Justin

Vilken liten goding han är :)


 


Slöis är jag

Vet ni vad? Blev ingen promenad till mamma och pappa.. Har inte ens dragit upp rullgarinden än och kolla ut! Tycker ni jag är lat? Hmm, det är jag nog :P Men jag har sån fruktansvärd huvudvärk.. Haft det i några veckor nu och den vill inte försvinna.. Och häromdan skulle jag borsta tänderna på kvällen och då småsprang jag lite till toaletten (vet inte varför) men så hade jag mina raggsockar på mig och jag har ganska halt golv.. Så jag halkar och smäller i bakhuvvet i golvet.. Blir liggandes ett tag och känner hur jävla ont det gör.. Och sen dess känns det som huvudvärken har blivit värre =/ Vet inte om det beror på att jag slog i det eller om det är vanlig huvudvärk.. men det känns lite skumt, kanske borde gå och kolla det? Försvinner det inte tills på måndag får jag nog gå till farbror doktorn!

Så idag har jag inte gjort nånting som sagt, bara legat här och just nu kikar jag på Miami Ink.. Och varje gång jag har kollat på det blir jag så sugen på att tattuera mig =) Rädd att jag skulle ändra mig efteråt, så jag väntar nog ett tag och funderar över det ;P



God Morgon lördag!

Vaknade faktiskt inte nu, men kanske för en timme sen? :O Ja veet, jag sov länge men det får man göra ibland också =D Jag fastnade vid tvn igår när jag stängde av datorn så jag släckte inte förens tjugo i fyra igår då filmen var slut.. Fredag den 13e var det, gammal skräckfilm alltså. Även fast det är töntigt och lite B så är det ändå läskigt =P Speciellt när man ligger ensam i mörkret och kollar mitt i natten. Men jag drömde inga mardrömmar iaf ;)


När jag vaknade såg jag att jag hade fått ett sms från Sofia W och skrev att jag skulle kolla ett viktig mail.. Så det gjorde jag och hon frågade om jag kunde ringa hem till några dansare i Mellerud och säga att dom börjar sina kurser imorron eftersom dom inte fått hem några kursbekräftelser på posten.. Så jag ringde mina samtal och nu vet dom =)


Idag har jag absolut ingenting planerat! Kanske ta en sväng hem till mamma och pappa, var ju faktiskt några dagar sen jag var där nu ;P Blir ingen utgång idag iallafall, även fast man börjar bli lite sugen.. Men NEJ, ikväll ska jag bara va hemma och inte göra nånting ;) Skönt!

Nu ska jag iallafall få i mig lite smörgås och fil.. Sen göra mig iordning och ta en promenad till mina föräldrar! Läste i Manuelas blogg nyss att det är snö ute.. Har inte tagit upp rullgardinen än så har inte hunnit kika ut.. men jag vill inte ha snö mer, fyfasen.. Ge mig vår !!


Mums

Travis och Benji från So you think you can dance.. 2006 tror ja det var =) Mums säger jag bara!


Fredagsmys!

Hemma igen efter en kväll med mina tjejer =) Käka mycket god tacos och kollade på Let´s Dance och Morgan och Laila är fortfarande mina favoriter ;P När det va slut blev det mycket skvaller och skitsnack som vi är så bra på ;) hahah..

Ne fan, ja vet inte va ja ska skriva.. Blir inget roligt ändå :P Jag skriver senare om jag hittar på nått =D


I´m ready to take off

Efter en lång dusch och en powernap framför tvn är jag nu klar att gå bort och möta Johanna och Lina =) Ska följa med dom och handla det vi ska äta ikväll och sen går vi hem till Johanna och sätter igång med maten så den är färdig när Manuela kommer klockan åtta =) Då hon slutar jobba!

Blev precis färdig så nu ska jag alldeles strax dra mig =) Ha en bra kväll så skriver jag när jag är hemma igen :) Puss ♥

Suck

Nu blir jag trött på mig själv på riktigt !! Har inte städat ÄN! Vet att det blev ett jävla tjöt om detta idag men varje gång jag sätter mig här är innan jag tänkt ta tag i städning.. Så då skriver jag varje gång att ja inte gjort det än, och så är det nu med.. Men vet ni vad? Jag har ändrat mig.. jag tänker faktiskt inte städa idag! Ska ta mig en lång dusch istället och glömma bort allt skitigt här.. Det är ingen som ska komma hit idag ändå så nu skjuter jag det framför mig igen! Yes, sån är jag.. en lat jävel!

Så nu blir det duschen istället ;) Ställer tillbaka dammsugaren!

Fyllt på kylen

Gick som sagt bort till Konsum och mötte upp mor och far.. Gick och la i lite i vagnen så nu klarar jag mig några dagar till ;) Fick även påfyllningskort så nu är mobilen laddad igen =) skönt det..

Tänkte även berätta om min sjuka dröm jag hade i natt.. läste nyss på Linas blogg om att hon drömmer så hemska drömmar jämt och det hände mig i natt.. eller den var väl inte hemsk men konstig.. Jag skulle iallafall gå och spray tanna mig.. Jag hade beställt tid hos en tjej och när jag väl va där satt hon i kassan och sa att jag skulle gå in och ta av mig och så skulle hon komma dit inom kort... När jag stog där i trosor och väntade på att hon skulle komma kom det en in  man istället.. Han berättade att tjejen var hans fru och att han höll på och "utbildade" sig till det jobbet så han skulle göra det istället.. Okej tänkte jag och stod kvar.. Istället för att spraya på mig så tar han fram en kräm och smörjer in mig istället.. Så man kan göra med brun utan sol hemma.. jag minns hur hemskt och äcklad jag blev och jag tyckte hela grejen va skum så jag frågade vad fan han höll på med.. Utbildar mig sa jag ju! sa han och började bli otrevlig.. jag ville bara där ifrån och sa att jag inte ville fortsätta mera men han höll fast mig och skulle promt smörja in mig även fast ja inte ville.. Till slut kom hans fru in och hon verkade inte bry sig det minsta utan det va helt normalt..

Sen vaknade jag tror ja, för ja kommer inte ihåg nått mer.. Men ja kände mig så  besvärad när jag vaknade och hade en konstig obehaglig känsla i kroppen.. Ne usch de va inge trevligt alls..

Så till dagens fråga: Är det ok om en kille skulle spray tanna?

Efter min dröm så är det INTE ok, haha.. det är ett tjejjobb.. Om han inte är bög då ;)

7 sanningar om mig själv

Jag blev utmanad av min Syster Lina att skriva sju sanningar om mig själv så enjoy ;)

1. Jag har fobi för armbågar.. Kan knappt kolla på en annans, absolut inte ta på dom eller mina egna. Får en konstig känsla i kroppen och känner mig oerhört äcklad. Vart så i många år nu och det är alltid ett problem när jag ska smörja in armarna osv. Himla procedur det där :P


2. Dansat sedan jag var 4 år och gör det än. Vart  med om många roliga dansupplevelser och hoppas det fortsätter så.


3. Jag är en allätare i stort sett. Allt förutom blodpudding, ärtsoppa osv. Ni vet det som de flesta inte tycker om. Men annars tycker jag om det mesta.


4. Inte ätit godis på 3 månader. Har funkat bra och saknar det inte. Endast häromdan blev jag sugen på choklad, men var stark och stod emot ;)


5. När jag inte får som jag vill blir jag oftast irriterad och sur. Brukar få som jag vill oftast eftersom jag blir arg ;) bortskämd?


6. Knäcker fingarna fast jag inte är medveten om det. Gjort det sedan jag var liten så det "sköter sig själv" nu.. folk i min omgivning säger: Men usch va äckligt, gör inte så! Så får jag nästan fråga vad dom menar eftersom jag inte tänker på att jag gör det :P


7. Är jättekär i min pojk Henrik ♥ vart tillsammans i 1 år och 7 månader snart och är fortfarande lika kär :)

Det var det, inte så roligt med tanke på att det inte vart så längesen jag skrev en liknande =) men jag fick ihop några rader iaf.. Jag utmanar alla som vill, kommer inte på några speciella just nu :)

Ska till Konsum nu och möta upp mamma och pappa.. Jag ska få telefonkort och lite mat :D hihi..


Städtant

Nu har jag legat här i över två timmar och jag har fortfarande inte orkat göra det jag skrev förut.. Nu får du sluta vara så lat Emilia!! Bort med kläderna, fram med dammsugaren, få bort disken, städa på toaletten, vattna blommorna och VOILA - Lägenheten är fräsh igen! Men det är bara orken att sätta igång nångång.. Det är ingen höjdare alltså! Men nu blev jag lite piggare så jag får fan sätta igång.. Skönt när det är gjort sen ;)

Ligger och camar med Manuela just förtillfället :P Då kommer jag väl inte komma härifrån på ett tag heller hahah, jesus.. Tur att vi har så mycket att göra liksom så vi ligger och camar.. Vi ses ju aldrig liksom ;) haha..


Frukost

Nu är jag hemma igen =) Ringde mitt samtal och sen kilade jag hem igen, skönt nu är de gjort! Nu blir det smörgås och te, sen ska jag ta en dusch och göra mig iordning lite.. Måste ta en ryck och städa också.. Dammsuga behövs och kläderna som ligger utspridda lite överallt ska till tvättkorgen eller vikas in i garderoben igen.. Mina blommor behöver lite näring också, så dom får jag inte glömma :)
 
Ikväll blir det hemmamys hos Johanna med henne, Manuela och Lina =) En liten fågel har viskat i mitt öra att det blir tacopaj, mumma! Vi ska även kika på Let´s Dance :) Mysigt!

Frukost nu, magen kurrar!


Detta vore inte helt fel nu

Pömsig

Ställde klockan på åtta för att kunna ligga och snosa lite innan jag orkade mig upp.. Satte på Nyhetsmorron som jag låg och halvkikade på och till slut orkade jag mig upp =) Inte det lättaste  att komma upp när man somnade vid två i natt ungefär.. Men när jag väl kommer upp så är det ingen fara, så nu går det bra =) Frukost får jag inte i mig nu, alldeles för tidigt.. tar det när jag kommer hem igen istället.. Får fråga mamma om jag kan få pengar till en liter mjölk för den tog slut igår, och det måste jag ha =) Börjat dricka mjölk jättemycket nu det senaste.. Det är ju så gott! Förr va det bara juice till frukost och vatten till lunch som gällde.. men nu händer det att ja dricker mjölk tilll både och ;P Det är Henrik som lärde mig när vi bodde ihop, hehe..

Så nu vet ni att jag dricker mjölk, mycket viktig information så här på morgonkvisten känner jag! Vet inte vad jag rör om riktigt känner jag.. Nyss klivit upp ur sängen och dratt på mig myskläder och satt om "sovslarvtoffsen" i håret.. Är oerhört fräsh känner jag, men jag ska ju bara gå 200m ungefär så då orkar jag inte klä upp mig såhär tidigt :P

Skriver mer när jag kommer hem, dags att gå snart.. Borsta tänderna först!
- God Morgon


Nattblogg

Tänkte bara skriva gonatt till er =) har precis borstat tänderna, tvättat bort sminket, smörjt in ansiktet, slängt upp håret i en slarvtoffs, hämtat ett stort glas vatten, tagit av mig och krypt under täcket =) ska slå av tvn och datorn nu och faktiskt försöka sova.. Har inga pengar på mobilen så kan inte ringa till mitt gos och säga gonatt.. men oj, när man talar om trollen.. nu ringde han.. Så nu ska ja prata klart med han :)

Sååå.. dags för mig att kura ner mig i kudden och sova.. Dröm sött! Puss ♥

Undervisa är KUL

Idag var det jättekul att jobba :D Det flöt på hur bra som helst och tiden bara flög iväg.. Eleverna var pigga och motiverade och det verkade som dom tyckte det va kul =) När man ser på elverna att dom skrattar och uppskattar lektionen blir det tusen gånger roligare att jobba än när dom frågar När slutar vi? Ska vi börja på den andra dansen snart? Kan vi inte göra det istället? Idag var det inga sånna frågor och dom kämpade på enda till de sista minuterna.. Ge mig mer sånna energirika lektioner så tycker jag det är kul att jobba jämt :D För det är inte alltid man är sugen på att jobba faktiskt. Ibland vill man bara stanna hemma och fixa en vikarie och sova bort timmarna.. Men som alltid, när man väl kommer dit så är det kul och man ställer sig alltid samma fråga efteråt: Varför tänkte jag så förut? Det är kul att undervisa så nu ska jag försöka vara positiv till varje lektion jag ska ha framöver och uppskatta dom timmarna jag är där =)

Så nu är jag på bra humör och inte trött för fem öre.. Har fortfarande massa energi över men jag har ändå lagt mig till rätta i sängen och mätt i magen.. Nu är det dubbelavsnitt av Scrubs på 6an som jag ska kolla på, sen blir det tandborstning och sängen.. Ska försöka släcka lampan i god tid idag, upp tidigt imorron.. ska till mammas kontor vid nio och ringa ett samtal =) Och eftersom jag inte har några pengar på mobilen så får jag kila bort till henne och ringa lite snabbt  =)

Nu ska jag dricka mer iskall mjölk och kolla på tv :)


Jobba

Nu har jag precis ätit klart och det va så gott så ;) nu blir det jobb sex till nio.. Skriver när jag kommer hem!

Puss ♥

Ge mig sommar!

Nu har Manuela precis åkt hem.. Vi var på stan och fixa lite grejer.. Manuela köpte lite smink och sen gick vi in till Mia och jag hämta några papper.. Sen städa jag danslokalen en snabbis och sen gick vi hem till mig igen! Kikat på tv och Manuela var DJ medans jag gjorde danssteg :P Jag har fortfarande lite kvar att göra men först ska jag äta mat och kolla klart på That 70´s show!

Vi gick och prata förut på va vi vill ha vår och sommar! Tänk va skönt och slippa vinterjackan, halsduk och vantar och istället gå i svala sommarklänningar, tofflor och solglasögon.. Massa sol och bad och bara ta det lugnt! Jaa gud va jag längtar till sommaren nu! Men ändå inte, i augusti ska Henrik in i lumpen ett år ungefär.. Hur ska ja klara det tro? Kommer sakna ihjäl mig! Fast han ska gå i Skövde så det är ju inte så jättelångt härifrån, får ses på helger och sånt! men men, det kommer bli tufft men det ska vi klara =)

Nu ska jag göra mat.. Manuela, jag kommer lyckas ;) haha..

God Morgon alla läsare

Efter jag och Henrik pratat klart så somnade jag som en stock.. Då var klockan ungefär halv två så idag ställde jag ingen klocka utan sov tills jag vaknade =) klockan var då tolv ungefär och jag var ganska pigg när jag vaknade.. verkligen sovit ut =)

Dagen  idag kommer se lugn ut fram till sex då jag börjar jobba.. Jag måste bort till Mia på Glitz it en sväng bara men annars ska jag inte göra nått speciellt tror jag =) Manuela kommer hit och hälsar på mig ;) Och jag kanske t.om ska laga mat till mig idag.. har ju vart hemma hos mamma och pappa och ätit varje dag haha.. Kanske skulle ta och göra mig lite kyckling =) får se hur jag gör, annars funkar nudlar alltid lika bra haha..

Jobb idag då som sagt.. 18.00-21.00!! Sen kanske Henrik kommer hem till mig =) får hålla tummarna, saknar mitt gos brevid mig under nätterna!

Nu blir det frukost och platta håret! Puss!


Natti

Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig igen =) Är två avsnitt av Scrubs på tvn nu som jag ska kika på innan jag tänkera sova =) älskling skulle ringa och säga natti också :)

Så ni får sova så gott så skriver jag imorron när jag går upp =) God Natt!


Mys!

Jag åkte aldrig till Henrik idag utan stannade hemma :) har haft en myskväll för mig själv med varm oboy och det är så skönt så =) Legat framför tvn under täcket hela kvällen och bara tagit det lugnt! Kollar film på 6an nu, Into the blue. Bra film som jag har sett förr :) Är reklam för tillfället så passar på och skriva ett inlägg :)

Har ju inbyggd cam i min laptop men det funkar inte att lägga ut kort här i bloggen.. Märkligt tycker jag =/ Ska försöka fixa det på något sätt :) Nu börjar filmen igen så nu ska jag fylla på koppen med oboy och fortsätta mysa för mig själv här i min lilla lägenhet ;) hihi..

Skriver gonatt sen =) So long!




That 70´s show

Efter lite käk hos mamma och pappa åkte jag med mamma ner till stan igen.. Hon skulle klippa sig klockan fyra så jag åkte med och gick hem igen. Då åkte jeansen av och myströja på så nu halvligger jag under täcket i sängen och sneglar på That 70´s show.. I love it :D

Henrik ska till tandläkaren om tio minuter och jag är inte avensjuk det minsta.. När han är färdig måste han hjälpa mig att ladda ner ett bra nedladdningsprogram.. Jag som är så teknisk (inte), behöver hjälp med sånt ;) Sen ska ja ladda ner lite filmer och förhoppninsvis tar  det inte allt för lång tid! Kanske åker till Henrik senare också, om jag orkar :) Så tråkigt att åka buss! men men, får ju träffa min älskling så får se hur det blir :)

Nu ska jag kika i kylen om jag har nån apelsinjucie kvar.. Blev sugen på det!


Time to go

Sådär ja, fixat och klart.. Nu tar jag mig en promenad till mamma och pappa = )


- På återseende!


Ge mig orken!

Jag ligger fortfarande i sängen och gör ingenting.. Barnkanalen är på och musik spelas! Jag orkar inte resa på mig, stänga av datorn och tvn, ta på mig kläderna igen och gå bort till danslokalen.. Har ingen motivation känner ja, så jag ligger kvar här en stund till..

Sofias dag

GRATTIS SOFIA SOM FYLLER ÅR IDAG!



Gomorron!

Hemma igen då :) Åkte med bussen imorse när Henrik skulle till skolan! Jobbigt att komma upp, vi ville bara ligga kvar i sängen.. Men det va bara å pallra sig upp det.. Igår blev det som sagt film för våran del.. Flykten från Alcatraz! Gammal och bra film =) Började kolla på en annan också, men då va klockan redan halv ett så vi stängde av efter en halvtimme ungefär.. Henrik låg och snosa och ja va inte långt ifrån jag heller.. Så vi gick och la oss =) och samma procedur som vanligt när vi ska sova.. Jag får ligga och tulla han i håret, rysa han på kroppen eller handmassera hans händer :D haha, då blir han trött och go :D Jag somnar alltid också åt  det och vaknar efter en stund och ligger å håller i handen eller i håret :D han är min babe !!

idag ska jag inte göra nått speciellt tror jag.. Ska till danslokalen och städa den iallafall, mer vet jag inte =) Kanske hem och hälsa på mamma o pappa? får se hur de blir =) Fick ju en kommentar häromdan från en anonym som skrev å fråga varför jag skaffa en ny lägenhet när jag bara är hemma hos dom jämt.. haha, orka sitta här dag ut och dag in bara för att ja har en egen lägenhet.. Finns nått som heter hälsa på, men det verkar ju inte endel förstå ;)

Ne nu blir det mer oboy.. Puss på er


Hos Henrik!

Nu har Henrik hjälpt mig att installera ett virusprogram och lite sånt på min NYA lilla dator :D är inte riktigt van än men det kommer väl antar jag ;)

Igår hade jag Minicompaniet och Danscompaniet för första gången denna terminen.. Det gick kanon =) Jättekul att ha dom grupperna och danserna kan nog bli bra =) Längtar redan till näst nästa tisdag ;) Idag har jag inte gjort något speciellt.. Gick upp vid tio ungefär då jag mötte upp pappa utanför danslokalen.. han hjälpte mig att sätta upp gardinerna så nu är dom uppe =) När vi va klara gick ja hem och duschade och sen tog jag en promenad hem till mamma och pappa! Dom skulle passa Joline så jag gick dit och lekte med henne en sväng =)

Sen tog jag bussen vid sju och åkte hit.. Nu ska vi snart kolla på film och mysa :)

Juste, jag ringde Tele2 förut för att säga upp bredbandet.. har ju mobilt bredband nu så onödigt att ha det också :P men jag fick sitta i kö och vänta på min tur.. dom sa att ja skulle vänta i 20 minuter.. Efter 40 minuter la ja på.. jag orkade inte vänta, så ja får ta det imorron istället när jag inte har en buss att passa :P

Ne nu blir det film, puss

Laptop!

Nu har jag äntligen fått min dator :D :D Underbart! Men ska stänga av den nu så den får ladda klart.. jag tar med mig datorn till Henrik ikväll så berättar jag hur mina dagar har varit ;)

Nu blir det kaffe.. Jimmie och Joline är här och hälsar på :) ♥

Orkar inte än..

Nah, min design är inte i sitt bästa skick som ni ser.. men jag orkar helt enkelt inte ta tag i det än och antar att det kommer ta ett tag innan jag får ordning på det.. Så ni får stå ut lite till ;) Sorry...

Utekväll

Igår blev det utgång igen :) Sofia kom med tåget från Göteborg vid sjutiden och då hämtade Lisa och Malin henne, satte på ögonbindel och åkte runt i Åmål en stund så Sofia inte skulle veta vart hon var nånstans :) Sen kom dom upp till mig och SUPRICE :D Jag stod med tuta och ballonger och hon blev chockad och insåg att det var partaj på G =D Manuela jobbade till åtta så hon kom en timme senare.. Sen blev det vin, champange och öl innan vi gick till Hörnan där Lisa hade bokat bord.. Åt pasta och hade mycket trevligt och Sofia visste inte detta heller :) Sen gick vi hem till mig igen och kikade på Studentfilmen och förfestade.. Min dvd ville inte samarbeta så vi knackade på hos min granne Niklas som gick i våran klass så vi kikade på filmen hemma hos han istället :P Stackarn, vi kom och störde på en lördagskväll haha.. Sen blev klockan tolv och vi knalla bort till Hc.. Va lagomt mycket folk och det blev en del dans :) Hela kvällen gick ut på att överraska Sofia som fyllde 20 i fredags och jag tror att hon verkligen blev överraskad och det var mycket uppskattat :)

Jag åkte med till Bengtsfors och sov där :) Åkte med Sofia och Simon till Åmål vid ett ungefär för Sofia skulle med tåget vid två.. så jag hoppade av hemma hos mamma och pappa :) Sofia W ringde mig nyss och frågade om jag var sugen på att jobba mellan 18.00-19.00.. är fri discoträning idag så jag ska mest sätta på musik och hjälpa till om dom har några funderingar :) vaknade upp med halsont idag så är inte på topp direkt.. Men eftersom det inte är något jag ska förbereda mig för direkt så ställer jag såklart upp :) Får dock avstå från dansen ikväll =( Första träningen med MTV/street med Emelie.. Tråkigt att behöva sitta och kolla på första träningen.. men men, så är det! Vill inte bli dåligare..

Nu ska jag göra lite dans tills imorron när jag ska jobba igen :) Sen blir det lugnt tills jag ska åka :)
Puss ♥

 
Tjejorna hos mig                                         Sofia & jag på Hörnan

 
Gick hem till mig igen :) Sofia fick sig en stor sked haha

 
Lisa och Malin hade med sig kladdkaka.. men eftersom vi va så mätta efter Hörnan
så blev det inte stora biten vi fick i oss haha

 
Sofia va på topp :D

 
Sen blev det Hc där vi träffade fröken Stålhandske ;)

 
Blev dans såklart ;)


Avslutar med detta bra kortet på min älskling som jag träffa på Hc :D


Baby

Nu har jag fixat skjuts så Henrik kommer hit till mig :) Puss på det!

Ursäkta röran jag bygger om!

Ja precis vad jag gör.. Det ser alldeles förskräckligt ut just nu och jag orkar inte fortsätta för om en kvart börjar Let´s Dance :P Så nu får stå ut så länge med en salig blandning av rött och rosa tills jag orkar ta tag i det igen ;)

Hej svej så länge!


Bättre!

Idag mår jag bättre än va jag gjorde igår :) Mycket skönt!

Det gick kanon när jag jobbade igår.. roligt att komma igång igen och grupperna är bra :) Blir nog en bra termin detta tror jag ;) Ja tänkte inte så mycket på att jag mådde dåligt när jag väl va där, så de va skönt!

Mamma kom och hämta mig vid halv fyra idag ungefär :) Så nu är jag här och hälsar på så får passa på att skriva lite här ;P Blir ju inte så mycket när jag inte har en dator hos mig.. men det ska bli bättring på det, i promise ;) En laptop blir nämligen min inom kort.. Underbart ;)

Får även passa på och säga grattis till Sofia som fyller 20 år idag :D Vet inte om jag skrev att Helen fyllde i söndags, men grattis till henne också isåfall :D

Grattis Helen 20år


Och grattis Fia 20 år

Feber?

Tog en ipren innan jag åkte till mamma och pappa (en timme sen ungefär) för jag hade sån jävla huvudvärk.. Kändes som migrän nästan.. Så provade jag febern nu när jag kom hit och då hade jag 37.7.. Så tabletten tog nog ner feber lite så jag har nog mer egentligen =/ Jag som ska jobba 18.00-21.00 idag.. första gången på denna terminen också! Då vill man ju gärna va engagerad och inte ha huvudvärk till tusen och feber dessutom! Blä för det! Tänker inte be nån annan ta mina grupper heller, vicka alltså.. Eftersom det är första gången så vill jag ha dom, även om jag inte mår bra! Men jag ska ta och sova en stund nu så får jag ta med mig tabletter sen när jag ska jobba så jag inte är allt för dålig! Dricka mycket vatten också..

Ne nu ska jag som sagt sova, orkar inte sitta och anstränga ögonen här vid datorn!
Puss på dig

Seg

Fan va ont i huvvet jag har! Bara dunkar hela tiden, bahh =/

Kvällen har jag spenderat halvsovandes framför tvn.. Kollat på Top Model :) har ju inte 3an hemma hos mig så jag får passa på när jag är här och hälsar på :) Ska snart åka ner till mig och ta en lång dusch och slänga mig i sängen så fort jag är klar! Ska försöka somna tidigt idag! Men först ska vi ta svängen förbi Manuela och hämta en skiva. Jag hade tydligen inte brännt här nångång så det funkade inte..Så Manuela va snäll och fixa det :)

Puss på er


Laddar ner

Håller på och laddar ner låtar jag ska ha till mina grupper imorron :) Sen ska jag göra steg! Bra att jag är ute i god tid ;) haha.. Men då kommer jag ihåg bäst :) Hittar inte två låtar bara =/ Får försöka hitta nån på msn som kan skicka :)

Idag stod jag för maten här :P Gjorde köttbullar och makaroner.. Dom första köttbullarna jag gjort! Haha dom blev faktiskt goda ;) Inte så jättesvårt kanske men :P

Ne nu ska jag dansa här :P Dags att börja tänka!


Manuela och jag på våran senaste dansuppvisning, hösten -08

Mys.

Jag och Henrik slappa hela kvällen igår :) Käka kvällsmat och kolla på en film! Kändes bra att få mysa med han :) inte säkert än men han kanske kommer hit ikväll också! Han har grejer i skolan att göra så han måste hem så han får nått gjort.. Sen så har han inga rena kläder här så han måste åka hem för det också :P Annars hade han ju kunnat komma hem till mig efter skolan.. Men ändrade planer som sagt :) Får se om han kommer ikväll då, jag håller tummarna iaf! Mycket bättre att sova med han som håller om mig än å ligga själv!

Gick upp när han gick till skolan imorse.. Eller jag låg och kolla på barnprogram till elva ungefär =) Då gick jag bort till danslokalen och städade den.. Pappa kom även ner och hjälpte mig med dom nya gardinerna! Har bara satt upp på ett fönster för att se så längden var bra.. Och det var den så nu håller jag på med resten :) Dom sätter vi upp imorron!

Har gått med huvudvärk hela dan och lite igår med.. Men idag är det värre! Inge kul alls =/
Jag vill inte bli sjuk!

Uppskattat

Mamma kom precis hem.. hon har vart och handlat! Och hon va så go så hon hade köpt med mat hem till mig! Då blev jag allt bra glad vill jag lova.. Hon hade köpt fil, flingor, mjölk, juice, knäckebröd, smör, ost, gröt osv.. Hon vet allt vad jag vill ha min mamma :D Hon förgyllde min dag idag ;) Tack mor!

Nu ska jag ner och skala potatis för att visa min tacksamhet ;P Idag blir det mos här hos Larssons.. En förmåga att bli det ofta när jag är här.. men det är bara för att hon vet att jag tycker om det så mkt :D

Henrik somnade visst om imorse när han skulle till skolan, så jag behöver inte vänta tills han slutar halv fyra eftersom han ändå inte är där :P Men han hade tänkt sig och ta en buss vid fyra ungefär så jag kilar väl ner då nångång :)

Träning

Det va riktigt kul på träningen igår kväll :) Har lite träningsvärk i vaderna och axlarna idag :P Skönt!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu :) Är här tills Henrik slutar hade jag tänkt, vilket är halv fyra.. Då kommer han hem till mig och vi ska mysa hela dagen :) Vi har inte setts på en hel vecka nu nästan så det ska bli underbart att få pussa på min goding igen ♥

Hade ingen frukost hemma så det kurrar lite i magen nu faktiskt.. Ska nog ner och kika i kylskåpet! Det är det bästa och va hemma hos mina föräldrar, all mat :D

Puss på er

Liten break

Jopp, vart i lokalen mellan fyra-sju idag.. Kollade på dom grupperna jag och Sofia ska ha varannan måndag! Hon körde första gången så jag passade på och kika :) Mamma kom och hämtade mig vid sju och jag åkte med hem hit.. Men jag ska snart ner till lokalen igen för då är det Advanced :) halv nio-tio är det alltså träning för min del :) Första gången på denna terminen, det ska bli kul för nu är jag danssugen :) När ja kommer hem blir det nog sängen tidigt, sover alldeles för dåligt.. Så idag ska jag lägga mig även om jag inte är trött! Det är bra och varva ner lite än å bara ligga och glo på tv!

Imorron när Henrik slutat skolan så kommer han till mig :) Vi kanske tar en sväng till badhuset, får se va det blir :) Åhh va jag har saknat honom, ska krama ihjäl han ;)

Får även säga Krya på dig till Manuela också som ligger hemma i 39 graders feber.. usch, stackarn! Nu ska jag byta om och sen åka ner till danslokalen! Puss ♥


Inflyttningsfest!

Ja gårdagen var händelserik ;P Klockan ett-tre var det lite möte eller vad man ska säga för mig, Manuela, Alex, Elin och Sofia i lokalen! Vi prata lite och gjorde nya steg man kan lära ut på diagonalen till våra grupper :) När vi klara kila jag och Manuela bort till Ica för att köpa mat och sen gick vi hem till mig :) Vi käka och sen plocka vi iordning lite hemma hos mig och sen börja vi göra oss fina :) Vid sex ungefär kom Emelie och hon hade med sig en jättefin blomma som jag fick av henne, Manuela och Johanna i inflyttningspresent :) Gulligt! En timme senare, vid sju, kom resten av tjejerna :) Johanna, Matilda, Elin, Helen, Angelica och så va Lina där en sväng också innan hon skulle iväg på klassfest :) Av Matilda fick jag också en liten present :) Vitt och rött vin i små festisförpackningar :D Jättesöta :) Det blev mycket skratt, sång och dans hemma hos mig och vi hade det himla roligt :D Stackars mina grannar som fick sitta och lyssna på oss haha.. Men men, så är det när vi är i farten ;) Vi kom iväg ganska sent till Hc.. efter tolv nångång! Det va helt okej med folk där men inte sådär jättemycket.. Men helt okej alltså för en vanlig lördag :) Musiken sög dock! Fyfan va dåligt, gick inte och dansa till nått nästan.. Så det va tråkigt! Men eftersom vi kom dit ganska sent så va vi inte där så länge :P Angelica va chaffis så hon körde hem mig och vi dunka musik den "långa" biten hem till mig :D När jag kom hem testa jag om O.c skivan funkade, och det gjorde den ju såklart så jag kollade på två avsnitt så jag kom i säng sent :P

Idag vaknade jag upp med fläskläpp, träningsvärk och en svullen fot! Måste ha blivit trampad av en klack på foten så idag har jag ett mysigt blåmärke där.. Vet inte vad som händer när jag är ute jämt? haha

Åkte iallafall upp till mamma och pappa vid två och käka jättegod mat :) Ikväll kommer nog Henrik till mig, hoppas det för jag saknar honom! Får se om jag kanske följer med Lina och Paola på Friskis&Svettis sen vid sju! Får se om jag orkar :)

 
Dagen till ära hade jag min nya spetströja mamma sydde :) Visst blev den fin?

 
 
 
Jag och Matilda leker modeller :D

 
 
Jättesnyggt, eller hur ;)


Elin blev sugen på min rumpa ;)


Girlsen som var hemma hos mig :)



 
Blev dans såklart :D

 
 
Blondinbella poser hahah


Avslutar med mina inflyttningspresenter jag fick av mina sötisar :)

Hos Larssons

Myskväll hemma hos familjen Larsson idag ;) Ätit langos och kollat på Let´s dance! Mitt godis blev morötter och gurka, mums ;) Utröstningen va precis klar och det var rätt som åkte tyckte jag! Linda märktes knappt så hon behövde inte va kvar heller :P Lite besviken att inte Kitty åkte ändå, hon är bara löjlig! Men men, är ju inte slut på programmet än ^^

Om man skulle ta och åka hem kanske? Min dvd funka inte imorse när jag skulle kolla på O.c men den kanske gör det sen.. Hoppas det, för det vill jag kolla på idag =) Måste duscha också för imorron är det FEST :D

Måste bara säga att jag älskar mitt gos också :) Puss på han ♥

Fredag

- Skönt med helg

Idag tog jag mig en sovmorron eftersom jag kom i säng sent.. Kolla på O.C fram till två nångång så jag behövde sömn kände jag så jag ställde ingen klocka :) när jag vaknade gick jag upp och gjorde mig iordning och gick bort till danslokalen.. Städade den men tog inte allt idag, min rygg kändes som den skulle gå av.. Så jag får fortsätta imorron :) När jag var färdig där tog jag en promenad hem till mamma och pappa, åt lite mat och nu sitter mamma i rummet intill och syr min röda spetströja =) Den är alldeles strax klar ;) Hon är duktig min mamma! Tråkigt att jag inte kan sy själv.. Eller det kan jag nog men skulle inte våga sätta mig och sy i så fint och dyrt tyg :P Skillnad att sy upp gardiner t.ex, det är ju inte samma sak ;) Bilder på tröjan kommer kanske senare eller imorron :)

Ikväll blir det bara lugnt, jag blir kvar här och vi ska kolla på Let´s dance och äta langos :) Linas pojkvän har aldrig ätit det så idag bjuder dom på det ;) Åker hem till mig senare ikväll :)

Måste ju även tillägga att det gick bra på Friskis igår ;P var samma pass som i onsdags! Känner att jag har lite träningsvärk i armarna idag.. det är nog för alla armhävningar vi gjorde :P

Nu ska jag nog gå ner och kolla på Tv :) Skriver kanske sen! Puss ♥


Hurtiga!

Tråkigt som jag har så är jag duktig och följer med Emelie på Friskis&Svettis idag med ;) Det börjar sju så nu ska jag ner till mig och byta om och hämta skor.. halv sju möter jag upp Emelie och vi tar en cykeltur till Kristineberg :)


Glitz it

Mötet gick bra igår :) Känns att vi snart ska dra igång igen, vilken känns bra :) Hoppas på en rolig termin! När vi var klara på mötet följde Manuela med mig hem :) Vi kollade på ett O.C avsvnitt och sen bytte vi om till träningskläder och följde med Emelie på Friskis&Svettis.. Vet inte hur många år sen jag var där men det var riktigt roligt :) Var inte så jättejobbigt men det va bara baspuls igår! Men det va gött att svettas lite igen :D Har ingen träningsvärk idag dock som jag trodde.. skönt det ;P

Idag gick jag upp vid halv tio ungefär.. Manuela kom ner till mig och vi gick bort till Mia på Glitz it! Valde ut tyger och skissade på hur kläderna ska se ut till vårterminens dansshow till våra grupper :) Blir nog riktigt bra tror jag, såg bra ut iallafall ;) När vi var klara där gick jag upp till mammas jobb och väntade tills hon sluta :) Åkte med henne hem och käka frukost! Sen åkte vi ner till stan igen för att handla mat och ta en tur till Glitz it igen! Jag såg nämligen ett jättefint rött spetstyg med glitter i som jag blev sugen på att köpa.. Så nu har jag sätt mamma i arbete :D På lördag ska jag ha lite inflyttningsfest med några tjejer och då vill jag att min spetströja ska vara klar :D Kommer bli skitsnygg ;)

Är hemma hos mamma och pappa nu igen.. Idag har jag beställt mat och det blir grönsakssoppa! Längesen jag åt det nu och blev jättesugen på det igår.. Så idag blir det soppa som mat, ser jag fram emot ;) Älskar mammas soppa :D

Vet inte vad det blir senare, vill träffa mitt gos men han är väl upptagen tänker jag :P Annars drar jag ner till mig och kollar på O.C hela kvällen :D Min syster och hennes pojkvän kommer hit ikväll också och hälsar på.. kanske stannar här och träffar dom också :) Det märks senare som sagt vad som händer, har inget planerat än så länge :)

Puss


Mys hela dagen

Igår klockan tjugo i fem tog jag bussen till Bengtsfors för att va med mitt gos.. Han va hos Kim så jag knallade dit och vi va där till sju ungefär tills hans föräldrar kom och hämtade oss :) När vi kom hem till han så tog vi oss en dusch och gick ner till han och kolla på film.. Jävligt kass var den men haha.. Henrik somna och jag var inte långt efter jag heller! Vid tio ungefär käka vi kvällsmat och kom i säng redan halv elva.. Låg och myste tills vi somnade :) Va nog bra att vi la oss så tidigt för jag behövde det kände jag! Legat vaken alldeles för länge i flera veckor nu så det va välbehövligt med sömn! Somnar alltid skönt när jag har Henrik som håller om mig :) Jag vaknade t.om innan klockan ringde idag.. Trodde nästan att vi hade försovit oss för jag va pigg när jag vaknade.. men ja somna om och klockan ringde kvart i sju! Tog bussen till Åmål och pussa han hejdå för han skulle till skolan.. Jag gick och la mig framför tvn när jag kom hem och råkade somna en liten stund tror jag.. vaknade av att det ringde som en idiot på dörren! Jag öppnar i bh och tights, tror inte ja va riktigt vaken och fick för mig att det va pappa jag såg i kikhålet i dörren.. Men när jag öppnar ser jag att det är nån annan kille som är från Hyresgästföreningen.. Där står jag i bh och försöker gömma mig bakom dörren medans han hade ett föredrag i en 10 minuter eller nått.. Jag lyssnade inte ens va han sa, men jag tog ett papper och han tacka för sig.. PHU! Sen ringde pappa några minuter senare och han kom ner och hjälpte mig sätta upp en hylla :) Mamma kom när hon hade slutat jobbet och jag åkte med dom hem till dom och nu sitter jag här och väntar på mat :)

Manuela kommer snart hit också tror jag.. Är möte klockan fyra i danslokalen för oss instruktörer som vi ska på.. Jag ska låna första säsongen av O.C av henne =) Så har jag nått att titta på när jag inte har fått dom "roliga" kanalerna än ;P

Ne, nu ska jag ner och se hur det går med maten! Kanske hörs imorron om jag kommer hit och hälsar på :P Annars får ni ha det så bra tills dess.. Puss ♥


Gullungen Bella och jag för nått år sen :)

Henrik

Imorron åker jag hem till Henrik och myser :)  ♥ Älskar dig baby!


Jag på en dansuppvisning när jag och Alex dansa :)

Helgen!

Hade det jätteroligt i lördags =) Manuela kom till mig och vi gjorde oss iordning, tog några timmar och vid kvart i sju gick vi bort till busstaion :) Bussen gick tio över sju och vi va framme i Säffle halv åtta :) När vi va framme stod taxin och vänta på oss som vi hade ringt och beställt och vi åkte till festen :) Vi var hemma hos en tjej som heter Cornelia :) va säfflebor + jag och manuela :D haha.. Vi kände ju Helen och Angelica iallafall å de va jättekul att träffa dom igen :D Vid elva ungefär kom pappa och hämta mig, manuela, henrik, kim och robin.. Gick hem till mig en sväng innan vi gick till Hc :) Taxin ringde mig och sa - Jaa, jag står i Säffle nu.. Vart är ni? FAN, hade ju beställt en taxi hem också men glömde avbeställa den! Så han hade åkt i onödan och pappa med kan man säga! Så vi mötte upp han utanför Hc så fick vi betala han ändå.. 300:- åt helvete.. Men men, vi fick skylla oss själva :P

Först va det skittråkigt på Hc, men vi gick nog dit för tidigt :P Va inte så jättemycket folk men senare blev det mer och mer :) Dansgolvet fylldes på och det var det jag ville :) Är ju nästan därför man är där :) För att dansa ;)

När det stängde gick jag och Henrik hem till mig :) Tog en dusch och gick å la oss :) Gårdagen bestod av sömn, sömn, sömn och film =) Vi käka lite och han åkte hem tjugo över nio på kvällen! Så vi låg i sängen och dega precis hela dan! Perfekt söndag =)

Idag ställde jag klockan på nio och pallra mig upp.. Gick bort till den andra lägenheten för kom på att det inte gick och stänga ett fönster sist vi va där och städade.. Så det har stått öppet i två veckor ungefär! Och när det regnade och blåste så mycket som det gjorde i natt blev ja orolig att det skulle blåsa upp och regna in och smutsa ner! Så jag gick dit halv tio ungefär och det hade inte regnat in eller nånting, skööönt :) Skulle nämligen träffa vaktmästaren klockan elva för att besikta lägenheten (han kollar att vi städat osv).. men tjugo i elva ringde han mig och sa att han fått annat jobb ivägen som han va tvungen att ta, så vi ska ses klockan elva imorron istället :P Fan, gick jag upp i onödan! haha

Nu är jag hemma hos mamma och pappa iallafall :) Saknar mitt gos gör jag också ♥

Let´s dance, lösnaglar & fest

Igår kom Manuela till mig vid halv åtta ungefär för att ha myskväll framför premiären av Let´s dance :) Jag stod för maten och det blev tacos :) När vi va mätta och belåtna låg vi framför tvn hela kvällen och hade våra diskutioner om paren i Let´s dance :D Laila Bagge och Morgan va helt klart bäst kom vi fram till ;) När det var slut tog Manuela sitt pick och pack och cykla hemåt.. Själv tog jag mig en lång dusch och när jag hade gjort det leta jag fram en ask med lösnaglar.. Hoppades på att det skulle finnas en till varje nagel och det fanns det :D Så det satt jag och pilla med för mig själv igår kväll :D

Idag däremot blir det andra bullar.. är hos mamma och pappa nu, precis käkat lite mat och snart ska jag väl ner till mig igen.. Beror på när Manuela är på G för hon ska med mig hem :) Ikväll blir det fest nämligen.. i Säffle :P Helen och hennes kompis ska ha födelsedagsparty ;) Så vi åker dit och gör stan osäker ;P Inte klart än hur vi kommer hem, men i värsta fall får det väl bli taxi :P

Nu ska jag försöka tänka ut vad jag kan ha på mig ikväll.. Samma visa varje gång, vet aldrig vad jag ska ha på mig :P men det löser alltid =)


Fredag hela veckan

Inte hela veckan kanske, men idag är det det iallafall :D och idag har det inte hänt så jättemycket än.. Vaknade vid elva ungefär och låg kvar och kolla på tvn nån timme :) Sen pallra jag mig upp och käka lite fil och tog mig en sväng till danslokalen och bytte soppåsarna och tog bort julpyntet :) Gjorde ingen storstädning idag utan tänkte göra det innan terminen börjar så det är snyggt och rent då :) När jag va färdig där tog jag mig en promenad hem i det FINA vädret till mamma och pappa! Får ta mig några turer hit i veckan eftersom jag inte har någon dator hos mig än, och jag måste ju hålla mig uppdaterad här =P Kommer ju självklart hit för att hälsa på också, men mest för internet :D haha.. Ska snart äta kyckling och ris, men ska inte äta så mycket utan bara stilla hungern lite.. För ungefär halv åtta ikväll kommer Manuela till mig och då har jag gjort tacosen färdig så vi sätter oss ner och äter innan Let´s dance börjar :) Kommer bli en bra kväll ;)

Imorron kanske det blir fest också, i Säffle! Henrik och hans kompis ska dit tror jag och häromdan frågade Helen om vi ville komma till Säffle imorron och festa med henne och hennes kompisar.. men vi tackade nej eftersom vi skulle på personalmöte/fest hos Sofia W.. Men i förrgår tror ja det var så fick jag ett meddelande om att det tyvärr fick ställas in eftersom de är sjuka hemma hos Westlund Englund! Tråkigt =/ men men, så är det.. krya på er :)
Så jag ska prata med Helen om hur morrondagen ser ut så kanske det blir en tripp dit ändå trotts allt :P Ska prata mer med Henrik sen också om hur dom gör :) Så inga planer än direkt, det tar vi imorron istället :)

Nu ska jag ropa på pappa så han kan hjälpa mig att beställa mer kanaler till min lägenhet :) Har inte 3an eller 5an nu utan bara tråkiga kanaler.. så det är ju ett måste :) Kostar lite extra i månaden, men det är det värt :)

Måste bara säga att jag tycker om mitt gos jättemycket också :) ♥ När jag va hos han i tisdags kolla vi på massa filmer och va uppe hela natten! Tjugo i fem va den sista gången jag kollade på klockan.. Kvart i sju skulle vi upp för att åka buss till Åmål.. Ojoj, va trötta vi var! Men det va mys på natten iallafall så det gjorde ingenting :) Inte mig iallafall eftersom jag gick hem och la mig å sov till tre.. men han borde ha vart ett vrak som skulle till skolan och va aktiv mellan halv nio- halv fyra :P Stackarn :P

Våran dag!

idag har jag och Henrik vart tillsammans i ett och ett halvt år :D

070707 ♥

Myskväll

Igår kom Henrik hem till mig vid halv nio :) vi kolla på massa filmer å tog det alltmänt lugnt, mys :)

idag gick jag till mammas kontor vid tolv ungefär, men först gick ja till Bokhandlen för att hämta frimärken.. klistrade på dom på dvd-filmerna och skicka iväg :) så nu är det gjort! sen gick jag hem å la mig brevid Henrik igen och vi gick upp efter tre ungefär.. tog bussen kvart i fyra till bengtsfors och nu är vi i Kims lägenhet :)

Ska äta frukost nu, haha.. tog med bröd hemifrån mig, så håller på och tinar dom i ugnen nu :) ska bli gott med mat! Imorron börjar henrik skolan, så jag åker nog med till åmål när han åker hit.. kanske hoppar av hos mamma och pappa, får se hur det blir :) nu ska ja kolla på film iallafall och dega tills vi åker hem till henrik :)

Puss ♥

Övernattning!

I natt blev det övernattning i min nya lägenhet för första gången :D Sov så gott så! Mamma och pappa kom vid halv tolv ungefär och nu är barbord, tvbänken osv uppe också :) börjar likna nått nu ;) Bara tavlor, hyllor och soffa som fattas i stort sett :) Underbart! Nån som är sugen på inflyttningsfest? :D

Vet inte riktigt vad som händer ikväll än.. Henrik sa igår att han skulle komma å vi skulle göra tacos å allt sånt.. Men nu är han och jobbar och vet inte om han hinner komma hit, eller om han orkar :P han gick å la sig klockan nio imorse (vart uppe hela natten) så ja förstår ju om han är trött.. hade inte heller orkat åka buss hit då.. men men, vi får se sen om han orkar pallra sig hit :) Pratar med Pirre nu och han är sugen på lite fest, men de vettefasen asså :P ja är ju så trött!

Jag åker ner till mig sen ikväll iallafall :) va å köpte lite mat förut också :)






Jag bjöd mamma och pappa på fika :)
Lussebullar och muffins som jag bakat!

Hemma igen..

Kom i säng sent i natt.. blev en sovmorron till efter två nångång, SKÖNT! :P Då gick vi upp och käka lite frukost innan jag knallade iväg till bussen som gick fem över tre :) hatar att åka buss, det tar så lång tid och det är alltid så himla kallt.. fast idag hade jag min stora dunjacka på mig så då va det varmt och skönt samtidigt som värmen bara spruta ut från elementet på golvet.. Så då frös jag inte vill jag lova :P Sen när jag kom hem har jag inte gjort nånting alls, har så himla tråkigt! Pappa kollar på trav som är slut sex, mamma sitter brevid och kollar hon med fast hon inte tycker det är roligt.. Och jag sitter framför datorn! Orkar inte sitta här mer men det sista jag gör är att sätta mig och kollar på trav, så jävla tråkigt! Jag försökte få igång tvn dom har i deras sovrum, men då måste man ha fönstret öppet och ta in antennen eller va mamma sa, så det sket sig också.. Jättekul! Hoppas dom går ut med Minja efter sex så jag kan lägga mig framför tvn och kolla på vad jag vill =)

Imorron kommer Henrik hit också som det ser ut nu :) Då ska vi ner till min lägenhet.. Han får hjälpa mig med att koppla in tvn och det, vet inte om jag kan själv? Sen så ska vi mysa med tacos och bara ta det lugnt :) ♥ Längtar redan efter han, ska nog lägga mig i tid idag så det blir måndag snabbt =) Ska nog kika på en ny väska också imorron, har inte dom pengarna egentligen men.. kolla kan man ju alltid göra =) Min gamla väska har jag fått slänga av vissa anledningar (Sofia W, du vet, haha).. och den väskan jag har nu är det ingen dragkedja på och igår släppte axelbandet så den gick sönder.. Men Kim hittade nål och tråd så jag sydde ihop den lite snabbt med grön tråd.. jättesnyggt verkligen ;)

Nu ska jag ner och smaka på mammas hemmagjorda glass :) hörs sen!


Vin?

Va en kompis till Henrik och Kim här förut och han gick hem till sig och hämtade öl och vitt vin förut.. Så nu sitter dom och dricker öl medans jag är inne på mitt tredje glas vin =) Druckit mycket vin dom senaste två månaderna nu.. Vart ute varje helg i två månader och två veckor nu.. Inte för att jag är ute nu men, dricker ju iaf :P Han som gick och hämtade drickan gick för en halvtimme sen ungefär.. Och han lämnade drickan här, så det är bara varsågod :D haha.. Ska nog inte dricka mer nu ikväll/natt, bara onödigt egentligen :P

Klockan är fan halv fyra snart och jag är inte ens trött.. fan va jag har vändt på dygnet !! Sover inte alls mycket om nätterna, får hoppas att det ändrar sig när Henrik börjar skolan.. För detta går inte =/ 

Ne, god natt på er.. detta får bli det sista inlägget för idag :) Sen ska jag lägga mig och mysa med Henrik, mums !! ♥


Seg..

Sitter och gör ingenting, börjar sakta men säkert få en jävla huvudvärk.. får nog dricka lite mer vatten! Jag och Henrik knalla bort till ICA förut och köpte mat osv :) Köpte Brämhults apelsinjucie, så himla goood! Är snart slut dock =( får köpa mer en annan dag :) Vi tänkte åkte hem till Henrik idag men det blev inte så, så vi är fortfarande kvar hemma hos Kim i hans lägenhet :) Ja la mig väl halv fyra eller nått igår och dom andra herrarna la sig halv sex ungefär.. fattar inte hur jag kunde somna när dom satt uppe för dom spela ett bilspel och hade jättehögt verkligen.. Och jag hade huvvet precis vid högtalaren.. Men jag somnade allt men blev ganska pigg när dom gick å la sig :P Vi låg å tjöta ett tag och sen somna vi allt :) Jag och Henrik gick upp vid halv två ungefär, skönt att sova ut :)

Vet inte va ja ska göra nu riktigt, kika runt lite och sen kanske det blir film?


Bengtsfors igen

Blir kvar här en natt till :) Skriver när jag kommer hem imorron ;)
Puss ♥

Bengtsfors

Är i Bengan nu och umgås med Henrik :D Är i hans kompis Kims lägenhet, åkte aldrig hem till Henrik så det blir övernattning här :) Får se när jag åker hem imorron.. då ska jag nog fortsätta med min lägenhet :)

Puss ♥

Hej svej

Vart nere i lägenheten nu och plockat iordning en massa :)






Och nu ska jag till mitt gos :)

Fredag!

Idag sov jag till tolv då mamma kom och väckte mig :) Det va riktigt skönt vill jag lova! Dom har nyss vart ute och pimpelfiskat men jag stannade hemma då eftersom jag sov haha.. Dom kom precis hem och nu ska mamma och handla mat så vi får oss nått i magen :) när vi ätit ska jag och mamma ner till min lägenhet och börja få iordning lite.. Dags nu så jag kan flytta in där :) Sen när vi känner oss nått så där färdiga för dagen så ska jag till min pöjk i Bengtsfors :) Stannar där tills imorron! Men nu ska jag göra mig klar så det bara är att sticka sen :)

Eller jag åker med mamma och handlar nu förresten, jag måste byta överkastet som va för stort!
Puss

Mer kort..

Fick lite kort av Manuela på facebook så lägger upp dom också :)

 



 



Det var det ;) Älskar min lila klänning jag hade på mig :) Fick den i när jag fyllde år :) Jag som tycker om lila så mycket också :)

Ska kolla på Björn Gustafssons dvd nu tror jag.. Dom fick med den hem när dom va och fika hos Thomas och Paola =) Vet inte va dom kikar på där nere nu men, får se om jag kan få dom att vilja se på det ;P

1 januari 2009 !!

Nytt år - nya möjligheter!

Igår va det en lång men väldigt rolig dag :D Va ju meningen att vi skulle åka klockan ett men då hade vi kollat fel så det menades att tåget va framme i Karlstad då vi trodde att den gick från Åmål.. Så vi fick ta vårat pick och pack och åka till Johanna och vänta på nästa tåg :P Tio i tre försökte vi igen, och då gick de mycket bättre ;) Blev skratt och tjöt på vägen upp och när vi va framme kom Linas pappa och hämtade oss vid stationen och körde oss till Malin och Simon där festen var :) Alla började sminka sig och locka håret och efter cirka två timmar va alla klara och då började folket strömma in :) Blev jättegod mat, dricka och härj hela kvällen.. Va väl runt 30 pers där i deras källarlägenhet till slut :P Träffade mycket nytt folk och även gamla bekanta :) Spela tangera och sjöng singstar och vid tolvslaget pallra sig alla ut för att skåla och kolla på raketer.. Va en liten sjö precis där dom bodde så alla gick ut på isen där det va familjer och andra partyprissar för att fira samma som vi :) blev en kanonstart på det nya året :D När vi va tillräckligt kalla och hade skålat klart och önskat alla gott nytt år så gick vi tillbaka till dom.. Hämtade våra grejer och gick till en busshållsplats för att åka in till stan och fortsätta vårat partajande på Arena.. Men det kom ingen buss och när vi ringde taxi va det bara upptaget så vi kom aldrig in till stan.. Fick bli en timmes lång promenad istället.. Jobbigt att gå och bära på våra grejer men till slut kom vi fram :) Somna så skönt och idag mår man som man förtjänar.. Blev tågresa hem runt ett och det är underbart att vara hemma :D Ska ta mig en lång dusch, stoppa i mig några alvedon och dricka mängder med vatten så mår jag nog bättre sen ;) Paola ringde nyss och bjöd hem oss på fika till dom.. men osäker på om jag följer med, vill så gärna men ja måste ha lite sömn asså.. kommer va som ett vrak annars :P

 
På tåget mot Karlstad :)

 
Tangera :)

 
Singstaaar !

 
 
 
 
GOTT NYTT ÅR :D Ute på isen ;P


God natt :D



RSS 2.0