Lovely!

Idag har jag käkat god mat hos mina föräldrar, vart med mamma och handlat lite till morgondagen då vi ska och Maja ;) , och sen när jag kom hem så la jag mig i solen. Låg där i endast 45 minuter och jag lyckades bränna mig lite lätt. Solen är stark nu asså!

Ska snart ta en promenad ner till mig för att börja fixa iordning mig lite smått. Fundera på vad jag kan ha på mig ikväll och börja med håret :) Blir förfest hos Emelie ikväll och det ska bli himla skoj. Brukar bli galet på deras förfester ;) Sen blir det Hc ikväll.. Rydell och Quick spelar idag, hört att dom ska vara väldigt bra tydligen. Så vi får hålla tummarna för en superbra kväll idag också :)

PUSS


Galet :P

Manuelas pappa kom och hämtade oss strax innan sju igår.. Då tände vi (Sofia och Alex) grillen och slängde på kycklingfilén.. Blev suuupergoda pommes till det. Sofia vet hur man gör det där alltså ;D Sen så satt vi och tjöta och drack ute på deras altan precis hela kvällen tills vi skulle knalla hemåt. Jättetrevligt verkligen och vi fick många skratt som vanligt ;) Finns många citat från kvällen också som jag inte riktigt kommer ihåg hur dom var, men nästan hundra på att Fia skriver det i sin blogg :D När klockan var 01.10 så skulle ja, Manuela och Alex åka hem. Ringde taxi men fick inget svar av någon. Så då lånade vi mysdresser och jackor av Fia och gick hem! Hon bor ju en bra bit utanför stan, ut med sjövik där. Så det tog oss allt en stund att gå hahah.. Galet! Vi var hemma halv 3 !! Roligt :D Men det var otroligt skönt att komma hem och lägga sig vill jag lova, jag somnade direkt efter en och en halv timmes powerwalk mitt i natten ;P Tack för igår hörrni, alltid lika kul att umgås! ♥ Vi får på´t på fredag igen ;D

Vaknade vid tio och idag är jag trött och seg. Men nu ska jag piggna till och gå bort och betala räkningar. Jättekul verkligen ;) Ikväll blir det party igen, Valborg ju :) Vet inte vart det blir förfest än.. Får höra lite vart Emelie tar vägen sen ;P

Nu ska jag ut i solen :)

Underbart!

Sofia och Alex kom vid två-tiden ungefär. Då grillade vi hamburgade och käka lite gott till det :) Mycket trevligt var det! När klockan va ungefär 14.57 gick vi ner till Capri och skulle köpa mjukglass av Manuela. Hon slutade klockan tre men vi hann precis. Så Alex och Fia köpte sig varsin glass även fast dom va proppmätta. Dom köpte mjukglass bara för att vara jävliga mot Manuela haha :D Hon har ju berättat att det inte är hennes bästa sida att göra "snygga krumilurer".. Men dom hon gjorde idag var helt klart godkända :D Sen när hon slutade så satte vi oss utanför Capri i solen och tjöta i  över en timme. Så himla skönt var det! Men varmt blev det minsann, men man ska väl inte klaga ;P hihi.. Sofia åkte hem till sig och ja, Manne och Alex gick ner till stan för att gå in på systemet. Köpa lite mys tills ikväll.. För ikväll blir det en spontan grillfest hemma hos Sofia för oss fyra :D Vi kom fram till att vi har alldeles för lite att göra idag så vi ses ikväll och tar det lilla lugna och umgås som bara vi kan ;) Synd att Emelie hade andra planer, annars hade hon också varit med såklart :)

Nu ska jag vänta tills klockan närmar sig sju för då kommer Manuelas pappa och hämtar oss :) Kommer bli en kanonkväll på deras altan i kvällssolen!

 


Mina goa vänner :)

Fint besök :)

Legat ute i solen en stund nu och solat, men det blåser ju faktiskt väldigt mycket =/ Blir lite kallt om man endast ligger i bikini. Så jag får vänta en stund och hoppas på att det blir lite varmare framåt eftermiddan :)

Fröken Westlund skickade sms förut och frågade om jag ville med henne och Alex och luncha. Men eftersom jag beställt grillat här hemma så fick jag tyvärr tacka nej idag. Då fick man som svar tillbaka - Dålig stil att inte bjuda oss! - Kom hit då, skrev jag.. Och så får det bli. Dom kommer hit och grillar med oss istället för att äta ute. Blir trevligt ;) Jag vill sitta ute och äta men det var besvärligt att ta fram utemöblerna sa herren i huset. Så jag antar att jag och mamma tar tag i det sen ändå när vi gjort färdigt maten ;P Fast vi kanske blåser bort ute? Hmm, jaja. Det märks ;D

Grillat nästa alltså!


SOOOOL!

Nu ska jag ut i det fina vädret :)

 


Kommer bli en bra dag!

Igår kollade jag och Henrik på film men jag somnade såklart och missade slutet. Blir inte förvånad själv faktiskt :P Vid ett ungefär gick vi och la oss.. Upp klockan 7.00 imorse för att åka med bussen 7.30! Var förbannat trött innan jag kom upp men nu är det inte så farligt faktiskt :) Blir ju så pigg när solen skiner!

Idag blir det långpromenad, hem till mina föräldrar för att steka i solen, grilla och sen ta det allmänt lugnt. Gud så skönt :)


Hos min baby!

Nu är jag hos Henrik :) Myspys! Jag åkte hit med sju bussen och hans mamma kom och hämtade mig när jag kom till terminalen.. Jag hoppade in på Shell för jag hade lovat att köpa med chokladkaka till han. Så det gjorde jag :) Känns lite surt att sitta brevid och kolla när han äter faktiskt, jag älskar ju choklad! Men det är bara att tänka att det är onödigt och inte ta något.. Och det gör jag, går så bra så :) Sitter bara och luktar på det, och det luktar ju för underbart :D

Hans syster Jenny va här förut för att byta däck. Va kul att tjöta med henne lite :) sen så har inte jag och Henrik gjort så mycket mer. Duschat i deras stora dusch (you know I love it ;) och sen så har vi precis käkat lite kvällsmat. Nu gör vi inget speciellt alls. Jag är lite filmsugen! Är sådär trött och seg så en film skulle inte va fel nu. Fast jag är rädd att jag somnar, det gör jag jämt när vi kollar på film nästan :P

Nu ska jag kika runt lite här och sen mysa med min pöjk :)
Pusss på er!


Åh gud..

Va mätt jag är! Så fort maten har lagt sig lite så ska jag köra på crosstrainern, man får faktiskt lite dåligt samvete när man har suttit och gottat sig :D

Det var ett härligt gäng iaf.. Jag, mamma, Sofia, Christina, Mia och Maria :) Satt och tjöta om allt och ingenting ett bra tag.. Sen tog jag och mamma oss en promenad hemåt. Så nu är jag här :) Får se när jag drar ner till mig igen. Tror det får bli jag som får åka till Henrik å inte han till mig :P Det märks ikväll :)

PUSS


Thaiköket!

Nu har jag duschat och gjort mig iordning :) Nu ska jag snart gå och möta upp mamma och sen går vi till Thaiköket och lunchar :) Vet inte riktigt vilka mer det blir.. Fia vet jag iallafall :) Ska bli gott med mat, åt bara en banan till frukost så nu blev jag hungrig :)

 
Nu drar jag :)

Hejsan :)

Låg och pratade med Henrik en bra stund innan jag skulle sova så det blev senare än vad jag hade tänkt som vanligt :P Ställde klockan på nio men det var värdelöst att ens tänka tanken att gå upp då. Trött som bara den var jag så jag somnade om en timme till och slog upp mina ögon klockan tio igen :) Visst var jag trött då med, men inte lika :P Ska pallra mig upp ur sängen nu och äta frukost innan det blir försent. Ska till Thaiköket halv ett och luncha idag med mamma och gänget :) Så då är det bäst jag äter nu så jag inte är mätt när jag kommer dit :)

Blir en dusch efter det också, skönt! Ska träffa Henrik ikväll också som det ser ut nu :) ♥

Ha en fortsatt bra tisdag!


<3

Hittade en fin låt nu som fick mig att tänka på min underbara syster Carolina! Eftersom dom sjunger Oh my sweet Carolina i refrängen så tillägnar jag denna låten till henne idag :) Massa känslor som bubblade upp när jag hörde denna låten. Vet inte varför?! Vet iallafall att jag tycker om henne så otroligt mycket och hon är den bästa systern man kan tänka sig ♥ Så glad att vi börjat umgås så mycket vi bara kan nu även fast vi bor en bit ifrån varandra! Love u baby!


Så vacker är hon!


Till dig :) 

Nu ska jag iallafall sova, sov gott hörrni! PUSS!

Tränat!

Vart en solig och fin dag :) Gick bort till danslokalen vid halv sex för att kolla på Danscompaniets sista träning :) Stannade där tills det var dags för mig att träna klockan sju.. Blev träning till halv nio ungefär och sen satt jag, Manuela, Alex och Sofia och tjöta i en halvtimme eller nåt om allt och ingenting :) Nu är jag laddad inför helgen då det är dags för dansuppvisning! Ska verkligen bli jättekul :)

Precis fått i mig knäckebröd och nu kikar jag på Spårlöst! Vet inte när jag kommer i säng idag, känner att jag börjar bli väldigt seg och trött så jag får försöka somna i tid idag :)

PUSS

Underbart väder!

Varit ute precis hela dagen i stort sett :) Varit så himla varmt och skönt! Gick upp imorse och mötte upp Manuela och vi gjorde några ärenden på stan. Så nu är allt fixat inför torsdag då det är valborg och fest :) Känns bra att ha allt gjort redan några dagar innan ;) Sen så städade jag danslokalen och efter det tog jag mig en promenad hem till mamma och pappa.. Fick kyckling och ris och go sallad till det! Sen gick jag ut och la mig i solen efter ett ungefär och har inte rört mig ur fläcken sen nu typ ;P Är så himla varmt !! Och jag klagar inte det minsta :D

Nu ska jag snart gå ner till mig för att packa ner kläder som vi ska ha på dansuppvisningen. Sista träningen ikväll med tjejerna och Alex :) Sen är det uppvisning! Wuhuu!

Nu blir det vattenmelon :)

Nu ni..

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och sova.. Är så fruktansvärt trött!

Hörs imorgon! Natti ♥

Tränat!

Roligt det var att träna idag :D Svettigt och jobbigt som vanligt ;) Det gillar vi! Nu är danserna klara och är redo för uppvisning till helgen.. Längtar faktiskt riktigt mycket just nu :) Ska bli himla skoj!

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag krypa ner under täcket och kanske sova.. Är så trött och behöver sömn! Imorgon hoppas jag på en kanonfin dag! Då ska jag ligga i solen hela dagen :) Gud så skönt!

Så blev annonsen :)


Seg!

Med alldeles för lite sömn i natt är jag så fruktansvärt trött nu! Precis sovit en timme ungefär och nu fick jag pallra mig upp för att jag tänkte snart gå ner till mig.. Sista Mtv/street - träningen idag nämligen.. 20-21.00 :) Eftersom jag inte har orkat mig på min dagliga promenad idag med tanke på att jag är så seg från igår, så är jag glad att jag har träning ikväll :) Blir väl att jag går dit och hem också.. Vi tränar ju på Karlberg så det blir ju en liten bit iallafall :)

Nejj nu ska jag kila!



PUSS

Hejsan hoppsan!

Idag mår man som man förtjänar.. Det gick vildt till igår :D men fan så kul det var! Blev grillat till att börja med för mig, Lina, Erik och hans kompis David. Sen så kom det mer och mer folk och till slut va vi 15 stycken eller nånting. Trevliga människor man aldrig träffat förr, så det var skoj :) Efter en mycket lyckad fest drog dom ut.. Meningen att jag och Lina skulle stanna kvar hemma men jag var så danssugen så jag följde med Erik och hans kompisar till Nöjes :) Blev mycket dans och gratisdrinkar ;P Jag och Erik pallra oss hem när det var slut och då ringde Henrik och han var också i Karlstad och härjade :P Så jag hämtade min väska hos Lina och Erik och gick bort till Nöjes igen för att bli upphämtad av dom ;P Dom hade ändå en plats över i bilen så då åkte jag med så jag slapp gå upp så tidigt och åka med 8-tåget. Så jag hängde på.. Åkte även med Henrik till Bengtsfors och vi kom i säng efter 6.00 ungefär.. Pust! Sov till klockan var två och sen gick vi upp.. Jag tog bussen hem till Åmål klockan tre och nu är jag hemma hos mamma och pappa :) Ska ta mig nått att äta nu tänkte jag, jag är hungrig!

Var en förjävla bra kväll igår iallafall på alla möjliga vis :) Roligt folk, mycket skratt, dans osv ;) Det enda tråkiga var att Lina stannade hemma och inte följde med ut. Men förstår de med tanke på att hon skulle upp 6.00 för att jobba! Men den 8-10 maj ska jag till henne igen :D ♥


Linas kamera ville inte funka riktigt just då så bara halva jag och Erik kom med :D

Partajj!

Jag kom allt fram :D Men jag missade Linas dansuppvisning tyvärr =/ Dom hade precis dansat klart när jag kom rusandes med min väska på hjul :P Men men, Erik hade filmat så jag fick se lite iallafall :)

Jag, Lina och Erik tog en promenad hem och stannade på Ica och köpte mat osv. Erik har precis tändt grillen och vi har fixat och donat med lite annat som ska vara till maten. Lina står och sminkar sig just nu och jag blev precis klar :) Ska ta mig ett glas vin nu och sätta mig ute på deras balkong i solen. UNDERBART! Blir snart mat och sen kommer det massa folk. Kommer få en superkul kväll tror jag :)

 Ha en bra lördag hörrni!
PUSS


Haha oj va gammal bild jag hittade på deras dator :D
Lina och jag för ett bra tag sen ;P


Jaha ja..

Då vart man hemma igen då.. Inte kommit iväg än bara för att jag är sämst på att kolla tider på internet. Det var tydligen en buss som gick 13.10 men eftersom jag inte läste ordentligt så trodde jag självklart att det var ett tåg. Ställde mig på andra sidan och missade såklart att det kom en buss. Det kom heller inget tåg och klockan blev kvart över ett. Då kollade jag på den dära skärmen där det står Ankommande och Avgående tåg. Jag skummläser för snabbt och uppfattar som att 13.10 tåget istället kommer 13.29.. Att tåget var försenat. Så jag väntar in i det sista och hör sedan en mamma säga till sin son : Jaa, det kommer ifrån det hållet! Från Karlstad-hållet alltså och ska mot Göteborg. Så jag kollar på skärmen med tiderna igen, och mycket riktigt.. 13.29 tåget skulle till Göteborg. Jaha ja, bara att ringa mamma och bli hämtad det och vänta på nästa tåg. Och denna gången är det ett TÅG och ingen buss som går 14.51! Lina dubbelkollade så nu stämmer det. PUST! Jag som ville kolla när Lina hade dansuppvisning =( Men jag får springa av tåget och bort mot torget och hoppas att jag hinner se lite :) Jag är framme 15.51 och dom skulle dansa mellan kvart över tre och fyra. Så nu ska jag hålla tummarna att jag hinner se. Kommer sitta som på nålar hela vägen upp bara för att jag är stressad. Och med min otur ska väl tåget vara försenat eller ha ett stopp i Kil. Nåja, det märks. Till Karlstad kommer jag väl nångång idag iallafall ;P Blir fest ikväll och det ser jag fram emot :)

Gör alltså ett nytt försök med tåget om 50 minuter! Wish me luck!

Karlstad!

Nu har jag vart och gjort några ärenden på stan så nu är jag redo inför kvällen :) Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än men jag funderar på att köra på det jag hade sist.. Gråa höga kjolen och ljusrosa linnet. Får ta med mig lite olika så får vi se sen :) Som ni förstår så åker jag alltså till Karlstad ändå ;) Jag ändrade mig och bestämde mig för att åka :D Så klockan ett går tåget mot Karlstad. Sen får jag gå runt och kika en timme ungefär för Lina har dansuppvisning klockan tre på torget. Så onödigt om jag går bort till henne och sen dirket ner till stan igen. Sen drar vi hem till henne och fixar iordning oss inför kvällen. Blir hemmafest hos Lina och Erik :) Eftersom Lina ska upp och jobba tidigt imorgon så drar vi inte ut utan sitter hemma hela kvällen och har roligt. Skönt ;)

Så denna dagen kommer bli kanon :D


God Morgon!

Idag är jag uppe tidigt, vet inte varför men det är skönt :) har precis duschat och ska snart käka frukost! Sen så har jag fortfarande inte bestämt mig om jag ska till Karlstad eller inte =/ Jobbigt beslut är detta :P Pratatde me Lina i 45 minuter eller nånting igår. Då ändrade jag min uppfattning om att stanna hemma och ville åka dit direkt. Men nu när jag vaknade och tänkte efter lite så är det nog bäst att jag inte åker.. Men tåget går klockan ett så det kan mycket väl hända att jag ändrar mig igen :D

Nu blir det frukost iallafall ;)


Lina och jag tar kort för Papaya :)

Hemma igen!

Fick skjuts ner av mamma så nu är jag hemma hos mig igen :) Alltid skönt att komma hem till sitt eget :) Precis tvättat mig  runt munnen och mina händer.. Jag var blå/lila! Ätit blåbär och hallon nämligen och jag fick syn på det nu när jag kom hem att jag va blå :D

Får se hur dett blir imorgon också förresten med Karlstad! Inte riktigt bestämt mig än =/

PUSS


Vilken bra dag!

Vart ute i solen hela dagen i stort sett.. Var bara en timme jag tog en paus och var inne och käkade :) Vid fyra gick jag och Minja ut på en promenad i en timme. Var skönt :) Sen när vi kom hem gjorde jag inget speciellt men vid halv sju typ så gick vi ut i trädgården och lekte och sprang och hoppa med en boll :D  Sen trampa jag 20 min på crosstrainern. Så nu har jag verkligen tränat idag :) Duktig jag är ;)

Nu är mamma och pappa hemma :) Dom kom vid åtta.. Innan dom kom hem fixade jag varma smörgåsar och sallad och det var så gott så.. Precis ätit upp det nu :) Kikar på Talang just nu.. Inte varit några roliga med än, börjar bli segt =/

När jag vaknade imorse hade jag inte ont i halsen längre.. Men nu börjar det komma tillbaka igen =/ Kommer på kvällen tydligen..

I love it!

Legat i solen i några timmar nu! Så nu har jag fått lite färg och gick in en sväng igen :) Ska snart göra lite fruktsallad tänkte jag. Alltid gott med det :) Nu börjar snart The Tyra Banks show.. Får se vad det handlar om idag.. Är det intressant sitter jag kvar annars går jag ut igen :) Väntar även på att solen inte ska va så himla varm så jag och Minja kan ta oss en långpromenad. Hon tycker det är alldeles för varmt med hennes tjocka päls att vara ute nu så.. Jag är förståndig och väntar lite till innan vi tar det :)

Men nu blir det som sagt fruktsallad och Tyra :)

PUSS

Sunshine!

Nu ska jag gå ut med solstolsmadrassen och lägga mig intill väggen där det förhoppningsvis är vindstilla :) Blir jordgubbar och honungsmelon snart också :) Gud så gott! Lika bra att unna sig lite godsaker när jag njuter ute i solen :D


God Morgon Fredag!

Gick och la mig strax efter halv tolv igår.. Orkade inte sitta uppe framför tvn längre så jag gick och la mig och sov! Sov så gott så :) Sov nere med Minja i ett rum så det va lite svårt att somna till en början. Minja låg och smaska i sömnen och snarka så jag låg och lyssna på det ett tag :P Men till slut somnade jag allt :) Lite innan åtta ringde klockan och då pallra vi oss upp så stumpan fick mat. Nu ligger vi som soffpotatisar framför tvn och ska snart ta oss en morgonpromenad :)

Himlen är klarblå, solen skiner och det är fredag! Idag blir det mys med Minja och sola, sola, sola ;D

Gokväll :)

Idag har jag städat danslokalen, vart på möte, hämtat skiva av Tony med kort på och lekt med Bella och Joline och jobbat :) Det bästa på hela dagen var när jag fick träffa mina små goa brorsdöttrar :) Dom va verkligen på toppenhumör idag båda två och skrattade åt allt :D Sötnosar är dom ♥ Jag fick gå ner till stan vid halv sex ungefär eftersom jag skulle jobba sex :)

Är hemma hos mamma och pappa nu :) När jag hade jobbat klart (som för övrigt gick hur bra som helst) så kom mamma och hämtade mig. Hon hade varit och handlat så hon kom upp en sväng till lokalen :) Åkte hem till mig och jag slängde ihop lite saker snabbt i en väska så jag klarar mig tills imorgon ;P I natt åker dom till Västerås och jag ska passa Minja imorgon hela dagen :) Det ser jag fram emot. Många promenader ute i det fina vädret :) Bror min sa nämligen förut att det ska bli uppåt 20 grader imorgon.. Ojoj, detta ser jag fram emot! Fram med solstolen :D

Nu ska dom nog gå och lägga sig snart (dom åker fem i natt) så jag får nog byta dator ifrån deras till min lilla goding istället och sätta mig nere vid tvn en stund innan jag ska lägga mig :) Är väldigt seg och TYVÄRR börjar jag känna av det i halsen nu :( Mandlarna är svullna och det gör ont när jag sväljer. Fan, nu har jag nog fått skiten! Vill inte bli värre :(

Jag vill fota mer förresten.. Tycker det är riktigt kul :) Ska komma på några bra ideér nu :)

Photos!

Lite kort när jag fotade med Tony Berg i onsdags till en annons :)

 
 
 
 
 

Denna sista bilden fick bli annonsen :) Fattas text på detta kortet men!

Sådär ja..

Nu har jag vaknat till liv igen :) Nu ska ja sätta upp min morgonfrill i en slarvtoffs för att gå till danslokalen och städa den. Sen blir det min dagliga promenad. Sen hem till mamma och pappa för att käka och sitta i solen lite :) Halv tre ska jag på möte och efter det vet jag inte vad jag ska hitta på.. Jag ska iallafall jobba 18-21.00. Sista gången jag jobbar så ikväll ska det bli riktigt roligt :) När jag jobbat klart ska jag hem till mamma och pappa och sova där i natt för dom ska till Västerås så imorgon ska jag vara hundvakt för Minja hela dagen :) Och dom åker vid fem i natt så det är bättre jag sover där för att kunna gå upp vid åtta och ge stumpan mat :)

Gårdagen då.. Åkte som sagt till Henrik för att gosa lite. När jag kom dit blev det lite tv-tittande och kvällsmat. Duschade i deras stora goa dusch :D och sen gick vi ner till han igen och myste lite framför en film :) Gick och la oss vid halv ett ungefär.. Han hostar som en galning och snorar. Jag är rädd att jag blivit smittad nu =/ Får skylla mig själv egentligen, men det vore förjävligt om jag blir sjuk nu! Men jag äter mycket frukt så ja får i mig C-vitamin och ute och går mycket så jag får frisk luft. Dricker även mycket té med honung i så jag försöker hålla halsen kry så gott det går :)

PUSS!

(Idag får jag nog kort på skiva av Tony också. Dom jag tog i förrgår)
NYFIKEN! =)

Snark!

Gick upp kl sju imorse för att åka med bussen från Bengtsfors till Åmål. Så nu är jag så trött så jag måste sova nån timme innan jag tar tag i denna dagen! Skriver mer sen när jag är piggare..

Sov gott Emilia!

Fruktsallad!

Det var skojsigt att kolla på terminsuppvisningen :) Många långsamma låtar med bara, men det har det vart i alla år så jag ska inte klaga ^^ Sprang upp till mig och hämtae lite grejer som jag ska ha med mig till Henrik senare. Gick hem till mamma och pappa och fick god mat. Sen så har jag inte gjort så mycket mer faktiskt :) Eller jo, jag har ju färgat håret :P Mörkbrunt igen så klart ;) Det försvinner rätt fort så nu är det fint igen :)

Nu har jag nyss gjort fruktsallad. Så snart blir det kaffe och fruktsallad :) Ska med bussen klockan sju (till Henrik) Ska bli mys att krama om min sjukling :)

Ha det bra hörrni!

PUSS

Mot Karlberg!

Tog en långpromenad på morgonen och gick bort till mamma och pappa sen :) Kollade korten på skivan och sen fick jag skjuts ner av pappa till stan :) Gick in till Ofelia och köpte en ny foundation för min andra var slut. Så nu är det gjort :) Nu är jag hemma och har precis gjort mig iordning lite snabbt. Manuela är här nu och snart kommer Johanna, Emelie och Alex hit utanför och möter upp oss :) Ska till Karlberg och kolla på dansarnas terminsuppvisning halv två! Ska ska bli kul och se ;)

Glömde skriva att det var Tony Berg som hade tagit korten förut också :)


Photos!

Här får ni se lite kort ifrån min och Emelies plåtning till HC-showen :)

 
 
 
 
 

 




 

Jordgubbar och ananas är bäst!

 


Hoppas ni blir avundsjuka på min frukost! Hade jag blivit om jag  inte fick detta ;D Fasen så gott det var! Nu är jag mätt i magen och ska göra mig iordning lite :) Dra på mig mysdressen och joggingskorna och gå bort till mamma och pappa. Får ju inte glömma min date med Emelie 10.30 ;) Men innan dess ska jag ut och gå :)

Hejsan Hoppsan :)

Redan uppe och det är skönt :) Gillar att gå upp tidigt.. Börjar jag bli gammal? ;P Började kolla på Medium igår men i pausen kika ja lite på dom andra kanalerna och då såg jag att de var Inför Eurovision song contest.. Så nu har jag sett 9 bidrag från andra länder.. är fyra program och detta var det första :) Antar att det var repris för dom visar det väl inte så sent varje gång? Nåja, när jag hade stängt av tvn och lagt mig så ringde Henrik.. Låg och pratade med han en timme så somnade inte förens halv tre eller nått :O Jag undrar  ja om han kom upp till skolan imorse? :P Jag kom iallafall upp och ska snart äta frukost :) Smörgås, jordgubbar och ananas :)

God Morgon!


God Natt!

Nu ska jag kolla på Medium och sen sova :) Sov så gott!

PUSS på er!


Roligt!

Vart inne på Manuelas myspace och hittade massa filmklipp från förr.. Här får ni ett klipp när hon sätt ihop massa danser vi har gjort :D hahah, vi är helt galna :P Enjoy :D När filmen är slut ser ni andra roliga också, haha.. Nu har jag skrattat för mig själv här hemma :D



Kort till HC-showen får ni se imorgon!

Fick med mig en skiva av Tony när jag och Emelie fota för Hc-showen för nån vecka sen :) Men på min laptop så går det inte att sätta i skiva nånstans så jag får gå till mamma och pappa imorgon och kika :) Emelie är nyfiken så vi bestämde en date på msn halv elva imorgonbitti :D Fanns många kort som blev bra och det är roligt :)

Så håll utkik imorgon, då får ni se kort från våran plåtning förra veckan :)

Åhh va roligt :D

Gick kanon att ta kort idag! Satt kvar efteråt och valde ut kort till annonsen och alla va nästan något att ha. En del kort blev riktigt, riktigt fina. Vill ha alla :D Men vi valde ut ett kort iaf till slut och det blir nog bra tror jag :) Jag fick även uppdrag att välja ut ETT kort av alla hundra på mig och Emelie. Men jag valde ut två stycken och skickade till Arian så får han välja. Jag kunde inte bestämma mig :D

Så jag blev kvar där längre än ja trodde.. Kom precis innanför dörren typ :P Gick till Ica och köpte lite mys, va sugen på något gott så jag köpte jordgubbar. Hur gott som helst :D Det smakar sommar ;) men nu blev jag mätt så jag får spara tills frukost imorron istället :)

Ska kika lite på tv nu och sen lägga mig. Jag har varit trött hela dagen nästan så ska försöka komma i säng i tid idag :) Imorron blir det terminsuppvisning på Karlberg halv två! Dit och kika med Manuela, Emelie och Alex :) Ska nog ta min promenad tidigare imorgon eftersom jag ska hem till Henrik senare på dagen :)

Nu är jag ready!

Nu har jag äntligen blivit klar med hår och smink :) Lösögonfransar osv är på så nu ska jag inte kladda ner ;) hehe.. Ska fota i några danskläder vi ska ha på oss på uppvisningen. En vit body b.la med svart snörning på magen och vita armar till det, tyllkjol och tights.. Ska även ta kort i sletna jeans, svart stor tröja som det står We Are på :) Får hoppas det blir bra kort då :) Sitter bara och väntar på att klockan ska gå nu, ska ju vara där klockan åtta :) Känner att det blir stressigt efteråt så jag åker till Henrik imorgon istället :) Åker jag tidigare så kan vi mysa längre ;)


Ena outfiten :P

Fix!

Lekt med Joline stumpan idag :) Sen kom även Jimmie, Liza och Bella.. Då blev det fika :) Ja gjorde en mycket god fruktsallad ;) Kaffe till det! Sen tog ja en promenad hem till mig igen så jag är nyss hemkommen. Ska sminka mig nu och fixa håret. Ska ju som sagt fota klockan 20.00! Henrik vill att jag ska komma till han ikväll, 21.20 går bussen. Rätt sent =/ kanske tar en tidigare buss imorgon istället? Får se hur jag gör sen :)

Nu ska jag kleta på massa smink :)

PUSS

YEES!

Jag fick, jag fick, jag fick :D Det var inga problem alls att göra om i köket sa hon! Men istället för tapet så sätter dom upp väv och målar. Men det är vilket som för mig så det gör ingenting :) Ska upp till hennes kontor nästa vecka för att kolla på lite färgprover. Hon frågade vad jag ville ha och ja sa att ja ville ha nån neutral färg som jag inte tröttnar på. Det tyckte hon lät som en bra idé ;) Så det blir antagligen beige eller typ cappuccino färg. Lite mer åt det ljusbruna hållet :) Sen fick jag även måla om skåpluckorna om jag ville, men det fick jag göra själv så hjälper dom mig med väggarna :) Funderar på om jag vill ha mörkare luckor? Har vita nu och det ser så tråkigt ut. Men jag väntar och ser hur det ser ut med väggarna först innan jag målar om nått ;P Så nu är jag jätteglad :D Ska bli så skönt med lite förändring!

Är hemma hos mamma och pappa nu. Tog med Minja på en långpromenad förut i rask takt ;P Minja är helt slut nu :D Trampa på crosstrainern också så nu har jag fått min lilla träning idag :) Precis käkat lite mat och nu ska jag inte göra något speciellt alls innan Joline kommer!

Förresten.. Tony ringde mig förut och frågade om jag var fotosugen :) Visst är jag det alltid så ikväll vid 8-tiden ska jag ta kort :) Är till en annons för dansskolans uppvisning :) Så när jag lekt klart med Jollan ska jag hem och göra mig iordning :)


Frukost!

Nu har jag städat klart och precis ätit frukost :) När jag var med mamma och handlade igår så köpte jag ett sånt där supernyttigt bröd som ligger helt kompakt och ser så äckligt ut. Va nyfiken på hur det smakade så det köpte vi ;P Och det är inte lika äckligt och tråkigt som det ser ut :P Jag köpte med solrosfrön i och det smakade typ Lingongrova! Och det räcker verkligen att äta en för man blir mätt direkt. Så det ska jag köra på när jag ska käka bröd :) Funderar på om det kanske går att rosta också? ;P hehe..


Ananas till också, mycket gott :)

Nu ska jag fixa till mig lite och fortsätta kolla på Efter tio :) Dom pratar om blommor och det tycker jag är kul :)


Trött!

Ja gud va trött jag var när klockan ringde vid nio! Är fortfarande seg så nu ska jag käka frukost så jag piggnar till lite.. Ska dra fram dammsugarn och snygga till det här hemma. Sen kommer hon från HSB och kollar på köket :) Efter det blir det min daglia långpromenad och sen hem till mamma och pappa. Idag kommer Joline som vi ska passa när Liza och Bella är på barngympa :) Så idag blir det lek med Jollan ;)

Jag är livrädd att jag ska bli sjuk också. Manuela är hes som inåt helvete och hostar, Henrik har ont i halsen och hostar, Alex har vart sjuk väldigt länge och hostar fortfarande, Fröken Westlund var också sjuk länge och har kvar hostan + hela hennes familj. Är många som jag känner som fått den skiten alltså. Är ett under att det inte var jag som fick det av dom första egentligen. Mitt immunförsvar suger och förr var jag sjuk var och varannan vecka. Och det sätte sig i halsen direkt! Så jag bara väntar på tills jag ska få det.. Är ju snart dansuppvisning också, jag får INTE bli sjuk nu! Det har jag inte tid med :)


Joline gumman :)

Hoppas, hoppas!

Nu ligger jag nyduschad i sängen och kikar runt här litegrann.. Funderar på om min granne tycker jag sjunger fint i duschen? Jag sjunger alltid och tar några höga toner emellanåt. Stackarn, kan inte vara vackert att lyssna på, haha.. Ska nog snart försöka sova så jag kommer upp i tid imorgon :) Upp och städa och göra det fint innan HSB Ann-Marie kommer och tittar på köket ;D Vill ju inte att det ska ligga kläder överallt när hon kommer in ;)

Säger god natt nu så får ni hålla tummarna att tapeten är tillräckligt sleten så jag får göra om ;) Jag hoppas det!

Dröm sött


Jag och gosestompa förfestar för ett tag sen :)


My sis <3

Träningen gick bra :) kläderna satt som dom skulle (nästan alla) och det var roligt ;) Danserna sitter och nu längtar jag riktigt mycket till dansuppvisningen som är 2-3 maj på Medis i Säffle :) Sen blev det tjöt med Manne, Alex och Fia efteråt. Gick hem och skärde upp en ananas och åt några skivor och drack massa, massa vatten. Var så törstig (glömde vattenflaska till träningen, inte bra) Så nu är jag mätt och belåten och ska snart ta mig en dusch :) Kollar nämligen på Misstänkt, så får vänta tills det är slut ;P

Pratade även med min wonderbara syster en stund. Den 9 maj ska vi åka till ett ställe utanför Örebro för att stå och va snygga framför en lastbil ;) Locka folk :D haha.. Sen så har hon även dansuppvisning på torget i  Karlstad på lördag som jag ska åka och kika på :) Blir nog fest hos henne och Erik på kvällen. Så då stannar jag kvar och partajar :) Så nu längtar jag till detta!! Få umgås med henne är det bästa jag vet :)

PUSS på henne!





Träning 20.30-22.00

Nu ska jag snart gå bort till lokalen och träna  :)

Let´s dance!



Hallå!

Åkte med mamma och handla förut och hon var snäll att köpa lite gott till mig :) Så nu klarar jag mig ännu längre ;) Men vi har bestämt att jag kommer hem till dom och äter varje dag istället för att laga egen mat. Mer ekonomiskt för min del :P Men frukost och kvällsmat har ja nu iallafall ;) hoho.. När vi var färdiga gick jag till danslokalen och hämtade danskläderna och kikade på grupperna. Såg så bra ut så ;) och kläderna passade :) Men jag har redan lyckats röra bort ett genomskilningt band? Jag får gå dit sen innan träningen och hoppas att hon har ett extra ;P hehe.. Blir träning ikväll 20.30-22.00. Kuul ;)

Nu ska jag städa undan lite här hemma. Behövs dammsugas! Kan ju inte se förjälvigt ut när hon från HSB kommer ;D


Saknar dig ♥


Tjoho!

Gick bort och gjorde danslokalen fin och sen tog jag en välbehövilg långpromenad. Gick hem till mamma och pappa så nu är jag här :) Precis fått i mig lite mat och provat danskläderna jag ska ha med mig ikväll på träningen. Ska snart till stan med mamma. Hon skulle handla lite mat så då följer jag med och är sällskap :) Vid fyra ungefär får jag gå bort till danslokalen för att besöka Maria som syr ett plagg vi ska ha på en dans :) Är färdigt så ska bara dit och prova en gång till för att se om det måste göras några ändringar :) Sen tänkte jag även stanna kvar och kolla på gruppen som dansar då (Minicompaniet). Det är ju min och Sofias grupp som vi har varannan vecka. Idag är det hennes tur, men jag är så nyfiken på hur kläderna ser ut på min dans så jag måste bara kika :) Samma med Danscompaniet som är 17.30-19.00. Nyfiken på hur det ser ut på min dans där också :) Så det ska bli skojsigt ;) Har ju ändå inget annat för mig idag så jag kan lika gärna stanna kvar och kika lite :)

Juste, imorgon har jag en date med Ann-Marie från HSB lägenheter ;) Hon kommer till mig vid 12-tiden ungefär när hon har slutat för att kolla på mina tapeter i köket. Hon ansåg att dom inte alltid gör om bara för att man inte tycker den är fin. Utan man måste ha nån anledning för att få göra om. Jag har en vattenskada eller nånting i ena hörnet och små hål från en hylla eller något liknande som satt där innan jag flyttade in. Så hoppas dom felen räcker för att jag ska få göra om ;)

Nu blir det stan, Tjipp !!


Jag på dansuppvisning -06

Måndag!

Vaknade klockan elva och trodde det inte va sant? För vid åtta imorse så vaknade jag av ett sms och då blev jag pigg och va nära på att gå upp.. Men sen så somnade jag om tydligen och sov tre timmar till?? Det trodde jag inte :P Så nu har jag kommit upp och sitter och käkar frukost :) Ska städa danslokalen, ta en långpromenad, hem till mamma och pappa, trampa på crosstrainern och snika mat ;P Vad som händer mer vet jag inte riktigt än? Det märks :) Synd att det är lite disigt idag. Får hoppas att det varmt iallafall :)

God förmiddag!

Nu blir det natti..

Ska försöka sova nu :) Är inte så jättetrött än men behöver sömn känner jag.. Legat och snyftat till en dokumentär om en liten tjej som låg på sjukhus för att operera in en ny lever. Hemskt att se men det var lyckligt slut så nu kan jag sova utan att ha ont i magen :)

God Natt !!

Söndag är slut..

Nu ligger jag nyduschad i sängen och märkte att klockan bara runnit iväg (?) :O Nåja, gick bra att jobba förut. Var inte så jättemånga där så det var inte många som ville ha hjälp :) Satt kvar och kollade på gruppen som var efter och väntade tills det var dags för mig att röra på dököttet lite ;P Och det fick jag göra minsann, gud så jobbigt det var idag. Man blir lika förvånad varje gång man tränat klart på Emelies lektioner. Kanske dags att börja inse att det faktiskt är jobbigt och svettigt varje gång? Haha.. Men det är så det ska va, I lööve it ;) Blev promenad hem och sen en sväng in på Ica. Köpte lite till kylskåpet så jag klarar mig ;P

Imorgon vet jag inte vad som händer? Städa danslokalen iallafall och träna på kvällen. Mer har jag inte planerat och det är skönt :) Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket. Alltid lika tråkigt att sova utan Henrik, men men.. Sånt e livet ;P 


I Karlstad hos syster innan utgång 
Jag vill dit inom kort igen!

Galet!

Åå hjälp va roligt det var igår! Min otursdag förvandlades till världens bästa kväll istället :D Jag gick bort till Emelie vid halv sju ungefär.. Jag var den första av dom alla :D Sen så kom Wero, Micka, Anna, Maja, Johanna och Malin :) Blev en mysig tjejförfest ;) Manuela slutade jobba klockan nio och då kila jag bort till henne för jag hade hennes vin i mitt kylskåp, så var tvungen att låsa upp och hämta det :) Vi knalla bort till Emelie igen och fortsätte förfesta allihopa! Blev mycket sång, dans och skratt. Jisses va kul :D Vet inte riktigt vad klockan va när vi gick bort till Hc, men närmare tolv iallafall.. Och det va nog den roligaste gången på Hc.. Inte haft så kul på väldigt länge iallafall :) Jag och Manuela stog på dansgolvet precis hela tiden och härja. Två timmar utan stopp typ :D När det stängde mötte vi upp Henrik och knalla hemåt. Ont som fan i fötterna hade jag så vi skynda oss hem :P Kom i säng sent så idag sov vi länge. Legat och kramats hela dagen :) Precis som en dagen-efter-dag ska vara ;) Han åkte hem med fyra-bussen. Då kom mamma och hämtade mig så just nu är jag hos mina föräldrar. Här och hämtar danskläder som vi ska ha med oss på träningen ikväll. Näst sista gången så då ska vi testa hur det ser ut med kläderna på :)

Ska snart gå ner till mig igen. Klockan 18-19.00 blir det jobb för min del. Stannar kvar där och kikar på gruppen efteråt eftersom jag själv tränar 20.00 :)


Anna, jag, Johanna och Manuela hos Emelie igår :)
 
(Min kamera funkar inte som den ska så kunde inte ta några kort,
men det kommer snart. Får snika kort av Manuela och Johanna)


Åhh jag vill spola tillbaka tiden :D


Det går bra för mig..

Inget går som jag vill.. Fredag den 13e? Nee.. Lördag den 18e är min oturs dag verkar det som.. Efter att jag brände sönder kjolen så har det gått tjäpp rätt åt helvete med allting! Va jättenära jag hade sönder min stora spegel, hade sönder en hel ögonskugga så det skräpa ner hela nessesären, ena lösögonfransen blev åt helvete, jag ser ut som ett troll i håret, mina svarta strumpbyxor som jag trodde var hela hade jag fel om.. Lite hål överallt i dom men det skiter jag i just nu! Sen så känner jag mig som en tant i kläderna jag har på mig. Ahh, hur ska denna kvällen sluta?

Nu ska jag inte kladda mer med sminket iallafall och byta kläder. Orkar inte masa mer :P Ska snart gå bort till Emelie nu på förfest. Hoppas alla småbekymmer försvinner då ;P

LET´S PARTY!

Jag kan inte stryka!

Snygga kort när jag solade förut ^^

 

Nu är jag hemma hos mig igen.. Ska börja göra mig iordning nu för one night out ;) Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig heller.. Alltid samma problem! Hittade en skitgammal rosa kjol hemma hos mamma och pappa i baddräktstyg typ som var skrikrosa.. Skitgo färg! Eftersom den är så liten så tänkte jag ha den i midjan och ha svart upp till.. Den var väldigt skrynklig så jag tänkte stryka den.. Och jag har ju då inte strykigt så mycket i mitt liv så jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på. Men iallafall, jag satte i stykjärnet och vänta tills det bli jämt liite lite varmt.. Sen satte jag det på kjolen och OPS! Det klistrade sig fast direkt och lämnade ett snyggt stort brännmärke. Det var den kjolen det. Helvete! Hade en känsla av att jag inte skulle stryka den men jag testa ju ändå såklart.. Då vet jag vad jag inte ska göra i fortsättningen iallafall.. Inte utan mamma!

Så jag rotade i garderoben efter nått nytt.. Hittade en liten ljusgrå kjol.. Och den behövdes inte strykas som tur var ;P Så ikväll blir det nog den gråa kjolen i midjan och ett ljusrosa lite pösigt linne över.. Får hoppas jag blir nöjd sen när jag sätter på mig det ;P

Men ne, nu får jag sätta fart!

Usch..

Efter en sallad blev jag så mätt så jag knappt orkar stå på benen.. Vill bara lägga mig ner! Och det tänker jag göra. Blir en timme framför tvn nu.. Ja vet, solen lyser men eftersom det kliar på bröstet och jag inte hittar nån solfaktor här lägger jag mig inne istället :P Hann inte köra på crosstrainern förut för pappa kom hem precis när jag tänkte göra det. Så nu ska jag vila magen lite och sen träna :)

Men tvn som sagt en snabbis!


Bränt mig lite..

Blev en sväng på marknaden för Manuela och mig. Inte mycket att ha, mest knökat med folk som har barnvagnar med sig :P Sen är det ju indiangrejer, sockervadd, heliumballonger och billiga kläder. Samma sak varje år. Men men, är det marknad så är det. Skulle kännas skumt om det var andra grejer också :P Köpte ingenting, gick bara runt och kollade på folk en liten stund ;P Sen promenera vi bortåt och sa hejdå utanför mammas och pappas hus :) Jag har legat ute i solstolen från tolv till nu i stort sett. Har t.om bränt mig på bröstet och lite på armarna. Fräknarna har kikat fram lite också :P Skulle nog ha smörjt mig litegrann för det har börjat klia nu. Så jag tog en paus och gick in en sväng :) Mamma är i Falun idag på danstävling och pappa är ute med Minja. När han kommer hem blir det mat. Men ingen av oss verkar orka laga till nånting så det får bli pizza :P Eller jag tar en sallad, inte sugen på pizza nu känner jag..

Ikväll blir det utgång också :) Ska hem till Emelie på förfest och sen blir det väl Hc som vanligt tänker ja ;P Hehe.. Har egentligen inte råd att partaja varje helg.. Men är man festsugen så är man :P Har ju Vip-kort på Hc så jag behöver inte betala dom 100:- eller vad det kosta att gå in idag.. Skönt det ;P

Nu ska jag trampa en stund på crosstrainern och vänta på att pappa kommer hem så vi kan beställa hem mat :)


Morgonstund..

Har guld i mun :) Hade ställt klockan på nio men strax efter åtta slog jag upp mina  ögon och var piggare än vanligt. Vet inte vad det kommer sig men när solen lyste in och himlen var blå så kunde jag bara inte somna om. Så blev det med det ;) men så länge jag är pigg så gör det mig inget alls :) Tänkte ta mig min långpromenad nu på morgonen, men då är jag rädd att jag blir stressad när jag kommer hem igen med tanke på att jag och Manuela ska ner till marknaden vid elva. Så jag skippar den nu och tar den senare istället ;)

Ska göra mig iordning nu och sen blir det frukost, marknad och vårkänslor :)

Dags att få min skönhetssömn..

Nu ni gott folk har jag borstat tänderna och lagt mig till rätta i sängen.. Kill Bill är slut när som helst.. Eller ska jag va ärlig så har jag inte kollat så mycket.. Va ju som sagt inte längesen jag såg den så ahh, blir tröttsamt :P Precis pratat med Henrik och sagt gonatt till han ;P Kvällens rutin innan vi ska sova :D Så nu kan jag sussa gott! Imorgon kommer det bli en toppen dag, känner det på mig!

Sov gott och dröm sött


Jag vill vara brun och fin!
Spanien -07

Hemma igen :)

Det blev inga hallon och jordgubbar, min mage sa ifrån :P Mamma körde ner mig för kanske en kvart sen så nu är jag hemma hos mig igen :) Imorgon är det danstävling i Falun som mamma ska med på så hon ville inte köra ner alldeles försent med tanke på att hon ska upp halv tre i natt :P Ska ta mig en dusch nu och sen bara ligga och kolla på film. Kill Bill går på 4an.. Inte så jättelängesen jag såg den så jag vet ju vad som händer hela tiden.. Men det finns inget annat att se på.. inte på dom kanalerna jag har iallafall, hehe :P

Pratat med Manuela nu och vi bestämde att vi går ner till maknaden vid elva ungefär.. Hon ska jobba klockan tre så hon vill inte gå allt försent.. Och jag vill också upp i tid för att kunna ligga och steka i solen när den tar som mest ;) Så marknad blir det alltså imorgon då! Trevligt, då känner man att våren är här :)


Vackra Åmål ;P


Talang

Blev  hela 20 minuter på crosstrainern idag.. Jag var helt slut efteråt! Helvete va svett och go haha :D Men det känns väldigt bra iallafall ;) Nu har vi ätit varma smörgåsar som var gjorda av mig :) Så gott så! Kikar på Talang nu och det var några bra idag faktiskt! Jag och mamma bröt ihop totalt när killarna med knäckebröden var med.. Fyfan va vi skratta :D

Kommer fortsätta att spendera min kväll här :) Blir snart hallon och jordgubbar om jag orkar.. Är ganska mätt i magen men, det kan ju vara gott :)

PUSS

Långpromenad!

Vart en sån där bra dag idag igen :D Det beror nog på vädret asså! Mår så bra när solen är framme.. Satt ute i solen ett bra tag förut, längtar redan tills imorgon när jag förhoppningsvis får sitta där några timmar till ;) Blev sugen på något gott så jag slängde ihop en jättegod fruktsallad.. Blev kaffe till det :) Sen tog jag med mig Minja på en långpromenad.. SKÖNT! Har precis kommit in nästan så nu ska jag trampa på crosstrainern ;) Pappa har ställt den mot fönstret så nu kan jag spana på folk samtidigt, haha :D

Blir hemma idag istället med mamma och pappa. Blir varma smörgåsar och Talang ;)


Solväggen!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa :) Tog av mig och sätte mig vid solväggen direkt! Har ett litet sött bord framför mig nu som jag har datorn på ;P Så nu njuter jag allt vill jag lova :D Solen steker verkligen! Inte suttit här alls länge och jag känner hur det börjar bränna på bröstet.. Skönt :D Nästan så jag skippar marknaden imorgon och kommer hit tidigt och lägger mig istället.. För på söndag ska det väl bli sämre väder tror jag.. Så imorron ska man egentligen passa på att ligga i solen så länge som möjligt :)

Det skulle inte sitta fel med en glass nu.. Men nej nej, det kommer aldrig på frågan ;) Igår satt Henrik och mumsa i sig kex och kakor och massa godsaker.. Men jag satt så snällt brevid och inte brydde mig ;) Duktig jag är! Nu är jag inne på rätt spår igen !! När solen blivit lite svalare blir det crosstrainern.. Ska försöka mig på längre än 10 minuter idag :D haha..

Nu ska jag fortsätta att stekas i solen!



Jag drar :P

Jag åker hem idag ändå.. 14.50 går bussen :) Då hoppar jag av vid mamma och pappa så ska jag trampa lite på crosstrainern :) Synd att jag inte hade mina joggingskor där.. Tog med dom dit igår för jag tänkte att jag skulle ut och gå men då åkte vi ju till Henrik så när jag var nere i lägenheten igen så lämnde jag skorna där.. Kan inte ut och gå i converse nu ju =/ Men men, kanske tar det imorron istället då ;P Promenaden alltså, hehe..

Ikväll blir det bara lugnt.. Kolla på Talang med Manuela ;)

PUSS


Glass på balkongen i Spanien -07

It´s friday, I´m in love!

Oj va sent det blev igår.. Vid tolv ungefär satte vi på filmen.. När det hade gått en timme typ så somnade jag.. Henrik fick väcka mig hela tiden, haha.. Jag vet inte riktigt hur lång filmen vad men efter halv tre så var den slut iallafall.. Då ville Henrik spela ett skitroligt spel på datorn så det satte han sig och gjorde.. Själv la jag mig i soffan och tänkte kolla på..
Men det gick ju som det gick.. Somnade så klart och kvart i fyra kom Henrik och väckte mig.. Då kröp vi ner i sängen och somnade direkt.. Vi hade ställt klockan på elva för att försöka komma upp men det gick inte.. Jag ställde om klockan på tolv och då kom jag iallafall upp.. Henrik ligger fortfarande och sover :P Inte konstigt att jag är piggare när jag egentligen sovit från klockan ett i natt haha.. Ska gå och väcka han nu tänkte ja.. Kan ju inte ligga och sova bort hela dagen!

Jag vet inte heller om jag ska hem idag eller imorron.. Det är ju Åmålsmarknaden imorron och den missar jag ifall jag åker hem då.. Eftersom det är helgdag så går det bara buss 9.00, 15.00 och 18.00 eller nått.. och då får jag ju ta den klockan tre. Och då är hela marknaden schlutt.. Men men, marknaden är oftast inget att ha ändå :P Så det blir nog att jag stannar här idag ;)

Sol, underbara sol!

Nu blir det film..

Henriks syster Linda var här förut och hennes pojkvän Tobbe.. Vi gjorde mycket kul förra sommaren :D Inte träffat dom sen Henrik fyllde år (14 dec) så det var allt ett bra tag sen.. Så det va himla kul att träffa dom :) Bestämde att vi ska ha många grillpartyn till sommaren i deras nya hus ;) Wihoo !!

Jag och Henrik va alldeles nyss inne och käkade lite kvällsmat. Ska slänga av mig jeansen nu och så blir det film för våran del. Kura ner oss under täcket i soffan! Hoppas vi inte somnar, filmerna skulle vara bra tydligen sa mamma.. Har tre att välja bland men vi väljer en skräckis. Eller jag har bestämt det ;D

Vet ni en sak? Denna dagen har varit sådär solig, lugn och skön! Mått så bra idag.. Vet inte varför men vi har haft en kanonbra dag helt enkelt.. Inte gjort något speciellt men jag har vart på topp hela dagen! Hoppas det blir samma sak imorgon ;) 

Nu blir det mys med min underbara pojk

♥ ♥ ♥


Vilken härlig dag!

Jag och Henrik pallra oss vid ett-tiden ungefär.. Gjorde oss iordning lite och sen va det tänkt att Henrik skulle åka hem med 2-bussen.. Men när vi satt och väntade på den så kom den aldrig.. Kan hända att vi missade den också.. Men men, nästa buss gick tio över tre.. Gick hem till mamma och pappa så länge :) Men sen ville Henrik att jag skulle komma till han idag. Men då var det bättre vi åkte samtidigt så inte hans mamma behövde köra in till Bengtsfors två gånger och hämta.. Men grejen va den att jag hade lovat mamma och följa med idag och köpa t-shirtar som jag ska ha på dansuppvisningen. Så Henrik stannade kvar :) Vi käkade lite smörgås och sen åkte vi och shoppa t-shirtar ;P Satt ute i solen lite och tog bussen tjugo i fem.. Så nu är vi båda i Bengtsfors hemma hos han :) Precis ätit lite igen.. Bulgur och lax.. Riktigt gott var det! Fick med oss tre filmer hemifrån mamma och pappa som vi kanske kikar på ikväll :) Får se om jag åker hem imorron eller stannar tills på lördag. Får se hur det blir :)

Vilken bra dag det varit idag! Gått på små rosa moln hela dagen :)


Tvättat..

Eftersom Henrik kom så sent igår så kom vi även i säng ganska sent.. Så idag är vi trötta. Henrik ligger fortfarande och sover men nu sätte jag mig här en sväng.. Klockan ringde klockan åtta - ner och slängde i två maskiner tvätt.. Gick upp och la mig och somnade om och klockan ringde nio igen - ner och hänga upp tvätten på tork.. Gick upp och la mig igeen och somnade om till kvart i elva - ner och hämtade tvätten.. Så nu har jag det gjort.. Skönt att jag kom upp iallafall och inte låg kvar och kramade om min varma och sköna going under täcket :)

Jag har precis ätit lite frukost, va så hungrig så jag orkade inte vänta längre :P Men jag är så seg så nu ska jag krypa ner brevid Henrik igen och gosa.. Kolla på tv eller något tills jag får lite liv i han :)

Älskar dig !!

....

Hahahaha..

Skjutsen är fixat! Nu kommer han snart :D :D :D

Borstat tänderna..

Nu smakar jag friskt i munnen efter tandborstningen så nu är det dags att krypa ner under täcket och sussa :) Pratade med Henrik jättelänge i telefon förut och vi ångrade oss att han inte åkte hit förut. Så han försökte fixa skjuts men eftersom klockan var närmare halv tolv så släppte vi den idén ganska snabbt :P Tänk om nån utav oss skulle kunna ha körkort nu, då hade vi inte haft dom problemen. Jag funderar starkt på att börja övningsköra lite smått och börja läsa. När jag ändå bara är här hemma och inte gör något vettigt så kan jag ju lika gärna läsa så jag får lite koll på vad som händer i trafiken :P Behöver ju inte bestämma mig för när jag ska ta det utan bara känna mig för lite. Vore ganska bra faktist ;P Men känner jag mig rätt är det bara något jag sitter och funderar över nu och inte ta tag i det. Men man vet ju aldrig med mig :D haha..

Ska nog försöka sova nu iallafall.. Henrik vill fortfarande att vi försöker så han kan ta sig hit.. Tror chansen är väldigt liten nu med tanke på att klockan är ännu mer.. men vem vet, han brukar kunna klura ut det där :P Imorgon får ni veta hur det blev ;P

God Natt iallafall

Film..

Ligger nyduschad i min säng nu och kollar på en film på 6an :) Master and commander heter den.. Nån sjörövarfilm :P Ganska bra faktiskt! Hållt på en timme ungefär bara så får väl se hur det slutar ;P

Skickade iväg ett mail till hon som har hand om HSB lägenheter. Skrev att jag var intresserad av att göra om i köket. Hoppas jag får ett snabbt svar så jag kan börja planera vad jag vill ha :) Skulle va så kul att få iordning där inne. Trivs jättebra här annars men köket är mindre kul att gå in i när tapeten är så ful!

Imorgon har jag tvättid igen mellan 07.00-11.00, jippie =/ Men ganska skönt ändå att ha det gjort så man slipper tänka på det under dagen.. Så jag ska väl inte klaga egentligen kanske, hehe.. Sen blir det förhoppningsvis långpromenad och hem till mina kära föräldrar och köra på crosstrainern.. Lite längre denna gången ;P

JAG ÄR MOTIVERAD!

(äntligen)

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen :) Körde 10 minuter på crosstrainern förut. Är man inte van så är det förbannat jobbigt så 10 minuter räckte gott och väl för första gången ;P Sen när jag vant mig så får man trampa på längre ;P Hoppas jag kan göra det imorgon också :)

Tog mig en promenad hem och nu har jag precis fått i mig en skål fil och müsli, mycket gott! Henrik ringde mig jämt innan åtta och han satt och väntade på bussen. Men vi kom fram till att det är bättre vi ses imorgon. Han kom precis från Mellerud och hade datorn i bilen och inga kläder osv, osv. Så vi får mysa imorgon istället som sagt :)

När jag kom hem så hade tvätten äntligen torkat så nu har jag även vikt det och lagt in det så fint i mina garderober och lådor :) Kollar på Rent hus nu.. Får kolla bort ibland för blä va äckligt det är ibland.. Förstår inte hur folk kan bo så! FY !!




Nu har jag bestämt mig..

Nu ska jag sluta att fuska med godisätandet.. Okej, godis har jag inte ätit nånting men så som andra godsaker mamma och pappa kan bjuda på när jag är här.. Samma sak när jag är hemma hos Henrik.. Så nu får det bli slut med det !! Jag var ju så duktig i början och jag vet att jag kan sluta med det helt igen. För så svårt var det inte.. Bara att ställa om tänket och veta att man klarar det. Så det ska jag göra nu! Ska även försöka ut och gå en promenad en gång varje dag. Funkar inte det så minst 3 ggr i veckan iallafall. Mamma och pappa har även en crosstrainer här hemma nu som jag tänkte köra lite på emellanåt. Skulle kännas så bra om jag kunde klämma in en långpromenad och sen hit och trampa lite på crosstrainern varje dag. Motivation är det det handlar om! När jag väl bestämt mig för någonting så är det svårt att säga emot mig, så nu ska jag bannemig bli duktig igen ;)

FRÅN OCH MED NU:

- Nej tack!


- Ja tack!


Keep up the good work ;)

Sol, underbara sol

Är hemma hos mamma och pappa nu :) Ska alldeles strax käka tror jag! Och nu är min älskade sol framme så nu ska jag ut och sätta mig vid väggen - Lovely!


Jag och Henrik, min studentbal -08
Varm och fin sommardag ♥


Tvättat klart..

Nu har jag äntigen blivit klar.. Hänger kläder, trosor och strumpor i hela lägenheten :P Hann inte bli torrt så då får man göra såhär :P Ska snart åka till mamma och pappa.. Dit och äta ;P Ikväll kanske Henrik kommer hit också.. Inte pratat med han idag men vi prata lite på det igår.. Så idag ska jag hålla tummarna ;P hehe..

Ha en fortsatt bra dag!

PUSS


Hejsan Hoppsan!

Nu håller jag på och tvättar för fullt.. När jag slängt i tre maskiner så tog tvättmedlet slut =/ Så jag skrev upp mig imorron också så får jag ta resten då :) Nu har jag precis ätit frukost. Tror jag får gå ner och hänga upp tvätten snart på tork.. Nu kommer jag ha samma problem igen.. Vart ska jag göra av alla kläder? Jag får helt enkelt se till att vika in allt istället för att slänga in ;)

God Morgon!

<3

God natt mina vänner!




Göra om i köket..

Vart en väldigt slapp dag idag :P Jag och Manuela har legat i soffläge mellan 16-21.00! Tagit igen oss efter helgen ;P haha.. Kan inte påstå att jag är mindre trött men.. Ska bli skönt att sova sen :) Ska ju upp med tuppen imorron eftersom jag har tvättid.. Hade tänkt att sortera tvätten innan morrondagen så jag slipper greja med det på morronen.. Men det orkar jag inte nu, tar det imorron istället ;P

Har bestämt att jag ska ringa och kolla ifall vaktmästaren har tid att måla om i mitt kök :) Har en väldigt ful vit tapet nu med blommor. Den ser inte fräsh ut alltså. Vet inte vad jag vill ha för färg bara. Inte nån skrikig färg iallafall. Några förslag för ett litet kök med vita köksgrejer? :)



Degar!

Gick in till Manuela förut och vi har bara legat framför tvn och degat :P Ligger i soffan med varsin dator på magen ;P Blir nog kvar här en stund och sen måste jag verkligen hem och städa.. Men känner jag mig rätt så kommer jag ta det imorgon (?) Har iallafall skrivit upp mig på tvättid imorron mellan 07.00-11.00.. Eftersom alla andra tider är upptagna så får jag ta den tidiga skittiden :P Men men, man får ta det som finns :P

Nu ska vi fortsätta kika runt här och ta det lilla lugna framför tvn ;)


Spanien -07


Snark!

Ojoj, vad ja har sovit.. Skönt :) Hade en knepig dröm.. Drömde att jag och Manuela satt på främsta raden i kyrkan och lyssnade på Carola som va där och sjöng.. Det blåste och blixtra och yrde löv runt i hela rummet när hon sjöng.. Va typ som exorsisten.. Helt sjukt hahah.. Lite längre bak satt Sofia Westlund och Alexander.. Han satt med en barnvagn och dom satt och gapskratta åt oss för att vi var där.. Liksom? Sen så ringde mobilen och då blev Carola arg på mig för att jag inte stängt av den när vi var i kyrkan.. Men då vaknade jag, och pappa ringde :D Jag berättade drömmen för pappa och att hon blev arg för att det ringde osv.. Då säger han: "Då var det tur att jag ringde då! " Haha, ahh det kanske var tur det så det inte vände om till en mardröm istället ;P

Precis ätit lite mat.. Fick med mig det vi åt igår så nu har jag käkat grillat idag igen :) Ska ner och se om det finns någon tvättid idag.. Behöver verkligen tvätta nu! Nästan alla mina kläder ligger i tvättkorgen just nu!


Shining!

Nu är danslokalen så fin så :) Storstädning kan man verkligen kalla det, jag är helt slut nu. Ryggen höll på att gå av efter att jag gjort hälften.. Men jag kämpade på och blev klar, så nu är det strålande rent ;) När jag hade städat klart gick jag till Ica och köpte glödlampor och lite hygiengrejer så som schampo, tandkräm, tvål osv :) Ska ta mig en Ipren nu och kura ner mig under täcket.. Är fruktansvärt trött så därför har jag fått huvudvärk =/ Fastna framför tvn igår när jag la mig så jag somnade inte förens vid halv tre ungefär.. Va en väldigt bra film på tvn nämligen. Så jag har inte sovit många timmar i natt. Så nu kan det mycket väl hända att jag slumrar till en stund :)

"Nu blev det kvällen"

"Vaffå då då?"

Jippie, lampan i badrummet gick sönder. Blir ingen dusch nu såhär på morgonen. Blir en slarvtoffs istället. Får köpa en ny glödlampa först :) Nu är jag mätt och belåten så nu ska jag gå bort till danslokalen!


Hejsan!

Nu är det vardag igen! Varit en riktigt bra helg så känns lite tråkigt att den är över.. Regn har vi idag också, snyft! Hade tänkt att jag skulle få lägga mig i solstolen senare och steka lite, men får nog ändra dom planerna nu när det är igenmulet och regn.. Tråkit men sant! Ska ta mig en dusch nu och sen blir det frukost.. Har inget pålägg så jag får nog koka mig ett ägg och ha på smörgåsen idag :) Sen drar jag på mig myskläder och går bort till danslokalen. Blir storstädning där idag så jag kommer nog spendera min förmiddag där i några timmar! När jag kommer hem tänkte jag även fortsätta städa här hemma eftersom det inte blev så igår (suck).. Så det får bli en riktig städdag idag.. Kvittar ju ändå eftersom det är så tråkigt väder. Då kan man lika gärna vara inne och dona :)



God Morgon!

Grillat!

Idag har vi grillat för första gången i år.. Smakar alltid lika gott då :) Nu är det verkligen vår! Solen har inte vart framme hela dagen utan vart ganska disigt. Men det är ändå väldigt varmt! Funderar på att ta en promenad sen i kvällssolen :) Vore inte fel!  Jag och mamma ligger i varsin soffa just nu och jag kollar på The Hills.. Ska strax äta fruktsallad.. Gud så gött! När jag kommer hem ska jag städa tänkte jag.. Börjar bli lite stökigt nu igen tyvärr. Jag är inte så jätteduktig på att hålla det rent och snyggt under en längre tid. Så nu vill jag ha lite fint igen :)

Nu blir det fruktsallad, mumma!


3-bussen?

Som jag sa igår, jag somnade i soffan :P Efter två nångång kom han och sa: Emilia, nu går vi och lägger oss. Gick in till sängen och slocknade direkt :) Skönt! Vi gick upp vid halv ett ungefär, en riktig sovmorgon! Precis käkat lite frukost.. Jag hade tänkt att åka hem med 3-bussen idag men nu är hans föräldrar inte hemma så vet inte om jag kan det =/ Vill hem och grilla !! Och eftersom det är Annandag Påsk idag så går det inte så många bussar =/ Nästa går klockan 8 ikväll.. Känns försent.. Mamma skickade och skrev att dom ska grilla idag nämligen, och det vill jag inte missa ;P

Får se hur det blir.. Kanske någon annan som kan köra :)


Minja som bebis :)

Åksjuk!

Jag kom allt fram levande.. Satt och hoppade i sätet för att han körde i alla gropar.. Inte konstigt han körde fort egentligen.. han va ju nästan 10 minuter försenad. Men vi kom ändå fram tidigare än vad vi egentligen skulle göra.. Så ni kan ju tänka er att han körde fort.. Åksjuk blev jag också för nästan första gången i mitt liv. Fick en klump i halsen och kände mig spyfärdig. Så det var en lättnad att gå ut och få luft när vi kom fram.. Ah jesus, vilket härj :P

Jag och Henrik har iallafall kikat på en film.. Ganska kass och seg eftersom jag missade slutet.. Jaa, jag somnade! Blir inte förvånad själv :P Jag som varit så trött hela dagen. Kommer somna mycket skönt när vi ska lägga oss. Vilket blir snart tror jag. Va meningen att vi skulle lägga oss nu eftersom vi borsta tänderna och allt. Men jag ville kika här en snabbis så han satte sig också vid datorn. Så nu kommer vi inte komma i säng på ett tag om jag känner oss rätt.. Han kommer fastna framför det han gör och jag framför mitt.. Sen så kommer jag bli trött och gå och lägga mig i soffan och somna och han sitta kvar. Nästan säker på det :D haha..

Huvudvärk har jag iallafall så det står härliga till.. Har inte släppt än! Men gud va jag klagar nu då, nu får jag ge mig. Inge synd om mig!


Här går det undan!

Sitter på bussen nu påväg till Bengtsfors.. Fan va fort han kör! Nästan så jag sätter på mig bältet snart =/


Mysdag!

Gick hem till mamma och pappa och fick i mig lite påskmiddag :) Sen tog jag och mamma oss en promenad hem till mormor och fikade. Mina mostrar var där också :) Efter en timme ungefär började mina ögonlock bli tunga och huvvet satt och nickade hela tiden.. Tror jag somnade sittandes emellanåt.. Så då fick vi gå hem igen :P Hämtade Minja på vägen så tog mamma följe med mig ner till mig :) Sa hej då till dom och nu gör jag ingenting speciellt alls.. Ligger och kikar på tvn och somnar när som helst.. Får nog ställa alarm på mobilen ifall jag skulle somna. Ska nämligen med bussen tjugo över nio till Henrik :)

Visst är vädret för underbart? Jag blir så glad :D



Lyckad kväll!

Var jätteroligt igår :D Blev en galen förfest hos Emelie.. Sen gick vi bort till Hc och dansade och härjade.. Träffade massa folk och det är alltid roligt :) Var mycket folk igår.. Helt proppfullt på dansgolvet.. KUL! När det stängde gick jag, Emelie, Lina och Alex till Ceylan.. Där blev det kalla pommes och kebabsås.. Usch haha :P Va hemma efter tre någon gång och somnade inte förens halv fem eller nått.. Så nu är jag väldigt seg.. Blir bara lugnt idag! Manuela var snäll att komma hit med rostat bröd och ett smörpaket förut. Så jag har precis ätit frukost :) Ska ringa mamsen och fråga om det blir påskmat sen igår eller grilla.. Sugen på att grilla :) Orkar då inte laga mat idag.. Segast i stan känner jag mig! Så idag ska jag bara tycka synd om mig :D

Varit tre jävligt bra och roliga kvällar iallafall.. Även om det tar rätt hårt på en så ångrar jag inte att jag drog ut alla dagar :) Kanon ;)

Partypics!

SKÄRTORSDAGEN:

 
 
 
 

VIKENBORG:
(Manuelas kort)

 
  
  


IGÅR:

 
 
 
 
 
 
 
 


Kameran krångla så det blev tyvärr inga kort på Hc =/

Förfest!

Är hemma nu mätt och belåten efter en mycket god påskmiddag :) Gick upp till Manuela och fixade håret och nu är vi hemma hos mig :) Jag har alldeles strax sminkat klart mig. Och rolig som jag är så kör jag på samma outfit idag som jag hade igår.. Haha ;)

Får sätta fart nu.. Ska hem till Emelie på förfest :) Ha en bra kväll!

PUSS

Heeej Macarena!

Bjuder på ett klipp ifrån igår när vi är ute och tar lite luft! Så jävla klockrent slut det Emelie gör :D

Fikat!

Kollade på Påskparaden och såg många roliga utklädnader ;) Träffade mina bröder på stan så jag åkte med Thomas och Paola hem till mamma och pappa :) Jimmie, Liza och barnen var också där så då blev det fika :) Thomas och Paola hade köpt med sig en jättefin påsktårta :D Såg ut som en kyckling :D När vi fikat klart åkte dom hem och jag passa på att sätta mig här :) Thomas och Paola kommer tillbaka sen vid halv tre för att äta påskmiddag. Då kommer även mormor :) Så nu ska jag hjälpa mamma att duka fint här hemma innan dom kommer :)


Party ikväll :)


Påskafton!

Fan va kul det var igår :D Halv sju ungefär kom Sofia och hämtade vi som var hos Emelie.. När vi kom dit så sätte vi oss till bords och väntade på maten :) Det blev bakad potatis och nånting :P När vi ätit upp blev det musik, sång och dans. Alla stog på bord och stolar och härja.. Good News va skitbra och alla va helt galna i publiken :D Senare under kvällen tog dom bort långborden och det blev dans och härj på hela golvet :) Efter ett nån gång orkade mina och Manuelas fötter inte med mer.. Fyfaan va ont vi hade.. Kunde knappt gå! Har snackar vi smärta asså.. Aldrig känt sån värk.. Så vi tog en taxi och drog ner till stan. Va så himla skönt att komma hem och ta av sig skorna och lägga sig haha.. 

Klockan ringde vid nio imorse.. Trött som aset var jag! Men idag är det påskafton och jag och Manuela ska snart bege oss mot torget för att kolla på påskparaden. Är hos henne nu, väntar bara på att hon ska bli klar så går vi :)

När vi kollat klart kilar jag bort till mamma och pappa för att äta påskmiddag.. Gud så gött ;) Ikväll blir det party igen. Kommer va som ett vrak imorron. Vill inte ens tänka på hur seg ja kommer vara. Men det är väl konsekvenserna man får ta när man är ute tre dagar i rad ^^ Tur man inte ska göra nått speciellt imorron ;)

Kort från i torsdags och igår får ni kanske senare då. Vet att jag är seg med det men ja har inte haft tid eller ork haha..

GLAD PÅSK!


Haha från igår.. Jag och Emelie kan inte gå i klackskor!

Vikenborg ikväll!

Sitter hemma hos Emelie nu och dricker lite med henne, Manuela och Alex :) Väntar på att Sofia och Ove ska komma men dom är väl sena som vanligt hahah.. Är inte så sugen på att dricka känner jag.. Smakar inte lika bra dagen efter haha.. Och imorron ska man försöka sig på´t igen.. Fest då med :P

Korten från igår kommer imorron istället.. Inte haft tid idag nämligen :P

Gårdagen!

Gick kanon att jobba :) När jag slutade gick jag med raska steg hemåt och började göra mig iordning direkt :) Blev förfest hos Manuela och vid halv tolv-tolv ungefär gick vi bort till Hc.. Träffade mycket roligt folk som man inte hade sett på länge. Så det blev många kära återseenden :) Jag och Manuela lyckades bara se sista låten som Basic Element körde.. Och det var inget att hänga i julgranen direkt :P Men när dom hade sjungit klart så blev det dans, dans, dans med brudarna ;) Blev en rätt tidig kväll ändå.. Jag och Henrik knalla hem efter ett redan.. Meningen att han bara skulle följa med och vänta tills dom andra skulle åka.. Men när han vält lagt sig så ville han va kvar :) ♥ Jag har sovit skitdåligt i natt.. Vaknade första gången vid sex ungefär av att det var ljust och att fiskmåsarna skrek utanför.. låg och vred och vände på mig ett tag tills jag somnade om.. sen vaknade jag av samma problem vid åtta också.. Sen ringde klockan kvart i tio.. Suck! Henrik skulle med bussen tjugo över tio för han skulle hem på kalas :) Så jag gick upp då också.. Precis ätit lite frukost och ska ta mig en lång och välbehövlig dusch.. Ska bli riktigt skönt :)

Idag får man på vinet igen.. Jag, Manuela, Emelie, Alexander, Sofia och Ove ska till Vikenborg på Good News ;) Blir lite förfest hos Emelie innan vi drar till Vikenborg vid 6-tiden.. Där blir vi bjudna på mat och sen spelar Good News :) Vart på det två gånger förr och det är så sjukt himla kul :D Folket som är där dansar på borden och stolarna och är helt galna.. Och det är mest vuxna där.. Vuxna är bäst :D Dom vet hur man festar minsann ;)

Så kvällen ser jag verkligen framemot :) Ska som sagt ta en dusch nu och sen ska jag till Emelie en sväng.. Hon har en tunika som jag kanske ska låna ikväll så måste dit och prova ;P Och hon ska upp på vinden och vågar inte gå upp dit själv så jag får hänga med upp :D haha.. Sen blir det en sväng hem till mamma och pappa :)

Ha en bra låååångfredag!
(kort från igår kommer senare, hinner inte nu)


Snabba puckar sen ;P

Varit en bra dag! Nu blir det jobb 18.21.00 och sen rusa hem och ta sig ett glas vin och börja göra sig iordning. Kommer bli en bra kväl ikväll, jag känner det på mig :)

Skriver säkert när jag kommer hem igen!

TJIPP!

And here we go

Nu har jag gjort klart fyra danser.. En kvar nu då! Får ta mig en lite paus och se om jag får några idéer under dagen :P Jag kände att jag tappade lite koncentration på slutet, hehe.. Preics sminkat mig lite och dratt på mig kläder. Så nu ska jag ut i solen som faktiskt vågar kika fram ibland ;) Ska köpa vax till Henrik, strumpbyxor och tops :D Sen blir det nog promenad hem till mamma och pappa :) Orkar inte handla mat och stå och dona med det idag så jag får hoppas dom har något att bjuda på :D hihi..

Ne hörrni, jag får sätta fart! Ha en fortsatt bra dag!

PUSS

Försök er aldrig på brygga när ni har strumpbyxor och
det är halktigt golv. Då går det så här ;P

Skärtorsdagen

Lite dåligt med uppdatering sen igår men datorn åkte aldrig på efter fotograferingen.. Henrik kom hit så vi kollade på film och myste hela kvällen :) Det gick iallafall jättebra att ta kort! Det va riktigt roligt :D Emelie kom till mig vid halv fyra ungefär.. Hade sånna problem med vad vi skulle ta på oss men sen blev vi nöjda efter många om och men :P Vid sju-tiden kom Tony och hämtade upp oss och vi åkte ut till Karlberg och tog kort nere i logerna. Där tog vi med 80-tals kläderna. Sen bytte vi om och tog kort ute vid Nilfisk. Sen åkte vi även till ett annat ställe där det var lite tågrälsar osv. Kan nog bli snygga kort :) Nyfiken på hur dom blev!

 
Hemma hos mig innan vi åkte :P haha..

Nu ska jag få i mig lite frukost och sen göra mig iordning. Hann aldrig köpa vax till Henrik i tisdags så jag lovade att göra det idag istället :) Sen ska jag göra danssteg till kvällens lektioner. Jag jobbar 18-21.00! När jag jobbat klart skyndar jag mig hem och gör mig iordning. För ikväll blir det fest ;D Basic Element på HC ikväll nämligen.. Får hoppas att det blir riktigt roligt ;) Blir förfest i Manuelas nya lya :) Ser ut som det bara blir jag och hon, men det blir roligt det med :D :D



God Morgon!


Morot !!

Nu är jag hemma igen! Städat danslokalen och nu har jag precis tagit fram lite kläder till kvällens plåtning. Det roligaste som har  hänt idag var när jag öpnnade dörren och fick syn på en överraskning som låg på dörrmattan. Igår innan jag åkte till Bengtsfors gjorde jag ett påskbrev och la en Basic Element biljett och slängde in i Manuelas brevinkast. Idag när jag kom hem hade jag också fått ett påskbrev :D Och hon hade lagt ner en liten ful morot.. Hjälp va jag skratta! Det gjorde min dag :D haha..

Nu ska jag äta min morot och börja locka håret snart ;P

Åker snart hem...

Gjorde mig iordning och sen gick jag och pussa på Henrik.. Då vaknade han och gick upp :) Gunilla kunde köra in min till bussen så jag åker alltså 13.05! Hon skulle ändå in till Bengtsfors så det blir ju perfekt :) Då ska jag hem och städa danslokalen och kanske en tur hem till mamma och pappa för att snika lite mat ;P Sen får jag hem till mig och invänta Emelie :) Göra oss snygga för att ta kort ikväll :)

Ha en fortsatt bra dag i regnet!


Tråkigt!

Igår blev det film för våran del men somnade rätt snabbt båda två :P Så vi kom i säng redan vid tolvtiden :) Idag vaknade Henrik med halsont så han stannade hemma från skolan.. Då orkade inte jag heller åka halv åtta så jag är fortfarande kvar här :) Henrik ligger och sover än men jag kan verkligen inte sova :P Hans pappa och nån mer håller på under oss och grejar.. spikar och sågar och gud vet allt.. Så nu knalla jag upp :P Jag åker hem 13.05 om Gunilla kan köra in mig då :)

Imorse när klockan ringde vid sju så lät det som ett tåg åkte förbi precis utanför fönstret.. Vi kollade ut och det spööööregnade verkligen. Vilket det gör än! TRÅKIGT! Varför ska det alltid vara fult väder runt påsk? Hoppas det spricker upp och blir sol igen. För regn och rusk är inte något jag är beredd på :P

Vart är min nagel?

Precis när jag hade skrivit förut att jag var hungrig osv gick jag och Henrik upp för att äta kvällsmat :) Tog oss en dusch först i deras "badhus-dusch" som jag kallar det ;P Den som är så stor :D Jag har ju lösnaglar nu, och när jag stog i godan ro och löddra in håret så känner jag att nått går av.. Jajjamen, då tappar jag fuck you-fingret nageln.. Men när jag skulle leta upp den fanns den verkligen ingenstans.. Henrik leta igenom håret men hitta ingenting.. Nehepp, den var som bortblåst och är fortfarande :P Tur jag har några kvar hemma.. Så det får jag fixa iordning imorron när jag kommer hem :)

Imorron ska jag och Emelie ta kort till HC-showen i sommar.. Ska möta upp Tony utanför PD vid sju-tiden och sen åka ut till Karlberg och fota :) Blir håliga jeans, jeansshorts, t-shirtar med tryck på och converseskor. Fick ett sms av Emelie förut att vi även ska fota i 80-talskläder. Färgglada kläder så som tights, benvärmare, lager på lager osv.. Det ska bli intressant ;P hehe.. Får se när Emelie kommer till mig. Vi bestämde att vi gör iordning oss tillsammans så vi blir lite lika :) Locka håret osv.. Jaa det blir grejer det :)

Nu ska jag pussa på Henrik. Får se vad vi hittar på resten av kvällen. En film kanske? :)


Jag är så jävla snygg och fräsh på detta kortet!
Hahah, blä!


Godkväll mina sötnosar

Huvudvärken har gett sig litegranna nu faktiskt, skönt det! Men är fruktansvärt trött.. Skulle kunna somna sittandes just nu känner jag. Så hoppas det blir sängen i god tid idag :)

Vad har vi gjort idag då? Jag la mig under täcket i soffan och somnade en stund. Sen hjälpte Henrik sina föräldrar med att stapla ved, men jag låg kvar.. Efter en stund kom han in igen och frågade om jag ville komma ut istället för att ligga inne i mörkret. Så det gjorde jag :) Behövde nog lite frisk luft (huvudvärken släppte ju lite).. Nåja! Nu är en kompis till Henrik här men ska åka nu tror jag.. Jag är så hungrig så nu ska jag höra om han med är det :D


Bengtsfors

När jag hade hämtat ut mitt paket och skulle precis gå mot mamma och pappas hus så ringde Henrik mig och frågade om jag hade lust att åka med klockan två istället för ikväll.. Då var klockan halv två.. Så jag skynda mig hem och slängde ner lite grejer i väskan och åkte med bussen :) Proppfull med folk men som tur var hade Henrik sparat en plats brevid sig till mig :D Nu har vi precis käkat mat och nu ska han göra religion tror jag så jag passar på att skriva :) Asså jag har sån fruktansvärd huvudvärk. Bara dunkar och jag vill blunda hela tiden. Orkar inte kolla för då gör det så ont =/ Inte kul! Har lock i öronen också. Inget är bra med mig idag ;P haha.. Jorå jag mår fint annars :)

Nu ska jag spana runt här lite och sen mysa med Henrik :)

PUSS

"Du har ett paket att hämta"

Nu har jag städat och gjort det fint hemma hos mig :) Äntligen lite ordning ;) Ska gå bort till mamma och pappa snart! Lägga mig och sola en stund! Henrik åker hem efter skolan istället så åker jag hem till han senare :) Jag lova att köpa vax till han så det ska jag gå och göra nu + att jag har ett  paket att hämta ut :) Spännande ;P haha :D

Ut i solen!

Min baby

1 år och 9 månader idag

Älskar dig av hela mitt hjärta



♥ 070707 - Dagen det blev vi ♥

Hejsan!

Igårkväll blev det bara myspys. Vi kollade bara på film och dega :) Mycket skönt! Blev ganska sent men idag kom vi iallafall upp. Käkade frukost och Henrik knalla iväg till skolan innan halv nio nångång. Jag struntar i att gå och lägga mig igen, tycker det är skönt att vara uppe tidigt :) Ska sätta igång och städa här snart. Har en förbannat stor diskhög som jag måste ta tag i + dammsugningen. Det  blev aldrig att vi städade igår så det ska jag göra idag :) Henrik har rast mellan 12-14.00 ungefär så då kanske han kommer hit istället för att sitta kvar i skolan. Annars drar jag hem till mamma och pappa en stund och sätter mig i solen :) Han kommer iallafall hit när han slutat för dagen så åker vi hem till han i Bengtsfors :) han frågade om jag ville det förut så det gör jag :)

Imorgon kväll ska jag och Emelie ta kort för HC-showen som är till sommaren :) Vet inte riktigt vilket datum det ska vara än men.. Jag återkommer när jag vet något ;)


Underbara dag

Gick bra att jobba förut :) Danserna är klara nu och dom kan dom så bra så ;) Känns skönt!

Vart en bra dag idag! Solen har vart framme och allt. Jag och Henrik tog en sväng bort till Hörnan och köpte biljetter till Skärtorsdan :) Sen köpte vi glass och strosa runt på stan i solen en stund :) Sen så blev det jobb för mig och Henrik stannade kvar, så han har väntat på mig hela dan :) Gullunge! När jag hade jobbat klart gick vi och köpte mat och köpte med en stor cola. Va så längesen jag drack det så det va inte fel asså när den var iskall haha.. Precis tagit oss en dusch och nu ska vi mysa ♥

Jag har sån huvudvärk, det är inte kul asså =(

Sommarvärme

Gud va varmt det är ute! Solen steker verkligen :D Så himla gött! Har precis kommit in igen.. Va och städade lokalen och sen gick jag en sväng till Ica och köpte lite smått :) Henrik ligger fortfarande och sover. Han verkar vara trött :P Nu ska jag sätta igång musiken iallafall och göra klart danserna till dagens lektioner :)

 

God Morgon!

Hej på er alla! Vilken uuunderbar morgon ;P haha.. Solen har lyst in sen väldigt tidigt och nu gav jag upp och gick upp istället.. Blev så varmt! Henrik ligger fortfarande och sover.. Råkade försova sig lite så då blev han kvar :)

Jag ska iallafall börja göra mig iordning sakta men säkert. Idag ska jag städa danslokalen och klockan fyra blir det jobb :D Måste göra klart danserna idag (sista gången jag har dom grupperna) Men det är inte så mycket kvar så det går nog fort :) Jag måste även dammsuga här hos mig. Det ser inte fint ut nu asså =/ jag fäller så mycket hår så det ligger hår precis överallt.. Inte mysigt! Kanske skulle dra igång och dammsuga nu när han ligger och sover? ;P Hahah.. Ne så taskig är jag inte ;P Ska försöka få lite liv i han iallafall så vi kan käka frukost :)

God Morgon!

Mys nu!

Träningen gick kanon :) Svettig och jobbigt, precis som det ska va ;) Jag och Henrik har precis fått i oss äggsmörgås och sådär :) Så nu är vi mätta  och belåtna. Jag ska snart ta mig en dusch och sen krypa ner i sängen brevid älsklingen :)

Läst Linas blogg och saknar henne jättemycket =( Jag vill tillbaka !!!!


Vill inte :(

Nu sitter jag på tåget påväg hem till Åmål igen. Och jag vill verkligen inte :( Känns skittråkigt! Vart den bästa helgen på länge och den gick alldeles för fort! Allt har vart kanon och inte haft tråkigt en sekund. Helgen kunde inte avslutas bättre än med utekvällen igår! Fan va roligt vi hade! Så jag fick en liten klump i halsen när jag kramade Lina hej då förut.. Hade jag fått välja hade jag stannat mycket mycket längre :) Får hoppas att vi har tillfälle att ta en helg tillsammans inom kort igen. Jag kan inte få nooog :)

Jag är hemma vid femtiden ungefär. Då är som sagt min älskling hemma hos mig :) Puss på det!

Tack för denna helgen Lina! Vart roligt, galet, fint väder och party!
ÄLSKAR DIG !



Systrarna Larsson

♥ ♥ ♥

Efterfesten.com





Tjusigt :P

If I could turn back time

Sitter fortfarande och tänker på igår :D Kollar på korten och vill bara spola tillbaka tiden. Få göra om allt igen :) Får hoppas att det inte dröjer länge innan jag åker hit igen och gör Karlstad osäkert ;P Detta var inte sista gången vill jag lova ;)

Ligger fortfarande och gör ingenting! Lina ska snart inta liknande position framför tvn hon också. Kolla på Greys och dega lika mycket som mig :P Jag ska börja göra mig iordning lite tänkte jag.. Känner mig inte allt för snygg nu med gårdagens smink måste jag säga :P Jag åker hem klockan 16.00 idag :) När jag kommer hem är Henrik hemma hos mig ♥ Han vill åka till Åmål klockan tre så är han där kvart i fyra typ.. Då får mamma åka ner och låsa upp :) Tur att hon har extranyckel ;P hehe.. Ska bli så lovely att få pussa på honom! Fick ett så gulligt sms i natt. Sånt får magen att pirra :)

Nee va fan.. Röra på sig lite kanske? Upp och kleta på sminket ;)


Mysigt va? ;)

Åhh va roligt!

Fyfan va roligt det var igår :D Ojojoj.. Först blev det lite dricka och mys på Linas balkong! Sen efter åtta ungefär gick vi bort till Cicci och där blev det förfest för oss tre :D Hade heta samtalsämnen och sjöng och dansade och hade bara jävligt kul :D När klockan närmare sig halv tolv så tog vi på oss och gick bort till Nöjesfabriken.. Dansade och härjade hela kvällen :D Fan va kul det var!! Sen när det stängde klockan två så tog jag och Lina oss en rask promenad hem igen och gick och la oss.. Idag mår man som man förtjänar.. Ligger och är deg i soffan nu framför tvn under en filt. Jag åker hem klockan fyra idag så innan dess ska jag inte röra ett lillfinger haha.. Huvudvääärk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Det var det jag hade att bjuda på ;) Kanonkväll verkligen!

FEST!

 
Mina nya älsklingar :)


Nya jeansen!

 
Kvällens outfit.. Idag är jag modig! Lina som tjatat på mig att låna hennes uuursnygga baddräkt som har öppen rygg. Men jag är lite skeptisk till den djupa urringningen där framme. Den har även öppen rygg (love it) Så idag ska jag inte ha nån bh.. Känns lite riskabelt. Får hoppas att allt sitter där det ska när vi ska ut och shaka på dansgolvet.. hahah :D


Öppen rygg :)


Tjusigt kort? Naaah!!

Har precis fått i mig lite vin :) Ska snart kleta på mig lite mer smink och fixa dom sista lockarna.. Sen så ska vi till Linas kompis Cicci och förfesta :) Sen blir det daaans all night long på Nöjes.. Eller Arena? Nee blir nog Nöjes idag :)

By the way.. Såg Bobby på en uteservering förut :P Linda Rosings lilla baby som är frisör :P Satt med solbrillor och puta på läpparna som han alltid gör ;P Vem vet, kanske träffar på han ikväll? Dags att göra sig snygg i håret! Hahah..

Ha en bra kväll!

Happy!

Va glad man blir när man hittar det man vill :D Jag köpte ett par svara höga älsklingar idag! Ett par pumps alltså! Jag blev kär direkt så jag var bara tvungen att köpa dom! Dom var lite för stora men jag köpte sånna där inlägg man lägger i skorna så då satt dom perfekt :) Åhh jag är så glad! Sen fick jag även tag på ett par nya jeans. Ljusa, sletna med hål på framsidan.. Alltid haft storlek 31/32 förr men nu fick det bli 28/32.. Alltid välkommet när man handlar :D Visste att jag växt ur mina andra jeans men trodde inte det var så mycket :P Så då blev man glad igen ;P hehe..

Ska ta kort på det sen så ni får se :) När vi hade shoppat klart så bestämde vi oss att vi inte käkar ute utan äter upp tacosen som blev över ifrån igår istället. Får vara lite ekomiska nu när man är några tusen fattigare :P Och det som gjorde våran dag ännu bättre är att äntligen blev klarblå himmel och sol! Vart mulet och tråkigt hela morgonen men när vi kom ut ifrån affärerna så var vädret på topp.. Så ikväll blir det Linas balkong i kvällssolen som gäller :D Ska strax äta nu och sen börja göra oss iordning. Lina står och grejar med lösögonfransarna nu :P Jag får börja med håret, annars blir jag aldrig klar :P

Får sätta i locktången nu :) Skriver senare när jag fotat skorna och jeansen :)

Shopping på G

Vi hade ställt klockan på nio :) Låg och snosa en stund och pratade innan vi gick upp :) Keenahi var snabb att komma upp och gosa i sängen han med :D Vi tog oss upp och Lina fixade god frukost. Nu har vi nyss gjort oss iordning och ska snart bege oss mot stan. Då blir det shopping.. Iallafal för min del ;P Ska försöka hitta något lite iallafall.. Det första jag ska kolla efter är ett par pumps :) Nya jeans är något jag behöver också.. Alla jag har nu är några storlekar för stora så det är något jag behöver som sagt.. Hoppas jag hittar några snygga :)

Blir käk på stan idag.. Sen går vi hem igen och börjar fixa iordning oss.. För ikväll blir det nämligen feeest! Va roligt det ska bli :D Skriver mer sen när vi kommer hem från stan :) Ha en bra dag!

 


Fredagsmys!

Det blev hemmamys istället för bio :D Vi hade tänkt att kolla på den nya the fast and the furious filmen men den har ju premiär idag och när vi kollade på internet om det fanns många platser kvar så drog vi en djuuup suck.. Var bara 8 platser kvar, och dom var utspridda. Kul att sitta och vinka till varandra liksom när man går på bio :P Så nej, den idén släppte vi rätt snabbt och kom fram till att vi stannar hemma och lagar mat och kollar på Talang istället. Så vi gick bort till Konsum och handlade det ena och det andra :) Tacos stog på matsedeln ikväll ;) Sen så köpte även Lina hårfärg för att blondera sin utväxt.. Hon sa: "Emilia, du ska få ett uppdrag. Blondera mig" Neeej nej, sa jag! Men när jag såg hur hon försökte kämpa själv med det så hjälpte jag henne ändå :P Blev inte så dumt faktiskt ;P Även fast hon tog över till slut och gjorde det sista så var jag nog en hjälpande hand ändå :D Så good work Emilia!

Lina är ute och rastar Keenahi nu så jag passar på att skriva lite :) Är så fruktansvärt mätt !! Men ändå sitter jag och småäter på Ben&Jerry glass. Aldrig ätit det förr så jag var ju tvungen att testa.. Väldigt god glass, men det är inget man ska smälla i sig när man ätit nästan precis innan :P Så den får åka in i kylen igen :)

Jag älskar att vara här! Mår så bra :D Vi skrattar hela tiden.. Så nu ska jag njuta varje minut jag är här.. Imorgon kommer det bli en toppendag. Det vet jag ;)

Dags att fixa och dona med hennes hår

 




 


Nu ska jag fila ner mina naglar lite och sen sätta på lösnaglar :) I like!



Lodis?

Det gick fortare att gå till Lina än vad ja trodde så jag knalla på rätt fort i onödan :P haha.. Hon har inte kommit hem från jobbet än (men är påväg) så just nu sitter jag i hennes trappuppgång och väntar.. Jag känner mig som en lodis som inte har nått hem haha.. Men jag tror allt att hon snart är här ;P

På tåget :)

 
Jaa ni ser, här sitter jag och väntar :D


Nu är jag på tåget

Gav blommorna hemma lite näring och sen gick jag till tågstationen :) Så nu är jag påväg ;) Mycket skönare att åka tåg än buss asså.. Känns som det går mycket snabbare :P Det gör det väl kanske också men ;P hehe.. Tur jag har med mig datorn iallafall så kanske tiden går lite fortare :)

När jag kommer fram blir det en långpromenad hem till Lina.. Hon slutar jobba halv fem (då jag är framme).. Så får se om jag hittar dit haha. Skulle inte förvåna mig om jag rör bort mig eller nått :P Har en jävla packning också.. Fick ont i axeln bara jag gick hemifrån mig till stationen.. Så jag får kämpa på när jag kommer fram :P

Nu ska jag fortsätta att prata med Henrik på msn.. Han får underhålla mig lite ;P Hörs senare :)

PUSS


Packar!

Kom precis hem igen :) Var och köpte det jag skulle på stan och sen gick jag bort och solade, skönt! Gick hem till mamma och pappa och käkade lite och sen fick jag skjuts ner till mig igen. Jag hann inte sitta ute nånting =( men det gör inte så mycket hehe.. Lina ringde och sa att det går ett tåg halv fyra. Så jag åker med det istället :) Då får vi nån extra timme tillsammans och det är ju perfekt ;)

Håller på och packar nu. Svårt !! Vet inte vad jag ska ta med mig.. Vet ju inte vad jag vill ha på mig imorgon :P Men jag slänger ner några partyoutfits så får vi se imorron ;) Kanske hittar något i Karlstad t.om :)

Nej nu får jag sätta fart och packa ner det sista. Måste platta håret också. Jag har en riktig "bad hair day" idag! Även fast jag använder balsam så är det elektriskt. Det är det värsta jag vet =/ Men men :P

Hörs på tåget ;)


Ut i solen!

Ringde precis och beställde soltid klockan ett :) Innan dess ska jag ut på stan och köpa sturmpbyxor, lösögonfransar och lösnaglar :) då kommer ja vara snygg imorron när vi ska ut och partaja ;) När jag solat klart blir det promenad till mamma och pappa :) Eftersom solen äntligen kikade fram så måste jag bara sitta ute en stund :) Var molnigt när vi vaknade imorse men nu är den framme igen. Välkommen!

Kanske skulle ta och packa lite innan jag ger mig ut på stan så det inte blir så stressigt sen :)

Ha en fortsatt bra dag hörrni!


Ett år sen

3/4-08 hade jag, Manuela, Johanna och Helen våran redovisning av vårat projektarbete genom att ha en dansshow som hette CREEPY! Ett års slit blev en så jävla bra show. Lockade massa folk och det gick hur bra som helst! Dansshowen hade spöktema så vi bjöd på läskigt smink, låtsasblod, gravstenar, coola danser och även lite sorligt. Går inte att beskriva hur stolt jag är över oss :) Och nu har det redan gått ett helt år sedan vi hade showen. Saknar det! Det var det bästa och roligaste avslutet man kunde göra på gymnaiset för våran del :)

 
 
 
 
 
 
 


Fick hjälp av några tjejer också som gjorde tre egna nr. och dansade med oss på det sista numret. Marie dansade även med mig och Manuela till den långsamma versionen av Heaven.

Åhh va roligt det var ♥


Mys med den bästa

Gick jättebra att jobba igår :) Har inte så mycket kvar på danserna nu, härligt! Lite innan åtta fick jag ett sms av Henrik "Jag kommer med åtta bussen". Yees tänkte jag :) När klockan va tjugo i nio typ fick jag gå ut med nyckel till han eftersom jag slutade nio :) När jag kom hem sen var han nyduschad och go :) Vi käka lite kvällsmat och jag tog en dusch också. Sen gick vi faktiskt och la oss ganska tidigt.. Fast låg och kollade på film och kramades en bra stund innan vi somnade :) Kanonbra kväll :) Idag pallra vi oss upp innan åtta.. Jag fixade frukost och Henrik gick för en kvart sen ungefär. Jag har inte ätit än men det står fortfarande framme så jag passar på att äta nu ändå :)

Idag händer det grejer :) Ska ju nämligen åka till min älskade syster i Karlstad idag och spendera hela helgen där :) Så tio i fem åker jag med tåget till henne ♥ Ikväll blir det bara lugnt. Käka nånstans och gå på bio som det ser ut nu iallafall :) Tar det lilla lugna idag så vi orkar upp i skaplig tid imorgon ;) Då är jag sugen på att ta en sväng på stan och shoppa. Tror Lina bara ska fönstershoppa eftersom hon var i farten förra helgen ;P Men jag är på jakt efter ett par pumps och jeans :) så det ska jag kika efter! Imorgon blir det även party party! Ska bli kuuul :D

Åhh va roligt vi ska ha! Jag kom på denna finfina idé i tisdags eller när det var ;P Att det faktiskt är väldigt löjligt att jag inte åker till henne oftare, det är ju inte långt ifrån varandra. Så vi tog tag i detta och bestämde att vi tar en helhelg nu ;) Yehoo!

Nu blir det frukost :) Rostat bröd med tomat på ;P haha..


Syster och jag på Justin Timberlake ;P

Brunbrända armar

Kilade iväg på möte halv tolv och det tog mindre än 5 minuter, skönt ;) Sen städade jag danslokalen och efter det tog jag mig en promenad hem till mamma och pappa. Mamma slutade när jag gick men jag ville inte åka med i bilen utan ville gå istället :) Och det gjorde jag rätt i. Gud så underbart! När jag kom dit hämtade jag ut solstolen och madrassen och satte mig i solen direkt. Sen blev det käk och efter det gjorde jag danssteg till kvällens lektioner! Ska jobba 18-21.00 så jag ska snart gå bort. Ska ta mig en apelsin och byta om först :)

Solen är varm asså.. Jag har bränt mig lite på bröstet och armarna. Lovely :) När jag kommer hem sen ska jag berätta vad ja ska göra i helgen. Kommer bli kanon ;)

PUSS


Äntligen!

Nu ska jag äntligen ut i det fina vädret :) Så på med solbrillorna och ut i solen! Dags för möte!

Ha en fortsatt bra förmiddag


Underbara morgon

Hur var natten? Jodå, sov så gott så :) Halv två ringde Henrik för att säga gonatt.. En halvtimme senare ringer han igen och säger att han inte kan somna. Så vi låg och pratade till halv tre ungefär och skrattade åt massa skoj ;P Då blev jag självklart pigg, men jag somnade allt nästan direkt efter att vi lagt på igen :) Han ville att jag skulle ringa han vid sju och tjöta på han så han kom upp till skolan. Sagt och gjort - det gjorde jag :) la på och somnade om till kl nio igen :) STENTRÖTT var jag iofs när jag vaknade men sen gick jag in på min supersöta syster Lina och läste hennes blogg. Då blev jag betydligt mycket piggare ♥ Hon gjorde min dag!

Ska käka frukost nu och fixa iordning mig. Ska på möte halv tolv och sen städa danslokalen eftersom jag glömde det igår (suck) ;P Dammsugaren kom inte fram igår heller så jag får ta det idag helt enkelt :)

God Morgon sunshine!



Underbara syster <3 längtar till helgen !!

Trött i ögonen

Jag åkte aldrig till Henrik, blir som sagt för sent.. Men jag kanske får besök av honom imorgon istället :) Jag har kollat på film, the fast and the furious - tokio drift.. Tror jag har sett den förr? Bra film om man gillar snabba bilar :P Men jag då.. hmm, helt okej :P Blir tröttsamt med alla långa bilrace men.. Då tar man sig en paus och hittar på något annat :D

Precis borstat tänderna så nu ska jag kolla på Scrubs om jag orkar hålla ögonen öppna. Är väldigt trött känner jag :) Men ni får sova så gottit så får vi hoppas att morrondagen bjuder på lika mycket sol som idag :)

God Natt!


Cooold!

Det blev iskallt i tights, tunika och skinnjacka så mamma fick skjutsa hem mig i halvlek :P Och vad har jag tänkt med idag? För det första så stod tvn fortfarande på när jag kom hem.. Och för det andra så är det ju onsdag !! Då ska jag ju städa danslokalen. Hur kunde jag glömma det då? Jag blev så glad när solen sken så jag verka glömma bort både det ena och det andra :P Får städa imorron istället då =)

Är  hemma hos mig nu igen. Vet inte om jag kanske ska åka till Henrik tjugo över nio? Han ville det, men det är ju så sent att åka då. Då är jag där klockan tio =/ Hmm, vi får nog ses imorron istället :)

Nya solbrillor :)

Gick en runda på stan och jag hamnade till slut på Intersport där jag köpte mig ett par solglasögon för 275:-.. Dom var iofs lite för små för min smak (gillar större) men dom funkar helt klart innan jag hittat några perfekta :) Blev en promenad hem till mamma och pappa där jag fick lite mat. Sen satte jag mig ute i solen direkt med bara ben :) Satt ute i lite mer än en timme för sen började det blåsa kallt så jag gick in igen.. Men jag ska nog gå ut en sväng till. Glass i solen skulle inte vara fel en dag som denna :)


 


Ikväll är det fotboll på Rösvallen, Viken spelar :) Då ska jag med och kolla. När fotbollsmatcherna börjar utomhus, jaa - då är våren här :) Rädd att det kan bli väldigt kallt framåt kvällen i skuggan.. och jag har inga större kläder på mig nu. Antingen får jag frysa eller låna nån tröja utav mamma :) Matchen börjar 19.00!



Solsken!

Jag kan inte få nog :) Älskar verkligen när solen lyser! Ska göra mig iordning lite nu och ta en sväng om på stan för att se om jag hittar några solglasögon. Hade ett par som jag gillade jättemycket som jag köpte i Turiket men som försvann när jag partaja förra somaren. Så idag är jag på jakt efter ett par nya. Borde egentligen vänta och inte köpa några är i Åmål kanske men, får köpa ett par att ha så länge iallafall :)

Nåja, om jag hittar några så är det kanon men annars tar jag det en annan dag :) Ska som sagt ta och fixa mig lite och efter lite spring på stan så tar jag en promenad till mami och papi :) Vill inte sitta inne här hela dan när det är så himla fint väder. Så jag ska dit och sätta mig vid solväggen och sola. Gud så skönt :) Får hoppas att det inte blåser bara!


1 April

Det är ju faktiskt 1 April idag, hade jag glömt bort helt.. Så idag får man vara på sin vakt så man inte blir lurad ;P

"April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill"




Beautiful Morning!

Henrik kom igår vid halv nio ungefär.. Då tog vi oss en dusch och sen la vi oss i sängen och kollade på film hela kvällen.. Käka apelsin och myste typ :) Vet inte när vi somnade riktigt, tror de inte blev sådär jättesent.. Låg och halvkika på några dåliga humorserier innan vi stängde av :P Klockan ringde kvart i åtta idag och sooolen lyste in i hela rummet! Drog aldrig ner rullgardinen igår så vi blev pigga när klockan ringde :) Henrrik gjorde sig iordning och jag fixade frukost. Han drog kvart över åtta ungefär. Han ska ha uppsats mellan halv nio-halv två eller va det va.. Lider med han, kommer ihåg va segt det va att sitta där och skriva. Inte för att jag satt alla timmar men ;P Lycka till baby ♥

Får se vad jag ska hitta på idag? Ska slappa lite framför tvn nu iallafall.. Sen ska jag nog ta ett varv med dammsugaren här i lägenheten (det behövs)...

RSS 2.0