På bussen!

Igår blev det bara lugnt! Väldigt lugnt! Kollade på Smala Sussie och The Grudge 2 ^^ Kom i säng halv fem ungefär :O Så idag blev det en liten sovmorron till elva ungefär! Då åkte jag och Henrik hem till han för att fixa lite saker.. Sen tillbaka till Kim vid halv två igen :) Blev inte mycket gjort innan jag skulle med bussen ;P Är snart framme nu :) Då kommer Manuela och hennes mamma Annika och hämtar mig.. Åker hem till Annika för att bli sminkade av henne :) Idag är det ju Halloween och massa roligheter på G :) Får finbesök från Långserud av våran sötnos Helen :) Kommer bli en toppenkväll !!

HAPPY HALLOWEEN!


Fredagsmys!

Idag hade vi en mysdag på Work Factory :) Sista dagen för Patrik (ledaren) idag för han ska bo i Thailand i ett halvår.. Så idag blev det massa prat med fika.. Fruktsallad, nötter, glass och kaffe.. Mys :) Sen kollade vi på Dööörty Däncing filmen.. När jag, Lena och Patrik dansade :P Det va kul ;) Klockan två åkte vi upp till Kristineberg och spelade badminton och basket.. Va faktiskt riktigt kul :D Vi är galna ;P Johanna och Rebecka joinade oss tyvärr inte för det var deras första dag på Mc Donalds :) Hoppas det gick bra för dom! Vi slutade jämt lite efter tre och då åkte jag hem till Skrållan. Gjorde inget speciellt, tog det bara lugnt fram tills sju då jag åkte till Bengtsfors :) 

Är hos Kim just nu med han, Henrik ♥ och Robin! Gör absolut ingenting.. Har bara fredagsmys :)


Hoho ;P


You go girl!



Bra kämpat Johanna! Hårt jobb, hårt jobb!


It´s friday, i´m in love!

Igår skulle Henrik egentligen komma med bussen halv nio till mig! Men istället fick jag ett sms vid fem att dom kör genom Åmål istället! Så han kom till mig vid sex istället :D Jag hade soltid klockan sex så jag fick lägga ut nyckeln så cykla jag hem fort som bara den sen :) Åhhh, underbart! Käkade kvällsmat, myste, kolla lite tv, duschade osv.. Sen gjorde vi fruktsallad och tog oss en promenad upp till mamma och pappa. Åt upp den och pratade lite :) Längesen Henrik träffade dom nu så det va trevligt :) Sen blev det promenad hem igen! Då fick jag den bästa massagen nånsin av han ♥ Det var heelt galet och sjukt skönt! Det behövde jag vill jag lova :) Du är bäst baby! Vi somnade runt halv ett så jag var trött när klockan ringde halv sju imorse!! Va nära jag somnade om men jag pallra mig upp och tog min morgonrunda i friska luften :) Var meningen att Henrik skulle med också men han fick jag inte liv i ^^ Ligger forfarande och sover så sött :) Men jag ska snart väcka han för hans buss går om en halvtimme.. (om han orkar upp) För min del blir det WF 9-15.00! Sen tar jag bussen till Bengtsfors för att fortsätta mysa med min favorit :)

KÄRLEK!


Hejsan!

Fixat en massa ärenden på stan idag! Skönt att ha det gjort :) När jag var klar med det jag skulle göra så cykla jag hem till mamma och pappa.. Stod för maten idag med :) Lax, bulgur, kall sås och sallad blev det :) Jag är bäst på det ;) Alltid lika gott :) Igår gjorde jag köttfärssås och spagetti.. Också megagott :) Fast jag åt med bulgur till istället.. Jag är nyttig jag ;)

Ska snart åka med mamma och mormor till stan igen.. Följa med och handla lite mat! Behöver fylla på kylskåpet lite :) Sen ska jag hem och plocka undan lite saker.. Henrik kommer ju till mig idag :) Behöver kanske inte så ut som ett bombnedslag av kläder då ;P

Inte helt omöjligt att det blir en sväng i solariet senare också! Blir så sugen på det när det är såhär kyligt ute som det är nu! Sen så börjar jag bli blek också och det trivs jag verkligen inte med :P

Annars så ser dagen lugn ut! Längtar tills goset kommer till mig! Blir myspys hela kvällen :) Mår som bäst när han är hemma :) Härlig känsla i magen!

PUSS!


Äntligen torsdag!

Vart ute på morgonpromenaden som var ganska dramatisk idag.. En dam (50+ kanske) kommer cyklandes emot mig och ska köra upp för trottoarkanten.. Helt plötsligt ser jag hur hon halkar till med däcken och stuper i backen! Sprang fram till henne och fråga om det var okej och det hade gått bra! Phuu! Hon sa ath hon kände på sig att det inte skulle gå men testade ändå.. Nu har hon nog lärt sig en läxa iallafall när det är halkigt ute :) Hon var tacksam att jag var så snäll iallfall :) hihi..

Idag är det äntligen torsdag! Henrik kommer hem ♥ Kommer bli en bra dag :) Börjar med WF en sväng :)


Zumba!

Var på en Zumbaklass förut :) Aldrig gjort det förr och det var roligt :) Kul att dansa med så många olika åldrar :) Kommer jag absolut gå på fler gånger :)

Annars har dagen varit lugn! Pratat väldigt mycket med Henrik idag! Mår jag bra av :) Imorron kommer han äntligen hem igen! 4 dagar är han hemma nu ♥

Ska kolla klart på Debatt nu och sen sova! Handlar om 15åriga Therese.. Hennes kompisar är med och pratar osv! Tragiskt att lyssna nu =/ Så sjukt att mördarna bara får 1 år i fängelse! Förstår inte...

GOD NATT!


Lördagsbus!

 
 

Passar även på att skriva Grattis till Matilda som fyller år idag :)


Kyligt idag!

Uppe halv 7 och tog min morronnpromenad :) Kom hem och tog en snabbdusch, drack blåbär/hallon shaken, fixat håret, sminkat mig lite och nu ska jag byta om :) Kyligt ute idag så får nog ta på mig en myströja :)

 
Mina ögon och näsa ser gigantiska ut, haha :D Hoppade till när jag tog kortet :P


Halloween snart..

Tänkte vara en katt på Halloween men har nu tänkt om :) Säger dock inte vad, HAHA! ;) En liten ledtråd kan ni få :)



Vågar nån gissa? Som inte vet än brudar ;)


Tisdagsmys!

När jag skrev tidigare idag att jag skulle slänga mig i soffan och slappa lite ändrades helt när Patrik från WF ringde mig! Han frågade om jag hade lust att komma ner till stan för att bli intervjuad av NWT.. En tidning i Karlstad alltså! Och självklart ställde jag upp för jag är sämst på att säga nej, haha :D Men det var inga problem så ;P Så det var jag, Calle Håkansson och en dam från NWT! Pratade om hur det är att vara arbetslös osv, osv.. Kanske är bra att hamna i en tidning i Karlstad när jag söker jobb där :) Så läser dom att jag mitt mål är att förflytta mig till Karlstad så det är därför jag endast söker jobb där osv ;) Bara dom inte vinklar det fel ^^ Ska vara med imorron tror jag hon sa.. Även på deras hemsida så jag återkommer med det ;)

När vi var klara med det gick jag till Ofelia.. köpte mig en ny foundation och ett rött nagellack! Sen vidare till Ica för att köpa lite paranötter :) Sen så har jag bara gått hemma och plockat lite.. Kollat på tvn och tagit det allmänt lugnt! Fixat och donat med korten som är här under :)

Nu däremot har jag precis fått i mig lite blåbär/hallon drink ;P Väldigt, väldigt gott måste jag säga! Ska ta mig en varm och skön dusch nu och sen måla mina naglar rööda! Fortsätta mysa i mina raggsockar och ha tända doftljus.. Detta kallar jag tisdagsmys :)


Plåtning!

Här får ni se korten jag tog för klädaffären Papaya här i Åmål :) Tony Berg är fotografen! Bilderna är inte lika stora så det ser lite stökigt ut.. Men det får ni stå ut med ;) Suttit och lekt lite med dom :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Jag vill kramas!

Dagen har varit bra än sålänge :) Kort dag på WF men jag och Johanna satt kvar en stund och tjöta ändå :) Sen gick jag hem till mamma och pappa! Pappa skulle precis börja med maten.. Falukorv och makaroner! Den tråkigaste maten som finns enligt mig! Så jag tog över och gjorde en jättegod korvstroganoff istället med bulgur och sallad till :) Lite mer i min smak ;) Mycket gott!

Nu ska jag slänga mig i soffan och kika på tv en liten stund.. Hänt nått skumt med mina ögon så ser suggit och stjärnor överallt typ.. Svårt att förklara =/ Men obehagligt är det! Så det är inte helt omöjligt att det blir en liten tupplur nu innan Tyra är klockan tre ;) Powernap behöver man ibland :)

Sen ska jag hem till Skrållan och inte göra nått speciellt alls! Fixa lite kort på mig som jag tog med Tony sist! Dags att lägga upp dom nu kanske :) Så det ska jag ordna med senare så får ni se dom idag kanske :)

PUSS!


Bra start!

Halv sju ringde klockan.. Då tog jag mig upp ur den goa sängen och satte på mig träningskläder! På med joggingskorna och ut i kylan! Tog mig en tur på ungefär 40 minuter! Kändes skönt :) Blev pigg så fort jag satte foten utanför dörren! Så hur trött jag än kommer va när jag vaknar och tänker "Nej, jag orkar inte upp och gå" så vet jag att jag kommer bli pigg bara jag kommer upp :)

Sitter och dricker en blåbärs/hallon proteindrink nu! Snart druckit upp den och jag blev proppmätt! Tänk att det kan mätta så mycket.. svårt att tro men skönt att det stämmer ;)

Ska ta mig  en snabbdusch nu och sen blir det WF en timme! Bra start på dagen idag alltså! Fortsätt så Emilia ;)

PUSS!


Helgen!

Lördagskvällen var verkligen hur rolig som helst :) Det var jag, Manuela, Matilda och Johanna.. Fast hon gick senare och då kom Alexandra istället :) Ett kärt återseende alltså! Så kul att ses :) Var ett jävla håll igång hos Matilda! Dansade, skrattade och pratade gamla minnen! Jag säger bara en sak och det är Packa dina väskor! Något vi aldrig glömmer ;) Vid halv ett drog vi vidare till Hc och dansade tills det stängde! Sen träffa jag Robert Henriksson och fixade så jag kunde åka med till Bengtsfors :) Hoppade av vid Kim och kröp ner brevid Henrik :) Igår var vi hos Kim hela dagen.. Beställde hem mat och kollade på film.. Bara mys och lugnt hela dagen! Henrik åkte tillbaka till Skövde vid halv fyra i natt.. Då satt Kim fortfarande uppe för han var pigg.. Och när henrik pussa mig hej då så blev jag också pigg.. så jag och Kim satt uppe enda tills kvart över sex då min buss gick.. Bara tjöta om allt möjligt :) Jag somnade gött på bussen sen vill jag lova :D

 

Denna veckan blir det WF som vanligt! Har några jobb i Karlstad jag ska söka och även kika på lägenhet! Kolla upp om det går att fixa en annons också.. Får ju inte kosta för mycket :P

Nu ska jag gå bort till Ica en snabbis för att handla lite så jag har frukost imorrn :) Börjat mitt nya liv nu igen så tänkte köpa så jag kan göra mig en morgonshake till frukost :) Äta frukost är inte min starka sida så är det nått nytt och gott så kanske det går ner lite lättare :) Upp och gå innan WF imorron med :) Tog mig en promenad idag! Så skön luft ute nu!

 

Men nu måste jag skynda bort till Ica innan det stänger :)

PUSS!


LÖRDAG!

Igår tog jag bussen till Bengtsfors vid sju men hoppade av i Skåpa till Henriks syster Linda! Hon fyllde nämligen år igår så gick in en sväng för att säga grattis och hälsa på lilla Hilma :) Sen vidare hem till Henrik och vi låg nerbäddade i soffan hela kvällen och bara myste :) Kollade på Sagan om ringen och tog det lugnt! Idag vaknde vi vid halv elva.. Har käkat frukost och dunkat musik nu på morronen! Just nu är han ute och byter till vinterdäck så jag passa på att slänga in ett inlägg :) Jag åker hem klockan 3 och då blir det snabba ryck att göra sig iordning :) Ikväll ska nämligen jag och Manuela hem till Matilda för att dricka vin och lyssna på gamla inspelade band sen vi var små! Det ska bli riktigt kul att höra för Matilda vek sig nämligen av skratt när hon lyssna på det.. Så ahh, detta kommer bli en kanonkväll verkligen :D

Nu ska jag leta upp mina raggsockar som Henrik lånade förut för nu börjar jag frysa om fossingarna :) Jag får se om jag skriver senare också annars får ni ha en fortsatt bra lördag :)

PUSS!


PARTY!


Lunch!

Vart hemma och käkat pannkakor! Ska packa ner kläder till träningspasset nu! Ska nämligen till Gullsjö och träna med pilatesbollar! Får se vad mycket jag orkar helt enkelt :) Ger det en chans iallafall! Hostar inte riktigt lika mycket idag som tur är!

Sen är det heeeelg :D


FREDAG!

Idag är det äntligen fredag :D Har jag längtat efter nu! Vet nämligen att denna helgen kommer bli hur kul och bra som helst! Idag blir det massa mys med Henrik, imorron blir det massa mys och skratt med Manuela och Matilda, söndag blir det massa mys med Henrik igen! Kan ju inte bli så mycket bättre :D Morrondagen kommer bli alldeles kanon! Ska bli så kul att träffa tjejerna :D

 

Nu blir det WF fram till 15.00! Bra humör idag så nu kör vi :D

 

 


Snorigt!

Mysig rubrik jag har ;) Men det är precis vad det är just nu! Snorigt, hostigt  och allmänt jobbig i halsen! Precis druckit en kopp te så blev lite bättre iallafall! Känns varmt och skönt i magen om inte annat :)

Kollade på träningen förut då som sagt.. Rycker i benen när man sitter och kollar vill jag lova! Nästa vecka är det höstlov och äver uppehåll från dansen.. Men veckan efter det är det fit for fight igen :D Då ska jag minsann vara med och dansa!

Nu ska ja borsta tänderna, tvätta bort sminket och sova! Ska bli underbart :) Och imorron kommer Henrik hem igen! Önskar det var fredag hela veckan :)



Kyligt ute nu!


Hemåt!

Vart hos mamma och pappa precis hela dagen :) men ska hoppa upp på cykeln nu snart och åka hem till mig.. Skrållan behöver mat och kärlek ;) Vart ensam länge nu! Ikväll är det träning halv 8 - 9! Men jag ska bara kolla på :( Skit!


Snart, Emelie.. snart är jag frisk ;)


Segt!

Oj så trött man kan vara då! Blev hur trött som helst verkligen! Men nu kom mamma hem så nu ska vi äta mat :) Får hoppas att jag blir lite piggare med andra ord! Råkade somna i soffan förut och när jag vaknade var jag helt igentät i näsan och hur hes som helst! Varför går inte detta över nångång? :( Jag vill dansa!

Kollat igenom massa bilder från Pinks turné som hon är ute på nu.. Och den 10 november kommer hon till Sthlm och då ska jag och Manuela på det! Hon fick det av mig i 20 års present om ni kommer ihåg :)



It´s gonna be great!


God morgon!

Ska till WF nu jämt en sväng.. Vi slutar tio idag :) Ska bara gå dit och visa att vi är uppe typ ;P Gick upp vid halv nio typ och jag har duschat och ätit frukost :) Men nu måste jag kila så jag inte kommer försent! Idag ska jag hem och umgås med Lina hela dagen :)

Ut i kylan!


Natti!

För trött och förkyld för att skriva något större så det får bli ett enkelt god natt :)

God natt / E


Mysig dag!

Vart en bra dag på WF! Nästan lite känsligt eller vad man ska säga :P Vi fick i uppgift att riva sönder massa smålappar och på var och en skulle man skriva minst två bra egenskaper och på baksidan nånting man skulle tänka på och förbättra! Och det skulle man skriva om varje person! Sen satte vi oss i en ring och så fick alla läsa upp vad man skrivit på lappen till var och en.. Och jag fick bara massa bra saker :) Känns bra att dom uppfattar mig så som jag vill bli uppfattad! Sen på de sakerna som jag skulle förbättra stämde också in väldigt bra! Så man fick nästan en liten sån där lättnadskänsla typ :P Svårt att förklara men det va roligt att höra hur folk uppfattar en :) Speciellt från folk man inte känner sådär jättebra! Rolig uppgift det där :) kändes lite som julafton när var och en sa vad den tyckte och sen kom fram med lappen :D Haha!

När vi slutade för dagen så följde Johanna med mig hem en sväng för hon skulle vänta på sin mamma :) Vi käkade lite mellanmål och gjorde inget speciellt alls :P Hon gick nästan precis :) Ska snart cykla hem till mamma och pappa för idag kommer älskade Lina hem :) ♥ Sen ikväll är det Advanced men jag får kolla på denna gången igen tror jag =/ Inte bra att träna när man är förkyld och jag är verkligen inte bra än =( Jävla skit som inte vill gå över! Uschamejjen!

Skriver senare ikväll vad WF-gänget skrev till mig på lapparna :) Så goa dom är!

  


Morsning korsning!

Sov kanon i natt! Drömde en massa knas fast kommer inte riktig ihåg vad men :P Vakna av ett sms av Henrik :) Då blev jag genast mycket piggare och gick upp direkt! Ska bort till WF nu.. Precis blivit klar :)

Ha en bra dag!


"Dröm om mig"

Nu har jag precis lagt mig och nu ska jag drömma om min älskling! Så de så!



Hey hey, you you

Gick kanon att undervisa :) dom är grymma! Skriver jag efter varje träning :D Men dom är verkligen det ;) Längtar tills som ska få visa upp sina danser på uppvisingen :) hihi..

Kollar på tv nu och ska alldeles strax ta mig en dusch :) Sen blir det Americas got talent och sedan natti :)


ÄLSKAR
HENRIK !!!!!




Cykel och dagis!

Pappa har äntligen lagat min cykel så nu kan ja cykla hur mycket jag vill ;) Det är så skönt när det är gött väder ute! Tog en lite omväg förut så jag kunde cykla mer :D Haha.. Det trodde jag nog aldrig att jag skulle säga när jag gick i skolan och cyklade till Karlberg varje dag! Då var det förjävligt :P Men inte nu, nu är det bara skönt att cykla istället för att gå :) Jag är galen i trafiken när jag hoppar upp på sadeln :P

Innan två gick jag och mamma bort till Joline och Bellas dagis för att hämta dom :) Sen drog jag barnvagnen hela vägen hem med dom små liven.. Skrattade gott för jag busade med dom ;P Tänk va mycket småsaker kan få dom att skratta.. Så härligt att se :) När vi kom hem blev det lite mellanmål och sen målade vi :) Och nu är jag hemma hos mig igen :) Hem till min bäbis ;) Ska även förbereda inför kvällens lektion med Studentcompaniet =)



Ute och åker :)


Ingen reklam, tack!

Kllippt och klistrat lite! Nu hoppas jag att reklamen håller sig borta ;)


God Morgon!

Nu är jag klar så nu ska jag strax gå bort till WF :)


Happy!

Hostig och ont i halsen klarade jag mig genom danspassen med mina grupper :) Tog det väldigt lugnt! Skutta inte runt som jag brukar göra :P Men dom förstod varför hoppas jag efter min förklaring :) Manuela satt och kikade så hon var mitt personliga stöd under timmarna ;D haha..

När jag slutade gick vi till Ica för ja skulle ha lite smågrejer så som müsli och frukt :) Sen hem och då prata jag med Henrik! Sen skickade han urgulligt sms precis efter vi lagt på! Åhh, ja känner mig som en liten tjej som är nykär :D haha.. Han säger alltid så goa saker till mig! Bästa jag vet!



ÄLSKAR DIG, my soilder ;)


-

Kate Perry - Thinking of you



Måndag igen..

Igår storstädade jag lägenheten! Hann inte riktigt klart eftersom jag åkte med fyrabusen till Bengtsfors :) Gick upp till Kim där han, Henrik och Robin var.. Vi lagade potatisgratäng, åt kladdkaka, skratta nått så fruktansvärt och kollade på skräckfilm :P Så var våran kväll igår ungefär :) Kom i säng vid tolv ungefär och då somnade jag direkt! Henrik väckte mig vid 4.00 i natt och sa hej då.. Då kom hans skjuts och han åkte till Skövde igen :( Jag la mig och somnade om och tog bussen hem klockan 6.15! När jag kom hem gick jag och la mig igen.. Ringde och sjukanmälde mig till WF idag också för jag är inte helt kry :S Hostar som en idiot och ena halsmandeln har svullnat upp igen.. Inte kul! Så idag är jag alltså hemma.. Ska städa klart lite tänkte jag om jag orkar och sen cykla upp till mamma och pappa och äta lunch :)

Längtar redan till nästa helg när Henrik kommer hem :) Fredag är den bästa dagen på veckan (han kommer hem) och söndag den värsta (åker ifrån mig).. Men men, dagarna går fort :) Snart myspys igen!

Älskar dig babe


Jiisses!

Spontant - Lina Edkvist - skratt - rödvin - borttappade saker - DANS !!



Så sjukt kul :D


Åmålsmarknad!

Mamma kom hit vid tolv ungefär och då gav vi oss ut på torget :) Massor med folk med barnvagnar, hundar, rullatorer mm. mm.. Men vi tog oss fram iallafall ;P Jag köpte en ljusrosa halsduk, 8 strumpor och två knästrumpor :D haha.. Fyndat ;)

Kom hem för ungefär tjugo minuter sen :) Bella bus ska sova hos mamma och pappa idag så blir mys med henne ikväll också :) Hört att det blir tacos :) Mumma!

Dagens marknadsköp:

 
  


I´m back!

Legat i hög feber och inte kunnat äta sen i torsdags så jag har inte orkat sitta vid datorn! Dagen i Säffle i torsdags gick jättebra och jag kände mig inte sjukare än när jag vaknade på morronen.. Men när jag kom hem vid tre och provade febern visade det sig att jag hade 39 grader :O Drog ner rullgardinen och sov precis hela dagen.. Bara sov och sov! Feber bara steg och jag blev sämre =/ Fick ligga hemma hela dagen så jag kunde inte kolla på Streeten :( Men det var nog bäst för det hade jag aldrig orkat..

Igår vaknade jag och var faktiskt feberfri! Men halsen var tusen gånger värre däremot.. Kändes som jag svalde krossat glas eller nånting när jag bara drack vatten eller pratade.. så jag kunde inte göra nånting med andra ord! Ringde och sjukanmälde mig till WF och sen ringde jag Vårdcentralen direkt.. Fick en tid vid 10.00 redan! Pappa hämtade mig och jag fick göra ett halsprov när jag kom dit.. Sjuksköterskan sa "Ojojoj, detta ser inte bra ut! Det måste vara halsfluss eller nånting".. Så hon skickade vidare mig till en doktor. Fick sitta i väntrummet en timme och vänta på min tur.. Var säkert 10 personer som kom efter mig som fick gå in FÖRE mig! Började bli lite lättirriterad med tålamodet som jag har! Men till slut så.. Han stack ner lite pinnar i halsen och drog i tungan. Sa att det inte var nån bakterie så det var alltså inte halsfluss utan bara något virus! Så jag fick ingen medicin utan han sa att det bara var vila som gällde! Och mandlarna skulle jag verkligen behålla, inget jag skulle ta bort! Knepigt tycker jag med tanke på att jag haft problem med det i två år eller nåt snart.. Nåja! Så jag åkte hem och sov hela dagen igen :) Fick i mig några klunkar vatten under dagen och först när Henrik kom till mig vid halv nio så fick jag äntligen i mig lite mat! Lite klyftpotatis och några skedar glass ^^ Inget större men alltid något :)

Så igårkväll kom alltså mitt gos hem till mig :) Vi kollade på Idol och myste bara! Inget speciellt så, var bara skönt att få kramas och gosa :) Mådde genast mycket bättre ;)

Idag tog han bussen hem till bengtsfors vid halv elva typ.. Ikväll ska han nämligen till Oslo på DNA Hardstyle! Jag ville också dit men bilarna är fulla :( Tråkigt men sant! Fast bra ändå för jag hade ju inte kunnat skutta runt där när jag inte är frisk.. så det var nog bara bra att dom inte fixade en biljett till :)

Så idag blir det bara lugnt för min del! Ska hyffsa till mig lite nu och sen tänkte jag och mamma ta en sväng på marknaden.. Jag ska pälsa på mig ordentligt så ska det nog gå bra :) Kvällen tillbringar jag nog hos mamma och pappa med film! Ska bli skönt med en lugn kväll! Det behöver jag :) Imorron ska jag träffa Henrik igen innan han åker tillbaka till Skövde :)

Men nu blir det som sagt lite fix innan mamma ringer och säger att hon är påväg ;)

PUSS!


Sjuk =(

Igår provade jag feber innan jag gick och la mig och då hade jag 38.09.. Gick och la mig och hoppades att det skulle gå över under natten.. Men det blev värre :) 38.65 hade jag nu när jag vaknade! Har tagit en Ipren och försöker få i mig en smörgås.. Går knappt eftersom det gör så fruktansvärt ont när jag sväljer =/

Jag åker med till Säffle ändå.. Har förvarnat pappa att han får komma upp och hämta mig om jag bli sämre! Jag mår inte så jättedåligt.. Bara att jag svettas som en gris och fryser samtidigt! Har sjukt ont i halsen och värk i kroppen också =/ Men men, jag biter ihop och ser hur dagen blir :)

Krya på mig!

 


Hälsa/kost/träning + förkylning?

Idag har WF-gänget varit i Säffle igen och denna dagen var det bara inriktat på Hälsa&Kost och sen Träning :) Det är inget man inte har hört innan men man får alltid en sån där "Aha-upplevelse".. Tänker när man går därifrån: Nu ska jag inte äta ett pommes frites i hela mitt liv mer utan bara käka bulgur och grönsaker! Långpromenad klockan 6.00 på morronen är ett måste och dricka massa, massa vatten.. Men ah, det vet jag mycket väl själv att det inte kommer hända.. För här skriver Emilia med dålig motivation! Skulle behöva nån som skriker och hoppar på mig om jag ska upp och gå innan dagen börjar ^^ Men resten kan man ju börja med sakta men säkert :) Man mår ju bättre och ser bättre ut så jag förstår inte riktigt varför man lever som man gör egentligen :P Den där pizzan eller chokladbiten är jävligt onödigt egentligen när man kan äta massa annat gott.. + att man inte blir sådär äckligt mätt! Nu menar jag inte att jag äter sånt varje dag och inte varje vecka heller.. Men jag skulle kunna äta mycket nyttigare och röra på mig mer :) Även fast jag tränar ungefär 5 gånger i veckan :P haha..

Så det har varit en jättebra dag! Ulrika Thoresson hade en riktigt bra föreläsning och sen hade vi även yoga med henne i en halvtimme ungefär :) Sen fick vi lunch och det var bulgur och kycklingsallad med mangodressing.. Mycket, mycket gott  :) sen blev det föreläsning om träning med en som heter Magnus.. Också väldigt bra men fick lite träsmak i rumpen eftersom det var ganska långt =P

Träffade även min goa syster Lina en sväng idag när jag var hemma hos mamma och pappa :) Så skönt att träffa och prata med henne även fast det var alldeles för lite.. Pratade lite om flytt till Karlstad och nu ska jag fixa en annons till tidningen i Karlstad :) Om jag får en säger jag upp min lägenhet =) Hihi.. Då har jag uppsägningstid på 3 månader och sen drar jag.. Åh, jag vill verkligen :D Och jag SKA så jag kan nästan skriva att jag längtar :D

När jag kom hem så slog det bara till i halsen.. Min högra mandel svullna upp till världens största! Skulle egentligen ha Advanced eftersom Sofia är sjuk men jag fick kolla på istället :( Halsen blev tjockare och tjockare och nu har jag verkligen jätteont :( Har även fått värk i hela kroppen sen jag kom hem nu igen och huvudvärk till tusen! Måste nog kolla om jag har feber =/ Detta känns inte bra! Håller tummarna att jag kan sova bort det värsta tills imorron! Ska ta mig en lång och varm dusch nu och sen sova! Ska bli så himla skönt :)

Nu blev det ett långt inlägg här.. Grattis om ni tog er enda ner hit utan att skumläsa ;)

GOD NATT!

Så ser min hals ut :( Till höger!


Roligt!

Alltid lika roligt att ha Studentcompaniet :) Dom är så duktiga! Blir bra danser tycker jag nog :) Gillar fortfarande Dear mr. president jättemycket! Får alla in rätt känsla som jag vill kommer det bli hur bra som helst :) Bara någon/några som vet hur jag menar.. men resten kommer också förstå snart ;) Det är jag helt säker på :)

Precis duschat och nu ska jag göra flätor och sen sova :) Såg nyss på nyheterna/vädret att det ska bli väldigt kallt imorron så jag hängde fram min vinterjacka ifall jag tar den.. Vill ju inte att den ska lukta garderob isåfall :P



PUSS!


Snart jobba..

Vart en bra dag i Säffle igen :) Var och kikade på Bylunda och ett dagis :) Så goa barn :) Vi var hemma efter tre nångång och då gick jag hem till mamma och pappa och nu har jag nästan nyss kommit hem :) Kollar på Förkväll och nu ska jag förbereda kvällens lektion med Studentcompaniet :)

 

PUSS!


Good Morning sunshine!

Sov underbart i natt och ville bara ligga kvar när klockan ringde förut! Men jag är uppe och har precis ätit en stadig frukost :) Så nu klarar jag mig ett bra tag känner jag! Lovely :) Nuu ska jag byta om och sen blir det Säffle med WF-gänget :)

Have a nice day!
PUSS!


PUST!

Vart en hektisk dag efter en underbar helg :) I lördags blev det film och mys med Henrik igen.. Igår åkte vi in till Kimpa och där blev det slött innan vi gick och la oss.. Kollade på Sunes sommar innan vi blev trötta :) Mys :) Henriks klocka ringde vid 4.00 i natt och då var det dags för honom att åka tillbaka till Skövde och lumpen :( Pussades hej då och jag gick och la mig igen.. Lite innan 6.00 ringde min klocka och jag tog bussen hem till Åmål kvart över sex :)  Va hemma vid sju ungefär och då slängde ja mig i sängen och sov en halvtimme innan jag gjorde iordning mig :) Halv nio åkte WF-gänget till Säffle.. Där var vi hela dagen och vi ska vara i Säffle hela veckan :P

Sen blev det jobb 18-21.00! Och dom kommer nog somna gott ikväll och vakna med värk i kroppen imorrn ;) Hade nästan 1 timmes uppvärmning/styrka idag.. Och dom kämpade på så bra så :) Mina tjejer och Anton är bäst ;)

Nu har jag precis duschat och bäddat ner mig under täcket.. Kollar på America´s got talent och när det är slut ska jag sussa! Imorron blir det en lång dag igen!

PUSS!

Älskar dig gos ♥


Myspys!

Så underbart att träffa Henrik :) Igår blev det film och bara lugnt.. Var hemma hos Kim en sväng men sen åkte vi hem :) Är här nu också.. Vart här hela eftermiddan men ska snart åka hem till Henrik igen tror jag.. Blir bara lugnt idag också :) Precis som det ska va ♥

Emma tagga fina kort på facebook ;) haha..

 
Tjusigt!


Kickboxning!

På lunchen idag gick jag till Ica och köpte mig en sallad.. Sen åkte jag, Johanna och Frida hem till Johanna och käkade :P Sen åkte vi tillbaka till WF och typ pratade lite och städade lite.. Sen drog gänget till Gullsjö för att ha en timmes kickboxning.. Efter första 10 minuterna fick jag gå ut för det svartna för ögonen och slog lock för öronen.. Precis som det känns innan man ska svimma.. Så jag gick ut på toa och sköljde händerna i iskallt vatten och drack lite.. Gick in igen och då var det bra! Körde på som bara fan ;) Blir så arg när jag VILL men kroppen verkligen inte orkar.. Men då tog jag i ännu mer och bara slog och slog och slog tills det var slut.. Så nu är jag stolt över mig själv :D Haha..

Ska ta mig en lång och välbehövlig dusch nu innan jag ska packa inför helgen och sådär.. Pratade nyss med Tony om bilderna vi tog i onsdags.. jag är nyfiken så jag ska bort och hämta en skiva där efter 18.00 :) Klockan 18.58 tar jag bussen till min älskade babe :) Pratade nyss med honom också och han är påväg hem nu.. Äntligen!

Men nu blir det som sagt duschen :)


Finally friday!

Lite småtrött idag faktiskt.. Precis ätit frukost och nu ska jag fixa iordning mig lite :) Skrållan är helt crazy just nu.. Springer runt över alltid precis som hon har eld i röva! Önskar jag också va så pigg och energisk! Men de hade sett lite skumt ut kanske :D

Idag är det äntligen fredag! Ikväll kommer Henrik hem :) Puss på det!

Nu ska jag kleta på ansiktet!

PUSS!


Kärlek!



Henrik förstår mig
! När han gör det vet jag att jag klarar allt ♥ Har pratat med han nu om mina planer på Karlstad och han är med mig till 100%.. Han vill hjälpa mig för att få mig dit jag vill och det känns så himla bra! Jag måste ha förändring i mitt liv och det förstår han.. Han vet vad jag menar! Han säger hur mycket han älskar mig varje dag och tröstar mig när jag är ledsen! Han är min bästa kompis samtidigt som han är min pojkvän! Han får mig att må bra och känna mig trygg och när han peppar mig att göra något roligt med mitt liv så blir jag så himla glad! För om det är någon jag vill ha stöd ifrån så är det han ♥ Betyder mycket för mig!

Nu ska jag göra allt jag kan för att nå mitt mål! Vill inte sitta hemma i min etta i stan dag ut och dag in och bara göra samma sak jämt. Jag behöver förändring och det är snabbt.. Vet inte hur mycket ja orkar annars! Detta är verkligen inte likt mig.. Inte mått bra för fem öre dom sista två veckorna! Denna veckan har varit värst.. Gråter åt ingenting, har ont i magen och huvudet, tycker allting känns trist och vill bara ligga kvar under täcket! Sån är inte jag så därför måste det hända nått nytt.. Hoppas bara mina närmaste förstår det! Men det vet jag att dom gör för dom är dom bästa :) Ni vet vilka ni är!

Oj vilket seriöst inlägg det blev idag.. Men behövde skriva av mig lite känner jag! Sen om det är bra eller inte att skriva det här, så halva Åmål vet, bryr jag mig inte om.. Bryt ihop och kom igen, som man säger! Jag vet att det bara kommer gå uppåt nu :) Jag känner det på mig!

 

Älskar dig Henrik! Imorgon ses vi äntligen!

 


God kväll!

Vart en kanonbra dag idag! Trevligaste och roligaste studiedagen tror jag ;D Orkar inte berätta så mycket om det mer än att det var skoj ;)

Ska snart bort till danslokalen nu men bara kolla på eftersom ja inte mår så jättebra än.. Brukar ju inte vara lugnt på Emelies träningar heller direkt så ;P

Nu ska jag busa med Skrållan lite innan jag ska dra mig :)
PUSS!


En sista..

En sista grej innan det är läggdags för oss är att hon måste snutta på min öronsnibb.. Annars är hon busig hela natten.. Men får hon ligga och göra det en liten stund så sover hon gott sen.. Precis som ett litet barn ;P Så mysigt när hon håller på och somna för då slutar hon helt plötsligt att kurra, snutta och trampa med tassarna.. Blir helt tyst och stilla! Sekunden efter kommer hon på sig själv och sätter igång igen.. Så go =) 

Min favorittjej :)


-

 


Fotat, äggmacka och LYCKA!

Gick bra att fota förut :) Hoppas på bra bilder! Är nyfiken !! När jag var klar gick jag direkt till danslokalen med lockigt hår och massa klet i ansiktet ;) hehe.. Kollade bara på eftersom jag inte känner mig hundra.. Sen så kom jag hem efter tio och sen dess har jag bara kollat tv typ och ätit äggmacka ;) Snart borsta tänderna å sussa!

JAG ÄR LYCKLIG!! Henrik ringde mig idag! Inte pratat med han sen i lördagskväll och idag fick jag äntligen höra från honom.. Har nämligen gjort baskerprov och får inte ha med sig mobil ut då så det är därför.. Och han klarade baskerprovet =) Det är stenhårt så ja är stolt över honom :) Han somnade mellan meningarna vi pratade för han var så slut.. Vi får prata mer imorron helt enkelt :) Men så himla glad att jag fick prata med honom igen :) Nu är han snart hemma!

Så nu kan jag somna med ett leende på mina läppar :) Imorron ska WF-gänget till en folkhögskola i Färjelanda.. Pust! men men, då är det snart fredag så jag får stå ut ;)

 

GOD NATT!


Våran dag!

 2 år och 3 månader med min älskling idag <3

Älskar dig mest av allt! Kom hem till mig nu!



Tisdag!

Somnade nästan direkt igår.. Blir trött av att höra regnet smattra på fönstret :) Mys! Blev en sovmorron till ungefär tio.. Sen dess har jag käkat äggmacka och kollat på tv typ.. Skrållan har varit goare än nånsin.. Legat och kurat in sig vid min hals och snarkat så gött :) ska göra mig iordning och ta en promenad upp till mamma och pappa.. Käka middag och fixa mina personliga brev och skicka iväg det :) Även prata lite med dom om lägenheten jag hittade.. Den jag skrev om igår här i bloggen! Ja blev medlem på den sidan och då kunde man se hur många som skickat in inresseanmälning! 101 st låg det på igår så det verkar ganska hopplöst :P Men man ska aldrig säga aldrig!

Ikväll vid sju-tiden ska jag även fota med Tony för en annons för Papaya! Tror det skulle bli lite rockigt tema så blir sotade ögon och ruffsigt hår :) Träning senare också.. Men ska nog bara kolla på! Får se senare vilket skick jag är i!


Ha en fortsatt bra dag :)


Ett gott skratt förlänger livet!

Nu är jag på bra humör igen :D Kolla hela om ni vill skratta lite ;P


Sweet dreams!

Kikat runt lite på jobb och pratat med min bror osv.. Ska fixa med mina personliga brev till några företag imorron och få iväg dom :) Alla är i Karlstad också, det gillar vi :) Funderat mer och mer på det nu och börjar se hur jag vill ha det i den nya lägenheten osv.. jag är sjuk haha :D Men drömmar ska man ha.. Och så är det bara att hålla tummarna att man når sitt mål :)

Gos med Skrållan nu, ska borsta tänderna och krypa ner under täcket.. Imorron är vi lediga från WF men det betyder inte att vi ska skippa söka jobb osv.. Det ska jag göra så jag kan "klappa mig på axlen" när dagen är slut imorron :) Ska snart lägga mig tror ja, börjar bli trött.. Lägga mig och lyssna på regnet :) Då somnar vi gott, Skrållan och jag!


Yes, please!

Kollar lägenheter i Karlstad nu :) Så fruktansvärt sugen på att flytta dit efter denna dansterminen är slut.. Ska verkligen fundera över detta! Söka massa jobb osv. för nu vill jag faktiskt härifrån :P

Planritning för Älvdalsgatan 4 B Foto för Ölmegatan

Adress: Älvdalsgatan 4 B
Område: Kvarnberget
Antal rum: 2
Yta: 52 m2
Preliminär hyra: 3 557:-
Tillträdesdatum: 2010-02-01
Sista anmälningsdag: 2009-10-11

Separat mätning tvättstuga.

"Trevligt planerad lägenhet på 3:e våningen med balkong i västerläge. Bostadshuset ligger nära till både mataffärer, sjukhus och till city. Möjligheten finns att flytta in 1/11-09!"


Jag klagar inte :) Hade gärnat tagit den.. Men ska kolla vidare nu :)
                                         


God morgon!

Hoppas på en bätte dag idag! Nu ska jag gå till Ica och nått att äta och sen blir det WF en timme..

PUSS!


<3

Kom hem till mig!


......................

Nu skiter jag i det här.. Nu tar jag mig en dusch och går och lägger mig.. Hoppas att jag vaknar upp imorron och det är en bättre dag än denna.. Iallafall eftermiddag! För denna har varit kass.. Bara mått dåligt och vart ledsen utan anledning typ! Jag har skrattat, gråtit, myst med Skrållan och skällt på henne! Har saknat henne hela helgen och hon har saknat mig också. För det märks! Aldrig vart så gosig och kelig innan.. Så det har kännts bra! Mindre bra kändes det när jag insåg att hon hade bitit sönder laddaren.. En fjärde på inte alls lång tid! Då brast allting och jag blev så jävla förbannad och ledsen.. Ringer mamma och gråter i telefon för en sån töntig sak som går att fixa imorron så fort jag vaknar nästan! Men det har inte varit en bra eftermiddag alls så en sån liten sak fick allt att bubbla över!

Men som sagt, det är en ny dag imorron.. Nu lägger jag detta bakom mig!


PISS!

FJÄRDE MOBILLADDAREN SKRÅLLAN HAR BITIT SÖNDER NU :@ MIN, HENRIKS, KIMS OCH MAMMAS! FY FAAAAAN !!!!!!!!!! så just nu är jag mobillös!

Mamma kom ner med sin laddare för jag skulle låna den över natten., Skrållan biter sönder den MED! Mamma kom nyss ner med en gammal klockradio så jag vaknar imorron.. för batteri har jag ju inte! WHAT TO DO??!! Jag hatar att inte ha mobilen på.. FYFAN!


Ny vecka!

Då vart det ny vecka igen då.. Måndag, tidigt morgon! Pust, det känns efter helgen måste jag säga :) Kom hem vid sju igår ungefär och gjorde inget speciellt alls, tog det bara lugnt! Sovit gött i natt så är inte så jättejätte trött nu faktiskt.. det kommer nog senare :) Ska fiixa iordning mig lite nu och sen knalla bort till Ica och köpa frukost innan jag går bort till WF.. idag ska vi till köpcentret i Töcksfors.. Jippie!

Ha en fortsatt bra dag!


Fnissigt!

Hade en jättebra kväll igår :) Jag, Lina och Cicci tog en taxi bort till Färjestad och hem till Sara och Martin.. Sara har fyllt år så det var en liten försenad födelsedagsfest :) hade jättetrevligt fram till halv tolv då vi åkte taxi in till stan igen. Några stannade hemma, några gick till Koriander och vi tre knalla bort till Nöjes =) Dansade hela kvällen och drack massa olika drinkar.. Hade jätteroligt :) va lite seg bara men med lite dans blev jag piggare :) När det började närma sig slutet drog jag och Lina hemåt.. Men först fick det bli korvkiosken hahah.. Såg lite roligt ut :P Juste, min väska gick sönder under kvällen också =( Haft den i två veckor eller nånting bara och så släppte bandet igår.. Skit! Men Lina fick sig ett gott skratt iallafall eftersom jag hade en lite uppvisning på vägen ut med min trasiga väska haha :D

 

Vet inte vad jag ska skriva mer riktigt mer än att det var skoj igår :) Ni får kolla på korten istället.. Dom talar för sig själv :)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dagen efter...

Trött idag.. Precis käkat och funderar redan på vilken pizza jag ska äta sen hahah.. Bara ligga i soffan och käka är väl det bästa man kan göra en dag som denna ;)

Kollar Idolrepriserna så jag skriver mer senare.. Får ni även se lite smaskiga kort från gårdagen :)


Osminkad och trött i soffan right now :P


Färdig!

Sitter och dricker vin och Erik gav mig nyss en lakritsshot.. Ska snart beställa taxi och dra på förfest hos Linas arbetskamrat :) Hon har fyllt 23 och jag har köpt rosa rosor :) Lite fint att ge tycker jag även om jag aldrig träffat henne ;D Är ju faktiskt födelsedagsfest! Sen blir det in till stan och in på Blue moon :) Får hålla tummarna att jag kommer in denna gången också men det ska nog inte vara några problem :)

Precis blivit färdig med smink och hår.. Ska dra på mig strumpbyxorna och klänningen nu :)

Nu kör vi!


SKÅL!


God Morgon!

Sov lovely i natt :) Gick upp för en halvtimme sen ungefär.. Skönt att sova ut för en gångs skull :) Just nu är Lina ute och går med Keenahi och jag har placerat mig i soffan framför tvn ;P Erik ska koka ägg och fixa med frukosten :) Är nästan fortfarande mätt sen igår kväll men frukost är ett måste :)

Får se vad vi hittar på under dagen idag :) Jag måste köpa strumpbyxor vet jag iallafall ;) Vid sju-tide ska vi till Linas arbetskamrat som fyller år och förfesta :) Det ska bli riktigt roligt :)

I gotta a feeling.. That tonight´s gonna be a good night!

PUSS!


Liten men tuff!

Fick sms av mamma nyss:

Tuff liten bitch du har.. gjorde sig jättestor o fräste när Minja gick upp :P Men d hade hon inget för, haha, hon gick bara förbi henne :D Nu är d full cirkus uppe i trappan hör ja.. hon river väl huset för oss i natt :P

Det är min tjej det ;) Nyss käkat tacos så är proppmätt nu.. Ska tvätta bort sminket nu och krypa ner under täcket och sooova.. Är riktigt trött! Lina också, helt slut efter en hektisk arbetsdag.. Så nu ska vi sussa och ladda inför morrondagen.. Då händer det grejer ;)

 

Natti natti!


Myspys!

Lina är på ingång och tacosen är färdig! Blir en sen middag :D Inte käkat sen halv ett så nu ska det bli gott med mat.. Bättre sent än aldrig ;)

PUSS!


Har anlänt!

Var fullproppat på tåget så jag brydde mig aldrig om att ta fram datorn.. Satt brevid en tant som klagade på att det var mer trångt vid våra platser än resten.. + att jag hade en skrikande ettåring framför mig.. Så det var bara att ränka till 10 och inte få ett utbrott ^^ Men jag kom iallafall fram efter lite förseningar.. Tog mitt pick och pack och tog en promenad bort till Norrstrand där Lina och Erik bor :) Kallt.. brr! Så det var skönt att komma in i värmen :) Kom hit vid sju ungefär och sen dess har jag bara degat i soffan framför tvn :) Eriks kompis är här och det är tv-spel som gäller ;) Roligt att kolla på :D Lina slutar jobba 22.00 och då har vi fixat iordning tacos så det är klart när hon kommer hem :) Det ska bli gottit för nu börjar det kurra lite i magen :P

Kanske återkommer senare ikväll ;)


Right now i soffan ;P


Tönt jag är..

Mamma kom nyss och hämtade Skrållan.. Och det gör faktiskt lite ont i mig att åka ifrån henne =( Kommer sakna hennes kalla nos som kommer och väcker mig på morronen, eller hennes psykbryt hon får innan vi ska sova då hon springer och hoppar överallt.. Men jag kommer ju hem på söndag igen och då ska vi gosa Skrållan och jag :)

Håller på och packar för fullt.. Skriver när jag är på tåget :)

 
 
Min baby boo :) <3


Fredag!

Dagen går som smort! Är hos mamma och pappa nu och har precis käkat :) Ska hem till mig nu och packa iordning inför helgen :) Sen drar jag! Äntligen!

Puss, E


Morrn morrn!

Sov så gott i  natt så :) var pigg när klockan ringde eftersom det är fredag, hihi.. Henrik ringde mig halv åtta för att kolla så klockan hade ringt.. Sötnos, han tänker på mig ;) Jag har precis käkat frukost och nu ska jag platta håret, sminka mig och byta om från pyjamasen till nått normalt ;) Får se om jag kanske hinner packa lite inför helgen också..Annars blir det stressigt sedan :P

 

God Morgon!

 
Då ♥


Nu ♥


Fixat naglarna!



God natt :)


Bästa!



Mår som bäst tillsammans ♥ Älskar dig hjärtat!


We got plans!

Pratar med Lina om helgen just nu.. Kommer bli kanon :) Ska bli så kul att umgås med henne igen en heeel helg :) Så imorron tar jag tåget 16.51 mot Karlstad alltså ;) Datorn hänger med så ni blir inte av med mig så lätt :) Imorron blir det bara en lugn kväll eftersom Lina jobbar till 22.00.. Så jag tar bussen till hennes jobb och skriver klart mina CV så går jag runt i affärer på lördag istället :) Ska även kolla Idol eftersom ja kan kolla där :) På lördag däremot blir det andra bullar.. Party på G! Längtar så jag spricker.. Bara jag och Lina som festar som vi gör :D Dansar all night long! Gud så kul, kan knappt vänta ;)

Har nyss duschat.. Nu ska jag fixa mina naglar och kolla Idol utröstningen.. Sen blir det sängen :)

PUSS!


Jag vill!

- Flytta till Karlstad
- Bo i en fräsh 2:a
- Ha ett jobb jag trivs med
- Köpa massa nya höstkläder
- Klippa mig
- Köpa solkort
- Krama om min Henrik ♥
- Köpa en platt-tv
- Köpa en ny mobil
- Köpa en ny kamera
- Åka på utlandssemester
- Äta nyttigare
- Träna mer
- ATT DET HÄNDER NÅNTING!

Känns så jävla tråkigt att bo här i Åmål nu känner jag.. Jag har nått den punkten nu när jag inte vill att allt ska vara som vanligt jämt.. Har inte lust med nånting längre. Snälla, gör så jag får jobb i Karlstad och har råd med en lägenhet.. Det är min högsta önskan just nu.. Number one on my list!



Emilias vill ha!

 
   
  
         

Längtar tills imorron då jag kan gå runt i Karlstad och kolla runt när Lina jobbar.. Ska bli lovely :)


Tvättar!

Nu håller jag på och tvättar för fullt :) Det är dags vill jag lova! Har ett par intersport strumpor som ja låna av Kim en gång och bikinitrosor på mig, hahah.. Men nu är ALLT rent äntligen :D

Ska snart hem till mamma och pappa.. Då blir det käk och så ska jag fixa mina naglar.. Köpte lösnaglar förut :) Ska även ringa Lina för imorron åker jag till henne i Karlstad och stannar tills på söndag :) Ska bli underbart! Har saknat min goa syster ♥ Så nu är det min tur att göra Karlstad osäkert ;) Kommer jag bli ännu mer sugen på att flytta dit !!!! Hinner jag klart med mina CV idag så hänger dom med och så ska jag gå runt och fråga i olika klädaffärer :) Vore kanon om jag fick jobb där :)

Nu ska jag inte göra nått speciellt innan jag ska ner och hänga upp tvätten :)
PUSS!


Sweet :)


God Morgon!

Tänkte bara skriva att jag är vaken ;) Vet inte hur många gånger jag vaknade mellan 6 och halv 8 innan jag gick upp.. Orolig att jag skulle försova mig igen väl ;P Men nu är jag som sagt uppe och ska platta håret.. Preics ätit frukost!

Går bara 9-10.00 idag på WF! Skönt.. Sen så har jag äntligen tvättid mellan 11-15.00! Ska bli gött att få rent innan helgen ;)

 

God Morgon!


RSS 2.0