Hej sötnosar

GOSH, va svårt det är att uppdatera när man inte har någon dator.. Ganska logiskt iofs men tråkigt att göra mina kära fans besvikna som faktiskt är inne varje dag med en förhoppning ;P hehe.. Så nu ska jag skriva lite (?) om det senaste som har hänt ;P

I fredags jobbade jag till 18.00 och 20.00 ringer min söta vän Emma och säger att hon beställt biljetter till Johnossi som skulle spela på Nöjes i Karlstad.. "Jag kommer och hämtar dig om en timme" !! Jahapp - det var bara att dra på sig något och platta håret och en timme senare satt vi i bilen påväg till Karlstad.. Vi hade en trevlig kväll och det var massor med folk överallt. Min babe Henrik var chaffis den kvällen så jag träffade självklart på han där uppe :) ♥ När det stängde åkte "våran bil" och "Henriks bil" och käkade på MAX och sedan började den låånga resan hem.. Blev ju ett jäkla snöoväder + att vi låg bakom en lastbil hela vägen hem i stort sett.. Och inte att förglömma epatraktorn strax innan Säffle.. Jisses, vilken hemresa :D 04.30 steg jag av och sa hej då till Emma.. Då hoppade jag in i Henriks bil och hängde med till Bengtsfors så vi var hemma och la oss 05.30 !! Då blev det en låång sovmorgon på lördagen vill jag lova ;P

I lördags blev det som sagt sovmorgon till 15.00 ungefär och sen åkte vi hem till Bullen som skulle ha hjälp med elen i huset.. Var där till 18.30 ungefär och sedan drog vi hem till Henrik och duschade och gjorde iordning oss lite snabbt.. Sedan drog vi in till Bengtsfors och jag tror vi hamnade på 5 olika fester till slut :D haha.. Sista (och bästa) festen blev det massor med dans och skoj innan vi åkte hem ;P

I söndags var vi inte så jättepigga heller men vi kom iallafall upp i skaplig tid ;P Vi åkte till Åmål eftersom ja hade träning och efteråt så beställde vi pizza, GÖTT ;P När vi hade käkade klart åkte vi tillbaka till Bengtsfors och på kvällen gick vi på bio - nya Harry Potter filmen ;P Den var bra fast lite seg i mitten.. Men jag längtar allt tills Del 2 kommer ;P

Annars så har det inte hänt nånting mer speciellt, det var helgen iallafall ;P I måndags var jag hem till Henrik igen och vi myste framför tv:n och käkade hjärtan-chips ^^ Igårkväll jobbade jag på dansen och det var härligt att få träffa mina goa tjejer igen efter 3 (!!) veckor! Är klar med två danser nu och har bara liite kvar på den tredje :) Mycket skönt måste jag säga!

Idag steg jag upp 08.00 för att duscha eftersom jag börjar jobba 10.00.. trodde jag! Råkade kolla på schemat av misstag och fick se att jag faktiskt började 12.00 idag ;P Å nu är jag hemma hos mamma och pappa och ska alldeles strax bege mig hemåt :) Jobb imorgon också ;)

Hoppas ni blev liite glada nu iallafall :) Har tyvärr inga bilder att bjuda på som jag vet är roligast men.. Eftersom min mobil har gått sönder igen (samma fel) så måste jag skicka in den igen.. BAH! Teknikens under säger jag bara..



PUSS & HA DET BRA ♥


Hej på er!

Har inte blivit så mycket uppdatering denna veckan men jag har inte haft dom bästa dagarna om man säger så. Men nu mår jag faktiskt bättre och känner mig lättad :) Ska inte gå in på några detaljer, dom håller jag för mig själv :) Men jag mår iallafall bra nu och det kan bara gå mot det bättre :)

Nåja, i veckan så har jag iallafall umgåtts med Henrik ♥ och jobbat :) Idag är jag ledig så då passade jag på att gå upp till mamma och pappa en sväng och här är jag fortfarande :) Precis ätit en isglass och nu sitter jag och sjunger till massa Melissa Horn låtar :D Hon är underbar den bruden!



Får se vad som händer ikväll.. Väntar på att Henrik ska ringa så får vi se :)

KÄRLEK ♥


Måndag

Sovit gott? Det har iallafall jag gjort :) Nu är jag nyduschad och ska dra på mig kläder och kila bort till Intersport för en dag full av jobb :)

HA EN BRA DAG ♥


Sov så gott

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och sedan krypa ner under täcket :) Imorgon ska jag äntligenjobba igen :) Ska bli skönt att komma tillbaka igen efter att jag varit sjuk! Så imorgon är det bäst att jag är pigg och glad :)



GOD NATT ♥


Perfekt söndag

Nu är jag hemma igen efter bion :) Den var faktiskt helt ok, var mer som en dokumentär om Cornelis och han hade ett väldigt tragiskt liv. Lite småsorgligt i slutet t.om :P Ingen film man ser 2 gånger men som sagt, helt ok ;) Pappa tyckte den var bra iallafall och det var huvudsaken på hans dag och allt :)


Pappa & syster Lina :)

I LOVE U ♥


Fars dag

Idag tog jag mig en lång sovmorgon! Gick upp och gjorde mig iordning lite snabbt och cyklade hem till mamma och pappa. Sen åkte vi hem till min bror Jimmie och hans Liza :) Där blev det middag och även min andra bror Thomas och hans Paola kom också :) Riktig mysig dag! Blev självklart lek och bus med Bella och Joline också och massor med pussar och kramar :) ♥

Just nu är jag hos mina föräldrar.. Fars dag idag och det firar vi papsen med att gå på bio och kolla på nya filmen om Cornelis :P Lite av hans favorit så vi får hoppas att det är något att se :) Så nu ska jag hem en sväng till Skrållan innan bion börjar :)

PUSS & KRAM ♥


Fantastisk kväll

Ojoj, vilken kväll det var igår :D Hade en återföreing med Döörty Däncing-gänget och det blev verkligen lyckat! Vi åt riktigt god mat som alla hade tagit med sig, drack gott, hade premiärvisning av DVD:n från showen och vi skrattade så tårarna rann :D Fick kramp i kindmusklerna för jag skrattade så.. Jisses vilken kväll :D Vid 00.30 ungefär fick jag, Manuela, Emelie och Sofia J för oss att åka in till HC - sagt och gjort! Ångrar det idag för det var verkligen jättetråkigt där. Vi var inne ca. en halvtimme eller något och sen gick jag hem och la mig.. Men men, jag är nöjd över kvällen ändå :D Måste ske inom kort igen !!

Här kommer lite kort från Sofia W´s facebook :) Fan va mycket mat det var, haha :D












Fantastiska människor hela högen - vilket gäng vi är :)

DÖÖÖRTY DÄNCING ♥


Lördag

Hade en riktigt mysig familjekväll igår :) Vi käkade tacos, kollade på IDOL och bara tog det lilla lugna i varsin soffa :) Efter 23.00 ungefär var det dags att knalla hemåt och mina fina syster tog följe med mig enda fram till dörren :D Sötnos!



Keenahi myser i soffan :D

Idag sov jag ganska länge, länge nog för att vara mig iallafall :P Gjorde inte så mycket på förmiddagen, duschade och diskade lite :) Sen blev det promenad hem till mina föräldrar för lunch. Blev tacos idag igen eftersom det blev över så mycket från igår :P Men det smakade lika bra idag ;P




Så nu är jag mätt och belåten :) Är fortfarande kvar här men ska snart med mamsen och handla lite mat.. Måste köpa med mig godsaker tills ikväll för då händer det grejer ;P Ikväll ska nämligen Dööörty Dancing-gänget återförenas för att ha premiärvisning av DVD:n från showen :D Kommer bli mycket skratt så det är bäst jag stretchar upp mina kindmuskler redan nu ;P Klockan 17.30 kommer Emelie och Carina och hämtar mig och sedan drar kvällen igång :) Det kommer bli magiskt ;D



HA EN BRA LÖRDAG ♥


Fredag

Igår åkte jag hem till Henrik :) Vi hyrde film och åkte bil :D haha.. Väldigt ovant att det var han som körde men jag kände med trygg ;P Ena filmen hette StreetDance och det var en film i min smak !! Lite småtöntigt skådespeleri men jisses vilka grymma dansare.. Det sprätte i benen vill jag lova! Så alla dansare (och icke dansare) - Kolla på den!

 
Trailer

Det blev lite tårtafirande och mys och sedan kom vi i säng vid 03.00 om jag inte minns fel? Sent var det iallafall så vi tog oss en lång sovmorgon :) 13.05 tog jag bussen hem igen eftersom min bebis Skrållan var hemma och behövde mat :) Under dagen har jag inte gjort något speciellt alls faktiskt, bara varit hemma och tagit det lilla lugna :)




Just nu är jag hemma hos mamma och pappa. Inväntar min fina syster som kommer med bussen alldeles strax :) Ikväll blir det tacos framför IDOL och bara mysa :)

HA EN BRA KVÄLL ♥


Vinter

Efter mötet tog jag mig en promenad :) vilket härligt väder vi har!! Jag tycker verkligen att det är jättemysigt när det har kommit lite snö :) så länge det inte är slask så är jag nöjd! Vill så gärna till liseberg i vinter, finns det något mysigare tro? :)

Sjukling..

Jag har legat hemma och varit sjuk i några dagar nu och tyvärr inte kunnat jobba tisdag-onsdag :( Jättetråkigt men det är inte lätt att jobba när man har feber och är genomförkyld. Så nu har jag legat inne i min säng i två dagar och vilat upp mig. Är bättre idag som tur är, bara lite ont i halsen fortfarande men jag har iallafall vågat mig ut i snön ;P Det har ju varit jättefint väder idag :D



Skrållan har varit glad att jag varit hemma iallafall :) ♥



Nu ska jag iväg på ett sent möte och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda :) Henrik har ju fått KÖRKORT idag :D :D Jätteglad för hans skull !! Det är han värd! Får se om han kommer och hämtar mig ikväll då ;P hihi..

PUSS PÅ ER ♥


Heej !!

Nu ska ni få en ordentlig uppdatering med bilder från festen i lördags ;P Som ni väntat, inte sant? :D

Jag och Lina åkte upp till Karlstad runt 12.00 i en fullproppad bil med grejer till festen och vi blev avsläppta hemma hos Josefine och Björn :) Först blev det prinsesstårta och lite firande innan vi sätte igång med hår och smink :) Lina sminkade mig och det blev toppenbra :D Jag och Lina åkte ut till lokalen där festen skulle äga rum runt 17.00. På ca. en halvtimme/timme fixade vi iordning lokalen med dekorationer, JAG blåste upp massor med ballonger, ställde fram massa godsaker och flyttade runt med bord och stolar :D Under tiden skulle vi passa på och få i oss en sallad också men det var nog inte mer än 3 tuggor så vi fick leva på den tårtbiten vi fick på fikan ;P Nååja, vi hann iallafall bli klara precis när de första gästerna kom :D Det fylldes på med trevligt folk som var utklädda och vi hade det verkligen hur roligt som helst :D Lekte massa lekar, drack en hel del, röjde på dansgolvet och hade det allmänt skitkul :D Blev taxi in till stan rätt sent och då drog vi till Blue moon :D Hade jättekul där också och jag och Lina somnade runt 04.00 nån gång i soffan i lokalen där vi hade festen :D haha..

Här kommer massor med bilder som Josefine tog :) Enjoy ;P




































Fruktansvärt roligt :D Jag längtar redan tills nästa gång! Så underbara personer och vilken jävla stämning vi hade hela kvällen :D Skulle göra vad som helst för att göra om det igen :)) Det var mindre roligt på söndagen iofs när jag och Lina skulle städa bort allting till punkt och pricka innan 13.00! Men vi tog lite längre tid på oss och var därifrån 14.00 istället, haha.. Tänk va roligt man kan ha när man städar ändå.. Övertrötta och allt ;P Det fick bli en pizza och colaKebabhouse innan vi tog tåget hem för det var vi värda ;P

MINNEN ♥


Testing testing

Har fått tillbaka min "nya" mobil nu och då insåg jag att det fanns internet på den, bra va? :-D så nu testar jag å blogga här så får vi se hur det blir ;) PUSS!

Hej på er!

Åh guuud vilken rolig kväll det var igår! Men nu är jag så trött så jag orkar inte ens berätta :P Så jag återkommer när jag samlat på mig lite bilder också så får ni hela storyn då istället ;) Sjukt lyckat var det iallafall :D

PUSS ♥


Dagen är här :D

Idag är jag på världens bästa humööör :D Är uppe med tuppen och är redan hemma hos mamma och pappa :D Jag och Lina får skjuts av Tony till Karlstad och åker om en halvtimme ungefär ;P

Igår jobbade jag hela dagen och när jag kom hem så gjorde jag en tårta jättesnabbt, bytte om till klänning och drog på kalas hemma hos mina föräldrar för Lina :D Igår fyllde hon 25 år och idag är det alltså dags för hennes födelsedagsfest/halloweenfest :D Ska bli så HIMLA KUL !!!!


Goda tårtan jag gjorde ;P

Nu ska jag dyka ner i väskan en sista gång och se så jag inte har glömt nånting och sedan drar vi :D :D

HA EN TOPPENBRA LÖRDAG ♥


Nämen hej

Jag kikar in en snabbis idag också, inte illa va? ;P

Idag har jag jobbat och stått i ;P Ganska lugn dag i butiken men dagen gick väldigt fort ändå :) Varit en bra dag med andra ord! När jag hade slutat så gick jag hem och gosade med Skrållan en stund och tog sedan cykeln hem till mamma och pappa (är fortfarande kvar). Vi fikade och kollade på tv och nu ska jag snart trampa hemåt igen för en dusch och sedan slänga mig i sängen! Har fått fruktansvärt ont i halsen :( Är värst på morgonen och på kvällen, kan knappt svälja då.. Så jag behöver massor med sömn så jag inte blir värre tills imorgon och på lördag !! För då händer det grejer mina vänner :D

Imorgon blir det jobb 10-18, efter det hem och byta om till kalaskläder och sedan ska jag hem till mamma och pappa för att fira min fina syster som fyller 25 år imorgon :D Blir middag och godsaker med hela familjen ♥ Kommer bli en toppendag, det vet jag det ;)


Jag & min fina syster - love u!

PUSS PÅ ER ♥


Brownie

Jag åkte in till Bengtsfors en timme tidigare bussen gick så jag hann sola solarium :) Det var så skönt så och lite brunare har jag blivit ;P Jämnare brun om inte annat :P Just nu är jag hemma hos mamma och pappa och sitter med hårfärg i huvvet.. Ska alldeles strax skölja ur det och sedan åka hem och lägga mig :) Jobb imorgon 10-18 och ska även försöka fixa lite grejer inför lördagens bravader =) Då är det ju kalas/halloweenfest för min älskade syster :D Ska bli sjuuukt kul !!




Får se när jag dyker upp här igen :) Det märks!

PUSS PÅ ER ♥


Bilder!

Här kommer lite bilder från årets Dööörty Dancing :D Dom är inte speciellt snygga men så blir det när man flänger runt ;P hehe..






















MINNEN ♥


Hej på er!

Det är inte det lättaste att hålla bloggen vid liv när man inte har ett fungerande internet. Tråkigt men sant, ni får helt enkelt stå ut ;)

Har dock inte hänt något speciellt dom senaste dagarna :P I söndagskväll kom Henrik och hade mys med mig, i måndags jobbade jag hela dagen och var jättetrött på kvällen, igår tvättade jag, städade lite och tog en tur hem till mamma och pappa. Mina brorsdöttrar Bella och Joline var där så vi lekte kurragömma, pusslade, kollade på Snövit och spelade Scooby Doo på datorn :) På eftermiddagen tog jag bussen till Bengtsfors och umgicks med Henrik. Vi kollade på film hela kvällen, drack kaffe och åt chokladglass :) Tog oss en ordentlig sovmorgon idag och nu gör vi inget speciellt alls. Kollat klart på en film som vi somnade ifrån igårkväll :)



Innan jag åker hem ikväll hoppas jag att jag hinner stekas lite i solariet :) Är billigare här än i Åmål + att man får sola några minuter extra ;) Det är ju snart lördag och då måste jag var bruuun :D Jag har fuskat lite med brun utan sol men bara på framsidan :O haha, så min rygg är alltså inte lika brun.. Så det får det bli :) Och innan jag tar natta så ska jag även hem till mamma och pappa och färga håret mörk, mörkbrunt ;)

PUSS & KRAM ♥


RSS 2.0