Nyklippt :D

Nu är jag nyklippt och det blev kanonbra :) är jättenöjd och Maria visste precis hur jag ville ha :) Nu vet jag vem som får klippa mitt hår i fortsättningen, haha ;D

TACK GUMMAN ♥


Hemma

Nu är jag hemma och har precis ätit lite.. Tar bussen till Bengtsfors tjugo över 5 :) Ska försöka få tag på Maria nu och höra om hon är redo att klippa mig sen :) Endast topparna :P Jag är för kär i mitt långa hår för att klippa det kort ;P



PUSS ♥


Klippa mig?

Idag kanske jag ska till Bengtsfors när jag slutar :) Har pratat lite med Maria och hon ska förmodlingen klippa mig i eftermiddag/kväll :) Det behövs nuuu! Så hon klipper mig gärna :) Jättesnällt verkligen!


Fina Maria :)

Dystert väder ute, fortfarande.. Är väldigt trött och seg känner jag! Vill hem och pussas med Henrik nu :)

PUSS ♥


Stövlar

Övervägde mellan converse och stövlar och jag gjorde rätt i att ta det sista valet ;P Kunde gå i så många vattenpölar jag ville påvägen hit till utbildningen ;D 

 

NU BÖRJAR VI ♥


God morgon

Älsklingen ligger fortfarande och sover så sött här brevid mig medans jag gick upp motvilligt 06.30 förut. Var nära jag somnade om när han låg och höll om mig med sin varma kropp, men jag kämpade mig upp ändå :P

Blev precis klar och nu ska jag måla naglarna innan jag ska gå till bussen i detta vädret. Regn, regn, regn! Hoppas det ger sig under dagen för detta är inge skoj. Det enda positiva är ju att snön försvinner iofs :)



HA EN BRA DAG ♥


Välkomna

Många besökare idag :) Alltid lika roligt! Ni är så välkomna så :)

Har sovit hela eftermiddagen typ, vaknade alldeles precis. Har träning 20-21.30 men jag bestämde mig nyss att jag stannar hemma istället för att sitta där. Kommer bara hosta och inte komma ihåg stegen till nästa gång ändå. Det är ju lov nästa vecka så vet helt säkert att det inte kommer sätta sig nu! + att jag är helt slut, trött som bara den! Henrik kommer hit om en timme ungefär också :) Passa på att gosa med honom när han väl är hemma :)

Pratade även med min syster förut.. Saknar henne :( Tänk va roligt vi hade när vi var mindre och lekte varje dag ♥ Ibland var det allt bättre förr!



KÄRLEK !!


Glad överraskning

När jag kom hem efter fyra-tiden så låg det ett paket hemma på hallsgolvet. Rev upp det direkt och det var min söta syster som hade skickat ett paket :) Ett svart linne med Marilyn Monroe tryck på magen. Huur gulligt som helst ju! Hon lämnade även en lite notis och är ju bara för sött :) Då blev jag jätte,jätteglad och hon gjorde min dag :)





ÄLSKAR DIG LINA ♥


Nelly.com

Slängde ihop en bikini lite snabbt :) Rösta på mig så vinner jag min egendesignade bikini :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Lunch

Nu har jag äntligen fått i mig min matlåda :) Kyckliggryta och bulgur! Det jag stog och laga ihop igårkväll vid tio eller nånting. Duktig idiot ;)

Har rast nu en liten stund tills vi börjar igen. Under förmiddagen har vi skrivit ett säljarbrev, som en annons eller vad man ska säga. Så våran grupp hittade på en weekend till Franikrike för att singlar som är 30+. Det var roligt :D Men samtidigt väldigt svårt att komma på! Fast det blev nog bra till slut ;) kanske en affärsidé man skulle satsa på? Haha :D LOVEBOAT :D
 


Nu ska jag vänta tills vid börjar igen.. Hostan har inte lagt sig än så jag ska tyvärr inte vara med på träningen ikväll :( ååhh va tråkigt! Men det går verkligen inte, då kommer jag väl hosta blod snart!

PUSS ♥


Dålig start...

Vaknade halv 8 idag och märkte att jag hade försovit mig, för andra gången! Nåja, bara att gilla läget och försöka bli klar så gott jag kunde. Hade bara 20 minuter på mig så jag hade inte så stora förhoppningar på att jag skulle hinna med bussen. Men hör och häpna, jag hann! Så nu är jag i Säffle och ska snart börja :)

Ingen bra start på dagen dock. Ingen frukost som jag måste ha i mig för att fungera fram till lunch.. Men jag fixade fram 2 små äpplen som jag fått i mig nu så jag hoppas jag klarar mig tils dess :) längtar redan tills vi har lunch :D



GOD MORGON ♥


Skrämmande..

Gick kanon på dansen med mina goa tjejer! Blev t.om klara med en dans som är över 3 minuter :D Gött! Gick bra med hostan osv, inte värre än vanligt.. Men när jag kom hem så bröt helvetet ut.. Stog i godan ro och lagade mat tills imorgon och får ett sånt fruktansvärt hostanfall så jag är skakis och chockad fortfarande. Jag trodde seriöst att jag skulle kvävas! Låter konstigt men det är sant.. Jag fick ingen luft på en halv minut eller nånting, stog bara och gapade över handfatet och trodde jag skulle spy.. Men halsen var snustorr och jag försökte hälla i mig vatten men det gick inte så bra.. Till slut lugnade det ner sig lite och jag bara satte mig på golvet och skakade... Fyfan, aldrig varit med om något liknande! Vågar inte sova ensam i natt :( henrik kom inte heller så nu är jag all alone.. Läskigt! Hoppas jag kan sova bort denna natten och vakna upp utan denna hostan!

GOD NATT ♥


Laddar..

Jag har hållit mig vaken, tro det eller ej ;P Fått sysselsatt mig genom att förbereda kvällens danslektion och körde en omgång med dammsugarn runt i lägenheten. Dammsuga runt i underkläder, mjukistofflor och hög musik kan vara ganska skoj ändå. Blir inte så seriöst när man dansar runt och har roligt istället ;P

Just nu laddar ja lite genom att slökolla på tv och dricka varm oboy. Tända ljus är ju också mysigt såhär på en måndag :) Men nu ska jag ta på mig träningskläder och försöka piggna till lite till innan jag börjar :) Hoppas inte halsen torkar ut pga all hosta.. Jobbigt det hära! Men jag kämpar på så gott jag kan ;P



LET´S WORK, WORK ♥


Host, host !!

Satt nästan och sov det sista idag :( Men efter en kopp kaffe så piggnade jag till lite iaf.. Var hemma klockan 5 och jag sov hela vägen hem på bussen. Nu har jag precis ätit lite och kollar på Förkväll! Linda Rosing ser ju för jävlig ut, vad har hon gjort med sitt ansikte? :O Jisses!

Gör allt jag kan för att inte somna nu.. Ska jobba 20-21.30 så jag kommer bli dödstrött om jag lägger mig och sover en timme nu! Så jag hoppas att jag kan hålla mig vaken :) Hostar sönder snart också.. Det ger sig inte :( Får ta det lugnt sen!

Ikväll kommer förhoppningsvis min älskling hem till mig :) Underbart!



PUSS ♥


Ny vecka - måndag

Jaha, då var det måndag igen då.. Redan inne på vecka 4 på handelsutbildningen och vi har nu gått hälften av grundkursen. Va fort tiden går, helt otroligt ju.. Känns inte alls längesedan vi började :) Både positivt och negativt. Tråkigt när det är slut faktiskt.. Men när grundkursen är avklarad så är det ju 8 veckor till med fördjupning :) Så 12 veckor kvar alltså ;D Vecka 17-18 är det praktik som gäller. Har det redan fixat och jag ska självklart vara på Stilmagazinet ;) Längtar! Ska bli roligt att komma tillbaka dit i några veckor :)

Var nära jag stannade hemma idag. Var så fruktansvärt trött så jag kom nästan inte ur sängen när klockan ringde 06.15 imorse. + att jag har åkt på rethosta som aldrig vill ge sig. Men jag tog mig upp ur sängen och nu har vi kafferast :) Jag har bunkrat upp med massa vatten och min kära bordskamrat, Bibbi, brevid mig bjuder på halstabletter ;P Så jag ska nog klara av denna dagen :)

HA EN FORTSATT BRA DAG ♥


Hejsan

Igår blev det vin och slapparkväll hemma hos Kim :) Robin och hans tjej kom dit en sväng och hon hade med sig sin hundvalp Hera på 9 veckor. Vilken sötsak! Hon låg och sov hos mig ett bra tag och jag kunde inte sluta titta på henne :D Jättesöt verkligen! Kim hyrde Bröllopsfotografen och jag hann somna innan den kom igång typ. Fick världens huvudvärk så jag orkade inte hålla ögonen öppna. Tråkigt men sant! Det åkte hem lite folk och då gick jag och la mig medans Henrik och Kim satt uppe. Hörde inte ett ljud och sov långt in på förmiddan idag. Utvilad!

Idag gick vi och handlade lite och jag och Henrik bjöd Kimpa på mat :) Sen så har vi bara legat och kolla på tv hela dagen! Var snäll och gjorde det fint i Kims kök dock :) Så nu är det rent och fint! Hoppas det ser lika fräsht ut när jag kommer dit nästa gång (?) haha ;D

Jag tog bussen hem kl 20.00 och nu har jag ätit lite kvällsmat och ska snart ta mig en dusch :) Laga mat tills imorgon då det är dags för vecka 4 på handelsutbildningen :)




Söta Hera :)

PUSS ♥


Maaat

Pizza it is!




Lördag

Kanonbra dag igår :) Städade och gjorde det fint hemma hela eftermiddan tills Henrik kom med tåget kvart i sju :) Då hade jag fixat tacos och tändt ljus i hela lägenheten. Underbart att träffa han :D Vi åt oss proppmätta och kollade på Let´s dance. Lite senare gjorde jag efterrätt som blev vaniljglass med varma hallon och blåbär. Smakade inte skit ;)  Sen blev det bara lugnt fram tills vi somnade :)

Vaknade runt åtta imorse.. Tänk att man aldrig kan sova ut när man väl får :P Men det var skönt att komma upp ändå :) Kollade på Bollibompa och käkade frukost och sen tog vi bussen till Bengtsfors 10.20! Så just nu är vi hemma hos Kimpa :) Precis vart på systemet och inhandlat lite gottit. Tog mig nyss ett glas vin och börjar bli lite småhungrig. Kanske skulle vara onyttig och slänga i sig en pizza sen? Det återstår att se ;P


HA EN BRA LÖRDAG ♥


Fredag

Idag började vi klockan 10.00 men eftersom det inte gick någon bra buss så fick jag åka 08.05 ändå.. Så jag gick till Coops varuhus och handlade lite prylar till lägenheten. Ljusgrön och ljusrosa blockljus, spikar för att sätta upp mina tavlor, och massor med värmeljus :) Sen gick jag till ett café i närheten och tog en kaffe och läste Cosmopolitan :) Klockan gick allt fort och kl 10.00 mötte jag upp resten i min grupp och gick till Kappahl. Gjorde en intervju med en tjej i personalen om försäljning (som vi går igenom denna veckan). Och nu har vi ägnat hela förmiddagen till att skriva ihop detta till ett arbete och nu ska vi snart ha redvisning :)

Idag kommer Henriiiik :D :D :D Ska hem och göra klart det sista av städningen och mysa till det med alla mina ljus :) Jag ska vara snäll och bjuda på mat också :) Kommer bli en toppenkväll ♥

Nu blir det redovisning ;)
PUSS!


Skrållan säger natti

Nu har Skrållan lagt sig till rätta så då är det dags att sova ;P Ska smyga iväg nu och borsta tänderna och sen krypa ner brevid henne :) Hon har tagit en bästa platsen så jag får försöka flytta på henne lite försiktigt!



GOD NATT ♥


OBS !! OBS !! OBS !!

Var så goda Studentcompaniet, ifall ni av mot förmodan skulle glömma bort början ;P Dansen är från vårat projektarbete som vi gjorde på gymnasiet. Dansuppvisningen Creepy som jag är mer än stolt över! Så nu dansar alltså Studentcompaniet en del av dansen denna terminen ;P


Från vänster: Johanna, Manuela, Jag & Helen

Man behind the mask -08, numera Streetwalker -10 ;P


Full fart

Tog mig en tv-kväll fram till 19.30 och då satte jag igång med mitt gigantiska berg med nyren tvätt. Vikit och lagt in i garderoberna/lådorna så nu är det på plats äntligen :) Sen så satte jag igång med att byta sängkläder och fixa lite över sängen. Hade en ljusslinga över sängen förut men den bet Skrållan sönder för ett tag sen så den plockade jag ner nu och hängde upp två andra saker istället :) Fick det i julklapp -08 av Henriks mamma och syster! Har haft dom på gardinstången innan men nu var jag lite kreativ och gjorde nått utav dom över sängen istället :) Tyckte det blev helt ok ;)

Nu är klockan över 21.00 och jag har fortfarande inte dammsugit. Men nu är det iallafall tomma golv så det går fort att ta imorgon. Har huvudvärk känner jag och vill duscha nu innan det blir försent så jag skjuter upp dammsugningen en dag till..




Läser månadens nr av SOLO just nu och jag blir så sugen på att handla en helt ny garderob. Mycket jeansdenim i vår, mycket pastellfärger, stora ringar, transparanta toppar, ljusa kavajer, färgglada naglar, ankelboots, vita tygskor osv, osv.

Men våren är inte här förens krokusen i backen vid bommarna i Åmål har blommat ut ;) Right?



DU ÄR VÄLKOMMEN NU, VÅREN!


Torsdag

Har varit en bra dag - som vanligt :P Varit pigg och ppå gott humör och hade enskilt samtal med våran lärare idag, Jenny :) Och jag har nog aldrig fått så mycket beröm som jag fick av henne tror jag. Blev alldeles paff! Huur roligt som helst och det gjorde dagen extra bra ;) Stolt över mig själv!

Var hemma kl fyra och jag har inte gjort något speciellt alls.. Kollat på lite konståknings VM och just nu Förkväll :) Ska alldeles starx börja dammsuga, vika in all nyren tvätt och byta sängkläder :)



PUSS ♥


Effektiva Emilia

Idag har jag stått i minsann ;) När jag kom hem vid fyra så plockade jag undan en massa grejer som bara låg där som det inte skulle, slängde i fyra maskiner tvätt och tog sedan en promenad hem till mamma och pappa :) Hämtade mammas kontosnyckel och gick även dit sen. Kopierade/skrev ut en massa tråkiga papper och sen gick jag till Ica och handlade. När jag kom tillbaka till mig igen så hängde jag upp tvätten på tork och sen gick jag upp till mig och gjorde matlåda tills imorgon. Passade även på att diska bort en massa disk och gjorde det fint i köket. Sen var klockan för mycket för att dammsuga så jag får ta det imorgon istället :) Jag har iallafall fått en del gjort och det är jag stolt över :D Kan jag somna med gott samvete idag ;)


Den gigantiska, gamla och oranga tvättmaskinen är lite småläskig. Låter en hel del :P

Nu ska jag ta mig en dusch och sen krypa ner under täcker och kika på tv. Mycket sömn behövs, förkyldningen får inte bryta ut ordentligt !! Fast juste, måla naglarna först innan natti ;)

GOD NATT


Tick, tack.... tick.. tack..

Har fått slutat nu men klockan går seeegt fram. Ingen idé att jag går redan nu för bussen går 15.35 och det tar typ 10 minuter att gå till stationen. Så jag väntar till kvart över och hoppas att bussen kommer lite tidigare ;)


Kaffepaus

Idag har vi en föreläsare här som heter.. Hmm, ja va hette hon nu igen? Mia, juste ja.. Har kafferast nu men börjar väl snart tänker jag.. Vill bara hem nu känner jag, har lite grejer att pyssla med när jag kommer hem nämligen. Har bland annat tvättid f.rom 15.00 så det vore skönt att slänga i några tvättar på eftermiddagen när det ändå är ljust, blir alltid så sent annars! Sen måste jag även dammsuga och ta tag i lite disk. Kanske dra fram lite påskägg t.om? Får nog ut i skogen och leta ris först, eller köpa i affären för det är ju lättast ;P 

Kanske bäst jag dubbelkollar innan jag masar mer med tvättkorgen att det verkligen är idag och inte imorgon! Gjorde ju den tabben förra veckan och det är inge roligt :P

Nee, nu börjar vi!


Spännande

 I natt blev jag jagad av dinosaurier och lekte kurragömma med tecknade flamingos.. Vart är min drömtydare? :P

 

GOD MORGON ♥


Förkylning?

Dagen har varit toppen.. Var hemma vid fyra och då blev det lite käk och sen kröp jag ner under täcket i sängen. Somnade och sov i 2 timmar.. Trodde inte det va sant att klockan va halv 7 när jag vaknade! Manuela kom till mig runt 19.00 och då blev jag lite piggare :) Vi gick till danslokalen och tränade i en och en halvtimme och det gick bra :) Men jag tror jag börjar bli förkyld (?) .. Känns som halsen börjar tjockna ihop lite och snorar typ.. Är några på utbildningen som varit/är förkylda så det är nog inte så konstigt egentligen.



Imorgon ska jag komma ihåg att ta med mig egna bestick och kaffekopp. Det är nämligen så att vi har en kille i klassen som är 23 år och petar näsan och stoppar i munnen. Och han är ju verkligen inte diskret med det heller. Här snackar vi extremt asså! Han gräver upp i näsan i klassrummet och verkar inte bry sig om att någon ser det. Så eftersom vi diskar själva och byter glas/bestick hela tiden så känns det som att det är dags att ta med eget nu. Får ju kväljningar bara jag tänker på det. BLÄ! Vuxna människa.. helt otroligt ju!

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och sen krypa ner i sängen och kolla på American Idol :) Kom på att jag missat några Glamourama avsnitt också. Men det orkar jag nog inte med idag. Jag måste komma i säng tidigare idag.. Blev alldeles försent igårkväll och det har kännts under dagen. Och ska jag inte bli sjuk så är det viktigt med sömn :)

GOD NATT ♥


God morgon tisdag

Sov oroligt i natt för jag vaknade flera gånger om. Halv 6 ungefär väcktes jag av ett BRAK i köket. Visade sig att Skrållan hade ner lite ljus osv. Hjärtat klappade på bra vill jag lova när jag flög upp ur sängen!

Precis fixat klart mig, ska bara leta upp lite kläder att ha på mig för dagen :) Det är grått och blött ute, tråkigt som bara den! Men skönt om den sista snön regnar bort nångång :)



GOD MORGON ♥


Många steg

Gick kanon på jobbet förut.. Eller "jobbet", känns inte som jag jobbar när jag tränar dom :) Är minst lika roligt som när jag dansar själv. Dom är så duktiga :) Lärde ut ganska många steg idag, så jag hoppas att dom tränar hemma tills nästa vecka. Annars blir det mycket att gå igenom :P

Har precis duschat och ätit kvällsmat :) Nu ligger jag i sängen i min rosa morgonrock och rosa mjukistofflor. American Idol började precis så det blir natti natti när det är slut. Imorgon blir det en heldag i Säffle igen och då är det redovisning som står på schemat. Ska nog läsa igenom lite också innan jag sussar, kan vara bra att upprepa lite i huvudet så jag vet vad jag ska prata om inför alla imorgon ;P Och jag tycker inte det är jobbigt för fem öre, förstår inte hur det kan ha vändt så? Hatade det verkligen i skolan, men nu tycker jag t.om att det är lite småroligt! Låter jävligt konstigt att höra det från mig men det är faktiskt sant ;P





Skrållan killar mig på bena :) Min lilla sötnos ♥

Var en person på tv: som sa några kloka ord förut:
Någon kan inte allt, men alla kan något.

Tyckte det var smart sagt ;P Och med dom orden tackar jag för mig!

GOD NATT ♥


Heeej allihopa

Jaa, det var inte igår jag skrev.. Har allt haft möjlighet eftersom jag haft med mig datorn men det har inte blivit av :P Men tänkte dra lite kort om dom senaste dagarna iallafall :)

I torsdags hälsade jag på min bror Jimmie, Liza och busungarna Bella och Joline :) Blev bjuden på mat och fika och så lekte vi en liten stund innan jag åkte hem :) Då hängde jag upp lite tvätt på tork och då fick jag ett sms från Henrik att han snart var hemma hos mig. Han skulle egentligen komma halv 9 men istället kom han runt sju istället. Vilket var looovely ;) Vi hyrde SAW 6 och bara myste :) Somnade ganska så tidigt för att orka komma upp i fredags. Jag tog bussen till Säffle och gick en heldag där, sen åkte jag hem och vidare till Bengtsfors på kvällen :) Gick upp till Kim och Robin där dom, Henrik och Anders var :) Spenderade hela helgen där! I lördags åkte jag och Henrik till hans syster för lite fika och tjöt :) Igår käkade jag och Henrik kinamat med två kompisar till han och det var mycket gött ;P Vi tog bussen till Åmål på kvällen och igår hyrde vi 2012 och lagade mat :) Tyvärr så krånglade min förbannade DVD så jag stängde av när det var en timme kvar. Henrik den sömntutan somnade ganska snabbt så jag orkade inte kolla klart när det bara hackade filmen. Jag somnade ganska så tidigt jag också :) Så nu har jag alltså inte sett hela filmen utan har en timme kvar ungefär, men eftersom den skulle va inlämnad senast 18.00 idag så fick jag skippa det och lämna in den. Kostar iofs bara 29:- extra om man inte lämnar in den i tid, men jag lämnade in den ändå :P Får väl kolla på slutet en annan gång istället, haha.. Vart en kanonhelg iallafall och jag längtar redan tills på torsdag då han kommer hem igen :) Och då är han hemma en hel vecka eftersom han har påsklov. Underbart ju :)




Idag har det varit en lång dag, men väldigt bra :) varit på två studiebesök idag och mellan besöken tog vi en fika några i gruppen. Det var väldigt roligt måste jag säga, längesen jag skrattade så mycket haha :D Galet ;P

Nu ska jag ta det lugnt och göra så lite som möjligt tills klockan 20.00! Då börjar jag jobba :) Ska bli (som vanligt) väldigt roligt att träffa tjejerna :)

Hmm, skulle bli lite kort om mina senaste dagar. Blev visst längre än vad som var tänkt :P Men nu är jag på gång igen, fler uppdateringar framöver :)

PUSS ♥


Lycka

Idag är det torsdag och jag skuttade ur sängen imorse. Hade fått ett myspys sms av Henrik så då blev jag pigg på en gång :) Sen så kommer han även hem idag! Ikväll får jag äntligen krama om honom, slippa sova ensam i natt och vakna upp brevid en varm kropp :) Gissar på att det kommer ta emot att stiga upp halv 7 imorgonbitti :P



ÄLSKAR DIG ♥

 


Bra skit

Starstrukk feat. Katy Perry - 3OH!3



Dan Balan - Crazy loop



Paramore - Brick my boring brick


Klantarslet myself!

Jag har blivit klantig som fan dom senaste dagarna. Igår halkade jag i duschen (som gick bra som tur var), imorse vrickade ja foten rätt ordentligt när jag skuttade runt i Säffle till utbildningen, när jag kom hem rörde jag ihop dagarna med tvättiden och nu har det hänt igen.. Glömde bort o´boyen i mikron så det kokade upp och rann över.. Vet inte rikgit hur länge den stog där inne för jag drar alltid på med många minuter och passar det. Men denna gången glömde jag bort det så fort jag gick ifrån köket tror jag. Så nu har jag en stekhet och kladdig kopp med o´boy som jag väntar på att det ska svalna lite..

Nog bäst jag lägger mig snart så jag inte klantar till det ännu mer!



JISSES!


Typiskt !!

När jag hade brötat ner för alla trappor (bor på högsta våningen) med typ tyngsta tvättkorgen i världen så inser jag att det är imorgon jag har tvättid. Hade lust att tvätta ändå och skita i tjejen som egentligen hade tid. Men samvetet tog över så jag vågade inte. Bara vara glad och vänta tills imorgon istället.. Tröttsamt!

Nu ska jag trösta mig med två avsnitt av Glamourama istället och pussa på Skrållan!


Tvättid...

Dagen har varit bra, längre än vad jag trodde men det gick allt finfint.. Robin var ändå i Säffle hos sin tjej så jag kunde åka med honom hem när han skulle till Bengtsfors. Väldigt gött med tanke på att jag hade hade fått vänta en timme på bussen, då den gick 16.35! Hade varit segt, men istället var ja hemma fyra :) Lovely!



Tro, hopp & kärlek - halsband som jag fick av min förra dansgrupp Stjärncompaniet :)


Blev avsläppt hos mamma och pappa och nu har jag ätit soppa och kollat på skidor med pappa :P Mamma är ute och går så jag ska vänta tills hon kommer tillbaka igen innan jag går hem till mig :) Idag har jag nämligen tvättid och den tiden måste jag ta vara på. Har lite brist på trosor och strumpor nu så det måste alltså göras nu innan helgen :P

Och imorgon kommer min älskling Henrik äntligen hem.. Sooom jag längtat!

PUSS ♥


Lunch

Idag känns det mycket bättre än gårdagen. Våran handledare Jenny är tillbaka och det blir mycket bättre stämning i gruppen direkt ;) Idag är jag även piggare så det påverkar väl en del också tänker ja :)

Just nu har vi lunch och börjar snart tror jag. Har med oss våra små matlådor och sitter och käkar tillsammans :) Alla är så treviga så :)


Tur man inte har sån här matbricka. Fyy va tråkigt, haha..

NU BÖRJAR VI ♥


Tjosan i trosan

Dagen har som sagt varit väldigt seg. Trodde det skulle vara intressant och givande men jag hängde inte med så bra. Satt mest och tänkte på annat och hade lite svårt för föreläsaren. Men gav henne en chans och det blev väl bättre ju mer dagen gick. Men det ska bli skönt när Jenny är tillbaka imorron ;) Back on track :)



Idag glittrade jag litegrann :)

Träningen gick kanon och det ska bli skönt med en dusch nu. Älskar verkligen MTV/street gruppen !! Kanonbra danser, bra låtar, världens bästa Emelie och självklart Manuela som får träningarna roliga :D Nu blir det som sagt duschen, sen American Idol och sen sooova! Upp 06.30 imorgon igen som vanligt ;P

PUSS ♥


Dags för träning..

Har varit en otroligt seg dag med föreläsningar osv. Var otroligt skönt att komma hem! Har sovit lite smått och nu försöker jag ladda om så gott jag kan för att träna :) Men så fort man kommer dit blir man pigg och får skoj ;)

SKRIVER SENARE ♥


God morgon

Nu är jag i Säffle och jag vill bara UT! Är ju så fruktansvärt härligt väder ute så jag är lite avensjuk på alla som kan ta en långpromenad i solen. Men men, får väl glädjas med att det inte är +25 iallafall ;P hade jag verkligen vart avis. Jag som älskar att sola, sola, sola ;P

Idag är inte våran ledare Jenny här utan en annan som har föreläsning hela dagen. Känner på mig att detta kommer bli en lång dag. Har lite kafferast nu men ska snart köra igång igen.. Så jag får kila :) 

Förresten.. Jag förstår inte riktigt hur man kan äta en fralla och cola till frukost? Sockerrus till max! 

 
GOTT?


Cheryl Cole - Fight for this love



♥ ♥ ♥


God kväll

Har varit en bra dag :) Kommunikation tar vi upp denna veckan och det är faktiskt intressant! Mycket man inte tänker på men stämmer in väldigt bra. Gjorde några övningar, hade genomgångar, grupparbete och redovisning inför alla. Slutade vid 15.00 ungefär och jag åkte hem 15.35. När jag kom hem gick jag tillbaka med kläderna jag hade på mig när jag fotade i torsdagskväll. Glömde ju självklart bort det i fredags när jag kom hem, hade lite för mycket att stå i då tror jag. Var som bortblåst för det kom jag inte ihåg :P

Sen så har jag städat idag, köpt tyg till dansuppvisningen och jobbat. Tjejerna är alltid lika duktiga och det är så roligt att ha dom :) Stolt danslärare ;)

Nu har jag precis tagit en lång och skön dusch. Är väldigt trött så antar att jag kommer slockna direkt när American Idol är. Men jag ska försöka hålla mig vaken lite till :)



PUSS PÅ ER ♥


Jobba

Nu drar jag och träffar mina favvotjejer :) Dags för Studentcompaniet att svettas litegrann ;)

LET´S GO ♥


Ny vecka

Idag vaknade jag vid halv 6 av att Skrållan ville leka... och hon gav sig verkligen aldrig! Jag sov med flätor i natt och dom var väldigt roliga att leka med. Jisses, var inte en lugn stund! Men jag lyckades somna om och gick upp en timme senare! Härliga solen är framme även idag och jag älskart ;)

Är i Säffle nu och väntar på att få börja. 09.00 för att vara exakt! Kommunikations-vecka är det denna veckan, ska bli spännande :) Gissar på att det kommer vara lika roligt som förra veckan då vi tog upp service :)



HA EN BRA DAG ♥


Kärlek



Du & jag älskling ♥ Snart är detta äntligen över och jag är glad att vi klarar det så bra trots allt. Snart är vi med varandra igen och slipper vara ifrån varandra bara för att "vi måste". Du är det bästa jag har och jag älskar dig över allt annat! Tack för att du finns för mig baby. Jag älskar dig!


God kväll

Kollar på Wallander och tar emot kort från igår av Jenny på msn :) Hon tog många bra kort så det kommer antagligen upp imorgon här i bloggen :) Har precis borstat tänderna och ska snart krypa ner under täcket och sova! Imorgon ska jag upp halv 7 igen och ha en rolig dag på handelsutbildningen :)



GOD NATT ♥


Min soliga helg

I fredagskväll tog jag bussen till Bengtsfors och Jenny (Henriks storasyster) kom och hämtade mig på stationen. Kvällen bestod mest av att vi pratade om allt möjligt, drack nått glas vin och lyssnade på musik :) Halv två kurade jag ner mig i soffan och somnade som en stock och sov hela natten. 07.00 pallrade vi oss upp och blev faktiskt klara i tid, t.om 15 minuter före planerad tid :D Bra gjort! Henriks mamma och pappa kom och hämtade oss och vi körde mot Skövde. Halv ett ungefär mötte vi upp Henrik en liten bit utanför deras "lumpen område" eftersom dom låg ute i fält. Så vi spenaderade hela lördagseftermiddagen ute i skogen i solen :) Tyvärr hade jag inga bra skor för slask och snö så jag blev blöt ganska så fort. Men annars var dagen jättebra! Fick guidad tur av Henrik, kollade på lite grejer, satt i stridsvagn och fikade :) Tyvärr hann jag inte åka stridsvagn för det var så fruktansvärt lång kö, hade varit roligt att åka när man ändå hade chansen.. men men, så är det! jag gick iallafall sitta i en ;P

Halv fyra ungefär pussade jag Henrik hej då och vi åkte hem igen. Jobbigt att inte Henrk fick åka med hem så det var lite sorgligt att säga hej då. Fick hålla tårarna tillbaka :D Men det gick bra! Vi åkte in till centrum och käkade och sen åkte vi tillbaka till Bengtsfors. Sov nästan hela biten hem så det gick fortare hem än dit :) Jag gick upp till Kim och Robin och där var även Maria. Kul att träffa henne :) Vi kikade på massa roliga youtub-klipp och lyssnade på musik. Var meningen att Robin skulle skjutsa hem mig på kvällen men det blev så sent och + att det är halkigt ute så jag beslutade mig för att sova kvar över natten. Somnade ganska tidigt och 8 ungefär skulle Robin hämta en i Fengerfors så jag fick åka med och han körde hem mig till Åmål. Jättesnällt :)

Hoppade av vid mamma och pappa och käkade en god frukost! Sen åkte jag hem för att duscha och göra mig iordning. Vid tre-tiden kom mamma och hämtade mig och vi åkte till min bror Thomas och hans tjej Paola på kalas. Paola fyllde år förra veckan och Thomas fyller imorrn så dom slog ihop kalaset :) Det blev smörgåstårta och tårta och sen tackade vi för oss :) Mysigt!

Jag var hemma vid halv sju ungefär och nu har jag inte gjort något speciellt alls. Kikat lite på Glamourama som jag missat och bara tagit det lugnt. Blir nog sängen tidigt idag, känner mig tröttast i världens just nu! Väntar på att Henrik ska höra av sig, saknar han nu. Längtar så tills på torsdag då jag får krama om honom igen och inte bara ses en kortis!

Helgen har iallafall varit jättebra och solig :) Älskar verkligen vädret !!




Älskar min soldat :D

PUSS ♥


Dåligt start..

Igårkväll måste jag ha varit så trött och virrig så jag glömde helt att ställa alarm. Vet inte om jag gjorde det eller inte men jag minns inte att klockan ringde imorse iaf. Istället vaknade jag av mig själv 07.52 !!! Och min buss går 08.05.. Värsta som kunde hända! Så jag flyger upp ur sängen och ringer mamma i ren panik och hon va snäll nog att köra mig till Säffle. Hon började jobba kl 09.00 hon också så det var minst lika stressigt för henne. Så jag sminkade mig och fixade frillan på 15 minuter! Förstår inte hur jag hann.. Gjorde en smoothie och tog med mig och fick dricka den i bilen. Så det var ingen speciellt bra start men kom iallafall i god tid till Säffle och det var skönt. Hade lite svårt att vakna till och lugna ner mig på förmiddagen men det gick över till slut. PUST !!

Dagen har iallafall varit bra och trivs verkligen jättebra. Gruppen är kanon och vi har mycket roligt att prata om och kommer bra överns med alla. I våran "klass" är vi uppdelade i 5 grupper (som gör grupparbeten tillsammans), och idag hade vi i uppgift att gå ner på stan och gå runt i olika affärer och se hur serviceinriktade personalen är. Hur man bli bemöten när man kommer in, om man får hjälp, om personen är trevlig och om man känner sig nöjd när man går därifrån osv osv. Vi gick till lite olika och man har verkligen redan fått en "yrkesskada". Granskar varenda lite grej och tänker verkligen på allt nu :D Så nu kan jag allt om service :D Nästa vecka ska vi ta kommunikation och det ska också bli intressant :)

När vi var på Sportringen och Lindex så passade jag på att handla lite. Kunde ju självklart inte låta bli =/ Så jag köpte ett par nya stora solbrillor och ett svart rosetthårspänne :) I min grupp är det två tjejer som heter Camilla och Mayram. Jättegulliga tjejer :) När vi hade varit på stan och "studerat" personer så gick vi tillbaka och fick  ha ett föredrag framme vid tavlan :) Konstigt att det inte kändes pinsamt/nervöst alls, med tanke på vad fruktansvärt jobbigt jag tyckte det var i skolan. Så good job Emilia ;D

Nu ska jag käka lite och sen kommer mamma och hämtar mig. Dit och hälsa på lite och lämna över mitt lilla barn Skrållan ;P Ikväll ska jag sova hos Jenny (henriks syster) eftersom vi åker tidigt imorgon till Skövde och hälsar på Henrik :)




PUSS ♥


Roligt =D

Var riktigt roligt att fota idag :) Är det iofs alltid men idag höll vi på enda till halv elva ungefär. Två och en halv timme med andra ord! Ska bli roligt att se resultatet :) Nu har jag blött hår, genomskilningt läppglans inkletat i hela ansiktet och maskara i ögonen. Ska bli mycket skönt att tvätta bort sminket :P



GOD NATT OCH DRÖM SÖTT ♥


Kläder


Svart slimmad klänning, leopardmönstrad kort sidenjacka och solbrillor


Snygga färgglada tights, rosa längre linne, håligt linne över + solbrillor


Blomstermönstrad tubklänning och svart kort skinnjacka

LET´S GO!


Smink & hår

Har varit en fullspäckad och väldigt rolig dag idag också :) Fick en uppgift med massa frågor idag också som ska vara inne + en extrauppgift. Stannade kvar en timme och gjorde klart den första uppgiften innan jag åkte hem så den är redan inlämnad och klar. Har extrauppgiften kvar och det ska jag försöka hinna med nu innan jag ska plåta klockan 20.00 :)

Har sminkat mig och fixat håret och nu är jag äntligen färdig. Gick till klädaffären Papa Ya förut när jag kom till Åmål och valde ut 3 olika outfits. Kan nog bli roligt och bra det här :D 3 helt olika looks! Spännande att se reslutatet sen när det är klart!




Måste måla naglarna innan Tony hämtar mig också. Är lite färg som har försvunnit på topparna! Så arbetet först och sen black nailpolish :)



PUSS ♥


God morgon

Sitter och dricker min smoothie med massor av frukt.. Smakar bra! Har precis blivit klar så nu ska jag bara hitta något att ha på mig för dagen. Hoppas på en lika rolig och intensiv dag som igår :)



HA EN BRA DAG


Myskväll

Nu har jag och Skrållan lekt och busat en hel del under kvällen så nu är hon helt slut :) Har lagt sig till rätta här hos mig nu och snarkar så sött så. Andas väldigt högt om inte annat och "pratar" i sömnen. Ligger och piper för sig själv och springer med tassarna. Nu sover hon allt tungt den lilla busen :) Min sötnos! Hon är dock inte så bra på att bestämma sig hur hon ska ligga. Snurrar runt hela tiden och klagar :P Men nu blev det tyst och still :P




Visst är hon en sötsak? :)

GOD NATT & SOV GOTT ♥


Skrivkramp men ler ändå

Har varit en intensiv dag på utbildningen, men haft det mycket roligt :) Hade lite diskutioner, några grupparbeten och sedan fick vi ett häfte med massa frågor och en till uppgift med frågor där med. Enskildt arbete som ska vara inne imorgon. Slutade tidigare och jag hade hunnit med bussen halv 3 gott och väl men jag stannade kvar och skrev på arbetet. Åkte hem halv 4 istället och fortsätte när jag kom hem. Så nu är jag äntligen klar, skönt! Inte visste jag att jag var så aktiv ;P Men det är väldigt intressant och roligt att skriva om så det funkar kanon :)

Var ju meningen att jag skulle träffa Tony och fota ikväll men jag fick fråga om det var okej att vi tar det imorgon istället. Och det gick bra så det får bli plåtning imorgonkväll istället med andra ord! Är trött i huvudet och skrivkramp efter denna dagen + att jag har tvättid mitt i allt. Så jag har precis tvättat en maskin och nu ska jag äta lite frukt och ta en lång och varm dusch innan Halv 8 hos mig börjar :) Har t.om varit duktig och diskat nu när jag kom hem. Antar att jag kommer somna väldigt skönt ikväll :)




DUSCHEN NÄSTA ♥


Lunch

Nu har vi precis ätit och suttit och tjötat :) Medans dom andra är ute på rökpaus passar jag på att skriva av mig lite innan vi börjar igen halv ett :) Älskar att det är sol ute, visst blir man på så mycket bättre humör? Även fast jag måste gå upp 2 timmar tidigare än vad jag är van vid, så går det bra. Eftersom det är ljust ute och solen hinner gå upp innan jag går till bussen, så vaknar man med ett leende på läpparna :)

Ikväll ska jag träffa Tony för att fota lite inför en fotoutställning som är i Åmål lite längre fram i vår. Så när jag kommer tillbaka till Åmål så ska jag till klädaffären Papa Ya och leta upp lite outfits att plåta i :) Ska bli som ett "covergirl-omslag" tema ungefär så det ska bli roligt. Klockan 20.00 ska vi ses så jag har allt några timmar på mig att göra iordning mig :)

Nee, nu ska jag gå och se vad resten gör. Kanske kaffe på ingång?



HA EN FORTSATT BRA DAG ♥


HURRA, HURRA, HURRA, HURRA



SKÖNSÅNG FÖR BELLA :D


Kalas & träning

Bella blev jätteglad för pyjamasen och den åkte på ganska så snabbt efter fikan ;P Kanske dags för oss att ha ett pyjamasparty igen? ;) Det blev tårta, bullar, chokladbollar och massor med koppar kaffe. Så när jag åkte därifrån var jag inte så jättesugen på att träna. Men efter tårtan så var det väldigt gött att röra på sig vill jag lova :P Danserna sitter och det känns bra :) Rolig träning !!







Lycklig 4 åring :) Sötnos!

Nu ska jag ta en dusch, äta frukt, kolla American Idol och sen sova. Det har varit en väldigt bra dag och morrondagen kommer bli minst lika fullspäckad :) Tell you more tomorrow !!

PUSS ♥


Hemma en snabbis

Fick sluta tidigare idag med och jag hann med 15.35 bussen tack vare Birgitta som var så snäll och körde mig till stationen idag igen. 4 minuter hade vi på oss idag, jisses.. Men jag hann som sagt :) Gick till Konsum när jag kom fram till Åmål. Köpte frukt och bär till mina smoothies :) Nu ska jag vänta tills klockan blir 17.00 då mamma och pappa kommer och hämtar mig. Kalas för Bella :)



Hade min nya jacka idag :) Med stor gosig krage!

KALAS NÄSTA ♥


I säffle

Är i Säffle på min utbildning nu :D Har precis käkat min lilla matlåda och nu fördriver jag tiden lite innan vi börjar igen :) Idag är det inte en vanlig dag utan Bella bus födelsedag :) Gosungen blir redan 4 år! Så när jag kommer hem i eftermiddag vid 17.00 ska jag hem till min bror direkt och fira Bella :) Kalas på G idag alltså!



PUSS ♥


Hej svejs

- i lingonskogen!

Träningen med Studentcompaniet gick kanon, skönt att dra igång igen och träffa mina goa tjejer :) När jag kom hem blev det en dusch och nu ska jag äta lite jordgubbar och kolla på American Idol. Precis sagt god natt till älsklingen och försöker kolla på Glamourama i pauserna. Men det bara buffrar hela tiden så jag orkar inte mer nu. Har kollat på hälften och får ta resten imorgon. Förhoppningsvis imorgonbitti om jag hinner innan jag ska med bussen till Säffle :) För då blir det dag nummer 2 på handelsutbildningen :)



Just for you Emma ;D

GOD NATT ♥


Glamourama

Nu ska jag snart hem till mig och se sista avsnittet av Glamourama. Hoppas på ett hejdundrande avsnitt ;D



"OHH GLAMOURAMA TONIGHT"


Första dagen

Tog bussen till Säffle 08.05 och var i Säffle i god tid. Hade med mig promenadskorna i väskan så det fick bli en rask promenad från stationen till stället vi ska hålla till i. Vi började klockan 09.00 och gruppen bestod mest av äldre personer :) Jag var en av dom yngsta tror jag, men det känns bra ändå. Kan nog bli bra det här :) Fick kaffe och smörgås idag t.om.. Så snällt så ;P

Vi ska egentligen gå mellan 9.00-16.00 men idag slutade vi tjugo över ett ungefär. Jag kollade buss lite snabbt på datorn för att se om det gick nån tidigare och det gick en 13.35. Skyndade mig ut till jackan och då sa en äldre dam i samma grupp att hon kunde köra mig till station istället. Hon är guld värd vill jag lova för bussen kom precis när jag gick ur bilen :)

När jag kom till Åmål följde jag med mamma till Ica och nu är jag hemma hos mina kära föräldrar :) Ätit mat och slått in paket till Bella som fyller 4 år imorgon :) Så imorgon blir det kalas hela eftermiddagen när jag har slutat :)




Gick till Kappahl på lunchen och köpte present till Bella. Fick bli en sidenpyjamas med massa hjärtan på ;) Det fina svart/silvriga paketet är från mig :D Och lägg märke till att jag har slått in alla presenter. Inte dåligt va? ;P haha

Ikväll blir det jobb 20-21.30 med tjejerna i Studentcompaniet! Roligt att köra igång igen efter sportlovet :)

PUSS ♥


Måndag

Nu sitter jag på bussen påväg från Bengtsfors hem till Åmål. Igår gjorde jag och Henrik inget speciellt alls. Det var våran dag däremot :) 2 år och 8 månader ♥ Tog det lugnt hela dagen,  satt ute och njöt av solen lite, kollade på Avatar som var väldigt bra, osv. Kom i säng vid halv tio redan och det kändes bra. Somnade nästan direkt och fick upp 03.30. Vid 04.00 pussade jag älsklingen hej då och gick upp till Robin och Kim som sov som stockar :) Jag gick och la mig på soffan och sov två timmar till. Skönt att jag kunde somna om direkt, så jag har allt fått ganska många timmars sömn i natt ändå :)



Solig dag igår :)

När jag kommer hem har jag ungefär 45 minuter på mig att fixa iordning mig. För 08.05 tar jag bussen till Säffle! Idag börjar handelsutbildningen och det ska bli spännande :) Hoppas på en bra grupp och att ja trivs :)

Skriver när jag kommer hem i eftermiddag, håll tummarna för mig :)

PUSS ♥


Är i Bengtsfors

Tänkte bara säga hej :)



PUSS ♥


Nu är det helg

Sådär ja, nu har jag tagit helg. Fick slutade tidigare och jag fick ett fint kuvert av Jessica och Malin :) Jättegulligt !! Känns tråkigt som bara den att det var sista dagen idag. Har vart där sedan 1 december så det är ett tag faktiskt. Men nu är det som det är och på måndag börjar jag min handelsutbildning. Ska bli riktigt kul det också och det ska bli skönt att få ett intyg om 16 veckor att jag har en utbildning inom handel :) Precis det jag vill ha just nu så jag är taggad som fasen :)

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och sen packa väskan. Om en timme tar jag bussen till Bengtsfors och träffar min älskade pojkvän. Är där över hela helgen och det ska bli så mysigt.. Verkligen saknat han nu! Ta vara på varje minut för nu är han borta 2 veckor i sträck igen.. Jobbigt! Men nästa lördag ska jag till Skövde och hälsa på honom under dagen :) är en sån där hälsa på-dag så man får gå runt och kika hur dom har det i lumpen. Det ska bli kul =)


PUSS ♥


Hej hopp

Nu är jag hemma på lunch och har precis ätit en massa stekt potatis och stuvade morötter. Vilken måltid tänker ni, men det smakade bra ;P Är proppmätt och det smakar grillkrydda i hela munnen. Får nog borsta tänderna innan jag ska tillbaka till jobbet ;P

Mamma kommer snart och hämtar mig och Skrållan. Hon som får vara barnvakt under helgerna när jag åker till Bengtsfors ;P Vi ska även en sväng till tågstationen så jag kan fylla på mitt busskort. Hade visst inga pengar på det när jag skulle åka hem i måndags. Ops! Och det går bara att fylla på på stationen i Åmål och Konsum i Bengsfors. Värdelöst!


Skönt att den är helt läkt nu :)

PUSS ♥


FREDAG

Vaknade vid åtta idag och steg faktiskt upp dirket. Solen sken in och jag är glad att det äntligen är fredag :) Kvart över åtta hade jag sminkat klart mig och nu har jag precis druckit upp min goda smoothie :) Slängde i en halv banan idag också och lite mer jordgubbar, och det smakade mycket bättre än gårdagens. Så nu vet jag hur mycket och hur lite jag ska ha i :) Definitivt något jag kommer fortsätta med varje dag!



Nu ska jag platta och volym mastra håret :) Sen ska jag måla naglarna och hitta på något att ha på mig idag! Sista dagen på Stilmagazinet idag. Inte roligt alls men får se det som att handelsutbildningen är bra och ett måste för att kunna bli något inom handel :)

Och idag kommer äntligen Henrik hem! Åker till honom ikväll och spenderar hela helgen med honom. Underbart!

GOD MORGON ♥


Fint hemma

Nu har jag det fint hemma :) Storstädat hela kvällen så nu är det minsann rent :) Har precis skurat i badrummet och tog en dusch efter det. Mycket skönt :) Nån mer än jag som står kvar 10 minuter extra för att det är så varmt och skönt? Skulle inte tro det va :)




Nu väntar jag bara på att älskligen ska ringa för att säga natti och sen ska jag sova. Blev trött nu efter all städning :P Imorgon är det sista dagen på Stilmagazinet. Känns väldigt tråkigt faktiskt!

GOD NATT ♥


Storstäda

Nu är det dags att storstäda för min del. Har redan diskat och dammsugit så nu ska jag vika tvätten från förra veckan som jag inte har tagit tag i än. Dåligt, jag vet, men nu är det dags ;) Får se vad mycket jag hinner innan Halv 8 hos mig börjar. Det kan man ju bara inte missa ;D hihi..



LET´S GO


Recept

"hej! kan du inte lägga ut receptet på din smoothie? den ser så god ut :)"

Jordgubbar, naturell yoghurt, lite apelsinjuice, ett vetedietpulver och lite müsli :)


KANONGOTT


Lunch

Nu är jag hemma på lunch :) Har ställt upp fönstret och vädrar för det är så skönt med frisk luft :) Ska dammsuga nu och sen blir det jobb igen :) Även kila bort till Ica och köpa tulpaner till Jessica :)



HA EN FORTSATT BRA DAG ♥


Jordgubbssmoothie

Har städat lite nu på morgonen så det bara är att dammsuga sen :) Precis druckit upp min goda smoothie,  men jag hade nog för lite jordgubbar i. Det får jag tänka på tills imorgon :D Nu ska jag bara hitta på nått att ha på mig (pyjamasen är fortfarande på) och sen blir det jobb 10-13.00, då det är lunch :) Ska försöka hinna dammsuga på lunchen så jag har det gjort när jag slutar ikväll :)



Imorgon kommer älsklingen hem! Längtar som bara den :)

GOD MORGON ♥


Åå så skönt!

Nu är det dags för mig att sova och det ska bli himla skönt :) Speciellt när klockan inte är mer än elva.. Får jag många timmar att sova i natt :)



GOD NATT & SOV GOTT ♥


Helt slut

Varit en omtumlande dag på jobbet. Tänker på dig Maria ♥ När jag slutade gick jag till ICA och handlade lite. Marias recpet på hennes morgonsmoothie som hon äter varje morgon till frukost :) så det ska jag börja med och få en bra start på dagarna :) var tvungen att smygprova så det fick bli en smootihe och en pannkaka med jordgubbar och keso till kvällsmat :) Mycket gott!

Hade tvättid idag men när jag kom hem från jobbet var jag så fruktansvärt trött, helt slut verkligen. Vet inte varför men jag var hur trött som helst! Är det fortfarande men efter en powernap mellan 19-19.30 så piggnade jag till lite. Eller jag var tvungen att piggna till för jag hade en diskhög som stod och väntade på mig i köket. Så det var bara att sätta fart :) Nu är disken ren men tvätten ligger fortfarande kvar i tvättkorgen i badrummet! Men men, har tid imorgonbitti också. Får se hur pigg jag är och när jag vaknar helt enkelt. Annars får jag vänta till nästa vecka :)

Något jag inte förstår är varför jag bara har 1:an, 2:an och 4:an kvar? Vart är mina kanaler? Verkar inte vara den enda så det är väl bara att vänta och hoppas att dom kommer tillbaka.


Tulpanerna dom fick av mig :)

DUSCHEN NÄSTA!


Pancakes

Nu är jag hemma på lunch och ska äta pannkakor. Men jag är verkligen inte hungrig för jag har druckit massa kaffe hela förmiddagen och även ätit en fet chokladmuffins, så jag känner mig inte så jättesugen på att äta pannkakor och jordgubbssylt just nu. Men men, får tvinga i mig lite precis innan jag går tillbaka till jobbet så jag inte blir hungrig under dagen :)

Förut gick jag och köpte en varsin bukett med tulpaner till Malin och Maria. Eftersom det är sista veckan jag jobbar där nu så ville jag passa på att visa min tacksamhet att jag fått vara där :) Malin är ledig resten av veckan så jag gav det till henne idag. Var uppskattat och dom blev så glada så :) På fredag ska Jessica också få blommor :) Känns väldigt tråkigt att sluta där faktiskt för jag trivs så himla bra!



Nee, men dags för lite pannkakor då!

UNDERBARA SOL ♥


God morgon

Dricker varm o´boy nu och har precis fått i mig en skål med fil och mûsli :) Nu blir det jobb 10-13.00, då det är dags för lunch. Skriver säkert då :) Idag blir det pannkakor till mat ;) Mumma!



PUSS ♥


Time to sleep

Varit  en fin dag :) Efter jobbet hyrde jag och mamma film på Ica, bara 29kr, visste inte att de va så billigt :) Hyrde Bröllopsfotografen. Jag och Henrik såg ju den i söndags men det funka att se igen :) Blev himla trött bara! Så nu ska det bli skönt att sova och vakna upp av att solen lyser in i lägenheten :)

GOD NATT ♥


Hemma på lunch

Precis ätit spagetti och köttfärssås och nu gör jag inget speciellt alls :) Imorse bestämde jag mig för det vita linnet. Vet inte varför men det fick bli det, tycker det var lite småroligt med alla hål :) Och idag fick vi mer vårnytt och jag kunde ju inte låta bli. Så nu fick det bli ett par jeanstights också. Jag är ju helt otrolig! Tur jag slutar på fredag :D Haha, nej då ;P Behöver nya vårkläder så det är bara bra :)



De mörkare jeanstightsen, bara 199:-

VACKERT VÄDER ♥


What to do?

Har fortfarande inte bestämt mig om linnena. Vet inte om jag vill ha något av dom över huvudtaget längre? Kan ju vara skönt på sommaren om den blir stekhet :) Är mest sugen på det vita tror jag faktiskt!


Svart eller vitt?

Jag får bestämma mig sen hellt enkelt, få lite goda råd av Maria :P Nu ska jag kila över till Netto och köpa kattmat till Skrållan. För den är schlutt :)

PUSS ♥


Good morning sunshine

Ligger fortfarande kvar i sängen och tar det lugnt :) Blev så glad och pigg när jag vaknade av att solen sken in i min lägenhet! Kan egentligen sova till 09.00 om ja vill men nu vaknade jag 08.00 ungefär istället :P Ligger och pratar med Henrik nu, älskar dig babe ♥


Så härligt  :)

GOD MORGON ♥


God natt

Precis kollat på Glamourama och nu kollar jag på American Idol :) Snart dags att sussa, så fort det är slut på tv:n :) Imorgon blir det jobb igen 10-18.00, wihoo :D Nu ska jag fundera på om jag ska köpa det vita eller svarta linnet tills imorgon. Eller om jag ska strunta i det och spara dom pengarna? Kostar inte mycket men är alltid något ;P Nåja, det märks imorgon! Känner jag mig själv rätt kan jag inte bestämma mig och tar båda två :O Not good!



SOV GOTT ♥


Lördagskvällen i bilder







Underbara dag!

Igår blev det myspys hela dagen med min babe! Kollade på Bröllopsfotografen (rolig, värd att se ;D) och en till film som var lite småläskig :) Kom i säng vid halv tio ungefär, låg och prataoch gosade innan vi somnade och kl ringde 03.30 i natt. Upp och hoppa! Pussa min älskling hej då och gick upp till Robin en stund innan jag skulle med bussen 06.15! Man blir lite småseg under dagen måste jag säga när man inte får sova ut en hel natt. Men men, det är det värt för några extra timmar med Henrik :) ♥ Tur han kommer hem på fredag igen, längtar redan :)

Idag har det varit en väldigt bra dag :) Jobbade 10-18.00 och det gick hur fort som helst! Var rena julafton i förmiddags med massa nya vårkläder. Fick med mig två coola linnen hem! Vet inte om jag vill ha svart eller vitt.. eller om jag vill ha det över huvudtaget? Ska fundera på det :) När jag slutade blev det en promenad hem till mamma och pappa och nu är jag här :) Precis ätit lite kvällsmat och nu ska vi kika på Halv 8 hos mig. Hoppas jag iallafall ;)





SKRIVER SENARE!


Ny vecka

Måndag igen - veckorna bara flyger iväg. Nu är jag inne på min sista vecka på Stilmagazinet innan jag börjar handelsutbildningen! Ska ta vara på varenda minut där nu :)



GOD MORGON ♥


RSS 2.0