Hej allihopa

Jag lever ;D Just nu är jag hos min älskling Henrik och Kim är även här :) Vi dricker vin, öl och grogg och ska antagligen till Henriks syster ikväll och ha det skojsigt =)

Hoppas alla på HC och BYZ får riktigt roligt ikväll ;D Skriver mer när jag får tid :)


Henrik & syster Jenny ♥

PUSS ♥


God natt

Dåligt med uppdatering idag men inte suttit nånting vid datorn :) Varit full fart hela dagen i stort sett. Höjdpunkten var träningen på kvällen ;) Nu är jag nyduschad och ska krypa ner brevid Skrållan som redan somnat i sängen :)

GOD NATT ♥


Kvällspromenad

Dagen på utbildningen har som vanligt varit bra :) Var hemma halv fyra ungefär och då gick jag och la mig och gosade med Skrållan som jag alltid gör. Sen så vaknade jag halv sju !! Va hände där? Så jag sov alltså bort hela eftermiddagen, skit också! Jag som behövde städa.

Vaknade av ett sms från mamma som frågade om jag ville följa med och handla. Så jag gick bort till Konsum och handlade lite mat :) Sen följde jag med hem till dom och vid kvart i nio kom jag på att jag inte rört mig något större idag. Så det fick bli en långpromenad i skogen :) Mycket skönt!  Tycker om att gå i skogen :) Så härlig luft!

Nu är jag hemma hos mig igen :) Duschat och nu kollar jag på semin för Eurovision.. Vilka skitlåtar det är i år :P Herregud! Blir sängen tidigt idag även fast jag sov så mycket förut. Det behövs när jag går upp så tidigt :)


PUSS PÅ ER ♥


Regn, regn, regn

Härligt väder vi har i Sverige, inte sant? ;) Turen från bussen till skolan var hemsk.. Ingen idé att ha paralpy här inte, blåste bara iväg. Storm och regn! Inget som står mig så varmt om hjärtat känner jag. Men men, så är det :)



EFTER REGN KOMMER SOLSKEN ♥


ROLIGT

När jag började träna slutade jag tänka på huvudvärken för ett slag så det gick bra ;) Började lektionen med balett vid stången och sedan körde vi våra 3 roliga danser :) Så jag ångrar inte att jag var med, lite tung i huvudet nu bara. Ska bli skönt med en dusch nu och sedan sängen :)

SOV GOTT SÖTNOSAR ♥


Bestämt mig

Jag tränar ändå! Jävligt dumt tror jag men nu har jag bestämt mig.. Får bara dåligt samvete om jag inte är med och inte får min dagliga dos av träning. Så nu kör vi! Största smällen får jag ta ikväll när jag kommer hem istället ;)



LET´S GO, GO, GO !!


Jobbigt

Var hemma klockan fyra och då bytte jag om till myskläder och kröp ner under täcket.. Somnade direkt jag la huvudet på kudden och sov nästan två timmar.. Skönt! Men huvudvärken har inte gett sig för det. Det spränger i hela huvudet och värker "bakom" ögonen. Förstår ni vad jag menar? Orkar knappt kolla och när jag går och står gör det ännu ondare. Vill inte ens tänka mig hur det är att träna med denna sprängande huvudvärken? :(

ÅHH!
Jag HATAR allt som har med huvudvärk att göra och jag HATAR allt som gör att man inte kan träna. Jag vill, vill, vill !! Har en timme på mig att bestämma mig nu men jag tror det är dumt att ens försöka :( Men om en timme vet jag, nu ska jag lägga mig en stund till för att vila ögonen!



KRYA PÅ MIG ♥


Huvudvärk

För lite sömn i natt och intensiv dag på utbildningen gör så att huvudvärken har kommit tillbaka :( Vill hem och ta på mig myskläder, mina rosa tofflor, sätta upp en ruffstoffs på huvudet, krypa ner i soffan med duntäcket, dricka varm o´boy och kolla på skitprogram på tv:n! Det ska jag hinna med när jag kommer hem och hoppas att jag piggnar till innan träningen ikväll!

 


KÄNNER MIG SOM FILUREN!


Måndag

Ännu en ny vecka.. Tycker det är måndag jämt :P

Igår tog jag en långpromenad på en timme i rask takt ungefär, jätteskönt :) Tog svängen förbi mamma och pappa och där kollade vi på Parlamentet och sedan gick jag hem igen :) Gjorde inget speciellt på kvällen, duschade och tog det mest lugnt :)

Måndag idag då som sagt. Är i Säffle nu på utbildningen och börjar om en kvart! Idag är jag trött asså, riktigt trött.. Får hoppas att jag överlever denna dagen :)

Ikväll är det träning igen, YES! Bara 3 gånger kvar nu, tråkigt som bara den! Men men, så är det :) Snart kommer Henrik hem också, på fredag för att vara exakt. Så nu hoppas jag att denna veckan går jättefort så jag får krama om min babe snart :)

PUSS PUSS♥


Cykeltur

Hade tänkt att få med mig mamma och Manuela på Zumba nu ikväll men mamma var hos mormor och Manuela jobbade så jag fick lägga ner den idén :P Får bli en långpromenad ikväll istället och zumba en annan kväll :)

Emelie ringde och sa att hon var rastlös och frågade om jag hade lust att hänga med på en cykeltur, haha :D Så nu har vi nyss varit ute och cyklat en sväng :P Åkte ner till Örnäs och kände på vattnet och tjötade lite :) Sen blev det storm och halvmolnigt så vi sa hej då och cyklade åt varsitt håll.. Men det var trevligt så länge vi var ute :D



Är hemma hos Skrållan nu och vädrar lite, är verkligen som en bastu här hemma hos mig! Uschamejjen.. Måste ringa vaktmästaren och kräva att dom byter ut mitt takfönster i köket. För nu kan jag inte öppna det för att det inte går att stänga sen.. Men detta går inte, måste kunna sova om nätterna utan att flyta bort!

Så lite gos med Skrållan nu och sen ut på promenad i kvällssolen innan det blir åska som det antagligen kommer bli :)

PUSS ♥


Tipspromenad

Joline ville hellre vara hemma och leka så hon följde inte med ;P Så jag, mamma, pappa, Jimmie och Bella tog en tur i skogen :) Själv tyckte jag frågorna var svåra så det blir nog ingen vinst för mig, haha.. Men men ;P Skönt att komma ut på en morgonpromenad iallafall :) Händer inte varje söndag om man säger så :P

När vi var klara blev det promenad hem till Jimmie och Liza. Rabarberpaj och kaffe :) Mycket gott! Nu är jag hemma hos min kära föräldrar och ska ut och lägga mig i solen :)


Pappa & jag är redo :D

FINA SÖNDAG !


God morgon söndag

Uppe med tuppen, pigg och glad :) Skönt att gå upp tidigt på en söndag och slippa vara bakis och trött ;P Därför jag är uppe nu :D ska med mamma, pappa och bror m. familj på tipspromenad :D Ska bli skönt att komma ut i skogen :) Men solen vill inte riktigt komma fram.. Frågan är vad jag ska ta på mig då, hmm.. Får nog ringa mamma om sånna där mammaråd som bara dom kan ;P



Morgonsmoothien är uppdrucken så nu ska jag göra iordning mig litegrann :)

HA EN FIN DAG


Myskväll :)

Nu är jag hemma igen efter en myskväll hos mina kära föräldrar :) Kollade på film och tog det lugnt :) Precis som jag ville att denna lördagen skulle vara ;P

Ska gå och lägga mig nu för jag är faktiskt riktigt trött. Imorgon ska jag upp tidigt och gå på tipspromenad med mamma pappa och bror med familj.. Busungarna Bella och Joline allltså :) Kommer bli en toppendag och jag hoppas på kanonväder :)

DRÖM SÖTT OCH VAKNA TÖRRT ;) ♥


Premiär!

Mamma skjutsade ner mig till lägenheten så hämtade jag Skrållan, handlade lite på ICA och så åkte vi tillbaka till mamma och pappa :) Synd om Skrållan att behöva vara ensam i värmen så hon fick följa med hit på mys hon också :) Och idag var det premiär för Skrållan att vara utomhus :D På med koppel och ut på äventyr ;D Hon var lite stilla i början och tyckte det var konstigt att tassa runt i gräset men sen gick det jättebra :) Jag fick springa efter henne eftersom hon skuttade runt överallt :D Äta gräs var också gott :P


Modig och nyfiken liten tjej :)

Nu blir det varma smörgåsar och mys framför tvn. GUD va jag tycker om lediga dagar i solskenet :)

PUSS SÖTNOSAR ♥


Underbar dag!

Gick till klädaffären och provade ut kläder och sen tog jag och mamma en promenad hem till dom :) Där blev det gårdagens tacos och sedan stek i solen. Somnade i solstolen en timme och sen var det dags att knalla hemåt :) På med massa smink, lösögonfransar och lockade håret litegrann.. Dags för plåtning :) Var på PD 15.30 och då sätte vi igång :) Och det gick bra!

När vi var klara skjutsade Tony hem mig till mamma och pappa igen så just för tillfället är jag här :) Satt ute och tjötade lite med mamma i kvällssolen och jag njuuter :) Jag blir verkligen överlycklig när det är fint väder ute, haha ;D

Ska snart ta en promenad hem till mig igen :) Ge Skrållan lite mat och gosa lite innan jag går hit igen.. :P För ikväll blir det varma smörgåsar och mys :)



HA EN FORTSATT BRA KVÄLL I SOLEN ♥


Lördag

Solen lyser än så länge iallafall :D Det gillar jag! Precis druckit morgonsmoothie nu och nu ska jag göra iordning mig lite snabbt och sen gå till klädbutiken för att prova ut kläder till dagens plåtning :) Sen ska jag hem till mamma och pappa och lägga mig i solen. Hoppas, hoppas, hoppas det håller i sig en liten stund till iallafal :)



HA EN FIN DAG ♥


Härliga fredag

Trots att vädret varit i det sämsta laget så har dagen varit bra :) Jag, Emelie och Maryam samåkte till Karlstad :) Utanför IKEA mötte vi upp resten av gänget :) Där blev det studiebesök och så käkade vi även mat där. Istället för att käka pulvermos och köttbullar eller pommes och kyckling tog jag laxfilé, grönsaksmedaljonger och varma rotfrukter.. Medaljonger är ett finare namn för potatisbullar fast grönsaker istället för potatis :P Smakade mycket bra faktiskt :) Var lite skeptisk till medaljongerna eftersom jag inte var riktigt säker på vad det var :P Men blev som sagt glatt överraskad ;P

När vi hade ätit upp blev det en tur till Bergvik. Föreläsning där och sen även en liten tur i affärerna innan vi tog bilen hem igen :) Jag köpte doftljusIKEA eftersom dom är slut här hemma och även ett blått pastellfärgat nagellackHM :) Ska bli kul å se om det är fint på ;P

Jag var hemma i Åmål vid fem-tiden. Då gick jag upp och gosade lite med Skrållan och tog ett fotbad ;P Mycket behövligt efter en heldag :P Vid sju tog jag en promenad hem till mamma och pappa :) Där blev jag bjuden på tacos och sedan kikade vi självklart på Talang! SWEETS var jätte, jätteduktiga och dom är värda en plats i finalen. Jag röstade som en dåre men ändå fick sångerskan Helena dom flesta rösterna... Yeye, så är det!

Imorgon är det lördag och ledig dag :) På förmiddagen ska jag till en klädaffär här i stan och prova kläder för en plåtning :) Klockan 15.30 ska jag vara redo och fota :) Det ska bli roligt! Hoppas jag får korten jag tog sist! Fortfarande inte sett dom så nu är jag nyfiken :)

Lite kort jag tagit :)










PUSS ♥


Sweets

Tycker det är värdelöst att skicka vidare 4 sångare till final, blir det ytterligare två stycken nästa vecka så är det ingen idé att kolla på finalen. Men chansen är inte över ännu.. hoppet finns fortfarande kvar :)



NI ÄR GRYMMA TJEJER!


Träna, träna, träna

Träningen gick kanon och det flöt av mig sen. Så himla dålig luft och full fart hela tiden ;P Jag kommer sakna träningarna sen när det är slut :( bara en vecka kvar.. snyft!

Har precis duschat och ätit en banan :) Nu ska jag smörja in mig i lite Dove B.U.S och sedan gå och lägga mig och kramas med Skrållan :) Imorgon blir det en rolig dag :) Berättar mer imorgon!



GOD NATT SÖTNOSAR ♥


Stor tjej

Idag fyller Skrållan 1 år :D Tänk att det var ett helt år sen gosan föddes. Har sagt det förr och jag säger det igen.. Va fort tiden går! Kommer ihåg dagen vi åkte och hämtade henne :) Det var 3 augusti, sommar och samma dag som Henrik ryckte in i lumpen. Så samtidigt som jag var ledsen över att han åkte så var jag överlycklig att Skrållan äntligen skulle få följa med mig hem :) Första natten gick hur bra som helst och hon låg redan då inslingrad runt min hals och snuttade på mina öronsnibbar :P







Hon är världens goaste, speciell, har humörsvägningar, busig, matgalen och framförallt.. Hon är min

GRATTIS SKRÅLLIS ♥


Torsdag

Idag har det varit en bra dag (som vanligt) men samtidigt ganska jobbig. Gick igenom butiksekonomi idag och det var lite småkrånligt. % hit och dit och + och - och lalala.. Matte ligger inte mig så varmt om hjärtat så det var bara att tänka till :P Tror jag förstod det mesta i slutet av dagen iallalfall :P

Vi fick sluta strax innan 15.00 och precis då började det blixtra, åska och regna när jag skulle gå till bussen. Så Birgitta (en i klassen) va snäll och skjutsade mig till stationen :) Gick in och sätte mig på en bänk för att vänta si så där 40 minuter på bussen.. Men när jag hade suttit där i mindre än 1 minut så hörde jag ett tåg rulla in. Jag vände mig om och kollade och det stod ÅMÅL på det. Thank god, så var jag hemma 5 minuter senare :)

När jag kom hem diskade jag lite och sen kröp jag ner i soffan och kollade på Beverly Hills.. Jo, det är sant ;P Somnade till och blev väckt av att mobilen lät och det var Henrik (♥) som ringde :) Så nu är jag uppe och har precis ätit en skål med fruktsallad och kollar på Förkväll :)

Dags för träning ikväll 20.00-21.30 igen, helt underbart :D Men först blir det fotbad för mina slitna fötter ;P Ska även ta av lösnaglarna och måla mina egna naglar svarta för nu är jag trött på fransk manikyr!

PUSS ♥


Vackra dag

Vaknade 07.05 idag insåg att jag hade försovit mig lite smått. Går egentligen upp 06.15 för att inte behöva stressa så idag blev det blir småkämpigt.. Hade även tvätt hängandes som skulle hämtas så det blev dubbel så stressigt.. Men men, jag hann iallafall ;P Hittade inte cykelnyckeln heller så jag fick småspringa till bussen.. När jag kom till Säffle hittade jag nyckeln i väskan.. Suck :P



Nu har vi rast :) Kurrar i magen så ska bli gott med mat sen :)

PUSS ♥


Svettigt

Ujuj, hårdträning! Och i denna värmen med noll luft inne i danslokalen gör det ju inte saken bättre direkt :P Men sjävklart väldigt, väldigt roligt ändå och det är gött att svettas lite ;P Lägg märke till att jag skrev lite.. så där ljög jag :P

När jag kom innanför dörrn gick jag direkt till kylen och tog ett stoort glas apelsinjuice och sen en kall dusch :) Underbart! Har även lagt mina converse i frysen för att döda alla fotsvett-bakterier ;P Har dom och dansar i när vi kör hiphopen och igår gav Alex mig det tipset så jag testar :P Ska ta ut dom innan jag lägger mig bara så jag inte har stenhårda skor imorgon när jag ska till bussen ^^ 

Precis hängt upp den sista tvätten på tork så nu blir det natti :)



PUSS & GOD NATT ♥


Effektiv

Dagen har varit bra och idag hade vi en föreläsare som heter Curre (ska ha honom imorgon också) Och han var verkligen hur rolig som helst :D Var precis som man satt och kollade på en show/teater när han undervisade för han bjöd verkligen på sig själv och han fick en att skratta.. Jätteroligt :D Vi fick en gruppuppgift som vi ska fortsätta på imorgon. Det är jag, Emma, Emma och Maryam i en grupp :)

Vi satt ute i värmen och arbetade och under tiden noprade Maryam mina ögonbryn :D Hon gjorde det med hjälp av en tråd och liksom "skalade" bort hårstråna. Jättesvårt att förklara men det var skitcoolt, är len som en barnrumpa runt ögonbryna nu :D Och det kändes vill jag lova men ändå gött på något sätt :D Men huden var verkligen öm och det "brände" som bara den efteråt :P


Bild från google

När jag kom till Åmål igen tog jag cykeln till mamma och pappa. Busungarna Bella och Joline var där så det blev lite kramkalas innan dom skulle hem igen :) Sen blev det mat och nu är jag hemma hos mig :) Var och handlade lite förut och sen slängde jag i två maskiner tvätt. Duktig jag är!

Nu är det snart dags för träning igen :D Lycka! Har fortfarande lite feber och sprängande huvudvärk men jag tog precis en tablett och häver vatten så det ska nog gå bra :) Vill ju inte missa ;D

HA EN FORTSATT SKÖN & VARM DAG ♥


Inge kry

Huvudvärken har inte försvunnit än men jag är ändå uppe. Gör ett försök med utbildningen iallafall så får vi se senare under dagen om jag åker hem tidigare.

PUSS ♥


All in

Dagen har varit jättevarm och skön och nu känns det att sommaren är på väg :) Gick bra på utbildningen också fram tills huvudvärken smög sig på framåt eftermiddan. När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan och slocknade en kvart ungefär innan jag gick bort till danslokalen :) Det var träning för discodansarna som ska på SM på lördag! Och nyfiken som man är så gick jag och Manuela dit och kikade :) Roligt att se när man inte kan åka med. Var i valet och kvalet igår om vi skulle ta tåget till Västerås och kolla men vi ångrade oss. Det blir för masigt och är lite väl långt :) Så vi blir hemma..

När träningen var slut åkte jag, Manuela och Alex till Säffle för att kolla på ALL IN som Nathalie var med i. Ett gäng från balettakademin som kom dit för att visa upp vad dom lärt sig :) Det var jätte, jätteroligt att se och vissa nummer var riktigt bra! Gillade "kärring"-dansen och det sista numret mest ;D SWEETS var gästdansare och de visade upp deras nr dom ska tävla med på fredag i Talang! Dom var skitgrymma och de nya kläderna va också snygga ;) RING OCH RÖSTA PÅ FREDAG !!!!! Jag kommer sitta bänkad framför tv:n iallafall och rösta massor ;)

Nu är jag hemma och huvudvärken har inte gett sig än. Blivit värre t.om och feber har jag :( Så nu har jag precis druckit en stor kopp med varm o´boy och nu ska jag krypa ner och sova! Mycket sömn behövs om det inte ska bli värre :(



GOD NATT ♥


Sommarkänslor

Idag tog jag cykeln till bussen och då kände jag hur härlig luft det är ute. Blev jätteglad imorse när jag såg att himlen var klarblå och solen lyste men hade inga större förhoppningar på att det var varmt ute. Men det var det! Luktade nyklippt gräs, blåste ljummet, solen skiner och fåglarna kvittrar :D Va harmonisk jag känner mig idag, haha.. Inget som kan gå fel idag väl?

Nu börjar vi om 10 minuter :) Ska bli kul att se om jag fattade uppgifterna rätt igår :)



HA EN STRÅLANDE DAG ♥


I love it

Förut kom Manuela över till mig och vi kollade på gamla dansfilmer :) Tänk att man kan skratta så mycket åt sig själv, jisses :P När klockan närmade sig 20.00 gick vi bort till danslokalen :) Dags för sommardansen med Alex och fan va kul det är :D haha, det blir verkligen bara roligare å roligare för varje gång :P Svettigt som fan och riktigt roliga danser! Gäller det att komma ihåg allt nytt tills på onsdag bara då nästa träning är :) Längtar!


Gammal uppvisning

Har precis duschat och det var det skönaste jag gjort på länge ;P Nu dricker jag ett stort glas apelsinjuice och det smakade riktigt bra :) Nu blir det sängen och natti, rolig dag framför mig imorgon :)

GOD NATT GOTT FOLK ♥


Skrivkramp...

Varit en bra och intensiv dag :) Har Ingela denna veckan som har handelsgänget i Bengtsfors som läser samma utbildning som oss.. Hon ska gå igenom lite grejer med oss denna veckan och det har börjat jättebra :) Idag gick vi igenom inköp, varan roll, sortiment och leverantörer.. Inte alla som vet vad en hyllvärmare är, men det vet jag nu :D

Fick ett häfte idag med uppgifter i som ska vara klart imorgon. Man fick välja att sitta kvar och arbeta i grupp eller ta med sig arbetet hem och göra det själv. Och jag valde det sista alternativet så nu har jag precis gjort klart det :) Ska bli spännande att se imorgon om jag uppfattat det rätt ;P

Nu blir det lite Förkväll och sedan dammsuga lägenheten :) Om ungefär 3 timmar (20.00) blir det träning igen, hur härligt som helst ;D


Spanien -07

DAMMSUGARN NÄSTA !


Ny vecka

Måndag igen och ny vecka.. Går så fort så! Inte alls långt kvar på utbildningen nu :( Känns som vi nyss började men nu är det snart slut. Tråkigt att inte få träffa alla goingar längre! Så nu ska jag ta vara på veckorna som är kvar :)

Det bästa jag kunde göra igår var att gå och lägga mig halv elva, jag somnade direkt. Vaknade vid 05.00 ungefär av att Skrållan ville leka med mina flätor och bita mig i armarna. Nått hon fått för sig, vet inte varför hon gör det. Irriterande är det iallafall men jag lyckades somna om en timme till innan jag steg upp :) Så i fortsättningen ska jag försöka komma i säng senast 23.00 för det tjänar jag på :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe för nu börjar vi snart :)

PUSS ♥


Borsta bissarna

Så fort man lägger upp bloggen på facebook så har man 50 mer besökare under drygt en timme. Spännande ;P

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket och sussa. Skönt att komma i säng i tid för en gångs skull :)

GOD NATT SÖTNOSAR ♥


God kväll

Dagen har varit bra :) Jag och Henrik sov till runt elva och sen låg vi och drog oss en stund innan vi gick upp för att äta frukost :) Hans moster, syster och Lova var där och hälsade på så det blev lite tjöt med dom och även mat :) Jag fick tyvärr ta bussen hem vid tre eftersom det var dags för träning klockan fem :) Så denna söndag sover jag alltså inte med min  babe :( Ensamt och konstigt, men men.. Kände att jag inte kunde missa den träningen för det är krångligt och nytt och jag hade inte haft tid att lära mig det till imorgonkväll när det är träning igen :)

Träningen gick iallafall bra och det är hur roligt som helst :) Jag och Manuela har iofs roligt åt varandra eftersom vi skrattar åt våra stilar, hahah.. Schyssta vi är liksom ;D Har lite svårt att få in själva gunget på hiphopen så vi har ganska så roligt åt det ;D Men rolig utmaning och svettigt ;)

Nu är jag hemma.. Duschat, käkat kvällsmat och nu kollar jag på Parlamentet :) Dags för frukt och gos med Skrållan som jag saknat under helgen :)



PUSS ♥


Varm dag

Idag åkte jag, Henrik, Björn, Rasmus och Matte ut med Rasmus båt och fiskade :) Eller jag satt och njöt av värmen och höll koll så jag inte fick en krok i ryggen (som Matte fick ^^) Blev ingen storfångst mer än några gäddor så vi åkte hem igen :) Då blev det en tur in till Bengtsfors för att köpa lite lördagsmys och sen åkte jag och Henrik hem till han :) Under kvällen har vi kollat på två filmer och bara tagit det lugnt :) Börjar svida lite ögonen nu så det är nog bäst att krypa i kojs :)

Vart en väldigt varm dag iallafall trots att det inte varit någon klar sol direkt. Imorgon hoppas jag på lika varmt och solsken så kommer det bli en härlig dag :)

SOV SÅ GOTT ♥


Juste..

Glömde berätta.. Natten mellan tors-fre så drömde jag en himla massa konstigt, sov oroligt och rörde som bara den! Jag och Henrik sov sked och jag låg bakom och höll om honom. Det slutade med att jag vaknade av att jag spottade på hans rygg !! Vi blev lika förvånade båda två. Henrik: Va fan, spotta du på mig? Jag: Men gud, jag drömde!

Hahaha, tur att det inte var första natten vi spenderade med varandra, pinsamt läge i så fall :P


"Hej hej hallå dagboken" - Bert

Så, vad har hänt de senaste dagarna?

I onsdags var det lite kalas för mamma som fyller år på tisdag. Det blev grillat, lite bus med småflickorna, tjöt och avslutades med kaffe och tårta :) Vid sju-tiden fick jag sms från Henrik att dom åker genom Åmål så han skulle hinna hem till mig innan ja började träna 20.00! Så mamma körde hem mig och jag hann kramas lite med honom innan jag kilade iväg :) Underbart att få träffa honom igen, mitt gos ♥

Träningen gick bra men var lite krångligare denna gången, men lika roligt för det :) När jag kom hem blev det dusch, kvällsmat och självklart mys med älsklingen :) I torsdags åkte vi till Bengtsfors 10.20, hem till Henrik och sen fick vi besök av några kompisar till honom som sov över tills på fredagen :)

Igår åkte jag, Henrik och hans kompis Rasmus till Karlstad för en liten tur till Bergvik. Jag fönstershoppade bara eftersom jag inte har pengar till det just nu, tråkigt men sant :P Duktigt av mig att inte köpa något tycker jag ;) Mer än mat då :) Vi var hemma halv sex ungefär och då åkte jag och Henrik hem till han. Kvällen bestod mest av lite film och tv-spel :)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt. Jag är jättesnorig och slemmig i halsen, låter inte så fräsht och det är det inte heller. Haft huvudvärk i några dagar nu med så jag hoppas inte jag åker på nånting nu =/ Jag behöver nog solsken helt enkelt, mår inte bra av att det är grått och trist :P

Ha en fortsatt bra lördag :)

PUSS ♥


Onsdag - pirr i magen

Igår solade jag och sen blev det kaffe hos mamma och pappa och lite tjöt/tv på kvällen. Cyklade hem vid tio-tiden och när jag kom hem diskade jag, gosade med Skrållan och satt lite vid datorn :)

Imorse ringde klockan 06.15, glad som en lärka! Det är äntligen onsdag! Skuttade upp ur sängen och gjorde mig iordning. Hann t.om dammsuga 5 minuter innan jag skulle gå till bussen ;) Tidoptimst, ja visst! Nu är jag på utbildningen och det är just nu lunch. Precis käkat kyckling och ris och nu tar jag det lite lugnt innan jag börjar igen vid 12.30 :)

När jag kommer hem ska jag plocka iordning lite snabbt i lägenheten och sen tar jag cykeln upp till mamma och pappa. Kalas för mamsen som fyller år nästa vecka :) Så idag kommer dom närmaste hem till dom för lite grillat och tårta :) Trevligt !!

Klockan 20-21.30 är det dansträning igen, jihoo! Var så roligt i måndags så det ska bli minst lika kul idag :D När jag slutat ska jag springa hem och krama om min underbara Henrik som kommer hem från Skövde idag :) Ska bli så kul att träffa han igen. I´m in looove!

PUSS PUSS ♥


Kaffe

Nu är jag hemma hos mamma och pappa :) Det vankas kaffe och smörgåsrån!

SKÅL!


Liksom va?

Han heter Dave Dave, är 33 år och grovt brännskadad. Han bor i Utah och studerar till advokat. Men nu hävdar en internetsajt att han är någon helt annan. Den döde kungen av pop – Michael Jackson.

Efter att Michael Jackson dog i juni förra året har konspirationsteorierna avlöst varandra. Blev han mördad? När dog han? Hur dog han? Nu hävdar en sajt att de har bevis för att Michael Jackson inte alls dog. I stället ska han ha fejkat sin egen död och dessutom ha varit med i tv på sin egen begravningsdag. Ryktet har spritt sig över internet och hemsidan har en miljon besökare varje dag, skriver The Sun.

Förklädd till brännskadad: Lösningen på gåtan ska vara Dave Dave. En svårt brännskadad man som lärde känna
superstjärnan efter ett besök på hans ranch. När Michael Jackson begravdes förra sommaren var Dave Dave gäst i ”Larry King Live”. Men enligt hemsidan var det inte alls Dave Dave – utan Michael Jackson själv som satt i studion.

En perfekt täckmantelMichael Jackson ska ha valt Dave Dave för att de har liknande röster och för att de allvarliga brännskadorna skulle vara en perfekt täckmantel för hans opererade ansikte.



Hur långt får man gå? Sjuka människor som tror på något sånt här!

JISSES!


.......

Föreläsaren var bra och det var även intressant :) Men nu har det vart dötid en stund så nu börjar jag bli trött efter lunchen. Får hålla tummarna att den andra föreläsaren är lika bra hon för annars vet jag en som kommer somna ;P 

Vill hem och städa och göra det fint nu :) Sms:at en del med Henrik och det börjar pirra i magen nu :D Haha, längesen vi sågs nu och jag längtar som bara den tills imorgon kväll efter träningen. Då ska jag springa hem och krama om min babe :) 



ÄLSKAR DIG ♥ 


Hej hopp

Nu kom jag på varför det inte gick att centrera.. Irriterande när en knapp är ikryssad som man inte märker :P

Just nu är jag på utbildningen.. Idag är det två föreläsare här som jag hoppas är intressanta att lyssna på :) Är inte så jättetrött idag faktiskt, absolut inte lika trött som jag var igår.. Så det är skönt! Härligt när solen skiner :) Väntar bara på att värmen ska komma nu. Verkar dröja i år?

Idag blir det som sagt utbildningen en heldag, sen hem och fixa iordning lite hemma så det är fint imorgon när älsklingen kommer hem! Funderar även på att ta en cykeltur till badhuset och sola lite :) Är ju så skönt! Sen så kommer även syster yster hem ikväll så blir till att åka hem till mamma och pappa för lite mys :)

Kommer bli en bra dag med andra ord, I know it ;)

PUSS&KRAM ♥


God morgon

Igår drog sommardansen igång med Alex :) Det var grymt roligt och jag längtar redan tills imorgon då nästa träning är ;) Blah, blah, blah !!

Fick en rolig nyhet igår också som jag är väldigt glad över :) Berättar senare för nu ska jag fixa iordning mig :)

PUSS ♥

(Går inte att centrera texten..  Ähh, f*ck it )

Tidigt..

För tidigt.. Jisses va trött jag är! Vill krypa ner under täcket igen.....

ZZZzzzzzz


Trött !!

Hemresan var seg, väldigt seg.. Tog 1 timme och 55 minuter att åka mellan Karlstad - Åmål! Bussen åkte in på alla smågator man kan tänka sig, in i grums, in i säffle, in i .. aah, ja vet inte vad.. Skönt att jag somnade en liten bit iallafall :) När ja kom hem kom mamma hit med Skrållan! Sen dess har jag bara legat i min säng och halvsovit, pratat med älsklingen i telefon, gick bort en sväng till Ica och nu har jag precis ätit en banan :)

Nu ska jag sooova.. Upp senast halv 7 imorgon! Måndag och dags för utbildningen igen :) Ska bli roligt att komma tillbaka och träffa alla!

SOV SÅ GOTT ♥


Lyckat men... ont i fötterna !!

Igår blev det förfest hemma hos Josefine med ett härligt tjejgäng :) Vi drack, käkade snacks, lekte sanning eller konsekvens, sjöng Singstar och dansade! Hade huur trevligt som helst och alla var på toppenhumör :) Senare beställde vi en taxi som tog oss in till stan och det nya utestället Tempel. Eftersom det är 23 årsgräns och även stenhårda på det var det meningen att jag inte skulle få komma in egentligen. Men söta Ingrid kände restaurangchefen så hon och jag gick in restaurangvägen istället och jag kom in :) Härligt! Väl där inne blev det mer drinkar och dansa, dansa, dansa! Mycket folk och det var en härlig stämning :) Förutom när mina fötter la av.. Hade ju mina nya pumps på mig igår och det var nog inte så jättesmart för fy fan va ont i fötterna jag fick! Kunde knappt gå alltså, det var hemskt.. Till slut gav jag upp och vi knalla hem innan det stängde. Var en jävla tur att jag hade med mig conversen i den andra väskan för annars hade jag krypit hem :P

Så jag, Lina, Ingrid och hennes pojkvän gick hemåt och köpte mat på vägen. Jag köpte en hamburgare som var så fruktansvärt stor, visste inte att det var en 150g !! "Ska jag verkligen äta den här frisbeen?"

När vi kom hem somnade jag direkt och sov ut till 10.00 ungefär :) Denna söndagen har varit som en dagen-efter-dag ska vara, soffläge framför tv:n ;) Nu blir det snart pizza och sen tar jag bussen hem 17.00! Jag vill inte hem :(



TACK FÖR IGÅR TJEJER ♥


Håller med ;D

Idag är det Skitsnygga Jävligt Smarta Kvinnors Internationella Dag

Och kom ihåg mottot: ”Livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in sidlänges med en chokladkaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt utsliten, skrikande: Vilken häftig resa!"


Nöjd som bara den

Josefine skjutsade oss hem till Lina imorse och sen tog jag och Lina bussen in till stan :) På drygt en timme köpte jag en ny liten väska, snygga svarta pumps med nitar på, en leopardklänning, en tubtopp och en snygg ring :D Är helnöjd och jag fick mycket för pengarna! Efter det blev det stopp vid systemet för att inhandla vinflaska och cider tills ikväll :) Innan vi tog bussen hem käkade vi lunch på Kebabhouse, nachostallrik :) Mumma!

Nu är vi hemma hos Lina igen och jag har precis duschat.. Lina är ute och går med hunden nu och jag sitter här och tar det lite lugnt medans håret torkar :) Får nog föna det ändå för mitt tjocka hår blir aldrig torrt annars :P

Kommer bli en skitbra kväll, jag känner det på mig :) Förfest hos Josefine med ungefär 15 brudar och sen ut och dansa hela natten :D Wihoo, jag mår bra nu!



SYSTRARNA LARSSON ♥


Lördag

Igår tog jag bussen till Karlstad :) Tog stadsbussen hem till Lina och sen åkte vi till Josefine :) Vi fixade naglarna, tjötade, kollade på tv, drack vin och käkade popcorn.. Riktig myskväll med andra ord :)

Runt halv ett kröp jag och Lina ner i dubbelsängen och somnade direkt :) 08.00 ringde klockan imorse, pigga och glada! Sitter och äter frukost nu :) Smoothie och fruktsallad, hur gott som helst :)

Nu ska vi fixa iordning oss lite och sen drar jag och Lina ner till stan.. Jag ska kolla om det finns några pumps som faller mig i smaken och även in på systemet! För ikväll blir det tjejfest hemma hos Josefine med ett härligt gäng :D Kommer bli jätte,jätteroligt!

HA EN BRA LÖRDAG ♥


7 Maj

Idag var jag uppe med tuppen :) Dammsugit och plockat iordning, käkat frukost, sminkat mig, klätt på mig och börjar packat lite inför helgen :) Idag tar jag bussen till Karlstad vid fyratiden och spenderar hela min helg där tillsammans med min syster! Det ska bli helt underbart och väldigt roligt :)

Men först blir det en förmiddag och även sista dagen på Stilmagazinet! Får sluta tidigare idag eftersom jag ska med bussen :)

2 år & 10 månader med min Henrik idag också :) Synd att jag inte får träffa honom bara, men på onsdag kommer han hem till mig igen :) Älskar dig honey!

HA EN BRA DAG ♥


Hejsan

Idag har jag jobbat på Stilmagazinet, städade lite när jag kom hem, tog en cykeltur till badhuset, solade solarium, cyklade hem till mamma och pappa och käkade kvällsmat där, cyklade hem, pratade med syster i telefon, kollat lite på tv, fixat lite inför imorrn osv. osv..

Så har min dag sett ut :) Tänkte även visa mina nya linnen som jag älskar ;) Så himla goa och luftiga!




Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner under täcket :) Imorgon blir det en rolig och efterlängtad dag! Berättar mer imorgon :) Sov så gott!

PUSS PÅ ER ♥


Lunch

Precis käkat :) Nu ska jag diska och plocka iordning den sista halvtimmen så jag har det gjort när jag kommer hem sen :)

PUSS ♥


Good morning sunshine

Torsdag idag :) Härligt !! Nu är det snart fredag och en tripp till Karlstad! Näst sista dagen på Stilmagazinet idag, det är tråkigt =/ Men på måndag är det tillbaka till skolbänken igen och träffa alla goa personer :) Känns bra!

Kom på att jag har en annan mobil som inte är riktigt lika gammal som den silvriga samsungen jag använder nu pga. att min mobil är sönder.. Jag har ju faktiskt en Sony Ericsson S500i.. Det enda är att #-knappen inte funkar, men den har jag nog inte så stor användning av :)  Så nu kan jag ta någorlunda kort igen och förhoppningsvis dela med mig av här i bloggen :)



Nu ska ja ta på mig och sedan kila bort till butiken :) Ha en bra dag !!

PUSS ♥


God kväll

Var underbart att sola och jag somnade t.om ;P Efteråt gick jag hem till mamma och pappa igen och där blev det kaffe och knäckebröd framför Halv 8 hos mig :) Pratade med Lina förut när jag kom hem och vi pratade lite om helgen osv.. Jag längtar ihjäl mig :D :D

Henrik skickade även sms förut och sa att han hade något roligt att berätta men orkade inte skriva det så han ska ringa mig om en halvtimme ungefär :P Va fasen kan det vara tro? Nu är jag jättenyfiken :D


Spaninenresan med Manuela -07. Jättevarm & skön dag!

PUSS ♥


Sola!

Dagen har varit toppen :) Köpte den söta regnjackan idag med :D Så nu väntar jag bara på en regnskur så jag kan inviga den ;D haha..

Idag fick jag sluta 16.30 ungefär :) Och när jag slutade gick jag direkt hem till mamma och pappa, som vanligt ;P Käkade lite middag och nu väntar jag på att klockan ska närma sig 18.30 för då ska jag stekas lite i solariet :) Var längesen nu eftersom jag tattuerade mig osv, + att det inte blivit av.. Men nu är det dags känner ja :) Ska bli skönt!



NU DRAR JAG OCH SOLAR ♥


Lunch

Precis tryckt i mig en sallad med bulgur och räkor.. Smakade inte fel :) Är hur trött som helst, skulle helst av allt vilja lägga mig och sova timme nu. Men det går inte för sig, börjar om 20 minuter igen :)

PUSS PUSS ♥


Caramell



Manuela som filmade i lördags :D Yehooo !!


♥ My sweet sister ♥

På fredag åker jag äntligen till Karlstad och hälsar på min syster Lina! Det ska bli underbart och jag saknar henne otroligt mycket! Blir en helhelg där med massa mys, skratt, tjöt och självklart partaj på lördag :) Då blir det tjejfest och sen ut och skaka rumpa ;) Kommer bli en toppenhelg att lägga på minnet som alltid när jag är och hälsar på henne :)




SYSKONKÄRLEK ♥


Regn, regn, regn

Varit en toppendag :) Som vanligt! Malin och Jessica är så goa så jag trivs som fisken i vattnet när jag är på Stilmagazinet ;) Synd att det är bara några dagar kvar :( Men men, så är det! Idag köpte jag mig ett härligt blått linne och även ett i korall.. I like ALOT :) bara 99:-/st så jag kommer säkert köpa mer i fler färger längre fram :) Imorgon ska jag även köpa en jättejätterosa regnjacka :D Som jag också gillar jättemycket, hur söt som helst :D Och när det antagligen kommer regna en hel del som vanligt så passar en ny och fin regnjacka perfekt! Hoppas det regnar imorgon så jag får inviga den ;D På lappen står det: It´s raining and I love it! Haha, håller inte riktigt med men när det väl är regn så får jag väl glädjas åt att jag har en söt jacka istället ;P

När jag hade slutat gick jag hem till mamma och pappa för lite eftermiddagskaffe och fruktsallad :) Fick en svart kort bolero och svarta tofflor av mamsen idag :) Tack :)

Nu är jag hemma och gosar med Skrållan! Min mobil har fortfarande inte vaknat till liv så imorgon får jag ringa till stället den är beställd ifrån och fråga vad jag ska göra för något.. Attans!

PUSS ♥


God morgon

Idag är det tisdag :) Vet inte riktigt vad som händer idag mer än att jobba på Stilmagazinet! Får se vad som händer ikväll :) Inga planer iallafall och det är skönt.. Blir antagligen det vanliga, hälsa på hos mamma och pappa, kaffe och kvällsmat ;P Men det är mysigt :)

Nu blir det smoothie och fixa iordning mig!



GOD MORGON ♥


Mobillös

Måndag och sista veckan på praktiken på Stilmagazinet! Har varit en bra men tröttsam dag! Jobbigt att stå och gå hela tiden när jag har så ont i benen =/ Jag fick sluta 17.00 idag och då gick jag hem till mamma och pappa. Blev kaffe och kvällsmat.. Halv åtta kunde jag inte hålla ögonen öppna så jag somnade en hel timme.. Är fortfarande trött så nu blir det duschen och sen sova!

Imorse hände även något fruktansvärt.. Min älskade mobil dog! Först hängde den sig när jag skrev sms till mamma och med mitt tålamod orkade jag inte vänta så jag tog ur batteriet. Och när jag skulle sätta på den igen ville den inte. Så nu får jag inte på den! Fasen, att det alltid ska vara nåt? Jag gick till Expert för att försöka bli lite klokare på vad som var fel, men han sa att det bara var att skicka in den på lagning. SKIT!

Nu har jag iallafall en mycket gammal goding så länge så hoppas jag att min lilla rosa snart vaknar igen så jag slipper skicka in den ;)



R.I.P


Överraskning - dansuppvisning - värk

I fredags var det personalfest hemma hos Sofia W och Ove :D Vi var ett härligt gäng som grillade, drack, tjötade och framförallt skrattade ;) När klockan var runt nio fick vi oss alla en glad överraskning ! Alex (Gunnar) som varit i New York och dansat i 7 månader skulle egentligen komma hem i slutet på denna veckan. Men istället kom han hem tidigare och vi blev chockade allihopa :D Jag hade det iofs lite på känn eftersom han "för sa" sig lite i bloggen två dagar innan ^^ Haha.. Men jag vågade ändå inte tro på det :P så det var riktigt, riktigt roligt :D Lyckad kväll! När klockan var 01.20 och vi var tillbaka i Åmål igen gick jag, Manuela, Emelie och Alex till HC och dansade sista halvtimmen innan vi gick hem :D









I lördags var det upp tidigt, pigg och glad, bort till Karlberg för en heldag med två dansföreställningar. Det gick bra och vid halv tio ungefär blev det påt igen.. Vin och förfest hemma hos Emelie Stålhandske som var jätteroligt, och sen gick vi till HC och dansade, dansade och dansade ;D Mycket rolig kväll det också!


Micha & jag :)

Igår var jag uppe tidigt igen, ut till Karlberg igen för att kolla på genrep för min grupp Studentcompaniet! Det gick bra och klockan 15.00 gick jag och Manuela och kollade för första gången genom alla mina dansår.. Började dansa när jag var 4 år och jag har aldrig kollat på. Så det kändes lite konsigt men ändå bra :)

När dagen var slut åkte jag hem till mamma och pappa och somnade på soffan direkt, helt slut verkligen! Har fått sån fruktansvärd värk i mina ben! Förstår inte riktigt vad som har hänt men det värker som bara den på utsidan av låren, ner i knäna och benhinnorna. Rädd att jag fått någon slags inflamation, men får hålla tummarna att det går över :)

Det var min helg det ;)

PUSS ♥


Hej hopp

Ber om ursäkt för kass uppdatering men jag återkommer om helgen ikväll :)

PUSS ♥


RSS 2.0