

GRATTIS MAMMA!


Juste ja..

Varit 17 maj idag ju..

Heja Norge!




Kollat film!

Började kolla på Deja vu förut.. men sen när det var Nyheter zappade jag lite och fastnade för en film som började vid 22.00 som gick på 7an.. Open Window hette den.. Jävligt tragisk film men himla bra faktiskt.. Gilla den! Handlade om en tjej och en kille som hade det hur bra som helst, nyförlovade och allt.. Sen blev hon våldtagen av en idiot och hela deras förhållande rasade.. Men sen blev det självklart ett lyckligt slut på filmen :) Nu kanske jag har avslöjat lite för mycket men den tycker jag verkligen att ni ska se.. Tjejen var en grym skådespelare!

Precis lagt in en smörgås i ugnen så den ska tinas.. Jag blev plötsligt panikhungrig så jag får äta nåntinig innan jag lägger mig. Finns det något värre än att lägga sig då det kurrar i magen? Nope! Nåja, nu ska jag käka iallafall :) Och sen sussa! Imorgon fyller min underbara mamma år också! Jag får dit och hälsa på imorgon och hoppas att hon är piggare då!

PUSS!

Helgen!

Den har varit kanon :) Vart med mina nära och kära i solen och festat m.m :) I fredags åkte jag ju till Bengtsfors tjugo i fem.. När jag kom fram kom Sanna, Mattias och Henrik och hämtade mig vid bussterminalen :) Då åkte vi till Henrik och då var även Kim och Jonathan där :) Hade glömt att köpa grillmat inför kvällen så dom åkte in och köpte det.. men jag, Henrik och Kim stannade kvar.. Dom lagade Henriks båt som dom ska sälja och jag kollade mest på ;P När dom var klara satte vi oss i gräset bakom ladugården i solen och tog oss lite dricka.. Var himla skönt :) Sen kom dom andra tillbaka och hade köpt en jävla massa kött, 2 kg pommes frites, vitlökssmör som vi hade på köttet och grönpepparsås.. Var hur gott som helst :D Vi hade tänkt att grilla ju men Henriks och deras grill funka inte som den borde och då tänkte vi att dom kunde köpa med sig en-gångs-grillar istället.. Men så blev det inte så vi stekte köttet istället :P Men det var minst lika gott det.. Satt ute i solen vid sjön och njöt av maten ;P Sen när vi va mätta gick vi in till Henrik och hade skojsigt :D Vid elva ungefär skulle vi åka på en fest.. Men jag och Henrik var så sega och trötta så vi stannade faktiskt hemma :) Satte på en film och myste i soffan istället.. Men jag tror jag sov precis hela filmen för jag minns absolut ingenting haha.. Nåja :)

Sanna och Mattias kom och hämtade oss på lördag sen vid två ungefär.. Åkte in till Kim och sen tog jag bussen hem vid tre :) När jag klev av gick jag hem till mamma och pappa där Manuela var :) Vi blev bjudna på köttfärspaj :) Sen knalla vi hemåt och börja göra oss iordning.. Vid sju ungefär var vi hemma hos Emelie och Andreas för att förfesta.. Kul att Alexandra kom dit när hon ändå var hemma i Åmål och hälsade på :D Så det blev mycket tjöt och skratt ;D Vi drog bort till Hc vid tolv eller nått och där var det inte en jävel nästan.. Så vi gick in och vände direkt nästan :P Blev en pizza på Ceylan och en jävla massa skratt åt Johanna och Emelies kusin David.. Vilken stjärna :D

Jag åkte med Jacob till Bengtsfors och hoppade av vid Kim :) där var Henrik, Kim och Mattias.. Satt och tjöta med dom ett tag innan i bestämde oss för att krypa ner och lägga oss :) Sov brevid Henrik på en madrass på golvet och vi sov så gott så :D Låg och gosa hela morronen och sen tog jag bussen hem vid tre :) Gick av vid mamma och pappa även idag och där gjorde jag inget speciellt alls.. Låg och kollade på tvn hela eftermiddan bara.. Mamsen är sjuk, stackarn :(

Snor kort ifrån Manuela sen gårdagen ;P











Jag och Johanna visar våra snygga moves, haha :D

Heeej!

Hinner inte skriva nu.. Håller på och gör mig iordning för en utekväll :) Igår grillade jag, Henrik, Kim, Jonathan, Mattias och en urgullig tjej som heter Sanna :) Hade en jättetrevlig kväll ute i kvällssolen!

Men som sagt, jag berättar mer imorron.. Jag får sätta fart nu :) Ha en bra lördag!

PUSS!

Fredag!

Uppe tidigt idag :) Vaknade som vanligt av fiskmåsarna som är galna utanför.. Men klockan var nio så jag gick upp :) Precis ätit frukost och nu ska jag ta på mig och gå hem till mamma och pappa och lägga mig i solen :) Ska smörja med med solfaktor och ligga där hela dagen.. Gud så skönt :)

Senare ska jag hem till Henrik :) ♥ Ska nog ut med båten ikväll och fiska och dricka lite.. Myspys! Hoppas det är sol hela tiden.. Då kan det bli en jävligt bra kväll :)


Gokväll!

Fan va kass jag är på att uppdatera då? Men jag har inte suttit vid datorn nått idag så det kan ju kanske bero på det? :P Jag är ju inte så hipp så jag kan blogga från mobilen.. Men det klarar jag mig utan faktiskt ;) Idag har jag städat danslokalen, skickat iväg CV till ett jobb, käkat makaroner och köttfärssås hos mamma och pappa, slappat framför tvn och legat och sneglat ut.. Höll tummarna för att det skulle bli en smula varmare, men det blev det inte. Solen kikade fram men det var inte varmt för det :P Sen blev det promenad hem till mig igen vid sex-tiden.. Tog det lugnt en timme innan jag och Manuela gick bort till danslokalen. Blev träning kvart i åtta till kvart över nio.. Lika roligt idag som dom andra dagarna vi dansat denna veckan :D I love it! Drog till Ica efteråt med Manne och Alex.. vi köpte oss riskakor och lite annat och sen pallra vi oss hemåt till vårt.. Nu ikväll har jag inte gjort nått speciellt alls.. käkat riskakor och kollat på nån film på tvn som jag inte hängde med i alls.. Men den är slut nu som tur är ^^ Ska borsta tänderna nu och sen sussa :) Imorron kommer pappa och lagar proppen som gått.. Nej, jag kan inte det själv!

GOD NATT!

Regn =(

Va deppig man blir direkt när man ser att det är igengrått och regnigt ute.. Lusten att gå ut är noll. Men men, kan inte ligga inne och deppa för det :P Ska äta frukost nu och sen gå bort och städa danslokalen :) Sen ska jag skicka iväg mitt CV till två jobb.. Sista dagen är imorgon så det är bäst jag skickar in det nu :) Man ska ju alltid vara ute i så "god tid" ;)

Sen ska jag hem till mamma och pappa. Dit och äta mat såklart :D Och ikväll är det dans igen.. Jag längtar!

God Morgon


Sova nu!

Träningen var minst lika rolig idag.. om inte roligare ;D Längtar redan tills imorron! Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig.. Börjar bli väldigt trött nu faktiskt!

Imorgon är det en ny dag med nya tag :) Go natt!

Min onsdag!

Idag har jag köpt nya ljusa jeanstights och blivit glad för det, gått hem till mamma och pappa, solat och gått barfota i gräset, ätit kyckling och druckit massa mjölk, tittat på tvn och snarkat i soffan, myst med goaste katten i världen (Caroline) och tagit en promenad hem till mig igen..

Det var min dag det i korta drag :) Ska snart byta om och höra om Manuela är sugen att gå lite tidigare till danslokalen för att kolla på gruppen innan oss :) Ikväll ska vi dansa igen! Wihoo!


Mys pys!

Kom till Henrik igår efter fem :) Då la vi oss och gjorde inget speciellt alls.. Låg och pussades och kramades och tog det allmänt lugnt ;P Lyckades somna efter sex ungefär och vaknade halv nio! Ajj då, då fick vi gå upp :P Tog oss en dusch och sen blev det tvn och kvällsmat.. Kom i säng igen vid tolv ungefär och somnade ganska så sent.. Inte så konstigt kanske med tanke på att vi låg och sov på kvällen :P Var övertrötta så vi låg och skratta åt allt och ingenting i en timme eller nått.. Kramp i magen !!

När klockan ringde vid sju imorse så stängde vi av och somnade om till åtta istället.. Vi tog nio-bussen :) Pussa han hej då och nu har jag precis ätit frukost :) Ska kila bort till mamma och pappa nu och lägga mig i solen.. Det är ju varmt och skönt ute idag :) Iallafall än så länge! Moln vill vi inte ha!

Ikväll är det dans igen :D :D

Käkat :)

Jag mötte upp mamma utanför mig och sen gick vi till Thaiköket och tog bord :) 5 minuter senare kom Sofia, Alex, Rosmarie och Mia :) Så vi blev många idag.. Mycket god mat! Sen så skulle Sofia och Alex till Mia och kolla på lite bling bling till Sofia.. Så då följde jag med :) Har alldeles nyss kommit hem så vi var där en bra stund :P Nu ska jag packa ner lite grejer och sen ta bussen till Henrik.. Jag åker tjugo i fem :) Lovat att hjälpa han att städa så det ska vi göra när vi kommer dit ;P hehe..

Hejsan hoppsan!

Sov så gott i natt så :) vaknade av att klockan ringde vid nio men då var jag så trött så jag somnade om en timme till :P Henrik ringde och sa gomorron och sa att han var på stationen här i Åmål.. Han hade slutat tidigare och ville komma hit :) men han tog bussen ändå, vi bestämde att vi ses lite senare istället ;P Jag har nämligen lovat mamma att gå ut och gå med Minja en sväng nu på förmiddan.. Och sen vid ett-tiden ska jag med mamma och gänget och luncha på Thaiköket :)

Precis ätit frukost.. Ska fixa iordning mig lite nu och sen gå ut och gå med Minja stumpan :) Detta kommer bli en bra dag, det känner jag på mig ;)


Sova!

Nu ska jag borsta tänderna och kika klart på Scrubs.. Sen blir det natti! Men först ska jag ringa och säga gonatt till min babe :)

Sov så gott!


Kärlek!

Prata nyss med Henrik! Han sa att han ville komma hit idag men tittade på klockan försent och då hade den sista bussen redan gått =( Men jag åker ganska tidigt till han imorron så vi kan mysa hela eftermiddag/kvällen istället :)

Det är så underbart att vara med honom! Vi myser verkligen varje gång vi ses! Kramas och pussas hela kvällen, ligger och tullar i varandras hår osv. Vi har varit tillsammans i över 1 år och 10 månader och jag känner mig lika nykär än när jag tänker på honom. Kan bara ligga och titta på honom och känna va mycket jag tycker om honom. Det är så himla skönt att känna så för nån! Kärlek! Jag är mig själv rakt igenom när jag är med han och jag har aldrig kännt såhär för någon förr. Mitt längsta och bästa förhållande jag haft.. Det har gått lite upp och ner ibland men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. När vi inte bor tillsammans längre så känns det så bra när man saknar varandra. Det finns inget bättre än att ses då!

Som sagt, jag älskar honom av hela mitt hjärta! Han är den bästa jag vet!

Massa kärlek till dig mitt gos!


Ojdå..

Jag tänkte käka lite fil till kvällsmat också.. Men jordgubbarna var så goda så jag slängde i mig hela paketet nästan. Och sen var jag proppmätt.. Så det blev ingen fil idag :P Nåja.. Satt och tänkte på en grej nyss förresten. Har under hela vårterminen som var tyckt att det var skitkul att dansa. Kände det efter träningen idag också. Fan va kul det är! Hade nog tröttnat lite för ett tag sen om jag tänker efter, men nu kan jag nästan inte få nog. Längtar redan till hösten då den nya terminen kör igång.. Och jag ångrar mig verkligen inte att jag anmälde mig till sommardansen :)

Jag har fått tillbaka dansglädjen, and I love it ;)


Just Dance!

Sommardans!

Var hur kul som helst :) Många krångliga steg att bita i, men man blir alltid lika glad när det sitter ;P Nästa träning är på onsdag igen och då ska jag fan kunna det :P Får gå och köra danserna om och om igen i huvudet som jag brukar göra.. Även fast jag inte tänker på det :P Det är jobbigast när jag ska sova.. Då kör jag steg även fast ja inte vill :P

Nyss tagit mig en skön dusch och nu blir det jordgubbar :)


Gunnar ;P

Mat!

Manuela kom över till mig en sväng och sen gick vi bort till danslokalen.. Jag städade och Manne var DJ ;P När jag var klar gick vi bort till Ica för där var mamma och pappa och handlade.. Åkte med dom hem och sen knalla Manuela hem till sina föräldrar :) Just nu gör jag inget speciellt alls.. Mamma står nere och grejar med maten så snart ska vi äta :)

Ikväll börjar sommardansen! Är laddad som fasen :D Tycker det ska bli jättekul! Minns inte sist jag var med på sommardansen? Så det ska bli himla kul :) Bra låtar och vi har Alex som instruktör. Kan ju inte bli så mycket bättre ;) Vi har träning ikväll, så innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på? Bara vara här tror jag :)

Nu ropade mamma, nu är det mat :)

Bra helg !!

Ojoj, nu har jag allt varit seg på att uppdatera för er mina vänner.. Men nu är jag tillbaka :) I lördags gick jag och Lina till stan en sväng och hittade present till mamsen :) Får hoppas hon blir glad! Sen så gick Lina in på systemet och köpte lite gott inför kvällen, tog oss en promenad hem och käkade lite resten från i fredags innan vi började göra oss iordning.. Vid sex-tiden kom en kompis till Erik.. Då blev det grillat och en cider på det.. Var inte hungrig för fem öre med tanke på att vi nästan precis hade käkat :P Vid sju ungefär blev vi upphämtade av Linas kompisar.. Åkte bort till förfesten borta i Våxnäs hos Björn och Josse :) Blev musik, lite dans och många skratt där :) Sen senare på kvällen tog vi en taxi in till stan.. Trodde vi skulle till Nöjes men dom ville till Blue moon bar istället så vi åkte dit.. Är 23 år där så inte säkert att jag skulle komma in med tanke på att jag är 19 :P men dom fixade in mig och där var det skitkul ;) Spelade himla bra och dansvänlig musik ;) Vi dansade hela kvällen.. Tog en promenad hem med klackarna i handen så det var himla skönt att komma hem och lägga sig ;)

Igår blev det en sovmorron till tolv ungefär.. Behövdes med tanke på att jag låg vaken mellan fem-halv sju och kunde verkligen inte sova.. Det gick bara inte :P Men till slut somnade jag och vaknade vid tolv igen :) Gårdagen blev det bara soffläge och kikade på repriser.. Jag tog tåget hem klockan sex och när jag kom hem tog jag en dusch.. Vid halv nio kom mitt underbara gos och vi gick till Ica och köpte lite mat.. När vi kom hem käkade vi och kollade på film.. Myste hela kvällen tills vi somnade framför tvn vid tolv ungefär.. Då stängde jag av tvn och vi somnade om igen :) Klockan åtta imorse pallra vi oss upp för Henrik skulle till skolan.. Jag tänkte somna om men det är några som spikar och borrar i lägenheten intill så det var bara att gå upp det :P

Ska käka lite frukost nu och lägga mig framför tvn igen.. kanske kan somna en liten stund igen för nu blev det tyst här ;P Bilder från gårdagen kommer kanske någon dag framöver.. Det är Lina som fick stå för fotandet eftersom min kamera är konstig.. Så jag väntar bara på att hon ska uppdatera ;)

Lovely :)

Igår kom jag till Karlstad vid halv fem ungefär.. Då tog jag mig en promenad hem till Lina och Erik :) Lina jobbade fortfarande men Erik var hemma så jag behövde inte sitta i trappuppgången denna gången, haha ;P Vi gick bort till ica för att köpa mat.. När vi kom hem lagade vii tacos och det var så gott så.. Sen så blev det hockey för hela slanten.. Men det gick ju skit så det var inte roligt att kolla längre =/ Men då satte vi på en film istället som vi kikade på :) Vid halv et ungefär kom vi i säng och jag somnade direkt :)

Vid nio imorse vaknade jag av att Linas katt Charisma satt på kanten vid mitt huvud och lekte med min lugg haha.. Sen så var jag pigg :P Låg och myste med henne en stund innan Lina och Erik pallra sig upp vid tio.. Nu sitter jag vid tvn och Lina grejar ute i köket. Så snart blir det frukost :)

Sen ska vi göra oss iordning lite och försöka komma ner till stan vid tolvtiden ungefär. Tänkte leta present till mamma som fyller år nästa vecka.. Måste in en sväng på systemet  också inför kvällens bravader ;)

Har det kanon här.. Är så glad när jag får träffa Lina :)



 


Varning!

Vilka mysiga kort jag blivit taggad på facebook! Någon utekväll för ett tag sen.. Galet på Hc! Dom bjur jag på ;)

 

Emelie: Men usch, in med slipsen väl...hahaha....
(Jag kunde inte ha sagt det bättre själv ;)

Påväg nu!

Nu har jag satt mig till rätta på tåget :) Så mycket skönare och fräshare att åka länståg.. Det brukar inte vara så mycket folk på dom + att det är fräshare stolar ;) Så nu är jag alltså påväg till Lina i Karlstad :D Blir mat och mys framför tvn ikväll.. Blir nog hockey tror jag :) Imorron blir det däremot party! Det ser jag fram emot ;) Ska bli så kul att träffa henne igen! Jag får aldrig nog ;) hihi..

Nu ska jag kika runt lite här så jag har något att göra på vägen :) Såg att jag har ett uttag ovanför huvudet med så ifall batteriet tar slut så äre bara och sätta i laddaren ;)

I forgot..

Glömde nämna igår att det var min och Henriks dag igår :) Älskar dig sötnos!

1 år och 10 månader med mitt gos!
♥ 070707 ♥


Gammal bild på oss :)

Skitväder =(

Åhh, jag blir så deprimerad när det är grått och blött ute.. Det ska ju vara sol !! Vart gömmer du dig nånstans? Hoppas du är i Karlstad för dit ska jag idag :) Ska till min underbara syster! Åker halv fyra och stannar tills på söndag.. Ska bli himla kul! Blir mycket äventyr och galenskaper som vanligt ;) Vet inte om jag skrivit det innan, men det blir iallafall ingen lastbilsutställning i Örebro.. Dom hann inte klart med deras lastbil så det blir ingenting.. Lite tråkigt, men det är ju ändå bra ifall det är sånt här väder imorron.. Inte så sugen på att stå utomhus i små kläder när det regnar sså förbannat :P

Igår var det en kanonkväll hos Sofia och Ove som vanligt :) Mycket skratt och roliga citat.. Halv ett kom taxin och vi åkte hem, jag gick och la mig direkt och somnade inte kort efter att jag la huvudet på kudden.. SKÖNT =) Vaknade vid tio idag och nu ska jag fixa iordning mig lite och packa inför en helg i Karlstad :)

PUSS & KRAM!

Myskväll!

Nu  sitter vi hos Sofia mätta och glada :D Blev pressad potatis, kalaskyckling och en himla god sallad =) Mätt som fan är jag nu.. Speciellt när man ska sätta sig och dricka vin efteråt :P men det går :) Siiter i Fia och Oves vardagsrum med dom, Manuela, Alex och Emelie ;) Mycket skratt vill jag lova.. Vi funderar på om vi ska beställa en taxi nu eller om vi ska ta en promenad hem sen som vi gjorde förra veckan hahah.. Inte helt osannolikt ifall Emelie har efterfest sen.. Det märks ;)

Nee nu ska jag fortsätta lyssna på deras tjöt.. Ove har ett föredrag om Black Jack just nu som ingen förstår sig nånting på hahhaa :D

PUSS!!


Hej :)

Dåligt med uppdatering var det häär! Men igår åkte jag till Henrik och vi myste hela kvällen så jag kände inte för att sätta mig vid en dator ;P Vi kikade på filmer och låg i soffan och bara tog det lugnt hela kvällen.. Vi kom i säng lite innan två och somnade vid tre eller nått.. Ingen utav oss var direkt trötta så vi låg och masa och skratta åt allting istället innan vi bestämde oss för att försöka somna :P Vilket vid gjorde till slut ;P

Imorse ringde klockan 7 eftersom Henrik skulle till skolan.. Åh nej, det orkade vi inte med.. Så vi somnade om och klockan ringde 8 igen.. Va nära att vi inte kom upp då heller, men lite tjöt från hans mamma så pallra vi oss upp.. Tog bussen klockan nio istället :) Vaknade upp i Åmål med märke på ena kinden för jag legat på Henriks axel och sovit halva vägen.. Mycket snyggt när det blir så ;) Jag kom hem lite innan tio och jag gick och la mig och sov en timme ungefär för jag var fortfarande trött.. Men nu är jag uppe och ganska så pigg ;)

Ska dra på mig myskläder nu och gå bort till mamma och pappa. Lovade igår att jag ska stå för maten idag nämligen. Min berömda lax med bulgur och den kalla goda såsen. Så jag ska snart gå bort dit och börja i köket ;)

Ikväll blir det mys hemma hos Fröken Westlund igen :D Jag, Manuela, Alex och Emelie ska dit ;) KUUUL! Vädret är väl inte det roligaste direkt men =/ Vi har roligt ändå :D

Good Morning Sunshine!

Vaknade vid halv tio ungefär.. Hade ställt klockan på tio för jag tänkte sova ganska så länge, men då vaknar jag ju självklart innan det :P men jag är pigg så då gör det ju ingenting :) Ska käka frukost nu.. Eller ah, frukost och frukost.. Jag har ingenting här hemma.. Så det får bli knäckebröd med keso på.. Tråkigt :P Sen ska jag fixa iordning mig lite och gå bort till HSB-kontoret för att kolla på färgprover till köket. Jag kom aldrig iväg dit förra veckan som jag egentligen skulle. Så det får jag göra idag :) Det har även gått en propp här =/ Några uttag som inte funkar här hemma.. Jag trodde ju min hårblås gick sönder häromdagen, men då var det en propp som gick. Så jag får höra med hon på HSB.. Antar att hon säger att jag får ringa vaktmästaren så han kan komma hit =P

Men nu blir det knäckebröd :)


Bra dag!

Blev kramkalas i sängen fram till fyra med min goa pojk idag :) Han tog bussen hem tjugo i fem och då gick jag hem till mamma och pappa där Jimmie och busungen Joline var :) Blev lite käk och sen var jag kvar där tills elva nu ikväll ungefär. Pappa var hos min bror Thomas och kollade fotboll så då stannade jag kvar och höll mamma sällskap framför tvn ;) Pappa körde hem mig och nu ska jag snart ta mig en dusch!
Satt hela eftermiddag/kvällen för att leta bra låtar till mina tre dansgrupper som jag ska ha till hösten. Dom ska ha tre låtar var, så 9 stycken letade jag upp idag alltså. Jobbigt det där.. Ska vara anpassat till gruppens ålder, lite nyare och äldre låtar så publiken känner igen dom + att det ska passa äldre och yngre i publiken. Och det ska även vara en lugn och fin dans och en svängigare och showigare! Nåja, jag blev iallafall klar med mitt låtval och jag blev nöjd :) Har mina idéer nu så det ska bli kul att börja med danserna under sommaren :)

Nu ska jag ta mig en dusch och sen krypa ner under täcket och glo på tv tills jag blir trött :)

GOD NATT!

Överraskning!

Igår trodde jag ju att Henrik skulle komma hit men då hann han inte med bussen =/ Tråkgit men sant.. Vi satt uppe till halv tre eller nånting och pratade men sen kände jag att jag behövde sova så vi sa go natt. Sen vid sex-tiden får jag ett sms av honom där det står: Lås upp och gå och lägg dig igen så kommer jag snart. Försök somna med, är där snart. Kyss! Så jag gick och låste upp med ett leende på läpparna och la mig igen och somnade om. Sen så vaknar jag av att han kommer och kryper ner brevid mig och kramar om mig. Åhh så mys! Han vet verkligen hur han ska göra mig glad när jag blivit besviken på att han inte kan komma. Så han tog en tidig buss till mig imorse :D Han ligger fortfarande och sover så sött brevid mig och jag är uppe. Vart på möte och sådär :) Undra när jag ska få liv i han? Han var ju uppe precis hela natten.. Nåja :)

Ska iallafall hem till mamma och pappa senare :) Dit och käka mat! Hade iallafall en väldigt bra start på denna dagen :)




Ideér!

Ligger nyduschad i min säng och spånar på lite ideér till hösten danstermin. Här är man ute i god tid ;) Älskar Pinks låt Dear Mr. President! Den ska jag ha till en av mina grupper :) Kan bli riktigt bra tror jag! Gillar verkligen texten i låten! Så det får bli den låten, en riktigt girlpowerlåt och en till lite mer jazzigare :) Så nu längtar jag tills jag kan sätta igång med danserna :) ska bli kul att ha en ny grupp till hösten också :)



Nu längtar jag även riktigt mycket tills jag och Manuela ska på Pink den 10 november! FAN VA KUL VI SKA HA! Eftersom jag var världens snällaste och bästa kompis och ge henne det i 20 års present så drar vi :D Wihoo!!

Städtant!

Såg i Manuelas blogg att hon hade varit duktig i förmiddags och städat.. Så jag kunde ju inte vara sämre själv ;) Så nu har precis städat klart.. La undan alla kläder som låg utspridda i precis hela lägenheten och sen dammsög jag överallt. Det behövdes vill jag lova! Juste fan, jag har ju disken kvar.. Va jobbigt =/ men men, det är bara att diska undan det, är inte så mycket nu så det går fort :) Sen får jag ut med soporna och gå bort och köpa schampo :) Sugen på något gott också.. Jordgubbar vore inte helt fel faktiskt :)

Längtar till helgen också! Då ska jag till min kära syster i Karlstad igen :) ♥ Åker dit på fredag och stannar tills söndag! Som det ser ut just nu ska vi till ett ställe utanför Örebro på lördag för att vara med på en lastbilsmässa :) Stå och vara snygga och locka folk till en lastbil för att få folk att rösta på just den lastbilen ;D Men inte helt säkert än så vi får se hur det blir till helgen. Men jag hoppas det blir så att vi kommer iväg, det var så kul sist gång vi gjorde det :) Men även om det inte blir av så åker jag till Karlstad iallafall.. Blir såklart partaj på lördag :D Då får Lina även hänga med ut så jag kan dansa med henne. Vi skakar rumpa bäst tillsammans ;D


Love


Brrr..

Skulle nog inte ha tagit jeansshorts och kortärmat idag. Solen försvann ju så fort jag gick utanför dörren :( Trodde jag skulle få sola lite idag, men så blev det med det :P Är hemma hos mamma och pappa nu och precis käkat köttfärssås och makaroner :) Bror Thomas va här och åt också :)

Nu ska vi åka ner till banken för att fixa lite grejer!

Måndag!

Hejsan svejsan! Nu är det måndag igen :) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Hem en sväng till mamma och pappa iallafall vet jag :) Ska med pappa till banken sen och fixa lite grejer. Så nu ska jag börja göra mig iordning och sen ringa mamsen :)

PUSS

Sova?

Är så trött så det svider i ögonen! Ska lägga mig till rätta nu och sova.. Måste bara borsta tänderna först! Och ringa min babe och säga go natt såklart :) Längtar tills imorgon, hoppas jag får mysa med han då ♥

God Natt!

Ledsamt!

Dansuppvisningen idag gick kanon och är här med avklarad för denna terminen.. Vart minst lika känslomässigt idag! Jobbigast var det idag när vi körde sista dansen. Usch, tårarna bara rullade under dansen. Alex gjorde ju den dansen till oss och det blev ett väldigt känslomässigt slut på uppvisningen. Dansade till Melissa Horn - Kvar i nått jag lämnat. Vackraste låten jag hört nångång tror jag! Bästa och jobbigaste dansen jag gjort.. Känslorna bara bubblar upp! Va jobbigt idag med när Sofia höll tal till han för tredje gången. Han är omtyckt iallafall, det ska han veta. Inte många dansares ögon som var torra efter föreställningarna. Våran lilla Alex :) Vi började ju dansa samtidigt. Jag var fyra och han va 5-6 nånting. Så vi har dansat i 16 år tillsammans, härjat på varenda dansuppvisning.. Har ju även så sjukt kul tillsammans utanför dansen. Jag och Manuela är hans små töser :D Nåja, han ska ju inte åka iväg till New York än. Vi har en hel sommar på oss att hitta på massa bus som bara vi kan :)

PUSS!

Trött!

Ojoj va trött jag var idag då.. Men vid tio så kom jag allt upp :) Tog mig en dusch eftersom det aldrig blev av igårkväll när jag kom hem.. Va alldeles för trött och somnade i sängen nästan direkt jag la mig :P Så nu är jag nyduschad! Min hårblås gick sönder förut när jag skulle sätta på den. Den bara la av, så jag får låta det självtorka och fixa håret när jag kommer dit. Mamma kommer snart och hämtar mig, Manuela och Alex. Är genrep halv tolv så vi åker dit då. Ska iofs inte vara med eftersom vi hade vårat genrep igår.. Men mamma måste ändå dit så vi åker med nu :)

Så idag är det en föreställning klockan 15.00!

LET´S GO!


Omtumlande dag!

Tänker bara vara kortfattig nu för jag är så fruktansvärt trött så jag ska faktiskt gå och lägga mig så fort jag har duschat! Igår var det personalfest hos Sofia W med massa härliga människor :) Skrattade precis hela kvällen så jag hade kramp i både kinder och magen. Verkligen en lyckad kväll! Var hemma klockan tre i natt och upp klockan sju för att packa och förbereda sig inför dagens bravader. Varit dansuppvisning hela dagen.. Först en föreställning klockan tre och sen en halv sju. Var mycket skratt och tårar. Alex ska ju till New York till hösten så detta va hans sista dansuppvisning med oss. Vi avslutade med en väldigt fin och känslomässig dans och sen höll Sofia ett väldigt fint tal om Alex. Tror inte någons öga var torrt. Jobbigt och många tårar alltså. Kommer nog bli minst lika ledsamt imorron!

Men annars så har det gått skitbra.. Missade ni dagens föreställningar tycker jag att ni ska ta chansen imorron klockan tre :) För då kör vi en till occh det är den sista. Och nu är jag så sjukt trött så nu ska jag duscha och lägga mig och sova. Något jag inte gjort många timmar dom senaste tre dagarna!

Sov gott, PUSS!

Roligt igår !!!

Riktigt rolig kväll igår :D Kan inte bli så mycket bättre när man är med tjejerna hos Emelie.. Va en himla rolig förfest! Sen så drog vi till Hc.. Massa folk överallt och Rydell och Quick spelade en stund.. får panik när det är så mycket folk så jag och Manuela knalla fram och tillbaka hela tiden :P Sen när dom hade spelat klart blev det massa, massa dans som vanligt ;) Träffade Henrik där också :) Han följde  med mig hem och vid tre tiden så blev jag så jävla hungrig så jag ringde Ceylan och knalla dit.. Inte en jävel på stan verkligen, det var helt dött haha.. sen så somnade vi och vaknade skafötters och hade Henriks fot i ansiktet. Liksom varför somnade vi så? + att jag hade sätt på tvn så den hade stått på hela natten.. Herregud :P Lyckades vakna vid tio och jag kom på att det är helgdag idag så det går typ bara två bussar på hela dagen. En tjugo över tio och en vid fyra. Så jag försökte få liv i Henrik i si så där tio minuter.. Till slut så gick det och han åkte hem :P Så jag jagade iväg han haha :D Ska nämligen och maja idag med mamma, pappa, Lina och Erik. Dom kom hit idag så jag vill umgås med dom idag ute i solen :) Så nu ska vi snart åka iväg till nått ställe och grilla korv och mysa :) Hört att Lina ska bada också? Var ju lite som en tradition och bada på 1a maj när man var liten.. Men jag tror jag skippar det idag faktiskt haha.. men då kanske jag piggnar till ;P

Men nu ska ja ringa mor och se om dom är på gång. Jag är hungring =)

Ha en bra 1 maj så hörs vi senare ;) PUSS!

RSS 2.0