Torsdag - inte kry

Åkte allt till Bengtsfors igår och hälsade på Kim, Robin och Henrik :) Var nog ganska dumt för jag har inte fått tillräckligt med sömn alls.. Kom i säng efter 01.00 och då kunde jag inte somna för jag låg och hostade hela tiden och jag kunde knappt andas för jag hade så ont i halsen.. Så vid 03.00-tiden gick jag upp och drack te men det ville inte hjälpa heller :( Somnade om till slut iallafall men kl 06.30 ringde alarmet och det var dags för mig och Henrik att gå till bussen och åka hem till Åmål igen.. Så nu är vi hemma hos mig! Jag fick sova en och en halvtimme till ungefär och nu är jag uppe igen.. Precis blivit klar och ska kila bort till Intersport för jobb hela dagen :) Får se hur det går med min hals :( Har fruktansvärt ont.. Kan knappt prata emellanåt, usch och fy!



Men jag ska försöka kämpa på, ha en fin dag :)

PUSS & KRAM ♥


Hej på er

I natt var det en hemsk natt för min del. Drömde mardrömmar! Eller det var en mardröm som fortsätte hela natten, var som en enda lång skräckfilm.. Först började jag drömma att jag blev jagad av en hund inne i en galleria typ som var virussmittad eller något och när jag kom ut ur affären så stog det människor som var inkedjade i sina egna trädgårdar.. Och dom stog bara och stirrade på mig som psykon med massa bölder överallt, dom var också smittade.. Och jag bara sprang runt och försökte gömma mig för hunden som jagade mig.. För om man blev biten av den så blev man smittad.. Nått i den stilen! Iallafall, jag vaknade med hjärtklappning och visste inte riktigt om jag var vaken så jag ringde Henrik direkt och han lyckades lugna ner mig lite. Sen gick jag upp och drack ett glas nyponsoppa och gick och la mig igen.. Somnade om och började drömma vidade på samma dröm !! Men då var även min syster med.. Jag försökte skydda henne så jag drog upp ett kors på en kyrkogård som var gjort av stål typ.. Och det smög jag med och styckade folk i ryggen på, för att vi inte skulle bli bitna.. Asså, det var helt sjukt! Finns hur mycket mer som helst att berätta, skulle kunna skriva en hel bok om det här eller göra en skräckfilm! Det var så hemskt :( Så jag mådde jättekonstigt när jag vaknade imorse.. Drömmer alltid konstigt eller mardrömmar när jag sover ensam. Så den risken tar jag inte idag - behöver älsklingen brevid mig :)

Idag har jag även jobbat på Intersport 10.30-18.00 :) Gick jättebra! Det var verkligen rock´n´roll idag, jisses va mycket att göra :) Men det var bara skoj, allt gick i ett och dagen bara försvann upp i rök ;P 

Nu är jag hemma och ska strax äta en äggmacka till kvällsmat :) Snart är det IDOL och efter det tar jag nog den sena bussen till Bengtsfors hem till Kim och Robin där älsklingen är.. Vågar inte sova själv :(

PUSSAR ♥


Trött men glad

Nu är jag jättetrött! Men danslektionen med Studentcompaniet gick kanon - dom är så duktiga! Blir alltid på lika bra humör när jag kommer dit och träffar mina goa danstjejer :)

Nu blir det en välförtjänad dusch och sedan ska jag krypa ner i sängen och invänta IDOL! Håller tummarna för Alice, även om jag missade programmet så hoppas jag på henne :) Imorgon blir det full rulle på Intersport enligt chefen så det är bara att ladda upp med mycket sömn :)

GOD NATT ♥


Jobba nu!

Nu har jag gjort steg till kvällens danslektion med Studentcompaniet :) Så nu kilar jag bort och jobbar 20-21.30, hörs senare :)

PUSSAR ♥


Vacker dag

Under förmiddagen gick jag runt i Henriks myströja och plockade undan lite grejer i lägenheten och diskade, så nu ser det lite mer välkommet ut ;P När klockan närmade sig 13.00 kom Henrik hem igen men var tvungen att ta bussen till Bengtsfors direkt för att jobba. Så jag pussade han hej då och tog en promenad i det fina vädret hem till mamma och pappa :) Mötte Emelie på vägen dit som var ute och gick med söta Noomi - vilket charmtroll :)







Har precis ätit jättegod mat och nu ska jag ut i solen igen och promenera hemåt. Ska nog krypa ner under täcket och vila en stund innan det är dags att förberda kvällens danslektion med mina goa tjejer i Studentcompaniet :)

HA EN FORTSATT FIN DAG ♥


Hej mina vänner!

Dåligt med uppdatering, i know.. Men här får ni ett låångt inlägg med massa kort från i helgen ;)

Lite mer kort från i fredags, Döörty Dancing dag 1:
















Lördag,
Döörty Dancing dag 2 började kanonbra! Jag, Manuela och Emelie åkte ut till Karlberg runt 16.00 och satte igång med hår och smink direkt. När klockan var 19.00 drog showen igång och det var ännu högre stämning än fredagen :D Alla var laddade till tusen och publiken likaså! Var så sjukt kul att dansa och när det var slut stod Emelies lag som värda segrare! Dom var klockrena :D När det var slut åkte vi till HC och bjöds på en jättegod buffé, längesen jag åt så god mat :D Det hölls tal, vi skrattade, hade alllsång och det var riktigt, riktigt trevligt! Vi dansade hela kvällen och när det stängde 02.00 drog jag med några till XO för en jävla efterfest :D Sofia, Ove, Daniel och Dermote var inte sämre dom utan hängde också med och var inte därifrån förens framåt 04.00.. Det var helt galet :P Vi fick ta vad vi ville i baren och vi dansade hela kvällen. Alex var hemma och hälsade på så han drog också med på efterfesten, det var kul att träffa den dåren :D Jag hade noll tidsuppfattning och helt plötsligt var klockan 06.30 :O Då var det dags att dra hem och sova tyckte jag :P


















Men det blev inte många timmars sömn.. 12.00 vaknade jag av sms från Manuela som undrade vart jag var nånstans (?) Juste ja, vi hade ju lovat Sofia att komma och städa på Karlberg.. Jag ringde och väckte Emelie och vi tog cyklen bort pigga och glada.. Hahah, men det var kul :D BÄSTA HELGEN PÅ VÄLDIGT, VÄLDIGT LÄNGE !! Sitter bara och ler när jag tänker på det :D

När jag kom hem igen så la jag mig och sov och på kvällen kom älsklingen hit. Och vi myste precis hela kvällen ♥ Igår så jobbade jag på Intersport 10.30-18.00 och när jag kom hem gick jag och Henrik och handlade mat. Blev majskolvar till kvällsmat igår.. Mycket gott :)

Just nu är Henrik på körskolan och jag ligger fortfarande i sängen och slappar. Ska snart gå upp och göra mig iordning litegrann tänkte jag. Han glömde mobilen här så jag får ju inte tag på honom :/ Älskling, vill du ha lunch?

PUSSAR ♥


Bilder..

Manuela tog massor med kort igår och även filmade så jag lovar att lägga upp det här sedan eftersom jag inte har några vidare kort själv ;P

COMING SOON !!


LYCKAD KVÄLL IGÅR !!!!

Åhh jag vet inte vart jag ska börja :D Gårdagen var så lyckad och rolig !!! Först hade vi genrep på morgonen som gick kanon! Efter det stannade jag kvar en liten stund och kollade på dom andra. När klockan var halv ett ungefär gick jag och Manuela in till stan igen för att köpa vin och åka hem och äta mat. När vi hade ätit klart möttes vi igen och även Emelie och vi tog en promenad ut till Karlberg vid 15-tiden ungefär :) Vi började göra oss iordning lite smått och vid 17-tiden rullade det in mer och mer folk :D Jag fick hjälpa en hel drös med lösögonfransarna samtidigt som jag gjorde mig själv iordning ;P

 
Manuela & Emelie fixar naglarna ;P

Klockan 19.00 var det dags :D Carin och Daniel da silva drog igång publiken och presenterade även juryn som bestod av Sofia Westlund, Dermote Clemenger och Claudia Galli ;P Vi danslärare öppnade med ett dansnummer och sedan var det dags för första paret ut ;P Mitt lag vad nr. 11 (näst sist) så det var en låång väntan :P Men det gick kanon för både Malin och Christer och jag är jätte, jättestolt! För vi tog oss till FINAL !!! :D Vi fattade inte riktigt först att vi gick vidare tror jag men fy fan vilken lättnad när vi insåg det :D Riktigt, riktigt roligt !!


Fina Malin - min duktiga danselev :D


Disco Christer - min andra duktiga danselev :D


Nervösa discokillar :D

Så det gick alltså vidare 8 lag av 12 startande, och mitt lag är ett av det :D :D När hela showen var slut skyndade sig alla tävlande ner till logerna igen för att fräsha upp sig så gott som möjligt och byta om. Vi åkte ner till HC för att äta en sen middag tillsammans. Det var hela Döörty Dancing- gänget, juryn och alla andra som hjälpte till på och bakom scenen.. Det var en jättemysig middag och det var en riktigt härlig stämning. Det hölls tal, vi skålade, skrattade, sjöng, åt mat, drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi var mätta och belåtna intog vi dansgolvet och dansade till Daniel da silvas musik (han var DJ), och jag, Manuela, och Emelie dansade non-stop i nästan 2 timmar tror jag. Sjukt bra musik var det :D Men jisses va ont i fötterna jag fick! Det var bara vi 3, Sofia, Carin, Claudia och Daniel som dansade  kvar till stängning, haha.. Så 02.30 ungefär var jag hemma och då slängde jag av mig kläderna och somnade på direkten!


Emelie, Jag & Manuela på HC, haha ;P

Idag är det lördag och FINAL för oss 8 lag som gick vidare igår :D Jag är på ett stårlande humör men skulle behöva en dusch tror jag! Så nu ska jag hoppa in i duschen och dra igång denna dagen!

HAPPY GIRL ♥


Nwt.se

Titta vad jag hittade när jag sökte på Döörty Dancinggoogle :D Har jag missat totalt! Det är från förra året då givetvis :P

"Trättsäkert"

Mest intryck på juryn gjorde Arbetslaget där Patrik Almbacke fick publikens ovationer och Clemengers omdöme "träffsäkert, en av de bästa jag sett i kväll". Tillsammans med lagkamraten Lena Ericson på arbetsförmedlingen krattade Almbacke ihop 98 poäng och förstaplatsen.

Sofia Westlund Englund var nöjd med kvällen och planerar för en fortsättning nästa år.


Patrik Almbacke i segrande Arbetslaget pustade ut efter sin uppvisning med tränaren Emilia Larsson, till vänster, och väntade in jurypoängen tillsammans med Carin Da Silva, proffsdansare och konferencier.

KUL :D


Dagen är kommen

Idag vaknade jag på ett stråålande humör :D För idag är det dags för Döörty Dancing och jag är laddad till tusen ;) Kommer bli så fruktansvärt roligt! Malin kommer och hämtar mig om en halvtimme och då ska vårat lag ha genrep på scenen inför ikväll ;P Jihooo !!

Så nu ska jag packa ner det sista, ta på mig kläder och sedan gå till bibblan och invänta Malin ;)

DÖÖRTY DANCING ♥


KUUUUL

Talar nog för alla i Döörty Dancing-gänget när jag skriver att det var grymt kul ikväll :D Och detta var bara början! Ribban ligger högt för alla var riktigt duktiga! Kommer bli tufft detta ;D Är jättestolt över Christer och Malin som gjorde ett toppenjobb nu ikväll.. IMORGON KÖR VI !!!

Liten sneakpeak på vad som komma skall ;P






Nu har jag precis duschat och är fortfarande uppe i varv och inte trött för fem öre.. Även fast jag vart uppe sedan 07.00 imorse och vart i gång hela dagen med träning - jobb - träning! Men det var så fruktansvärt kul nu på kvällen så det tar en stund att lugna ner sig till viloläge tror ja ;P Men ska ändå lägga mig alldeles strax och få lite skönhetssömn för imorgon händer det många roligheter :D Malin hämtar upp mig 10.00 imorgon för att åka och ha genrep på scenen.. Jihooo !!

Så nu säger vi god natt och sov gott tycker jag :D

PUSS & KRAM


Laddar om

Har varit en toppendag :) Men det var sista gången jag jobbar i converse.. Fyfan va ont i fötterna och ryggen jag har nu :( Uschamejjen.. Mycket bättre med joggingskor, så det ska jag fortsätta med framöver!


Nu är jag hemma och har precis ätit lite.. Ska bara ta det lugnt nu fram tills 20.15 då hela Döörty Dancing-gänget ska träffas och visa upp våra dansnummer ;) Kommer bli riktigt roligt att se :D

HA EN FORTSATT BRA KVÄLL ♥


Fullspäckad dag

Idag har jag fullt upp precis hela dagen. Börjar med sista träningen med Christer och Malin inför Döörty Dancing - spännande! Ska testa med kläderna vi ska ha på showen idag också.. Hoppas det blir bra :D Sedan ska jag hem och byta om lite snabbt för en jobbdag på Intersport 10.30-18.00! Sen när jag är slutat ska jag hem och ladda om batterierna för 20.15 ska hela Döörty dancing-gänget träffas och visa upp våra bidrag.. Ska bli riktigt roligt :D

Så nu får jag hoppa ur min pyjamas med får på och packa ner danskläderna ;P



HA EN FIN TORSDAG ♥


Fortsatt myskväll

Har haft en jättemysig och bra onsdag :) Jag fick liv i Henrik genom lite pussar (och tjat) och vid sjutiden gick vi ut i det kyliga men fina höstvädret och tog oss en liten tur runt i stan :) Kunde inte bestämma oss vart vi ville fika så vi knallade runt en stund :) Men det slutade med mysiga XO till slut. Beställde oss en varsin chai latte och jag tog morotskaka till.. Smaskens! Påminde om pepparkaka så fick nästan lite julkänsla i mörkret med alla doftljus. Bara julstjärnan och snön som fattades ;P hihi.. Det var bara jag och Henrik och en till dam där, så det var väldigt lugnt och skönt :) Mysigt ♥



När vi kom hem igen vid 20.00 ungefär gosa vi ner oss i sängen med massa kuddar och kollade på IDOL :) Klockan nio var det dags för mig att pussa min babe hej då och knalla bort till danslokalen. Träningen gick bra och nu är dansen färdig tills på fredag ;) Håll tummarna att det sitter lika bra då ;P

Nu ska jag ta mig en jättesnabb dusch och sedan krypa ner under täcket. Imorgon är det en riktigt fullspäckad men rolig dag att se fram emot :)

SOV GOTT MINA VÄNNER ♥


Mysig onsdag

Igår fick jag besöka av min fina pojkvän Henrik efter att jag hade avklarat ett träningspass med mina tjejer i Studentcompaniet :) Han hade köpt med lite mat så vi tog oss en dusch och sen gjorde vi iordning kvällsmaten :) Kollade på film och kramades hela kvällen.. Saknat min babe!

Vi somnade runt 02.00 men jag var inte speciellt trött imorse när kl ringde 07.30.. Hade självklart varit mycket goare att ligga kramas och bli omhållen av Henrik men det var bara att stiga upp :) Dags för näst sista träningen med Malin och Christer inför Döörty Dancing ;D Gick kanonbra! PD kom även dit och fotade oss och intervjuade oss. Tur jag sminkade mig lite imorse för jag hade tänkt skippa det.. Men jag visste nog det innerst inne att tidningen skulle komma ;D

Efter träningen gick jag hem och väckte älsklingen.. Jag fixade frukost som vi käkade innan han skulle iväg på körlektion :) Jag drog på mig joggingskorna och tog följe med han bort till körskolan och sedan fortsätte jag på en liten powerwalk :) Varit riktigt härligt väder idag måste jag säga!

Efter min promenix fick det bli en snabbdusch och sedan traska jag bort till Intersport för att prova disco-byxorna som jag och Christer får uppsydda tills helgen :D Blir nog bra det här ;D

Just nu gör jag och Henrik ingenting alls. Ätit mat och slappat framför tv:n.. Vi somnade t.om framför något dåligt program och Henrik ligger fortfarande och snosar :) Ska gå och pussa på han nu och försöka få lite liv i han :) Fick ett sms förut att det är träning ikväll kl 21.00 för oss danslärare inför helgen :) Kanske hinna med en fika innan dess? Älskling jag är kaffesugen!



JAG ÄLSKAR DIG ♥


I´m back

Datorn är fixad så nu är jag back on track ;P Jag lyckades klura ut felet helt själv ;D Det ni! Skriver mer senare för nu blir det träning :)

PUSS PUSS ♥


Sönder

Igår somnade jag i andra pausenLite sällskap, så jag missade hälften :( Aj aj, inte bra! Men jag var jättetrött så jag får kolla på reprisen någon dag istället :)

Idag har jag tränat med Malin och Christer, hem och duschade, gjorde iordning mig lite snabbt och sedan iväg på möte. Nu är jag hemma hos mamma och pappa - snart lunch! Passar på att sitta vid datorn lite för min hemma är ju kaputt! Kommer upp en ruta som står att dator är full i virus. Sen när man klickar på knappen "Ta bort allt" typ, så kommer det upp ett annat fönster istället som erbjuder olika virusprogram som man kan köpa för massa pengar. Nej tack !! Så nu kommer jag inte in nånstans, bara på msn.. För när jag klickar upp internet står det bara att det inte går att komma vidare för att skydda datorn.. BAAHH!



Så vi får väl se hur det blir med uppdatering framöver.. Men då vet ni varför iallafall - datorn vill inte samarbeta riktigt!

PUSS PÅ ER ♥


Heej mina vänner

Haft en bra dag? Det har iallafall jag haft :) Började dagen med träning inför Döörty Dancing med Malin och Christer.. Gick finfint ;) Nu är det bara 4 dagar kvar - på fredag gäller det! Börjar komma lite nerver nu ;P Men det ska allt gå så bra så :)

10.30-18.00 blev det jobb på Intersport :) Var jätteroligt och dagen gick jättefort! Swiish så var det stängning.. Under kvällen har jag inte gjort nånting speciellt alls (som vanligt).. Men jag tycker det är skönt att komma hem, låsa dörren, hoppa i myskläderna, slå på tv:n och bara ligga och slappa framför roliga program. Det är ju bara måndag - då behöver man inte göra nånting alls ;)



Dagens höjdpunkt: Lite sällskap! 40 minuter kvar, jihoo :D

PUSSAR ♥


Sliten

Har inte gjort något speciellt alls en söndagskväll som denna. Duschat, kollat på Ensam mamma söker och ätit havregrynsgröt med blåbär och mjölk.. Jättegott :) Är verkligen jättetrött så jag ska nog snart krypa ner under täcket och sussa. Imorgon blir det en dag med träning och jobb hela dagen :)

Skrållan har redan somnat så nu tar vi natten. Hon vinkar hej då åt er ;P




NATTI NATTI ♥


Hej och hå

Gårdagen var jätterolig :D Förfesten hos Emelie var himla trevlig och vi dansade vidare på HC senare på kvällen :) HC är HC - alltid samma visa.. men det var allt skoj :) Förutom att nån brud trampa på min fot med hennes klack så jag är helt mörbultad idag.. Världens bula och foten går i många fina färger.. Blåmärke here we come! Kan knappt ha skon på mig för det gör så ont.. Men men, det är inte första gången det händer så jag är van ^^ Så går det när man skuttar runt på dansgolvet ;P

Idag när jag vaknade var jag mindre pigg om man säger så.. Men jag pallra mig upp och drog och tränade och det känns bra nu efteråt :) Är hemma nu och gör ingenting speciellt alls.. Ska kila bort till ICA och köpa havregryn så jag kan äta gröt till frukost :) Mumma !!

Har tyvärr inga bilder från igår :( Så jag bjuder på en gammal bild istället :)



PUSS PÅ ER ♥


Utekväll

Idag har det varit mys med brorsdöttrarna Bella och Joline hela dagen :) Var på Profab och handlade målarböcker och klistermärken till dom ;P Jag har även inhandlat nya pumps och höstkängor :) Så idag blir det nog dom nya klackisarna - ONT I FÖTTERNA!




Nu är Manuela här och vi har precis gjort oss iordning och är klara ! Nu i helgen är det Ljusfesten här i stan så ikväll blir det utgång för en gångs skull :P Ska bara dricka upp vinet och sedan ska vi knalla bort till snyggingen Emelie förfest ;) Kommer bli en bra kväll detta, jag känner det på mig ;)



SKÅL GOTT FOLK ♥


God morgon lördag

Jag är uppe tidigit minsann för att vara lördag.. Tog bussen hem kl 08.10 så nu är jag påväg till Åmål :) Andra bussen går inte förens 14.00 ungefär och det känns försent. För idag har jag lite att greja med sörrni ;P Det enda negativa är att det regnar!! Hoppas det slutar snart...





LÖRDAG ♥


Minnen ♥

Här får ni se ett filmklipp som inte tidigare har visats! Det är ett år sedan nu och det är jag och Lena Ericson som dansar på Åmåls utställe HC :D Vi vann Dööörty Dancing - Åmåls version av Let´s Dance! Och vi fick visa vårat disconummer (vinnarbidraget) på efterfesten inför den härliga (läs fulla) publiken :D Det var så sjuuukt kul !! Lena är GRYM!
 


DISCO DISCO !!


Mitt rätta jag?

Fick höra förut av min fina pojkvän att jag hade pratat i sömnen i natt.. Och inte så lite heller! Hade sagt att jag ville ha sex med djur (?) och att jag hade skjuts till Billingen.. Och samtidigt hade jag sett jätteglad ut så något borde ha varit väldigt roligt.. Jaa ni, man börjar undra !? Den senaste tiden har jag drömt massa knasiga drömmar men jag visste inte att jag pratade i sömnen? Hahah.. Tur jag inte sover med folk jag inte känner - pinsamt läge annars ^^



ZZzzzz


Fredagsmyyys

Jobbdagen på Intersport gick toppen och jag orkade jobba enda till stängning :) Gick faktiskt bättre än vad jag trodde och huvudvärken kändes som bortblåst ;P Känns mycket bra :) När jag hade jobbat klart gick jag hem och packade lite snabbt och sen hoppade jag på bussen till Bengtsfors :) Så nu är jag hemma hos Kim med han och älsklingen och ikväll blir det bara fredagsmyys ;)



PUSSAR ♥


Hej mina vänner

Idag är det fredag och jag mår helt okej. Använde hela dagen igår åt att återhämta mig. Älsklingen kom hit tidigt igår och vi gjorde inte så mycket mer än att kolla på tv och sova med rullgardinen nerdragen. Behövdes för huvudvärken hade inte gett sig än, men idag mår jag faktiskt bättre :) Känns mycket skönt! Så idag ska jag träffa Christer för att träna lite nu kl 09.00 och sedan blir det jobb 10.30-18.00! Får hoppas att jag klarar hela dagen eftersom jag inte jobbade igår :) Men det ska jag allt fixa !!



Så ni får ha en fin dag så skriver jag mer sedan :)

PUSS PÅ ER ♥


Natti natti

Varit en riktig tv-kväll för mig men orkade iallafall upp och tog en välbehövlig dusch! Nu ska jag bborsta tänderna och sedan krypa ner i sängen igen.. Imorgon är en ny dag och jag hoppas att jag är bättre!




Gode Gud, gör så att jag vaknar upp med ett leende på läpparna imorgon och att jag är piggare än någonsin. Gör så att huvudvärken är som bortblåst och att jag klarar av att äta utan att bli illamående. Jag vill jobba och träna så gör mig frisk. Tack för mig..

AMEN !!


Lugn kväll

Är varken bättre eller sämre. Mår som jag har gjort innan och det är tyvärr inget vidare :( Men försöker skämma bort mig så mycket som möjligt och ta det väldigt lugnt. Det tråkiga är att jag egentligen ska jobba imorgon på Intersport, men mår jag som jag gör nu så kommer det aldrig gå.. Tråkigt men sant :( Jag får be till gudarna sedan att jag vaknar upp pigg som en lärka imorgon ;)




Har precis kollat på IDOL och kvällens favorit var Linda Eriksson - cool brud!

CIAO ♥


Naglar

Har inte gjort nånting vettigt alls idag, bara sovit och kollat på tv! Men förut var jag så rastlös så jag klev ur sängen och fixade iordning mina naglar. Det blev faktiskt bättre än vad jag trodde :) Superbra med mallar för nu blev det jämt och fint :) Nöjd!


Först ett ljusrosa lack


På med klistermallarna


Måla vita toppar


Genomskilnigt lack också och sen färdigt :)



Fint för att ha gjort det själva va? :))

Nu ska jag hoppa i mysbyxorna och gå till affären och handla hem något gott. Idag får det bli gurk-morotsstavar och dipp :) Kan ju inte unna mig glass varje kväll bara för att jag är sjuk ;)

PUSS ♥


Not better

Imorse gick jag upp vid 08.00 och kände efter om jag mådde bättre, men det var ingen hit direkt.. Det bara snurrade i huvvet och frös som bara den. Men jag försökte pilla i mig en skål med fil och müsli med banan och hallon ändå för jag vet vad viktigt det är att äta rätt om man ska bli frisk! När jag hade ätit upp så gick jag och la mig igen och sov, sov, sov!



Nu är jag uppe igen och har ätit lunch och fixat lite inför Döörty Dancing - med kläder och så :) men nu ska jag krypa ner under täcket igen och försöka sova lite till.. Mat och sömn är det bästa om jag ska krya på mig!

PUSS PÅ ER ♥


IDOL 2010

Jag älskar IDOL! Bästa programmet som visas just nu enligt mig! På en timme hinner man få rysningar, bli rörd, skratta, skämmas osv.. Har redan min favorit och det är självklart Alice Hagenbrandt - vilken röst! Hon kommer gå långt.. Bokstavligt talat, jag har mina källor ;P



STAR QUALITY


...................

Glass och film - bästa medicinen?



HOPE SO ♥


Inte bra..

Jag mår piss rent ut sagt.. Kom hem från jobbet ganska nyss och det visade sig att jag hade 38.2 i feber! Är illamående och konstig i huvudet också :( ÅHH, jag hatar det här! Så jag får tyvärr stanna hemma ikväll och inte ha mina goa tjejer i Studentcompaniet :( Gulliga Emelie ställer upp och tar lektionen - du är guld värd!

Nu ska jag gå bort med skivor + elevlistan till danslokalen, köpa glass ICA och sedan direkt hem och lägga mig under täcket och tycka synd om mig själv!

F*UCK IT !!


Lunch

Blev massor med mat över igår (trots att vi åt två potioner var) så nu har jag matlåda både idag och imorgon :) Tur att det smakade bra ;) Hackade i en halv avokado också så jag får lite nyttigt i mig också :)




Huvudvärken sitter i än även fast jag knaprar tabletter :( Vill krypa ner under täcket, kolla på nån bra film och äta massa glass. Men jobbdagen är inte slut än så here we go again!

PUSS ♥


Brrr..

En bild säger mer än tusen ord, right?




Vaknade upp med en sprängande huvudvärk och halsen har inte blivit bättre än.. Vad är detta? Vad länge ska det sitta i egentligen? :( Buhuu.. Hade hemskt gärna legat kvar under mitt varma duntäcke imorse när klockan ringde och somnat om. Jag fryser som en dåre och vill inte ut i regnet - vill inte, vill inte! Men idag blir det jobb på Intersport 10.30-18.00 och sedan jobb 20-21.30 med mina tjejer i Studentcompaniet. Tuff dag när man inte mår bra men jag ska kämpa på. Snart är klockan 22.00 och då ska jag titta tillbaka på dagen och klappa mig på axeln :)

KRYA PÅ MIG ♥


Beauty sleep

Imorgon är det tisdag och en dag full av jobb :) Så nu är det bäst att nakenfisen hoppar i säng ögona böj :) Need some beauty sleep!



GOD NATT & DRÖM SÖTT ♥


Härlig kväll

Blev endast 30 minuters promenad nu ikväll men det räckte gott och väl.. Blev anfådd direkt och kände va tjock i halsen jag var. Men men, det var mycket skönt att komma ut iallafall :) Är faktiskt väldigt mysigt med hösten ändå, så fint med alla gula och röda löv på träden :)







När jag hade gått min lilla tur gick jag in till mamma och pappa :) Där blev det kaffe (yes !!) och knäckebrödsmackor :) Kollade på Biggest loser och när det var slut färgade mamma håret på mig :) När färgen fortfarande satt i körde mamma hem mig, så nu är jag hemma och har precis duschat och sköljt ur färgen :) Ser ut att bli bra.. Mörkbrun som vanligt ;) I like!





Kollar på "Lite Sällskap" nu, fan va roligt det är :D

PUSS ♥


Kvällspromenad

Nu har jag precis bytt om till mina löparbyxor och träningsjacka och ska ge mig ut i kvällssolen på en promenad :) Blir knäpp av att inte röra på mig så nu börjar jag lite försiktigt eftersom jag inte är helt hundra än.



Efter promenaden blir det ett stopp hos mamma och pappa. Mamma ska hjälpa mig att färga håret och så vore det toppen om dom bjuder på kaffe.. Suger lite i kaffetarmen nu känner jag ;P

AND OFF WE GO ♥


Sunshine

Riktigt sommarväder idag ju :)





VÄRME ♥


Yo bitches

Har dagen varit bra so far? Det har min varit :) Jag gick till ICA och handlade grejer till dagens lunch. Sätte igång med maten och städade när det stod och puttrade på spisen :) Runt 12.30 kom mamma och pappa hit och då stog maten på bordet :) Jag bjöd på bandspagetti och pastasås + sallad. Var faktiskt riktigt gott och det var uppskattat från deras sida också :) Inte sista gången vi äter lunch här ;)

Nu har jag ett berg av disk i köket som jag ska ta tag i alldeles strax, bara kolla klart på Tyra Banks show :)



PUSS ♥


Måndag

Pigga och glada efter helgen? :) I am! Ska göra iordning mig lite nu, kila bort till ICA och handla och sedan sätta igång med maten. För idag har jag bjudit hem mina föräldrar på lunch :) Mysigt va? ;)

Bäst att sätta fart!



CIAO ♥


När man trodde man sett allt...

Nu har jag precis kollat klart på Kungarna av Tylösand.. Vilket patetiskt skitprogram egentligen, men ja älskart :D haha.. Så roligt å se när folk gör bort sig, förstår inte hur dom kan sjunka så lågt? Går inte dom på släktkalas? Jobbar dom inte? Jisses, underhålla kan dom iallafall ^^



Nu ska jag alldeles stänga av här och sen sova :) Har nämligen bjudit hem mina kära föräldrar lunch imorgon så jag får gå upp i tid för att handla och fixa maten :) 12.30 kommer dom ungefär och då ska maten stå på bortet ;P Mysigt :)

GOD NATT & DRÖM SÖTT ♥


Emilia i ett nötskal

Tråkigt det var att titta på förut, bara sprätte i benen :P Men det var ett klokt beslut för nu kan jag koncentrera mig på att bli fullt frisk och sedan köra fullt ös medvetslös ;)




När jag kom hem så har jag inte gjort nånting speciellt. Förtom att jag fått det konstaterat att jag är ett jävla klantarsel :P Tidigare idag ringde jag till Tele2 för att beställa mer kanaler till min box, har ju inte haft mer än 1an, 2an, 4an och 6an innan.. Så tyckte att det var dags nu efter ungefär 2 år i denna lägenheten. Men när jag ringde sa han så snäll tillbaka: "Men 3an, 5an och Animalplanet ska ingå i din hyra! Ring imorgon igen så ska vi hjälpa dig med en ordentlig felsökning".. Så när jag kom hem provade jag allt möjligt, gjorde kanalsökningar, drog ut alla sladdar och sätte i igen och det bästa av allt - jag vände på kortet! Och vips så hade jag 3an, 5an och Animalplanet. Hahahah, så jag har alltså haft kortet upp och ner under ca. 2 års tid och inte haft någon aning om detta. Jisses, det är så typiskt mig !! Så nu är jag GLAD att jag har mina favvokanaler 3an och 5an :D hahaha..



Kollar just nu på Mamma Mia 3an och är nyduschad :D Gladare än nånsin :D

KLAAANT !!


Kaffe & äppelkaka

Vilken mysig söndagsfika det blev :) Alltid smaskens med kaffe och äppelkaka! Dom åkte hem för en liten stund sen och syster Lina satte sig på tåget till Karlstad :)







Nu sitter jag och mamma och kollar på IDOL-repriserna som rullar efter varandra :) Strax dags för mat och sen ska jag ner till danslokalen. Är ju MTV/street träning idag men jag har bestämt mig för att inte vara med.. Tråkigt nog :( Längtat hela veckan, men jag är inte hundra i halsen än och har ont i huvudet. Så det blir ingen träning för min del idag :( ÅH, tråkigt!

PUSS ♥


Söndagsfika

Har precis målat naglarna och just nu sitter jag i soffa hos mamma och pappa :) Min bror Thomas och hans Paola kom precis hit så nu blir det kaffe :)





PUSS ♥


Fruktsallad

God morgon allihopa, sovit gott? Jag somnade jätteskönt i Robins säng i natt och väcktes av Henrik som frågade vad jag ville ha för nybakat bröd från Bageriet. Då var klockan alltså runt 05.00 och Henrik och Kim skulle handla frukost ^^ Men dom kom tillbaka rätt snabbt och det var tyvärr stängt för att det var söndag :( Men men, vi bäddade ner oss igen och somnade :) 08.30 ringde klockan idag, jag steg upp och sminkade mig lite snabbt och drog bort till Konsum. Där fyllde jag på mitt busskort och köpte fruktsallad  :) En blandning med olika meloner, apelsin, ananas och vindruvor. Smakar mycket bra :) Men mätt kommer jag inte bli så jag går av hos mamma och pappa och äter en bamsefrukost istället :)







första stoppet blir hos mina kära föräldrar för frukost :) Ska bli mysigt att få träffa min fina syster som är hemma också :)

PUSSAR ♥


Dröm sött



GOD NATT GOTT FOLK ♥


Strawberry

Osminkad, gårdagens tröja och jordgubbsyoghurt.. Va härligt det är att slappa ;) Ska byta om till något annat nu och så hoppas jag att det blir film eller något dylikt snart. Börjar faktiskt bli trött nu! Jag som trodde jag var utvilad efter den extrema sovmorgonen ^^ Men men, så är det :)






LÖRDAGSMYS ♥


Lördag

Tog som sagt en låång sovmorgon idag :) När vi hade vaknade till liv blev det mat och sen gick vi upp och hjälpte Henriks pappa och syster Jenny med att greja på ett hus. Jag och Jenny spikade för fullt medans dom andra två fixade med något annat :) Blev äppelkaka och kaffe och när vi hade grejat färdigt blev det varma smörgåsar med kantarellstuvning på och mousserat vin ;P Mycket gott!



Min fina pojkvän på bussen igår :D



Jag spikar ;)

Efter kantarellsmackorna körde Henriks föräldrar in oss i deras fina amazon hem till Kim och Robin :) Så nu är vi häär.. Skönt med en lugn lördag känner jag, för imorgon blir det träning :D

PUSSAR ♥


Gårdagen

Fredagskvällen spenderades med Henriks systrar och lite mer folk :) Blev vin och öl och hade det mycket trevligt. Förutom att jag blev väldigt trött, eller alla var nog trötta :P Så vi var hemma runt 01.30 redan :) Skönt att komma i säng i tid för en gångs skull även om man har vart på skojigheter :) Vi tog oss en ordentlig sovmorgon däremot. 14.00 steg vi upp - lite drygt 12 timmars sömn med andra ord.. Så nu är vi utvilade ;P

Här kommer bilder från igårkväll. Några är mindre vackra men det bjuder vi på ;P

































TREVLIG KVÄLL ♥


Vinkväll

Jag och Henrk tog en tur på stan runt fyra.. Jag gick till Intersport och betalade mina löparbyxor och sen gick vi till Saxess och köpte hårprodukter. Jag köpte en spray för 119:- så nu hoppas jag att den är värd pengarna ;P Gott luktar den iallafall :D



Tjugo i fem tog vi bussen till Bengtsfors och nu är vi hemma hos Henrik :) Fick en rolig inbjudan av hans syster Jenny förut så ikväll blir det vin :) Vi har precis gjort oss iordning och dricker lite. Sen bär det av på fest :) Är såklart inte helt frisk än så det blir nog lugnt ikväll :)

HA EN TREVLIG FREDAGSKVÄLL ♥


Bra jobbat

Nu har jag tvättat 6 maskiner med tvätt, hängt på tork, masat upp med all ren tvätt till fjärde våningen (utan hiss givetvis) och vikt ner varenda litet klädespplagg. Känns faktiskt mycket bra att ha det gjort ;) Har även diskat och plockat undan en massa här hemma :) Så nu ser det mye bedre ut än vad det gjorde när vi kom hit imorse ;)

Jag har precis fixat iordning mig och ser att min fina pojkvän har somnat. Ska gå och pussa på han nu och förhoppningsvis få liv i han ;) Älskling jag är hungriiiig !!




Idag har jag en discokula runt halsen ;P Fick den av min underbara syster i present när jag fyllde 20 år :)

PUSS & KRAM ♥


Freeedag

Idag steg jag och Henrik upp 05.30 för att åka med bussen till Åmål 05.55! TRÖTTA och slitna gick vi och la oss igen hemma hos mig.. Men jag fick inte mer än en timmes sömn innan jag var tvungen att gå upp igen. För klockan 09.00 tränade jag och Christer nämligen ;P Eftersom båda är sjuklingar så tog vi det väldigt lugnt.. Men det gick bara bra :)





När vi hade tränat klart kila jag bort och handlade mat, slängde i massa maskiner tvätt och när jag kom hem igen väckte jag Henrik som fortfarande låg och sov :) Han är på körskolan nu och jag har precis hängt upp tvätt och duschat :) Blir en tur på stan en sväng sedan för våran del för att handla lite saker :) Kommer bli en bra dag :)

PUSSAR ♥


Så söt

Igår höll jag i en livs levande leguan :D Den var hur söt som helst men jisses vilka vassa klor :P Riktigt roligt att se iallafall :)







:D


Påväg

Sitter på bussen nu - hej och hå vad det guppar. Går knappt att skriva :P Sprang bort till ICA innan bussen gick och köpte hårfärg till Henrik.. Så det får bli kvällens mission ;P



CIAO ♥


Underhållning

Emma lärde mig att göra tjugolapps-skjortor idag :D Har redan glömt bort hur man vikte men kolla va fint det blev :D hahah.. Va vi skrattade :P Lättroade, ohh ja ;P Den första bilden är min - den FÖRSTA jag gjorde också :D inte såå jätteilla?






:D :D :D


Sötnos på jobbet

Awesome day, dock varit väldigt hänging och halsont. Men jag kämpade på ändå och klarade enda tills det var stängning :) Fick besök av Hajir och hennes lilla guldklimp till son Noel :) Åh guud så söt, skrattade hela tiden och det var så mysigt att bära runt på honom :D Gos!







Nu är jag hemma och kollar på IDOL.. Ska strax packa ner datorn och åka till Bengtsfors. Hem till Kim och Robin för att kolla på deras leguan som dom hämtade hem idag :D Ska bli roligt att hålla i den, aldrig gjort förut :P Tur att den fortfarande bara är bebis så jag hinner lära känna den innan den är stor :D haha..

PUSSAR ♥


God morgon

Vaknade upp med halsont och huvudvärk, inte det bästa sättet att starta dagen på känner jag. Men det är sista jobbdagen idag för den här veckan så jag kämpar på :)



PUSS & KRAM ♥


Hej mina vänner

Ååh vilken bra dag det har varit :) Trivs verkligen jättebra Intersport, går dit med ett leende på läpparna och skuttar därifrån när jag skriver ut mig kl 18.00! Är så tacksam att jag får jobba där och jag hoppas att han ringer in mig så mycket som möjligt ;) hihi..

När jag hade slutat gick jag hem till mig där älsklingen fortfarande var kvar :) Han hade nämligen körlektion här i Åmål idag :) På kvällen kikade vi på tv, duschade och lagade mat.. Bara tog det lugnt och myste :) Klockan 21.00 var det dags för träning för min del inför Döörty dancing - gjorde en instruktörsdans alla vi danslärare :)

När jag kom hem igen hade Henrik åkt hem så nu är det jag och Skrållantu man hand :) Blir duschen nu och sen sova! Sista jobbdagen för den här veckan imorgon :) Så det gäller att få några timmars sömn :)




PUSS PUSS PUSS ♥


Ready

Nu ska jag pussa Henrik hej då - jobb 10.30-18.00!



HA EN BRA DAG ♥


God morgon solstrålar

Igår började jag kolla på IDOL tv4play, men det bara laggade så jag struntade i det. När jag precis lagt mig och skulle stänga av tv:n såg jag att det precis började reprisen av IDOL.. Vad är oddsen liksom :P Så jag började kolla men somnade kanske 10 minuter in i programmet så jag missade hela ändå. Bra jobbat Emilia ;) Men men, var nog lika bra så jag fick en extra timmes sömn :)

Imorse vid 07.00 ringde det på dörren. Det var Henrik som kom och överraskade mig :) Blir alltid lika förvånad.. Gosi :) Han kröp ner brevid mig och jag somnade om i en och en halv timme innan jag steg upp. Nu har jag precis ätit frukost och ska göra mig iordning. Sminka mig och locka håret lite :) Sov med flätor i natt nämligen!




PUSS ♥


Drahma on the dancefloor

Träningen med mina kära danselever gick kanon.. Dom är helt galna :D Hände en liten olyckshändelse men som vi bara skrattade bort när vi insåg att det faktiskt gick bra. Kunde ha gått väldigt illa! Skickade mail till chefen, varsågoda och läs vad som hände :P



Nu har jag precis duschat och ska kolla på dagens avsnitt av IDOL innan jag ska sova! Imorgon har jag faktiskt sovmorgon :D Ingen tidigt träning innan jobbet imorgon så kan faktiskt sova till senast 09.00 om det är så :D Inte illa va? ;P

PUSS PÅ ER ♥


Hej & hå

Mycket rolig dag på jobbet, som vanligt :D Huvudvärken försvann efter ett tag men har börjat smygit sig på mig igen känner jag :( usch, inte kul! Kommer somna direkt jag kommer hem ikväll :)

Har precis ätit knäckebrödsmackor med kokt ägg på.. Smakade mycket bra! Nu ska jag ladda om batterierna, gå igenom kvällens lektion och sen kila iväg och träffa brudarna i Studentcompaniet :) Sista rycket för idag - jobb 20-21.30!

NU KÖR VI !!


Skallebank

Hemma på lunch nu men den är snart slut :) Har jättejobbig huvudvärk :( Men jag dricker vatten och knaprar Ipren så jag hoppas att jag inte blir sämre under dagen! Det har jag inte tid med...



SNYFT :(


Let´s go!

Träning - check! Nu blir det jobb, jobb, jobb :)



HA EN TOPPENDAG ♥


God morgon

07.00 ringde alarmet idag och då var jag mycket trött.. Kan inte påstå att jag är jättepigg nu heller men iallafall lite mer efter frukost :) Har precis blivit klar så nu väntar jag på att klockan ska bli 09.00, för då är det dags för en timmes träning med Malin inför Döörty dancing :) Men först ska jag äta upp min banan ;)





BYE BYE THEN ♥


Ajjabajja

Inte bra Emilia, borde sova nu! Men jag var inte speciellt trött för en timme sedan så jag sätte igång kanal5play och kollade på det omtalade avsnittet av Lite sällskap. Och det var det värt för jisses vilket härligt program :D

Ligger redan nerbäddad så nu släcker vi för idag gott folk!




SMACK ♥


Hallon & banan

För att sammanfatta dagen kort så kan jag inte säga mer än att den har varit jättebra :) Det gick kanonbra jobbet och hade att göra hela tiden :) Det kom massor med varor som vi packat upp :) Så dagen har bara flygit iväg ;) När jag slutade kl 18.00 var jag jättetrött så jag gick hem och har bara stosat runt i lägenheten nu på kvällen och plockat lite och kollat på tv :) Lugn och skön kväll med andra ord!

Tänkte även dela med mig av mitt "kvällsmatmys" som jag precis ätit ;D


Varma hallon


Mosar i en banan


Mosa, mosa, blanda, blanda


Bästa av allt - ÄTA UPP DET!


Skrapa helst upp så mycket som möjligt också ;)

Det är godare än vad det ser ut, tro mig ;P Nu ska jag ta mig en snabbdusch och sedan krypa ner under täcket! Fullspäckad dag imorgon, hej och hå!

SOV SÅ SÖTT ♥


Jobba

Nu kilar jag bort till Intersport och jobbar till 18.00 :))




HA EN BRA MÅNDAG ♥


Träning nu



LET´S DANCE ♥


Frukost

Sovit gott? Det har jag gjort :) Är fortfarande trött och seg men blev iallafall liite piggare efter frukosten :) Keso, kokt ägg, mosad avokado + svartpeppar (blandar ihop allt) knäckebröd och ett glas brämhults apelsinjuice till.. MMMmmm, inga fel alls :) Nu står jag mig ett tag :)



Ska göra iordning mig nu, dra på mig träningskläder och träna 09.00-10.00 innan det är dags för jobb hela dagen :)

PUSSAR ♥


Sömntuta

Filmen är faktiskt helt ok förutom att jag slumrade till efter ca. 15 minuter! Vaknade när det var paus men hade som tur var inte missat så mycket :P Nu är det Nyheterna och vädret så då passar jag på att borsta tänderna, blåsa ut ljusen, krypa ner under täcket och förhoppningsvis kolla klart på filmen. Somnar jag gör det ingenting eftersom jag redan gjort mig "klar för natten" :)



GOD NATT & SOV GOTT ♥


Nu börjar filmen..

Bra Emilia, disken är borta så nu blir det ännu mera mys :)





MOVIETIME ♥


B&J

Var till ICA och handlade hem massa gottit till kylskåpet :) Så nu har jag god frukost som väntar på mig imorgon :) Nu är jag även nyduschad och insmörjd och krypit ner i myskläderna :) Tofflorna är på och nu väntar jag bara på att det ska mörkna ute så ja kan tända ljus i hela lägenheten :) Och bara för att jag är så trött och hängig så köpte jag med Ben&Jerrys förut.. Jaa, jag ska faktiskt unna mig det ikväll ;) Är väldigt svag för chokladglass! Hade det gått så hade jag kunnat levt på det till frukost, middag och kvällsmat. Så gott är det ;)






Bara för att jag ska mysa så mycket ikväll så ska jag passa på att diska lite innan filmen börjar :) Går en thriller4an som början 21.00 som jag tänkte ge en chans om jag inte hinner somna innan ;P 88 minutes heter den och jag kikade precis på trailern. Den verkade faktiskt inte fy skam, lite spännande så där ;P Hoppas den är bra!

SÖNDAGSMYS ♥


Helt slut

En och en halvtimmes jätterolig träning :D Svettigt, roliga danser, bästa Emelie och kluriga steg :) Just the way i like it ;) Längtar som vanligt redan till nästa söndag då det är träning igen :)

Efter träningen cyklade jag med Manuela hem.. Skivan krånglade förra veckan till min dansgrupp så vi fick göra om det idag och nu funkade det mycket bättre ;) Finally :D Så fick jag chansen att träffa söta Dino och Milou också :)




Nu är jag hemma hos mamma och pappa och har precis tryckt i mig en stor potion med lax i sås, bulgur och en jättegod sallad. Nu är jag mätt vill jag lova !! Och helt slut.. Var som om luften gick ur mig, blev verkligen huur hängig som helst.. Så nu ska jag cykla ner till ICA för att handla hem lite till mitt tomma kylskåp, hem och ta en lång och varm dusch, på med myskläder och tofflor och kramas med Skrållan hela kvällen :) Låter som ett riktigt bra avslut på denna mysiga söndag :) Eller hur? :)



CIAO ♥


Korvgrillning

Åkte ut till Sjövik till "grusgropa" och grillade korv ;) Verkligen jätteskönt i solen idag !! Och vad passar inte bättre med lite friluftsliv då? :D hehe.. Efter korv och bröd blev det kaffe och bullar :)












Nu är jag hemma hos mig i lägenheten. Mitt hår och mina händer luktar verkligen rök! Fyy.. Ska bli så skönt med en dusch sen :) Men det får ske efter träningen som är om en timme ungefär. Då är det dags för höstterminens första MTV/street träning :D Ska bli jätteroligt, alla verkar taggade till tusen ;)

PUSSAR ♥


Söndagsmys

Igår var det lördag och även en lugn sådan :) Vi var ute i skogen i den friska luften, lagade mat, tjötade och tog det allmänt lugnt bara :) 03.30 va Henrik och Robin uppe och gjorde ärtsoppa (?) Haha.. så vi kom inte i säng förens sent i natt med andra ord.. Så jag var lite småseg när klockan ringde 08.45 idag måste jag erkänna.. Skulle med bussen till Åmål så nu är jag här igen :) Är hemma hos mamma och pappa just nu och har precis ätit knäckebröd till frukost :)

 

Nu ska jag ta på mig lite mer kläder och sen ska jag med mina kära föräldrar och grilla korv med min bror + hans familj :) Ska bli roligt att få busa lite med sötnosarna Bella och Joline :) Så himla skönt väder ute idag också, soool!

HA EN FIN SÖNDAG ♥


Lördag

Igår när jag hade slutat blev det käk hemma hos mamma och pappa :) Sen kom Henrik, Kim och Robin och hämtade mig så åkte vi till Bengtsfors! Så nu är vi här, hos Kim och Robin :) Gör inget speciellt.. Är nyduschad och har ätit frukost! Får se vad som händer idag :)

PUSSAR ♥


Time to work

Träningen gick kanon med Christer :D Nu är jag hemma och har precis bytt om till Sverige t-shirten ;D Fick den på träningen förut och idag är vi gula och blåa eftersom det är match ikväll ;P



Nu blir det som sagt jobb 11-15.00 och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

HA EN FIN DAG ♥


God morgon!

Sovit gott? :) Jag har sovit alldeles underbart.. Är lite småseg men har ändå fått mer timmars sömn än vad jag brukar så det känns bra :) Ombytt och klar och redo för en timmes träning såhär på morgonen :)




FREDAG ♥


Zumba

Efter lunchen gick det mycket bättreIntersport :) Kom in i det lite mer då och började lära mig kassan ;P Övertygad om att det kommer gå fint imorgon :) Då jobbar jag 11-15.00 ;D Skojigt!

När jag hade jobbat klart stack jag iväg på Zumba som började 19.15! Var inte planerat alls men kände att jag ville göra något annat än att promenera/jogga :) Och det var riktigt kul, insåg att jag hade saknat det ;P Och Elke och Carro (instruktörerna) skötte sig mycket bra !! Absolut inte sista gången jag gick på det :D Tränade även i mina nyinvesterade träningsbyxor :D Riktiga "springtights" som jag så fint kallar det :D Bästa jag köpt på länge, värt varenda krona :)




Nu är jag så trött så jag somnar sittandes snart tror jag. Blir en snabbdusch nu och sen ska jag krypa ner under täcket direkt! Upp tidigt imorgon igen för att träna 9-10.00 och sen några timmars jobb :) Behöver så mycket sömn möjligt :)

DRÖM OM MIG ♥


Snabb update

Skriver mer senare för nu ska jag på ZUMBA :D


Lunch

Hemma på lunch nu och äter en räksallad :) Träningen imorse gick fint och även förmiddagen på Intersport lika så ;) Lite svårt innan man har kommit in i det men det ska allt bli bra detta ;D Christers dotter Emma är jättegullig och hjälper mig ;)



Slutar kl 18.00, skriver ikväll ;)

PUSS & KRAM ♥


God morgon torsdag :D

Vaknade på ett strålande humör strax innan 07.00 idag och pigg var jag också för den delen :D Så nu är jag utvilad och fit for fight inför denna torsdagen ;) Börjar med ett träningspass 09.00-10.00, sen hem och byta om till Intersport-arbetskläderna och så jobbar jag 10.30-18.00 :) Ska bli riktigt roligt - jag är förväntansfull ;D

Nu ska jag knapra i mig en till morot, borsta tänderna, ta på mig träningskläder och sen kila bort till danslokalen :)

HA EN TOPPENDAG HÖRRNI ♥


Heej

Tog mig en promenad/joggingrunda45 minuter förut och det var riktigt skönt :) Så go luft nu när det börjar bli lite kyligare på kvällarna! Kvällen har även bestått av So you think you can dance-finalen! Grym final, grymma dansnummer och en grym och värdig vinnare - Lauren :D

Nu är jag hemma och har precis tagit mig en snabbdusch och nu är det bums i säng !! Upp tidigt imorronbitti.. Först träning med Malin och Christer 9.00-10.00 och sen direkt till Intersport för första provjobbsdagen :D Iiihhh, ska bli så roligt ;)

GOD NATT & SOV GOTT ♥


Bli medlem NU!

Vill att alla som läser min blogg klickar sig in på sidan nedanför och blir medlem :) Det är en ny hemsida som startar om 11 dagar - det är gratis att registrera dig och du kan få gratis biobiljetter m.m. Jag har precis blivit medlem så det är inga konstigheter :) Det enda ni ska göra är att klicka på Sign up now, skriva in erat mobilnr (t.ex +46734582193), så får ni ett lösenord till mobilen som ni sedan skriver i uppgifterna ni ska fylla i. Det är endast namn, användarnamn, lösenord och mail.. Gör detta NU!

http://www.spinglo.com/invite/rekan

TACK !!


Solig onsdag med dom bästa

Vi skippade ICA och vi skippade att äta lunch över huvudtaget :P Vi tänkte gå ut och käka på Hörnan men insåg att vi fortfarande var mätta efter mellanmålet så vi gick till XO och fikade istället :) Smakade bra med kaffe i solen på uteserveringen :) Mycket mysigt! När vi var klara gick vi och mötte upp Henriks mamma som var i Åmål och älsklingen åkte med henne hem till Bengtsfors, medans jag fick skjuts upp till mina föräldrar :) När jag kom dit så var Bella och Joline där som satt och målade för fullt :) Bara att sätta sig och måla för egen del också :) Sötnosar! En timme senare kom Jimmie och hämtade barnen och då blev det kramkalas och hej då puss :)












Haft en toppendag och nu ska jag hem till mig igen för att ge Skrållan mat och gosa lite med henne :) Sen ger jag mig ut på en promenad/joggingtur ;P Dom nya skorna är helt underbara :D

CIAO ♥


Mellanmål

Nu har jag fått liv i Henrik ;P Eller det var ett tag sen iofs. Jag har precis ätit knäckebröd med keso på och en morot som mellis :) Och Henrik sitter och är blå runt hela munnen av blåbärs-smoothien som jag gjorde åt honom :P Annars kikar vi på tv nu och tar det lite lugnt bara.. Jag måste verkligen ta tag i disken och städningen snart, ser förjävligt ut rent ut sagt.. Sen blir det en sväng till ICA för att handla och sedan laga mat ihop. Eller juste ja, igår sa ju Henrik att han skulle stå för maten ;) Får se om det håller än idag :D Annars drar vi nog ut och äter nånstans :) Lika mysigt det!



PUSSAR ♥


Svårt beslut - men klokast i nuläget

Första lektionen med Studentcompaniet gick jättebra igår och det var skitkul :D Hoppas mina söta tjejer håller med mig för detta kommer bli en rolig termin ;) När jag slutade 21.30 gick jag hem och hämtade cykeln och sen trampade jag hem till mamma och pappa :) Kollade på So you think you can dance, men efter 23.00 nån gång ringde Henrik och sa att han var utanför :) Så han skjutsade hem mig på cykeln (med inge som helst luft i bakhjulet). När vi kom hem blev det duschen, kvällsmat och bara massa mys. Saknat min godis även fast vi sågs i måndags senast :)


Jag på en dansuppvisning för ett tag sen :P

Just nu ligger han fortfarande och snosar i sängen medans jag är uppe och har ätit frukost. Tog ett svårt beslut idag men antar att det är det klokaste i dagsläget. Hade ju visning idag på lägenheten i Karlstad men fick tyvärr skriva och avboka det :( Eftersom jag börjar jobba på Intersport här i Åmål imorgon så känns det inte så smart att skaffa boende i Karlstad när jag äntligen fått ett jobb som jag strävat efter så länge. Så jag stannar kvar här i lilla Åmål ett tag till och jobbar ihop lite pengar och eventuellt flyttar längre fram när jag har en stadigare ekonomi :) Hade aldrig haft råd att betala dubbla hyror med tanke på att det är 3 månaders uppsägningstid på lägenheten jag har nu. Känns fruktansvärt tråkigt när jag väl fått chansen på nånting jag väntat och längtat efter läänge! Men som sagt, jobb går faktiskt före nu. Är överlycklig för det och Karlstad finns ju faktiskt kvar på kartan i framtiden också ;) Tror detta är ett bra beslut iallafall även om jag ångrar mig innerst inne!

PUSS ♥


RSS 2.0