Gårdagen

Hade faktiskt väldigt, väldigt roligt igår =) Mycket tjöt och skoj hemma hos Emelie och vid 12-tiden kila vi ner till Hc! Lina ramla och Emelie putta folk i snön.. Hon hade kul minsann ;P Haha.. Sen blev det dans tills det stängde! Var inte så lite folk ändå men inga jag direkt kände igen. Men men, hade kul med Emelie, Lina och Frida iallafall ;) När vi stod ute på altan såg vi att det brann vid bluesterminalen och dalbobåtar. Kom ett tjockt täcke av svart rök in över stan. Riktigt tråkigt, att allt kan ändras så snabbt! Usch och fy!

Var hemma vid halv tre eller nånting och blev väckt av Henrik vid 8 imorse :) Var meningen att jag skulle iväg och grilla korv med jimmie, liza, bella och joline idag men eftersom det blåser en del och att man helst inte ska vara ute nu när det är giftig rök över hela stan, så tog vi en fika hemma hos dom istället :) Mysigt! Bella pratar bara om att vi ska på Disney on ice och att det bara är 3 veckor kvar nu. Väskan är packad och även hennes dockas saker. Hon gjorde klart för mig att hon inte kan sova utan sin docka Anna ;P Gosungen!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Väntar på att maten ska bli klar! Sitter inlindad i ett duntäcke och är stel i hela kroppen. Även ont i halsen och huvudet! Så idag blir det bara väldigt lugnt :) Bilder får ni senare för jag hittar inte sladden just nu :P



PUSS ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0