Hej alla vackra!

Dagen har gått i ett verkligen! Knappt hunnit sätta mig ner för att äta i lugn och ro.. Bara vart i farten hela dagen :) Men på nått sätt gillar jag det :) När det händer saker alltså! Vid halv sex eller nånting blev jag som vanligt väckt av min goskatt Skrållan.. Väldigt mysig och go på morronen men när man är trött och inte vill ha henne smuttande på öronsnibben så blir det jobbigt :P Speciellt så tidigt! Men jag lyckades få henne att somna så då somnade jag med om.. Vid sju ringde klockan och då klev jag upp.. Sminkade mig lite snabbt och fixade en god och -->nyttig<-- frukost.. Hör och häpna ;) La mig i soffan vid åtta och då var det ungefär 50 minuter kvar innan jag skulle kila.. Så jag låg under filten och kollade på Vakna med the voice! I love it :)

Vid nio körde pappa ner mig till stan för jag skulle på Work Factory! Ett ställe för arbetslösa som gör massa olika aktiviteter tillsammans och söker jobb osv, osv.. Själv så har jag ju redan två jobb men inte tillräckligt än tycker jag så jag tog den möjligheten och tackade ja till Work Factory! Kanske inte det roligaste men man får ju pengar pga Jobbgarantin :) Så det är alltid något! Verkar vara ett bra gäng iallafall så detta ska nog gå bra ;) På fredag ska vi t.ex på Bodypump på Gullsjö sista timmen :) Vi kommer ha nån slags fysisk och "jobbig" grej att göra varje fredag eftermiddag :) Niiice :)

Mellan 12-13.00 var det lunch och då blev det snabb promenad hem till mamma och slängde i mig några makaroner och sen snabbt tillbaka :P Vi slutade tre :) Då gick jag upp till Manuela för att fixa skiva till mina grupper + uppvärmningsmusik.. Ute i sista minuten! Men tack vare Manuelas slit idag så hann vi klart en timme innan jag skulle iväg och jobba ;) Utan hennes kämparglöd trots hennes hödljudda dator hade jag stått där utan musik.. Så hon är guld värd idag :D

Hem snabbt till mamma och pappa igen för att slänga i mig lite frukt och varva ner innan jag skulle jobba.. Men blev inget varva ner utan jag fick ner till Manuela igen eftersom hon inte hade några brännskivor! Att vi inte tänka på det! Men men, det gick bra ändå :P När jag kom hem hade jag en timme på mig att hålla tummarna att skivan funkade och att stegen i mitt huvud skulle bli som jag tänkt! Röjde undan i min lägenhet och spelade musik för hela stan! Stegen blev som jag trodde och jag kände hur laddad jag blev inför danslektionerna :)

Klockan 18-19.30 hade jag Stjärncompaniet! Elva söta små tjejer som kämpade på så svetten rann! Jag var med och studsade hela lektionen så svetten rann på mig med vill jag lova ^^ lektionen gick bättre än väntat och sen var det dags för andra gruppen 19.30-21.00, Showcompaniet! Kämpade på lika mycket dom (och jag med).. Tiden bara gick upp i rök och helt plötsligt hade mina tre timmars jobb försvunnit! SVETTIG blev det promenad hem till mamma och pappa i regnet :) Käkat knäckebröd och frukt, duschat och tjötat lite med mina kära föräldrar! Ska upp och lägga mig nu faktiskt.. Ja va väldigt trött imorse :P Och blir jag väckt halv sex imorrnbitti med så är det lika bra jag lägger mig snart ^^ Imorron blir det Work factory 9-10.00 bara och sen individuellt prat klockan 11.00 för min del :) kort dag alltså!

Nej, nu ska jag inte skriva mer hörrni! Kände för att skriva av mig lite bara :) Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen! Kanske kollar nån film på datorn innan jag somnar, får se ;)


Nej du!

Imorron är det vardag och då börjar allvaret igen! Slut på sommaren är det också så nu är det inte en glass här och där, grill och fet mat, festa såser och fest var och varannan dag! Så nu ska jag bannemig skärpa mig! På riktigt denna gången :P (igen) Imorron är det som sagt måndag och ny vecka! Det är alltid en bra början iallafall ;) Frukt och grönt blir det till frukost imorron ;)


I want my body back!


Time to get some sleep!

Nu ska jag försöka sussa lite :) Upp tidigt imorrn så.. Här får ni även lite bilder sen i helgen :) Enjoy!

 
 
 
 
Hur kunde jag tillåta nått så fruktansvärt? Ni som känner mig vet att jag hatar armbågar.. Och ja, även mina egna! Starkt gjort där Emilia!



Men hej :)

Denna helgen har vart skitrolig och gått alldeles för fort! I torsdags åkte jag till Henrik vid halv sex ungefär! Kommer inte ihåg va vi gjorde riktigt men det var bara lugnt iallafall :) I fredags tog jag bussen hem för att träna med Lena och Patrik till Let´s dance och sen åkte jag tillbaka till Bengtsfors igen :P Nu är jag förresten klar med båda danserna.. Så nu är det bara finslipning som gäller så det sitter sen ;)

I fredags gjorde vi inget speciellt heller.. Kikade på lite film och bara myste :) I lördags tog jag bussen hem klockan tre.. Innan dess hade jag gjort mig iordning och sådär så det inte blev så stressigt när jag kom hem.. Det var nämligen dags för Linas överraskningsfest ;) Hon fyller 18 idag så då kom Johanna och Malin på den braiga idén att fixa ett partaj till henne :) Vid sex-tiden åkte vi tre till Tösses bygdegård (där festen var) och det va så skoj så.. Blev massa tårta, sång, dans och självklart en hel del fest ;) Vid tolvtiden kom bilar och körde in hela högen i omgångar till Hc :) Där fortsatte vi att festa och dansade tills det stängde :) Va skönt att komma hem och lägga sig sen vill jag lova :)

Imorse var jag uppe vid halv tio.. Tog bussen till Henrik igen för att mest säga hej då och mysa lite med han innan han åkte tillbaka till Skövde! Så jag var bara där mellan elva-tre! Men det gjorde jag rätt i för det va mys :) Henriks syster Jenny var där med hennes dotter Lova och hans mormor och morfar osv.. Så kul att träffa dom också :) Blir ju inte så ofta nu när han är i lumpen så :)

När jag kom hem så gick jag av vid mamma och pappa och vi åkte direkt på kalas för min bror Jimmie som fyller år imorron :) Dom har flyttat in i sitt nya hus här i stan nu så det va skoj att hälsa på och kolla runt :) Väldigt mysigt och fint var det i huset :) Dom beställde hem tre olika stora familjepizzor.. Va mycket god bakfyllemat vill jag lova :D Sen blev det självklart kaffe och tårta och lite bus med barnen :)

Sen vinka vi hej då och jag fick skjuts ner till mig för att springa upp och hämta Skrållan och lite kläder.. Sover här i natt med eftersom dom inte är riktigt klara med köket än! Har målat en gång iallafall så det syns att det är på G ;) Blir nog bra tror jag :) Även fast jag egentligen vill flytta så får jag nöja mig än så länge :D

Men nu ska jag ta mig en lång och skön dusch och sen dra på mig pappas myskläder som jag drunknar i och inta soffläge! Det har jag längtat efter hela dagen :)

Bilder och så kommer kanske senare, orkar inte greja med det nu :P Haft en väldigt bra helg iallafall! Älskar Henrik mest av allt ♥


Nyduschad!

Nyss duschat och nu kollar jag på Vänner :) Henrik skrev nyss att dom snart slutar för dagen och ska åka hem.. Iiiihh, ja blir pirrig i magen ;D Ska börja packa lite nu och sen kolla buss :)



Henrik och Skrållan förra helgen och nyduschade jag :)

Torsdag!

Idag kommer äntligen Henrik hem :) ♥ Åker hem till han vid fem-tiden ungefär.. Ska bli underbart :)

Gårdagen gick bra förresten.. Träningen gick lika bra som vanligt ;) Sen stack jag hem och bytte om och fixa till mig lite snabbt innan jag gick till Kontoret :) Det var Sara som jobbade och hon visade mig runt och berätta lite hur dom gör osv.. Så nästa fredag blir första arbetsdagen ;) Ser jag fram emot :)

Nu ska jag käka mat och sen ta mig en dusch :)



PUSS!

Trött!

Väldigt trött är jag.. vart seg hela dagen =/ Men men, snart träning.. Då blir jag förhoppningsvis piggare :) Vid sex ska jag till Kontoret för att gå igenom lite grejer så jag lär mig :)

Just nu är Jimmie här med Bella och Joline :) Ska ner och busa lite till med dom innan jag ska ner till stan :)


Bella en jul för ett tag sen ;P

Regn?

Efter några timmars skönhetssömn mår jag toppen :) Vaknar som vanligt av att Skrållan väcker mig tidigt på morronen.. Idag va hon på mig vid sex-tiden ungefär.. Vakna av att hon tutta på öronsnibben och inte långt därifrån va hon på mina fötter och bet.. Men hon lyckades somna om till slut och jag likaså ;)

Ska ner och käka frukost nu och inte göra nånting speciellt alls.. Så tråkigt väder ute =/ Vill bara ligga kvar under täcket hela dagen.. Men Det ser ut som det spricker upp lite så får hoppas på det ;) Sugen på promenix! 

Imorron kommer Henrik hem igen :) Jag längtar
PUSS!


Natti natti!

Dom senaste timmarna har jag ätit underbart god tacos, suttit vid datorn, pratat med min älsklings kille Henrik och kollat på So you think you can dance! Det blir ju bara bättre och bättre.. Vart ska det här sluta tro? :P Vet redan vem som vinner tyvärr =( Msn-idioterna la ju upp det på nöjesnyheterna så det såg  jag när jag loggade in på msn och den där rutan kommer upp.. Jättekul verkligen! Jag som verkligen inte ville veta.. Nåja, så är det med det :)

Ligger på mage uppe i sängen nu.. Skrållan har lagt sig till rätta på min rumpa och spinner så mys.. Dags för oss att kura ner oss under täcket och sussa innan hon ska upp och leka ^^ Sov så gott! Det ska jag göra efter denna underbara dag =)

God Natt!

Tacosmys!

Träningen med Lena och Patrik gick som vanligt kanon! Svettigt och kramp i magen av all skratt ;) Efteråt åkte jag och mamma och handla så nu ska jag snart sätta igång och göra tacos :) Ska bli så himla gott! Sen så är det So you think you can dance ikväll! Underbart =)

Blir kvar här i natt igen.. Dom hade inte ens börjat måla väggarna utan slipat eller nått... Och sen ska et upp väv och SEN måla.. Så jag blir nog kvar här ;) Men det gör mig ingenting, jag trivs så gott så =)

Äntligen!

Jag tog mig i kragen, fick tummen ur röva och gjorde något! Jag har nog varit för lat och bara väntat och klagat på att jag inte har något jobb.. Men söker man inte så får man inte.. Kommer inte och plingar på dörren direkt och frågar om jag är intresserad utan man måste själv ta för sig.. Och det gjorde jag igår och även idag.. Sökte tre olika jobb igår och ett idag.. Gårdagen gick lite trögt men jag kände ändå att jag hade turen på min sida på något sätt även om jag inte fick några jobb.. Men jag gav inte upp för det utan fortsätte idag.. Gick till Kontoret och frågade och jag fick Ja direkt! Jag är så himla glad! Ann och Sara är jättesnälla så detta kommer bli perfekt! Kommer trivas jättebra, det vet jag =) Ska dit imorron eftermiddag och kolla och lära mig lite saker =) Sen får vi se när min första arbetsdag blir men jag längtar redan ;) Jag sa ju att jag ville lyckas... och det gjorde jag :)

Nyfiken på hur köket ser ut hemma också, hur långt han har kommit med väggarna.. Ska dit efter fyra och byta om till dagens träning med Lena och Patrik.. Får se hur det ser ut då ;) Spännande!

I made it!


God morgon!

Ganska skönt att vara uppe tidigt ändå även fast jag var väldigt trött när jag vaknade.. Men nu har jag ätit frukost och ska snart gå med mamma ner till stan.. Hon ska till jobbet och jag ska hem en snabbis för att låsa upp till målaren =) Nu ska äntligen mitt kök bli fint =)

Ska på möte klockan 11.00 på Arbetsförmedlingen.. Sen ska jag söka ett till jobb lite senare :) Sen klockan halv fem - sex blir det träning med Lena och Patrik! Fullspäckad dag med andra ord :) I like!


Ja tack!

 
Nelly.com

Just like old days

Hämtade Skrållan och drog hem till mamma och pappa.. Blir övernattning här tills dom gjort klart allting i köket! För det första vill inte jag vara där när dom grejar och för det andra vill ja inte att Skrållan ska andas in all färg och skit! Så nu ska vi bo uppe på vinden i mitt gamla rum tills det är färdigt ;) Självklart är inte Skrållan instängd där uppe i det lilla rummet hela dagarna utan får vara här nere på övervåningen ;) Hon verkar trivas så bra så! Caroline (andra katten i huset) är inte så förtjust i henne dock.. Fräser åt henne och tycker det inte är kul alls :P Men men, så är det ^^

Har bakat rabarber/hallon paj.. Den blev så god så :) Ska ner till mig strax och hämta några nödvädniga saker och röja undan lite i köket så dom tar sig fram imorron ;)

Saknar min skitunge!




Effektiva Emilia!

Har idag varit runt och frågat på några ställen i Åmål efter jobb.. Antingen behöver dom ingen eller så ska dom höra av sig längre fram i höst om det kör ihop sig.. Har två till ställen jag ska fråga på idag.. Sen så har jag även pratat med en som visste en del som tyckte jag skulle fråga runt.. Så det känns skönt att ha pratat med honom och fått upp hoppet lite iallafall :) Sen så ringde det även på dörren förut innan jag skulle gå och då var det vaktmästaren och en målare som kom och kollade på köket. Så imorgon äntligen ska dom sätta igång :)  Vet inte riktigt hur jag ska göra med Skrållan? Kommer ju lukta väldigt starkt med färgen och det =/ Kanske flyttar in hos mamma och pappa några dagar när han håller på och målar :) Vore nog bäst!

Så nu är jag på G känner jag! Håller alla tummar och tår att jag får ett jobb nu! Det hade vart så himla skönt! Ska sätta mig och kika runt på lite billiga tvåor nu också! Om jag får ett fast jobb och tjänar så jag klarar mig så ska jag bannemig flytta in i en tvåa.. Det behövs känner jag :) Synd nu när dom äntligen ska måla om köket dock.. Men men, det är inte aktuellt med ny lägenhet på länge  ^^ Kanske bor där tills jag och Henrik får för oss att flytta ihop igen :D .. Håhå jaja, nu ska jag kolla runt iallafall och sen baka :)

Jag är på bra humör idag även fast jag inte nappat på något ;) Men jag har turen på min sida känner jag.. Detta kommer gå vägen på ett eller annat sätt :) WUHUU!


Puss på det!

Måndag!

Precis ätit en bit gurka till frukost :P Ska göra mig iordning nu och gå runt och fråga lite överallt om det finns några jobb lediga i denna skitstan :P

       


Picasa 3!

Hittade ett program som jag laddade ner där man kan greja med kort och allt möjligt.. Så nu gjorde jag mitt första collage ^^ Inte lärt mig än men det kommer väl =)



Jag vill !

Jag vill så mycket men gör ingenting åt det! Jag vill flytta till en större och billigare lägenhet! Behöver inte vara mitt i stan.. bara så jag kan cykla med tunga matkassar utan att behöva bli dödstrött! Jag vill ha ett jobb utanför dansen! I en klädaffär, på ett café eller vad som helst! Bara så jag kan tjäna pengar och inte behöva känna mig fattig varenda månad! Jag vill ut och resa med Henrik när han är klar med lumpen eftersom vi inte har åkt på någon utlandssemester ännu. Jag vill, jag vill, jag vill! Imorron ska jag gå upp tidigt för att söka jobb! Jag vill få det där extrajobbet så jag kan flytta ifrån den här lägenheten och köpa massa nya möbler och inreda precis som jag vill.. sen vill jag även gå en floristutbildning till våren! Kanske skulle ta med mig Skrållan och flytta till Göteborg och plugga till våren? Då är jag nära Henrik när han är i Skövde! Nåja, drömmar kan man ha.. Första steget tar jag imorron.. Wish me luck! För jag vill lyckas!


Underbart!

I torsdags vid halv nio på kvällen ringde det på dörren.. Öppnade och där stod min älskling :) Bästa känslan i hela världen! Få krama om honom och pussa honom! Blev så glad så jag fällde en och annan tår :P Då vet man att man är kär :) Vi lagade massa god mat, drack cider, och framför allt myste! Kollade inte på tv eller satt framför datorn nånting utan vi bara ägnade oss åt varadra :) Kändes så himla bra! Mysigaste kvällen/natten nånsin ♥ I fredags gick vi upp vid halv tolv ungefär och käkade frukost.. Sallad och vitlöksbröd fick det bli ^^ Och glass till efterrätt eftersom vi inte orkade det i torsdagskväll efter all mat :P Sen klockan ett kila jag iväg på möte och var hemma halv tre ungefär.. En timme senare packade jag ner lite grejer och Skrållan i kattburen.. Vi tre tog bussen till Bengtsfors :) Första stoppet fick bli hos Kim en liten stund.. Sen åkte vi hem till Henrik.. På kvällen fick det bli mys framför en film bara.. Kollade på Baksmällan :) Kom i säng vid halv tolv redan och gick upp tidigt igår :) Gjorde inget speciellt alls, tog det lugnt bara.. Några bekanta från Tyskland kom dit och då blev det middag och sen äppelkaka :) Senare under kvällen blev det cider, yatzy och shack ;) Jag vann yatzyn och Henrik vann shack.. Jag är så dålig på att tänka ^^ Kom i säng ganska tidigt igår också, runt tolv ungefär.. Och kom upp ganska så tidigt idag också.. Då myste vi ner oss i soffan och kollade på nya Harry Potter filmen.. Men som vanligt så förstår vi inte riktigt handligen i filmen när vi kollar tillsammans.. Vet inte varför? :P Men men =) jag tog bussen hem vid tre.. Inte riktigt lika ledsamt att säga hej då denna gången eftersom han kommer hem redan på torsdag igen :) Så han är snart hemma ♥ Gick kanonbra med Skrållan också.. Skönt att veta att man kan ta med henne när man ska nånstans för hon anpassar sig direkt :) Trivdes så bra så ;)

Är hemma hos mamma och pappa nu.. Thomas och Paola var här med :) Så då blev det äpplekaka, kaffe och friidrott :) Blivit mycket fika denna helgen! Får nog ta mig en långpromenad imorron ;)

Underbar helg har vi haft, Henrik och jag! Älskar han nått så fruktansvärt! Jag gör verkligen det :) Längtar tills på torsdag!

♥ Väntar ♥

Hela dagen har jag bara gått och väntat på att Henrik ska ringa och säga: Nu är jag snart framme! Men det är allt en stund kvar :P Han kommer inte förens ikväll och jag längtar som bara den :D Ikväll blir det bara massa mys, käka go mat dricka cider och njuta :) Ska bli så himla skönt att få krama om honom :)

Kommer inte uppdatera på hela helgen.. Utan jag återkommer på söndag igen.. För denna helgen ska jag bara vara med Henrik :) Ha en bra helg för det ska vi ha!


KÄRLEK

Snart, snart, snart!

Idag har jag vart hemma hos mamma och pappa, lekt med Bella och Joline en sväng, tränat med Let´s Dance teamet Lena och Patrik, städat och längtat! Ska ta mig en dusch nu och sen gå upp till mamma och pappa :) Ikväll är det So you think you can dance! Ska bli väldigt kul att kolla idag eftersom det kommer hända massa grejer ;D

Om 24 timmar är ÄNTLIGEN Henrik här! Har aldrig längtat såhär mycket efter nånting nån gång tror jag! Känns som när man var liten och det är dagen innan man fyller år eller julafton :D Åhh så kul det ska bli !

Nu får det bli duschen :)

Effektiv!

Håller på och städar för fullt här hemma :) Dammsugit, bytt i sängen, skurat hela badrummet och nu har jag bara disken kvar! Henrik kommer ju hem på torsdag och då sover vi här torsdag-fredag innan vi åker till Bengtsfors :) Så nu ska det minsann vara mysigt här ;) Längtar så jag tror jag spricker snart :D Kommer bli bästa helgen nånsin!

Idag blir det träning halv fem - sex igen.. Men ska till PD vid halv sex så jag få kila lite tidigare :) Men nu ska jag städa vidare och sen hem till mamma och pappa :)

Snart , snart, snart ♥


Måndag!

Inte gjort nånting speciellt alls idag =) Va hemma till mamma och pappa en sväng och lagade mat och åt =) Sen gjorde jag och mamma en morotskaka som jag snart ska tillbaka och smaka om den blev god :)

Pratat massor med Henrik idag och fixat lite mys tills på torsdag då han kommer hem :) Guud va jag saknar och längtar efter honom nu! Känns att det är nära nu :) MUMS! Älskar dig baby !!

Gårdagen!

Hade jättekul igår meed =) Det var jag, Johanna och Frida hemma hos Johanna :) Sen fick det bli taxi till Hc och igår var det lite mer folk än va det va i torsdags =) Så de va skojsigt =) Lyckades ramla på verandan också.. Småsprang och skulle göra ett litet sista skutt och säga till Johanna "Här kan vi stå".. Men istället stuper jag för det va så halkigt och blött.. Dumhuvvet ligger raklång och skrattar en stund innan jag tar mig upp också :P ojoj, det va riktigt kul.. Fick ont i magen för vi skratta så mycket.. Roligt att det var mitt bland en massa folk också.. Ah herregud.. men den bjur jag på ;)

När  det stängde fick det bli pommes och kebabsås och sen hem direkt.. Sov inte så mycket i natt men sovit halva dag idag istället.. Inte kännt mig bra idag alltså =/ Känner mig väldigt, väldigt bakfull men det blir jag aldrig så det kan inte vara det.. Pappa har ju legat hemma i 39 graders feber så det kanske är nån skit på gång nu=/

Nyss duschat och nu ska jag gå till Ica och köpa nånting gott.. Inte ätit nånting än så hungrig är jag, ohh ja :)

Igår :)

 
 

Partaj!

Ska börja med håret nu och sen sminket :) Sen hem till Johanna.. Vet inte vart vi ska än men sånt löser sig =) Hc får det bli iallafall :P



Lördag!

Regnigt är det idag =( Trååååk! Jag som hade hoppats på fint solväder.. Men det är bara att tänka om :) Får hoppas att det blir bättre ikväll när vi ska ut :) Innan dess vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt.. Upp till mamma och pappa en sväng tänker ja :) Ska först och främst ta mig en dusch.. Och det ska bli skönt :)

Så först duschen alltså så får vi se vart dagen tar mig ;)



God kväll!

Här är gårdagen i kort :) Blivit taggad av Johanna på facebook och jag pussar och blundar på varenda kort nästan.. haha, det va lite kul :P

 
 
 
 


Fredag!

Hade jättekul igår :) var hemma hos Emelie först med lite folk och sen knalla vi bort till Hc där det inte va mycket folk.. Men dansade lite ändå :) sen blev det pommes och kebabsås på Ceylan och sen hem och lägga sig :) vart lite småseg imorse när jag gick upp vid nio för att ge Skrållan mat.. men sen blev jag rätt pigg när jag ändå var uppe :) Gick hem till mamma och pappa och la mig i solen nån timme :) Sen halv två blev det träning med alla instruktörer som ska va med på Let´s Dance.. Sen gick jag hem till mig en snabbis innan jag skulle danslokalen igen och ha träning med Lena och Patrik :) Gick lika bra idag och nu är vi en bra bit på väg ;) Jag och Patrik är klara när som helst.. Ska bara göra ett snajsigt avslut och sen är den slut :) jag och Lena har kommit halvvägs och det känns också jättebra ;) Hade lika rolgit som vanligt och idag tog vi lite kort också.. Korten får tala för sig själva ;) Fyfan va roligt :D Patrik skulle visa Lena hur jag gjorde med huvudet på ett steg för vi gjorde olika.. Och det är precis innan han skulle gå så han har ryggsäcken på sig.. ah herregud,vi vek oss av skratt för det såg så jävla fult ut :D

Nu ska jag snart hem till mamma och pappa för lite fredagsmyyyyys ;) Pappa är sjuk så det är inte skoj =( Jag får hålla mig på avstånd så inte jag får det :)

 
 
 
 
 


Regn regn regn

Gud så tråkigt =/ Detta vädret vill vi ju inte ha! Vaknade vid sex-tiden imorse och då va det blått ute.. Då trodde ja klockan va typ elva eller nånting så ja gick upp.. Men sen när ja sätte på tvn såg jag att den bara var sex.. så jag stängde av tvn och la mig och sov några timmar till ;D

Ska göra iordning mig lite nu och sen har jag lovat att jag ska stå för maten idag hemma hos mamma och pappa ;) Får se va det blir.. lite sugen på kyckling och ris faktiskt :)

Ikväll kanske man ska ut då :P Får se senare hur jag gör :) Känner mig inte så sugen nu när det är regn och allt =/


God natt!

Tråkigt nog åkte Kupono ur So you think you can dance idag =/ Han va väl inte en av dom bättre men ändå nått speciellt.. Så det va tråkigt.. Evan skulle ha åkt istället! Får hoppas han gör det nästa vecka ;)

Ska inte skriva så mycket mer.. Skrållan ligger och sover framför mig medans jag kollar på Big Brother :) Idag va det roligt.. Nu kan man somna med ett leende på läpparna ;)

Sov gott!


Gosan nu :)

KUUUL !!!

Träningen med Lena och Patrik gick hur bra som helst! Dom är verkligen duktiga och vi har kommit en bra bit ;) Iallafall på min och Patriks dans.. Snart klara ;) Och vi har bara haft två träningar och allt sitter.. Hur bra som helst =) Vi har så jävla roligt tillsammans också.. Skrattar hela tiden :D Åhh, vilket bra lag jag har :D Sofia kom och kollade en sväng och när vi hade sagt hej då ringde hon mig 5 minuter efter och frågade om hon kunde komma upp och kolla på Skrållan.. Självklart fick hon det så hon kom hit och busade med henne en stund och tjöta med mig :) Nästa gång får  jag ha något att bjuda på ;) haha..

Sen hon gick jag har inte gjort nånting speciellt alls.. Ska snart ta mig en promenad bort till mamma och pappa :) vem åker ut ur So you think you can dance idag tro? Spännande !!

Nu ska jag fortsätta gosa med Skrållan innan jag ska lämna henne igen !



Mys!

Titta så mys vi har framför tvn Skrållan och jag =)


I like!

Blev långpromenad och sen hem till mamma och pappa för att trampa på crosstrainern lite :) Sen blev det middag och promenad hem igen.. Så nu är jag hemma igen och det  blev Skrållan så glad över :) Alltid lika glad när jag kommer hem :) Sötan!

Nu ska jag gå igenom stegen till dagens lektion med Lena och Patrik och sen ska jag ta det lugnt innan klockan blir halv 5 då det är dags :)


Hej svej!

Gick upp vid nio och jag har käkat frukost och kikat på tv lite :) Ska ta på mig kläder och sätta på mig joggingskorna strax.. För nu blir det snart en långpromenad :) Halv fem - sex är det träning med Lena och Patrik igen ;) Sofia skickade sms igår att det endast finns 100 biljetter kvar.. 300 har alltså redan sålts sen i lördags när annonsen var med i tidningen.. Detta är ju helt galet :P


Mamma tog ett smygkort när jag badade i lördags ^^


Favoritdansen ikväll



Skrållan tyckte också dom va bra.. Kolla hela tiden ;D


 


Vilken häärlig dag!

Haft fullt upp hela dagen and i love it :) Träffen på Hörnan blev också lyckat.. Det var jag, Johanna, Emelie, Lina och Manuela :) Jag tog ett glas vitt och Pasta Italia.. Fruktansvärt gott! Gick därifrån med tunga steg dock.. Oj, så mätt jag blev :P Men det är gött ;) Blev promenad till mamma och pappa efteråt så det kändes skönt ;P Kollade på So you think you can dance och det är ju så förbannat bra! Kvällens favorit var Travis koreografi.. Blev tårögd och rös på hela kroppen! Så kul att se !!

Nu är jag hemma och Skrållan har fått fnatt.. Hon är överallt verkligen, bara springer runt.. Galen ;) Men det är bra, då somnar hon gott brevid mig snart :)

 
 
Underbar mat på Hörnan med mysigt sällskap! Sen rask promenad ;)

Ska bara tillägga en liten sak ;) Fick ett mms från Henrik förut.. Nu har han rakat av sig håret och det gjorde han rätt i ;) Blev en heting nu och passade riktigt bra i det! Ååå va jag saknar honom ♥

Hörnan!

Träningen med Lena och Patrik gick kanon :D Första gången jag hade med Patrik och han var så duktig så ;) Detta kommer bli kanon!!

Är hemma nu men bara för en kort stund.. Har tagit en snabbdusch och bytt om och nu ska jag snart gå bort till Hörnan.. Johanna fyller ju år så då blir det mat och mys på Hörnan ikväll :) Ska mötas utanför fem i sju så nu ska jag snart kila :)

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha ;)
PUSS!


Träning!

Nu blir det träning med Lena och Patrik inför Let´s Dance ;)



"Lokala profiler bjuder på dans!

Karlbergsskolans nyrenoverade aula kommer under hösten att bjuda på många arrangemang och lördagen den 19 september kommer Sofia Westlund Englund tillsammans med Åmåls Kulturhus arrangera en tillställning där lokala profiler är engagerade.

I snart två års tid har Sofia arbetat med sitt projekt där lokala personer kommer att få bjuda på dans och sig själva inför både publik och en kändisjury. Arrangemanget har döpts till "Dööörty Däncing" och Sofia informerar med ett leende att det är upp till var och en hur man tolkar detta namn. "


Det kommer att vara tio lag, där varje lag innehåller två lokala profiler samt en danslärare. De tävlande som ingår i samma lag företräder samma bransch/förening.


Kommunlaget: Jeanette Lämmel & Marianne Carlsson samt Alexander Larsson
Fotbollslaget: Mikael Möller & Tommy Jingfors samt Manuela Fransisco
Farmarlaget: Sven Callenberg & Anders Bäckström samt Emelie Stålhandske
Arbetslaget: Lena Ericson & Patrik Almbacke samt Emilia Larsson
Banklaget:
Anders Anstrin & Fredrik Waern samt Sofie Ericson
Kyrkolaget: Ann-Cathrin Carlsson & Hjalmar Fryklind samt Elke Franckaert Forsberg
Polislaget: Linda Larsson & Martina Martinsson samt Jennifer Carlsson
Skollaget: Björn Lindeberg & Britt Svarfvar och Sarah Johansson
Politikerlaget: Kurt Svensson & Jan Hagelbrand samt Emma Lewin
Butikslaget: Peter Cullberg & Bo Öberg samt Stina Eriksson


Duktig Skrållan!

Gick så bra så att vaccinera henne :) Sa inte ett ljud när hon stack in sprutan i nackskinnet på henne! Och inget öronskabb hade hon inte heller för den delen.. Perfekt är hon ;P Va lite tråkigt att sitta instängd i buren i bilen bara.. Pep lite på vägen upp men på hemvägen tog jag ut henne så låg hon och sov i mina armar  :) Då var hon nöjd sen ;)

Så idag är jag en stolt mamma ;D

 

Promenerat!

Var uppe tidigt idag! Sov ganska dåligt i natt men var uppe tidigt ändå! Tog en långpromenad och nu ska jag byta om och gå upp till mamma och pappa.. Ska med Skrållan till Säffle idag för hon ska vaccineras. Får vi hålla tummarna att hon är duktig :) Sen blir det träning med Lena och Patrik halv fem - sex.. Ikväll blir det även käk ute nånstans med Johanna och några stycken.. Hon fyller nämligen 20 år idag :) Grattis gosestompa!

 


Jag right now :)

Åskat!

Det blev visst inga pannkakor utan köttfärspaj istället :P Får hoppas att det blir pannkakor imorron istället för jag är ju så sugen på det nu :D Tog en promenad hem förut.. Hem till missen :) När jag kom hem började det spöregna, hagla, blixtra som fan och mullra.. Det måste ha vart precis över oss för jag hann inte ränka 1001, 1002 osv ^^ Men men, det gick över till slut och det va skönt för jag måste erkänna att jag blev lite smårädd.. Låg under täcket med Skrållan och läste i min bok :D va mysigt!

Nu hoppas jag att regnet och åskan håller sig borta för nu åker joggingskorna på.. Dags för en powerwalk! Gött att röra på dököttet lite ;)

PUSS!


Hopp och lek, bus och skoj

Tog mig en promenad hem till mamma och pappa i regnet.. Mamma började jobba idag så jag och pappa var barnvakter till dom små änglarna Bella och Joline :) Dom skolades in på dagis idag så först hade vi Bella när Joline var på dagis. Efter tio gick vi bort till dagiset och lämnade av Bella för att hämta Joline :) Blev bus och lek med dom små goingarna i omgångar alltså :)

Nu har dom åkt hem och pappa står nere i köket och lagar mat. Så nu ska jag snart äta pannkakor :) Det ska bli gottit, va längesen jag åt det nämligen :P

PUSS!

 
I lördags hemma hos Manuela :P


God Morgon!

SItter och äter frukost nu, mycket gott :) Ska slänga på mig lite kläder och gå upp till mamma och pappa.. Ska vara barnvakt till Bella och Joline idag :) Skriver mer senare!

PUSS!


Kul!

Kul att mina besökare fördubblades idag! Ni är välkomna hit och hoppas att ni återkommer :D Nu ska jag iallafall sova tänkte jag.. Upp och vara barnvakt imorron för Bella och Joline :) Vi ses imorron igen :)

God natt!

Facebook, blä!

Tagit alldeles för lång tid för att lägga ut korten på facebook.. Men nu är det gjort :P Har ändrat korten lite och förbättrat ljuset så nu ser dom lite finare ut :) Men dom finns som sagt på facebook.. Orkar inte lägga ut alla igen ^^ Tycker om korten i  vattnet jättemycket! Vill ut och ta mer, mer, mer :)

Förut följde mamma med mig hem en sväng.. Hit och hälsa på Skrållan :) Får passa på när hon är bebis för det är hon inte så länge till :) Sen har jag bara suttit framför tvn och tagit det lugnt! Pratat med Henrik och nu mår jag bättre. Var på väldigt dåligt humör imorse bara så då brast allt! Men nu så :) Han är snart hemma försöker jag intala mig själv :)


Plåtning!

Idag fick jag korten av Tony som fotade mig i torsdags :) 400 kort ungefär men här får ni några smakprov :) Alla bilder är oretuscherade.. Får sätta mig och fixa lite någon dag :)

 
 
 




 
 


 
 
 
 










Jobbigt!

Vart ledsen hela morgonen! Saknar Henrik så fruktansvärt mycket! Trodde inte det skulle va såhär jobbigt som det verkligen är. Så idag har jag gråtit, gråtit och gråtit! Allt bara släppte kändes det som, bara brast ut i gråt och vart deppig hela morgonen! Pratat med han i telefon några gånger och skickar sms så det känns lite bättre nu. Jobbigt att prata i telefon med han när jag gråter bara. Synd om honom, höra mig va ledsen för att han är borta! Usch =( Så idag är jag inte på humör alls känner jag.. Vill hitta på nånting så jag kommer på bättre tankar! Bli på bättre humör! Ska gå upp till mamma och pappa och tjata med dom och bada! Pappa tycker det är tråkigt väder men nu är det finare så nu ska vi bannemig iväg! Jag orkar inte sitta inne och vara ledsen hela dagen!

Älskar dig babe, snart ses vi <3


Roligt!

Det var faktiskt riktigt roligt igår :) Det var jag, Johanna och Lina hemma hos Manuela som satt och myste :)  Manuelas bror Sebastian och några kompisar kom också dit senare.. Vi kom aldrig iväg till Örnäsresturangen för det stängde tidigare igår tydligen =/ Så vi gick till Kontoret och satt på uteserveringen en sväng.. Sen blev det pizza :)

Idag är jag pigg och vill ut och bada men det är ju inte klar sol =/ Hoppas det spricker upp lite så vi kan åka iväg några timmar :)

Saknar min babe, kom hem!

sharapova

gäatbloggaRE  idag ärn inte mindre änadam andersson, silken pärla, jajaj, nog om honom, är hos manuela nu, oj vad skönt, funderar på slaggga här, för det är jobbigt. shiet ..... jaja annars har jga vart med kissemissen idag, å vad hon är gp, alla som inte har katter, gå å dränk er, MOA ANDERSSON är så jävla söt, även kallas precious moa, så jäkla söt, hon väger 7 k8ilo faaan va gooo..... johanna och johhanna är här, åå va gfina, de har allt va ja vill ha men även manurela och emilia. mumma. och LINA edqvist, ho går i min klass, vi strulade i arvia´´ åvad skönt, hon trodde vi var ihop, men jag har koll...en gång så var vi på statoil å johanna tappade senap på sin fossing å jha la migå slicka i hennes goa senapssafter, åå¨hh jnohanna lukar allt bra senap.                     men vet ni,

EMilIA har´: En pojkuis i lumpen

JOhanna sandin har : Alklla väder

JOhanna stålis har : Siina problrm mrn allt löser sig för homn ärt brara 21 år. ellle 39 säger hon nu,.


Manurela hargåt ner

Underbart!

Jag, mamma och pappa åkte ut till ett ställe som heter Kilarna.. Tog ett dopp när vi kom fram och sen blev det stek på klipporna :) Thomas, Paola, Carmen och Rolf kom dit också :) Det var så trevligt så! Låg mest och läste och solade iofs men :) Kul med sällskap! Bada en till gång och sen åkte vi hemåt :) Har precis kommit hem.. Gett Skrållan mat och vädrar lite innan jag ska iväg igen.. Hem och käka middag hos mamma och pappa :) Tony skickade och sa att bilderna är klara också så han ska jag möta upp och få dom på en skiva. Nyfiken! Ikväll blir det lite utgång också :) Ska till Örnäsrestaurangen och ha det trevligt :) får se vart kvällen slutar.. om det blir Hc eller inte, det märks ;P

 
 
 

Underbar dag! Önskar att Henrik var med =( ♥

Nu blir det sjön



Sola och bada!

Badväder!

Solen skiner så fint utanför fönstret så :) Varmt redan nu! Idag åker jag,  mamma och pappa ut till sjön för att sola och framför allt bada! Hoppas att det inte är kallt ;P Men det tror jag inte :) Ska ringa mamma nu och höra om dom är på G eller om jag hinner ut och gå en sväng?

Ha en underbar dag i solen!


Tränat!

Solade hos mamma och pappa och käkade även jättegod mat! Längesen jag åt så god mat faktiskt :D Somnade i solen både en och två gånger så det va så skönt så ;) Vid tre knalla jag hemåt och bytte om.. Lena ringde mig efter fyra och frågade om jag var på G mot danslokalen :) Vid halv fem ungefär möttes vi och drog igång med discon! Gick kanonbra och Lena är grym ;) Vi gjorde två åttor och på tisdag är det dags för träning igen! Då ska även Patrik va med så då kör vi igång också :) Åhh va roligt det var! Vi hade skitkul! Skrattade inte åt henne utan med henne.. Det som va så kul =) Längtar tills tisdag då vi ska fortsätta ;)

Sen jag kom hem har jag inte gjort något speciellt alls. Bara tagit det lilla lugna :) Ska ta mig en dusch nu och sen kanske gå till mamma och pappa? Får se om jag stannar hemma eller inte :) Imorrn ska vi åka och bada så vi åker nog ganska tidigt..Så det är bäst att lägga sig i tid :)

Henrik skulle ringa mig sen sa han och att han hade något roligt att säga och att jag nog blir glad. Nyfiken som bara den för han ville inte säga förut.. Det ska bli spännande :)

Gårdagen:

 
 


♥ Våran dag ♥

Idag är det min och Henriks dag :) 2 år och 1 månad! Om 13 dagar kommer han hem! Längtar så jag spricker snart ;D

Älskar digSaknar digLängtar efter dig



 


Gårdagen!

Tony hämtade mig klockan sju och då åkte vi till Edsleskog för att ta kort vid några stugor och så.. Sen åkte vi vidare till en sjö.. Jag har ingen aning om vart vi va nånstans :P Vi åkte genom skogen på en smal grusväg ett bra tag så jag vettefasen vart vi hamnade :P men där va det fint iallafall och jag tog kort i vattnet :) Skönt att bada lite ;) Sen åkte vi tillbaka till Åmål.. Va hemma vid nio ungefär! Då torka jag mig och lät håret självtorka lite innan jag knalla bort till Anna Melin :) Anna, Johanna, Emelie och Lina va där :) Satt på balkongen och myste innan vi tog en taxi till HC :) Va inte så jättemycket folk men helt okej :) Hade väldigt roligt iallafall :) Så igår var det en lyckad eftermiddag/kväll :)

Idag skiner solen så gött :) är bara fruktansvärt varmt här i lägenheten =( Stackars Skrållan! Fast hon verkar inte ha lika ont av det som jag har eftersom hon springer runt och leker :P

Klockan halv fem ska jag till danslokalen för att träna med Lena och kanske Patrik? Inför Let´s Dance alltså :) Det ska bli riktigt roligt =)

Nu ska jag ut och sola :)
PUSS!

Åh så skönt!

Låg ute i solen ett bra tag idag.. Låg och läste en bok så det va så gött så =) Har nog faktiskt fått tillbaka lite färg nu igen ;) Hoppas på bra väder hela helgen så man kan passa på att sola :)

Nu ska jag fixa hår och smink och klockan sju kommer Tony och hämtar mig.. Ska fota ute idag! I skog och i vatten och sånt :) Ska ha på mig en vit klänning och sen en vit skjorta :) Kan nog bli bra kort.. Hoppas jag ;)

När jag kom hem så låg Skrållan och sov och höll om fjärrkontrollen. Vad har hon nu hittat på när hon vart ensam tro? :P


Ready!

Nu är mina ben lena och fina ;) Ska gå till Ofelia nu och köpa en ny foundation för den är helt schlutt! Sen blir det som sagt promenix å sen hem till mamma och pappa :)

 

Jeansshorts och sval topp idag :)

Sol, underbara sol

Vilken härligt väder det är! Blev väckt av Skrållan förut av att hon tugga på mitt hår.. Som vanligt med andra ord! Då gick jag upp och hon fick mat osv.. Sen så har jag käkat lite! Nu sa jag hoppa in i duschen och raka benen :P Ikväll ska jag ju fota och då kan jag inte se ut som en sträv liten hund!

Ska snart ta mig en långpromenad också.. Sen hem till mamma och pappa för att lägga mig och steka i solen lite innan jag ska hem och fixa iordning mig :)

Ha en bra dag i solen!




Kvällen

Jaa nu är det kvällen :) Blev en promenad förut och sen hem till mamma och pappa :) Käkade lite knäckebröd och myste framför tvn.. So you think you can dance :) Tråkigt att Philip åkte ut faktiskt =( Samma med Catlin! Men men, alla ska åka ut förr eller senare förutom en så.. Alla är ju så grymma så det kan gå precis hur som helst :P

Har duschat och ska smörja in mig i lite Dove med brun utan sol i för att få lite färg :) Ska nämligen fota med Tony imorron för skojs skull :) Ta fina kort ute och så.. i vatten och i skog osv :) Ser jag fram emot! Skulle ses klockan sju :) Då hinner jag göra mig iordning hela dagen ;) Leta fram fina kläder och så =)

Men nu ska jag kika klart på Big Brother och sen smörja in mig :)

PUSS!


När jag fotade med Tony en annan gång :)

Grill och fiske!

Åkte ut till Forsbackasjön istället för Kalven :) Blev lite fiskning och bus med tjejorna! Solen stekte och myggen höll sig borta som tur var.. Byxorna fick åka av och gå i med benen i vattnet :P Blev för varmt med långbyxor ;P Sen drog Liza igång med en-gångs-grillen och det blev korv med bröd och potatissallad :) Väldigt mysig eftermiddag/kväll ! Kunde inte vart så mycket bättre :) Lite mer fisk vore ju inte fel men ;P

Åkte hem vid sjutiden.. Då körde pappa hem mig :) En pigg och glad katt kom galoperande mot dörren när jag kom hem ;) Fick lite mat och nu sitter hon i fönstret och kikar ut :) Ikväll är det So you think you can dance igen! Blir en liten kvällspromenad först och sen hem till mamma och pappa senare :)

 
 


Nät!

Nu har jag fixat nät att ha framför det lilla fönstret så inte Skrållan kan hoppa ut.. Så nu kan jag vädra utan att jag ska behöva gå och va nervös att hon hoppar ut på taket :)  Hon har även fått en korg och en vässa-klor-sak men använder dom inte.. Hon vässar klorna på mattan och soffan och sover i min säng ^^ Vilket jag anade ;P Men när hon blir lite äldre använder hon väl det kanske :)

 


Vid fem-tiden ska jag med mamma och pappa till Kalven för att grilla och fiska med min bror Jimmie, Liza och gullungarna Bella och Joline :) Vet inte vad jag ska ta på mig riktigt bara.. Kommer nog bli uppäten av mygg  :P

Bröllopskort!

Bättre sent än aldrig :) Här kommer det lite kort från min bror Thomas och Paolas bröllop :)

 
  
 
 
 
 
 
 


Dammsugaren är ingen hit

Promenaden är avklarad och det var himla skönt! Tog en timme ungefär och jag hade kunnat gått längre om det inte gjorde så ont i magen =( Jag förstår inte vad det är för nånting.. Jobbigt iallafall! Men men, jag tog mig hem och har precis städat.. Behövdes dammsugas :) Skrållan gillade det inte! Sprang och gömde sig bakom toaletten och satt och jamade när jag var klar.. Lille gumman då :) Men hon måste lära sig så jag brydde mig inte om att stänga in henne nånstans.. Men nu är det rent iallafall och hon sover :)

Har bytt om till bikini nu! Ska upp till mamma och pappa för att lägga mig och steka i solen! Ska bli så skönt !! :D


Äntligen!

Blev väckt av Skrållan vid åtta för hon var hungrig :) Så nu har hon fått mat och det är dags att busa lite.. Ska ta på mig och gå ut och gå nu också.. Solen skiner äntligen! Så idag ska jag hem till mamma och pappa för att sola :) Hoppas det håller i sig nu också för gud så härligt! Blir ju pigg direkt :)



Äntligen !!


Natti natti

Nu har gullet sovit på min arm ett bra tag så det är dags att släcka lampan och krypa ner under täcket innan hon blir pigg igen :) Imorron ska det antagligen bli sol så då ska jag försöka komma upp i tid och ta en långpromenad :)


Skrållan just nu ♥


Skön kväll

So you think you can dance var lika bra som vanligt! Hade två favvodanser :) När det var slut så körde mamma hem mig! Kollade på Big Brother och jag har fortfarande ont i magen =( Mamma tror att det kan vara nån bakterie jag fått för jag har ingen matlust heller.. Hmm, hoppas det är bättre imorron asså!

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig.. Skrållan ligger på rygg och tuggar på mitt hår ^^ Hon har precis busat klart för idag (förhoppningsvis) så nu ska vi sussa :)

SOV GOTT !!

(Saknar mitt gos väldigt mycket nu)

Ajj..

Efter jag käka förut fick ja jätteont i magen =/ Och det har inte gått över än.. Det värker vid revbenen liksom! Jätteobehagligt =/ Hoppas det går över snart för detta orkar jag inte med! Ska hem till mamma och pappa senare igen för att kolla på So you think you can dance :) Missade förra veckan så det ska bli kul att se igen :)

(Sugen jag blev på Kalaspuffar nu)


Långpromenad!

Pappa kom hit förut för att hälsa på oss.. Hade inte sett Skrållan innan nämligen :) Tror alla som är här och gosar blir lite småkära i henne :D Han tyckte att hon var så fin så :) När dom hade busat klart så åkte vi hem.. Blev kycklinggryta och ris  med massa god sallad idag, och efter maten tog jag med Minja på en långpromenad. Det började regna och det var bara skönt. Får bli en långpromenad imorron också :) Försöka ut och gå varje dag, det mår man bara bra av :)

Sen kom jag hem och har inte gjort något speciellt sen dess.. Plockat iordning lite och så ringde Henrik :) Skönt att prata med honom och höra att han mår bra :) Hans mamma ringde mig förut också för att få en liten uppdatering om honom :) Så nu är alla mer vetande och glada ;)


Tagen på bar gärning!

Skrållan har lärt sig att hoppa upp på fönsterbrädan nu.. Och mina blommor är jätteroliga att tugga och leka med.. men det får hon inte! Så nu har jag fått ställt bort blommorna när hon ska ligga där.. Det är ju inte bra om hon ska tugga i sig växter =/ Kan va giftigt! Busunge!



 


Tisdag!

Var uppe vid sex, åtta, halv nio och tio idag :P Skrållan väckte mig.. klockan sex ville hon leka, åtta jama hon bara, halv nio gav ja henne mat och tio va det slut på sovningen tyckte hon.. Så då gick jag upp :) Har käkat frukost och kollat på barnprogram bara ^^ Nu ligger gullan och sover här brevid mig :)

Idag har jag inget planerat alls.. Ska nog ut och ta en långpromenad snart. Känner att jag vill ut och röra på mig! Sen så ska jag börja med danserna till Let´s Dance ;)

 


Natta!

Henrik ringde mig förut.. Va skönt att höra hur han har det :) Blir ledsen när jag hör hans röst för då saknar jag honom ännu mera. Tråkigt om det ska behöva bli så varje gång.. Inte kul för Henrik att höra mig vara ledsen varje gång.. Men imorron ska jag försöka! Han kommer hem om tre veckor. TRE VECKOR! Längsta vi har varit ifrån varandra på över två år! Men efter dom tre veckorna är han väl ledigare lite oftare tror jag. Skönt det :) Men tre veckor går fort försöker jag intala mig ;)

Ikväll har jag inte gjort nått speciellt, kollat på Big brother bara och busat med Skrållan :) Hon sov nyss så nu är hon på bushumör igen.. Jag som vill sova ^^ Jag får släcka och lägga mig så kommer hon förhoppningsvis och lägger sig ;)

När man talar om trollen.. Nu hoppade hon upp och la sig till rätta ;) Nu får ja borsta tänderna!

God Natt!

Möte!

Vid sex-tiden var jag i danslokalen och träffade några till :) tjötade lite om Åmåls version av Let´s Dance som kommer vara i den 19e september :) Klockan sju blev det chilinötter, salta pinnar och päroncider :) Då kom även Åmåls "kändisfolk" som ska vara med i tävlingen :) Förklarade lite hur upplägget är och sen hade Sofia en snabb danslektion med dom i disco för att få känna på det litegrann :) Jag ska ha Lena och Patrik i mitt lag ;) Disco med Lena och musikal med Patrik.. Detta kommer bli kanonbra ;) Har bokat lokalen ett X antal gånger nu. Det var Lena som ville ;) Så på fredag drar vi igång :) Får börja med danserna imorron alltså :)

När jag kom hem möttes jag av en trött Skrållan.. Har säkert legat och sovit hela tiden :) (förhoppningsvis) Blev glad när jag kom hem iallafall och var hungrig :) Nu springer hon runt och busar.. Har listat ut hur man hoppar upp på barbordet från soffan nu.. Busunge!

Just nu saknar jag Henrik väldigt mycket också =/ När jag är ensam och tänker på han så rinner känslorna över och jag blir ledsen.. Fick så gulliga sms av han igår när han la sig och ringde och trösta mig.. Baby, ja saknar dig ♥ Puss på han!

Middag!

Jag och Skrållan har legat och sovit en stund nu.. Hon tätt intill mig såklart :) Mamma skickade sms och frågade om jag ville komma hem och äta middag.. Så nu ska jag snart gå upp till dom :) Skrållan sover fortfarande. Det skär i hjärtat när jag går ifrån henne :P Hon är det enda jag tänker på då :) Men nu sover hon ju så.. Vore ju perfekt om hon sov tills jag kom hem :) Det får bli en snabb visit hos mamma och pappa  med andra ord :)

God morgon!

Natten gick jättebra! Hon somna så gott brevid mig och till slut somnade jag också. Svårt att låta bli att ligga och kolla på henne när hon snarkar så sött brevid mig :) Vid kvart i sex blev jag väckt av att hon var på bushumör så jag lekte en liten stund så blev trött igen.. Jag somnade om och vaknade vid åtta igen. Då hade hon lagt sig vid halsen på mig och snosa tungt :) Ville inte väcka henne men jag var tvungen att gå upp.. Men när jag hade gått upp så kom hon allt springandes efter mig :) Hon har ätit och nu är vi uppe.. Lekhumöret är på topp och nu står hon och jamar på mig för hon vill att jag ska kasta hennes lekråtta så hon kan springa och hämta den och komma tillbaka med den.. Precis som en liten hund :D

Fick sms av Henrik vid halv åtta att dom var påväg :) Drömde om honom i natt, min älskling :) ♥

Skrållan imorse:

 
 

=)

Inte lätt att ta kort med en busig kattunge :) Men här ser ni henne lite iallafall :)


Jag lever..

Hej igen :) Jag lever men har inte haft lust att skriva blogg nu i helgen eftersom jag vart med Henrik hela tiden! Men tänkte berätta lite i stora drag iallafall :)

I torsdags var det Hc-show.. Gick hur bra som helst och var verkligen jätteroligt! Massa folk !! Det trodde jag inte, men det var det ;) Så det var verkligen lyckat :) Vi hade dansat klart tjugo i ett ungefär.. Då fick de bli en drink och sen gick jag och Henrik hem och myste när det stängde :) I fredags gjorde vi inget speciellt alls.. Låg i sängen mest hela dagen har jag för mig? Tänkte åka till Bengtsfors men ändrade oss :) Sen blev det lördag och vi tänkte ta bussen till Bengtsfors då också.. Men vi struntade i det och stannade kvar i Åmål. Då gick vi upp till mamma och pappa vid tre.. Kollade på filmer, va ute en stund och sen på kvällen blev det öl och yatzy :) Spelade två omgångar och sen kollade vi på en film.. Vid halv ett åkte vi hem och då fick det bli en snabbdusch och sen sängen.. Kollade på en till film och sen somnade vi.. vaknade efter elva och då gick vi upp.. Lagade mat och sådär.. Gick bort till Marinan och köpte glass och sen kom mamma och hämtade oss.. Åkte hem hem till om och spelade yatzi innan vi åkte med bussen klockan fyra till Bengtsfors :) Gick av i Skåpa där Henriks syster Linda och hennes kille Tobbe bor.. för en månad sen ungefär fick dom sin lilla flicka så jag har satt och höll henne :) Så himla lite och söt! Efter lite mys med henne så åkte vi in till Bengtsfors för att hämta lite grejer till Henrik.. När vi var klara med det åkte vi ut till Matte, där jag skulle hämta katten.. Det gjorde vi och jag och min katt Skrållan tog bussen hem vid åtta.. Gick så bra så! Hon sov nästan hela vägen hem :) Men innan jag åkte sa jag och Henrik hej då. Det var mindre kul däremot :( Kramade om varandra jättelänge innan bussen kom. Då brast ja ut i gråt (som jag visste).. Han ska ju in i lumpen imorron så det är väldigt jobbigt nu =( 

Mamma kom vid nio för att hälsa på oss :) Var här en  timme ungefär :) Skrållan har lekt hela kvällen och t.om kissat i lådan :) Hon är så duktig så! Har dock inte ätit nånting än, bara nosat lite på det.. Men det kommer väl sen när hon känner sig mer hemmastadd :) Just nu ligger hon raklång brevid mig i sängen och sover. Fast nu vaknade hon och kom och strök sig på min kind. Hon är verkligen hur go som helst och detta kommer gå så bra :) Min lilla Skrållan

Pratade nyss med Henrik i telefon.. Så nu är jag ledsen igen. Bahh detta är jobbitt =( Men jag kan ju inte gråta varje gång vi ska prata eller säga hej då när vi setts.. Så nu får jag ge mig ;) Blev iofs nyss glad eftersom jag hörde att Skrållan åt ;) Det går framåt :)

Ska ta mig en dusch nu och sen lägga mig.. Ska nog leka lite med gullungen först och trötta ut henne lite så jag kanske får lite sömn i natt ;) Bilder och sånt från i torsdags kommer kanske imorgon :)

PUSS!

RSS 2.0