...........

Ne nu skiter jag i det här! Får ta tag i det imorron istället..


IRRITERANDE !!!!

ÅÅÅÅHH !!

Vaaaarför ska det KRÅNGLA nått så fruktansvärt för? Bloggen såg helt jävla förstörd ut och det var nått som inte stämde med inlägget igår om min stackars skada.. Så jag tog bort det och nu funkar INGENTING!

...................... ?

Bara klagar..

Vet att jag inte borde klaga egentligen när det finns människor som har det tusen gånger värre! Men jag gör det ändå.. Jag kan ju knappt ha mysbyxor på mig för fan utan att jag blir vansinnig på smärtan.. Nåja, 1 dag mindre tills stygnen ska bort! Positive thoughts!


Idag har jag färgat håret iallafall, blev mörkbrunt som vanligt och nu är håret mycket fräshare igen :) Sen så har jag bara tagit det väldigt lugnt hemma hos mina föräldrar :) Nu ligger Skrållan däckad tätt intill mig och snarkar :)


TRÖTT TJEJ ♥

God morgon

Sömnlös natt.. Jo tack! Vet inte om jag sovit nånting? Förjävla dåligt iallafall.. Benet värker och är ömt som bara den.. Är ju inte så konstigt iofs men trodde inte de skulle vara illa =/ Har försökt att ha benet utanför täcket hela natten, men så fort jag vände mig om eller drog täcket över mig så vaknade jag.. ungefär 1000 gånger med andra ord! Nåja, bättre lycka natten som kommer :)

Nu ska jag ta tag i disken och sedan cykla upp till mamma och pappa :) Färga håret var något jag skulle göra igår men blev inte av så det ska jag göra todaay :)

PUSS & KRAM ♥
2011-09-15 @ 11:36:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0