Hyffsat trött

Somnade ganska sent igår.. jobbigt att vända på dygnet när man är ledig och sen ska man helt plötstligt komma i säng i tid när jobb står på schemat! Men jag är uppe och redo att dra igång denna dagen :) Måste springa bort och köpa frukost snart, det ekade i kylskåpet när jag öppnade det nämligen.. :P

PUSS PÅ ER ♥

Bluesen

Haft en helt underbar blueshelg med 4 dagars fest med mina fina vänner :)

I onsdags blev det jobb och lunch med söta Emma på xo :) På kvällen cyklade (ungefär 1 mil) jag, Manuela och Alex ut till Sjövik för en myskväll med grill och vin med goa danstjejer! Det skulle bara bli lugnt men både minttun och vodkaflaskan dök upp och tog slut, haha :D blev cykeltur hem 03.30 på natten! KANONKUL kväll !!


I torsdags var jag som tur var ledig så jag knalla hem till mamma och pappa och la mig i solen och sov :) På kvällen blev det förfest hos Charlin med snygga brudar och efter det drog vi till XO - bluesen hade dragit igång! Tyvärr var det endast blues den kvällen så det var ingen dansvänlig musik som vi gillar. Så vi var inte där länge :P Men trevlig kväll ändå :))

Snygga Challe !!


I fredags knalla jag upp och var på ett strålande humör! SOFIA kom med tåget från Göteborg 08.50 och jag och Manuela cykla dit och mötte upp henne :D Vi gick direkt till Ica och köpte frukost, gick hem till Manne och käka upp den, tog en powernap på en halvtimme och sen kila vi ner till stan igen :) Gick till Marinan och fikade och sedan myste vi runt på stan en stund innan jag drog hem och gjorde mig iordning :) När jag var klar cyklade jag hem till Manne igen där maten stod på bordet och det var såå gott :) Tacos! ;P På kvällen sen gjorde vi oss iordning och Helen och Laura kom och förfestade med oss. Vi drog till HC och skakade rumpa och avslutade kvällen på XO med ännu mer rumpskak med gamla klasskompisar :D SKITBRA kväll verkligen! Tyvärr skulle jag jobbalördagen så jag hade det lite i bakhuvvet hela tiden, så jag gick hem redan vid 02.00 :) Men vi hade iallafall grymt kul!


I lördags blev det som sagt jobb på Intersport och jag kom faktiskt upp utan problem ;P Eftersom det var bluesen så var det folk inne hela tiden och det var full rulle! Dagen gick jättefort och jag fick vara kvar en timme extra eftersom det fortfarande var folk inne :) Så jobb 10-15 blev det :) Sedan cyklade jag hem till mamma och pappa och la mig i solen och sov hela eftermiddagen. Mycket skönt! På kvällen fick det bli fest igeen, hade ingen ork alls egentligen men det var bara att köra på :P Drog på förfest vid 21.30 ungefär med ett gäng tjejer och sedan fick det bli HC där en himla massa folk var :) Mycket kul det också men var så himla seg :P Träffade roligt folk på torget sen så jag var inte hemma förens 04.00 ungefär ^^


Igår blev det en riktig slappardag :) Kändes att man härjat 4 dagar i sträck måste jag säga :P Men absolut inget jag ångrar, snarare tvärtom ;)

Idag blev det jobb 12-18 och efter det promenad, kaffe och jordgubbar hos mina föräldrar :) Glad överraskning när min älskade syster satt i soffan när jag kom hem :) Alltid lika roligt !! ♥


GLAD TJEJ ♥

God morgon onsdag

Igår var det en lugn och härlig dag :) Jag städade hela förmiddagen och sen åkte jag hem till mamma och pappa och satt ute i solen hela eftermiddagen och läste :) På kvällen sen mötte jag upp Manuela för en powerwalk och på kvällen blev det So you think you can dance :) Härlig ledig dag!

Mina nya joggingskor :)

Idag blir det jobb 10-18 och direkt efter det ska jag möta upp mina goingar för en myskväll ute på Sjövik :)

PUSS & KRAM ♥

Heej !! :)

Har faktiskt glömt bort å skriva :O Helt ärligt så sitter jag inte så jättemycket vid datorn och på kvällarna har jag inte orkat :P men nu tar jag en paus från mitt läsande i solen och uppdaterar lite snabbt ;P Ska försöka bli bättre!

Såå, vad har hänt sen sist? Blivit många fina dagar ute i solen, många vääligt lyckade utgångar (några i Karlstad b.la), badat, grillat, åkt båt,  firat midsommar, vart på studentfirande i efterskott för Sebastian, gjort mina sista praktikdagar på Team Sportia och förra veckan började jag jobba på Intersport ;D Så det rullar på och jag är glad och mår toppenbra !! ;)

Karlstad:









Midsommar:











Sommarkvällar, jobb, båtturer osv:



















Sådär mina söta vänner, nu har ni fått en liten inblick i mina senaste veckor ;P

SOMMAR ♥


RSS 2.0