God kväll

Är hemma hos mamma och pappa just nu. Inte för att sitta vid datorn (jag lovar) utan för att hämta Skrållan :) Jobbade på dansskolan till 21.30 och då tog jag mig en promenad hit efteråt :)


Saknat min skrutt ♥


Alldeles nyss.. Vilken matro jag fick, haha :D

Nåja, jag är fortfarande utan dator. Vet inte om jag ångrar mig när jag skriver detta men är faktiskt ganska skönt att vara utan. När jag kom hem förut så tände jag massa ljus, kokade kaffe, kröp ner i soffan bland massa kuddar och kollade på tv.. Ingen dator som stog på och det var ganska skönt :) Väldigt avslappnade iallafall att bara dricka kaffe i mörkret utan att ha facebook eller MSN inloggat ;P Men som sagt, jag ångrar mig nog imorgonbitti när jag inte får göra min daliga rutinkoll i bloggar osv ;P



Innan jag åkte hem förut gick jag och Kim och hyrde film och vi valde Remember me. Hade inte sett den innan och den var ju hur bra som helst! Måste se den igen :) Träningen med Studentcompaniet gick kanon, alltid lika roligt att träffa mina goa brudar :)

Nee, nu ska jag och Skrållan åka hem. Imorgon blir det en lugn och skön dag! Ska nämligen på ryggmassage och ansiktsbehandlig på eftermiddagen och det ska bli helt underbart!

PUSS PÅ ER ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0