Glad tjej

Nu kommer min A :)

PUSS ♥


Kramkalas

Legat och kramats med Skrållan ett bra tag nu :) Innan dess dammsög jag och diskade lite och jag har även duschat :) Så nu är mitt hem skinande rent, precis som jag är ;P


Nu ska jag hoppa på cykeln och trampa upp till mina föräldrar för lite lunch och ikväll kommer min godis hit :)

HA EN FIN ONSDAG ♥

Hejsan

5 dagar och 14 timmar sedan jag uppdaterade ;P Men nu har jag fått tillbaka mitt internet så nu är det bara att börja dokumentera igen :) skönt!

Såå.. Jag har inte gjort så jättemycket den senaste veckan! Jobbat, lekt med Bella och Joline, festade i lördags och umgåtts med världens bästa kille :) Livet leker helt enkelt! ;P


A ♥

Hejsan!

Mitt internet hemma har slutat fungera =/ Vet inte varför!? Så det blev ingen uppdatering igår :P Men jag hade nog inte uppdaterat ändå för jag var så satans trött.. Efter lite underbar Nogger-glass hos mamma och pappa sätte vi på en film och jag somnade direkt.. Och när jag kom hem igen så gick jag och la mig direkt.. Så man kan säga att jag somnade vid halv tio igår redan :P Nåja..

Idag har vi haft 50 års jubileumIntersport :) Firade med ballonger och tårta och hade en bra dag :) Nu leker jag med mina brorsdöttrar Bella och Joline, så jag får kila.. Inte roligt när jag sitter vid datorn :P










PUSS & KRAM ♥


God morgon!

Tänkte börja dagen med ett litet skolfoto på klass 5A, haha ;D Där var vi oförstörda små barn som bara lekte och tyckte att skolan var det bästa som fanns ;P

Jag, Sandra Svensson & Manuela... hahah ;D


Idag börjar jag jobba klockan 12 så jag ligger fortfarande i sängen och bara slappar :) Upp och äta frukost snart så jag piggnar till lite :)

GOD MORGON ♥

God natt

Det fina vädret vände ganska snabbt till åska och regn så jag parkerade i soffan istället och läste :) Slumra till en stund och sedan blev det kaffe och mackor framför Allsång på Skansen :)

Rainbow


Nu måste jag krypa ner i sängen för klockan blev mycket.. Imorgon blir det jobb 12-18 och sedan träning med mina godingar :)

DRÖM SÖTT ♥

Ledig

Vilken härlig dag, lalalaaa!






PUSS & KRAM ♥


Gårdagen - Liseberg

Igår blev jag upphämtad av familjen Francisco och vi åkte mot Liseberg :D Manuelas lillasyster hade fyllt år och fått i present att få åka dit och framförallt kolla på Eric SaadeLotta på Liseberg :) Vi hade tänkt att ta plats direkt vi kom dit men då var det ju in till sittplatserna och det var redan massa folk som köade så det skippade vi direkt.. Men vi gick över på andra sidan dammen och ställde oss vid räcket så vi såg bra ändå ;)

Då vi inte passade platserna så åkte jag och Manuela Lisebergsbanan, Balder och avslutade med den nya Atmosfear ;D Jag lurade med mig Manuela och hon blunade under hela åkturen, haha.. Stackarn :D jag skulle lätt kunna åka den igen men för henne var det en nära-döden-upplevelse som hon sa :D haha.. Fyyy, vi skrek bara rätt ut heeela vägen ner, haha.. Läskigt !!

Lotta på Liseberg var hur bra som helst :) Dom som uppträdde var Tomas Ledin, September, Thomas Pettersson och Eric Saade då :) Alla körde sina hits och det var ett jävla drag där vill jag lova :) Publikrekord och hela marken gungade om man stod still :P


Hade en toppenbra dag igår :) Vädret höll i sig hela dagen förutom den lilla skuren som kom när vi stod i Balderkön :) Men annars så! Kan inte klaga på nånting ;) TACK för att jag fick följa med !! :))

LISEBERG! ♥

Helgen

I lördags blev det jobb 10-14 och då fick vi besök av ett härligt tjejgäng som hade möhippa för våran blivande brud Hajir ;D Hon fick dansa discoGågatan och samla in pengar :D Så den jobbdagen gick fort när man fck vara med och kika på det ;D

När jag hade slutat sprang jag hem och packade väskan jätte, jättefort eftersom tåget gick redan klockan tre.. Träffade söta Andrea där som jag satt och tjöta med hela vägen så tågresan gick fort :) När jag kom fram till Karlstad så mötte Lina upp mig och vi gick hem till henne och gjorde oss iordning snabbt som bara den. Dags för maskeradfest ;D Hennes arbetskollega hade fyllt 30 så hon hade fest med sagotema :) Lina var Rödluvan och jag en liten älva/fe ;P Festen var jätterolig och vi fortsätte partajandetBlue moon senare där vi dansade tills stängning :) På hemvägen fick det bli ett dopp i sjön med kläderna på.. Så vi var ganska kalla när vi kom hem :D haha.. Men efter en varm dusch så hade jag tinat upp lite och jag somnade så gott så ;P

Söndagen var himla lugn.. Vi sov ganska länge och beställde hem mat :) Låg i soffan hela dagen och halvsov framför tv:n tills jag blev upphämtad på station av en going :))


Hade en fantastiskt bra helg :) Kan inte bli annat än bättre än bäst när man får umgås med min fina syster!


PUSSAR ♥

Händelserik dag

Var en bra dagjobbet idag förutom en liten incident som hände nån timme innan stängning.. En kille som var påverkad av både det ena och det andra snodde med sig grejer och sprang.. Jag tog bakvägen och jag tror aldrig jag varit ute ur butiken så snabbt.. Här snackar vi älgkliv asså, haha jisses.. Adrenaliiin !! Vi fick iallafall tag på honom! Jag gick tillbaka och ringde polisen så de tog hand om honom sen.. Vilken idiot!






Nåja, när jag hade slutat cyklade jag hem till mina föräldrar för att kolla på SYTYCD och bara slappade :) Åt nybakat bröd som pappa gjort tidigare idag och lite fredagsgodis :) Lugn och skön myskväll :) Blir duschen nu och sedan natti.. Imorgon blir det jobb 10-14 och sedan tar jag tåget direkt till Karlstad och min Lina :) ♥


GOD NATT ♥

FREDAG

Hade det jättetrevligt och roligt igår ;D Vi satt några stycken på Kungsberget och drack och tjöta tills vi drog vidare till XO :) Där satt vi bara en liten stund innan vi knalla vidare till Ceylan för att dela på en pizza :) Jag var hemma 01.30 ungefär och kom i säng direkt så det blev ju inte allt för sent iallafall ;P Tack för igår mina goingar!


Nu ska jag strax kila iväg till jobbet.. Börjar 09.00 idag för ska städa en timme innan vi öppnar :) Jag ljuger ju om jag säger att jag är jättepigg.. Men jag är uppe iallafall och det är huvudsaken :) Efter en dusch, lite havregrynsgröt och två koppar starkt kaffe så är jag ready to go ;P

PUSS & KRAM

;D

Nu drar vi ;)


SKÅL! ♥

Effektiva

Träningen gick förvånansvärt bra! Vi var endast där i 20 minuter eller nånting och nu är dansen klar ;D 2 minuters dans är klar efter två träningar. Känns bra!

Nu blir det en snabbdusch, fixa iordning mig, vänta på Manuela, dra iväg och sitta ute i kvällssolen och dricka vin innan vi möter upp Alex och drar till XO :) Kommer bli en bra kväll! Jobb imorgon dock.. Men jag har vart ute och jobbat dagen efter förr så det är bara att stå ut ;P

IN A HURRY! ♥

Sådär ja

Det var den arbetsdagen det :) Dagen har gått fort som bara den :) Nu ska jag byta om och sedan kommer Alex och hämtar mig.. Träning G ;) Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda :)


PUSS! ♥

Lunch!

Hemma på lunch nu :) Har även hunnit med och bättra på nagellacket, dammsugit och fixa lite inför helgens bravader :) Och jag har hela 10 minuter kvar på lunchen ;D Här är man effektiv!

Såå, vad händer till helgen undrar ni ?! Först blir det jobb 10-14 och sedan tar jag tåget/bussen till Karlstad och hem till mina kära syster Lina :) Vi ska på maskeradfest med sagotema och jag ska vara en liten tingeling/älva ;D Det ska bli himla kul och jag hoppas outfiten blir bra!

En liten sneakpeak ;P


Nu måste jag springa bort till jobbet igen :) Efter det blir det träning !!

HA EN FORTSATT FIN DAG ♥

God morgon

Lite småtrött idag faktiskt.. Men efter en kopp kaffe så ska det nog bli bättre :) Idag står jobb på schemat 10-18 och sedan ska jag träffa Manuela, Alex och Emelie igen för att träna :) Efter det kanske det får bli lite vin och XO innan Alex beger sig hemåt imorgon igen :) Det återstår att se senare ;)


Nu är plattången varm så nu får jag sätta fart :)

GOD MORGON ♥

Beautysleep

God natt mina kära vänner :)


DRÖM SÖTT ♥

Photos

Här kommer lite kort från måndagskvällen då vi var hemma hos Hajir för lite bröllopsplanering och mys :)


Och kaffemys hos mina föräldrar igår :))


SOMMARKVÄLLAR! ♥

Träning & kvällsbad

Träningen gick toppenbra och vi kom en bra bit på dansen :) Vi höll på till 21.00 ungefär och sen åkte jag, Manuela och Alex till Örnäs och hoppade i sjön direkt ;P Det var längesen jag dök, hoppade och simmade så mycket :D Så det var både roligt och härligt ;P Önskar att det var sommar året runt !!


Nu ska jag äta kvällsmat som jag inte gjort än och ta mig en dusch :)

PUSS! ♥

Min lediga dag

Haft en alldeles underbar dag ute i solen :) Åkte med mamma och pappa, min bror Jimmie med familj ut till Kalven för sol och bad :) Riktigt härligt i vattnet nu !! När vi kom hem igen blev det grillat och ännu mera solning :)


Nu är jag hemma en sväng men blir alldeles uthämtad av Alex. Ska nämligen iväg och träna med han, Manne och Emelie :) Och efter det blir det ett kvällsdopp :)

UNDERBAR SOMMARDAG ♥

Hemma!

Hemma efter en heldag på jobbet :) Phuu, jag smälter! Duschen nu och sedan promenad hem till mina föräldrar för kaffe och soffhäng :) Men först - förbättra mina röda naglar :)


SEE YA! ♥

Lunch

Quinoa, räkor, grönsaker, fetaost, pumpafrön och mangoraja-sås. En alldeles uuunderbar sallad till lunch fick det bli idag ;)


Går bara bra på jobbet. Fruktansvärt varmt dock =/ Ingen luftkonditionering för fem öre.. Men vi har fläktar utspridda så vi kämpar på ändå :) Häver mycket, mycket vatten iallafall :)

PUSS! ♥

Fick iväg..

Byta om och jobba, jobba, jobba ;D


HA EN BRA DAG ♥

Weddingplans

Igår efter jobbet gick jag hem och tog en snabbdusch efter en vääldigt varm jobbdag. Bytte om och mötte upp Manuela, Alex och Emelie :) Vi gick hem till Hajir för att planera lite till hennes bröllop och sötnosen bjöd på kex och ost, vin och öl :) Vi satt ute i sommarvärmen och hade det himla trevligt enda till efter tolv :) Mycket mysigt!


Idag blir det jobb 10.30-18 :) Ska fixa iordning frukosten nu (havregrynsgröt) och sedan är det bara att knalla bort till Intersport :) Kommer bli en bra dag!

PUSS & KRAM ♥

Bananaaa


OFF TO WORK!

1 augusti

Nu är det dags för förändringar :) Måndag den 1 augusti är det idag och ett ypperligt tillfälle att ta tag i sig själv igen. Började dagen med en och en halv timme på gymmet och nu bloggar jag. Något som ska bli en vanesak är det tänkt! Låter det bra? ;P

Ingen idé jag tar upp allt roligt som hänt de senaste 3 veckorna då jag inte bloggat. Det är alldeles för mycket ;P Men i stora drag så har jag bara jobbat, varit många roliga utekvällar och myskvällar :) Livet leker och jag minns inte när jag mådde så här himla bra sist :) Ett år försent..


I lördags var det en helt galet bra utekväll! Förfest hos Emelie och Andreas som bestod av dammsugar-lips, vin och groggar.. Vi drog till HC med alldeles för stora, svullna och blåa läppar och dansade loss när Jay Smith spelade. När det stängde stod jag och skrattade nonstop i säkert 2 timmar.. David A - vilken stjärna!

Idag blir det jobb 12-18 :) Efter det ska jag träffa mina kära vänner för att ta en fika med självaste bruden Hajir för att planera bröllop :))

HA EN FIN DAG! ♥

RSS 2.0