Tjoho!

Helgen var väldigt lugn och skön :) Var hos Kim och kollade på Sunes jul, Troja, Wall-E osv, osv.. Bara massa film och mys alltså :) Igår åkte jag och Henrik hem till han.. Hälsade på en sväng och sen tillbaka till Kim och gänget :) Klockan 04.00 i natt åkte Henrik till Skövde igen :( Usch va tråkigt! Nu ses vi inte på 2 veckor eftersom han har helgtjänst nästa helg.. Men men, det är som det är.. Snart är han hemma hos mig i hela 3 veckor över jul och nyår ;D Det ser jag framemot!

 

Själv så åkte jag hem 06.15! Tog mig en liten tupplur när jag kom hem och sen blev det duschen och gjorde mig iordning :) Klockan 10.00 befann jag mig på Stilmagazinet :) Började min praktik idag och det gick hur bra som helst :) Känner mig redan som hemma där! Underbart goa tjejer jag jobbar med! Dagen bara flög förbi :) Jobbade till fem ungefär.. Då kom mamma och hämtade mig och jag hämtade min älskling Skrållan :) Hem snabbt för att byta om och gå till danslokalen och ha extraträning med mina grupper :) Lite tråkigt när man vet att det var sista gången med Stjärncompaniet och Showcompaniet =/ men så är det :) Får rocka på dansuppvisnigen till helgen ;)

Nu är jag helt slut.. trött som bara den! Precis duschat och nu ska jag krypa ner i säng och kolla klart på Faddergalan som jag egentligen inte orkar kolla på :P Imorron blir det en lång och rolig dag igen :)

PUSS!


Dagens låt!


Så mysigt!

Vid sju igår hämtade jag och mamma Henrik på tågstation :) Åkte hem till mamma och pappa och där åt vi hemmagjord pizza och spelade yatzy och poker.. Blev öl, bacardi och grogg! Mycket, mycket trevlig och roligt hade vi :) Jag och Henrik gick hem vid halv ett typ.. Blev duschen och sen mys :)

Gick upp vid ett idag typ.. Blev dusch igen och sen gick vi till Ica och köpte lussekatter och vanlijdrömmar :) Gick hem till mamma och pappa igen och fikade.. Första lussekatten för i år :) Kaffe till det! Tjuvstartade med att tända första ljuset i adventsljusstaken också eftersom jag inte är hemma imorron :P

Sen tog vi bussen till Bengtsfors klockan fyra så nu är vi alltså här.. Är hemma hos Kim! Får se vad som händer ikväll.. Bara lugnt tror jag :) Skönt det!

Så helgen har alltså varit väldigt bra hittills och den kommer fortsätta bra också! Imorron är det redan första advent också.. Tiden går fort!


FREDAG!

Idag steg jag upp med ett leende på läpparna ;D Fint väder och det är fredag !! Dagen då jag går sista dagen på Work Factory, luncha med Manuela och Sofia på Thaiköket, pilatespass på Gullsjö och Henrik kommer hem ikväll! Kan ju inte bli så mycket bättre ;D WIHOO!


Varm plåtning!

Gick ifrån träningen en kvart tidigare för att hinna sminka mig till plåtningen halv tio! Hann bli klar precis och då kom Tony och hämtade mig och vi åkte ut till Karlberg.. Fotade nere i logerna! Där det var VARMT! Blev ju inte dåligt svettig på träningen och sen stressa hem och kleta på mig massa smink.. Så det var varmt men det gick bra tror jag :) Kändes bra iallafall! Ska bli spännande att se :)




Var hemma efter tio och sen dess har jag inte gjort något större.. Pratat med Henrik och bokat tågbiljett till han som kommer hem imorron :) Är i Åmål kvart i sju om allt går som planerat! Då blir det hemmamys med mamma och pappa.. Käka mat och spela yatzy/kort ;D Sen så har jag även bacardi i kylen som står och väntar på mig ;)

Nu blir det duschen och sen sängen! Svider i mina ögon av allt smink och trötthet! Ska bli skönt att sova efter denna braiga dagen :) Den har varit lång men bra!

 

PUSS!


Inget vaccin!

Vaccinet var slut så jag får göra ett nytt försök imorron :) Störande när man ställt in sig på något och så blir det inte av.. Men men, shit happends ;P

Manuela har vart här en sväng och lånat en kruka till hennes nya julstjärna :) Just nu gör jag inget speciellt alls! Va meningen att jag skulle skura badrummet men det tar jag imorron istället! Får gå till träningen om en halvtimme och då har jag inte hunnit klart.. För när jag städar toaletten gör jag det nooooga!


PUSS!


Bra dag!



 

Promenad med Minja :D Blöt och söt! Hon är världens goaste!

Sen så har jag även fått plåstrat om mitt finger! Inte så jättediskret kanske haha.. Men det bara pumpar blod så det är lika bra att slå till med lite extra ;) Sofia ringde mig förut och frågade hur det var med mig.. Tyckte så synd om mig sååå ^^ Hahah.. Fick oss ett gott skratt ;) Skickade nämligen ett mms till henne på det! Törr humor ;)


Stackars mig!

Nu är mamma och pappa hemma! Dags att hacka grönsaker och steka hamburgare :) Sen blir det snabba ryck till Vårdcentralen för att ta sprutan :) Senare ikväll blir det träning halv 8 - 9! Halv 10 ska jag träffa Tony för att fota lite :) Får köra på svettig wetlook om Emelie kör hårt med oss ;D haha


Så härligt!

Vart ute på nästan en och en halv timmes långpromenad med Minja! Nu är hon trött sötnosen så nu ska vi mysa :) När jag kommer hem sen ska jag lägga in bilder på henne när jag torkar henne med handduken efter promenaden! Så söt :D


Hundvakt!

Idag ska jag passa Minja hela dagen :) Är just nu på WF men slutar om en kvart ungefär! Då blir det långpromenad med lille gosan :) Vet inte när mamma och pappa kommer hem men ska iallafall hem till mig och städa klart senare i eftermiddag! Känns så skönt att ha det fint och mys hemma :)

I eftermiddag blir det även min tur att ta svininfluensasprutan! Lika bra att ha det gjort :) Om jag blir dålig så hinner det gå över till dansuppvisningen som är nästa helg så det är rätt tillfälle nu :)

Imorron kommer även Henrik hem ♥ Då blir det fredagsmys hemma hos mamma och pappa :)

 

PUSS!


Julstädat!

Efter WF gick jag till Papaya och höll Emelie sällskap en stund :) Köpte mig ett par svarta pärlörhängen för 19kr :) Fyndat ;) Halv ett slutade mamma jobba så jag åkte med henne hem! Skönt med skjuts i regn och rusk! (rimmade nästan?)

Väl hemma hos mamma och pappa blev det kyckling och ris, lite tv-tittande och bara slappade! Åkte hem till mig igen och drog igång med storstädningen! Diskade, bytte gardiner, fastnade i förrådet - ja, det är sant! Bytte i sängen och dammsög också! Har bara lite småsaker kvar + skura inne i badrummet! Hann inte med allt idag för halv 9 var det dags för träning :) Gick kanon förutom att jag gjorde något när jag drog av mig hotpantsen så jag drog i ena tummnageln i golvet och fick ett jävla hack i långfingret! Började blöda som bara den.. Hängde inte med vad som hände riktigt men det gick bra ;P Sofia plåstrade om mig och blåste lite :D Hahah..

På tal om att jag fastnade i förrådet förut.. Jag har ett ganska så litet förråd och det är inte bra ljus alls så jag brukar oftast få stå och lysa med mobilen.. Men denna gången glömde jag mobilen så jag fick lita på att känna mig fram.. Rotade igenom ena lådan för att leta upp adeventsljusstaken! Fanns inte i den första så jag tänkte att den måste ju ligga i den andra (vilket den gjorde).. Men den stod bakom en stor hylla som jag tryckt in där inne! Jag krånglar och slingrar mig in utan problem och får tag i ljusstaken.. Sen skulle jag ut igen! Det gick sämre däremot.. Gick inte alls med andra ord! Jag var fast bakom den förbannade hyllan.. Varför kommer man alltid in på ett bra sätt men inte ut lika smidigt? Ingen mobil hade jag heller så jag kunde inte ringa efter Manuela.. Så med lite våld och smått panik fick jag undan hyllan och kom ut på något fult sätt! PUST! Det var ingen lek vill jag lova..

 

Inte alltid lätt att julstäda ;) Men bra blev det och imorron fortsätter jag :)

 


Myspys :)


Regn igen!

Trååkigt! Snart första advent och det regnar :( Får ju ingen julstämning direkt men! Blev ju ingen storstädning igår som det var tänkt så det tar jag idag istället.. Det behövs som sagt så :) Vill ha lite myspys när Henrik kommer till mig på fredag :) Saknar han massor nu!

Sitter på WF! Pelle är sjuk så vi har en annan och vi går bara till 12.00 idag! Sen ska jag till Papaya för att låna jeansshorts av Emelie som jag ska ha på dansuppvisningen! Har ju inte fixat det än =/ Och om inte dom passar vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Vill ju gärna inte klippa sönder ett par.. Men men, det fixar sig väl =)

Ha en bra dag!



Köss på er ;)


Bra dag!

Vissa dagar mår man bättre än andra! Idag har det varit en sån dag faktiskt.. Vet inte varför men jag har vart glad idag :) Blev dock ingen storstädning som det var tänkt :O Somnade framför tvn :( Och sen var jag tvungen att göra mig iordning till plåtningen! Halv sju var jag där och det gick bra :) Tog bara en halvtimme ungefär! Gick bort till danslokalen och väntade på att jag skulle börja halv åtta! Vara bara 5 st med idag, hälften var sjuka! Tråkigt =( Men så är det.. Vi tar en extraträning på måndag istället :) Krya på er flickor!

Ligger och myser med Skrållan nu! Hon är världens goaste.. Min lilla skrutt har blivit stor nu! Hon blev 6 månader i fredags (20 maj är hon född).. Men hon är fortfarande min lilla skitunge :) ♥

 



Vi är kära i varandra!


Sol idag!

Skönt det är när solen skiner ute :) Blir genast på mycket bättre humör! Idag blev det WF en timme på morgonen.. Imorron kommer det 4 st nya.. Ska bli intressant :P När vi slutade blev det promenad hem till mamma och pappa! Ätit lite och nu ska jag snart hem till mig igen för att storstäda! Julgardiner ska upp och byta ut lite röda dukar osv :) Nu ska det bli myspys hemma hos mig :)

Halv sju ska jag plåta med Tony för en annons till dansuppvisningen! Sen går jag direkt till danslokalen med fixat hår och massa smink för att undervisa halv åtta-nio! Sista gången med Studentcompaniet!

Nästa termin ska jag inte ha Stjärncompaniet eller Showcompaniet längre! Kommer sakna mina små godingar :( Är ju meningen att jag ska försöka ta mig till Karlstad så vill inte ta för många grupper när jag inte vet hur det blir.. Därför blir det bara en grupp för mig nästa termin. Studentcompaniet alltså! Blir bra :)

Nee, här kan jag inte sitta längre! Nu ska jag hem och städa och lyssna på Pink :D Underbara dag!



PUSS/ E ♥


Måndag!

Har varit en lång och bra helg i Bengtsfors med Henrik! Vart hos Kim hela helgen nästan och bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt alls.. Väldigt lugnt med andra ord :) Jag älskar Dig Henrik!

 

Idag har jag jobbat 18-21.00 och nu är alla danser klara! Känns hur gött som helst :)

 

Nu blir det duschen och snart sängen! WF imorrn :)

 

PUSS!


Snabba ryck!

Tränade till nio.. var hemma tio över nio! Sen packa ner mina saker + Skrållans! Mamma kom och hämtade Skrållan och jag gick till bussen.. Hann preciiis! Den gick halv tio :P så full fart asså :) Är framme i Bengtsfors om en halvtimme ungefär.. Vi sover hos Kim i natt :) Det första jag ska göra är att duscha för jag känner mig inte så där jättefräsh nu efter träningen och all stress efteråt ^^

PUSS!


Torsdag!

Sitter på WF nu.. Johanna sitter brevid med hörlurarna i öronen och sjunger! Spelar Harpan också.. Bra start på morgonen ;)

Annars så blir det bara lugnt idag! Träning ikväll med MTV/street :) Ska bli kul! Träningen igår gick jättebra.. Danserna sitter nu och hade även med kläderna igår! Ser bra ut :D

Förövrigt fyller jag 20 år om en månad! Dags att räkna ner nu ;) WIHOO!


Ber om ursäkt!

Jag har kommit in i en liten tråkig bloggsvacka just nu känner jag.. Men jag är för kär och lycklig för att sitta framför datorn och skriva här :P Mitt gos är hemma så blir lite dåligt med det just nu! Men det får ni klara er med.. På måndag är jag ensam igen, då antar jag att det blir mer uppdatering ;)



Glitter in the air!


HEEJ!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera under helgen men det har sina anledningar :P I fredags kom Henrik till mig! Då blev det bara massa mys som vanligt, vitlöksbröd, blåbärssoppa osv. På lördagen tog vi bussen till Bengtsfors hem till Kim och där har vi varit hela helgen :) Bara tagit det väldigt lugnt, kollat på film mm. Igår blev det en tripp till Vårdcentralen i Bäckefors för Henrik är dålig.. Och därför är han HEMMA en hel vecka till! Kan ju inte bli bättre :D Wihoo!

Jag åkte hem kvart över sex imorse.. Har varit på WF hela dagen! Något jag glömt att berätta är att jag har fått praktikplats på klädaffären Stilmagazinet här i Åmål :D Så den 30 november kl 10.00 drar det igång! ÄNTLIGEN !! Ska bli så  skönt att komma ut i arbetslivet nu :D Så det är jag jätteglad över.. Även om det är praktikplats! Sen får man se vad det leder till :) Är bra träning om inte annat med tanke på att det är sånt jag vill jobba med :) Så det känns hur bra som helst just nu! Ska självklart fortsätta söka jobb i Karlstad :)

Har precis fått hem min tösonge också.. Skrållan har vart hos mamma och pappa i natt :) Hon har saknat mig, det märker jag det ;) Ligger och gosa brevid mig här nu och piper emellanåt för att ja ska gosa tillbaka :D Så det ska jag göra nu efter att jag ätit mat :)

18-21.00 blir det jobb på dansskolan! Sen träffa mitt gos ikväll :)

DET GÅR BRA NU!


Nu vänder det..

Jag känner att turen är på min sida nu.. Magkänslan säger att det är påväg att vända till bättre tider :) Jag känner mig lycklig, är frisk igen, har en underbar pojkvän, haft två förbannat bra dagar i Sthlm med Manuela, får dansa igen och idag fick jag även ett väldigt roligt mail.. Berättar mer imorron om det efter mötet jag ska på :)

Imorgon kommer även min babe hem! Fredagar är det bästa jag vet ♥ Ska bli underbart att få hem honom äntligen :)

Så som sagt, jag mår väldigt bra nu! Älskar denna känslan!


 LYCKA !!


Bra dag!

Resan hem gick bra :) Fick springa till tåget i Karlstad eftersom vi var försenade.. Kom fram 20 minuter försent så hade endast några minuter på oss :P Men vi hann precis ;) När vi kom till Åmål åkte vi till mamma och pappa och käkade makaroner och köttfärssås ;) Sen hem en sväng för att byta om till danskläder och halv nio var det träning.. Gick bra och det var roligt ;) Sen skynda vi oss hem till Manuela för att kolla på första avsnittet av So you think you can dance :) Känns bra att det drar igång igen :D Kom precis hem till mig igen och nattat Skrållan! Saknat min lilla skrutt :) Ska bli mysigt att ha henne snosande i örat i natt :) Blir dusch först!

 

Kort från gårdagen =)

 

 

Globen precis utanför hotellfönstret :)

 
Bus och vin :)

 
 
 
 

 

Slutnumret! Pink hänger i det vita lakarnet :) Sen är det även bild på mig som kikar ut genom fönstret på hennes dansare efter showen.. Vi kunde inte sova så vi kollade när dom packade in allt :D


Slutnr. "Glitter in the air".. Droppar vatten av henne! Så bra!


På T-centralen i väntan på tåget :)


Frukost!

Sov väldigt gött i natt :D Kändes när klockan ringde kl 8! Ville bara ligga kvar i den goa sängen :) Men vi pallra oss upp och åt frukost.. Äter alltid lite mer när det är på hotell.. Lyx när man inte behöver göra iordning själv ;) Just nu gör vi inget speciellt alls.. Tar det lite lugnt innan vi ska packa ihop och dra in till stan.. Åker hem vid två :) då blir det lång och jobbig resa hem igen ^^ Men men.. Får tänka på gårdagen så blir man på bra humör direkt :D hoho..

" Leave me alone (I´m lonely) "


Herregud!

Vet inte hur jag ska beskriva kvällen riktigt? Började med att vi fick köa ute i kylan en halvtimme ungefär innan vi hade trängt oss in! Sen köpte vi popcorn och intog våra platser.. Evermore var förband! Aldrig hört talas om men dom hade bra låtar och sjöng bra :) Sen var det lite väntan och ändring på scenen och PINK drar igång! Det var det sjukaste jag varit med om tror jag :D Så fruktansvärt bra så jag vet inte vad! Satt med hakan nere vid golvet större delen av konserten tror jag.. Blev överraskad precis heeela tiden av hennes coola grejer! Hände massa hela tiden! Så sjukt jävla snygg, sexig, bäst på att sjunga live när hon studsat runt och hängt upp och ner i taket i två timmar ungefär! Fyfan vilken brud.. Hade inte tackat nej att byta liv med henne ;)

Så ahh, vet inte vad jag ska säga riktigt.. Bästa jag sett nånsin!




 






P!NK

Är på hotellet nu och dricker vin, laddar upp med Pinklåtar och gör oss iordning! Ska dra om en halvtimme ungefär och JÄVLAR vilken kväll det kommer bli :D

I´M STILL A ROCKSTAR!

PNK.jpg P!NK image by aad0513


Påväg!

Halv sju ringde klockan imorse men pallra mig upp vid sju! TRÖTT som bara den.. 09.52 rulla vi mot Karlstad och där fick vi vänta en halvtimme innan vi åkte vidare :) Så nu är vi alltså påväg till Sthlm med tåg! Är framme halv två :) Har precis ätit lite och nu ska Manuela kolla så jag återkommer senare ;)


Tonight´s gonna be a good night!


Bra start!

Denna dagen har varit mycket bra :) vet inte varför men allt har flytit på så bra bara! Började iofs med att försova mig så jag hann inte med min morgonpromenad :( Då blev jag lite depp men inget att göra åt :P Sen blev det WF mellan nio-tolv! Sedan lunch till halv två och sen tillbaka en sväng :) När jag kom hem blev det ungefär två timmars powernap! Förstår inte hur jag kan vara så trött men så blev det ^^ Sen jobbade jag sex-nio! Inte gjort några steg innan lektionen men det gick väldigt bra ändå! Gjorde väldigt mycket faktiskt!

När jag hade jobbat klart kom Manuela över en sväng för att planera morrondagen lite :) Då drar vi på PINK för hela slanten :D Ska bli så sjukt roligt! Kommer bli en toppendag !!!

Ska kolla klart på America´s got talent och sen sussa :) Får INTE försova mig imorron :P

 

Förövrigt tycker jag om mitt gos jätte, jättemycket! Saknar han nått så fruktansvärt! Men snart är det fredag och det ser vi fram emot :)


Söndag!

Kom till Åmål vid tolv! Tråkigt att vara tillbaka men söndagen blev rolig ändå :) Åkte hem till mamma och pappa där jag och Lina kollade på film.. Eller Lina kollade och jag somnade ganska så direkt ;P Skönt! Vid halv tre blev jag väckt och då kom Jimmie, Liza, Bella, Joline, Thomas, Paola och mormor :) Blev massa god mat och prinsesstårta :) Myspys att träffa dom emellanåt! Synd att det inte blir så mycket mer än när vi har kalas bara! När klockan närmade sig halv sju gick jag till danslokalen för att träna bort tårtan ;) Blev Zumba för  hela slanten :) Väldigt roligt träningspass!

När det var slut gick jag och Manuela till Ica för att handla lite! Jag hade 45:- på mig och jag köpte yoghurt, blåbär/hallon och pålägg! Och det gick på exakt 45 kr.. Knepigt för det händer alltid mig att det blir på pricken! Ödet eller så har jag bara jävligt tur ;)

Inte gjort nått speciellt alls sen jag kom hem! Duschat, ätit kvällsmat och kollar just nu på film :) Blir snart natti natti! Behöver sooova! Upp halv 7 på min morronpromenad! Äntligen, saknat det i veckan när jag vart sjuk!

Så nu säger vi god natt :) Tråkigt att sova själv dock :( Vill ha mitt gos brevid mig! Men snart fredag :) Denna veckan kommer gå fort för det händer massa skoj ;)

PUSS!


I en båt en varm dag i somras! Ute på sjön hela dagen! Underbart!


Massa mys!

Anlände i Skövde halv sex! Då kom Henrik och mötte mig.. Vi gick och tog ut lite  pengar och sådär och sen vidare till hotellet. Jag lämnade min väska och vi tog det lite lugnt innan vi gick ut igen! Inte det lyxigaste hotellet kanske och inte det största rummet eller sängen heller! Men det dög helt klart :D Man får alltid plats om man ligger och kramas ;)

Sen gick vi och hämtade ut biobiljetterna, gick bort till Lumpenområdet och kikade lite utanför, gick till Willys och köpte lite mat osv.. Frukt, nötter, yoghurt, dricka m.m :) Mumma! Sen gick vi tillbaka till hotellet för att käka och sen vidare till bion vid nio! Kollade på En julsaga! Den var mysig men lite seg kanske.. Men helt klart värt att se :) När vi hade kollat klart gick vi tillbaka till hotellet och kollade lite på tv och bara tog det lugnt! Var trött efter dagens resande och Henrik var trött han också :P

 

Alltid lka tråkigt när klockan ringer och det är dags att säga hej då :( Henrik gick kvart i sju ungefär och jag låg kvar en halvtimme till och sen knalla jag bort till bussen som gick kvart över åtta! Tiiidigt! Så nu sitter jag alltså på bussen och är i Trollhättan om en halvtimme ungefär. Där blir det en halvtimmes väntan innan jag åker vidare till Åmål med tåg :) sen blir det kalaaaas för Lina :) Roligt!

Gårdagen var iallafall värt alla pengar som gick åt :P Så skönt att få träffa min baby :) Han är den bästa jag vet ♥


Älskar dig !!


On my way!

Sitter på tåget påväg till Göteborg nu! Lite segt att åka själv men det går allt bra :) Har ju datorn som tur är ;P Såg även på biljetten att det bara är 50 minuters väntetid i Gbg så det ska allt gå fort! Köpte mig en sallad innna jag åkte också som jag ska äta.. Börjat kurra i magen nu :P Sen är det 1.5 timme igen till Skövde! Snart är jag hos dig baby :)


Våran dag!

2 år och 4 månader med min älskling idag :) Och vad passar inte bättre då än att åka och hälsa på min going i Skövde :) Tåget går vid halv två mot Göteborg, sen får jag sitta och vänta där en timme tills jag åker med tåget till Skövde! Så jag är där halv sex :) Jobbig resa, men det går nog fort ;) Är ju något roligt jag ska till :) Kommer bli värre på söndag dock ^^

Så ikväll bli det alltså massa mys med Henrik ♥ Bokat bioplatser så ikväll blir det bio ;) Sen sova på hotell :) Iiihhh, jag är på så bra humör idag! Börjar med frukost :) Har lite att greja med innan jag åker! Så nu sätter vi fart :)

 

LYCKA!


Älskar dig så mycket! - 070707 - Bästa dagen!


Full fart!

Jaa, idag har dagen gått i ett! WF 9-14.00. Sen hade vi Step up 14-15.00 och jag klarade av att vara med hela tiden :) Svettigt och nästan utan hosta ;) Skönt! Sen hoppa ja upp på cykeln och drog iväg till solairet.. (hade soltid halv fyra) Klockan fyra var jag klar och jag cyklade hem.. hann andas ut lite och tog en snabbdusch! Sen åkte jag med tjugo över fem bussen till Bengtsfors för att åka till Kim.. Han, Robin och Daniel var där! Jag var snäll att åka dit endast för att hämta Henriks plånbok som han glömde förra helgen! Är jag inte världens bästa flickvän så säg ;) Jag åkte hem åtta igen, var trevligt att träffa dom lite också :)

 

Halv nio var jag i Åmål igen och jag gick av vid mamma och pappa! Kollade klart på Idol och FY FASEN va bra att Rahbi åkte :D Tålde han inte till slut så det var bra :D Var hemma hos mig vid tolv ungefär och nu har jag precis tagit mig en dusch! Känns inte som klockan är så mycket som den är.. Har vart uppe i varv precis hela dagen så det är skönt att ligga uppe lite :) Imorron har jag lång resa framför mig så jag får sova då ;P Då drar jag nämligen till Skövde för att övernatta på hotell med min underbara älskling :)

 

LÄNGTAR!!!


True love!

Jag vill gå på bal igen! Jag älskar min klänning ♥


Bättre!

Mår bättre idag! Hostar bara lite fortfarande.. Men det kan man leva med :) Är på WF idag men har lunch nu till ett! Ska snart till banken och sätta in lite pengar och sen byta om till träningskläder! Ska ha Step up på Gullsjö mellan två och tre! Får se vad mycket jag orkar men försöka går ju alltid :)

Pratat med Henrik också och dom slutar halv 5 imorron! Jag anländer halv 6 i Skövde så det blir ju perfekt :) Kommer bli en kanonbra kväll/natt! Längtar som bara den nuu :)

Nu får jag skynda mig!
PUSS!


Juste..

Färgade håret idag med :) Mörk mörk mörkbrunt :P Just the way i like it :)


Händelserik dag!

Idag har jag vart med mamma och gjort lite ärenden på stan! Köpte mig ett par vinterskor och presenter till Lina :) Hoppas hon blir glad ;) Kalas på söndag =) hihi..

Sen så fick ja även ett tråkig samtal från Henrik =/ Vet inte om ja har nämnt det tidigare men det är såndär "hälsa på - dag" i Skövde på lördag! Får åka dit och kolla hur dom har det i lumpen osv.. Så jag skulle åka dit med hans mamma och syster Jenny! Skulle även sova hos Jenny imorron tills på lördag, bokat hotell som ja och Henrik skulle sova tills på söndag, köpt tågbiljett hem på söndag, bokat bioplatser osv osv.. Ahh iallafall så ringde han förut och lät helt nere och säger "Det är inställt på lördag".. Mjahaa ja, varför de fråga ja.. Och det är pga svininfluensan! Skit !! Förstår inte hur dom kan säga det jämt två dagar innan =/ Men men, det är som det är och jag tänker åka dit ändå :) Tar ett tåg på lördag dit också.. Får kosta va det kosta vill för annars träffar vi inte varann på 2 veckor :( Så Skövde it is ändå :) Som det ser ut nu iallafall.. Skulle inte förvåna mig om dom ska sova ute hela helgen eller nått! Vi skulle höras imorrn så får vi se vad som händer! Får hålla tummarna :)

 

Nu ska jag iallafall sova! Är helt slut! Var med på träningen förut och det var nog ganska dumt! Gjorde ont i lungorna =/ Och nu ser ja helt suddigt typ! Svider som bara den i ögonen! Ska bli så skönt att sova! Blir WF imorron!

GOD NATT!


Trött!

Idag har jag vart trött hela dan :S Vet faktiskt inte varför? Låg och hostade till två eller nånting i natt.. BAH! Somnade till och från mellan nio-ett typ! Då ringde mamma mig och sa att jag fick gå upp :P Hon kom och hämtade mig och nu har jag precis ätit pannkakor :)

Har lite grejer att göra idag nämligen! Så nu ska jag och mamma snart åka till stan och fixa allting :) Och idag är det ingen vanlig dag för idag är det min systers födelsedaaag!

GRATTIS STUMPAN!


Onsdag!

Hemma från WF idag också! Känner att jag måste stanna hemma tills jag blir frisk för annars blir jag aldrig det :( Tråkigt men sant! Får se hur jag gör med Advanced-träningen ikväll.. Va huur längesen som helst jag var med nu men ja har ju aldrig varit frisk :( Å träna när man är förkyld är ju det värsta som finns nästan! Tror inte jag har nån feber idag iallafall.. Och det är skönt!

Nu har jag och Henrik bokat hotell i Skövde! Ska ju dit på lördag och hälsa på =) Sen så sover jag över där tills på söndag eftersom han inte ska med hem. Så nu är det fixat! Även bokat tågbiljett hem också.. Gött att ha det gjort :)

Sen så vill jag även färga håret igen! Mörkt såklart.. Och steka lite i solariet! Får se vad mycket jag orkar med idag :)


I made it!

Jag jobbade och jag klarade det bra! Svalde tabletter innan och drack massa vatten! Sen var det bara att köra! Vet inte hur många halstabletter jag spenderade under en och en halv timme! Många var det iallafall! Men det höll min röst nått sådär bra :) Hörde vad jag sa iallafall.. (hoppas jag) ;D Nee men det gick bra och kom väldigt långt på ena dansen.. Känns mycket skönt!

Nu är jag helt slut! Nu blir det en varm och skön dusch, sen lite frysta bär, tända ljus, mys under täcket i pyjamas och raggsockar! Släcka tidigt idag! Behöver sömn !! Ska försöka pallra mig upp och gå imorronbitti med om jag inte är helt död :)

Men nu duschen!


Mera kort!

Johanna taggat lite kort på facebook :)

 
 
 
 
 
 
 


Tisdag!

Blev hemma från WF idag också! Hade även tandläkartid 08.40 imorse men det fick jag ringa och ställa in.. Nu har jag tid 7 december istället! Sjukt att man får vänta så länge.. Men men, jag har inte ont i några tänder så det är ju lugnt ;P hehe..

Tog mig en ordentlig sovmorron idag, vaknade vid elva ungefär! Det som stör mig mest nu när jag är sjuk är att jag inte kan ta min morronpromenad =/ Känns inte bra att skippa det när jag lovade mig själv att göra det varje morgon! Men men, är man sjuk så är man! Ska försöka komma upp och gå imorron istället! Frisk luft har inte skadat någon om man har mycket kläder på sig :)

Ska upp till mamma och pappa snart tänker jag :) Hur mår jag idag då? Hmm, inte provat febern än men känner mig lite varm fortfarande.. Hostar som en idiot och funderar på hur mycket slemm det finns i min kropp egentligen? Tar ju aldrig slut!

Krya på mig!


Förjävligt!

Host, snor, ont i ryggen, slemm, tät i näsan, ont i magen, huvudvärk, feber, fryser, trött, svettas, känner saknad!

Inte mycket som är bra nu! Bäst att sova..
PUSS!


Stenhård!












Halloween, helt slut, sjuk!

Lördagkvällen blev hur lyckad som helst :) Jag, Manuela, Johanna, Helen, Lina, Malin och Jimmy samlades hos Manuela innan vi gick bort till förfesten i sj-stugan! En kompis till Emelie som fyllde år :) Hade trevligt och berömde varandras utklädnad :D Jag var alltså boxare som ni kanske kunde lista ut ;P Gick och frös precis hela kvällen! Hade ju bara shorts och sporttopp på mig !! Så det var lite segt :P Men jag försökte dansa mig varm ;) Vid två knalla jag och Henrik hem och sov.. Va mycket skönt :)

Igår var vi uppe vid halv tio redan! Mamma kom och hämtade oss för hon ville passa Skrållan under dagen :) Så vi körde hem henne dit och käkade frukost.. Sen åkte vi med bussen till Bengtsfors hem till Kim! Låg i sängen precis hela dagen! Kände hur jag började må sämre och sämre.. Trodde jag bara var lite dåligt dagen efter.. Men så låg de inte till! Rösten försvann nästan, hostade så jag spydde nästan,  var stekhet men frös ändå.. Sov i omgångar hela dagen! Sjuk igen =( Kände att ja hade jättehög feber.. Bahh! Försökte hitta lite ork iallafall så jag och Henrik gick till Ica för att handla lite mat.. Vi gjorde köttfärssås och spagetti! Mycket bättre än en fet pizza! Sen var jag sängliggandes igen.. Usch!

Tråkigt att Henrik åkte i natt :( Nu kommer han inte hem på två veckor! Snyft :,( .. Men på lördag är det "hälsa på - dag" hos dom så då blir det en roadtripp till Skövde :) Ska bli skoj! Jag blir kvar över natten.. Henrik och jag tar in på hotell :) Som det ser ut just nu iallafall ;) Längtar!!


Men just nu längtar jag bara efter att bli helt frisk! Det kan inte fortsätta såhär :(

Älskar dig Henrik


RSS 2.0