Halstabletter!

Var bort till mamma först och hälsade på henne en sväng :) Pussa på Minja och sen kila ja bort till Apoteket.. Köpte mig Zyx mint halstabletter.. Det är en ny värktablett som lindrar smärta och irritation i mun och svalg, och det är ju precis va ja har.. så nu har ja suttit och sugit på en tablett och det känns precis som ja har vart hos tandläkaren och fått bedövning.. har ingen känsel i tungan, gommen eller svalget.. Får akta så ja inte biter mig, för så illa är det haha.. Men det är ju bara bra, känner inte av det onda lika mycket nu när det är helt bortdomnat :)

Måste verkligen dammsuga här hemma, men ja ORKAR inte.. så jävla tråkigt! Har tvätt som ligger också, måste vikas.. Hitta en minipini silverfisk i sovrummet igår.. Då blev vi äcklade å kände att vi va tvungna å städa idag =) Å när ja ändå är hemma så kan ja lika gärna göra det.. Helst vill ja ju ligga framför tvn å dega, men då blir det inte mycket gjort! Så lika bra å sätta igång!

Får inte va med på träningen ikväll heller.. mamma tyckte de va en dum idé! Skit också, ja hatar å kolla på!!! Speciellt på Emelies träning.. BLÄ!

Kommentarer
Postat av: Emelie

va synd att du inte ska vara med. Men jag håller med Ulla, bättre du tittar...du blir aldrig frisk annars. Krya på dej så ses vi senare!!! KRAAAAAAM

2008-11-06 @ 15:35:50
Postat av: Emilia

Joo det är väl det tyvärr =/ Så himla tråkigt bara, men känner att ja måste tänka på halsen först :) TACk, ses sen ja ;) KRAAAAAM!

2008-11-06 @ 15:39:07
URL: http://emiiliiia.blogg.se/
Postat av: Fia

Vadå speciellt på Emelies träning grrrrr ha ha

2008-11-06 @ 17:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0