Hallå jaa!

Mysig och lugn dag tillsammans med fina syster :) hennes kompis kom hem till henne så vi drack kaffe och åt jääättegott fikabröd som Lina hade bakat :) Klockan 15 ungefär kom min tremänning Marcus och hämtade upp mig så slapp jag åka tåg hem :) Vi hämtade upp Tommy, drog till systemet och sedan hem!


Nu är Markus här och vi väntar på att Challe ska bli klar så får vi se vad som händer en fredagskväll som denna :)

HA EN FIN KVÄLL ♥

FREDAG!

Sov liiika bra i natt och jag vaknade inte när Lina knallade iväg till jobbet imorse heller :) När jag klev ur sängen tog jag med Keenahi ut så han fick kissa och sen gick jag in och käkade frukost. Sen fick jag den briljanta idén att jag skulle städa hemma i deras lägenhet :) Så nu har jag bäddat, diskat och dammsugit i hela lägenheten :) Jag måste vara världens bästa lillasyster? ;D



Hon slutade klockan 11 så jag antar att hon är hemma vilken sekund som helst :) Sen får vi se vad vi hittar på för bus idag :))

CIAO ♥


Different photoshoot, for sure !!

Kvällen spårade ur som vanligt när systrarna Larsson träffas.. Lina plockade fram sitt smink och sedan använde hon mitt ansikte som en målarduk i stort sett.. Jag blev sminkad i 1,5 timme och jag fick inte kolla mig i spegeln under några omstädningheter. När Lina kände sig nöjd med smink (och hår) så fick det bli photoshoot.. Fortfarande ovetandes om hur jag såg ut i ansiktet.. "Låtsas att du är en elak ödla" fick jag som direktiv! Jaha, okej? Och dom bilderna håller vi för oss själva, hahah.. Men några bilder kan jag dela med mig av, det var faktiskt en riktigt rolig grej :D Imorgon är det Linas tur att bli sminkad och fotad av mig HELT ovetande om hur hon ser ut ;)












Nu är jag nyduschad och ska bara borsta tänderna så ska vi krypa ner i dubbelsängen och sussa :)

GOOD NIGHT ♥


Karlstad day 2

När Lina kom hem så tog vi med Keenahi ut på en promenad och när vi kom tillbaka igen så bestämde vi oss att vi ville ge oss ut på en ordentlig powerwalk. Sagt och gjort! En liten poängtering bara.. det SPÖREGNADE! Nått så fruktansvärt också :P Men det hindrare inte oss ;) En timmes långpromenad i rask takt i busvädret fick det bli :) När vi kom hem igen bytte vi om till torra kläder eftersom vi var blöta inpå underkläderna, gjorde iordning maten och satt och njöt av våran goda tacos :)














FIN & BLÖT DAG ♥


God morgon

Sovit som en prinsessa i natt och jag vaknade inte ens när Lina gick upp :P För hennes del blev det jobb 8-12 och för min del blev det sovmorgon till 10 ungefär ;P första jag gjorde var att ta ut Keenahi för att rastas och nu sitter jag och kollar på Leila bakar och smaskar på det nybakta brödet vi gjorde igår :)




Nu ska jag hoppa in i duschen innan Lina kommer hem så får vi se vad dagen har att erbjuda därefter :)

GOD MORGON ♥


Bakat Stompa








NYBAKAT BRÖD ♥


Karlstad day 1

Anlände till Karlstad runt två tiden :) Tog stadsbussen till Färjestad där min kära syster bor, sen tog vi en promenad med Keenahi, gick till affären och handlade, käkade våfflor och nu håller vi på och bakar bröd :D





















NU MÅR JAG SOM BÄST ♥


Hejsan

Började dagen med en långpromenad med sötnosen Minja :) Nu är jag hemma igen och ska packa lite inför min Karlstad-tripp :) När jag kollade mailen förut så insåg jag att jag bokat biljett imorgon och inte idag.. Så jag fick ju beställa en ny för idag istället, haha.. Duktig idiot! ;)

Så snart åker jag till min vackra, heta, fina, underbara syster!


BEAUTY ♥

Tisdagen

Varit sugen på vitlöksbröd länge nu så idag till lunch värmde jag det i ugnen och njöt som bara den när jag satte tänderna i det underbara brödet ;) Annars har jag inte gjort mycket mer idag faktiskt.. Kramats med Skrållan hela dagen och bara vilat. Senare på kvällen kollade jag på dansträningen, köpte mig en toast och varm choklad t.om :) Mycket gott!


Är inte helt kry än känner jag men febern är borta iallafall.. Och förkylningen går ju att leva med så jag ska inte klaga :) Så imorgon tar jag mitt pick och pack och åker till min fina syster igen :)

SWEET DREAMS ♥

Sjukling

Ligger hemma i min säng just nu och vill bara gå ut och gå en långpromenad i det fina vädret! Men jag får så snällt stanna inne och dricka vatten, vila, knapra tabletter, snora, nysa och hosta.. Det är tråkigt att vara sjuk :/ Känns så himla onödigt !! Speciellt när solen skiner!


KRYA PÅ MIG! ♥

Lite pics!

Här kommer lite mer bilder från dom senaste dagarna :) Jag har blivit rödare i håret och i helgen blev det fest som vanligt ;P


GOOD FEELING ♥

Fika med fina tjejer

Förra veckan fick jag besök av sötnosen Tilde och fina Paola :)


MYSIGT ♥

Tilde



Fin tjej i tidningen idag :) Och det bästa av allt, hon och mamma Paola kommer hem till mig på fika alldeles strax :)

MYS ♥


I helgas

Kan inte ens beskriva med ord hur rolig det var i helgas asså :D haha.. Fest på fredag och lördag och det var så sjukt jävla roligt och galet :D Mina vänner är fan BÄST! Sjuka efterfester var det också så jag hade ölflaskor, vin, popcorn och stekt ägg över hela min lägenheten båda dagarna.. hahah, men det var det fan värt ;)  














I söndags blev det en riktigt fin bakisdag ;D Riktigt god middag hos mamma och pappa som innebar oxfilé och hasselbakspotatis ;P Sen slängde jag ihop en kladdkaka och gick hem till Challe och fikade med tjejerna :)





LYCKAD HELG ♥

FREEEDAG

Åkte hem igårmorse.. Ville verkligen inte åka hem till jävla Åmål igen :( Baahh! Men men,det var bara att gilla läget! Dagen blev bra ändå för det vankades jobb hela dagen på älskade Intersport :) På kvällen träffade jag Manne och Challe över en fika och lite tjöt på XO :) Och när Manne drog så kom Markus istället :) Satt där en stund innan vi kila hem till Challe och kolla på Fråga Olle :P Käkade kvällsmat och var sjuuuukt övertrötta.. Träningsvärk i magen idag ^^


Idag blev det jobb på Intersport igen :) Började dagen med kaffe och budapest innan öppning ;P Smaskens!

CIAAAO ♥

Underbara film

Vilken fantastisk film Titanic är alltså.. Jag har sett den minst 20 gånger innan, men jag kan lova att jag aldrig har gråtit så mycket som jag gjorde nu på bion.. Jag vet inte om det var för att det var 3D, men satan va den filmen berör asså! Så med rödspränga ögon och blöta i hela ansiktet gick vi därifrån :P











TITANIC ♥


Titanic



BIO-TIME ♥


FÄRGBOMB





Jomen lite rödare blev det allt ;D

REDHEAD ♥


Karlstad so far..


Hade en jättemysig dag/kväll igår med min fina Lina :) När vi kom hit igår så gick vi och köpte glass, senare på kvällen bakade vi bröd och bara kikade på tvn och tog det väldigt lugnt :) Jag sov som en liten prinsessa i natt med "stora stygga vargen" brevid mig :) Vaknade upp utvilad och vi njöt av det nybakta brödet till frukost :)





















Nu är Lina och jobbar några timmar men slutar om en kvart ungefär :) Ikväll blir det bio för hela slanten så jag övernattar en natt till och åker hem tidigt imorgon istället :)

LOVE LIFE ♥


Chokladmuffins

Bakväder även idag så idag gjorde jag choklasmuffins ;)


NU är min fina syster ystser här :D Men hon ska knalla iväg till frissan alldeles strax och bli blond :) När hon är färdig tar vi tåget till Karlstad och myser vidare :)

HAPPY GIRL ♥

Syskonkärlek


Imorgon åker jag med min älskade syster till Karlstad för att bara va och mysa!

LÄNGTAR ♥

Middag

Otroligt god middag hos Jimmie och Liza :) Bjöds på supergod lax i ugn och potatis till det.. Mmmhmm, va det smakade bra :) Efter maten blev det kaffe och mina muffins till efterrätt ;P Dom var godkända dom ockå ;)


Alltid lika roligt att ses och umgås lite :) Speciellt med småtjejerna :)

PUSS PÅ ER ♥

Cupcakes med vaniljsmak


Nu ska jag och mina nybakta muffins åka på middag hos min bror Jimmie och hans fina familj :)

YUMMIE ♥

Supertrist väder...

Idag tog jag och Skrållan oss en ordentlig sovmorgon :) Både hon och jag vill bara ligga kvar i sängen hela dagen och bara kramas :) Men nu har vi precis ätit frukost och jag drack kaffe i världens finaste mugg :)


Eftersom vädret är snöigt, regnigt och allmänt trist idag så kommer jag inte vistas utomhus om jag inte behöver :) Kanske ska på middag lite senare hos min bror dock, men då hoppas jag att mamma och pappa kommer och hämtar mig ;D Kanske skulle ta och baka lite muffins idag också? :) Det är ju faktiskt ett perfekt bakväder :)

PUSS PUSS ♥

Tips!

Är ni lika baktokiga som mig, så är---> detta <--- en sida ni bör besöka :)


TÅRTSPECIALISTEN ♥

Candy


POPCORN OCH BIG BROTHER ♥

Påskhelgen

Haft en helt otroligt bra påskhelg :D Varit fest torsdag, fredag, lördag.. Umgåtts med min underbara familj över en mysig påskmiddag, ätit langos, druckit vin, skrattat så jag fått träningsvärk i magen, busat med mina galna vänner, hoppat på dansgolvet, haft förfest, vart på efterfest, jobbat på Intersport och blivit dunderförkyld. Det är ungefär hur min helg har sett ut :D SJUKT BRA !!

















GLAD PÅSK ♥


Skärtorsdag

Fin dag med Challe och Markus XO :) Dagen fortsätter lika bra genom att det blir vin och massa kärlek med mina brudar! Lika bra att tjuvstarta påskhelgen redan nu :)


CIAO ♥


End of an era..

Ibland blir det inte riktigt som man hade tänkt sig. Det började ju så bra? Men någonstans på vägen så ändrade vi riktning och gled ifrån varandra istället. Men vi kom överens om det tillsammans. Det blir bäst så här nu. Det var roligt så länge det varade iallafall och vi fick många fina minnen tillsammans.

KRAM ♥


Frukost..


ÄGGMACKA OCH MJÖLK ♥

Min tisdag

Haft en jättehärlig tisdag :) Strax efter 09.00 imorse var jag hemma hos mamma och pappa och då tog med mig Minja på en långpromenad i morgonsolen :) Mycket härligt! Sen blev det bara lugnt och skönt fram tills lunch då mamma och jag slängde ihop lite mat :) Spagetti och köttfärssås med majs i ♥


Efter maten och lite soffhäng gick jag mot stan igen och då ringde Challe balle och sa att hon och hennes fina systerdotter Nicole var på XO och käkade.. Så jag gick dit och mötte upp dom, gick till Tygstället och köpte grejer till Nicoles Påskparads-outfit och sen gick vi hem till Challes mamma och pysslade :)



Klockan gick och det var dags för dansträning :) Mötte upp Emelie och cyklade ut till lokalen och alla var jättekonstiga (övertrötta) hela lektionen.. Skrattade så jag fick ont i magen, haha !! DÅRAR :D

HÄRLIG TISDAG ♥

DU KOMMER VÄL?!



MISSA EJ !!


Mina flickvänner


LOVE MY GIRLS ♥

Myskväll

Har mina tjejer här hemma på fika :) Väntar bara på att Emelie ska komma så är vi alla samlade! :) Kaffet puttrar och vaniljkakan är alldeles ljummen och go!


VARDAGSMYS ♥

Måndag

Började dagen med ett möte Arbetsförmedlingen :) Kommer nog bli bra det här om det går vägen ;) Spännande! :D


Nu ska jag byta om till Intersport-kläderna för om en timme börjar jag jobba där :) Och ikväll kommer mina fina tjejer hem till mig på fika :)

HA EN BRA DAG! ♥

We are young


Avslutar denna fina helg med favoritlåten just nu :)

GOD NATT ♥

Mycket fin söndag

Kvällen igår var sjukt rolig :D var på Hörnan en sväng först och sen gick vi vidare till XO där vi svängde på våra lurviga ;P Kvällens minus var dock att någon dåre tog min älskade vinterjacka !! :( Så jag fick gå hem i kortärmat.. Får se om den kommer till sin rätta imorgon, men känns som hoppet är långt borta just nu! Men men :P

Söndagen kunde inte bli bättre :) Fina syster yster och hennes Jocke kom och hämtade mig och vi åkte hem till Thomas, Paola och Tilde för att hälsa på och kramas lite :) Jätteroligt och mysigt :) ÄLSKAR min fina familj! Mår som bäst när jag har dom runt omkring mig!











Och lilltjejen blir bara goare och goare för varje dag som går :)

KÄRLEK


RSS 2.0