Viiiin

Har Stina hemma hos mig och vi dricker vin, sjunger till Sing along och snackar skit ;)


SKÅL ♥

Kalas


Kalas med underbaraste familjen! Smörgåstårta, vin, kaffe och tårta :) Och självklart massa mys och bus med busungarna :)

FAMILJEN ♥

Saturday

Mysig fredagskväll igår med mina fina föräldrar :) Åt hemmagjorda langos, kikade på Let´s Dance och bara tog det väldigt, väldigt lugnt :) SKÖNT! Ett konstaterande är ju iallafall att Anton Hysén är en riktig mumsbit ;P




Let´s Dances charmtroll!

Just nu är jag hemma hos mor och far.. Ska göra mig lite tjusig här nu för kl 16.00 blir det kalas för min bror Thomas och hans fina Paola :) De fyllde i början av mars men det var denna helgen som passade bäst för dom flesta :) Bara min älskade syster som fattas! Men hon och Jocke kommer förhoppningsvis hit imorgon istället :)

Vad händer ikväll då mina kära besökare?

CIAO ♥


God morgon


Det är fredag hörrni och solen skiner :) Ha en bra dag!

KYSSAR ♥

Torsdagen

Idag har jag jobbat Intersport :) riktigt bra dag! När jag hade slutat tog jag med mig Minja på en långpromenad och efter det blev det kaffe hos mina fina föräldrar :)



Nu blir det snart sängen, imorgon börjar jag jobba kl 09.00 :)

PUSS & KRAM ♥

Lunch


PUSS ♥

Morgonmys

När jag vaknade förut så fick jag syn på denna trötta tjej i en väldigt knepig sovställning.. Men hon sov så gott såå :)


GOOD MORNING ♥

Baka, baka, liten kaka!

Fin dag på Café Plié idag :) Bakat mjuka kakor, druckit kaffe och kollat på dans hela dagen :) Finaste komplimangen jag fick för min vaniljkaka var av en yngre mamma: Alltså, det var helt seriöst den godaste kakan jag ätit i HELA mitt liv.. Allvarligt! Och då har jag ätit många kakor i mitt liv" .. Så glad man blir då :))


Nu är det dags att krypa ner under täcket! Många tankar som snurrar i huvvet idag så bäst att lägga sig tror jag!

SWEET DREAMS ♥

Finaste Tilde


FASTERS LILLA ÄLSKLING ♥

Lediga lördag

Denna lediga dag har jag lekt med sötnosen Bella, solat, solat, solat, ätit glass och solat ;) Ungefär så nånting :D







Ikväll blir det fest med ett härligt gäng, KUL! :D

CIAO ♥


Sunshine

Morgonpromenad, frukost i solen hos mina föräldrar och nu blir det jobb på INTERSPORT! :))




UNDERBARA VÄDER ♥

......


Med musik i öronen kan man gå långt.

Snart..

Att gå från 1-4 st läsare varje dag det senaste halvåret (då jag inte skrivit) till 50+ unika läsare på en dag är ju alltid trevligt att se ;D Välkomna tillbaka!


Suttit och läst mina gamla inlägg lite och det är så himla roligt att ha alla underbara minnen att gå tillbaka till och läsa :) Det får mig att längta otroligt mycket till sommaren efter att ha sett alla härliga sommardagar, grillkvällar, jordgubbar, solen och det varma vattnet :)


Men våren är påväg och snaart är även sommaren här, så det är bara att bita ihop och vänta :)

SOMMAR ♥

Back on track?

Funderar på att dra igång med bloggen igen.. Det är så roligt att gå tillbaka och kolla vad man gjort genom åren :) Så nu ska jag bara försöka förstå mig på det här med designen för detta var ju ingen höjdare :P Vet inte när jag kommer börja skriva regelbundet men detta är ju en bra början iallafall måste jag säga ;P
STAY TUNED!

RSS 2.0