Aj aj aj..

Min fötter är skadade.. sår, blåmärken och värker till tusen! vet inte vad det är vi gör riktigt på danserna, men nått är det iallafall som får fötterna att bli misshandlade :P Samma med knäna, men det visste ja ju sen innan så ja får skylla mig själv när ja glömmer skydd eller benvärmare för att ha på knäna :P

Sitter och tittar på So you think you can dance nu! The biig finale ;D Det är så kul att se! Nästan lite sorligt ju när man vet att det är det sista avsnittet! Dom är så himla duktiga, sitter bara och ryser när dom dansar!

Saknar mitt gos här nu!

Dans, dans, dans :)

Åkte till danslokalen förut och kollade lite när några tränade =) Manuela hade kommit dit lite tidigare så ja åkte dit och höll henne sällskap ;P Det va Danscompaniet som tränade, dom som jag har varannan tisadag! Dom är så duktiga såå ;) Gick hem för att byta om och sådär :) Ska alldeles strax gå tillbaka tror ja.. Jag börjar nämligen halv nio :) Är ju Idol klockan 8a, men ja tror jag väntar och kollar på reprisen på söndag istället :)

Ikväll är det So you think you can dance !! Ska bli kul att se, väntat på det avsnittet en vecka nu :D
Ne, nu ska ja byta om och kila iväg i regnet!

Jag vill ha Henrik här nuuu


Sofia kämpar på ;) She´s gonna love me :D


Hemma igen!

Var med mamma till synoptik och va smakråd, och ja tror allt att ja valde ut dom finaste ;) Hon tog med sig några hem, men ja fick mina favoriter :) va riktigt kul att va där, jag prova med fast ja inte behöver glasögon.. Tycker själv att ja inte passar i det, men en tjej som jobba där valde ut par som hon tyckte ja skulle prova.. haha, ja suck :P

Efteråt följde ja med mamma och handlade lite.. Jag hittade två korgar som vi ska ha på hatthylan, med alla mina locktänger och plattänger osv osv.. Så de blir fint när det blir mer ordning där :) Sen hitta ja rosa tofflor och ett förkläde med blåa blommor på :D Hade velat haft en annan färg på blommorna, men de va det enda som fanns.. Så det fick duga =) Nu är jag hemma, ska inte göra nått speciellt alls.. tror ja ska kolla på en film Manuela tipsade mig om förut som ja har laddat hem =) Ikväll blir det träning 20.30-22.00!




Fanns massa att välja på! Men till slut hitta hon några favoriter :)


Dom söta korgarna :)


Ljusrosa mystofflor som ja länge velat ha :)


Och förklädet : ) Ska ja ha när ja diskar och lagar mat ; )

Synoptik!

Mamma ringde nyss och fråga va ja pyssla med och om ja snart va redo att följa med och kolla ut glasögon till henne :) Självklart är ja det, blev precis klar.. Har pasta som kokar, så ska bara äta det och sen ringa mamsen :)

Henrik ska till Bengtsfors idag och sova där tills imorron.. Ska upp tidigt och göra lite saker :) Men han slutar ganska tidigt imorron så då ska vi mysa hela dan :) Bestämde att vi ska ta en sväng till badhuset! Ska bli gött!

Ne, nu får ja skynda mig! Time to eat!


:(

Har precis kollat klart på P.s I love you.. Och som alla sa så va den sorlig, och ja gråt precis hela filmen.. Den va bra och sorglig på samma gång :P nu får ja torka tårarna och göra mig iordning en gång till :P haha =)

Älskar Henrik mest av allt ♥ Jag är kär !

Nämen hej på er!

Imorse när Henrik gick till skolan vaknade jag inte ens, jag sov som en stock! Och ja sov enda till elva ungefär! Låg och hade en mardröm här på morronen. usch, den va ingen höjdare! Men ja vakna ju som tur va =D Det va så mörkt i rummet och tråkigt väder, så det va nog därför ja sov så länge också :)

Ska snart äta frukost och göra mig iordning lite smått, blir en lugn dag idag! Tänkte sätta mig och kika på P.s I love you när Henrik inte är hemma :P Senare i eftermiddag ska ja följa med mamma och vara smakråd för nya glasögon.. Hon ringde mig igår och frågade om ja ville följa med, så självklart gör jag det :)

Nu blir det fil och müsli med äpplebitar i, mums !!


Bilden är tagen igår kväll när solen börjar gå ner.
Jag älskar hösten när det är sol ute : ) Då syns alla
fina färger på lövena!

Myskväll!

Har verkligen tagit det lugnt ikväll :) Hade missat att Idol va ikväll så jag missade första kvarten, men sen så :) Dom är så duktiga så, har redan mina favoriter ;) Sen kollade jag på en dokumentär på fyran om kvinnor som köpte sig en docka och låtsades att det var deras riktiga bäbis.. Lite skumt =/ Dockorna såg preciis ut som små barn, det va helt sjukt! Hon va väldigt duktig som gjorde dom, men tyckte det såg lite läskigt ut när hon satt och greja med ett huvve som såg precis ut som en riktig..

Nu sitter Henrik ute och äter vid tvn.. ska gå dit och pussa på han nu =)
Gonatt gott folk !!









Alla bäbisar på bilderna är alltså dockor! Erkänn att det är lite läskigt?


Ojoj..

Jaa, Henrik blev senare än va ja trodde.. Han har inte kommit hem än så ja fick tråkigt och sätte igång och dammsög iallafall.. Och när ja va färdig med det och han fortfarande inte syntes till åkte golvmoppen fram, så nu har ja tvättat av golvena också! När ja va klar med det såg ja att vi hade lite disk så ja diska undan det! När han inte kommit hem då heller så börja ja skära äpplen i småbitar och strödde kanel över.. tänkte göra äpplemuffins, men sen när ja skulle ta ut äggen ur kylskåpet så hade vi inga.. Skit också, så det blev inga muffins idag :P
Henrik blir nog glad när han kommer hem och ser att han inte behöver röra ett lillfinger eftersom jag fick tråkigt och städade mer än vad som behövdes :P Han hoppas nog på att jag får tråkigt nån mer dag framöver ;) haha..

Ska nog duscha och så nu innan han kommer och kleta in mitt ansikte i masken jag köpte tidigare idag =)
Det ska bli skönt! Har precis tändt ljus i hela vardagsrummet, är så mysigt så :)
Hoppas Henrik kommer snart  ♥


Toalett-städning!

Om ni har forbier för att städa på toaletten så flytta aldrig hemifrån! Har man inte mamma som är snäll och städa den utan måste göra det själv så får man verkligen inte ha ont av det! Jag har precis städat toan så nu luktar det rent och fräsht och det är skinande rent :) Men ja mår dåligt och skulle kunna duscha i en vecka regelbundet efter detta! Tanken av att folk som vart här och festat och vart fulla och säkert råkat kissa utanför (killarna).. ne, blä va vidrigt! Får koppla bort den tanken när man står på knäna och skurar, för det måste göras och jag är glad att det är gjort! Förra gången gjorde Henrik det, nu var det min tur, så jag är glad att det är hans tur nästa gång! haha, får ta det varannan gång så det blir rättvist! När han kommer hem är det hans tur att dammsuga, det sa han att han skulle göra innan han cykla iväg, så det är bra :D Jag ska nog damma av allt synligt där allt damm syns, t.ex barskåpet, tvn, bord osv.. så ikväll kommer det lukta och se fint ut här hemma hos oss på Lunnegatan :D


Handfatet, skiner så fint så!


Fönsterbrädan är också ren nu!


Och sist men inte minst, toaletten! Behöver tömma
papperskorgen såg jag nu, så nu ska ja hämta en ny påse :D

Badrummet går i lila! Börjat bli lite av min älsklingsfärg :)

Anna Bergendahl

Älskar hennes röst! Hoppas hon går långt för henne vill jag verkligen se mer av !!!
Går inte ens att jämföra orginalet och när hon sjunger, hon är tusen gånger bättre!


Anna Bergendahl - Have a heart
                       eller
Bonnie Raitt - Have a heart
                                                                    - Vem tycker ni?

Körskolan!

Nu cykla Henrik nyss till körskolan =) Ska va där halv sex, va teori eller nånting idag.. inte teroiprov då men nått annat, vet inte riktigt va det va :P Men det får ja reda på när han kommer hem :P haha..

Vi har inte gjort så mycket sen han kom hem från skolan, bara tagit det lugnt! Ikväll blir det nog film och mys framför tvn.. Jag ska kleta på mig ansiktsmasken och tända ljus och bara ta det vääldigt lugnt! Låter väldigt bra om ni frågar mig ;)


Gömmer sig, inte ofta han vill va med på kort :P


Ser ut som ett fyllekort, men det är precis när han
kastar kudden på mig så ja tog kort i farten :D haha
Going !! ♥

Dagens köp!

Köpt på Ofelia:

Svart eyeliner
♥ Rött nagellack
♥ Anti-stress ansiktsmask -Cucumber


Blir en myskväll ikväll =)


Städat!

Manuela kom hit vid halv tolv ungefär : ) När jag va klar så gick vi till stan, köpte biljett till Hc, fest på lördag! Sen gick vi till Ofelia :) Jag köpte nytt rött nagellack, kajal och ansiktsmask! Sen gick vi till danslokalen och ja städade den! Fick lite hjälp av Manuela, så snällt så :D haha.. såg att Sofia hade skrivit en liten lapp till mig så jag gjorde allt som stog på den också! Sen gick vi till Ica, handlade lite mat och nu är jag hemma! Manuela cyklade hem :)

Henrik slutar skolan om en halvtimme ungefär. Då får det bli städning här i lägenheten! Ser förjävligt ut, så nu blir det till att damma och dammsuga och plocka iordning så det ser fint ut :)


I danslokalen :)


Manuela kämpa på ;)


Och ja kämpa på med dammsugarn! Ser gravid ut :P haha

Gomorron!

Idag tog Henrik sig en liten sovmorron, va nog trött efter helgen! Så han gick upp vid kvart över nio ungefär, å ja strax där efter :) Pussa han hejdå åsså cykla han iväg =)
Jag har precis ätit frukost, fil och müsli, mums! Ska alldeles strax göra mig iordning och dra och städa danslokalen..  finns nog mycket att göra där idag eftersom ja inte städade i fredags när ja va i Tyskland! Så idag blir det storstädning :) Efter det ska jag och Manuela göra lite ärenden på stan :P Så ja får sätta fart, på med kläder!


Goaste frukosten :)

Jobbat !!

Gick så bra så när jag jobbade =) det va riktigt kul ;) men det blev allt lite segt att jobba så många timmar, men det gick allt bra =)

Kom hem för en timme sen ungefär.. ätit kvällsmat och duschat =) Nu ska jag och Henrik hitta på nått..
kanske film? eller så går vi och lägger oss.. det märks! Ska borsta tänderna nu iallafall :)

Gonatt !!

Matlagning!

Har precis ätit maten ja lagade :) Blev proppmätt!
Jag stekte kycklingfilé i bitar och så åt vi potatisgratäng till :) va mycket gott! Självklart hacka ja lite grönsaker till ;)
Nu ska ja snart få skjuts ner till lägenheten, ska hem och hämta lite skivor och block och sedan gå till lokalen :)
Jobb idag som sagt, börjar halv fem eftersom ja ska ha två av Manuelas kurser idag :) Och senare ikväll har jag mina egna två! Får se hur många det är med i sista gruppen idag då, hoppas det blir mer än 3 stycken =/

Hörs kanske ikväll om ja inte myser med Henrik istället :)

  

Skönhetssömn!

Ohh ja, denna natten fick ja sova ut minsann! Gick och la mig vid tolv och gick upp vid tolv! Så det blev många goa timmar ja fick sova i natt :) Nu har ja nyss duschat och ätit frukost, ska ner och kika på Idol repriserna som visas nu! Missade i torsdags så får kika på det :) Lovade mamma att ja skulle laga mat sen för dom ska och kolla på fotboll :) Så idag står ja för maten, kyckling och potatisgratäng.. Kommer bli kanon ;)

vet inte riktigt när Henrik kommer hem sen.. igår kväll sa han att han kommer hem så tidigt han kan så vi kan mysa hela kvällen och kolla på film.. men ja ska ju jobba halv 5 - 10 så det sket sig !! Men vi får ta det när ja kommer hem :)

PUSS  ♥

Natti natti !!

Nu ska jag ringa älsklingen och säga gonatt och sen sova! Och det ska bli underbart.
Min nya parfym Gunilla köpte till mig på färjan :) Luktar huur gott som helst :)


Donna Karen New York - Be Delicious 100ml
Köpte ett litet kitt så fick även med kroppslotion och shower gel


Roadtripppp :D

I torsdags gick jag och Manuela en timme tidigare till träningen för att kolla på gruppen som va innan oss, och vi fick våran favorit att kolla på ;) så jävla grym! Sen när det va ungefär 5 minuter kvar innan det va våran tur så hörde ja att min mobil ringde.. Och det va Henrik, han hade försökt att få tag i mig massa gånger.. men till slut svara ja! Han sa att han va i Åmål i lägenheten och undra vart ja va ?! Jag har snart dansträning sa jag.. hade han ju totalt glömt bort! Men iallafall så sa han att han, hans pappa och mamma va tvungen att åka till Åmål för att fixa en grej.. Och då kom hans fin fina idé att jag skulle skippa träningen och springa bort till lägenheten för att följa med till Tyskland !!! Först tveka ja jättelänge för att ja precis skulle träna och att ja inte hade packat eller nånting. men så sa han: Okej bra, då syns vi snart då ;) Så då ändrade jag mig, haha.. så snabbt iväg kuta ja bort till lägenheten där dom stog å vänta på mig.. sprang upp och slängde ner lite kläder och diverse saker som ja skulle ha med mig i en påse and off we went! Hade ju så gärna velat följa med dit men fick ju säga nej eftersom dom inte visste om dom kom hem i tid på söndag eftersom ja börjar jobba halv 5.. Men Gunilla och Pelle ( hans föräldrar ) tänkte till lite och kom på att vi nog skulle hinna med det ändå ;) Så jag fick följa med :D Så vi kom till Bengtsfors vid halv tio ungefär, käka lite och sen börja jag och Henrik kolla på en film men kom på vid elva att det nog va bäst att vi gick och la oss.. så det gjorde vi, somna direkt :) Klockan 03.00 väckte Gunilla oss, på med kläder och ut i kylan! Hoppa in i bilen och börja åka mot Tyskland! 100 mil ner dit med bil, så det blev en jävla roadtripp vill ja lova! På vägen ner sov jag och henrik från och till nästan hela vägen, så det va skönt! Tog färjan över till Danmark - körde genom Danmark - tog färjan över till Tyskland och sedan började vi åka till det stället vi skulle.. när vi väl va framme efter många om och men (svårt att hitta) så möttes vi upp av bilsäljaren.. Om ni inte förstått så va det därför vi åkte till Tyskland, dom skulle köpa en bil :) När vi kom dit (ungefär 18.30) så va det första henrik såg att framljuset va sprucket.. när vi gick ut och kolla på den så va även baklyktan sönder, avgasningsröret va det massa hål i, repor över allt, färgen va matt och sätena innuti va ingen höjdare heller! FAN! Den bilen kunde dom ju inte köpa! Så besvikna åkte vi därifrån! Det va inte ens samma bil som va på bild på internet, för så risig va den verkligen inte.. Det va en oseriös turk som va "försäljaren" så det kanske inte va så konstigt ändå att han lurade dom! Så hejdå på han!

Jaha, då hade vi alltså åkt 100 mil i onödan och hade 100 mil framför oss för att komma hem, PUST!
Vi började åka uppåt igen mot Hamburg, och ungefär 2 timmar därifrån lyckas Pelles kompis som bor i Tyskland leta upp en annan bil på internet så Pelle ringde han.. Och han va jättetrevlig och kunde visa oss bilen redan idag (fredag kväll) .. Så vi stannade och käka och sen börja vi åka dit! Vid 00.00-00.30 ungefär kom vi fram till hans bilfirma och började kolla på bilen.. den va betydligt mycket finare =) så efter lite kollande och provåkning köpte dom till slut den! Mycket bra köp, tusen gånger bättre än den andra dretbilen !!
Jag och Gunilla tog den gamla bilen och Henrik och Pelle den nya! Jag och Henrik hade i uppgift att underhålla så att dom inte somna =) Vi kom därifrån efter ett nångång och då va det bara att börja leta hotell.. vilket va lättare sagt än gjort, fanns inte ett jävla hotell på hela vägen.. åkte in i småstäder och letade och där fanns det huur många hotell som helst, men inget va så klart öppet! Helvete tänkte vi och körde vidare.. vid 03.00 ungefär orkade vi inte åka runt och leta mer så vi stannade vid en mack och tog en powernap i en timme eller nått.. Sen fortsätta vi att leta men nej nej, det fanns inget som va öppet nånstans! + att det va sån sjuuk tjock dimma att vi fick köra 40-50 km/h på en 120km/h väg.. då förstår ni hur svårt det va att se!
Sen blev det svårt att hålla sig vaken vid ratten så vi leta upp en affär som vi ändå skulle handla i dagen efter.. parkerade och Henrik hoppade över till mig och Gunilla till Pelle !! Där sov vi till åtta ungefär! Ingen skönhetssömn på ett mysigt hotell som det va tänkt men, bättre än att sitta halvdöd framför ratten! Sov faktiskt rikgit gött dom tre timmarna!
Affären hade öppet dygnet runt så det va full rulle utanför men vi hörde inte ett ljud =) Täckte fönstet med paraply och låg med nerfällda säten :) När vi vakna dock va det så jävla kallt, hade ingen känsel i fötterna.. men ingen idé att klaga! Vi gick in i affären där vi blev på betydligt mycket bättre humör :D Så nu har jag och Henrik shoppat för några helger framöver ;) äntligen kommer vårat förråd i källaren till användning ;) haha lovely!
Hemresan började vid 08.30-09.00 ungefär.. Jag åkte med Gunilla och Henrik med Pelle även hem :) Fick stanna några gånger och sträcka på benen och vila ögonen lite.. men till slut hamna vi på både första och andra färjan och sen till Sverige :) Jag köpte mig en ny parfym och en foundation på färjan, härligt ;)
På hemvägen stannade vi i Kungsbacka hos Henriks mormor och morfar och åt mat.. Sen åkte vi hemåt :) Var hemma vid halv nio förut ungefär.. Jag blev avsläppt hemma hos mamma och pappa för Henrik skulle åka med tillbaka till bengtsfors.. hade lovat Björn och Anders att komma dit :) Så nu sitter jag här, ont i hela kroppen och förbannat trött! Blir sängen tidigt idag, kommer somna som en stock! Har längtat efter en säng vill ja lova!

Även fast det blev krångel och himla massa bilkörning så ångrar ja inte en sekund att ja följde med :D Blev mycket skratt när Pelle satte igång, ojoj va roligt hahah :D

Så det va "lite kort" om våran helg :D vart kanon! ♥

Bethany Jones - Let me fall!

Sommaren -06 va ja och Manuela One tree hill fans.. Kolla på alla avsnitt osv.. Och en gång när vi va i hennes stuga den sommaren så hade vi brännt en skiva där en låt som "Haley" sjöng i ett avsnitt som vi blev kära i.. och vi spela in oss själva när vi sjöng till den som låter förjävligt.. men fan va kul det är, det är det enda man tänker på nu när man hör den låten hahah.. Den är fin för övrigt men lite svårt att lyssna nu när man bara hör oss!


Bethant Jones - Let me fall

Tar de lugnt!

När ja gick till mamma och pappa så ringde Manne och sa att hon va ute och gick så hon kom också dit :D Vi fick mat och så kolla vi på tv :) sen åkte hon hem en sväng och hämta träningskläder och kom tillbaka! Sen gick vi ner hit till lägenheten! Tar det lugnt innan träningen ikväll, 20.45-21.45! Blir nog lite guitar hero :D längesen nu, haha!


Bye bye baby :(

Henrik, Alex och Larsson gick precis.. kom hit innan dom skulle med bussen :) Henrik å hans föräldrar åker tidigt imorronbitti till Tyskland så nu kommer vi inte ses på hela helgen! Han kommer hem på söndag! Så nu ska ja tillbringa hela helgen hos mina päron ;) Kan va skönt att komma hem dit och få riktig mat och bara ta det lugnt också :D
Kommer självklart sakna mitt gos massa dessa fyra dagar! Eftersom vi ses varje dag så känns det som en evigthet tills det blir söndag! Men det går nog fort :) Har ja nått att se fram emot när ja kommer hem från jobbet på söndag ;) han skulle köpa med nått roligt till mig också sa han, hihi :D

Nu ska ja ta på mig andra kläder och gå upp till mamma och pappa, hoppas ja får mat! Ja orkar inte laga nått idag haha =) Sen kommer Manuela hit och håller mig sällskap innan träningen ikväll =) NICE !!


♥ Älskar dig mest av allt  ♥

Lat?

Njae, men ja orkar inte gå ut med Minja nu :P haha.. ja tog på mig skorna och allt åsså kände ja mina skavsår ja har på hälarna =/ Kan knappt ha skor på mig, så ja får se om ja går ut med henne senare idag :P

Henrik skrev nyss att han snart kommer hem.. han ska med 1 bussen för han skulle hem å greja ?! Hoppas han kommer hem ikväll, annars kommer vi inte ses förens söndag =( får höra va han säger när han kommer hem snart :) ♥

Tyskland tripp..

Henriks mamma ringde igår och fråga om jag och Henrik ville åka med till Tyskland över helgen för dom ska åka och hämta en bil.. Så hon undra om vi ville åka med och hålla sällskap :) Kommer hem på söndag men då ska jag ta Manuelas kurser eftersom hon ska bort över helgen.. Och då börjar jag halv 5 istället för 7.. Så ja vågar inte chansa genom att åka med, kommer bara ha panik hela söndan isåfall + att jag nog kommer va väldigt trött! Är lite tråkigt, hade vart kul! Henrik åker nog med ändå tror ja, även fast jag inte ska med! Men men, så är det.. Jag måste jobba :P Behöver dom pengarna =) Ibland måste man välja bort saker, så det fick ja göra nu :)

Nu ska ja hämta Minja! Långpromenad :)

Skönt..

Var pigg idag också när ja vaknade, det är ju för underbart =) Imorse däremot hörde ja inte ens när Henrik gick till skolan, konstigt.. Ibland sover ja allt bra hårt! Har precis ätit havregrynsgröt, mumma! Är så trött på att äta smörgås hela tiden så nu ska ja börja och äta min egengjorda gröt.. mycket nyttigare och goare för den delen också :)
När ja gjort mig iordning lite så tar jag på mig promenadskorna och hämtar Minja :) Får se om jag beställer soltid idag också, sugen på att sola lite :) Det märks senare! Henrik slutar halv fyra idag, så ja får hitta på lite saker för att fördröja tiden ;P

Berättar om en grej som skulle kunna hända i helgen lite senare.. Orkar inte nu :P

Gonatt!

Kollat på tv och tyckte allt att rätt personer gick vidare till final i So you think you can dance! Dom är grymma verkligen :) Så nu längtar jag till näsa tisdag, kommer bli intressant för dom som inte vet vem som vinner, som vissa andra gör (Manuela och Sofia W) haha

Jaa, gonatt gott folk! Nu ska ja krypa ner brevid Henrik  :) I love it  !!

Lek och fika..

Var kul att hälsa på barnen =) Satt och kolla på barnprogram med Bella och Joline va lika glad som vanligt! Har nog aldrig sett henne direkt ledsen.. Herregud vilken lite solstårle.. haha, skrattar jämt och ständigt :D Och Bella hade sin egna lilla show.. sjöng och dansa för oss, tror det va Ja vill ha blommig falukorv hon sjöng, men "Nått annat vill ja inte ha" va det vi fick höra :D haha going!
Blev fika och prat och sen åkte vi hem vid sju ungefär :)

När ja kom hem förhörde ja Henrik som har prov imorron och han kunde nästan allt utantill, ja förstår inte :P Hade önskat att ja va så lättlärd under mina år på gymnasiet haha =P Sen kolla vi på Idol och Nils, vilken stjärna.. haha han är ju verkligen en livsnjutare :P Har min favorit, hon är verkligen grym :) Nu kollar vi på Vem kan slå Filip & Fredrik.. Sen blir det So you think you can dance för min del.. nervöst idag, handlar om finalplatserna.. ska bli intressant att se :)

Ne nu ska ja gå och masa på Henrik ;D

Wiie..

Har precis kommit hem.. tog en långpromenad med Minja och städade lokalen efter det :) Blev aldrig så att ja gick och lämna henne hemma hos mamma och pappa, mamma va snäll och vänta på kontoret istället :)

På hemvägen gick ja in på Ofelia och köpte mig en ansiktsmask :) Samma som förra veckan, så ikväll ska mysa igen ;P hehe, lovely! Senare i eftermiddag ska ja följa med mamma och pappa och hälsa på mina busungar, systrarna Bella och Joline! Alldeles för längesen jag träffa dom nu känns det som, så det är dags ;) Ska bli kuul !!

Ne, nu blir det mat och vänta på Henrik :) ♥


Joline - lilla solstrålen :) (gammal bild, hon är större nu)


Bella
- trollunge :)

Och jag är stolt faster till dessa små töser ;D ♥

Ändrade planer..

Jopp, henrik fråga nyss om ja kunde komma förbi skolan med en grej vid kvart över tolv ungefär för han har rast då.. Så ja får vänta lite med att hämta Minja så ger ja han de i samma veva ja är ute me henne =) Och eftersom mamma slutar halv ett så går jag och lämnar henne hemma hos mamma och pappa istället :) Kan ja ta en kik på huset också, pappa håller på och målar om och gör det fint hemma.. så ja får dit och se hur det ser ut :)

Tjipp

SUNSHINE!

Idag lyser solen och jag är betydligt mycket piggare idag än dom andra dagarna denna veckan =) Va t.om pigg när Henrik gick upp till skolan å satt å prata me mig innan han skulle gå.. men ja somnade om en timme ungefär så ja gick upp halv tio :) Morronen har bestått av frukost bara än sålänge.. Ska ta på mig och gå och hämta Minja, promenaddags idag också! Är så skönt att gå ut på förmiddan!

När jag vart ute med henne ska ja städa lokalen! Det behövs, va allt dammigt igår såg ja.. Konstigt att det kan bli så lortigt på bara en dag.. för ja städar ju varannan dag! Så det är allt bra att ja går dit så ofta som möjligt så inte alla får astmaanfall för att det är dammigt ;P

Ne nu ska ja borsta tänderna och sen knalla iväg ut i sooolen ♥


Jobbat idag..

Gick så bra så när jag undervivsade =) Är verkligen jättekul, längtar redan tills näst-nästa tisdag då det är min tur igen att ha dom grupperna :)
När ja hade jobbat klart så gick ja hem och va hemma å tog de lugnt en stund tills de va min tur att träna själv.. gick också bra, det va kul :)

När ja kom hem kolla ja på So you think you can dance och fyfan va braa! Ja ryser, det är så kul att kolla på :D
Och nu är det snart läggdags, väntar på att Henrik ska bli klar i duschen bara :)

Hörs imorron, gonatt på er!

Matdags.

Har vart ute och gått med Minja på en långpromenad :) Har nyss diskat.. ska sätta på låtarna som ja ska undervisa till sen och göra lite steg :) sen blir det matlagning..
Ska nog ringa Henrik också och höra om han ska ha mat.. vet inte riktigt när han slutar, tror han skulle få sluta tidigare idag.. men ja vet som sagt inte så ja får ringa å höra ;P

P.s I love you

Eftersom alla pratar om att P.s I love you  är så bra så tänkte ja ladda ner den.. men nu såg ja att det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme för att ladda ner den, så ja får vänta till min käraste kommer hem så han kanske kan ta bort nånting :P Ja vill se den filmen nämligen =) Men vågar inte ta bort nått om inte han är med :P

Nu ska ja hämta Minja :)


Nån som har sett den som rekomenderar den?


Snark..

Ja hjälp va trött ja va idag när ja gick upp.. Kommer knappt ihåg när Henrik gick upp till skolan, kommer bara ihåg att han sa hejdå.. sen tvärslockna ja igen! Men det va skönt :) Hade ställt klockan på tio men vaknade nåra minuter innan.. så då gick ja upp :) Har precis ätit fil och müsli, ska platta håret nu och sen ta på mig myskläder och gå till mammas kontor och hämta Minja.. ut och gå idag också :)

16.00-19.00 blir det jobb idag, äntligen! Längtat att ha dom grupperna =) Så det ska bli kul ;) måste lyssna igenom låtarna lite bara och komma på lite flera steg.. dom lär sig stegen så snabbt ju så det är bäst att ha några på lager ;P Senare blir det träning för min del 20.30-22.00.. Vi har Alex idag, så då är det bäst att rensa hjärnan från allt onödigt och tänka på hans steg.. mycket att hålla koll på vill ja lova :P Men det är kul, bra dans !!

Nu ska ja sätta i plattången och plocka undan lite disk :) hörs sen ♥

Kväll..

Har fixat och trixat lite idag :) hoppas det går vägen, då hade jag blitt glad :)

Kvällen har bestått av tv-tittning och kvällsmat :P Jag och Henrik va på Ica och fyllde på vårat kylskåp lite idag, så nu har jag goo frukost att se fram emot imorron ;P haha.. Henrik blev sjukt hungrig nu så han står i köket och låter.. Ropa nyss:
Kom ut och sitt här! Så det va väl tråkigt att va där själv tänker ja :P får gå dit å se va han grejar med =)

Har legat och läst lite och är i mitten av ett kapitel så ja ska läsa klart de innan det blir läggdags för oss :)

Hörs imorron gott folk, natti !


Hemma igen..

Vart ute och gått med Minja.. Sen gick jag upp till mammas kontor och lämnade henne samtidigt som jag fick hjälp med mitt CV.. Så nu är det färdigt, skönt :) När det va fixat så städa ja lokalen.. Och denna gången blöta jag inte golvet eftersom Alex klaga förra måndan ;) hahah..

Henrik kommer snart hem, då blir det mat.. jag är skithungrig!
Hej hopp !

hahah..

När ja stog på toa och gjorde mig iordning så va fönstret öppet.. Så hör jag två gubbar nere på bakgården som står å pratar om nånting.. Och ja hör att dom nämnde cykel! Så jag kika ut lite i smyg och ser att dom står och kollar på MIN! Sen så sa dom att dom tyckte den va snyggt målad och blablabla.. tjöta om att det är många som målar om sina cyklar å ahh, gud vet allt.. hahah, det va kul :P


Förra året när jag och Manuela måla om våra cyklar :D


Min cykel som jag målade heelt själv för hand! Som gubbarna tyckte va snyggt :D hahah

Ny vecka igen då..

Gomorron alla glada :) Jag har precis pallrat mig upp ur sängen.. Va fruktansvärt trögt att gå upp idag, hade nog kunnat sova bort halva dan om jag fick bestämma.. men det går ju inte :P Ska städa danslokalen idag och om jag hinner ska ja ut och gå med Minja! Är promenadväder idag :) lite småkyligt sådär..

Igår när jag undervisade så gick det jättebra, goa tjejer :) Det tråkiga var att det bara va 3 stycken på den andra lektionen.. Det går ju inte att göra nånting då nästan ju.. Så vi körde bara en timme istället för 1,5.. Ja måste ringa och prata med Sofia, för det här går inte =/

Igår när ja kom hem så kolla ja på tv lite och pussa självklart på min babe som hade kommit hem :) Ja va så trött så ja la mig och läste en stund innan Henrik kom å kröp ner han också :)

Nu sitter ja i världens största blå/vit randiga pyjamas.. Ska äta frukost nu och sen gå mot lokalen :)
Hörs senare

Jobba!

Om en halvtimme ungefär ska jag undervisa :) har två grupper idag! Det ska bli kul ;)

(jag lyckades med sockerkakan) ;D


Jag på vårat projektarbete CREEPY ;)


Baka!

Kolla in i kylen förut och upptäckte att vi hade ett paket med ägg som vi inte rört som går ut imorron! 12 helt orörda ägg! haha så ja passa på att göra en sockerkaka :P Får se om ja hinner göra muffins eller nått liknande sen innan jag drar.. Lika bra att baka ihop nått så man inte bara slänger 12 ägg helt i onödan =P

Henrik kommer hem lite senare, han övningskör hit så han slipper åka buss :) Får se om han hinner komma hem innan jag börjar jobba.. 19.00-22.00 !! Sen ska jag hem och ta det väldigt lugnt! Segt att komma hem så sent på en söndag, men va gör man inte :)

Ska titta till sockerkakan nu så den inte står inne för länge.. Börjar lukta riktigt gott här i lägenheten nu =)


:@

Ja blir så jävla förbannad.. orka va anonym å kommentera massa skit! Kul liv liksom!
Fyfan jävla idioter !! Men fortsätt ni, har du/ni inget bättre för er så varsågod.. Det drabbar bara er själva ändå ;)


Idolrepriser!

Har tillbringat förmiddan med att kolla på Idolavsnitten som gick i veckan.. Eftersom jag måste kila iväg till träningen vid två tillfällen när det bara har gått hälften så hinner jag ju aldrig se sluten.. men nu har ja iallafall kollat på alla =) Nästa program är det dags för slutaudition.. Det är många bra med i år, så ja tror det kommer blir tufft för juryn.. Vissa har dom kanske vart lite snälla mot och skickat iväg dom ändå, men endel är det verkligen höög standard på =) Så det ska bli kul och se vilka som tar sig vidare till veckofinalerna :)

Mina naglar håller på å ta kål på mig! Så fort jag har målat dom och gjort dom fina så försvinner det lika fort.. Blir så för att jag städar lokalen, dansar och diskar varje dag! Och mitt aceton har tagit slut (vet att man inte ska ha det egentligen utan nagellacksremover) men men :P Så jag får sitta och pilla bort det, så dom ser inte allt för vackra ut nu =/ Så det får nog bli så att jag får pilla bort det och sen klippa ner dom och låta dom växa ut igen.. tråkigt nog :( hade faktiskt långa naglar nu! Skit också :P

Nu ska jag gå å kika i köket om det finns nån mat jag kan laga till.. orkar inte egentligen, så det blir nog pasta eller nått i den stilen.. har bandspagetti i skafferiet, så det får nog bli det med nått till :)

Söndag!

Igår när jag hade lagt mig kunde jag inte sova, ja va fortfarande pigg.. så jag låg och läste boken Vägen till stjärnorna fram till klockan tre! Sen va jag trött nog för att somna =) Ett av fönstren här i sovrummet är så sjukt trögt att få igen, bara Henrik som lyckas med det nu det senaste.. Så jag fick sova med öppet fönster i natt! Låg och lyssna på alla galningar som skrek och hade sig påväg hem från Hc.. lite kul, haha :P

Så imorse vakna jag vid nio ungefär av att solen lyste in och att det va en jävla trafik utanför. Aldrig tänkt på det innan eftersom vi alltid sover med stängt fönster.. Men det fick jag höra på idag! Men jag somna faktiskt om, och vaknade inte förens vid elva nångång. Men kände att jag inte orkade stiga upp just då så ja la mig och läste igen :) Riktigt bra bok måste jag säga, går inte att sluta läsa! Men jag blev hungrig så jag fick gå upp och sätta på ugnen och lägga in bröd :) Så nu väntar jag på att frukosten ska bli klar :)

Nu ska jag se om det är nått kul på tvn att fördröja tiden lite med =) Får ringa och höra när Henrik kommer hem, han skulle försöka ta 3-bussen, men det va inte säkert.. men det märks som sagt :)

Nu ska ja göra varm o´boy =) mumma!


Nattuggla.

Oj va klockan blev mycket! Kolla precis klart på filmen Sex and the City! Tyckte den va braa :D Va nog tur att jag kolla själv, för det va ju verkligen en "tjejfilm" :P Henrik hade nog inte orkat sett hela eftersom den va 2,5 timme :P Men nu har jag iallafall sett den och det gjorde jag helt rätt i ;) Nu är det bara Mamma Mia som ska ses också, sen är jag nöjd ;)
Blev sugen på att köpa hem boxen med Sex and the city nu! Jag är nog fast.. japp, så är det!

Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig och snosa! Det värsta är ju då att jag inte är trött än, men klockan är mycket så nu blir det läggdags! Ringde nyss och sa gonatt till min älskling :) ♥

Så gonatt på er, sov sött!


Film..

Efter att Manuela hade åkt hem så satte jag mig och kolla på Lilja 4 ever på tvn.. har inte sett den innan så jag passa på att kolla när den ändå gick =) fyfan vilken hemsk film, ja kände mig verkligen hatisk under hela filmen! Ja blev så förbannad.. usch !! Så ni som inte har sett den, kolla på den! Den va bra, men så jävla hemsk.. usch =/

"Lilja är en 16årig tjej som bor med sin ensamstående mamma någonstans i det forna Sovjetunionen. Hennes mamma har träffat en man som säger att han ska ta dem till Amerika. För Lilja blir dock besvikelsen stor när hennes mamma säger att hon och hennes nya man ska åka till Amerika först och att Lilja ska följa efter senare.

Lilja lämnas ensam, i vård av hennes åldrade moster Anna som omedelbart tvingar henne att flytta till en nedgången lägenhet och att kämpa för att själv skaffa pengar och mat för dagen. Snart hamnar hon i ett träsk av prostitution och människohandel, där den enda vän hon har är en 14årig pojke. Så när Andrej, en ung man som blir hennes pojkvän lovar henne ett nytt liv och arbete i Sverige, kommer in i hennes liv tror hon att hennes lycka är gjord, men för Lilja har mardrömmen bara börjat."

Och det värsta är att det händt på riktigt. En tjej från Litauen såldes som sexslav till Sverige under 90-talet som tog livet av sig genom att hoppa ifrån en bro i Malmö.

Jag mår dåligt när jag tänker på det, och speciellt när jag kollat på filmen! Vilka jävla svin till gubbar det finns! BLÄ!

Men men, nog pratat om det.. Nu ska jag kolla på en annan filmen, närmare bestämt Sexc and the city, the movie =) Hoppas att den är bra så jag kommer på andra tankar än den andra filmen jag såg!



Besök!

Nu är Manuela här =) Vi har kollat på Top Model och sådär =) pratar skit och har de alltmänt trevligt haha..
Sitter å pratar om skolan nu, att det känns så konstigt att inte gå där längre! Är det bara vi som tänker så tro?
haha det känns nästan som det :D suck :P

Händer inget speciellt ikväll, bara ta det lugnt =) Nu ska jag och Manuela  försöka hitta på steg tills morgondagens undervisning! Alltid bra att hjälpa varann :D


TopModel =)


Manuela som är här och hälsar på =)

Top Model 10

Sitter och kollar på reprisen av Top model 10 nu =) har kollat på ett avsnitt men är ett till ja ska se =)
Henrik åkte till bengtsfors för en halvtimme sen ungefär.. hem och greja lite med sitt projektarbete och sådär tror ja han sa =) så jag vet inte vad ja ska hitta på ikväll, för han kommer hem imorron :(
Men jag prata nyss med Manuela så hon kommer hit och hälsar på =) så slipper jag va ensam hela kvällen iallafall :D


Fick Tack-kort igår av Jimmie och Liza =) min bror och hans tjej när dom gifte sig :) ♥

Hej alla glada!

Henrik är duktig och gör skolarbete, och jag gör inte ett dugg :P Legat framför tvn sen vi gick upp och kolla på barnprogram =) Mamma är på danstävling idag och är lagledare.. Hade gärna följt med och hjälp till, men är inte så sugen på att åka med när det är så långt :P Annars hade det vart kul =)

Imorgon ska jag jobba igen, denna veckan gick FORT! Inte alls längesen jag undervisa ju :P Så idag ska jag hitta på lite steg om jag orkar.. annars gör jag det imorron =) hehe..

Ne, om man skulle ta sig en dusch kanske! Japp, så får det bli!


Duktig han är ;P


Gomorron!

Jag och Henrik har precis gått upp.. Lagt in minibaguetter i ugnen så snart blir det frukost :) det ska bli gott! Vet inte vad vi ska hitta på idag, liknande som gårdagen tänker ja.. bara ta de lugnt :) Det märks sen! Nu ska jag ta fram keson och skära tomat!

Ha en bra lördag!

Mys och filmkväll!

Vid sex nångång kila jag iväg till Ica.. Köpte godis och två filmer :) Har bara hunnit sett på en av dom än sålänge.. får se om vi tittar på den andra senare! Är en annan på tvn nu som älsklingen kikar på vilket jag också snart ska göra.. kände att jag ville uppdatare här lite först =)

Som ni förstår så åkte han inte till Bengtsfors utan va kvar här och myste med mig.. Då blev jag glad :D Så kvällen har varit mycket lugn och skön, ska fortsätta med det också =)

Älskar han väldigt, väldigt mycke =)


hemma igen..

Nyss kommit hem :) Städat danslokalen som sagt! dammsög överallt och tog speglarna.. Mamma kom dit en sväng så jag fick hjälp med att hålla dammsugaren.. Jag stog på en stol och mamma höll i den! Jag dammsög nämligen discokulorna som hänger i taket.. haha, det va krångligt men det blev iallafall lite bättre =) va så rädd att dom skulle åka ner, men jag va försiktig :P

På hemvägen regna det, typiskt! Hatar när det regnar! Men det är väl bara att inse, hösten är här =(

Henrik slutar snart tror jag, gött !!


Dansskolans städskrubb :D


Städaaar


Påväg hem igen.. Med mitt fina paraply :D

Skådespelare..

Jag och Henrik satt och kolla på en film med Mel Gibson igår.. Så kom vi att prata på hur det skulle va att va tillsammans med nån som är skådespelare.. Med tanke på allt dom gör! Tänk om Henrik skulle va det och jag ser på alla hans filmer hur han ska vara dödskär i en tjej, dom pussas och gör dittan och dattan.. Jag hade ALDRIG kunnat gått med på det, seriöst :P Visst, det är bara hans jobb men det skulle ändå ta emot att sitta och kolla på det. Kul att gå på filmpremiären och veta att han ska spela förälskad i en annan tjej.. nee, det hade aldrig gått! Så jag får hålla tummarna att Henrik inte blir nån skådespelare ;) haha.. 

       

Fredag!

Underbara helg :D Vet inte vad som händer riktigt.. Henrik kanske åker till Bengtsfors, så jag får se vad jag hittar på om han gör det! Det var inte säkert än så jag hoppas självklart att han stannar hemma med mig :) ♥ Hyr nån film och äter massa onyttigt ;)

Vaknade halv elva idag :O jag vill inte vakna så sent! Men jag glömde ställa klockan igår så det gick som det gick.. men men, det är ju ingen panik egentligen att gå upp.. tråkigt bara när man ser att klockan är så mycket!
Ska ta på mig och sen gå och städa lokalen!

Skrev ju igår att jag skulle sätta mig och vika tvätten. men det orkade ja inte då! och varken jag eller henrik orka det senare heller så IKEA-påsen står fortfarande kvar på golvet med alla kläder i :P får ta tag i det sen istället =) hehe..


Våran goa säng :) Ful färg på väggarna bara, men det ska vi göra om inom kort =)


Nyduschad!

Har nyss kommit ut ur duschen typ :) hårdträning med Emelie idag ;) fan va kul det är, längtar redan till nästa torsdag :D dansen är skitrolig och bra ;) wihoo!

Har inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt typ fram till träningen.. har vart skönt :) Ska gå ut till Henrik i soffan nu :) Han är också nyduschad och go! Mums ;)

Hörs imorron, sov gott!

äntligen :)

Henrik goset slutar om en kvart! Då blir det matlagning.. sugen på pasta idag :)

Älskar dig babe ♥ ♥ ♥


Gammal bild när han lekt me håret :D haha

Juste ja..

Kom på att jag glömt att säga hur det gick för Minja på hundutställningen i Skara =)
Har inte så stor koll på hur det går till så jag snor det min syster skrev i hennes blogg istället :D

Fick ett 1:a pris och i konkurrensen i sin klass så vann hon. Fick även certifikatskvalité. När hon gjorde upp
om bästa tik så kom hon 3a men det var hon som fick certifikatet!

Så det gick alltså jättebra för våran lilla going :) hon är så fin såå =)


Minja med hennes fina priser den 13/9 ;D

så gött!

Promenaden behövdes kände ja :) va perfekt väder att va ute och gå i.. inte för kallt och inte för varmt :)
Gick genom stan, förbi Karlberg, bakvägen mot tågstation och tillbaka till stan igen :) så det blev en bit! känns så konstigt att gå förbi skolan och veta att man inte går där längre.. Såg folk i matsalen osv.. lite sorgligt ändå, men ja är inte avensjuk på dom ett dugg :P Så skönt att inte behöva plugga eller gå upp på morgonen för att gå till skolan.. Så jag ska inte klaga ;) hoho..

Så jag kom precis hem då alltså, innan jag gick in så gick ja ner till tvättstugan och hämta upp tvätten som hängt på tork under natten! Allt va torrt, härligt :) Så nu ska jag sätta mig och vika ALL tvätt, det är inte lite vill jag lova.. tre tvättar! Mörka, vita och färgglada kläder! Men men, lika bra att sätta igång så man har det gjort :)


Bahh = /

Ändrade planer!

Ser man på, solen är framme :D :D Nu blev jag glad, så nu måste jag ut! Ska bara slänga på mig ett par mysbyxer och nån go tröja och bege mig till mammas kontor! Hämta Minja och ta oss en långpromenad :) mums!


Får skynda mig så den inte går i moln! ser mörkt ut där nere!

Good morning sunshine :)

Idag va jag lika trött som igår morse men jag är på bättre humör idag faktiskt. Vet inte riktigt varför men, kändes lite lättare att gå upp :) Sitter och har precis ätit frukost, mycket gott.. Men juicen va ingen höjdare, vi får nog köpa nån goare :P

Vet inte vad som händer idag riktigt! Hade tänkt att ta en promenad med Minja, men det är lite halvtaskigt väder.. Regnar emellanåt och det ser fruktansvärt kallt ut! Så jag stannar nog inne faktiskt!

Träning ikväll med MTV/street :) 20.45-21.45! Var ju inte med förra gången p.g.a min huvudvärk, men ikväll ska jag allt vara med ;) Får nog sätta på låten en gång och se om jag kommer ihåg =) hehe..

Goaste frukosten =)
                                                                                                    Knäckebröd med keso + gurka, jucie och te :)

Underbart!

Ansiktsmasken va verkligen go =) Ska definitivt använda den mer än en gång i veckan, helt klart :)

Har vart en riktig myskväll framför tvn idag.. Jag och henrik kolla på Idol och annat! Go kväll :)
Ska sova nu, skola för han imorron!

                                                   
Sexigt ;) haha            


Kvällsmat, mums :)

Städdag!

Idag har jag och Henrik hyffsat till i lägenheten.. Dammsugit, tvättat och diskat :) Så nu är det rent och fint här igen ;) Henrik är nere och hänger upp den sista tvätten nu, jag orkade inte så han va snäll =)
Vi gjorde jääättego mat förut idag också, mums! Det får det bli mer av :)

Ska duscha nu och sen kleta in mig i min ansiktsmask och sätta mig framför tvn :)
Idol, Vem kan slå Filip & Fredrik och So you think you can dance! Tv-kväll :D mys!

Färdigstädat!

Idag dammsög jag överallt i lokalen! Dansgolvet, trappan,läktaren,toaletten,korridorerna och även omklädningsrummen :) Tvättade aldrig speglarna dock, det tar jag på fredag :)

På hemvägen gick jag in på Ofelia och frågade efter ansiktsmask och dom hade precis fått in dom fast inte hunnit packat upp dom än, så jag fick knalla bak bakom disken och välja och vraka =) fanns olika varianter att välja på som t.ex peeling, skrubb, anti-stress masker o.sv.. Jag valde Anti-stress masken med gurka :)
Så ikväll efter att jag duschat ska jag ge mitt ansikte en liten kur =)

                                               
Mina gula gummi/städhandskar :D                                                             Cucumber + vitamin E Anti-stress mask
                                                                                                                                           Ofelia 20:-

Kallt!

Har nyss gjort mig iordning så nu ska jag gå och stääda!
Det är kallt ute idag så det är bäst att man tar på sig ordentligt! Så idag åker min älsklingsmössa på :)


Mercy!


Katee & Twitch - contemporary till låten Mercy! mums!


Mia Michaels är så himla bra koreograf, jag älskar hennes danser!

Sovit ut!

Idag ställde jag på klockan som vanligt för jag vill inte sova allt för länge, så jag ställde den på halv tio.
Men jag kom verkligen inte upp idag, det gick inte :P Så klockan rindge nog om tusen gånger innan jag gick upp.. Den hann t.om bli halv elva =P Men det va skönt, nu är jag utvilad =)

Hade ingen "mig-dag" igår så jag funderar på att ta den idag istället :D Efter att jag har vart och städat lokalen går jag och köper en ansiktsmask och så drar jag och solar! Henrik kommer nog få en chock när han kommer hem från skolan och får se mig med klet i hela ansiktet :D

Har precis ätit keso smörgås och te.. Det va gott =) Så nu ska jag ta på mig kläder och bege mig till danslokalen :)
Hörs senare!

AJJ!

Efter träningen idag värker mina knän :( Vi snurrar och slänger oss ner på knäna, från stående och slänger oss ner på knäna osv osv. Det syns och känns efteråt vill jag lova.. Har vart med om värre men detta är på gränsen :P

Har precis kollat på So you think you can dance och kvällens favorit va klart "dörr-dansen!" så jävla bra :D

Har borstat tänderna nu så nu ska jag och Henrik snosa :)
Hörs imorrn, gonatt !


Stackars mina knän :(


H&M!

Mitt gos ligger och sover här i sängen brevid mig, han ser så söt ut :)
Jag har precis kollat på TopModel 4! Sett det massa gånger förr men det är alltid lika kul att se när dom fotas osv :)

Satt inne och kika på H&M´s hemsida förut, blev sugen på att beställa dom här röda byxorna. Har velat haft ett par röda ett tag nu så jag får se hur jag gör :)

Träning ikväll, 20.30-22.00, blir kul! Skönt att röra på sig ;)
























Röd byxa från H&M 198:-

Dagens lunch!

Har precis ätit mat :) Blev nudlar med gurka och tomat! Orkade inte göra nått större idag så det
fick bli mat som gick snabbt att laga! Det va kanongott :)

Skulle egentligen på möte imorron, men fick mail om att det blir inställt.. Typiskt!


Snodde bilden på google :P

Hemma igen!

Har precis vart ute och gått en långpromenad med Minja, det va skönt :) Men gick i motvind hela tiden så det blåste så kallt i ansiktet så det sved i ögonen :P Så vi fick gå fort på slutet :D När jag kom hem så springer Henrik in i lägenheten, hade vart och ätit pizza på rasten =) men han gick lika fort igen, han slutar halv fyra, jag väntar =) Ska passa Minja sen igen, dom ska passa Bella och Joline nämligen :)

Får se om jag beställer soltid sen, lite sugen på det faktiskt! Men måste gå dit då, mindre sugen på det eftersom jag nyss va ute och gick i kylan.. får se om jag väntar tills Henrik har slutat så jag kan cykla, om jag hinner med det idag alltså!

Nu ska jag dricka te och kolla på tv! Snart Desperate Housewives, dom har börjat att visa det på femman nu om dagarna! Repriser då såklart, men det är några avsnitt man missat, så det är kul att kolla på =)


Mammas kontor :)


Minja innan vi gick ut :)


Och när vi kom tillbaka, goset blev trött :) ♥


14:15 tror jag det börjar :)

Träningskläder!

Nu är jag redo att gå till kontoret och hämta Minja =) Dags att ta oss en långpromenad i det KALLA vädret! Får se till att gå fort så jag får upp värmen :)

Hoppas det löser sig Emelie, krya på dig =)

 Dags att gå :)

Müsli med frysta blåbär och hallon!

Sitter och äter frukost nu, müsli med frysta blåbär och hallon.. Mycket gott :) Jag var trött idag, hade ingen lust alls att pallra mig upp när klockan ringde (ställde den för en halvtimme sen) men det va bara att gå upp det.. Ska passa Minja idag nämligen :) Så nu ska jag göra mig iordning och ta på mig och gå bort till mamma på kontoret :)

Idag ska jag ha "ta-hand-om-mig-själv-dag".. Gå och köpa ansiktsmask och kanske hinna sola t.om? Känner att ja behöver det.. Har haft så himla ont i huvvet i över en vecka nu snart, så ja får ta hand om mig själv lite :)

Imorse vakna jag av att jag låg och gråt, hade haft en hemsk dröm! Blev så glad när jag vakna att det bara va en dröm ♥

I ditt ansikte!

Jag har precis suttit och kolla på det nya programmet I ditt ansikte.. Det va ganska kul faktiskt, men ja har aldrig gillat Magnus skämt direkt.. tycker han ska va så sur jämt, men idag va det ganska kul.. helt okej :) Får se va det blir för något nästa måndag =)

Har vart trött precis hela dan, så ikväll har jag suttit framför tvn och druckit te och haft tända ljus överallt. Kändes skönt att ta det lilla lugna :) Henrik står i duschen så nu ska jag också hoppa in :)

Sov gott allesammans! Puss

Trötta!

Henrik ligger och sover i soffan nu tror ja, och ja somnar när som helst också känns det som.. Är jättetrött! Det har nog mycket med vädret att göra också! Kallt, halvregningt och grått.. Vill ha sol!

Va och städade lokalen och när jag kom hem hade Henrik slutat lite tidigare, då blev jag glad :)
Kvällen kommer se ut som resten av dagen har gjort.. Ta det luugnt !!

Nu ska jag gå och pussa på mitt gos :)

Kort!

Här kommer lite kort från festen i lördags :)


Jag och babe ♥ pussas?


Simon och Kristian :)


Simon och Sebastian :)

 
Kristian och Manuela  :) Hon väljer väl musik tänker ja ;D haha


Ah gud, ja bjuder på denna! Alex, jag och Henrik.. skitsnygga ;)


Kristian och Manuela =))


Jag och Manuela! Studentmössan åkte fram ;P


Gooos :)


Pratar med Sofia i telefon :P


Rebecca och hennes kompis Anna kom på besök =)


Adam och Sebastian kom också upp en snabbis :)


Detta snygga kortet på Henrik och Kristian avslutar jag med =)

Hade kul denna kvällen ;)

15 April!

Den 15 April flyttade jag och Henrik in i lägenheten, det är redan 5 månader sen! Det har gått så sjukt fort :P Men vi trivs jättebra och varken han eller jag har ångrat oss =) Tänk för ett år sen, då hade vi vart tillsammans i två månader! Och nu ett år senare bor vi ihop och har det jättebra =) kan ju inte bli bättre, älskar dig babe !!


Nycklarna =)


Skylten på dörrn ;P


Vardagsrummet när vi inte ställt iordning nånting - 15/4 :)

Oj, gomorron!

Idag är jag fruktansvärt trött vill jag lova, ja vakna av att Henrik skicka sms och fråga om jag ville gå bort till skolan och lämna hans läppsyl men ja vet inte asså.. sitter fortfarande i morgonrocken och är halvdöd! Så får se om jag orkar va snäll lite senare :P

Igår va jag också halvdöd och låg framför tvn ungefär heeela dan! Orka inte röra ett finger efter lördagens bravader :P Hade jättekul då förresten =) Va ju fest här i lägenheten och det va ganska mkt folk faktiskt.. Jag orkade mig inte ut på stan nånting men, va hemma hela tiden och ja å Henrik gick å la oss ganska tidigt.. tror jag (?) hehe..
Det va iallafall jättekul =) Klockan sju-tio igår så undervisade jag.. Det va också kul, gick så bra så =) Fast i den sista gruppen så va dom bara 3 stycken.. Kändes lite segt, men det fick gå :P

Så det va därför jag inte skrev i bloggen igår.. Ja va alldeles för trött, och när jag kom hem hade Henrik stängt av datorn :)

Ska käka frukost nu och sen gå och städa danslokalen!
Skriver kanske sen :)


Party!

Nu är det party hemma här i lägenheten :D Jag och Manuela + massa andra av Henriks killkompisar, som vanligt :P Får se va det blir sen, har jävligt kul iallafall :D

PUSS!!


Hello partypeople!

Sitter i min morgonrock och blev precis klar med håret! Tar lång tid att locka mitt tjocka hår vill jag lova, men nu är jag äntligen klar.. pust :) Ska snart sätta igång med sminket också, men fick ta mig en liten paus :)
Manuela kommer nog snart hit, skönt! Vill inte va ensam längre :P

Vet inte vad ja ska ha på mig riktigt än.. misslyckades med krympningsförsöket! Eller misslyckades å misslyckades, det hände ingenting istället :P Så då kan jag inte ha dom heller ikväll, skit också! Ska ner och hämta dom i torktumlaren nu förrsten.. tur jag kom på det!


Lockad och klaaaar !!

Like a virgin!

Sitter och kollar på MTV/ vma! Dom visa från år innan också, det berömda Britney - Madonna - Christina numret!
Känns inte längesen det var, men det är allt några år sen :P

Kyss

Fixat och donat!

Kom precis hem från stan.. träffade Emelie, Micka och en tjej som heter Elin :P När vi skulle hem igen så tänkte ja gå in på Ofelia och köpa rött nagellack.. men det stängde ett, typsikt! Men jag fick låna ett av Emelie =) Ska nog ha rött och svart på mig ikväll nämligen så ja ville matcha litte :P
Om tvättstugan är ledig idag så tänkte ja försöka mig på att krympa ett par byxor.. har ett par svarta byxor som har blivit alldeles för stora, så om jag tvättar dom som man inte ska så kommer dom antagligen krympa (hoppas jag)
så jag gör ett försök :P Gör inget om ja misslyckas för ja använder dom ju ändå inte hehe..

Nu ska jag cykla upp till Johanna och låna hennes locktång! Blir korkskruvar ikväll ;)
Prata nyss med Henrik också.. Han tar bussen klockan sex ungefär så han är här halv sju.. Då är antagligen Manuela här :D wiho !! Sen kommer Henriks kompisar å sådär.. Känner på mig att det blir kul ikväll =)

Nu ska jag satta mig framför tvn och kolla på reprisen på So you think you can dance, det är ju så bra :D
Och måla mina naglar rööda!
Skriver senare..

Nämen gomorron!

Igår när jag la mig och läste va klockan kvart i ett typ och när jag la ifrån mig boken va klockan HALV TRE!
Oj tänkte jag och släckte lampan direkt, somna direkt också för den delen =) Alldeles för bra bok för att kunna
sluta! så jag låg där och läste himla massa sidor innan ja va tvungen att lägga ifrån mig den för ögonen orka inte mer :P

Vaknade vid nio nångång först men somna om till kvart över tio eller nånting =)
Solen lyser in genom fönstret så det va svårt att ligga kvar!
Ska äta frukost nu, sen hoppa in i duschen, göra mig iordning lite, gå till stan och träffa Emelie,
cykla upp till mamma och pappas hus och hämta batterier till kameran och sen ska jag nog
tillbaka till lägenheten tror jag..

Så ser det ut nu, det är så jag har planerat min dag för tillfället ;)

Dags för frukost!

Natti natti !

Nu har jag tvättat bort sminket och smörjt in mig med Olivia- body butter med olivolja.. Något jag rekomenderar att köpa, det är jättebra och man blir len som en barnrumpa ;) plus att det luktar gott :)
Ska lägga mig i sängen och läsa nu,. måste varva ner känner jag. Är inte så trött än så läsningen får nog mina ögon att svida lite! Ska ringa Henrik och säga gonatt nu :)

Sov sött , puss

Hemma igen.

Nu är jag hemma i lägenheten igen! Mamma skjutsa hit mig för en halvtimme sen ungefär.. Men de va inte kul att komma hit för det är för tomt.. Känns som Henrik är på toa eller nått å ska komma hit när som helst, men inte det nej nej :P men nu får ja ge mig, vi ses ju imorron :D Kan ju inte va med varann jämt heller :P Men det är ju bara bra att vi saknar varann ;) hehe..

Nyhet - Nyhet - Nyhet !! Jag och mamma bytte kamera =) Så nu har jag hennes och hon min (den halvtrasiga)
Det är inga som helst fel på hennes, hade ju gärna haft kvar min såklart.. men hennes -eller min nu då- duger alldeles utmärkt :D En rosa Samsung S630.. Men som ja skrev tidigare så är det ju laddningsbara batterier och dom är helt utladdade nu så jag får cykla dit imorron och hämta nya som mamma ska ladda till mig :) Så jag kan ta kort imorron när det är partaj ;)

Sitter och har kvällssnack med Manuela på msn nu.. Hon skickar just nu över en väldigt intressant filmsnutt på henne och mig från förra helgen.. ska bli himla kul att se va vi sysslar med haha, herregud!

Skrev nyss sms med henrik, min going =) han är sötast och han skulle slå en pling när det va läggdags!
Min "nya" kamera =)

MÄTT !!

Lyckas alltid äta för mycket känns det som, suck och stön! Hjälpte mamma med att hacka grönsaker och fixa iordning med lite ljus och sådär, blev mysigt och väldigt gott :) Nu har vi suttit och pratat om allt från "duvskiten i o´boyen på centralen i Sthlm" till "Mc´donalds missen i Drive in´nen när Manuela va med" hahah, har skrattat mycket här hemma vill jag lova :D

Får se när jag blir hemskjutsad, inte än på ett tag iallafall tror ja :) får passa på att vara här, händer ju inte så ofta längre!
Sankar Henrik nu också.. Inte längesen vi sågs och vi kommer ses imorron! Men så fort vi inte är med varann så är det så ensamt och tråkigt! Ska nog ringa han snart och höra vad han pysslar med! Hade blitt så glad om han kom hem i natt.. Då hade jag pussat och kramat han hela tiden :D ♥

Längtar tills imorron också.. Då är det nämligen Ljusfesten här i Åmål. Det är väl ingen höjdare kanske men, blir ju party iallafall :D Manuela kommer hem till mig så fort hon vart på konfirmations kalas.. henrik och hans kompisar kommer också tror jag. Det blir kul ;) Så förfest i lägenheten på G!


Älsklingen!

Henrik åkte till Bengtsfors för en liten stund sen, hem och övningsköra och sådär och kanske va med sina kompisar :)
Om dom ska ut och åka nånstans så skulle han försöka få dom att åka i närheten av Åmål så han kan
komma hem till mig ikväll/ natt :) Så jag hoppas på det bästa ;) hoho..

Följde Henrik till bussen och pussa hejdå, sen började jag gå hemåt till mamma och pappa då min
moster Yvonne kommer i sin bil och vinkar åt mig att hoppa in, så jag fick skjuts :) sött av henne !
Sitter alltså hos mamma och pappa nu =) Lina ska snart iväg och fota och senare kommer hennes
pojkvän Eric hit.. då ska vi äta tacos och götta oss ;) sen får jag antagligen sjukts hem ikväll för dom ska
upp tidigt imorronbitti nämligen.. Minja ska va med på en hundutställning i Skara, hejja Minja ;)

Fick ett gulligt sms av Henrik förut när han hade åkt.. Älskar han masssssoor ♥

Min telefon har blivit helt konstig, för när jag ska överföra korten till datorn så står det nått med USB-kabeln,
att den inte finns eller nått.. så jävla störande. Så nu kan jag inte lägga in kort heller :( Får fjäska med mamma
så jag kan få hennes digitalkamera och så får hon min.. Den är ju trasig så man måste gå till Expert varje gång
man vill föra över korten på datorn eller nått för den är sönder där man sätter in sladden.. ahh, nått konstigt
är det iallafall.. så mamma föreslog att vi kunde byta.. och det tyckte jag lät väldigt bra faktiskt :) Det enda som
är ett minus är att det är laddningsbara batterier i den istället för att det är en laddare till den..
Aja, det märks.. nu ska jag gå ner och se va dom gör :)

Skriver senare!

Snark..

Det tog mig ca. två timmar att städa lokalen.. Först gick jag ju som sagt till Ica och köpte lite städprodukter, sen när jag skulle sätta igång och byta påsen i dammsugaren gick det mindre bra.. Så ja ringde hem och pappa kom ner och hjälpte mig som tur var.. Sen va det bara att sätta igång :) Huvudet banka och ja ville bara hem, men nu när det äntligen är gjort så känns det skönt att jag gick dit..

Henrik kommer snart hem, då blir det mat.. Jag är hungrig som fasen! Blir nog nudlar och grönsaker idag, orkar inte
göra nått större känner ja.. Så på med myskläder !!



Tänk om man hade en sån fin dammsugare, då hade jag gjort det jämt ;)

Syster yster!

Efter att Lina hade vart hos frisören så kom hon upp och sa hej en sväng :) Hon va så fin så, som alltid :)
Hade gjort mig en liten tjänst, tack goding :)
Drog upp persiennerna nu och såg att faktiskt solen skiner, inte varje dag den gör det.. Så nu ska jag gå
till danslokalen och dammsuga! Snart kommer Henrik hem också tror jag, äntligen!


Lina  & jag på hotellrummet i Stockholm när vi hade vart på Black Eyed Peas 13/9-07
                                   (Ett år sen imorron, hjälp va fort det går)

Läser.

Igår när jag cykla hem till mamma och pappa och gav Minja mat så ja bad ja mamma att lägga fram några bra böcker innan dom åkte och jag hitta två stycken som verkade bra =) Vägen till stjärnorna Del 1 & Del 2 av Barbara Bickmore! Eftersom jag är lite halvsjuk så vill jag göra nått annat än att bara ligga och kolla på TV hela dagarna.. Så nu har jag två tjocka böcker att ta mig igenom..
Hoppas dom är bra! Är inte varje dag jag väljer att läsa böcker vill jag lova. Är inte riktigt jag, haha.. Men det är kul om dom är bra :) Mamma rekomendera dom iallafall ;) Så nu ska jag fortsätta min läsning :)

                                                                                                                                                     

G-klav!

Igår när jag kollade på Idol så satt jag och tulla och greja med håret, det gör jag jämt när ja kollar på tv..
Typ flätar eller skruvar några slingor.. Och igår gjorde ja preciis samma sak, när jag insåg att det
såg precis ut som en G-klav.. hahah, jag sprang in till Henrik så han fick ta kort på den.. Det tyckte vi
va roligt :D Syns tyvärr inte så bra på bilden, men den va verkligen helt perfekt i verkligheten :D haha..


Hej!

Sitter och smuttar på mitt te just nu och ätit knäckebröd, mums de va gott :)
Henrik kom iväg till skolan idag så det är tråkigt att va ensam hemma och inte ha nån att prata med.
Men min syster Lina är i stan och sitter just nu på frissan tror jag :) så när hon är klar så ska vi troligen
gå och fika eller om hon kommer upp till mig och hälsar på.. Får se va det blir :) Har sån himla huvudvärk
idag så det är inte säkert jag orkar tyvärr, hade ju vart så kul att träffa henne. Blir ju inte allt för ofta tyvärr :(
Måste dock städa danslokalen idag, BAH! Känner inte direkt för att gå till Ica och köpa dammsugs-påsar, byta
alla soppåsar + ta läktaren som ser rent ut av förjävlig ut i nuläget! Speciellt inte när jag mår som jag gör!
Men men, det måste göras så ja får knalla iväg sen ändå.. sånt är livet :P

Satt och kolla på igår bara när det va MTV/street, tråkigt nog =/ dom lektionerna är så himla roliga!
Dom lärde sig refrängen på When I grow up och jag tror jag kan det :) även om jag inte var med!
Det va nog tur att jag bara tittade på med tanke på hur mitt huvud härjar.. orkar inte käka alvedon längre !!

Efter dansträningen kom Sofia och prata med mig + 7 andra tjejer om ett dansjobb som är aktuellt nu i höst/vinter!
Det handlar om att vi ska underhålla och sätta upp en egen show på ungefär 2 timmar. Det kommer naturligtvis
innehålla måånga dansnummer, men även andra aktiviteter som publiken ska tycka är roligt att se på. Det kommer
bli lite som Ladies Night.. Dom har alltså beräknat (om intresset är stort) att publiken kommer bestå av 800-1500 st, killar 18+, som vi ska underhålla och BJUDA på oss själva! Så det gäller att inte vara blyg, nej nej. Kommer vara utmanande danser, underhållande aktiviteter, dansa med kosytmer som t.ex polis, sjuksköterska m.m. Vill inte säga för mycket än, allt är inte helt klart. Det är där vi är just nu, vet inte så jättemycket än.. Men vet iallafall att det kommer blir sjukt bra och jävligt kul för oss tjejer =D Första showen blir i Borlänge och andra i Karlstad! FAN VA KUL!
Jag längtar verkligen =) Jag kommer med mer info om det hela när jag vet mer, I promise ;P

Ja, det va lite om gårdagens bravader =) Vet inte vad som händer idag riktigt.. städa danslokalen då som sagt och senare hoppas jag att Henrik bara ska va hemma så vi kan mysa framför tvn och ta de lugnt, orkar inte göra nått
just nu förtillfället..
Skrev precis till Lina att jag inte orkar med en fika, tyvärr !! Vi får ta det nån annan gång :) ♥

Nu ska jag tvätta ansiktet och slänga upp håret i en knut och bege mig till Ica. Köpa Loka och pumpafrön, mums! Och sen gå till lokalen. Lika bra att ha det gjort!
Hörs säkert senare, puss


Jag med mitt nya och fina läppglans + rosa naglar =)


Sötaste!

Har precis kollat på Djur i fara på 4an.. handlade om pandor.. herregud va söta!
Blir helt sjuk när jag ser dom! Mitt favvodjur från och med nu :)


Fyndat!

Idag när ja gick till stan så gick jag in på Ofelia och kolla lite :) Har länge tänkt att köpa ett nytt läppglans eftersom mitt andra är slut när som helst.. Så jag hitta ett som egentligen kostar 180:- men som nu var halva priset, alltså 90:-
+ att det är två nyanser i ett läppglans :) Ett är lite ljusare rosa och det andra åt det mer mörkare hållet.. Fina =)

Fortfarande ont i huvudet =/ käkar alvedon och hoppas att det ska gå över tills ikväll.. Men tror inte jag tar chansen utan sitter och tittar på ändå, så jag blir frisk till helgen !!

Har precis ätit bandspagetti och pastasås, mycket gott :) Ska måla naglarna nu och ta på mig myskläder :)
Skriver i kväll, hejs
   Elizabeth Arden  - High Shine Lip Gloss Duo

Coca cola!

Måste bara säga att ja älskar den reklamen :D Så himla mysig !!


Hjälp, mitt öga?

Vakna vid sex imorse typ av att mitt högra öga va helt igenklistrat.. Kunde inte öppna det så ja fick gå upp och tvätta bort de.. då blev de bättre, men somna om och nu när ja vakna va de nästan lika illa igen =/ Det värker verkligen, baah !!

Idag är Henrik hemma från skolan igen, så vi ska dega hela dan.. Kanske går till doktorn å kollar va som är fel på han!
Ska nog hem till mamma å pappa ikväll och ge Minja mat för dom ska passa Bella och Joline =)
Sen får ja nog sitta och kolla på träningen ikväll.. Mår inge vidare just nu iallafall :S

Nu blir det frukost !!



Go morron :D

Dagen!

Henrik va hemma från skolan idag också! Ja gick upp vid elva nångång och gjorde god frukost och väckte han.. Efter att jag hade gjort mig iordning litte och sådär så mötte jag upp mamma på danslokalen, hälsa på Minja och sen sätte igång och städa :) Dammsög överallt och tog speglarna.. men när jag skulle upp och dammsuga på läktaren så sluta den suga upp skiten så ja antar att påsen är full.. Så innan fredag blir mitt uppdrag att köpa nya påsar :)
Innan ja kila hemåt igen så gick ja till Apoteket och köpte Alvedon.. Har haft sån fruktansvärd huvudvärk idag så jag har legat halvdöd under täcket hela dan inprincip.. Har inte vart kul =/ hoppas det inte blir värre! Känner mig lite bättre nu !

Har inte gjort så mycket mer idag.. Ja å Henrik laga mat och sådär.. jättegott ;)
Sen har jag kollat på Idol och dryckit o´boy! GRYM tjej va det med idag.. Anna 16 år ! Sjöng verkligen sjukt bra =) hon kommer nog gå långt!

Nu kollar vi på Vem kan slå Filip & Fredrik..  Riktigt kul att kolla på, va lite skeptisk i början, men det är helt okej =)
Om ca. 20 minuter är det So you think you can dance! Sen får vi se va det blir, bara ta det lugnt! Hoppas jag är bättre imorron så jag inte behöver sitta och titta på när vi har MTV/street med Emelie.. Det är såå kul =)

Älsklingen :)


So you think you can dance..

Precis kollat klart på det och fyfan va grymma dom är! Är inte lika imponerad av alla visserligen men
har några favoriet iallafall =)

Har sjukt ont i magen så nu ska ja ta och sova!

Natti natti !!

KUL !!

Hade Sjärncompaniet och Danscompaniet idag mellan fyra-sju.. Första gången jag hade dom grupperna =) Jättekul att jobba med eftersom dom är så bra! Så jag är helnöjd =) Tiden gick hur fort som helst och jag ville inte sluta :P
Danserna blir bra tror jag, så det är också roligt =) Stjärncompaniet är lite yngre och dom har en ozzy Osbourne mix och dom ska va rockiga och dansa snabbt å lalala.. Dom tyckte det va skiitkul :D ville köra den hela tiden, haha :D

Tyvärr måste jag säga så har ja och Sofia varanann vecka, haha.. nejrå, är skönt det också! Kul att kunna jobba så, är ju kanon =) så nu längtar jag tills det är min tur igen =)

Hemma nu och vilar en och en halv timme, för sen är det dags för min egen del att dansa =) halv nio - tio! Ska blir kul,
har Alex idag för första gången =) så det blir nog bra ;)

Idag va Henrik hemma från skolan, han är sjuk =( Har nog bihålsinflammation eller va det heter, usch! Hoppas inte ja blir sjuk =/

So you think you dance börjar halv elva idag.. Då hinner ja duscha och göra mig redo innan, skönt det =)
Nog tjötat, nu ska jag dega i soffan innan jag ska iväg igen!

Får se om jag skriver ikväll när jag kommer hem! Puss


Go morron !!

Ja o Henrik kom aldrig iväg till körskolan igår :P Så vi hoppa på cykeln och drog till badhuset! Först sola jag och sen simma jag med henrik och kristian.. de va kul =)

När vi kom hem igen låg jag halvdöd framför tv:n hela kvällen.. Kika på Kristallen och senare Sex and the City :)

Idag är Henrik hemma och är sjuk, stackarn :( hoppas inte ja blir det bara, det har vi inte tid med! Känner tyvärr att jag har ont i halsen + huvudet.. men det går nog över när ja ätit frukost och duschat =)

Idag ska jag jobba, fyra-sju.. och senare ska ja träna själv halv nio - tio =)

Ne nu ska ja äta frukost!
PUSS 


=)

Precis ätit mat, väntar på Henrik.. han ska till körskolan och beställa körlektioner! Kanske följer med och håller han sällskap :) Sen blir det badhuset !!


Tråååkigt..

väder.. har solen försvunnit helt nu? känns att det är höst minsann, usch va tråkigt!

Kom precis hem från stan.. va och köpte litte smått och städade danslokalen :) va inte så mycket att göra idag,
såg fint ut :)

Jäävlar nu glömde ja en sak, när ja ändå va på stan.. Måste göra adressändring, så all min post kommer till Lunnegatan istället för Drottninggatan (mamma o pappa). Men det krånglar bara när ja ska göra det över internet så ja hade tänkt å gå till posten och hämta papper som man bara kan fylla i.. men det glömde ja ju såklart bort nu då.. Får göra det senare eller imorron :) om ja kommer ihåg!!

Henrik slutar efter två nångång.. Tror han och Kristian ska till badhuset och simmar Jag följer nog med och solar då,
sugen på lite värme i detta skitvädret :P

NU ska ja diska eftersom ja inte hade nån ork till det förut! Bahh, det är ingen höjdare.. men det måste ju göras nångång!









Hittade ett gammalt tidningsutklipp i lokalen haha





Jag och manuela längst bort i snygga hotpants och Sofia och henes son Martin :D Känns så längesen :P

Lite pics.,.

Här kommer lite kort från i lördags när jag och Manuela va i danslokalen mitt i natten och hade det kul ;) haha

   
     Manuela, gör vad?                       When I grow up ;D                          Jag, gör vad?


Good morning sunshine!

Brukar alltid gå upp vid halv nio ungefär eftersom jag vaknar och blir pigg när Henrik går upp till skolan och säger hej då :P men idag gjorde ja ett undantag.. Ja sov enda till halv 11, det ni =) det behövdes kände ja, för nu är ja utvilad!

Har precis duschat.. tänkte ta disken innan jag går till danslokalen och städar den! Är inte så mycket att göra, men bara jag hinner innan lektionerna börjar så :)

Har även gjort om mina naglar, blev inte så bra.. ganska ojämnt haha =P men det är från igår, så hann dom nog inte torka riktigt ordentligt innan ja gjorde nått nytt så.. får göra om dom sen så det blir fint :)
 

                                                                              


Nu blir det smörgås och te, mums :)

Undervisat!

Kom hem för en halvtimme sen ungefär, gick så bra så på dansen :) Det va kul och de gick fort :)
Imorrn ska ja städa lokalen å sen kanske me pappa och plocka svamp =)

Nee nu ska Henrik ha datorn för han ska spela dota, han är bäst på det ;)

Go Natt !! ♥


Våran dag!

Idag har jag och Henrik vart tillsammans i ett år och två månader :) mums på han!

Trött, trött, trött idag! Ja sov till halv två ungefär och henrik gick nyss upp :P Så nu har vi minsann
sovit ut om man säger så, skönt det :)

Ska jobba sju-tio. det ska bli KUL :D

Ne nu ska ja lägga mig i soffan breve Henrik och vänta på att klockan ska bli sju :)

Puss

Snark!

Kom nyss hem, har vart roligt ikväll :D Jag och Manuela härja runt och hade allmätnt kul.. gick till danslokalen så ja kunde byta soppåsar och kolla så allt va fint inför morrondagens danslektioner ;)

Så nu har ja nyss kommit hem alltså, prata nyss med mitt gos som är i Karlstad.. Det stänger 2.00 på Arena så dom åker väl hem då nångång, eller lite senare.. så ja vet inte om ja ska lägga mig framför tvn å dega och vänta på att han ska komma hem, eller lägga mig och sova i nån timme tills hans kommer hem och kryper ner under täcket och kramar om mig som han alltid gör :) bra fråga där, blir nog läggdags faktiskt.. det som lockar mest just nu!
Får se hur det blir efter tandborstningen + ta bort sminket ! Brukar va så att man är ligger i soffan och är halvdöd och somnar nästan, så går man och borstar tänderna å allt det där så är man pigg igen.. Störande moment måste ja säga!

Och en till sak, det är värdelöst att dammsuga och städa innan man ska ha fest, det ser oftast lika förjävligt ut dagen efter ändå.. Så personligen tycker ja att det är ganska onödigt.. Det ska ja tänka på nästa gång gott folk!

Nee, nu ska ja fördröja tiden lite och vänta tills Henrik kommer hem och myyser !!

Tjejfest ;)

Nu är det bara jag och Manuela kvar här i lägenheten eftersom henrik å dom preciis drog :)
Får se vart vi hamnar idag, blir antagligen Hc om ja känner oss rätt ;) haha..

Ne nu ska vi fortsätta och lyssna på BRA musik och pimpla vin ;D

Ha en fortsatt trevlig kväll flickor och pojkar!

PUSS

Utkast: Nu är det ...

Nu är det färdigstädat !! Håller på och gör mig iordning, snart klar =) korkat upp lite vin nu, så nu väntar ja bara på att folket ska komma =)
Hoppas på en rolig kväll trotts att vädret är som det är, JAG SPYR PÅ DET SNART! 
Men men, vi ska ha kul ändå :)

Sup och svälj, nu är det helg ;)

                                                            


Hemma igen..

Nu är jag hemma i lägenheten igen.. Mamma skjutsa hit mig, och nu ska ja snart sätta igång och dammsuga :) Blev lite ändrade planer inför kvällen.. Henrik och hans kompisar åkte hem från Norge pga. det tråkiga vädret, så dom kommer hem hit till oss i lägenheten och festar istället med mig och Manuela :) Så det är bäst ja städar undan innan alla kommer eftersom det alldeles för dammigt just nu.. inte haft i nån påse i dammsugarn så vi har inte kunnat gjort det, så då går de fort.. blir skitit direkt =P

Så nu sitter ja här med flätor i håret och ska sätta igång med städningen, wish me luck !!

                            

       
                                                 

FRYSER!

Inte kommit iväg ner till stan, jag har inte orkat gjort nånting än om ja ska va ärlig :P
Det är så kallt, så ja vill bara sitta inne hela dan och inte röra ett lillfinger..
Henrik är i Norge idag med några kompisar så jag har lägenheten för mig själv :P Så ikväll kommer Manuela hem till mig så ska vi pimpla vin och ha det mysigt! Blir troligtvis Hc senare!

Jag har nyss färgat håret på mamma.. och hon har ju kort hår så när ja hade lagt i färgen så gjorde ja en skitsnygg tuppkam på henne, hahah hjälp va ja skratta..

- Nu lägger du inte ut det kortet på internet !!!

Det va det ja fick höra när ja plåta henne, så ja får väl tyvärr accpetera det då =D

Nu ska ja duscha och sen ringa min pojk å se va dom har för sig :)


God Morgon!

Hade tänkt o sova ut idag eftersom det är lördag o allt, men så blev det inte.. vaknade för en stund sen, pigg som vanligt! Men men, så är det.. Har precis druckit upp min o´boy och snart blir det duschen och sen gå ner till stan i REGNET! Tänkte städa danslokalen nämligen om den är ledig!

Imorron börjar jag undervisa också !!! Ska bli kul ;D har två grupper imorron mellan sju - tio. Så nu ska ja snart hem och bränna skiva och förbereda litte smått =)

Nu ropar pappa att det är frukost på G, så tjing !

 
                                                                                                                                                                   Henrik ♥ 

Zzzzz !!

Nu har ja suttit och försökt förstått mig på detta ett tag, börjar sakta men säkert få koll på det.. För övirigt ser allt förjävligt ut, men just nu orkar ja inte greja mer.. Mitt huvve säger ifrån!

Natti natti allesammans, puss

Goset!

Prata nyss med mitt gos Henrik i telefon och nu saknar ja han :)   



Love u  ♥

Hej alla fans!

Nu har ja skaffat mig en blogg som alla andra, och ni tror stenhårt att jag kommer fortsätta? Hmm, är lite osäker faktiskt haha.. men vi får väl se :) kanske blir en trogen bloggare ;P

Är hemma hos mamma och pappa nu.. Nyss ätit räkor och vitlöksbröd :) Imorrn blir det nog utgång hoppas vi på!

Ha en bra kväll, Puss




Jag och Manuela en lycklig dag ;P

RSS 2.0