Fredagsmys

Idag lät vi vinet vara och satsade istället på ett riktigt bullkalas :) Emelie hade med sig bullar, Manuela hade med sig kaffe och mjök, jag hade med mig kladdkaka och grädde och Charlin stod för husrum och film! En myyycket mysig och bra fredagskväll :) Kollade på Project X och vi var alla helt slut efter filmen.. Kände en gnutta bakfylla och ångest :D Men satan vilken bra och rolig film !


Cyklade hem i det fantastiska vädret....... Herre jävlar va det regnar! Jag såg ut som the grudge som hade badat.. Men men, "lite" vatten gör väl inget? Jag är torr nu och ska alldeles strax krypa ner i sängen :) Imorgon blir det jobb 10.30-14.00 och sedan tar jag tåget till Karlstad hem till min älskade syster :)))

SOV GOTT SÖTNOSAR ♥

God morgon

Mysig kväll hemma hos mina föräldrar :) käkade jordgubbar och kikade på fotbollen och höll givetvis på Italien :) kommer bli en bra final och där jag dock håller STENHÅRT på Spanien ;)


När jag cyklade hemåt gjorde jag ett stopp hemma hos Charlin där hon, Emma och Lina satt och drack vin och härjade :) Hängde med dom till XO innan jag knallade hemåt :) Nykter kväll, skönt idag vill jag lova för nu blir det jobb 9-18 ;P


HA EN BRA DAG ♥

Coffie

Bra dag på jobbet :) Nu vankas det kaffe och fotboll ;)


CIAO ♥

Lunch

När jag nu ligger i med träningen så går det ju inte att fortsätta i samma spår i matväg sen innan. Så därför gör jag ett försök med att skippa så mycket bröd, pasta, potatis och ris som möjligt. Det har gått förvånansvärt bra även fast det bara är första veckan :) Så som idag t.ex så blev det havregrynsgröt till frukost, grillad kyckling, broccoli och en klick aioli till lunch, frukt och keso till mellanmål och ikväll efter jobbet blir det omelett och keso :) Roligt att testa på något nytt och jag måste erkänna att jag är mycket piggare och blir mycket mer "gott mätt" efter jag ätit :)


YUMMIE!

Tja tja bloggen!

Idag är det nästan exakt två månader sen jag skrev här. Det går verkligen upp och ner det här med bloggen :P Men nu är jag sugen på att börja dokumentera i mitt mycket intressanta liv igen och jag är säker på att mina fans jublar av glädje! RIGHT? ;)

Nåja.. Har tagit tag i träningenriktigt nu, skaffat mig ett gåband och har precis avklarat 45 minuter. Nu blir det en härlig dusch, havregrynsgröt till frukost och sedan jobb på Intersport 11-18 :)

Hoppas ni är lika pigga och glada på detta som mig för nu kör vi!


VÄLKOMNA TILLBAKA ♥

RSS 2.0