Galet !!

Kan inte beskriva dessa dagar i Göteborg med ett annat ord än galet.. för det är precis va det har varit :D Har haft så sjukt kul.. Gårdagen kika vi ju på idol till en början och sen kom gustav, sofia och minna lite senare.. Dom kom ikapp oss med drickandet och runt tolv (?) nångång åkte vi taxi in till stan.. Gick till ett uteställe och skaka rumpa ;) Det va riktigt kul :D När vi skulle hem skulle Frida vidare och ja å manuela va tvungna att hoppa av.. och sen skulle vi försöka hitta lägenheten.. efter många om och men så kom vi fram :D Gustav å Minna låg redan och sov.. å ja vet inte va som hände när vi kom dit.. ja å manuela bröt totalt ihop å skratta åt allt å ingenting.. dom hade inte vaknat, så dom borde ha sovit väldigt hårdt.. för fan va vi masa haha :D kom i säng vid fem..

Ställde klockan på tio - tröttast! Bara att pallra sig upp och börja packa.. åkte in till centralen där vi mötte upp Sofia och Anders :) Krama varandra hej då och sen satte vi oss på tåget hem till Åmål vid ett.. tråkigt att säga hej då =( haft så kul dom här dagarna! Vi sov nästan hela vägen hem så det gick fort.. skönt :)
Precis ätit mat.. är hemma hos mamma och pappa! Ja sover här idag för Henrik är ju i bengtsfors så då är det tråkigt att vara själv.. har massa roliga kort att lägga ut så dom ska ja lägga in strax =)

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0