Fredag - Valborg

Igår kom Henrik och Jenny och hämtade upp mig i stan och sen åkte vi ut till EuroCash för att storhandla ;P När jag och Henrik kom hem till mig lagade vi mat.. Pitabröd med kebabkött och massa grönsaker och lök ;P Det va gott men blev proppmätta! Senare blev det Blooddiamond och vattenmelon :) massa myspys och sen somnade vi ganska tidigt :)

Idag ringde klockan 08.00 men sov kvar en halvtimme ungefär.. Nu har vi käkat frukost och kollar på Nyhetsmorgon ;P Jag börjar om ca. en halvtimme :) ska iväg och ta kort med Tony för annons för Stilmagazinet sen också :)

Idag stänger vi 16.00 så det blir en lite kortare dag :) Ikväll blir det kalaskul hemma hos fröken Westlund med massa goa tjejer :) kommer bli awesome!

HA EN FORTSATT BRA FREDAG ♥


Happy girl

Heldag på Stilmagazinet idag också :D jätteroligt !!

Pratade nyss med Henrik och han är hemma i Bengtsfors nu ;) Och istället för att ta bussen och vara här runt nio ikväll så får han skjuts av snälla Jenny som åker hit nu :D Wihooo !!



HA EN BRA KVÄLL ♥


God morgon torsdag

Idag var jag trött när klockan ringde, riktigt trött =/ Så idag blev det tyvärr ingen promenad.. Men jag får göra det ikväll istället när ja slutat jobba :)

Precis druckit smoothie och nu ska jag sminka mig.. Ikväll kommer älsklingen hem igen :) Lovely!


Brownie ;P

GOD MORGON ♥


God kväll

Ojoj, vilken härlig dag det har varit :) Full rulle på Stilmagazinet men det är jag glad för :) Tiden bara flyger iväg ;P Idag kom även min lärare Jenny på besök och kollade så allt funkade bra :) Det var roligt :)

Jag jobbade till 18.00, hem och städade iordning lite och sen kom mamma och Lina på besök :) Lina tog bort Skrållans stygn från operationen. Så nu kan hon äntligen skippa stygnen och tratten/kragen! Mycket skönt är det, speciellt för henne :)

Vid halv åtta ungefär åkte vi hem till mamma och pappa. Där passade jag på att färga håret så nu är jag mörk, mörkbrun :) I like! Blev även kvällsmat och lite tv-tittande :) Kom hem för en halvtimme sen ungefär så det blev en helkväll hos mor och far :)

Just nu kollar jag på en hemsk dokumentär om de drabbade i Haiti.. Det är verkligen obehagligt att kolla på för dom censurerar ingenting.. Är det en fot som slitits bort så får man verkligen se det också.. Får nog byta kanal nu! FY =/

PUSS ♥


Så där ja

Promenaden är gjord och nu dricker jag smoothie.. Det är verkligen smaskens :D Nu ska jag börja göra mig iordning lite smått, börjar om ungefär 2 timmar, så jag behöver ju inte stressa direkt :P Känns bra det :)




MORGONSTUND HAR GULD I MUN ♥


Tidig morgon

Ser ut som stryk men är ganska pigg ändå. Nu blir det promenad en stund.. Längtar tills jag kommer hem så jag kan äta frukost! För nu kurrar det i magen :)



GO GO GO !!


Önsketänkande

Nu ska jag sova och hoppas att det är +30 och badväder imorgon :)



GOD NATT & DRÖM SÖTT ♥


Jahaaa !!



Nu förstår jag varför besökarantalet och kommentarerna bara strömmat in hela dagen. Kul :D


American Idol



Kollar på American Idol nu :) Får ta duschen efteråt! Topp 20 sjöng precis min favoritlåt som var 2009 :) Vilka goa minnen man får!

I GOTTA FEELING !!


God Kväll

Extraträningen gick kanon :) Nu sitter deras danser och jag hoppas det ser lika bra ut på lördag/söndag då uppvisningen är :) Håller tummarna! När vi var klara efter en timme ungefär stannade jag, Emma och Sofie Skogström kvar en stund.. Tränade på MTV/street danserna och körde galen disco :D Haha, Emma.. Vilken stjärna ;D

 
Emma & Sofie :)

När klockan var ungefär kvart i åtta kom mamma och syster Lina och hämtade mig :) När vi kom hem till mamma och pappa blev det kaffe och kvällsmat, lite tv-tittande och självklart massa skratt :)

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan gosa med Skrållan! Komma i säng i tid idag med så jag kan ta mig en powerwalk imorgonbitti också :) Det gjorde hela dagen idag!

PUSS & KRAM


Överraskad !!

Vad har hänt? :O Idag har det bara trillat in kommentarer från personer jag inte känner. 15 stycken för att vara exakt! Har min blogg publicerats nånstans eller vad är det som har hänt? Haha.. Besökarna har dubblerats och jag har fått massa fina kommentarer. Är iallafall glatt överraskad och ni är välkomna allihopa :) Jag förstår inte så mycket bara varför det exploderade just idag? Haha.. HUR HITTADE NI HIT ?? Nyfiken nu ju :) Svara gärna om ni tittar in igen :)

Kommentarer:

Postat av: Linnéa
vilket otroligt fint hår du har!
2010-04-27 @ 19:33:52
URL: http://linnearitter.blogg.se/

Postat av: Sandra
Fin blogg! =)
2010-04-27 @ 20:56:07
URL: http://ssandrao.blogg.se/

Postat av: ida
snygg blogg du har :)
2010-04-27 @ 14:06:53
URL: http://mylifeasidaa.blogg.se/

Postat av: stella
vilka härliga bilder :D
2010-04-27 @ 18:52:29
URL: http://stellia.blogg.se/

Postat av: Amanda
Vilken fin header!
2010-04-27 @ 11:40:28
URL: http://saraamandalantz.blogg.se/

Postat av: ida
åh, de lät gott!
2010-04-27 @ 12:08:13
URL: http://writtenbyida.wordpress.com

Postat av: Lisanna
FRÅGESTUND NU I BLOGGEN!
du frågar, vi svarar.

kram lisanna :)
2010-04-27 @ 12:42:34
URL: http://liisanna.blogg.se/

Postat av: lukes
Fin header :D
2010-04-27 @ 13:20:51
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Postat av: Rebecca
gött ^^,
2010-04-27 @ 13:59:21
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/

Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska
Tja, allt bra med dig idag? :D
2010-04-27 @ 14:20:37
URL: http://ferhat.blogg.se/

Postat av: ALMA - Foto och kreativitet ♥
Fin blogg! :)
2010-04-27 @ 18:05:06
URL: HTTP://ALMASFOTO.BLOGG.SE

Postat av: Victoria ♥
snygga bilder i headern :)
2010-04-27 @ 18:47:16
URL: http://natdhasis.blogg.se/

Postat av: bbellahh
Vad gott med smoothie! Blev grymt sugen på det :)
2010-04-27 @ 19:32:41
URL: http://bbellahh.blogg.se/

Postat av: Annellisaa
låter gott:)
2010-04-27 @ 21:38:31
URL: http://annellisaa.blogg.se/

Postat av: Mira
Gud vilken fin hund!
2010-04-27 @ 20:06:21
URL: http://mira.blogg.se/

TUSEN TACK & PUSS PÅ ER ♥


Jobb och jobb igen :D

Vart en kanondag idag igen :) Haft mycket och gjort och jag fick sluta halv fem.. Nu är jag hemma och sitter ner en stund innan jag ska iväg igen :) Klockan 18.00 ska jag till danslokalen för att ha sista lektionen med Studentcompaniet :) Ska bli lika roligt som vanligt! Som sagt sista gången ikväll, tråkigt :( buhuu!

När jag har jobbat klart ska jag hem till mamma och pappa direkt :) För just nu är min kära syster Lina hemma så ska dit och träffa henne lite :)

PUSS & KRAM ♥


Lunch

Solen skiner, det är varmt och skönt i butiken, glada kunder som fått lön, bra humör och sms från syster! Hon är hemma i Åmål så ikväll efter träningen får jag träffa henne :) Lovely!



Tuggummibubblor i solen :D

ÅH, VILKEN HÄRLIG DAG, LALALALA ♥


Morgonsmoothie

- Jordgubbar
- Banan
- Clementin
- Apelsinjuice
- Fil
- Vetediet-pulver



SMASKENS ♥


God morgon

Klockan 07.00 ringde klockan och jag steg upp och tog på mig kläder och tog en promenad på 45 minuter ungefär :) Så en bra start på denna dagen med andra ord! Nu har jag hela 2 timmar på mig innan jag börjar :) Skönt! Ska försöka göra något åt mitt fågelbo till hår också, om det inte går får det bli toffs idag :P



FRUKT/BÄRSMOOTHIE NU ♥


Time to sleep

Duschat, gjort flätor så jag är lockig imorgon och hittat Skrållan i tvättkorgen (för andra gången).. Så nu ska jag sussa så jag är pigg imorgonbitti :)



GOD NATT & SOV GOTT ♥


Härlig dag

Det har varit en bra måndag :) Jag och mamma klarade oss ifrån regnet och tog oss en härlig skogspromenad :) När vi kom hem blev det kaffe och kvällsmat :) Sen kollade jag och mamma på Top Model medans pappa tränade :P När det var slut fick jag skjuts hem eftersom Skrållan skulle med :) Jag gick in med henne och mina grejer och sen blev det en sväng till ICA.. Hade nämligen ingen frukost så jag köpte massa frukt/bär, juice och fil så jag kan dricka min goda smoothie på morgonen :)

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket och kolla på American Idol :) Försöka komma upp i tid imorgon så jag kan ta mig en powerwalk innan jag börjar kl 10.00 :) För imorgonkväll är det extraträning med Studentcompaniet så då kommer jag ha varken tid eller ork till det efteråt :) Så morgonpromenad får det bli helt enkelt :)


Mamma fick ont i lilltån, haha :D

PUSS ♥


Promenad

Dagen har varit jättekul och gått fort som bara den :) Kändes som vanligt när jag kom tillbaka igen, härligt :) Nu är jag hos mamma och pappa. Ska ta en långpromenad med mamma nu innan regnet kommer. Känns som det hänger i luften! Så snabba ryck :)

PUSS ♥


Praktik

Igår blev det fillmen 2012 och runt 00.00 somnade vi :) 03.55 ringde klockan och det var bara att stiga upp.. Jag fick skjuts in till Bengtsfors och gick upp till Kim. La mig och sov en timme ungefär och hoppade på bussen 06.15.. När jag kom hem la jag mig och sov en timme till och nu är jag uppe ;P Har precis duschat och fixat hår och smink. Nu ska jag bara dyka in i garderoben och välja kläder :)

Idag börjar 2 veckors praktik på Stilmagazinet :) Ska bli skönt att komma tillbaka dit igen :)

HA EN BRA DAG ♥


Söndag!

Igår åkte jag och mamma upp till Säffle för att jag skulle dit och prata med arbetsgivaren om att eventuellt börja jobba hos dom. För det första så var han 1 timme försenad vilket inte känns ok, men då gick vi till Lindex så köpte jag en tröja ;P Då blev jag iallafall lite gladare :P

När jag kom dit var det en till tjej från Åmål och han sa att vi fick jobbet men ville ha oss som praktikanter i si sådär 6 månader. Så när vi gick därifrån pratade vi lite och både hon och jag var överens om att det inte är något vi vill. Då praktiserar jag hellre någon annanstans om det nu bara är praktik det gäller. Så det gick inte bra igår, tråkigt nog =/


Skrållan igår :)

När jag kom hem blev det käk hos mamma och pappa. Blev lite veling fram och tillbaka om jag skulle till Bengtsfors eller inte men till slut hoppade jag på bussen vid sju :) Åkte till Henrik alltså ;) Under kvällen åt vi lite kvällsmat, fick besök av hans kompis Anders och hyrde film som vi kollade på tillsammans. Men jag somnade och sov precis hela filmen. Inget ovanligt när det gäller mig ;P haha..

Anders sov kvar och när jag gick upp idag så hade han redan åkt. Jag tog mig en ordentlig sovmorgon och sen så har vi inte gjort något speciellt alls idag. Mer än att det kom två killar hit idag som frågade om det var ok att deras helikopter står här för att dom ska åka runt och kolla på några grejer. Sen så sa dom även att vi fick åka med på en tur som tack! Men dom åkte hem och nu fick vi ingen rundtur :( Tråkigt! Jag hade inte tvekat en sekund på att åka med :D Fan va kul! Får hoppas att dom är kvar på torsdag när Henrik kommer hem från Skövde igen :D




Haha, självutlösaren gick inge bra :D

PUSS ♥


Lördag

Igår slutade jag runt två ungefär men var inte hemma förens fyra ungefär :) Tog bussen till Bengtsfors 16.40 och sen åkte jag och Henrik hem till hans syster Jenny :) Där bjöd hon på mat och kaffe och det blev lek och bus med barnen.. Lova, Hilma och Timmy :) Så goa!

Fick skjuts hem till Henrik och då blev det bara mys och sen somnade vi :) Imorse gick vi upp 07.30, underbart för en lördag =/ Men solen skiner och det är varmt ute så då gjorde det inget att komma upp i tid :) 08.10 kom bussen och jag åkte till Åmål.. Så just nu är jag hemma hos mamma och pappa och väntar på god frukost :)

Dom kör mig till arbetsintervjun idag eftersom det inte är i Åmål :) Berättar mer efteråt om det kändes bra ;P Ska iallafall vara där runt 13.00 istället.. för då hinner jag med bussen till Bengtsfors klockan 16.00 :D

Utbildningen :)




Igårkväll





FRUKOST ♥


Spontant !!

Fick nyss ett samtal.. Sen ringde jag ett samtal och nu har jag arbetsintervju imorgon kl 16.00 :D :D :D

SPÄNNANDE !!


Lunch..

Nu har jag lunch och har precis ätit god mat.. Börjar om en halvtimme ungefär :)

PUSS ♥


Inte första gången...

Igår kom Henrik till mig vid kvart i nio ungefär :) Eftersom jag varken hade hängt upp tvätten på tork eller duschat så gjorde vi det tillsammans istället :) Mycket mysigare att duscha med honom också ;P Vi gjorde inget speciellt på kvällen, han käkade marknadsgodiset som jag hade köpt till honom.. Och jag satt brevid och kollade på så snällt och tuggade på mitt äpple :D haha.. ;)

Började kolla på Independence day som gick på tv:n, men somnade innan den tog slut. Somnade ifrån ljus okså, inte bra! Jag vaknade vid 05.00 nångång av att tv:n va på och spelade högt som fan. Så jag gick upp och stängde av och kurade ner brevid Henrik igen.

Nästa gång jag vaknade var klockan 07.38.. FAN !! Försov mig, igeeen.. Jag flög upp ur sängen och kletade på mig smink och drog på mig kläder. Henrik var lika snabb upp han och sprang ner i tvättstugan för att hämta den torra tvätten. Gjorde även lite frukost till mig som jag kunde slänga i mig innan jag gick till bussen. TACK baby, hade inte hunnit annars!

07.59 kom jag iväg och 08.04 var jag på bussen. 1 minut innan bussen rullade iväg.. Genomsvett och kramp i smalbenen för jag gick så fort, haha.. Förstår inte riktigt hur jag kan stressa så mycket? Jag som egentligen är världens segaste.. Aja, skönt jag kom iväg iallafall :P

Så nu är jag på utbildningen och börjar när som helst :) Nu kan jag pusta ut ;P


SNABB.WMF (1270 bytes)SNABB.WMF (1270 bytes)SNABB.WMF (1270 bytes)


PUSS ♥


Vart i skogen

Satte igång 4 tvättmaskiner som står där hemma och väntar på mig :) Sen gick jag hem till mamma och pappa och hämtade Minja. Vi gick till skogen och där sprang-gick-sprang-gick vi ;P Sprang en hel del faktiskt och Minja var jättedukig :) Lite roligt att hon som är skapt för att dra släde väldigt långt flåsade mer än jag :D

Nu ska jag se om det blir något kaffe, annars kilar jag hemåt ;P Hänga upp tvätt i torkrummet och duscha. Sen är det bara att invänta min babe :)





HA EN FORTSATT BRA KVÄLL ♥


Dags att börja..

Nu är jag hemma :) Fick en rolig uppgift förut i skolan, haha.. En sån där jobbig klurig grej :P Men vi klarade det allt till slut :P Jag lägger upp det i bloggen senare så får ni se :P

Nu ska jag slänga i några maskiner tvätt och sen gå hem till mamma och pappa :) Min dagliga dos ;P Blir antagligen långpromenad och sen kaffe efter det :) Fördriva tiden lite så det blir kväll snart :D



Söta Emma & Erika på utbildningen ;) 

MOT TVÄTTSTUGAN!


Lunch

Har lunch nu men börjar om si så där 5 minuter igen :) Va gott med lite mat i magen! Nu på förmiddagen har vi haft föredrag och även kollat på film. Nu ska vi kolla på 3 filmer till och sedan diskutera i grupper :) Är en bra dag med andra ord och solen lyser! Så idag är jag på bra humör ;)

När jag kommer hem ska jag städa iordning litegrann och även tvätta! Har tvättid idag mellan 15-20.00 så jag får passa på när jag har chansen ;P Försöka hinna med en promenad också och ikväll kommer HENRIK :D



NU BÖRJAR VI ♥


Torsdag

Dagen har kommit som jag längtat efter! Nu är det äntligen torsdag och det betyder att min underbara Henrik kommer hem :) Alltid lika mysigt när han är hemma! Ser fram emot en långhelg med min älskling :)

Precis druckit jordgubbs/banan/äpplesmoothie :) Så nu är jag mätt i magen och ska slänga på mig kläder. Ska bli skönt att gå ut i solen såhär på morgonen nu när jag ska till bussen :)



GOD MORGON ♥


Time to sleep

Nu är det dags för mig att sova :) Imorgon kommer min älskling äntligen hem, kommer bli underbart!

GOD NATT & SOV GOTT ♥


Åmåls fotofest

Har ju glömt att visa kom jag på :) Det är fotofest här i Åmål nu, när massa begåvade fotografer får ställa ut sina foton. Och för ett litet tag sen tog jag kort med Tony Berg för hans plåtning. Skulle vara som en covergirl för en klädaffär här i stan. Och idag fick jag syn på mig själv i deras skyltfönster med de andra tjejerna :) Så går ni förbi klädaffären PAPAYA här i stan så får ni se massa olika omslagsbilder :)


Hej och hå

Har haft en bra dag idag :) Gick som sagt till Stilmagazinet och hämtade lite papper dom skrivit på. Sen gick jag hem till mamma och pappa och käka lite mat. Efter det tog jag och mamma på oss massa kläder och tog en timmes promenad i skogen :) Pratade om allt mellan himmel och jord! Skönt att få prata av sig emellanåt med mamsen :)

När vi kom tillbaka hade pappa gjort kaffe och det blev färska jordgubbar och melon till det :) Verkligen gott och en bra kvällsmat :)



Känner att jag har fått tillbaka motivationen till att inte äta godis och andra onyttiga/onödiga saker nu. Vet att jag skriver det ofta och sen är jag tillbaka till samma skit igen, men denna gången känns det lite extra ;) Sommarn är faktiskt snart här och jag hatar att gå runt i bikini om jag inte trivs. Har väl aldrig trivts innan heller men om det vore bikinisäsong i dagens läge hade jag nog stannat inne :P Så nu är jag på gång igen :) Skönt

Och varför inte göra något åt det om man inte är riktigt nöjd? Det är inget man ska skämmas över tycker jag. Jag får alltid höra: Men varför bantar du för? Vadå bantar? Skillnad på att vilja gå ner i vikt och ha mer tränad kropp. Och en mer tränad kropp är det jag vill ha nu ;P Så ni får säga vad ni vill, jag är iallafall motiverad och glad över att jag är det ;)

GO BABY, GO BABY, GO !!


Läppförstorning

Kissie har gått för långt. Hur ser hon ut?



Tror jag med ska göra det asså!



SMACK !!!


Hemma nu..

Varit en intensiv dag på utbildningen idag och vi fick skrivkramp allihopa tror ja :P Men det är bara bra :) Nu har vi gått hälften redan och gått in på fördjupningen.. Så nu är det alltså högre tempo och lite svårare. Vi går in på djupet nu om grunderna vi gått igenom :) Nyttigt!


Jättebra Emilia!
Kan du detta som du besvarat finns alla möjligheter för dig inom Service/Handel!
SNYGGT! Jenny

ÅH va roligt :) Jag älskar utbildningen och ångrar inte en sekund att började :)

Just nu är jag hemma och kollar på That 70's show.. Ska snart byta om och sen gå till Stilmagazinet och hämta papprena jag lämnade in igår :) Efter det går jag hem till mamma och pappa för att hälsa på lite och dricka kaffe :P

PUSS ♥


Svensk vår

Jaa, nu är märker man verkligen att Sverige har en tendens att ha ostabilt väder. Det snöar den 21 April! Och det är inte så lite heller såg jag nu, hoppas det försvinner framåt eftermiddagen och övergår till våran älskade sol istället :)



NU BÖRJAR JAG ♥


Mardröm =(

Hade en hemsk mardröm i natt. Vaknade vid halv två och fick hålla tillbaka tårarna. Hjärta pumpa på som fan och ja va matt i hela kroppen. Va nära jag ringde mamma och fråga om hon va ok för så verkligt kändes det, helt sjukt!

Drömde iallafall att jag och mamma var ute och körde mitt i natten och vi såg knappt vägen. Helt plötsligt kommer det världens gupp som vi flyger över och mamma tappar kontrollen över bilen. Då hamna hon i chock och får panik så hon blev helt stel och bara gasa! Jag fick ingen kontakt med henne och jag försökte nå bromsen men hon bara fortsätte att gasa. Till slut körde vi av vägen och volta ner i en sjö.. När båda hade hamnat under vattnet vaknade jag.. Fy fan, värsta drömmen jag haft i hela mitt liv tror jag.. Har fortfarande en klump i magen :(


Vilken tur att ena min morgonrock är så hel ;)

Nu ska jag göra mig iordning och sen dricka jordgubbs/banansmoothie!

GOD MORGON ♥

 


Träning & jordgubbar

Träningen gick kanon och kläderna satt som dom skulle :) Nu längtar jag verkligen till dansuppvisningen ;) Väldigt tråkigt att det var sista träningen bara :( Är så fruktansvärt roligt och bra träning! Passar mig perfekt och jag har verkligen kul rakt igenom :) Terminen har bara försvunnit upp i rök typ, började vi verkligen i januari? :O

Just nu äter jag färska jordgubbar! Det smakar sommar och det är hur gott som helst :) kan inte sluta fast jag blev proppmätt nu! Men bara bra, då har jag imorgon också ;)




Duschen nu och sen sängen! Pigg och glad imorgonbitti när klockan ringer 06.15! Det skulle även bli en intensiv dag på utbildningen så det är bäst att ladda upp ordentligt med sömn :)

PUSS & DRÖM SÖTT ♥


Skogspromenad och smörgåsrån

Mötte upp Manuela och vi tog en promenad på ungefär en timme i skogen :) Det var härligt! Nu är jag hemma hos mamma och pappa och vi har precis druckit kaffe och ätit smörgåsrån med massa bregottsmör på (det röda) .. Lovely ;P



Nu ska jag hem till mig och packa ner kläderna som jag ska ha på mig på dansuppvisningen. Ska träna i dom idag med MTV/street :) Hoppas allt sitter där det ska och känns bra ;P Men det gör det nog :)

Så nu får jag sätta fart om jag ska hinna pussa på Skrållan lite också :)

HA EN FORTSATT BRA KVÄLL ♥


Powernap

Råkade visst somna en halvtimme ungefär. Men det va faktiskt skönt :P Nu ska jag byta om och kila iväg. Ska in en snabbis på Stilmagazinet också för att skriva på lite papper inför praktiken som drar igång nästa vecka :) Och sen blir det hem till mamma och pappa. Ta mig nått att äta och sen ta en promenad med Manuela i skogen :)


På utbildningen :)

PUSS & KRAM ♥


To do - list

Precis slutat för dagen så nu ska jag snart hem :) Det jag ska göra idag är:

- Ut på långpromenad
- Hem till mamma och pappa och prova kläder till dansuppvisningen
- Skriva upp på mig tvättid som ja fortfarande inte gjort
- TRÄNA! (sista MTV/street träningen)
- Duscha
- Zzzova

Tycker det låter som en helt ok tisdag ;)

PUSS ♥


God morgon

Har precis ätit frukost och nu ska jag snart gå bort till bussen :) Ta ut pengar först så jag kan fylla på busskortet. Vill ju inte åka på 800 spänn idag med ^^ Herregud! Aja.. Fick ett nr av SOLO igår också som jag ska gotta mig med på vägen upp ;)



Och en liten fundering.. Varför lyckas jag nästan alltid nysa när jag precis har tagit mascara? - Klet under ögonen och börja om.. Tröttsamt :P

GOD MORGON ♥


Strawberrys

Käkat jordgubbar och druckit vatten :) Det smaka bra! Nu blir det snabbdusch och sen sängen. Mamma tyckte jag hade väldigt röda ögon förut (va å kolla när jag jobbade) så ja behöver nog sova nu ;P



GOD NATT & SOV GOTT ♥


Raketer nu?

Sista danslektionen med Studentcompaniet idag och alla hade med sig kläder! Blir så bra så :D Fast dom vill ha en extraträning nästa vecka som det brukar bli :) Så tisdag 18.00! Får jag inte glömma :P Älskar att ha tjejerna iallafall, som alltid :)

Just nu vare massa raketer utanför mitt fönster? Missa alla stora men fick med lite iallafall, tyckte det va lite kul haha.. Varför på en måndagskväll liksom? :P Tror det var en present till mig ;)



YEHOO !!


Tu man hand

Nu har jag och Skrållan gosat en massor :) Hon tycker det är skönt att ta av sig den jobbiga tratten och bara mysa :)





KÄRLEK ♥


Dom sprack

Mina blåa mysjeans har spruckit.. Tråkigt :( haha.. Är nog lite för utslitna så det var väl dags!



TRASH


Slutat..

Nu har jag slutat för dagen men sitter och väntar på att få åka hem :) Kurrar lite i magen känner jag så det ska bli gott med lite käk när jag kommer hem.. Måste även försöka komma ihåg att skriva upp mig på tvättid sen. Antar att det inte finns nån tid denna veckan för det är alltid fullproppat :( Men jag måste verkligen tvätta nu.. Speciellt innan helgen!

På torsdag kommer älsklingen hem också :) YES!



JAG ÄLSKAR DIG ♥


Kafferast

Fortfarande irriterad för den lilla incidenten som hände imorse.. BAH! Jag har ingen lust att betala 800 spänn för att jag missat på en jävla bussbiljett! Det skiljer liksom bara 6 kr... 6 kronor !!

Har kafferast nu iallafall.. Längtar tills jag kommer hem! Se om Skrållan lyckats dra av sig tratten? Har hon säkert gjort den lilla skitungen.. Sen så ska jag även förbereda danslektionen till Studentcompaniet. Hoppas jag hinner med en promenad också innan jag börjar jobba. Behövs idag känner jag!

IRRITERANDE !


Som sagt..

Började denna måndagen med ett redigt böter.. När jag kom till bussen imorse sa jag som vanligt: Skolungdom till Säffle.. När jag sätte mig så kom en poliskontrollant fram och bad mig att visa ID! Visst tänkte jag och visade.. Då sa hon: Nej det stämmer inte, du ska inte åka på skolungdom, det gäller bara till den dagen man fyller 20 år. Okej visst, då kan jag betala dom 6kr det skiljer då tänkte jag, men ne-e det gick inte för sig. Jag hade ju ingen aning om att jag inte ska åka som skolungdom eftersom det var en som sa till mig tidigare att jag ska det. Jag har aldrig kollat upp vilken ålder det gäller..

Så hon började skriva på en lapp och jag frågade: Jaha, va händer nu då? Hon: Det blir tilläggsböter på 800kr, så alltså 832kr inbetalt inom 10 dagar! WHAT ?!! "Ja, du får överklaga till Värmlandstrafik för jag kan inget göra. Det är du som resenär som ska ha koll på det här"

Bara att tacka och ta emot.. Vilken jävla grej? Blir så trött.. Att det alltid ska hända mig sånt här? Blir så trött, det är ju inte direkt så att jag försöker mygla med det liksom? 6kr hit och dit och ju ingen stor grej direkt. Eftersom jag inte hade någon koll på det så får jag väl kanske skylla mig själv. Men att dom visar så lite hänsyn visste jag inte. Jisses!


"- DET SKA DU HA KOLL PÅ!"


Vilken tur jag har

Varför inte börja dagen med 832:- i böter? Tycker jag låter som en bra start faktiskt.. Inbetald senast om 10 dagar, jippi!

Berättar mer sen..

SUCK !!!


Åh herregud

Ja bryter ihop på filmen och även nu.. Vilken stjärna :D Hahaha


Andreas Magnusson igår på förfesten :D


Tjoho

Nu ska jag och Skrållan snart åka hem till oss :) Blir dusch och sängen tidigt idag tror jag, börjar bli trött nu känner jag!


Igår..

PUSS ♥


Lite sen igår :O haha

Blev en lång och skön promenad med mamsen :) Det började t.om regna innan vi hann hem! Men då luktade det sommar :) Nu blir det snart kaffe och det ska bli mycket gott!

Manuela skickade precis över lite kort från gårdagen, jisses :D More to come :P






Ahh, fråg mig inte ens? Hahah


Vill ut och gå nu!

Lagade mat till mamma och pappa förut eftersom ingen av dom tog tag i det :P Men det blev gottit :)

Mamma håller på och syr lackhandskar till dansuppvisningen nu, blir aldrig nöjd och hon är nog snart vansinnig.. "Det går ju fan inte" hörde jag nyss :P haha.. Men det går allt till slut får vi hoppas:)



Hoppas hon snart kan lägga det åt sidan så vi kan ta oss en promenad.. Jag vill ut nu, nu, nu och ta en jättelång promenad :) Bästa sättet att spendera denna söndagen känner jag :)

PUSS ♥


Lyckad kväll & söndagsfika

Ännu en förbannat rolig kväll att lägga på minnet :D Förfest hemma hos Emelie med lite folk som senare blev lite för masigt så alla drog runt halv 12 typ :P Några tog taxi till Hc men jag och Manuela tog oss en rask promenad :D Slutade med att min väska gick sönder så ja fick komma på nått smart sätt att använda den ändå. Inge snyggt men det funkade :D hahah..

Jag och Manuela dansade hela kvällen! Va längesen ja hade så roligt på Hc tror jag, fan va kul vi hade :D Men strax innan två fick vi nog och tog vårat pick och pack och drog hemåt ;P

Idag gick jag upp runt halv elva kanske, på med joggingskorna och gick hem till mamma och pappa direkt :) Här blev det fika med mina bröder, Liza, Paola och busungarna Bella och Joline :) Målade lite och sådär :)

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.. Hungrig! Så det ska bli gott :) Kort kommer antagligen senare när Manuela lagt ut dom ;P Nyfiken på va det blev för kort asså, haha :D



Sötnosen Joline i knät :)

PUSS ♥


Åmålsmarknaden

Mötte upp Lina, Sussi och hennes kille Mattias förut :) Gick runt en sväng på marknaden och trängdes bland folk, barnvagnar och hundar.. Som det brukar vara med andra ord :P Men denna gången var det fan storm, helvete va det blåser!

Trots blåsten köpte jag massa godis till Henrik, fylla på kort till mobilen till mig, vin och lösögonfransar på Salong Berit ;P Så nu är jag redo för one night out =) Ska bli roligt !!



BRA SKIT ♥


Min bäbis

Skrållan ligger och sover så gott hos mig.. Vill inte flytta på henne! Men nu måste jag sätta fart om jag ska komma ner till stan nångång :)




HA EN BRA DAG ♥


Påminner

Fortfarande för lite för att jag ska berätta hemlisen ;P Kom igen nu ;)

                

WHO ARE YOU?


Lördagsmorgon

Skrållan somnade på min mage igår och vid 05.00 vaknade jag nångång av att hon var uppe och rörde :P Hon är inte så stabil med tratten runt huvvet än så hon går in i precis allt :P Men hon kom allt och la sig igen och vi vaknade vid 09.00 då min klocka ringde :)

Har precis käkat frukost och nu ska jag snart göra mig iordning och bege mig ner till stan. Lovade ju som sagt Henrik igår att köpa lite marknadsgodis :) En snabbis in på systemet också är ett måste :)

För ikväll blir det fest ;)



PUSS ♥


Går bra!

Det går bra med Skrållan! Har legat och sovit på min mage hela dagen i stort sett med tratt runt huvudet. Den gillar hon inte men har lärt sig allt mer under dagen :) Tyckt så synd om henne, vart helt hjälplös verkligen :( lilla vännen!

Men nu har hon fått i sig lite mat och stapplar inte fram längre :) Går åt rätt håll iallafall :) Är hos mamma och pappa än och jag sover här i natt, så snart jag och Skrållan gå upp och lägga oss :)

Imorgon är det Åmålsmarknaden och jag får ner och kika en sväng :) pratade nyss med Henrik och jag lovade att köpa hem marknadsgodis till han :P Och så måste jag inte på systemet också för imorgon blir det lite partaj är det tänkt :D

GOD NATT ♥


Nervöst

Jag och pappa lämnade Skrållan hos vetrinären och sen åkte vi tillbaka till Åmål igen. Ingen idé att vara i Säffle och strosa runt! Så åker vi tillbaka snart igen :)

Usch, jag gillar inte riktigt att lämna bort henne till nån jag inte känner. Känns inte som dom tar hand om henne utan bara ser det som ett jobb. Självklart är det inte så och dom tar väl hand om henne men det känns ändå i hjärtat att lämna bort min bebis :( Just nu ligger hon nersövd och dom håller på och skär i henne.. Lille gosan!

Henrik skratta åt mig igår när jag sa att jag tyckte synd om Skrållan att hon inte visste vad som skulle hända, men att jag hade berättat för henne.. Han tycker jag är så jålig när det gäller henne! Men det är jag inte, jag är bara en bra mamma ;D Haha..



PUSS ♥


Fredag

Sol, underbara sol :) Håller tummarna att det håller i sig hela dagen! Pappa kommer och hämtar mig och Skrållan om en timme ungefär, och sen drar vi till Säffle för att få Skrållis kastrerad :) Så nu får jag sätta fart om jag ska se nått sådär ut när han kommer :P


Skrållan när hon bara var några veckor :) ♥

ÖNSKA HENNE LYCKA TILL ;D


Keep going

Endast 7 tappra besökare har vågat skriva vem dom är som läser. Helt otroligt, varför är ni så fega? :P Avslöjar inte hemligheten om ni är så lama :P

Ni har tills på lördag på er, kom igen nu ;)

                             


Trötter

Börjar få träningsvärk i magen nu känner jag, härligt :) Precis ätit jordgubbar och nu kikar jag lite på tv:n! Ska snart borsta tänderna och krypa ner under täcket.. Är trött nu, ska bli skönt att sova :)

Imorgon blir det tyvärr ingen skola för min del. Skrållan ska nämligen kastreras klockan 10.00 och när hon är klar så måste jag hålla koll på henne och ta hand om henne eftersom hon antagligen inte kommer vara så kry. Så då måste mamma Emilia vara där och ställa upp ;P


Jag i Karlstad idag :)

SOV GOTT & DRÖM SÖTT ♥


Paolo & Laila

Jämt bara två kortfilmer med dom från idag :)





Heldag i Karlstad

Varit en kanondag :) Jag, Emelie, Mayram, Emma och Erika tog bil upp till Karlstad och vi var där strax innan 10.00 :) 10.30 var det dags för föreläsning med Paolo Roberto! Han berättade om sin kassa uppväxt och om att ha viljan här i livet. Brinner man för något finns det inget som kan stoppa en, osv osv.. Väldigt intressant och han var himla rolig :D

Varning för dåliga mobilkort!



12.00 gick vi till en restaurang och käkade. Jag tog pasta, fläskfilé och gorgonsolasås.. Smakade inte skit om man säger så ;P Sen gick vi runt och kikade på alla utställare och testade lite saker och fick med oss pennor, karameller, broshyrer och sånt hem :) 14.00 var det dags för föreläsning med Laila Bagge. Lika intressant och roligt det :) Hon berättade också om sitt liv och hur hon har lyckats. Hon hade lite samma tänk som Paolo fast deras uppväxt var totala motsatserna nästan, även om hon inte hade det lätt. Men iallafall, riktigt bra dag :)




När det var slut vid 15.00 åkte vi tjejer in till centrum och tog en timmes snabbshopping :) Jag köpte en vit t-shirt/tunika till dansuppvisningen, en svart tight hög kjol och ett svart nagellack :) Lite smått som fick själen att småle lite ;)

Var i Säffle vid 17.00-tiden ungefär.. Där fick jag vänta på bussen en halvtimme och sen var jag hemma :) Halv sju tog jag, mamma och Minja oss en promenad på drygt en timme i kvällssolen :) Mycket skönt!

När jag kom hem blev det situps osv och sen lite fil och musli :) Nu ska jag ta mig en lång och skön dusch och sen äta lite jordgubbar :)

KANONDAG ♥


God morgon

Ingen försovning idag inte.. Så nu är jag vaken :) Eller ja, uppe iallafall! Dags för jordgubbssmoothie och sen Karlstad :)

HA EN BRA DAG (för det ska jag ha) ♥


Who are you?

Vem är DU som läser? Börjar bli nyfiken nu när besökarna stiger!

Skriver du vem du är så berättar jag en smaskig hemlis ;)

                  


God kväll

Det fick bli dryg en timmes promenad i rask takt.. Dock själv eftersom mamma tyckte att det var lite försent. När jag kom hem körde jag lite situps osv och sen fick det bli en lång och skön dusch :) Kollat på Andra Avenyn och idag va det spännande! Nu kramas jag med Skrållan :) Imorgon ska jag absolut inte försova mig för då ska vi till Karlstad med utbildningen :) Är en heldag på universitetet, gå runt och kolla lite på olika utställare och sen även gå på två föreläsningar :) Första är med Paolo Roberto och sen är det med Laila Bagge :) Hoppas på en rolig och givande dag med andra ord :)



SPÄNNANDE ^^


Underbara dag

Haft en kanonbra dag verkligen :) Började inte så jättebra dock eftersom jag lyckades försova mig. Inte första gången jag gör det som ni kanske märkt ^^ Idag vaknade jag 07.35 och flög upp ur sängen i ren panik. Ringde mamma som inte svarade så jag skynda mig att kleta på lite maskara, ge Skrållan mat, slängde ner matsäck och sen småsprang jag till bussen. Var där 08.01, alltså 4 minuter innan bussen gick. Snabba ryck för att vara mig för jag är segast i världen på att göra iordning mig. Skönt att jag kom iväg iallafall för dagen var helt underbar :)

Klockan 09.00 tog vi bilar till Långserud och vidare till Naturbyn. Jättemysigt ställe där vi fick en rundtur i skogen osv. Fanns stugor, bastu, badplats, badtunnor, kanoter, hinderbanor, eldplatser osv osv. Något jag absolut rekomenderar för er som gillar sånt :) Och även om ni inte gillar det så går det att ändra uppfattning när ni kommer dit ;P Kan tänka mig att det är hur fint och skönt som helst under sommaren :)

Vi grillade iallafall korv också.. Emelie var grillmaster och det skötte hon bra :D hahah.. Var iallafall lovely och vi var tillbaka runt halv ett :) Då gjorde vi klart vårat grupparbete och sen tog jag bussen hem 14.50! Emma Lewin skulle också till Åmål så då gick det lite fortare hem när jag kunde sitta och prata med henne :)





Emelie kämpa på med sina bleka korvar, hahah

Nu på eftermiddagen har jag grillat hemma hos mamma och pappa. Årets första grillning, och gott var det :) Sen blev det nån halvtimmes tupplur framför tvn innan Henrik ringde och väckte mig :) Saknar dig baby!

Nu ska jag hem till mig och ta på mig joggingskorna. Avslutar denna fina dag med en långpromenad. Ska försöka få med mig mamma också så jag slipper gå själv :)

SOL, UNDERBARA SOL ♥


Hård träning

Ja, Emelie kör ju inte direkt lugnt med oss :D Fasen va svettigt och varmt det blev idag på träningen! Men det är så jävla gött när man är klar :D Känns det att man har kämpat på bra ;P

Efter träningen gick jag till ICA och köpte tandkräm eftersom jag glömde det tidigare idag när jag handlade.. Har precis ätit lite jordgubbar och nu ska jag ta mig en dusch :) Väntade lite med duschen så jag inte eftersvettas efteråt :P

 Snart börjar American Idol så jag får sätta fart nu och sen krypa ner under täcket :) Och självklart borsta tänderna med min nya goda tandkräm innan :D

GOD NATT & SOV GOTT ♥


Underbara värme

Idag fick vi sluta tre :) Mycket skönt! När jag kom till Åmål tog jag en promenad direkt hem till mamma och pappa. Här var busungarna Bella och Joline och jag har lekt lite med dom ute i solen :) Helt otroligt att man kan gå i tofflor och linne ute nu. Eller iallafall hemma på gräsmattan vid solväggen, blåser nog lite för kallt att gå runt i det :P 

Men jag är iallafall överlycklig att värmen äntligen är här. Hoppas, hoppas, hoppas att det håller i sig ett tag nu för man blir så himla mycket piggare och gladare :) ... Och brunare ;P

Ikväll är det träning för min del som gäller :) Ska bli gött! Känner att jag måste tänka på sommaren -10 lite nu! Mer långpromenader och mindre onyttigt. Att det ska va så jävla svårt? ^^



I WANT MY BODY BACK !!


Ballar ur

Alla börjar bli lite smått övertrötta här på utbildningen tror jag.. Börjar balla ur nu, haha :D Nu ska jag ta mig en bensträckare och stekas lite i solen ;)

LYCKA ♥


Heidi Montag



Förstår inte riktigt hur hon kan ha gjort om sig så mycket? Tycker ni det är samma person?


God morgon

Trött idag, mycket trött!

ZZZZzzz ♥


Alltid lika kul

Tänk att jag alltid går ifrån danslokalen med ett leende på läpparna på måndagskvällarna? :D Det är verkligen sjukt kul att ha dom och det blir bra det här :) De flesta hade med sig showkläderna och det blev ju faktiskt rikgit snyggt ;D I looove den svarta paljettjackan.. Längtar tills min är klar :)


Studentcompaniet hösten -09, Avril - Girlfriend ;P

Nu har jag precis kollat på Bella&Tyra show sen i torsdags :) Nu ska jag borsta tänderna och sen sova! Ska bli så otroligt skönt för huvudet värker :( Buhuu! Hoppas på en kanonbra dag imorgon med mycket sol :)

GOD NATT ♥


Jobba

La mig i mamma och pappas dubbelsäng förut och tog mig en powernap på en timme ungefär.. Det behövdes vill jag lova för nu är jag piggare :) Ska alldeles strax byta om och sen förbereda lite inför kvällens danslektion med tjejerna :) Hört det ryktas om att deras paljettjacka dom ska ha på Billie Jean är lite av en favorit :D Ska bli kul att se sen, för idag ska dom ha med kläderna som ska vara på dansshowen :) Och bara för det så har jag också bestämt mig för att sy upp en likadan ;)



Nu ska jag byta om och göra danssteg :) Hoppas vi hinner göra klart dans nr 2 idag :)

PUSS ♥


Helgen i stora drag

Tänkte jämt dra igenom helgen lite snabbt för er :)

 I fredags åkte jag till Bengtsfors och där blev det lite förfest hemma hos Kim och senare på kvällen åkte vi till Skåpa på 18 års fest :D Dom hade hyrt en lokalen och det var folk överallt.. Det första jag såg när jag kom in var Rebecka Barkström :D Så jag högg tag i henne och vi dansade hela kvällen ;P Sen fick jag och Henrik skjuts hem till honom och vi kom i säng runt 03.00 tänker jag!


Enda kortet jag tog i fredags :D

I lördags tog vi oss en sovmorgon och det blev även lite fika med Henriks familj :) Vid 18.00 tog jag bussen till Åmål och gick upp till Manuela.. Där blev det förfest och söta Helen kom även dit också :) Runt 23.00 gick vi upp till min bror som också hade förfest och det var så trevligt så :) Synd bara att det blev så kort tid =/ Men det får vi göra om nån mer gång :) Sen blev det HC och det var ganska mycket folk faktiskt :) Inte så jätteroligt dock.. vet inte varför men jag var inte så jättesugen på att dansa.. Så vi 3 tjejer gick till Ceylan och käkade. Sen gick jag hem och la mig och soov!

Igår, söndag, rindge klockan 09.00 och jag åkte till Bengtsfors strax innan halv 11.. Trött som bara den var jag men solen gjorde mig på bra humör :) Gick upp till Kim en liten stund där Henrik var och sen åkte vi hem till honom :) Och vi var ute precis hela dagen igår.. Gjorde inget speciellt alls men solade iaf en hel del ;P Mycket skönt !!! Sen så blev det inte så mycket sömn i natt heller då som jag skrev i det tidigare inlägget. Så nu känns det som jag sprunigt in i en vägg med huvudet före, så trött är jag!

Men ikväll ska jag till lokalen och dansa lite med mina goa tjejer :) Studentcompaniet!

PUSS ♥


Ny vecka

Känns att det är måndag asså, trött som bara den. Jag och Henrik somnade runt 00.00 igår och upp klockan 04.00 för att han åkte till Skövde - lumpen! Jag fick skjuts in till Kim strax innan 04.30 och där somnade jag en timme ungefär innan jag skulle med bussen till Åmål 06.15! När jag var hemma vid 07.00 så blev det duschen och stress, stress, stress till bussen 08.05. Och nu är jag i Säffle i skolan.. BAH! Fått fruktansvärt lite sömn med andra ord och det känns.. Ögonen svider en del, skulle vara skönt att slumra till en stund. Men det går inte förstår ni ;)

Berättar mer om min helg när jag kommer hem sen. Orkar inte skriva allting nu! Kan ju iallafall göra er lite nyfikna med att det var fest på fredag och lördag. Jisses.. Tuff helg ;P

Nu är lunchen snart slut :) Precis kommit in, satt ute i solen en stund förut och pratade med Henrik. Så mycket sol som möjligt på min hud är ett måste ;D I like!


PUSS ♥


Fredag

Igår kom min bror Thomas och Paola hem till mamma och pappa :) Drack kaffe och käkade smörgåsrån, mycket gott ;P Vid halv nio kom även Henrik och vi satt och tjöta en stund innan vi fick skjuts hem till mig av Thomas och Paola :) Då blev det duschen, kramkalas och lite film :) Släckte ganska tidigt och somnade i god tid också för den delen :)

Jag vaknade runt 04.00 imorse av att Skrållan var lite så där lagomt smågalen. Sprang runt och härjade i hela lägenheten och hon av sig verkligen inte.. Och sen så har även mina kära vänner kommit tillbaka. Fiskmåsarna! Jävla dretfåglar.. Får nog skaffa öronproppar om jag ska kunna sova tills klockan ringer.. Vid 6.00-tiden hade jag inte fått en blund sen jag vaknade så jag gav upp och satte på tvn.. Låg och kollade lite innan jag steg upp och gjorde mig iordning. Så idag är jag äntligen tillbaka på utbildningen :D

Har lunch nu men drar alldeles strax igång igen. Grupparbete på G ;) Får se vad mycket jag hänger med :)

Ikväll ska jag till Bengtsfors :) I like!

     

YES PLEASE!


Fika

Är hemma hos mamma och pappa nu :) Är här och lånar tvättmaskinen eftersom jag var duktig och försov mig imorse.. Eller jag försov mig inte, jag somnade om helt enkelt och struntade i det hela ;P

Har suttit inlindad i en filt hela eftermiddagen i soffan och kollat på lite Top Model och Förkväll :) Snart kommer min bror Thomas och fina Paola hit och hälsar på.. Ska bli gott med kaffe nu känner jag :)



Och ikväll kommer älsklingen hem till mig. Kramkalas :)

PUSS ♥


Dålig start

I natt somnade jag runt 04.00 :/ Låg och hostade och var klarvaken, kunde verkligen inte somna.. Så jag blev tyvärr hemma idag också :( BAH! Imorgon ska jag dit, hur lite sömn jag än fått!

Sen så hade jag tvättid mellan 07-11.00 idag. När klockan ringde klockan 07.00 så stängde jag av klockan och tänkte: Nu går jag upp om 5 minuter! Men istället vaknade jag 10.20 och då gav jag upp.. Jävla skit! Men men, jag får gå hem till mamma och pappa sen och låna deras maskin :)

Skulle behöva dammsuga också. Får se va mycket jag orkar innan jag börjar hosta! Rethosta är inget att hänga i julgranen om man säger så.. Men det går väl snart över förhoppningsvis :)



PUSS ♥


Trevlig kväll

Va skönt att träffa mamma och pappa igen :) Dom var så bruna och fina såå :) Vi pratade om hela resan och lite uppdaterig om vad som hänt här hemma osv, drack kaffe och åt glass, kollade på kort och det märks att som stortrivdes nere i Dominikanska Republiken :) Nångång ska jag åka dit :) Jättefint verkligen och dom har haft det kanonbra. Glad för deras skull, för en solsemester var dom verkligen värda :)

Jag fick en parfym, en lotion, en jättefin sarong jag kan ha till sommarn och ett fint armband :) Tack mamma och pappa ♥


Jag & mamma.. Känns inte så bra, haha :P

Kom precis hem och nu är Skrållan på bushumör så jag får väl trötta ut henne lite :) Jag är fortfarande inte kry så jag får se om jag orkar upp till utbildningen imorgon.. Tveksamt =/ Hoppas iallafall!

PUSS ♥


Äntligen

Har precis fått ett sms av min kära mor att dom alldeles strax är hemma :) Har precis sätt på kaffe :) Jag har inte ätit något mer än frukost idag så det ska bli gott med lite kaffe och något ätbart när dom kommer hem :)

2 år & 9 månader idag också men älsklingen :) Puss på det


Onsdag

Idag sov jag till halv 12 och det behövdes vill jag lova, mycket skönt :) Gick upp och kokade ägg och tog mig en dusch under tiden dom blev klara.. Sen blev det kokt ägg på knäckebröd och ett stort glas mjölk till det. Smakade mycket bra ;)

Just nu gör jag inget speciellt alls.. Bäddat ner mig i soffan framför tv, men där är det inget att se förutom dåligt barnprogram eller trav.. Så nu ska jag ta mig tid att kolla på Glamourama och ta det lugnt :)

Måste fixa lite med papper och så idag som ska in så det får jag ta tag i senare.. Och ikväll ska jag och hälsa på mamma och pappa som antagligen är pepparkakor nu efter deras solsemester :)



God morgon pussar av Skrållan :)

PUSS ♥


Nattuggla

Klockan är snart 03.00 och jag sover inte än.. Kollat på avsnitt av Bella & Tyra show.. Lite underhållande faktiskt när man själv är inne och läser alla bloggar :P Hoppas Kissie kommer dit som gäst någon gång ;P Skulle vara intressant! Jag har fortfarande inte kollat på dom sista avsnitten av Glamourama men det får jag nog ta till frukosten imorron istället, för annars kommer jag ligga uppe till 06.00 eller nått och det går inte!

Så dags att försöka sova nu även fast jag inte är så trött.. Sovit hela dagen ju! Men mycket sömn är ett måste om man ska bli frisk.. Fylla på vattenflaskan och ställa brevid sängen också, för jag antar att jag kommer ligga och hosta en halvtimme innan jag somnar också.. Som vanligt!



GOD NATT SÖTNOSAR ♥


Vårtecken

Som jag skrev i ett tidigare inlägg:

Våren är inte här förens krokusen vid bommarna i Åmål har blommat ut!




NU ÄR VÅREN HÄR ♥


Hej alla mina fans

Nu har jag varit fruktansvärt dålig på att uppdatera, fy mig! Men nu är jag här igen :) Varning för långt inlägg ;)

Skärtorsdagen var riktigt rolig :D Var hemma hos Emelie Stålhandske på förfest med lite folk och sen kila jag och Manuela bort till HC där det var sjukt mycket folk.. Jag och Manuela dansade hela kvällen och vi kastades runt på dansgolvet bland allt folk. Proppfullt! Vi fråga oss själva om vi verkligen hade hamnat i Åmål? Haha.. Men men, det var iallafall en jätterolig kväll :) Basic Element spelade också men dom kollade jag inte så mycket på.. Dansade mest runt istället ;) När det stängde gick jag och Manuela för lite fyllekäk innan vi sa hejdå och jag mötte upp Henrik som hade kommit till Åmål :) Vi gick hem och la oss hemma hos mig!



Söta Lova i bilen när Henriks syster Jenny körde hem mig i torsdags förmiddag :) ♥


Jag är glad hemma hos Emelie på förfesten ;D

Långfredagen
gick jag och Henrik upp och tog en promenad hem till mamma och pappa. Vi köpte med oss glass och vi satt ute i solen och bara njöt :) Runt fyra-tiden hämtade Robin upp oss och vi åkte till Bengtsfors :) Gick hem till Kim och där blev det bara lugnt hela eftermiddagen/kvällen :) Vi kollade självklart på Talang och jag är så stolt över Åmålstjejerna som gick vidare :D Sweets !! Äntligen får vi se lite discodans i rutan :)



Påskafton blev det middag hemma hos Henrik med hans familj.. Jättetrevligt och roligt att träffa allihopa :) Vi var tillbaka hos Kim runt sju, tror jag (?), då bestämde jag och Kim oss för att grogga lite :) Det var gottit och vi kikade på film och hade det trevligt :)


Henrik och Lova blåser såpbubblor efter påskmiddagen :)

I söndags (Påskdagen) vaknade jag upp och kände hur ont i bihålorna jag fått igen. Febrig och jävlig också så jag bestämde mig för att åka hem till Åmål på kvällen! Sagt och gjort.. Blev övernattning hemma i söndags alltså :) Robin körde hem mig för han skulle ändå till Säffle :) Skönt att slippa åka buss!

Igår
(Annandag Påsk) åkte Robin tillbaka till Bengtsfors och då hämtade han upp mig runt tre och vi gick upp till Kim :) Jag låg mest däckad i sängen hela kvällen igår eftersom jag inte var på topp.. Meningen att jag skulle ta bussen till Åmål imorse 06:15 men jag kom inte upp..

 Så jag fick tyvärr vara hemma från "skolan" idag.. Låg i sängen hela dagen verkligen.. Klädde inte ens på mig innan jag skulle hem så jag låg inrullad i täcket hela dagen alltså.. Var inte direkt sugen på mat heller så det fick bli korv med bröd som älsklingen gjorde iordning :) Jag tog bussen hem till Åmål kl 20.00 och nu är jag alltså hemma :)

Idag kom även mamma och pappa hem till Sverige :) Dom har varit i Dominikanska Republiken sen den 22 mars.. I ungefär 3 veckor alltså! Valt att inte skriva något om det eftersom deras hus stått tomt.. Man vet ju aldrig va det finns för idioter :P Men nu är dom iallafall hemma och jag längtar tills jag får träffa dom imorgon :)

Nu ska jag ta mig en dusch om jag orkar.. Är inte speciellt trött eftersom jag sovit hela dagen i stort sett.. Blir nog hemma imorgon också, tråkigt men sant! Vill vara säker att jag är frisk föst :)

PUSS ♥


Skärtorsdag

Idag är det torsdag - skärtorsdag :D Varför heter det så tro? Iallafall.. Jag och Manuela har vart me varann hela dagen i stort sett och vi har gjort oss iordning och sådär :) Nu är vi klara och dricker vin.. Jag dök in i min garderob och provade precis allt jag ädge.. Är fortfarande inte nöjd men det får fan duga nu.. Orkar inte :P

Nu ska vi gå bort till Emelie på förfest :) Ikväll är det Basic Element på HC! Yehoo, haha :D Hoppas på mycket folk iallafall och en kväll att lägga på minnet ;) Jag och Manuela är på G nu iallafall :D



VI SES I DIMMAN ♥


RSS 2.0