<3

Jag älskar Henrik ♥

Ett litet break!

Har precis kommit från Hc.. Vi gick dit lite innan tre och senare körde vi ett litet rep :) Trodde vi skulle dansa klockan sju när folket kommer och sätter sig till bords, men det blev ändrade planer och vi ska dansa vid nio nu istället.. Men men så är det :) Sitter iaf hos Emelie nu och tar det lite lugnt innan vi ska tillbaka.. Går väl om en timme lite drygt :)

Nu hoppas ja att inte mina lockar går ur innan vi ska köra, för det vill jag inte :P Och ikväll blir det PARTY :D

Se upp!

Kolla precis ut för att kolla hur vädret såg ut, vilket va regn.. skittråkigt !! Men när ja fortsätta å kolla lite såg jag en kille i 14-15 års åldern komma och kolla runt sig som fan, såg jätteorolig ut.. Sen när han såg att det inte va nån framför eller bakom honom stanna han och klia sig som fan i skrevet.. hahah, stackars pojk! Får tänka sig för att det finns nyfikna (jag) i fönstrena också :D Vet inte vem det var och det va nog bäst för han hahah..

Morron morron!

Ställde klockan på halv tio men jag somnade om och Manuela vet varför ;D haha.. Hade en go dröm som ja ville drömma vidare men då drömde ja nått annat istället nämligen att jag hade en liten bebis.. Det va också en go dröm men inte som den andra ;P hahah..

Manuela kommer snart hit och eftersom vi inte har nån mat i våra hem så går vi och köper mat för att göra tacos :) Ska ta mig en snabbdusch nu och sen går vi väl och handlar.. sen blir det att locka håret, TRÅKIGT! Men ska man va fin får man lida pin ;P

Blir ingen bakning idag heller, jag är hopplös!  Hinner inte duscha, locka håret, sminka mig och laga mat på 3 timmar.. svårt att peta in bakning mitt i allt också.. Så imorron ska ja fan gå upp tidigt även om jag är dötrött och haft nån go dröm ;P Då får dom nybakta istället.. låter inte det goare? Yes det gör det!

Nee in i duschen Emilia, dags att sätta fart!

Damn !

Nu är klockan jättemycket igen.. Men jag har kollat på Sex and the city filmen under kvällen (andra gången ja ser den) så det är därför det blev sent.. glömde bort att kolla på klockan och eftersom den är två och en halv timme så rann tiden iväg.. men nu ska ja krypa ner under täcket och soova!

God Natt

Idolmys!

Jag och Manuela gick bort till Johanna vid halv åtta ungefär :) Bänka oss framför tvn och väntade på Idol..  Det va bra ikväll, bara att Alice börjar bli tråkig och Johan sjöng falskt som vanligt.. Så det va helt rätt att dom hängde löst och att Johan till slut fick packa sina väskor och åka hem :P Robin va grym och han blir bara bättre och bättre för varje gång.. Kevin har inte vart dålig nån gång sen hans första audition så han behöver man inte säga så mycket mer om än att han är klar som artist redan! Nästa vecka får dom besök av Leona Lewis och tyvärr är vi i Säffle och bowlar då.. inte för att jag inte vill det, för det vill jag verkligen :D Men det skär lite i hjärtat när man missar idol :P .. Men får kolla på reprisen på söndan istället, eller nej juste.. Då är det ju dansuppvisning hela dagen.. Hmm, hur ska jag lösa detta nu då? Blir till å spela in det på nått sätt helt enkelt :)

Annars spenderades kvällen mest av tjöt och morotsätande.. Mycket mysigt :) Får vi göra mer gånger, det är ju sjukt att vi inte ses mer egentligen :P Får planera in en langoskväll inom kort tycker jag :) Right?

Nu ska jag byta om och hoppa i myskläder och göra varm oboy för det har ja vart sugen på sen imorse.. Blir säkert att jag sitter här hela kvällen å spanar runt.. finns inte så mycket mer att göra när man är ensam en fredagskväll :P men imorron blir det andra grejer minsann.. Ska försöka komma upp i skaplig tid och duscha (orkar inte det nu), kila bort till Ica och köpa mjöl å baka lussekatterna som jag tjötat om i varje inlägg det senaste och sen börja göra mig iordning :) Tre ska vi till Hc och repa lite och runt sju om jag inte minns fel drar julbordet igång.. När vi dansat klart blir det förfest och senare till Hc igen för att skaka rumpa :) Ser framemot det, ska bli kuul ;)

 
Manuela myser i soffan                                   Emelie också :)


Johanna med, men här gjorde hon visst något annat :P


Men här myser vi med Bella :D

Tack för ikväll brudar =)

=(

Det blev inget bak idag, märkte när jag skulle sätta igång att vi inte hade tillräckligt med mjöl, fan!  Får ta mig en tur på stan imorron och köpa det helt enkelt för nu känns det lite sent att sätta igång med det :P

Henrik åkte till Bengtsfors för en liten stund sen.. Så ikväll går jag och Manuela bort till Johannas place och myser med henne och Emelie framför Idol ;) Ska bli kul att snacka lite skit och ladda inför morrondagen :D

Nee du, over and out.. nu ska jag dra på mig ett par jeans och vänta på Manuela =)
Ha en bra kväll för det ska vi ha !!

Mätt!

Nu har vi precis ätit nudlar, orkade inte göra nån mat idag :P Henrik kanske åker hem imorron istället för idag, hoppas :) då blir det vitlöksbröd och mys framför Idol ikväll :) Men om ja blir ensam kommer Manuela och håller mig sällskap istället :)

Förresten så är toaletten på dansskolan jätteren nu, kan slicka på golvet utan att det är några problem ^^ Inget jag rekomenderar, men nu är det bannemig rent :D

Ska kolla på tv nu, lägga mig en stund för jag blev så trött!
Puss ♥

Städa!

Nu är jag klar så nu ska ja bara sätta på mig lite kläder och kila bort till lokalen :) När jag kommer hem så blir det bakning, ska bli KUL :D

Albin 8 år!

Lille Albin, så jävla roligt är de :D hahah



Även denna är så jävla rolig :D



FREDAG!

Skönt med helg :)

Igår blev det solarium och träning.. Manuela följde också med och solade och sen följde hon med mig hem :) Vi kolla på Vänner och lite av Du är vad du äter..  Sen kila vi bort till träningen och det gick super :) Åå herregud vilken jobbig dans, vi har hela When I grow up låten och den är väl sisådär 4 minuter.. Och det är ju ingen långsam dans precis, får inte andas nångång haha.. men det är bara kul :D Emelie har gjort ett bra jobb där ;)

När ja kom hem duschade jag och la mig framför tvn.. Henrik kika på film på datorn och ja låg å halvsov i soffan hela kvällen tills jag gick och la mig vid halv tolv ungefär.. somnade direkt! Sen kom Henrik och kröp ner brevid mig :) Han tog sig en liten sovmorron imorse, så vi låg och kramades nån timme längre än vanligt :) Men nu är han i skolan.. Jag ska göra mig iordning och sen DISKA! Ligger disk överallt, fan va tråkigt det är.. Men det måste göras, finns inget värre än när det börjar lukta unket.. då vet man när det legat för länge :P

Sen blir det en sväng bort till danslokalen och röja undan i den innan helgen och när jag kommer hem sätter jag nog igång med lussekattsbakandet =) Kommer lukta lucia/jul här hemma.. Mysigt :)

Henrik åker nog hem till Bengtsfors idag, så ikväll blir jag ensam igen :P Men det gör inte så mycket, kommer ju inte va hemma så mycket imorron så.. för då ska jag, Manuela och Emelie dansa på Hc för det är julbord.. Ska samlas tre för att ha genrep och sådär och klockan sju drar vi väl igång tror jag.. När vi är klara blir det lite party :) Blir skoj!


Gammalt kort på mig och  Manuela :)

Färdigt..

Precis lagat klart maten som skulle kunna mätta en familj på 6 personer.. Tänker aldrig på att vi bara är två stycken när jag går efter kokbokens recept.. Så nu har vi så det räcker vill ja lova, herregud hahah..

Han slutar om en kvart så jag väntar på honom :) Det blir alltså Chili con carne som vi doppar bröd i, ska bli gott :) Smaklig måltid för oss!

Lucia :)

Frida ville att jag skulle ta kort på Angelica och Helen så hon får se.. Så varsågod Frida :)


Sådär ja..

Jag och Manuela tog oss en tur på stan, gick bort till Ica och jag handlade det jag skulle :) GUD va det blåser, det är helt sjukt.. våfflade håret förut, men nu är det typ platt igen =( haha, suck :P Påvägen hem träffade jag min bror Thomas som jag stod och prata med en stund :) jag nämnde att mamma och pappa kommer hit och fikar på söndag, så han och Paola kanske kommer också! Dom är så välkomna såå :D Då fattas bara min andra bror Jimmie med fru och barn och syster Lina.. men alla får mysa på julafton istället.. jag längtar :D

Ska snart sätta igång med maten tror jag, jag är så hungrig.. Blev ju tidigt frukost idag och den bestod inte av nått större.. Så nu ska jag på med förklädet och dra igång :) henrik slutar halv fyra så han får nog värma maten eller om jag väntar att äta tills han kommer hem :)

Fick Säffletidningen med posten idag också.. Helen och Angelica är luciakandidater för Säffle, dom va så fina så :D


Angelica, Sofia, Manuela, jag, Helen & Johanna
Innan klasskortet i 3an.. Saknar!

Redo!

Nu är Manuela här så nu ska vi gå till Ica :)


Mys :)

Glömde nämna förut att jag och Henrik köpte glögg igår :) han drack väl upp halva flaskan ungefär och jag smutta jämt lite på hans kopp.. Har fått för mig sen jag va mindre att jag inte tyckt om det? Har alltid tyckt det luktat supergott och det verkligen luktar jul när man värmer glögg.. men det har aldrig vart nån större favorit.. men om ja tänker efter så har jag bara smakat på glögg med lite alkohol i.. kanske det som jag inte gillar? :P För när ja smakade på den vi köpte igår (ingen alkohol) så va det rikgit gott :D sött sådär.. Så jag har kanske lärt mig tycka om det nu? Saknade russinen och mandlarna bara, men det tar vi på söndag när mamma och pappa kommer hit :)

Ska skriva en inköpslista nu med så jag kommer ihåg allt vad jag ska köpa sen :) passar nog på att köpa tillbehören till lussekatterna också så jag har det gjort :) Blir antingen bakning imorron eller på lördag.. Och det ska självklart inte va saffran i.. det förstör hela lussebullen .. eller va tycker ni?

Nu ska jag kika i kylskåpet vad som fattas till dagens mat och sen fixa håret :)


Uppe med tuppen!

Jaa, idag är jag uppe tidigt igen :)  Blev pigg när Henrik gick upp och skulle till skolan.. Tog på mig tofflorna och la mig med täcket i soffan och kollade på Vakna med the voice, alltid lika roligt :D Sen så har ja käkat lite frukost, ska snart fixa iordning mig lite :) Manuela kommer på besök idag och ska bränna skiva till uppvisningen.. sen måste jag nog handla lite också, Henrik har önskat sig en maträtt idag, och vi har inte allt hemma tror ja.. så ja får ta mig en tur dit :) tänkte försöka hitta en mysig adventsljusstake också.. Det är ju ett måste :) Imorron eller på lördag ska jag även baka lussebullar, för på söndag har jag bjudit hit mamma och pappa på adventsfika :D då blir det lussekatter, pepparkakor, glögg och kaffe med tända ljus och mys :) Hoppas det blir lite snö också, tycker det blev tråkigt ute nu.. sådär blött och halvkallt.. vill hellre ha snö som ligger och några minusgrader så man kan pälsa på sig lite när man går ut :)

Tänkte ta mig en tur till badhuset idag också.. Henrik och hans kompisar ska gymma idag tror ja, så då kanske ja tar följe med dom och solar ist :) Blir nog en långpromenad också efteråt, känner att jag behöver det :)

Träning ikväll också, 20.45-21.45.. Ska bli sköj! Sista träningen innan uppvisningen, då är det bäst att dansen sitter :) kläderna ska med idag också, ska bli kul och se hur det ser ut när alla har på sig dom ;) Kommer nog bli skitsnyggt!

Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna =) Men god morgon allihopa :)


...

Henrik blev ÄGD!! 

mo ha ha ha ha ha haaaaaa

Vaktmästaren..

Vid två ungefär gick ja bort till lokalen, jag orkade inte vänta mer.. Men som tur va kom Henrik hem då så det va nån hemma iallafall ifall han skulle komma.. och det gjorde han, jag hann t.om komma hem när han kom.. Så han fixa å dona en liten stund, så nu har vi inte stopp längre :) Men det va nått fel på nånting så han tog mitt nr. så skulle han ringa mig när han skulle komma.. när det nu blir? får hoppas det blir denna vecka, eller nästa nångång.. för just nu läcker det lite eftersom det är en sak som är sönder.. ja förstår mig inte på det riktigt, vet att nått är sönder iallafall som ska lagas :P Frågade om tapetseringen också, och pga. budgeten nu så kommer det inte hända nått förens nästa år.. TRÅK!  Ingen lust att göra om längre, men ja hatar verkligen färgen i sovrummet.. ful, matt ljusgrön och vitt golv.. Ser ut som ett sterilt sjukhusrum eller nått.. vi vill ha svarta och röda väggar.. vill ju sätta upp våran stora fina tavla där inne, men passar sig ju inte med en röd ros på världens fulaste gröna färg.. får se hur vi gör alltså :)

Nu ska vi snart till Ica :) henrik ska bara plugga klart först.. Bonde söker fru ikväll, wihoo :)


Dom köpte vi på fyllan för 800:- hahah

väntar...

Jag ringde vaktmästaren ändå, för en timme sen ungefär.. Han sa att han skulle komma snart.. det sa han för en timme sen alltså.. vet inte om jag kallar det snart men! Jag har inte tid att sitta här och vänta.. tänkte att ja skulle skriva en lapp på dörren och lämna det öppet.. men det kan jag ju inte kom jag på haha, så ja får vänta helt enkelt.. Hoppas han kommer snart.. och med snart menar jag inom typ tio minuter!

Ska passa på att fråga om tapetseringen också.. Pratade ju med han i början av hösten om att vi vill göra om i vårat sovrum.. Då sa han att vi inte fick göra det själva utan vi skulle få hit några som gjorde det åt oss.. Och det skulle hända i slutet av Oktober eller i början av November.. Nu är det snart December och vi har fortfarande inte hört nånting.. Det går bra det här (?) så nu ska jag fråga han om det också när han ändå är här.. Om han nu kommer nångång vill säga?

Det märks, ja får väl vänta vidare :P


Bahh..

Vaknade på fel sida idag känner jag.. Är lite småsur på allt just nu!

Ska iallafall äta frukost å göra mig iordning, sen ska ja städa lokalen och gå upp till Maria med lite kläder hon ska ändra på :) va ett plagg som va för stort så det får hon sy in tills imorron :) sen vet ja inte vad som händer, ingenting tror ja.. Måste få tag på vaktmästarn också, det är helt stopp i vårat handfat.. så jävla störande! Ja vill inte ringa för de gjorde ja sist, så hoppas Henrik gör de sen :)

Nu ska ja sätta fart.. hoppas ja blir på bättre humör :P

Jobbat + tränat!

Ja idag jobbade jag fyra - halv sex.. blev klar med min dans och introt! Men känner att jag vill ha en träning till med dom innan uppvisningen så jag la till en extraträning fyra-fem på måndag :) Sen gick jag till ica och köpte blåbärssoppa och vantar till Henrik :) Då blev han glad tror ja ;P tjötat om att han vill ha vantar länge nu så ;P Sen tränade jag själv halv nio-tio.. känns jättebra med danserna nu =) Måste träna lite på introt bara innan tisdag då vi har en extra träning (fem-halv sju) Känns bäst när stegen sitter än när man kommer dit och inte kan.. Så det blir till att träna nu innan :)

Precis ätit lite kvällsmat.. Kikar på America´s got talent nu och Henrik står i duschen.. Ska lägga mig under täcket i soffan nu och fortsätta kolla :)

Sov gott allesammans!
Saknar min syster =(

Ojdå..

Va sent det blev idag.. halv ett redan! Jag och Henrik har legat och myst hela morronen :)

Ska jobba fyra-halv sex idag.. innan dess vet ja inte va vi ska hitta på.. ska ta mig nått och äta nu iallafall, jag är så hungrig!

Snö !!

Ojoj va det snöar här :) Helt vitt överallt, I like :) Städade hela lokalen, tog sin tid men nu är det fint igen :) Mamma kommer ner med Minja vid tjugo i sex ungefär, då ska jag och Henrik passa henne under kvällen :)

Just nu håller jag och på och gör mat, ska bli gott.. Vi va och handlade massa mat förut, så nu har vi ett tag ;) Henrik är och hjälper sin farmor nu, sen när han kmr hem blir det mat :) Ska inte göra nånting speciellt idag, bara va inne med tända ljus och kolla ut :) Myspys!

Nu får ja titta till maten, vi hörs!

Sjukling!

Henrik ligger fortfarande och sover.. Kom inte iväg till skolan idag, stackarn! Jag pallra mig upp vid elva ungefär iaf.. Ska städa lokalen, det är dammigt nu.. Tänkte göra det lite julfint med glitter och sånt nu eftersom det snart är första advent och sista vecka på  denna terminen nu.. så det blir nog mysigt : ) Går bort till lokalen vid halv ett då mamma slutar så ska vi försöka oss på att byta dammsugarpåse.. Eftersom den va trasig sist gång så gjorde pappa sin lilla egna grej, så vi får se om jag och mamma fixar det sen :P

Måste köpa ny foundation sen också, min är helt slut !!

Hemma igen..

Tog en snabb promenad hem, det va så fruktansvärt kallt så det blev nästan att ja småsprang i stegen ner för backen :P Skönt att komma in iaf, tändt massa ljus och nu ska ja lägga mig framför tvn under filten och värma mig innan ja ska iväg och jobba  :) Om en timme ungefär alltså, börjar sju!

När ja jobbat klart är Henrik hemma, då ska vi kolla på Nu är det jul igen 3.. Sista filmen i vårat lilla julfilms kollande :D Får ladda hem mer julfilmer, det är ju så mysigt !!

Mamma & Pappa!

Pappa kom och hämtade mig så åkte jag med han hem :) Dom bjöd på mat och det va gott.. Blev fruktansvärt mätt bara, men det va väl lite det som va meningen kanske =) Dom va mina räddare i nöden idag ;P Eftersom ja inte hade orken att handla mat eller göra nån så passa det bra att åka hem till dom :) Slängde ner schampo, balsam och lotion innan ja åkte.. Ska låna duschen nu och det ska bli underbart =) Få ut all spray ut mitt hår, är så tovigt nu!

Ska väl vara här och hälsa på en stund innan ja åker hem igen.. Eller nej, ja tar mig nog en promenad faktiskt :) Imorron ska jag passa Minja på kvällen också, wiiho, hon är min goding :)

Kort från gårdagen kommer nog senare eller imorrn kanske. Tog inte så många iofs men.. Manuela får skicka över några :)

KUL!

Ahh fyfan va kul det va igår :) Mycket folk som sjöng med och jubla och ja gjorde inte ett enda fel :D Kändes hur bra som helst, vill göra om det igen å igen å igen :D Efter showen blev det party.. Dansade och pratade med folk, jättekul det också :) Kom hem vid tre ungefär efter pizza osv som är standard efter Hc :P Somnade direkt och vaknade för en halvtimme sen ungefär.. Lovely!

Ska jobba ikväll, innan dess ska ja inte göra nått speciellt alls.. Har ingen frukost så egentligen måste ja handla.. men ja orkar verkligen inte, så ja steker mig nog lite ägg och dricker blåbärssoppa ;) Sen blir det en efterlängtad dusch!

Nylockad :)

Har precis blivit klar med håret, det tog sin tid som jag sa :P Manuela kom hit för en stund sen och nu står hon också och grejar med håret.. Vi har även tränat om och om på danserna vi ska göra ikväll.. Fan om dom inte sitter nu, ska nog köra några gånger till haha :D

Henrik kommer inte hem idag, är nog lika bra eftersom jag inte är hemma nått ikväll ändå.. Så vi får mysa imorronkväll istället :)

Nu ska ja gå och sminka mig lite.. Emelie kommer hit halv åtta ungefär sen går vi bort till Hc.. Ska va där åtta och ha ett till genrep eftersom det gick mindre bra igår.. Sen blir det show för hela slanten och festa efteråt !! Kommer bli en rolig kväll :D

ICA!

Nyss vart på Ica och köpt schampo, balsam och sturmpbyxor :) Nu har ja bara ungefär 60:- kvar på kontot och några tior i plånboken, jättekul verkligen ;) Så nu får ja leva fattigt en vecka framåt innan lönen kommer :P

Ska ta mig en dusch snart.. Efter det blir det till att börja med håret.. Blåsa, platta, spraya, locka och spraya :P Lika bra att börja i tid med tanke på att ja har så mycket hår.. Tar väl två timmar å locka mitt jävla hår.. Så nu ska ja sätta fart =)

So long!


Ikväll blir ja Lissie igen, hahah

Gomorron!

Fick äntligen sova ut idag :D Vakna för en halvtimme sen ungefär, så idag är ja utvilad :D Tänkte ta mig en dusch men såg att schampot va slut, så ja måste gå å köpa det innan. fan va jobbigt! Men då kan ja passa på att köpa nya strumpbyxor också :)

Råka väcka mitt gos förut när ja ringde :P Han kanske kommer hem idag :) Så kanske ja inte behöver sova ensam i natt också.. det är så tråkigt!

Mitt gos :)

Henrik ringde mig nyss och sa gonatt och att han älska mig.. åå ja saknar han nu, vill lägga mig å krama om honom i sängen.. men idag blir jag ensam. Han kanske skulle komma hem imorron, men det va inte säkert.. Han har festat idag, så nu va han väldigt trött.. gått å lagt sig å höll på å somna nästan när ja prata me han haha.. lille henrik :P

Jag kollar iaf på film.. Try Seventeen.. Började ju kolla på den för ett tag sen men hann inte kolla klart på hela, kommer inte ihåg varför men.. så nu är jag snart klar med den och sen blir det sängen.. Ska bli så skönt :) Ska sova lääänge imorron! Gonatt alla sötnosar





Älskar han ♥

Nackont!

Ahh fan va ont i nacken ja får när ja sitter här.. ska nog sätta på en film nu och lägga mig i soffan istället :) Angående Idol, tyckte det va rätt som åkte faktiskt.. Robin och Kevin ska va i final enligt mig ;) Hoppas det blir så också för dom är bäst :) Ska nog ringa min babe och se va han pysslar med också :)

Sen blir det nog sängen, men jag är alltid uppe sent när det är helg.. så det blir väl två-halv tre tiden som vanligt om ja känner mig rätt :P

PUSS ♥

Hemmakväll..

Genrepet gick sådär för min del.. vet inte varför jag gjorde fel? Jag kan ju danserna utantill när ja bara sitter här och tänker, men när ja dansa förut så va det vissa grejer som bara körde ihop sig.. ingen aning om varför? Ska iallafall träna imorron så dom verkligen sitter på showen senare på Hc.. ja ska fanimej inte göra ett enda fel :P Tror det gick dåligt för dom flesta i helhet, tråkigt =/ Men vi ska göra det skitbra imorron :D Hoppas verkligen alla tränar bara så det inte blir pannkaka alltihopa!

Iallafall, när vi hade tränat klart blev det mat, tjöt och massa skratt.. Trevligt va det :) Kom hem precis till Idol börja.. Och det är bra ikväll, kärlekstema va det inga fel på alls ;) Ska fortsätta kolla nu, själv..  snyft :P Henrik åkte till Bengtsfors eftersom jag inte är hemma så mycket under helgen.. Men så är det :)

Skriver ikväll..

Genrep!

Manuela kom hit för en liten stund sen :) Jag håller på å packar iordning lite nu, Manuela kollar på Top Model och Henrik grejar i köket :P

Ska bli gott med mat på Hc sen, ja är så hungrig.. bara ätit smörgås idag =/
Hörs ikväll, PUSS!


Långpromenad!

Ojoj, idag gick vi långt :) Det va skönt! Men ja råka röra bort mig ute vid Profab ungefär, vet inte vart ja va där ett tag så ja fortsatte bara gå, men till slut fatta ja vart ja va nånstans :D Märkligt att tappa bort sig i Åmål haha..

När vi hade gått klart städade jag lokalen, tror dammsugarpåsen är full för den började låta.. så ja kunde inte ta hela golvet, men hann med alla hörn, kanter och lister iaf :) tur det, där som det är skitigast jämt! Kan ju inte byta påsen själv så ja får vänta tills på måndag så ja kan få hjälp ;P

Henrik slutar om en timme ungefär tror ja, så tills dess ska jag inte göra nånting :)

Promenad!

Nu ska jag hämta Minja på mammas kontor och ta en långpromenad med henne i solen :) Det ska bli skönt.. Men det är minusgrader så får ta på mig mycket så ja inte fryser.. Tar nog Henriks tjocka jacka :)

Känns som det är så mycket jag vill göra idag.. Ska hem till mamma tror jag en sväng, men ja vet inte riktigt varför? Så nej, så blir det inte haha.. men jag ska iallafall cykla bort till badhuset och sola, måste få lite färg.. är så blek :P Sen ikväll klockan 18.00 ska vi ha genrep på Hc och efteråt blir det mat där :) Mys! Henrik ska nog hem till Bengtsfors idag tror jag eftersom jag ska va borta ikväll och imorron.. Vi får se, han kanske åker imorron :) Isf blir det mys!

Kärlekstema på Idol ikväll också, hoppas det blir bra!


Tidig morgon!

Ja, idag är Emilia uppe med tuppen! Kvart över åtta kom Henrik och väckte mig :P Då blev jag pigg och gick upp faktiskt.. Jag sa till han igår att han skulle få upp mig, för ja fick för mig att ja ville gå upp tidigt.. Jag gillar att gå upp i skaplig tid faktiskt, dagarna blir längre då :) Men självklart är det skönt att sova till tolv också, men om ja ska va ärlig så är det skönare att gå upp tidigt ;P Ska försöka med det fram över också :)

Gick jättebra på träningen igår, dansen sitter och kläderna är klara :) Känns bra, ska bli skitkul att göra den på uppvisningen ;) När ja kom hem drack jag blåbärssoppa, det är ju så gott :) Ska ta mig det nu också! Vi kolla iallafall på film.. Innan träningen kolla vi på Nu är det jul igen, och när ja kom hem så hade Henrik laddat ner tvåan =) En rolig/mysig julfilm ;) Ska ladda hem trean också om det finns nån.. Hoppas det :) Vi kom i säng sent som vanligt.. vi är nog kvällsmänniskor :P men men, kommer man upp på morronen spelar det ju inte så stor roll :)

Kollar på Vakna med the voice nu.. Linda Rosing är med :P Ska göra mig en smörgås nu och blåbärssoppa, det gillar vi :) Emelie skrev att ja skulle lägga ut ett filmklipp på henne också som ja filma på träningen i onsdags hahah, det är kul :D Får se om ja klurar ut hur man gör ;) Film kommer kanske senare ;)

Städat!

Ojoj, nu har jag plockat iordning i hela lägenheten =) Det låg typ gammal disk lite varstans, kartonger och stora väskor i sovrummet, kläder, plastpåsar, vattenflaskor m.m, m.m.. Men nu har jag diskat, gått ner med kartonger och väskor i förrådet och slängt in kläder i garderoberna..Så nu ser det riktigt fräsht ut igen :D Måste bara dammsuga också, mattorna ser lite dammiga ut.. men ska fråga Henrik om han orkar nu när ja varit så duktig :D

Han slutar om en halvtimme.. Vi måste nog handla för det är inte mycket vi har i kylskåpet =/ Får bli makaroner till middag isf, och det är ingen höjdare :P

Nu ska ja platta håret och vänta på min pöjk :)


Torsdag 20 November

Om 30 dagar fyller jag 19 år, och om 35 dagar är det julafton :) Går så fort så!

Blev shopping på Profab igår :D Köpte glitter, jättefina julkulor och två lampor eller vad man ska kalla det.. Det är stora glaskulor man sätter upp i fönstrena som har en ljusslinga inuti.. Svarta med guldkrumilurer på :P Jättefina :) Så nu hänger det lite julkulor överallt och så satte vi upp en glaskula i köket :) Här börjar vi tidigt minsann haha :D Men det är mysigt :) Vi åkte med mamma hem och åt lite, sen tog vi en promenad med Minja :) När vi va hemma sen kolla vi på Bonde söker fru och lite annat skoj på Tvn.. När klockan va tolv va vi inte ens trötta, så vi satte oss vid datorn å kolla på massa youtube klipp som vi satt och skratta åt.. Kolla på gamla julkalendrar och även Rena Rama Rolf.. Gud va vi skratta hahah.. Kolla på klippet nedan, så jävla kul när det blir snabbspolat haha

Idag vakna jag av att min klocka ringde vid tio, men ja stängde av den och sov till tjugo över elva ungefär.. Det va skönt.. Men Henrik har glömt sin mobil hemma och det ringde två gånger i den imorse! Det va så störande :P

Idag händer det inget speciellt alls, inte planerat nånting! Bara att det är träning ikväll 20.45-21.45 :) Nu ska jag försöka äta nånting, finns inte så mycket att välja på tyvärr :P


Profab!

Nu ska jag och Henrik snart och handla julpynt :D Ska göra det jättemysigt här i lägenheten! Mamma kommer och hämtar oss strax :D Jag ringde till henne förut: Vill du följa med oss till Profab? hahah, egentligen skulle ja frågat - Vill du köra oss till Profab? :D men det fatta hon ju självmant haha..

Sen får vi nog handla lite mat också.. Blir mys hela kvällen :)
Älskar Henrik


Vi på balen 070608 :)

Karlberg

Emelie kom till mig efter elva ungefär.. Vi tänkte cykla men Manuelas mamma körde oss bort till Karlberg :) Blev träning till efter ett ungefär i B-hallen.. Känns bra nu med danserna, dom sitter som ett smäck ;P När vi va klara fick jag och Emelie uppdrag i att bränna en skiva till Sofia med låtarna vi ska dansa till.. Först fick vi vänta till halv två för att fråga en lärare om det gick bra.. självklart gick det bra så vi gick bort till musikdatasalen.. Men då började det gå mindre bra! Vet inte va vi greja om riktigt? Tog oss tre skivor innan vi fatta hur man skulle göra.. Bra jobbat, haha.. Vi blev väl klara efter två nångång.. Sen tog vi en promenad till stan :) När ja kom hem va Henrik redan hemma :) Han ligger å pluggar nu, duktig ;) Har precis ätit lite makaroner som smaka skit.. så tråkigt å bara äta det :P

Vet inte hur det blir på fredag heller.. Hade ju tänkt att åka upp till min syster Lina i Karlstad och hälsa på men det känns som ja måste vara med på genrepet =( Måste nog testa att dansa på scenen några gånger så ja inte kommer på lördag och har ingen större koll.. Vet ju inte hur det blir när vi måste skynda oss för att byta om osv.. Så det får nog bli att ja stannar kvar :( Skit också, ja hade sett fram emot att träffa henne! Får ringa och prata med henne och ta det en annan helg.. kanske kan nästa fredag t.om? Vi får se helt enkelt, för ja vill träffa henne nu :)

Nu ska ja lägga mig framför tvn och inte göra ett skit på hela dan.. Det ska bli så gött :D Vi kanske tar oss en tur till Profab sen och köper lite julsaker.. Får se hur fort Henrik lär in sig sitt prov han ska ha imorron :P

Puss ♥

JAA !!

Det SNÖAR :D Nu blev jag glad !!!!!!!!!!

God Morgon!

Gick bra när jag jobbade igår.. hann klart med min dans för Danscompaniet men har några åttor kvar på Stjärncompaniets dans.. Men det får jag göra nästa vecka :) Så jag har stjärnc. och Sofia dansc. :) Det blir bra det! Fick lära oss många steg på våran träning igår också, mycket att ta in nu när det inte är så långt kvar.. Så det gäller nog att gå igenom danserna nån gång varje dag för att inte glömma allt till nästa vecka, sånt är bara jobbigt!

När ja kom hem från träningen så kika vi på tv och drack nyponsoppa :) Kom i säng vid ett nångång, låg och tjöta ett bra tag och sen somna vi till slut :) Hade en konstig dröm i natt igen.. Va i nån skola så satt jag ute och kolla in så ser jag att Henrik är i slagsmål med massa killar.. Så kom ja in så va han helt blodig så blev ja sur på han för ja tyckte det va onödigt.. haha vilken jävla dröm :P

Henrik tog sig en liten sovmorron idag, men vakna inte när han gick så ja vet inte när han kom iväg? :P Ska iallafall träna 12.00-13.30 på Karlberg idag.. Henrik slutar vid två nångång tror ja, så kanske väntar på han :) Får se hur det blir.. Måste städa danslokalen också!

Nu ska ja göra mig iordning lite..

Kort på mina duktiga elever :) Danscompaniet

 



Misslyckade pannkakor!

Jaa, dom blev inte riktigt som jag hade tänkt mig faktiskt.. Men goda blev dom, och det är ju huvudsaken =)
Henrik kom på att han hade en lektion till så han slutar halv fyra ändå :P Bra koll han har haha.. Så hoppas han hinner komma hem innan ja ska gå till lokalen (börjar ju fyra) hehe.

Gjort massa massa steg till grupperna jag ska ha sen också.. Jag blev helt slut här hemma haha! Får hoppas dom är snabblärda idag, för här kommer det bli mycket tänkande :)

Ska byta om nu och plocka iordning lite, ligger grejer överallt.. Skriver kanske ikvällinga!

Lackshorts!

Va upp till Maria och provade mina lackshorts vi ska ha på uppvisningen.. Vet inte om dom är för stora? Ska testa och dansa i dom ikväll iallafall så får vi se :P

Håller på och gör pannkakor nu :) Det ska bli gött!


Jag och Emelie på träningen igår ;P

:)

Jag vågade, hoppas det inte händer nått med datorn nu haha..
Här är iallafall det jag köpte i Göteborg i fredags :)



Sen hade vi träning igår när jag tog kort på mina kära vänner :D

 
Manuela                                                     Emelie


Sist men inte minst, the one and only, Sofia Westlund ;D

Tisdag!

Blev dåligt med uppdatering igår.. Blev iallafall träning mellan 11 - 2 eller nått.. kommer inte ihåg för ja städade efteråt också :) När ja va klar med det kila ja hem och började med maten.. Henrik va nyvaken så vi gjorde inget speciellt alls under dagen.. Senare på kvällen slängde ja in en tvätt och sen gick vi bort till Ica =) Fick en julkick igår eller va man ska säga, så vi gick bort och kolla på julgranskulor, glitter m.m... Det va så dyrt så vi köpte bara två ljus som lukta jättegott :) Får ta oss en tur till Profab eller nått imorron och handla lite :) Ska skaffa oss  en liten gran med har vi tänkt oss :D På ica handla vi hem lite vitlöksbröd och två filmer.. Den nya Indiana Jones och En förtrollad jul.. Gammal mysig julfilm :) Så igår kväll myste vi under täcket i soffan med massa tända ljus och två filmer.. blev sent så vi gick och la oss vid ett ungefär.. kunde inte somna så vi låg och prata över en timme om precis allting.. Mest gamla barndomsminnen från julklappar.. Det va kul :D

Ska göra mig iordning lite nu och sen kila bort till Maria och prova lite kläder :) Klockan fyra-sju ska jag jobba.. ska försöka hinna klart med mina danser idag, så blir nog ingen större uppvärming utan bara mata på steg :)

Träning för egen del halv 9 - 10 ikväll också.. Sen blir det hem och mysa med Henrik igen :) han kommer snart hem också skrev han nu.. Slutar inte han halv fyra? hehe..

Har lite kort på kameran ja tänkte lägga in, men datorn har blivit lite konstig så vet inte om ja vågar när inte Henrik är hemma ifall nått skulle gå sönder.. Ja vill inte få skulden haha..

Nu blir det tandbortsning, kanske hörs senare om jag orkar :) Puss ♥

Mys!

När ja hade jobbat klart igår gick ja till Ica och handla lite.. Henrik kom hem igår :) Då blev ja glad.. Vi myste med tacos och film.. Låg och kramades hela kvällen! Va skönt att träffa han igen :) Kikade på Saw V.. Tyckte den inte va så bra faktiskt.. hade ja vart lite tröttare hade ja nog kunnat somna.. men nu har ja sett den också så det är ju bra :P

Ska träna elva, inte sugen alls.. ville bara ligga kvar å sova! blev rätt sent i natt så nu är ja trött.. Kan inte de vi gjorde sist å ja har inte lärt in mig en dans som vi skulle.. hittade inte filmen + att ja inte vart hemma.. så ja hoppas ja lär mig allt fort  :)

Ska göra mig iordning lite nu, får se va som händer idag.. Henrik är ju ledig från skolan så vi kanske hittar på nått :)
Puss

Hem ljuva hem!

Ska åka ner till lägenheten nu.. Ta en dusch och lägga mig framför tvn tills jag ska börja jobba.. Måste vila min rygg känner jag =/ Henrik kanske ska komma hem idag, men det va inte säkert.. om han inte kommer sover jag nog här idag med.. hos mamma och pappa alltså :)

Hörs kanske ikväll.. Puss

Ge mig värme - TACK!

Söndag

Vaknade vid kvart i ett ungefär, i ren panik.. hade haft en sån hemsk dröm! Ja drömde att jag va ute och gick själv så kom det ett gäng med äldre kvinnor som va helt förvrängda i ansiktet och ett huvve längre än mig.. När ja skulle gå över ett övergångsställe så stoppa dom mig och tryckte ner mig på backen och hällde nån frätande vätska på mig.. Sen vaknade jag upp på något behandligshem och kollade mig i en helkroppsspegel.. Hela ja va brännskadad.. jag fick genomgå massa behandligar som skulle lindra brännskadorna lite, men det gick inte.. och det gjorde så fruktansvärt ont när dom stod å smörjde in hela kroppen med nånting..

Ahh usch, det kändes så verkligt! Va nästan tvungen att kolla så ja inte va brännskadad när vaknade.. hjärtat dunka verkligen! hatar att drömma sånna hemska drömmer som känns så verkligt.. inge kul alls!

Har precis ätit mat, ska ta mig en dusch snart.. Henrik fråga om ja ville åka till bengtsfors idag å hälsa på, men ja jobbar ju ikväll så det går inte =/ får se om han orkar pallra sig hem till Åmål istället för vi saknar varandra :) Fick så gulliga sms igår när ja gick å la mig :) mys! ♥

Ska ta kort på det ja köpte i Göteborg också tänkte ja :) Men först blir det duschen! Vet inte va jag har gjort med min rygg heller? Kan inte böja mig framåt för då hugger det till i hela ryggen.. Jag får nog ta det lugnt ikväll när ja ska jobba..

Pumps..

Vill ha nya klackskor.. Röda står högst på listan just nu! Tycker det är skitsnyggt :)
Lite sugen på lila också, tror det hade vart fint det med :)

          

Såg dom här rosa först som ja tyckte va söta men såg att det fanns i rött också..
Tyckte dom va ganska fina faktiskt och inte allt för dyra :)

Framtidsplaner?

Har suttit här och kikat runt lite på internet om floristutbildningar.. Kanske ni tycker låter lite skumt men det är nog nått ja skulle tycka va jätteroligt.. Jag har alltid tyckt om att pyssla med saker och enda sen ja va liten har ja gillat att gå runt i blommaffärer.. Nånstans inne i mig finns de nog en liten småflickedröm där fast ja inte tänkt på det innan :D Och jag kan faktiskt se mig själv om några år i en blomsteraffär :D Det är inte helt omöjligt.. Hitta en skola utanför Västerås som kostar 85 000:- för 40 veckor.. Hmm nej tack! Inga planer på att flytta och pengarna behöver vi inte ens diskutera.. Vet att Lina, min syster, också tycker sånt är jättekul.. kanske nått som ligger i generna? :P vet inte om hon har gått nån liten kurs i Karlstad eller om hon bara har grejat hemma? Jag får nog fråga henne :) Hade vart kul om det fanns nån kurs i Karlstad.. för då hade jag ju kanske kunnat pendla!
Ahh, herregud.. Jag har mina funderingar här hemma! Blev lite sugen på detta nu =) Tycker sånt verkar kul och mysigt! Speciellt på Grönsakslagret här i Åmål.. älskar den buktiken! Hellre en sån mysaffär än typ Interflora som ligger i stan.. Grönsakslagret känns mer personligt på nått sätt :) Åsså luktar det mycket mysigare där :D Känns som man kommer in i en liten skog eller nått, hehe :P

Så det får jag kika upp.. Emilia Larsson, 19 år, jobbar som florist! Låter inte det verkligen som jag? hahah Fan va ja rör.. förlåt, ja är lite trött ;P


Happy!

Vet inte varför, men ja känner mig så glad på nått sätt =) Har en såndär skön känsla! Det är inte helt fel att känna så emellanåt =) Kanske beror på att ja har världens bästa kompisar och en underbar pojkvän?
Ja, så kan det nog va :)

Även fast det är sent så kurrar det i magen och ja måste verkligen stoppa i mig nånting nu innan det bli allt försent.. Längesen ja åt nu...


- Skål

Min pöjk :)

Pratar lite med Henrik på msn.. Han är så go och ja saknar han massor nu! Inte setts sen i onsdags morron när han pussa mig hejdå innan han gick till skolan.. Jag håller tummarna att han kommer hem imorron istället för på måndag :) Då ska vi kramas å mysa hela kvällen!

- Henrik säger:

saknar dig

Mums på han :) Älskar han mest av allt ♥


Lördagskväll

Känner mig fortfarande seg i huvudet och orkar inte göra nånting.. helst av allt skulle ja vilja gå och lägga mig nu och sova tills imorron.. Men klockan är ju bara strax efter nio så det får inte bli än :P

Sitter och tänker på allt julmys som snart drar igång.. Jul på Liseberg hade premiär igår och när vi hämtade nyckeln till lägenheten utanför så såg jag hur mysigt det var med alla ljus å allt.. Ja längtar verkligen till all julstämning nu! Fram med ljusstakar och julstjärnor och mysa runt på stan i mörkret med alla tända ljus :) Köpa julklappar osv osv.. Det är allt nått visst med det där :) Ska verkligen göra det mysigt i lägenheten hemma.. har ju redan röda gardiner i köket, så dom passar ju in perfekt för att få en mysig stämning :)

Sitter och skakar som nått stackars litet djur eller nått.. Ja fryser som fasen! Ska nog ner och sätta mig framför tvn nu under en filt med varm o´boy.. Mm, mums! Så får det bli :)

Lördag!

Idag när vi åkte tåg hem :) Som tur var satt vi mittemot varandra så vi kunde lägga upp våra väskor i stolen brevid oss.. annars hade vi aldrig fått plats :P Självklart gjorde vi oss "hemmastadda" och spridde saker överallt runt oss :P



Ska ta mig en liten powernap nu.. Jag är så fruktansvärt seg! Måste nog även klunka i mig lite vatten också.. ja känner att ja behöver det :P

KORT!

Kort från igår:


Shoppingrundan på stan började vi med sallad på Paprika
Frukosten :)


Efter en runda i affärer sätte vi oss på ett mysigt café..
Blev varm choklad för min del.. det värmde :)


När vi kom tillbaka efter många om och men så gjorde jag
och manuela lite nudlar och fixa till oss.. Här är mitt nya linne
och spetströja :) Kvällens outfit :P


Manuelas outfit, snygging ;)


Sen kom Sofia, Gustav och Minna tillbaka :)

 
Vi tog "röjkort" på varandra.. Och det roliga va att jag lyckades se likadan ut
på båda två.. haha va fult

 
Sofia är hött ;)                                            Minna också ;)


Jag och Minna. Jag glömde kameran i lägenheten när vi åkte så kunde inte
ta några kort när vi va ute och dansa.. tråkigt! Men jag får sno dom av Manuela sen :)

Sjukt rolig kväll detta med!

KORT!

Här kommer bilderna från i torsdags:


På tåget mot götet :)


När vi kom fram va det bara att börja göra
sig iordning och korka upp ;)

 
Gustav ;)                                                       Minna ;)

 
Markus ;)                                                      Frida ;)


Sofia ;)


Sexy mother fuckers ;)

 
Fia och jag :P                                              Jag, Sofia, Manuela och Frida :)


Frida fick den fina idén att jag skulle måla hennes naglar blåa.. Resultatet
blev förjävligt haha.. hon va mer blå utanför än på naglarna.. Gud va vi skratta :D


Jag och Manuela :)


Efter en lyckad förfest åkte vi in till stan :) Frida och Markus!


När vi kom fram gick vi till ett ställe men gick därifrån igen.. Tänkte hitta ett
ställe för att kunna dansa.. men antingen va det privatfester, 23 i åldersgärns
eller stängt.. Kvällen/natten gick vi mest och fick sjukt ont i fötterna.. haha


När vi gått runt lite överallt hamna vi till slut på Mc´donalds innan vi åkte hem..
Gustav fick sin Star Wars gubbe i Happy Meal.. Men eftersom jag sa fel och sa
Star Wash så blev det det han fick heta :D På morronen skriker han: Vart är min Sky washer?
Lite fel där kanske hahah..

Sjukt rolig kväll :D

Galet !!

Kan inte beskriva dessa dagar i Göteborg med ett annat ord än galet.. för det är precis va det har varit :D Har haft så sjukt kul.. Gårdagen kika vi ju på idol till en början och sen kom gustav, sofia och minna lite senare.. Dom kom ikapp oss med drickandet och runt tolv (?) nångång åkte vi taxi in till stan.. Gick till ett uteställe och skaka rumpa ;) Det va riktigt kul :D När vi skulle hem skulle Frida vidare och ja å manuela va tvungna att hoppa av.. och sen skulle vi försöka hitta lägenheten.. efter många om och men så kom vi fram :D Gustav å Minna låg redan och sov.. å ja vet inte va som hände när vi kom dit.. ja å manuela bröt totalt ihop å skratta åt allt å ingenting.. dom hade inte vaknat, så dom borde ha sovit väldigt hårdt.. för fan va vi masa haha :D kom i säng vid fem..

Ställde klockan på tio - tröttast! Bara att pallra sig upp och börja packa.. åkte in till centralen där vi mötte upp Sofia och Anders :) Krama varandra hej då och sen satte vi oss på tåget hem till Åmål vid ett.. tråkigt att säga hej då =( haft så kul dom här dagarna! Vi sov nästan hela vägen hem så det gick fort.. skönt :)
Precis ätit mat.. är hemma hos mamma och pappa! Ja sover här idag för Henrik är ju i bengtsfors så då är det tråkigt att vara själv.. har massa roliga kort att lägga ut så dom ska ja lägga in strax =)

puss

Idol..

Frida kom hit precis innan åtta.. jag och manuela våga inte öppna dörren först när det ringde på dörren haha.. Manuela kolla i titthålet å sa - Det är nån blond tjej.. Åsså kolla jag å såg att det va Frida haha.. Fint besök :D Vi kollar på Idol nu och grejar iordning oss i pauserna.. Ska snart greja håret, vet inte om ja ska ha platt eller våffla det lite? Får se hur det blir :)

Nu ska ja ta ett glas vin, ha en bra kväll.. Puss


Vilket sötiskort jag hitta på mig och Henrik nu :D

Shoppat!

Efter ett nångång åkte vi in till stan.. Ja handlade svarta converse, ett rosa linne, svart spetströja, svarta och lila spetsunderkläder och örhängen :) Tänkte inte handla nått större men det blev allt lite ändå :) Vi åt sallad på Paprika, jättegott.. sen gick vi runt  å kika på stan lite men vi va så sjukt sega så vi satte oss på café och dega i nån timme :) Sen va det dags för Sofia att åka bort till Liseberg och jobba så skulle jag och manuela åka tillbaka till lägenheten.. Men när vi hade kommit halvvägs så kom vi på - Jävlar ja, nyckeln! Så vi fick åka tillbaka så mötte vi upp Gustav, så fick vi den :) Det skulle ju då egentligen ta ca. en kvart att åka till lägenheten, men det tog lite över en timme.. haha ahh herregud, vilket äventyr :P

Ska göra lite nudlar nu och sen börja göra oss iordning.. förfesta framför Idol  =) Sofia jobbar till tio ikväll så hon får komma ikapp oss när hon är hemma igen :) ha en bra kväll, och ikväll ska  vi dansa !!

Pusspuss!
Saknar Henrik :) ♥

Party!

Hade skitkul igår och sent blev det.. mår mindre bra idag å sega som fan är vi.. Men ja tog precis en dusch så då blir man genast mycket piggare ;) Vakna av att Henrik ringde å väckte mig å sa att han skulle åka hem å fråga om vi ville åka in till centralen å hålla han sällskap innan han skulle åka.. men kände det att vi inte hade orken, å vi hade inte hunnit heller :P

Får se va som händer idag, ska iallafall in till stan när vi är redo =) Sofia ska jobba till tio ikväll men jag och manuela får sitta här i lägenheten och förfesta till Idol, för ikväll blir det utgång igen :) Segt att vi ska åka hem redan kl ett imorron, kommer nog va helt döda när vi sitter på tåget :P

Ne nu ska ja torka håret och ta mig en smörgås :) Hörs nog säkert senare igen..
PussPuss

Göteborg ;)

Jag och Manuela tog tåget till götet och hade himla kul på ditvägen :D Gick av och mötte upp Sofia, tog spårvagnen till hennes mysiga lägenhet.. Blev tacos och vin med hennes kompisar Minna och Markus.. håller på och gör oss iordning å sådär nu.. Snart kommer Frida Vernby hit, ska bli så himla kul att träffa henne :D Sen blir det att vi drar ut och dansar.. jag är jättejätte danssugen :D

Nu ska ja greja klart mitt hår! Ha en bra torsdagskväll för det ska vi HAAA :D


Klassfest för längesen :D jag och Sofia!!

Ready :)

Precis packat klart och jag hoppas jag fått med mig allt ;) Manuela kommer hit om tio minuter ungefär, sen går vi bort till Ica och köper lite naturgodis som vi kan ha med oss på tåget :D Efter sju möter Sofia upp oss på Centralen och åker hem till hennes place.. Förfest och mycket kul ska vi ha :D Ha en bra helg om jag inte skriver i götet :)


Jag är lila i vårat lila badrum :D

Torsdag!

Jag och Manuela vakna vid tio ungefär, gick upp och käka frukost och sen cykla vi bort till tågstation och köpte biljetter :) Både dit och hem, blev inte så dyrt som jag trodde.. skönt det :) När vi va klara gick ja bort och städade lokalen eftersom jag inte är hemma imorron.. Sen kila ja bort till ica och köpte sallad :) Fick bli dagens mat! Har precis ätit och sitter å kikar lite på tv.. Ska alldeles strax börja packa lite, vet inte riktigt va jag ska ha med mig.. Men det kommer väl bli en jävla packning som det brukar även om man bara ska va borta några dagar :P

Tänker på Henrik också, hoppas det går bra för han :) Får prata med han sen och se hur det gick, det ska bli kul! Saknar honom :) ♥


Mitt gos! Väldig längesen :D Förra julen tror ja!

HEJ KANIN!

Hitta en så jävla rolig låt.. kanske inte ni tycker men jag och Manuela har våra minnen till denna låten för sisådär två år sen! Ahh helvete va kul :D Filmen va rolig med hahah


Myskväll..

Lite uppdatering här från mig och Manuela :D har inte gjort nått speciellt ikväll.. Manuela kom hit efter nio ungefär.. Sen har vi kikat på tv och suttit här framför datorn å kollat massa roliga youtubeklipp osv.. Bara tagit de lugnt med andra ord :) Har även laddat hem Saw V, men manuela vågar inte kolla så ja får ta och kolla på den när Henrik kommer hem istället :D För ja vågar ju inte kolla själv :P

Får se när det blir läggdags, men gott ska vi sova :D

     
Manuela gömmer sig och petar näsan på min snygga Musse Pigg t-shirt :D

SOLARIUM!

Underbart - enda ja kan säga :) Glömt bort hur gött det egentligen är.. Får nog bli mer av det nu framför,
 i love it :)


Solariet, va iskallt när jag kom in för fläkten stod på..


Men sen blev det skönare när ja stängde av fläkten och fick upp värmen!
(min hud ser skum ut på detta kortet :P)

Besök!

Är som sagt hemma hos mamma och pappa nu :) Fick köttfärsspaj när ja kom hit, sen kika ja lite på tv, provade kläder och klippte å fixa lite :) Blir så bra så :D mamma kämpar på här hemma ;) Klockan sex ska ja sola, det ska bli underbart för ja är så sjukt trött på detta regnet nu! Manuela slutar jobba nio, då kommer hon till mig och sover över där :D Det ska bli kul !! Imorron får vi upp och köpa tågbiljetter för vi gjorde aldrig det idag :P


Myspys med våran pissekatt Caroline :)


Tyllkjolen passade :) Satt och gjorde "kejdan" också .. jävla pill :P


Mamma klipper ut remsorna i t-shirten! Blir allt bra :)

Duktigt Emilia!

Måste ju även skriva att ja inte ätit godis på tre veckor snart :P inte nånting onyttigt faktiskt, förutom lite tårta när vi hade kalas för Lina.. Men när det är kalas är det andra regler som gäller :D Ja känner mig duktig faktiskt, känner inte ens suget efter nånting sött! Och detta går som en dans :D



- Nej jag är inte sugen, inte ens det minsta !

Hälsa på!

Nu ska jag ta mig en promenad hem till mamma och pappa! Mamma har sytt klart en kjol vi ska ha på dansuppvisningen, så ska dit och prova den nu och hoppas på att den passar :) Sen hoppas ja på att ja får mat där för ja orkar inte gå å handla idag haha.. Ska till badhuset och sola också, det va längesen å ja känner att ja börjar blekna lite :P

Nu skrev mamma sms att hon ska ner och handla så hon kunde hämta upp mig på vägen hem.. så då slipper ja gå :P Får ta en promenad till badhuset sen istället då, för ja ville ut å röra lite på mig idag nämligen :P


Måste platta håret innan ja åker med för detta ser inte bra ut just nu haha

haha :D

Vilken stjärna :P Satt å prata med Emelie på msn nyss när hon skicka detta youtube klipp :D Så jävla roligt :D


Ojojoj..

Va trött ja är då.. ja kom verkligen inte upp imorse! Vaknade när Henrik kom å krama å pussa mig hejdå när han gick till skolan.. han åker hem när han slutat idag och åker till Göteborg direkt och är där tills på fredag.. Och imorron åker jag till göteborg och åker hem på lördag! Och under helgen ska han lana med sina kompisar i bengtsfors fram till måndag tror ja han sa.. så nu kommer vi inte ses förens måndag!  Lång tid för våran del, en hel vecka nästan! ojoj, va ja kommer sakna honom :) ♥ Får hoppas det går bra i göteborg för han iaf, han ska ju dit och mönstra inför lumpen!

Gick upp för inte så jättelängesen.. Sofia W ringde mig och det är lite krångel med showen vi ska göra i Borlänge och Karlstad.. Men lösningen verkar bra iallafall, går inte att göra på nått annat sätt..

Ska fixa iordning mig lite och sen bege med till lokalen och städa!
Hörs sen!

Tränat!

Kom hem från träningen för en halvtimme sen ungefär, Manuela följde med och duscha och sen cykla hon hem igen :) nu ska ja också snart duscha, väntar lite bara så ja inte eftersvettas efter ja duschat sen :P

Imorron ska jag och Manuela köpa tågbiljetter till våran göteborgstripp :D Kommer bli så kul, ja längtar verkligen nu :D Då får vi hitta på nått skoj tillsammans, å känner ja oss rätt blir det säkert utgång på fredag :D

Ne nu ska ja duscha, skriver imorron! Natti natti

Plugga!

Henrik har pluggat enda sen han kom hem och sitter med det än, duktig är han :P
Jag själv har kollat på tv och sådär.. Äter lite smörgås nu :) Träning ikväll halv nio - tio som vanligt på tisdagar! Och efter träningen följer Manuela med mig hem för hon ska låna duschen haha :D Dom har inget varmvatten hemma än så hon får ta en dusch här ;)

Hörs säkert senare, annars imorron :) Puss

Nu har vi planer :D

Prata nyss med Sofia lite på msn och då kom ja på den finfina idén att jag och Manuela tar tåget och hälsar på henne i Göteborg över helgen :D Har ju inte blivt av än och Manuela är ledig under helgen så det passar ju perfekt ;) Så som det ser ut nu så åker vi på torsdag vid fem och åker hem på lördag vid fem då med.. Eftersom vi jobbar på söndag så får vi åka hem på lördag så det inte blir stressigt! Och om vi skulle åka på fredag känns det bara som vi är dit och sen vänder direkt.. Så vi åker på torsdag ;) Åhh va kul det ska bli :D :D

Sofia och jag :D


Vi i Scandinavium våren -07
Jag och Manuela har precis dansat klart med alla kändisar :D
På korten efterfestar vi till Arvingarna, SJUKT kul :D

Oh my..

Vet inte va ja ska säga om korten riktigt? Ser fet ut på allihop, haha BLÄ!

    
Jag och Emelie fota till Hc-showen i somras

 
Emelie och Manuela tar kort för Hc-show


Jag också :P


Fotar för Papaya


Fotar för Papaya


Jag, Sofia Navas å Lina när vi "lockade folk" :P


Fotar för dansshowens annons.. Här dansar ja lite ja :P



Hmm?

Va ska ja hitta på tro? Har ganska tråkigt här hemma faktiskt :P Tänkte iofs göra mig iordning lite till å börja med. Sen ser det ganska förjävligt ut här så det behövs städas, men det har jag ingen större ork till.. Ikväll blir det mys med Henrik iaf när ja slutat träna.. För imorron åker han till Bengtsfors direkt efter skolan å sen åker han till Göteborg och är där tills på fredag.. Han ska mönstra nämligen! Så han sover hos sin mormor och morfar i Kungsbacka! Kommer sakna han :) Så ikväll får vi mysa !!

Juste, kom på att jag fick en skiva med Tony igår med massa olika kort.. så det ska ja sätta mig och kika på nu :D


Lite roligt :P

På förfesten i lördags här hemma hos oss så visa Henriks kompis oss ett filmklipp på youtube.. Det va lite kul faktiskt :D Kolla och lyssna riktigt noga på texten!


Kate Ryan - Desenchantee

Dålig uppdatering!

Blev dåligt med upp datering under dagen igår :P men det berodde nog mest på att ja inte hade nån ork att skriva =P Klockan halv ett tränade vi då, gick så bra så! Sen städade ja lokalen.. När ja va klar så följde ja med Henrik till skolan för han skulle hämta några böcker (prov idag) Så det blev en promenad dit :) Konstigt att va i skolan, gick ju bara in nere vid elen.. men ändå, helskumt :P När vi kom hem sen igen laga vi mat å sådär.. Dagen gick fort igår, den bara försvann! Klockan tio fick ja gå ut och lämna en skiva till Emelie, hon hade låst sig ute så hon kunde inte hämta skivor i lägenheten, och hon ska undervisa idag på Karlberg.. haha ja känner igen det där med att låsa sig ute :P inge roligt alls!

Vi gick å la oss vid tolv (?) ungefär..  Va inte trötta för fem öre så Henrik låg å plugga lite till, sen börja han läsa ur en bok med.. Han läste högt för mig asså, åh jävlar va ja skratta! skratta så ja grina hahah.. han läste på olika dialekter å hade världens inlevelse.. ah herregud, det va kul :P Sen orka vi inte ha lampan tänd längre men vi va fortfarande inte speciellt trötta, så han la sig på min mage åsså tulla ja med hans hår :) Sen somna vi till slut!

Henrik kom inte upp till skolan idag heller, hans öga va ännu mer svullet idag.. Men eftersom han har prov så gick han bort för en halvtimme sen ungefär.. Får se om han kommer hem igen efter att han gjort det :)

Idag vill ja nog sola faktiskt, är sugen på det :)

Gomorron!!

Igår jobbade jag och sen när ja sluta gick vi å handla lite.. Kom hem å kolla på tv å sen skräckfilm, usch! Imorse kom inte Henrik iväg till skolan för han hade ont i ögat haha stackarn :P Så han ligger å sover än.. Manuela kom nyss hit så nu sitter vi å viskar så han inte ska vakna :P Träning halv ett med henne och Emelie :) Träning inför alla Hc-shower vi ska va med på och självklart "killshowen" :)

Ska göra mig iordning litte nu så ska Manuela få in å blogga lite eftersom hon inte har fått internet i det nya huset än :D
Hörs senare!

Storm!

Vilket jävla väder det är ute då! Regnar å blåser hur mycket som helst !!

Om en halvtimme ska ja jobba.. jobbar till halv nio! Då kommer Henrik med bussen :) Måste nog handla lite då, har ingen frukost eller schampo.. så ja får väl gå till Ica om inte Henrik orkar :P

Kanske hörs senare.. Puss ♥

One night out !!

Här kommer lite kort från igår!


Henriks kompisar kom vid åtta ungefär :)


Henrik och Jacob myste i soffan :P


Ännu mer mys :D


Simon va också där :)


Gick till Hörnan lite innan tio där vi träffade Sofia och killar från klassen :)


Anton, Anders och lite Johansson :D


Kai va med där ;)


Närbild! Puss på Fia :D


Manuela gjorde toan osäker :D haha


Sen gick vi upp till Johanna där mamma Carina och Emelie också var :D


Fräsh granne dom har som inte torkar upp blod efter sig utanför Johannas dörr! haha blä!


Träffade bröderna Jingfors på HC :)


Emelie fick inte dansa samtidigt hon drack så hon fick stå ensam på sidan =( hahah


Galet på dansgolvet :P


Avslutar med detta otroligt snygga kort på mig, Elin och Manuela!

Hade en skitrolig kväll, jättekul att träffa folk man inte sett på länge! Måste göras om :)

Fest :)

Först kom Henriks kompisar hit så ja satt och drack lite med dom tills Manuela sluta jobba :) Vid halv tio ungefär kom hon hit, fixa sig lite och sen gick vi bort till Hörnan där Sofia var med killar från klassen ;) KUL att ses igen !! Kändes inte alls längesen vi sågs när vi väl gjorde det, men det är ju allt för längesen =/ Så det va kul med en liten "klassfest" på Hörnan :D va massa folk där och vid tolv nångång gick ja, manuela och sofia upp till johanna en sväng och sa hej.. sen följde johanna och emelie med oss till Hc :D Där va det inte så mycket folk, men det va jävligt kul ändå :D Det trodde ja inte en vanlig lördag.. Men ja hade kul precis heela kvällen :D När hc stängde skulle ja hämta min jacka men den va borta! Fick stå där inne å leta som en galning men den fanns inte.. till slut kom hon som står i garderoben å sa: Men här ligger den ju.. Då hade den ramlat ner från galgen, bra koll dom hade.. Men det va ju tur att den kom till reda :D När vi gick därifrån mötte ja upp Henrik, så gick vi hem.. Gick å la oss å somna direkt nästan :)

Henrik fick upp tidigt idag för han skulle med en buss till Bengtsfors tjugo över tio.. För idag är det dop för hans systerdotter Lova! Tråkigt att ja inte kan följa med eftersom ja ska jobba ikväll.. och det går så få bussar så ja fick stanna hemma =/ Han kommer hem ikväll tror ja när ja slutar jobba :) Då blir det lugnt för ja är väldigt trött..

Ska försöka laga nån mat nu också, ätit ett äpple än så länge för vi har ingen frukost :P Så nu ska ja försöka skrapa ihop nått :D Lägger ut bilder snart från gårdagen! 

Juste, måste ju nämna att självaste Peter Forsberg va på Hc igår.. satt i ett hörn med tre vakter och en jävla massa folk runt sig.. Tänkte ta ett kort för å ha bevis men fick inte av vakterna.. Tråkiga :P

Bella bus :)


Hopp hopp :D


Haha fint smiiiile :D


Dansade hela tiden :D gosunge!!

Party :)

Blir fest för min del idag också.. Sofia skicka sms förut och skrev att hon och många i klassen är på Popcorn idag och ska till Hörnan sen.. Så det blir att gå dit :) Sen får ja se vart vi tar vägen.. kanske hc? :)


Bella :)

Cykla bort till mamma och pappa efter fyra ungefär för då kom Bella dit :) Vi lekte å dansade.. Hon är så duktig så! Världens goaste unge :D

vet inte va som händer idag? ja vill inte bara sitta hemma, för det är så tråkigt! Mår bättre idag med..

Popcorn!

Igår va ja, manuela, helen och angelica och kollade på Popcorn :) Trodde att det skulle va bättre än va det va, men det va helt okej ;) Vissa nummer va roliga :D
När ja kom hem kolla ja på Gothika, skräckfilm.. usch den är äcklig tkr ja  :P

Ja å Henrik vakna nuu, halv ett (?) va fasen.. nu blir det frukost.. senare vet ja inte va som händer.. Bella ska sova hos mamma och pappa idag så ja kanske hälsar på dom sen :) Tror Henrik sa att han skulle ut idag? Hmm aja, det märks senare :)

Gött att Lars åkte ur Idol förresten, äntligen!


Promenad!

Ska försöka få liv i Minja nu, får ta oss en liten promenad även fast ja inte har ork.. Men ja måste, vi behöver nog lite frisk luft :) Får gå en sväng längs med vattnet..

Oj, nu kom hon och pussa på mig.. Dags att gå :)

         
Tänk när hon var en sån liten skrutt :) Dagen vi hämtade hem henne,
bara 8 veckor va hon då, gosis :)


Emilia <3 Henrik :)

Är ju den 7e idag, min och Henriks dag :) För idag har vi vart tillsammans i 1 år och 4 månader!

070707 - då blev vi tillsammans :) MYS!


Studenten - 08.. Älskar dig mest av allt :) ♥ ♥ ♥

FREDAG!

Äntligen helg, I love it :) Men har fortfarande inte blivit bättre.. käkar dom dära halstabletterna som ja köpte på Apoteket igår, men det går bara över för stunden å sen när den slutat verka så är det lika illa igen =/ Igår va det sjukt svårt att somna också, jobbigt att andas.. Är ju helt igentät i näsan så gör de ont i halsen när ja andas ur munnen.. Så fick ja panik när Henrik ligger å håller om mig och hör hans flåsande i örat - Jaha, då har han somnat då! Trodde aldrig ja skulle somna, men till slut så :)

Ställde klockan på halv nio och gick upp då.. kvart över nio kom Minja hit.. Ska passa henne idag för mamma och pappa är inte hemma :) Så nu ligger och och sover så sött på en matta ja la fram till henne :) Får ut och gå med henne snart också, hon stod vid dörren förut och gnydde.. Så ja ska pälsa på mig och ta en liten promenad med henne.. Jag behöver nog lite luft också, men mycket kläder får jag ha :)

Ska på Popcorn ikväll också med Manuela, Helen och Angelica ;) Meningen att vi skulle och äta på Hörnan innan, men ja får nog banga det =( Känner mig hur tråkig som helst, men ja orkar verkligen inte.. Jobbigt att bara sitta här så :S Kommer väl störa hela publiken sen när sitter å snorar å hostar! Men så är det..
Jag hatar att vara sjuk !!!


Gomorron! Min otroligt snygga rosa pyjamas med får på ;)


Koka te är det första ja gör på morronen, bra start :)


Kvart över 9 kom Minja på besök, hoppa upp
å kolla ut genom fönstret direkt :P


Sen gick hon och la sig på en matta ja la under fönstret till henne :)
Där va det svalt och skönt tyckte hon ;)

Bajs!

Ja mår inge vidare alltså =/ Va jobbigt att kolla på träningen, även om ja bara va där en halvtimme lite drygt.. Sätt sig i näsan och öronen nu också + att ja fått en jävla hosta.. Skit också!

Nu ska jag och Henrik duscha, sen blir det tv och sängen :) Upp tidigt imorron för då kommer Minja hit, jag ska passa henne :) Så blir inte allt för sent ikväll.. Gonatt!


Lax!

Nån mer än jag som älskar lax? Har blivit lite av min favorit, så himla gott :)
Håller på å steker det nu, blir bulgur och massa grönsaker till.. Sen en kall gräddfils sås med dill, rödlök, citronjuice, salt och peppar! Låter det inte gott? :D Det är det iallafall, är hungrig som fasen! Inte ätit mer än lite fil i förmiddags.. Så det ska bli gott med lite mat :) Mötte upp Henrik så gick vi bort till Nordea.. Sen träffa vi två kompisar till han och dom är och äter pizza nu.. så ja skynda mig hem och började med maten.. Jag är hungriiig :D

Ne nu är maten klar, dags att frossa :D MUMS!


Städat!

När ja väl börjar städa så fortsätter ja bara :P meningen att ja bara tänkte dammsuga.. men sen åkte golvmoppen fram och efter det dammtrasan.. och efter det tog ja vara på disken.. När ja va klar med det såg ja den överfulla IKEA-påsen med nyren tvätt som va tvungen att vikas.. Lika bra och ta den med tänkte ja, så det gjorde ja ;) Så nu är det skinande rent överallt :) Huvudet höll på å sprängas å för å inte tala på halsen. Blev anfådd bara av att ta fram dammsugarn.. Så nu är ja helt slut :P

Henrik slutar halv fyra.. Ska möta upp han så ska vi gå till banken, han skulle hämta ID-kort tror ja :) Sen kanske vi ska kika på doppresent till lilla Lova.. Hon ska ju döpas på söndag :) Jennys dotter, henrik systers alltså :) Får se om ja hinner med dopet.. det är klockan två och bussen går tre =/ Måste åka hem eftersom ja ska jobba.. Så får se hur ja gör, vill gärna med och kika :) 

Ikväll är det final för American Gladiatiors också.. Vi har kollat på det några torsdagar i rad, så det får det bli ikväll efter duschen ;) myspys!


Halstabletter!

Var bort till mamma först och hälsade på henne en sväng :) Pussa på Minja och sen kila ja bort till Apoteket.. Köpte mig Zyx mint halstabletter.. Det är en ny värktablett som lindrar smärta och irritation i mun och svalg, och det är ju precis va ja har.. så nu har ja suttit och sugit på en tablett och det känns precis som ja har vart hos tandläkaren och fått bedövning.. har ingen känsel i tungan, gommen eller svalget.. Får akta så ja inte biter mig, för så illa är det haha.. Men det är ju bara bra, känner inte av det onda lika mycket nu när det är helt bortdomnat :)

Måste verkligen dammsuga här hemma, men ja ORKAR inte.. så jävla tråkigt! Har tvätt som ligger också, måste vikas.. Hitta en minipini silverfisk i sovrummet igår.. Då blev vi äcklade å kände att vi va tvungna å städa idag =) Å när ja ändå är hemma så kan ja lika gärna göra det.. Helst vill ja ju ligga framför tvn å dega, men då blir det inte mycket gjort! Så lika bra å sätta igång!

Får inte va med på träningen ikväll heller.. mamma tyckte de va en dum idé! Skit också, ja hatar å kolla på!!! Speciellt på Emelies träning.. BLÄ!

Ajaj..

Har fått så himla ont i halsen igen, varför får ja det jämt? Det måste ju va nått fel =/ Mamma tycker att ja ska kolla upp det, men ja vill inte det ifall de skulle va nånting.. Med tanke på alla dansjobb vi har fått.. Så ja tror ja väntar, om det inte blir värre alltså.. Skulle inte va kul om ja gick med körtelfeber eller nånting, för det har ju hållt på väldigt länge nu! Ska gå till apoteket och köpa dunderhalstabletter nu.. Så hoppas det hjälper lite iallafall :)

Va sjukt trött idag också.. Va inte min dag igår! Först börja ja gråta för att det gjorde så jäävla ont i halsen, sen åkte min telefon i backen så ja kunde inte sätta på den igen.. Trodde ja skulle va tvungen å köpa en ny, så då börja ja grina igen.. men Henrik va go och hjälpte mig.. Och självklart får han igång den! Då blev ja på bättre humör igen :) ♥ Vi kom inte i säng förens halv ett eller nått.. vi vakna halv tre igen, upp å hämta vatten å sen somna om.. Så idag va ja väldigt trött, sov till kvart över elva eller nånting.. De va skönt :)

Träning ikväll, vill va meeeed! Vill inte sitta å kolla på för att de gör ont i halsen :( Så ja är nog med ändå, får se hur ja känner mig ikväll.. Nu ska ja iallafall göra mig iordning och hälsa på mamma på kontoret, hon är nyfiken på hur mitt hår blev :) Sen blir det apoteket! Ha en bra dag!

Mysdag!

Vi har inte gjort nånting idag.. Henrik har pluggat lite å ja har bara "varit" :) Maten vi gjorde va huur go som helst.. det får de bli mer av ;) Kikat på Bonde söker fru och nu kollar vi på Oskyldigt dömd.. aldrig sett de, men det ska va bra tydligen? Ska fortsätta mysa med Henrik i soffan nu :) Hörs imorron !!

PUSS!


Besöksrekord!

Hade det i förrgår och igår :) trevligt ;)

Kalaskort :)

Har glömt bort att lägga ut kort från kalaset i söndags, när vi firade Lina :) Så enjoy ;)


Fina tårtan ja gjorde :D


Presenterna hon fick av mig! Ballonger, fin påse med
diverse skönhetsprodukter till hår och kropp :) Skrubbsaker osv.


MAKE A WISH ;D


Bella va lika sprallig och glad som vanligt ;)


Joline sprang å gick å sprang å gick :D Överallt ;)


Lina och pojkvännen Erik :)


Bella tyckte det va kul att flyga ;)


Sen kom hon och myste under filten med mig :)

Mysigt kalas.. Älskar när hela familjen samlas :D


Hemma igen!

Kvart över tio sätte vi igång med mitt hår :) Halv ett ungefär va vi klara :P Och ja blev så nöjd så :) Ser naturligt ut.. ville göra det jämt lite ljusare än va ja hade men ändå inte göra så det ser tillgjort ut liksom.. så nu är ja nöjd :) Emma kan det där ;) När ja va färdig gick ja till danslokalen och städade den. Sen kila ja bort till Ica och handlade lite.. Idag ska ja äta lax och bulgur.. mums, det ska bli gott :) Glömde bort att äta frukost imorse så nu är ja hungrig :)
Ska sätta igång med maten nu.. Henrik slutar halv tre tror ja? Han får laga egen mat idag för han tycker varken om lax eller bulgur.. hehe..

När ja vakna imorse kände ja att ja fått sådär jobbigt ont i halsen igen =/ Kände det redan igår kväll när vi gick och la oss.. Hur det va svårt att andas och svälja.. gjorde bara ont! Och idag är det värre.. Va är det för fel på min hals? Hjälper ju inte med halstabletter.. Baah, hoppas det inte blir värre bara =S


Syns inte bra alls när ja tar kort men, det är en förbättring iaf, än va jag hade innan :)

Frissan!

Nu är ja färdig att gå till frissan :) Efter det ska ja hälsa på mamma på kontoret och sen städa lokalen!
Är så glad att det är onsdag, för då slutar Henrik tidigt! Och det är inte långt kvar till helgen.. Onsdagar gör ja inte nånting på, och det är himla skönt =) Hej svej!

Linas Dag!

Idag fyller min syster Lina 23 år :) GRATTIS gummsan, hoppas du får en toppendag :)

www.zeeus.eu Våran nya hemsidan, in och kika :)

Gomorron!

Sådär då va det gjort =)

Igår kila ja bort till frissan, men det hade blivit missuppfattningar så vi hann inte med mitt hår igår :P Men ja fick en ny tid idag =) Kvart i tio.. så idag gick ja upp när Henrik gick upp, uschamejjen.. Nu är ja trött! Kommer sitta som ett vrak i stolen :P Men det ska bli skönt att göra det :)

Jobbade igår också mellan 4-7.. Gick så bra så, men lite osäker på om ja hinner klart med danserna ?? Har bara en gång kvar.. bajs också! Får fråga Sofia om ja kan få ha dom en extra gång om hon inte har mycket kvar på hennes danser :)

När ja hade jobbat klart gick ja hem, åt lite fil och sen iväg till lokalen igen.. Tränade halv 9 - 10.. Blev klara med en dans till så nu är vi klara med två, härligt :) När ja kom hem igen sen så gjorde ja inte mycket alls.. Jag och Henrik duschade och sen la ja mig i soffan och halvsov hela kvällen.. Blev sängen ganska tidigt iaf!

Så nu ska ja göra mig iordning och kila bort till Emma på KAJ :) Hörs senare!

Ojoj..

Blivit utmanad av Sofia W, Ida P och Emma Ljung att skriva 7 sanningar om mig själv.. så ja gör det nu så ja har det gjort :D

♦ Jag har en jävla fobi för armbågar !! Kan inte ta på min egen, definitivt inte andras, tycker t.om det är jobbigt att kolla på en. Nått konstigt jag fick för mig för herrans många år sen, och nu är det som värst :P Så BLÄ för armbågar!

♦ Jag har inte ätit korv sedan jag fick reda på va det egentligen innehåller (om det nu stämmer?) vet inte om ja kommer göra det framöver heller..

♦ Jag älskar verkligen att ge bort saker. Få pyssla med det och veta att den ja ger nånting till bli glad. Roligare att ge än att få!

♦ När jag är på höga höjder kittlas det i fötterna. Är inte direkt höjdrädd men det är nån konstig känsla :P

♦ När det är varmt och jag ska sova så brukar ja "rysa" mig på magen för att det ska bli kallare :)

♦ Jag är OTORLIGT kittlig !!!

♦ Jag började dansa för att min syster gjorde det.. Då var ja ungefär 4,5 år :)

Jag utmanar alla som vill ;)

Tisdag!

Sov länge idag, skönt :) henrik kom inte iväg till skolan så han ligger å sover än :P
men ja fick gå upp och göra mig iordning för klockan ett ska ja till frissan och göra slingor :) mumma!
Ska jobba idag också.. 4-7, och sen träning ikväll halv 9-10.. Så kommer inte va hemma så mycket idag nej.. Längtar redan tills ikväll efter 10 :P hehe..

Nu ska ja äta frukost :) JAG HAR ONT I MAGEN!  =(

Måndag!

Nu ska jag och Henrik ta en promenad till mamma och pappa.. dit och hämta en film vi ska mysa till ikväll =) Ska iväg och lämna en klänning på lokalen innan vi går först.. Ha en myskväll, puss!

Halloween kort


Förfest hos nyckelpigan Johanna :D

          
Manuela va flygvärdinnan Lolita ;)      Hade skitkul :D


Emelie och Micka va äckliga munkar :P


Elin och Emelie körde på ;)

 
Johanna och jag, mycket snyggt!           Lina :)


Träffade Sofia och henne kompisar, mycket trevligt :)

Helgen!

Ahh herregud vilken rolig kväll det va i lördags :D Gick bort till Johanna där det blev folk och förfest ;) Hade skitkul där, och sen drog vi bort till Hc där det va sjukt mycket folk :P Stog i kö en stund där ja höll på å frysa ihjäl, men sen när vi kom in va det bara att rusa ut på dansgolvet å dansa sig varm :D Dansa hela kvällen i stort sett kändes det som.. träffa mycket folk man inte sett på länge och dom flesta va utklädda :D Ahh det va riktigt kul, roligaste gången på Hc.. Lätt :P

Igår va det kalas för min syster Lina :) Så ställde klockan på tolv för att duscha och baka tårta till henne :) Kom dit med tårta, ballonger och presenter.. Hon såg nöjd ut så det va nog en bra dag för henne igår ;) Men måste tillägga att hon fyller den 5e november, men hade kalaset igår :)
När ja kom hem så kika jag och Henrik på film.. Myste framför tvn tills vi gick å la oss.. Sen va det gonatt, senare än va som va planerat.. Skola för han idag, kommer hem vid två tror ja :)
Ska lägga i en tvätt också, tvättkorgen är mer än full nu.. Hoppas att det finns tid bara, annars blir det svårt..
måste städa lokalen också, så ska göra mig iordning nu.. slänga i en tvätt förhoppningsvis och sen gå till lokalen :)

Tänkte lägga ut lite kort också, men datorn är så seg.. får se om ja gör det nu, sen eller nån annan dag :P
Puss ♥

Nyduschad!

Kom precis ut ur duschen :) Ska sätta igång med håret nu, lika bra att börja i tid eftersom det tar så lång tid :P
Prata med Henrik förut och han åker från Bengtsfors nu.. är här kvart i fyra (?) ungefär.. Då ska ja pussa på han :) Och eftersom det blev ändrade planer inför ikväll så blir det förfest hos Johanna istället :)

Ne nu är locktången varm, dags att börja.. PUST!


Ha en bra Halloween ! (Jag in action.. kort från vårat projekt CREEPY)

Fyfan!

Ahh jävlar va ja har rört nu på förmiddan!

Först gick ja till ica å köpte blommor till mamma å pappa för att dom betalar hyran åt mig jämt.. så ja köpte en blommbukett å la en 500 lapp i ett kuvert å cykla upp dit.. å dom är inte hemma utan på hundutställning me minja så ahh.. ja ställde det på bordet iallafall.. sätter mig på cykeln å rullar ner för backen.. vid bommarna kommer ja på: Jävlar, nu har ja glömt de emelie ska låna.. Bara å vända på klacken å kämpa upp för backarna igen.. Hämta den och sen kom ja på att ja va tvungen å handla lite mer till lina imorron, så ja fick gå in och handla igen.. Men nu är ja äntligen hemma haha.. Manuela ringde mig förut å berätta en tråkig grej, helvetes skit :( Vi får va i Åmål idag ändå, blir inget bengtsfors hem till Sofia.. Men men, inget man kan göra åt..

Måste ta och städa lägenheten också, ser förjävligt ut.. Så nu blir det till att ta tag i disken och dra fram dammsugarn!


Ut i det kyliga..

- vädret.. Va frost när jag gick upp förut, kommer nog frysa när ja ska hoppa på cykeln nu :)
Först ska ja gå bort till Ica.. Köpa sturmpbyxor till Manuela och så tänkte ja köpa blommor till mina kära föräldrar för att dom är så snälla jämt :) Dom är i Tidaholm på hundutställning med Minja idag, så det blir nog en glad överraskning när dom kommer hem och ser att det står blommor på bordet :) Ska nämligen ändå dit och hämta en grej som Emelie ska låna ikväll.. Hon kommer bli så hött ;)

Har även lite andra grejer ja ska fixa med innan ja kan sätta mig till ro :P men det får ja ta när ja vart bort med blommorna.. Skriver när ja kommer tillbaks !! Tjipp

Ojdå.,.

Kom in på myspace.. inte vart där inne på ja vet inte hur längesen :P Såg massa gamla kort ja lagt ut där också,
haha.. va längesen de va :P

 
 
 

Jaa, ja säger då det..

Halloween!

Dagen är här som säkert många har väntat på, nämligen Halloween!
Uppe med tuppen är jag idag, vet inte varför men kunde inte sova längre :P Solen lyste in rätt i ögonen på mig också, fyfan.. sånt hatar ja!

Men på bra humör idag iallafall.. 1 november idag! Ikväll blir det utklädnad och fest med nära å kära ;) Ser ja verkligen fram emot.. Ska ta mig en dusch nu och sen göra lite frukost :)

Skriver senare..


!!

Liten kort uppdatering :)
Sitter uppe än fast ja börjar bli lite sömning.. Längtar tills imorron så det blir nog sängen snart så det blir lördag snabbt =) är det iofs redan men, riktiga lördag :P Ska borsta tänderna nu iaf, sen får vi se va ja hittar på :)

Johanna sitter å skickar roliga bilder till mig på msn som hon söker på google.. Här bjuder ja på en..
Vi är övertrötta tror ja, skrattar åt allt :P


RSS 2.0