Fest!

Sitter hemma hos Kim nu! Precis gjort mig iordning och snart ska vi dra hem till Bullen :) Blir partaj där idag! Hoppas på en bra kväll ;D

PUSS!


Nyårsafton!

Jag och Henrik låg uppe länge i natt och kollade påen film på tvn.. Till slut orkade inte mina ögon hållas öppna så jag somnade. Vaknade vid tolv ungefär, pigg som en mört ;D Henrik ligger fortfarande och sover så sött :)

Jag har precis kommit in igen, vart på stan och gjort lite ärenden :) Nu äter jag frukost och kollar på Barnen i Bullerbyn ;) Mamma kommer och hämtar oss halv tre ungefär.. Köra dit Skrållan och sen går vi på bussen vid Caprikiosken. Mot Bengtsfors ;)

Ni får ha en kanonbra kväll och ett Gott nytt år! Undra va många tjejer som kommer bli sjuka efter denna dag! Jag kommer då inte gå barbent och i klackar! Får dra på mig  mysbyxor när vi går till partajet :)


Nu ska jag väcka han ;)


Myser!

Just nu ligger jag och Henrik i sängen och kollar på tv och myser :) Har duschat och käkat kvällsmat :) detta va mycket bättre än att sitta och frysa på bion :D

Imorron åker vi till Bengtsfors vid tre har vi tänkt.. Måste in på systemet, fixa lösnaglar och strumpbyxor :P Sen ska även Skrållan hem till mamma och pappa ;D

 

GOD NATT ♥


-20 !!

Fruktansvärt kallt! Har gått och spändt mig hela dagen för det är så kallt inne i affären! Har ont i nacken, ryggen, svanken, knäna, fötterna och händerna! Det är ju inte bra :P -20 utomhus och 16+ inne i affären.. Är ju ingenting..  Hjärnan har inte hängt med och fingrarna knäpper en extra gång på kassapparaten för man darrar så.. Haha! På måndag ska jag ha ännu mer lager på lager med kläder! Blir ju sånt drag när dörrarna öppnas i ett.

Annars så har dagen varit bra :) Ganska mycket och göra, glada folk som man hälsar Gott nytt år till osv :) Söta gubbar som kommer in och ska ha skjorta och slips för dom ska vara fina imorron! Dom är det roligast att hjälpa för dom är så söta och blyga på något sätt för att dom inte har sån stor koll :D Då är det roligt när man kan hjälpa till och dom blir nöjda :)

 Är hemma hos mamma och pappa nu! Precis ätit en skål gröt med äpple och kanel! Det satt där det skulle :D Henrik kommer hem till mig om en timme ungefär om han inte missar bussen ^^ Så nu ska jag hem till mig och städa klart det sista som jag inte hann förut på lunchen :) Var meningen att vi skulle på bio idag (Avatar) men vi strunat i det.. Henrik var trött och jag känner mig väldigt sliten också! Vill inte somna när man väl är på bio ;P Sen så hade det inte gått att stå i kö när det är så himla kallt ute. Så det skippar vi! Myser hemma istället med massa tända ljus och kramar :) Filmen visas enda till 14/1 så vi har gott om tid på oss :)

HISS:


DISS (för ikväll) :


Lunch!

Nu har jag en timmes lunch :) Har ingen rolig mat hemma så jag skiter i det och äter senare istället :P Passar på att diska nu när jag ändå inte har något att göra ;P Blev ju inget med dammsugningen igår som jag tänkte (som vanligt) så jag ska försöka hinna med det också :)

Är iskallt ute! Jättefint väder annars men det är ju så fruktansvärt kallt! Maria på Stilmagazinet sa att det är Dalsland som är kallast i Svergie! Hade sett det på nyheterna imorse. Och det känns, längesen det var såhär kallt :P




PUSS ♥


30 december

Idag är det näst sista dagen på det här året och jag är på toppenhumör :D Vet inte varför men jag vaknade med ett leende på läpparna :D Om dagen blir som planerad så kommer den bli helt perfekt! Börjar med att gå och jobba :D

 

Ha en bra dag ♥


Nyår?

Ingen aning om vad som händer på nyår. Kommer antagligen spendera den i Bengtsfors tillsammans med Henrik iallafall.. Fick en fin liten invite på facebook så det kanske blir fest ändå :) Det märks! Köpte mig en klänning idag iallafall, ifall det blir utgång :)

Sneakpeak ;P

 
 

Har precis duschat och nu kollar jag på Efterfest med Tomas Ledin på fyran! Vad kommer det sig att man kan dom flesta låtarna han har gjort? Han är ju ingen jag haft som favorit genom åren :P Men det kanske är typsikt svenskt att kunna hans texter ;P Sommaren är kort har man ju sjungit på en del skolavslutningar så :)

SOV GOTT & GOD NATT ♥


Svar på kommentar!

Postat av: Lovisa!
Jag bara ÄLSKAR ditt hår :D Har kollat igenom din blogg och du har alltid så fint svall.. Vad använder du för hårtänger och schampo? Är allt hår ditt eller har du i löshår? Tacksam om svar :D Kramis

Jadu, Lovisa :P Allt hår är mitt eget :) Aldrig haft löshår och kan inte tänka mig att jag skulle sätta i det heller för jag har hår så det räcker och blir över :P Har inte haft något speciellt schampo eller balsam, fast använde mest Herbal Essences, den rosa! Men nu använder jag ett annat som jag verkligen rekomenderar (fick det i julklapp). Och det är TRESemmé, två stora flaskor som nog kommer räcka ett bra tag ;) Luktar mumma och håret blir hur lent som helst :)


           
Gamla och nya!

Alla mina locktänger är från OBH Nordica! Bästa märket enligt mig och tängerna blir varma på direkten. Jag har plattång, volymtång, en locktång som gör "skruvar" och även en till som gör "flätlockar". Alla är lika bra och jag älskar allihopa :D Ett plus i kanten är att sladden är 2,8m.. Helt perfekt! Det går mycket fortare än att ha billig skit, så vill man tycker jag att man ska lägga en extra peng på det. För det finns inget värre än när man måste vänta 15 minuter på att den ska bli nått så där varm och sen sitta en timme och locka för att det inte blir bra.  Sen så tar det ganska lång tid för mig ändå att locka håret men det är bara för att det aldrig tar slut :P

 
 
Mina locktänger :)


"Flätlockar" :)


Plattat och volymtången


"Skruvlockar" :)


Helt ofixat! Har lite självlockigt som bara är irriterande :P

Hoppas du är nöjd med svaret Lovisa ;P Nu ska jag duscha med mitt goa schampo och balsam :D

Brrr!

Idag är det kallt minsann! Fast stå i en affär, som det bara är 16 grader i, i lacktights är väl kanske inte det allra smartaste? :P Händerna har varit is hela dagen! För att inte prata på ute, gör ju bara ont att andas med näsan :P Nu är vintern här och stannar ett tag har jag hört :)

Har iallafall jobbar idag då. Fick sluta halv 5 idag istället för 6 för hon tyckte jag hade kämpat på bra :) Då blev det en snabb promenad hem till mamma och pappa.. Min bror Jimmie, Liza, Bella och Joline kom på besök och hade med sig fika. Sen blev det en massa lek och bus :) Jag och Bella hade sagostund och sen satt vi å pratade om att hon längtar så tills hon och jag ska ha pyjamasparty :P Som är den 5-7 februari :D Det är då hon ska sova över hos mamma och pappa och vi ska på Disney on ice som vi fick i julklapp :) Hon har redan packat väskan med sin Hello Kitty-pyjamas säger hon :D Så go hon är, lille Bellis :) Joline är lika go hon, munnen går i ett :D Dom små liven!

Ska snart hem till mig! Då ska jag städa och sen bara ta det lilla lugna :)

 


Busfröna!


Klockren!

Avslutar denna dagen med min favvoreklam ;)



GOD NATT ;D


Caroline stumpan



Tänker på dig gosan ♥


Hello hello!

Jag lever ;) I fredags var det Juldagen och party party! Förfestade med massa snygga tjejer hemma hos Matilda :) Hon bjöd på jättegod plockmat och det blev vin till det :) Vid elva knalla vi bort till HC i snöovädret i våra klackar! Sakta med säkert ;) Väl där var det väldigt, väldigt mycket folk för att vara Åmål ^^ Trängdes hela kvällen tills det stängde.. Då knalla jag och Henrik hem till mig :) var sugna på en nattpizza men vi orkade inte så vi rostade bröd hemma hos mig istället :P I lördags åkte vi till Bengtsfors hem till Kim :) Kollade film och tog det lilla lugna.. igår blev det samma sak :) Bara lugnt och skönt! Klockan 6.15 imorse tog jag bussen till Åmål! Dags för jobb på Stilmagazinet efter julhelgen :) Va skönt att komma tillbaka, himla roligt :D Dagen har gått fort! Är trött i benen och ryggen nu bara, ligger redan nerbäddad i sängen och kollar på Bolibompa :P Ska dammsuga lite snabbt nu innan det blir försent och sen ta en lång och skön dusch :)

Mörka bilder från förfesten i fredags :)

 
 
 

Manuela taggade mig på facebook!


Jag lånade skor av Matilda som passade perfekt ;D





Hände en liten olycka på Hc också! Dom har ett litet bord brevid baren där dom serverar kaffe på dagarna. Och på det bordet står det tre småplattor som man bara sätter på med en knapp. Så nån rolig idiot har råkat eller med flit sätt på den under kvällen så när jag skulle luta mig mot det bordet och prata med Lina så sätter jag handen rätt på en utav plattorna och det bränner till som fan! Fick följa med snälla vakten Sture in i köket för att spola vatten och lägga is på handen.


Nu har jag en fet irriterande blåsa lika stor som en 5-krona! Får hoppas att det inte blir ett ärr för det ser inte bra ut ^^

 
Haha kolla bilden till höger. Min mobilkamera gjorde den lite småtjock och go ;D


Juldagen!

God fortsättning på er allihopa :) Gårdagen var mycket mysig! Massa julmat, Kalle Anka, julklappsutdelning hos min bror m. familj, julklappsutdelning hemma hos mamma och pappa och avslutade med att spela spel :) Jag fick b.la en dammsugare, marilyn monroe-tavla, biljetter till Disney on ice som jag, mamma, Lina och söta Bella ska på i februari, Gynnings parfym, smink, en spargris till alla mina enkronor mm. mm.. Orkar inte skriva upp allt :) Men det var perfekt alltihopa :) 

Idag sov jag läänge, gick upp halv tolv ungefär! Skönt att sova ut för en gångs skull :) Idag ska vi hem till Matilda och förfesta och sen dra till ett fullpackat HC.. Slutsålt har jag hört det ryktas om! Bara att gå dit och trängas ;P Kommer bli en toppenkväll tror jag :)

 
Lockar håret och den smala tomten ;P

 
Smiiile ;D

 
Joline bland alla sin julklappar och Bella som fick en Hello Kitty-dator ;P

 
Dator var det enda hon hade önskat sig så det var uppskattat ;P Men hon blev även mycket nöjd över sin poliströja, handklovar, pistol, walkie talkie mm. som hon fick av mig! Kan vi leka polis igen :D


Spelar yatzy! Skrållan skulle självklart också vara med :P


24 december

Idag är det julafton :D Pallra mig upp vid nio! Har ätit gröt till frukost och jag och Lina har precis gjort julgodis :P Jättefula marsipangrejer doppade i choklad gjorde vi, haha :D Men dom är charmiga ;P

Nu ska jag börja locka håret :) Blir julmat vid ett eller någonting! Min faster och hennes sambo kommer hit och äter :) Sen blir det Kalle och hans vänner klockan 15 och efter det ska vi till min bror och hans familj för fika och lämna paket :) Sen tillbaka hem igen och öppna våra julklappar i lugn och ro :) Mys!

 
  

GOD JUL ♥


Nehepp!

Vann inte ens en ny lott! Vet inte om man kan det men.. Blev inkentinken :P Har vart myspys iallafall :) och nu blir det snart natti natti så det blir morgon snabbt :)


 
Sötis Caroline :)


Skön magkänsla!

Igår kom Henrik hem till mig! Vi handlade kvällsmat, myste framför tvn med massa tända ljus och tog det allmänt lugnt! Bara kramas :) Idag gick jag upp vid halv 9 och gjorde mig iordning! Jobbigt att gå upp ur en varm säng när Henrik ligger och håller om mig.. Men det var bara att pallra sig upp och gå till Stilmagazinet :) Klockan  12 hade jag lunch och då låg han fortfarande och sov den grisen ;P La mig jag också och ställde klockan på 12.50! Myste mycket hellre med han än att äta något ;O hihi.. Sen blev det jobb igen till halv 6 ungefär. Fick sluta lite tidigare idag :) Fick en julklapp av cheferna Malin och Jessica innan jag gick hem.. Så gulliga! Har vart full rulle idag också! Massor med folk.. Köper in i det sista, att man aldrig lär sig ;P Jag köpte alla mina julklappar de två sista dagarna! Ändå har man ett helt år på sig ;P Nåja, så är det :)

När jag hade slutat gick jag hem och packade ner massa saker och Skrållan :) Mamma och pappa kom och hämtade mig och jag åkte med dom hem.. Under kvällen har vi slått in dom sista julklapparna, klätt julgranen och spelat Bingolotto! Håller iofs på än men det är bara massa tjöt så jag tog en paus :D

Min faster och hennes sambo är här och hälsar på nu.. Det är nog strax dags för årets första skinkmacka tror jag! Inga fel alls :) Längtar tills imorgon! Älskar julafton! Har sån bra magkänsla.. Allt bara rullar på och jag mår toppen :)

Ha en fortsatt mysig Dan före doppardan :)

 

Våran söta gran :D


Mina dagar!

Skriver bara i korta drag vad jag har gjort dom senaste dagarna :) I lördags drack vi vin och hade det skoj.. Åkte till folkets hus i Skåpafors där Henriks syster och hennes kille hade fest! Dom döpte sin lilla dotter i lördags och gifte sig samtidigt! Så gulliga :) Så vi åkte dit en sväng på natten och sa hej :D Sen tillbaka till Kim igen.. En jättego tjej som heter Maria satt och grejade med mitt hår.. Det blev 28 småflätor till slut :D Haha, nästa gång satsar vi på 30 ;D

I söndags käkade jag, Henrik, Kim och Anders ute.. Kinamat fick det bli, mycket gott :) Jag övernattade där tills på måndagen och tog bussen hem 6:15! Sen jobbade jag på Stilmagazinet hela dagen! Igårkväll åkte jag till Kim igen :) Kollade på film och tog det lugnt bara, hur gött som helst! Sov fler timmar i natt än natten innan så har varit piggare idag :) Jobbat hela dagen idag också! Väldigt, väldigt mycket att göra.. Men det går hur bra som helst och jag trivs som fisken i vattnet :) Har fått massa beröm av Malin, Jessica och Maria också.. Vilket gör det ännu roligare att gå dit :)

På lunchen fixade jag julklappar till Lina, mamma, Liza och Jimmie! Eftersom jag slutar jobba kl 18.00 så får jag ta det på lunchen.. Var stressigt som tusan men jag hann ;P Nu är det bara julklappar kvar till pappa, Bella och Joline! Henrik köpte jag till för längesen ;) Har läget under kontroll även fast det är i det senaste laget!


Nu ska jag dra dammsugarn över lägenheten och ta tag i disken.. Henrik är här om en halvtimme ungefär :) Blir en myskväll framför tvn med tända ljus och sådär! Hur bra som helst :)

 


Kallt i bussen imorse vid sisådär 06.00 :P


Pepparkakshus-tävlingen!

När vi hade personalfest hemma hos Sofia W för några helger sedan hade vi ju pepparkakstävling! Fia har lagt ut bilder för ett litet tag sen och nu när jag såg dom igen la jag märke till hur mitt lag har satt nonstopen på taket! Det ser ju verkligen förjävligt ut, hahah.. Helt galet ;D


Jättefint :D


Till slut gav vi upp.. Jag kom på den fina idén att Sofia sa ju faktiskt inte hur det skulle se ut.. Så det fick bli kartongen istället ;P


Full rulle!

Jaa, idag har det full fart på Stilmagazinet ;P Märks att det snart är jul minsann :) Men det är bara kul! Massor att göra och jag har aldrig slått in paket så fort som idag :D Stressigt när det är kö och folk står och kollar när man slår in.. + att det ska bli fint också! Haha, men det gick bra ;D Längtar tills imorgon! Då blir det säkerligen ännu mer att göra :) 2 dagar kvar till julafton! Det är ju helt sinnesjukt! Vart tog detta året vägen? Hösten bara försvann, känns inte länge sen det var sommar och sol! Men men, då är det lika långt kvar tills det verkligen är sommar igen ;D

Just nu är jag hos Kim och Robin.. Kramas med min babe lite :) ♥

Orkar inte berätta om helgen nu, får ta det imorgon eller något :) Den var iallafall den bästa på länge :) Nu har jag precis varit på Shell och köpt lite kvällsmat.. Knäckebröd, risifrutti och päronfestis :D Ska snart duscha och sen ska jag slänga mig i sängen och kolla på tv ;) Låter som en perfekt måndagskväll detta! Ska dock försöka få lite mer sömn i natt.. Känns i huvudet när man inte sover tillräckligt!

PUSS!



Kalasat :D

Jimmie, Liza, Bella, Joline, Thomas, Paola, Manuela och mormor kom till mitt kalas idag :D Av Manuela fick jag Pink dvd:n och presentkort på systemet :D Av mormor fick jag pengar och av resten fick jag en ansiktsbehandlig + ryggmassage! Huur bra som helst :D TACK, TACK, TACK alla!

Nu har alla åkt hem och jag ska snart ner till mig för att hämta vinboxen och sen tar jag bussen till Bengtsfors ;P

 
Tårta och pappa ;P


Kalas!

Nu ska jag ta mig en lång och skön dusch och sen göra mig iordning till kalaset som är kl 15.00 :)  Ska bli mys att träffa alla igen :) hihi.. Klockan sju åker jag till Bengtsfors för att träffa Henrik och dom andra! Bestämde att vi ska fira mig lite ändå även om det inte blir utgång ikväll ;P Spar mig tills på juldan istället :) Men lite vin får det allt bli ikväll :)


Fint träd i Nordbys köpcentrum :)


MIN DAG ;D

Idag fyller jag äntligen 20 år !!! Väcktes av skönsång imorse med tårta och tomtebloss.. När tomteblosset hade brunnit ut och sången var slut så drog brandlarmet igång, hahaha.. Det va så jävla kul :D Då vaknade jag till vill jag lova :P Och jag fick jättebra presenter, mer än vad jag hade kunna anat! Jag fick en ny mobil, OBH Nordica locktång, massor med olika smycken, bra hårborste, en Skönhetsbibel, ett silvrigt paljettlinne/tunika och en till tunika! Kunde inte bli bättre och jag är jättejättenöjd :) TACK mamma, pappa och Lina ♥

 
Sony Ericson T707, med lucka :)

 
Presenter från min söta syster! En tjock bok om allt vad skönhet innebär :) + en korg med hårsnoddar, hårnålar, massor med armand, ringar och ett halsband ♥

 
Hårborste av syster och en vågtång av mamma och pappa. Älskar den locktången!

 
Mina nya kläder och Lina som läser tidningen :D


Småsjuk men glad ändå!

Har vart hängig under dagen och legat i sängen hela tiden i stort sett.. Vid halv fyra orkade jag pallra mig upp för då kom mamma och hämtade mig :) Packade ner Skrållan och lite saker :) För i natt ska jag sova här som sagt så jag får Ja må hon leva imorrnbitti och presenter på sängen! Hmm, är det 20 jag fyller? ;D Haha.. Kommer aldrig växa ifrån det.. Är som en liten onge ;) Har ingen aning om vad jag kommer få heller för jag har inte önskat mig nått speciellt så det ska bli kul att se :D Om jag får nått överhuvudtaget vill säga ;P hoho..

Nu är Lina här när som helst! Luktar varma smörgåsar :) Ska bli himla skönt med en myskväll! Sista avsnitter på Bonde söker fru börjar om 2 minuter också så nu ska jag ner och bänka mig framför tvn under filten med raggsockar :) Eller raggarstrumpor som jag sa när jag var liten ;)




God Morgon?

Mjaa, har precis vaknat till.. Sov inte speciellt mycket i natt! Låg och kallsvettades hela natten och sov skitdåligt rent ut sagt :P Vaknade så fort jag kom när armen och hade nog hög feber där ett tag.. Klockan 08.30 hade jag tandläkartid och jag hade inga hål :D Vilken lättnad det är när man går därifrån ;)

Jag var hemma vid 9.00 ungefär och då gick jag och la mig igen.. Och så sov jag fram till nu typ! Skönt :) Ikväll kommer förhoppningsvis min syster Lina hem.. Jag ska nämligen sova hos mamma och pappa i natt! Vill ju ha skönsång på sängen imorron när jag fyller år och allt :D


Sova lite till?

Idag har jag legat i sängen och sovit precis hela dagen i stort sett.. förutom när jag mötte upp Johanna och Frida och gick och tog svininfluensasprutan! Kändes ingenting när jag tog den men armen har blivit fucked up nu på kvällen.. Blir till att sova på rygg eller vänster sida i natt ^^ Känner mig lite småhängig också så det ska bli skönt att sova nu! Har tandläkartid imorronbitti 08.30 så jag får inte försova mig! Får se om jag orkar jobba också.. Annars blir det bara lugnt och ladda inför lördag då jag äntligen fyller 20 år :)

 

Så nu ska jag borsta tänderna och be till tandfen att jag inte har några hål imorgon :)

 


Snö!

Igår blev det minibuss-tur till Säffle med alla på WF.. Lyssnade på en rolig föreläsare och sen blev det julbord :) Gillar inte att äta julbord innan jul och det har jag aldrig gjort tidigare tror jag.. Mammas mat är alltid bäst ;D Så detta var inte mycket att komma med, haha.. Hade inte väntat mig något annat heller ^^

När vi var hemma igen fixade jag lite grejer och sen tog jag bussen till Bengtsfors för att träffa älsklingen som kom hem igår ♥ Vi var hos Kim och Robin och gjorde inget speciellt alls.. Kollade på film och tog det lugnt bara :) Jag tog bussen till Åmål 6.15 imorse och när jag kom hem kände jag mig hängig.. Så idag har jag varit hemma! Ska med Johanna och Frida och ta svininfluensasprutan strax.. Hoppas dom är på G snart för jag somnar när som helst :P


Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt.. Om jag ska vara med Henrik eller om jag blir all alone.. Hoppas på det första alternativet :) Förövrigt så gillar jag vädret. Minusgrader, snö och solsken! Hoppas det håller sig tills på julafton :)

 

PUSS!


Tisdag!

Har varit en seg dag! Imorron ska jag till Work Factory och åka med dom till Säffle på julavslutning :) Käka mat och sådär! Nu kollar jag på Amercias got talent.. Ska sova direkt när det är slut :)

PUSS!



Jag vill utomlands med min babe nu ♥


In action!

Här kommer lite kort från dansuppvisningen som Charlin har tagit till www.danscenter.com :)

 
 
 
 
 
 


-

God morgon världen, vilken underbar dag! Säg vart går färden, vart åker vi idag?

Hej och hå!

Dåligt med uppdatering som vanligt när det är helg :P Men det vet ni vid det här laget ;P I helgen blev det övernattning hos Kim och Robin, massa mys med Henrik, firade hans födelsedag lite, gav han presenten osv.. Han fick en go parfym av mig :) Blev han glad över ♥


I lördags var det dags för Hc-show! Var verkligen jätteroligt :D Dansuppvisningen var roligast och när jag och Manuela gick hem.. Fan va vi skratta åt mig :D hahah, tar det inte här :P

Iallafall, igår var det Lucia :) När jag kom till Bengtsfors åkte jag och Henrik hem till hans föräldrar och åt mat och fikade :) Sen åkte vi tillbaka till Kim och Robin.. då blev det fika igen! Glögg, pepparkakor, lussekatter och kladdkaka :D

Och idag är det min älsklings dag! GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN BABY! Julafton kommer iofs bli snäppet bättre som är om endast 10 dagar :) Längtar!

Har precis duschat och sagt natti natti i telefon till Henrik! Så nu blir det snart sängen.. Stilmagazinet imorron igen :D Wihoo!




Älskar dig nått så fruktansvärt


Lördag!

Igårkväll blev det bara lugnt.. Kollade på Petsson och Findus men jag somnade nästan direkt :P Klockan 8 ringde klockan och jag åkte hem till Åmål! Klockan tolv var det dags för genrep till kvällens Hc-show! Gick kanon och vi blev även bjudna på mat :) Klockan 3 åkte jag till Jimmie och Liza för att ha kalas för Joline gumman som fyller 2 år imorron :) Jag och Bella lekte för fullt.. Hon var polistjejen Maxia och jag var poliskillen Stefan! Gjorde olika uppdrag och pratade i fjärrkontroller (walkietalkie) Vilken fantasi hon har ;D Hon ville ha pyjamasparty med mig snart så ska jag sova i hennes säng.. Gosan :D

Vid sex ungefär var jag hemma och sen dess har jag och Manuela gjort oss iordning oss hemma hos mig :) Ska snart gå bort till danslokalen och träffa resten av tjejerna som ska vara med på Hc-showen ikväll ;D Hoppas på massa folk och att dom skriker på oss, hoho ;D

Nee, nu ska vi packa ner det sista och sen gå bort till Ica en snabbis :)

LET´S GO!

 


Myyys!

Va hur mysigt som helst igår! Så skönt att äntligen få träffa honom :) Kvart i sju kom han med tåget till Åmål! Jag hade tändt ljus i hela lägenheten, köpt ananas, jordgubbar som vi doppade i choklad och vitlöksbröd! Låg och myste precis hela kvällen :) Älskar dig babe!

Gick upp tidigt imorse och tog en buss till Bengtsfors! Så nu är vi hemma hos Kim :) Får se vad vi ska hitta på idag, bara lugnt tänker jag.. Imorron är det genrep 12.00 inför Hc-showen som är på kvällen! Hoppas på mycket folk :)

PUSS!


Torsdag ♥

Sov underbart skönt i natt :) Henrik ringde och väckte mig för en halvtimme sen ungefär! Så det blev en ordentlig sovmorgon :) Mår som igår fortfarande.. Inte provat nån feber än men jag är hängig!

Ska ta mig en dusch och sen ner till stan.. Köpa present till min babe som fyller år på måndag :) Sen ska jag hem till mig och städa lite och göra mys för kvart i sju kommer han hem :D Är så glad idag!

Börjar dagen med en dusch iallafall :)

LYCKLIG!


Myskväll!

Kvällen har varit lugn och skön hemma hos mamma och pappa.. Kaffe, bullar och So you think you can dance :) Även pratat massor med Henrik! Längtar till julafton ♥ .. Jag blir kvar här över natten, kändes onödigt att åka hem när Skrållan ändå är här :) Så just nu ligger jag i mitt gamla rum med mysbyxor, långärmad tröja, tjocktröja över det, strumpor, dubblatäcke och tre kuddar! Kommer somna skönt :) Hade 38,2 sist jag provade febern! Ska bli skönt att sova nu :) Varför jag sover med så mycket kläder? Glömde gå upp och sätta på elementet tidigare idag så det är svinkallt! Är även ett rum uppe på vinden och det gör det hela inte mycket bättre.. Blåser rätt in :P Men men, jag kommer somna på en gång ändå :)

GOD NATT!



Så blev annonsen förresten! Hitta den nu :)


Så var det med det..

I måndagskväll kände jag av att jag började bli hänging och kroppen ville inte må rikgit som jag ville! Igår vaknade jag upp med huvudvärk, antagligen hög feber, ont i mina underbara mandlar, snuvig och hostig! Gjorde mig iordning ändå och gick till första "lektionen".. Satt seriöst och sov igenom hela timmen! Jag satt upp och sov, hann t.om drömma en massa under tiden! Helt sjukt.. Jag pratade med ledaren och bad om ursäkt för att jag var så off när hon hade genomgång.. Berättade att jag inte var helt kry osv och kände att jag nog inte skulle klara av hela dagen.. Hon tyckte att jag skulle skippa praktiken på MQ och gå och lägga mig igen.. Tråkigt men sant! Gjorde som hon sa och jag låg däckad i sängen precis hela dagen.. Tur Henrik också låg inne på logementet i lumpen pga sjukdom.. Annars hade dagen varit hur seg som helst!

Imorse när jag vaknade mådde jag varken bättre eller sämre. Var precis som igår! Är mer snorig idag och hostar lite värre men huvudvärken och halsen är detsamma.. När det var dags för lunch halv tolv pratade jag med Paula (ledaren) och hon sa att handledaren för Work Factory från Ed var och hälsade på och att han skulle åka hem igen vid ett! Hon undrade om jag ville åka med hem och jag tvekade inte en sekund.. Gick till rummet på en gång och packade väskan.. 14.10 släppte han av mig på bussterminalen i Ed! Hade ingen större koll på hur jag skulle ta mig till Åmål men när han släppte av mig stod det en buss där.. 775 ÅMÅL! Jag frågade när den skulle gå och han sa: Om 3 minuter! Vilken tur jag hade ;D Så jag var hemma vid halv fyra nångång! Känns hur skönt som helst, behövde komma hem känner jag!

Imorron kommer min underbara pojkvän hem. Inte träffat han på 2 veckor snart och imorrn ses vi äntligen! Vi har planerat vad vi ska hitta på dom närmaste 3 veckorna då han är hemma över jul :) Även lite andra planer som ska bli jättekul! Greklandsresa är ett måste nästa år :) ♥

Älskar dig mest baby! Du får mig att skratta även om jag mår skit :)

 
 
 

Vi har varit med om mycket tillsammans! Många fina minnen :) ♥


Och mer minnen ska vi få :)


Grebbestad!

Dagen började med att jag gick upp halv fem! Trött som bara den.. Kvart över 7 gick bussen från Ed till Grebbestad! Var framme halv 9 ungefär.. Då blev det massa genomgång, lunch halv 12, genomgång idag, sen gick vi till Nordby och gick till runt i olika klädaffärer för att fixa praktik under veckan när vi är här :) Det gick inge vidare, men fick en praktikplats på MQ :P Så imorron mellan 13-18.00 står jag i affären och jobbar :) Ska bli spännande :)

När vi var klara så blev det käk och sen åkte vi till Strömstad en sväng :) Rummet är jättemysigt och vi har ett varsitt.. Dubbelsäng ;) Frida och Angelica är inne hos mig nu och vi kollar på Grannfejden och stör ihjäl  oss haha.. Blir snart duschen och sen sängen.. Är trött som bara den!

Imorron är det en ny dag :)


Kärlek!

2 år och 5 månader med min älskling idag ♥

Älskar dig Henrik


Uppe före tuppen..

Somnade kanske lite innan 2.00 förut.. Sen ringde klockan 4.15! Fyfan va trött jag är :( jag kunde verkligen inte somna igårkväll.. Skitstörande! Känner mig sjuk också =/ Ont i halsen och känner mig varm och febrig.. Hoppas det inte blir värre! Är nog bara sleten efter helgen förhoppningsvis.. Och för lite sömn i natt gjorde ju inte saken bättre! Får sova i bilen och bussen nu på morgonen :)

 

Nu ska jag packa ner det sista och se så allt är med.. Kommer säkert glömma nånting! Men men, skriver senare :)


Trött nu..

Dansuppvisningarna igår gick kanon och det var kul =) När klockan var nio var allt slut åkte jag, Manuela och Matilda hem till Emelie och Andreas för lite förfest :) Det var bara vi och det va skönt :P Dom har flyttat och det var hur mysigt som helst! Blir så avis, ja vill också flytta! Nåja.. Vi drog självklart till HC och där dansade vi och hade skoj :) Blev ceylan och sen natti vid 3 ungefär ^^

Blev en sovmorron idag till ett ungefär.. Fast vid halv 8 var jag uppe och duschade ^^ Men gick och la mig igen.. det var skönt :) Kl 3 var det tredje och sista dansuppvisningen! Den gick bäst och var roligast tror jag :) Bara för att vi hade med båda MTV/Street danserna ;D haha..

Nu är jag fruktansvärt trött och har krypit ner under täcket.. Pratat med Henrik på msn och han kommer snart in igen! Myskväll :) Ska upp 4.15 i natt !!! Vid sextiden åker jag, Johanna och Frida till Ed för att åka med en buss till Grebbestad.. Ska ju vara där hela veckan på en handelsutbildning! Just nu känner jag verkligen inte för det så jag hoppas att det är givande..

Haft en väldigt bra helg iaf :) Nu längtar jag tills på fredag! Då kommer äntligen min älskling hem till mig ♥


Liten paus!

Har haft genrep och det gick bra :) lite småmissar och så men så är det alltid när man inte har kommit igång riktigt än :P Hoppas att det går bättre på showerna som är nu och ikväll ;)

Fribiljetterna är upptagna till morgondagens show också! Dom försvann snabbt ;)

NU KÖR VI!


Förresten..

Jag har 2 fribiljetter till dansuppvisningen imorgon Söndag kl 15.00! Den som är intresserad får gärna höra av sig till min mobil! Ingen idé att skriva här för jag kommer inte sitta vid datorn på hela dagen ändå! Så skicka iväg ett sms så fixar det sig! Har ändå ingen att ge imorgon så.. Inte vad jag vet än iaf :)

Först till kvarn!


Dagen med D ;)

Ojojoj, alltid lika kul när vi är hemma hos Sofia och Ove med instruktörsgänget :) Det blev massa god mat, dricka, pepparkakshus-tävling, Idol, och Singstar! Ännu en hellyckad kväll att lägga på minnet :) Jag säger bara Lille Nils ;D


Var förbannat trött när klockan ringde bara.. Men jag får skylla mig själv när klockan hann bli 2.00 innan jag kom i säng! Men det var bara att pallra sig upp och packa ner danskläderna :) mamma kommer och hämtar mig 8.40 :) Då åker Manuela, Matilda och Tobbe med också! Dags för dansuppvisning hela dagen! Ikväll blir det utgång :) Kommer bli en toppen dag! Men först blir det käk och kolla så allt är med! Sofia gjorde en matlåda till mig med maten vi åt igår.. Så jag tänkte ge mig på det ;D

 

Ha en bra lördag!


Bara rusar förbi..

Jaa, tiden går fort! Förmiddagen bara försvann jättesnabbt.. Har lunch nu mellan 13-14.00 så jag ska snart kila tillbaka :) Antar att eftermiddagen kommer gå lika fort den när folk har slutat jobba och det är fredag! Men det gillar jag, mycket folk är bra ;) Idag slutar jag kl 17.00 istället för 18.00 ska jag vara hos Sofia W! Blir den hederliga personalträffen innan dansuppvisningen! Ska bli himla kul :) Fast Gunnar kommer vara saknad såklart.. Vi ska skype:a med han ikväll så han är med oss lite iaf ;D

Ha en fortsatt bra fredag!


Manne, Gunnar & jag i våras


Åhh otur!

Nu fick jag höra från en annan att hälsningen från Henrik kom på radion.. JAG SOM STÄNGDE AV! Vilken jävla otur man ska ha då.. Nu går jag och lägger mig!


Så synd!

Min baby skickade in en söt hälsning till mig på julradion men det kom aldrig med tyvärr :( Satt och väntade och lyssnade jättelänge men det kom bara massa andra tråkiga hälsningar istället.. Så jag skickade in en till han också men det kom inte heller med =/ Låten jag önskade spelade dom och massa andra hälsningar.. Men fan inte min! Tråkjävel.. Nu har jag stängt av :P

Skulle duscha för några timmar sen men har inte kommit ifrån datorn än! Så NU ska jag göra det och sen sova :)

Älskar dig Henrik ♥

 


Julstämning!

Jätteroligt att jobba idag också :) Längtar redan tills imorgon! Fick t.om besök av Sofia W idag för att kolla så jag sköter mig ;) haha.. När klockan var sex kom även Manuela förbi och då gick vi bort till danslokalen! Fortsätte på dansen till HC-showen och vi blev t.om klara ;D Känns så himla skönt att ha det gjort! Nu slipper vi oroa oss och känna oss stressade för det när jag är borta hela nästa vecka :) Så bra kämpat idag Manne ;D

När jag kom hem har jag inte gjort något speciellt alls.. Kollat på Glee och pratat med min älskling Henrik ♥ Tipsade mig om en radiokanal som bara spelar massa julmusik :D Dom ligger och lyssnar på det inne på logementet nu i lumpen :D haha.. www.julradio.se .. Har massa julstämning här hemma hos mig nu med tända ljus och massa mys :) Önskar Henrik var här hos mig bara! Tomt :(


Lunch!

Hemma på lunch nu mellan 13-14.00 :) Får bestämma lite själv när man vill ha den mellan 12-14.00.. 12 är för tidigt så 13 blir jättebra :) Då blir inte eftermiddagen lika lång heller :)

Jag fryser så om mina stackars händer och fötter just nu! Längtar tills jag kommer hem ikväll och får krypa ner under täcket :) men det är några timmar kvar det och det gör mig absolut ingenting! Jag är mer än gärna på Stilmagazinet och jobbar :)


 
Man får vara glad att det inte är riktigt så kallt ute iaf ;P


God morgon!

Lika kyligt ute idag ser det ut som.. Vinterjackan åker på idag med :) Ska börja göra iordning mig nu och sen blir det jobb 10-18.00 och sen träning direkt efter det med Manuela inför HC-showen! Så jag gissar på att jag får skriva ikväll när jag har anländt hemma igen :)

Ha en bra dag ute i frosten!


Nytt igen..

Ahh, jag blir aldrig nöjd så jag kommer nog ändra lite fram och tillbaka ett tag :P Nu ska jag iallafall sova! Blev senare än vad jag hade ränkat med såå..

♦ Dröm sött


Lång dag!

Jaa - det har varit en lång dag minsann! Halv nio stod jag och Johanna på rastplatsen vid rondellen i kylan och väntade på våran skjuts till Ed! Några Säffletjejer som hämtade upp oss och kl tio drog det igång.. Nämligen som så att vi ska på en handelsutbildning i Grebbestad nästa vecka.. Så vi var i Ed idag och träffade gänget som ska dit och fick information och så där :) Så på måndagmorgon drar det igång och håller på enda tills på fredag! Får resa, mat, boende och utbildning betald och vi ska övernatta och äta hela veckan på Rasta! Köpcentret Nordby ligger ungefär 1km ifrån och det är där vi ska spendera våra dagar.. Utbildningen kommer pågå mellan 9-18.00 varje dag så det blir långa dagar! Men hoppas att det är givande och att man lär sig massa nytt inom handel eftersom det är i klädaffär jag vill jobba med :)

Vi var hemma från Ed vid tolv ungefär.. då gick jag och Johanna till Konsum och köpte oss en sallad och gick bort till Work Factroy! Uppdaterade mitt CV eftersom det ska med till Grebbestad :) Vid tre gick jag hem till mamma och pappa och där kikade jag lite på tv och färgade håret! Samma färg som innan (mörkbrunt) men ser mycket fräshare ut när det är nyfärgat :)

Halv sju var det dags för sista dansträningen innan uppvisningen som är till helgen! Danserna sitter som en smäck och det känns jätte, jättebra :)

Nästa lördag den 12/12 är det dags för HC-show! Och eftersom jag är borta precis hela veckan nästa vecka så kom jag och Manuela på att vi bara har idag och imorgonkväll på oss att göra en helt ny dans på ca. 2 minuter! Så när vi slutade träningen förut så följde hon med mig hem och vi började på en dans! Kom ganska så långt faktiskt så vi får hoppas att vi bli klara imorron när jag jobbat klart :)

Nu ska jag kramas med Skrållan eftersom hon är gosigare än vanligt ;P Krya ner under täcket och kolla på tv eller nånting! Är trötter och imorron blir det jobb mellan 10-18.00 igen så det är bäst att jag är pigg :)

PUSS på er!


Min lilla skrutt för ett litet tag sen :)


Lite nytt..

Ingen större skillnad kanske men lite nya bilder och färger iallafall :) Får duga för idag för nu somnar jag när som helst!

God natt igen :)


God natt?

Fick för mig att ändra min design här i bloggen nu.. Så jag blir uppe lite till som det verkar nu! Får se vad mycket jag orkar göra innan jag somnar, haha :P

Så ändring på G alltså!


Nu är jag trötter!

Zumban var rolig och jobbigt för vader, rumpa och låren :P Brände gött och kommer antagligen ha träningsvärk imorron :P Men skönt att det känns ändå! Sofia tillägnande även en låt till mig och Manuela! Lady Gaga - Bad romance! Hon är ju för go ;)

Pratat med Henrik och sådär nu bara sen jag kom hem.. Saknar han så :( Det är faktiskt jobbigt nu! Hade gjort vad som helst för att ha han här just nu! Men man kan inte trolla så jag får vänta till nästa vecka tyvärr..

Är nyduschad och har tändt ljus så nu är det mysigt :) Älskar julen! Kommer bli natti tidigt idag.. Fruktansvärt trött! Upp tidigt imorron för att åka till Ed.. Tell you more tomorrow :)

GOD NATT FOLKET!


 
I ♥ YOU


Jag trivs!

Jaa - jag trivs faktiskt som fisken i vattnet på Stilmagazinet :) Efter bara andra dagen känner jag att detta är det jag vill jobba med! Så kul att hjälpa andra, plocka med kläder, vika, vika och vika lite till, stå i kassan, slå in julklappar osv! Ahh, som ni märker.. Jag trivs verkligen jättebra :)

Har precis ätit en sallad och nu åker träningskläderna på! Kl 19.00 blir det Zumba ;D


Sovit gott!

Sov skönt i natt :) Kände att jag har fått sovit ut när ja vaknade imorse! Ställde klockan på  07.15 för att kolla om Julkalender var något att ha.. Och eftersom jag hatar Silversara och StålHenrik sen innan så tyckte jag inte det var nått att ha nu heller.. Men men, jag ska ge det en chans iaf :P

Har precis ätit frukost och nu ska jag platta håret och gå bort till Stilmagaziet! Lång dag framför mig :) Zumba ikväll också! Det ska bli kul!


Ha en bra dag
PUSS!


RSS 2.0