Lyckad kväll

Igår kom Johanna, Lina, Sofia och Helen hem till Manuela :) Vi drack kanongod bål (fixad av mig;), kollade på studentfilmer, snackade skit, drack lite till och hade det jättetrevligt :D Vid halv tolv ungefär, om ja inte minns fel, så fick vi skjuts till Hc.. Vi dansade hela kvällen hade skitkul :D Verkligen en lyckad kväll! Måste vi göra om inom kort!

Henrik kom också till Hc och vi gick hem lite innan det stängde. Köpte oss en kebabrulle och delade på men som jag inte kunde äta av pga mina blåsor på tungan. Så jag fick så snällt nöja mig med fil när vi kom hem :P Somnade ganska så direkt och vaknade vid tio ungefär. Henrik tog bussen hem halv elva och jag sov kvar. Orkade helt enkelt inte stiga upp kände jag, så jag tar bussen nu kl 16.00 istället :) Är hemma hos mamma och pappa just nu och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag ta en väldigt lång och varm dusch och knapra några alvedon. Huvudvärken vill mig illa idag! Men men, det är det värt när kvällen igår var så rolig :D

Tog tyvärr inte många kort så jag får lägga ut när resten av tjejerna gjort det istället :)




PUSS PÅ MINA TJEJER ♥


Let´s have a party

Nu är jag hemma hos Manuela och hon har det så himla fint i hennes nya lägenhet :D AVIIIIS! ;) Nu har vi poppat popcorn, gjort bål och är färdigfixade. Nu väntar vi bara på att tjejerna ska komma! Ikväll kommer det bli en kväll att minnas!


Studentresa till Turkiet, Alanya  -08 ♥


What to wear?

Varför ska man alltid känna sig fet och blek innan man ska ut? :P



Hår och smink är iallafall klart och kanske vad jag ska ha på mig. Ska ringa mamma nu och snika skjuts och sen sätta mig och bara ta det luuuungt med ett glas vin hos Manuela.. Innan resten av brudarna kommer förståss för då blir det andra bullar :)

HA EN BRA LÖRDAGSKVÄLL ♥


Dimmigt

Dimmigt, snöblandat regn och slaskig väg. Måste erkänna att det är lite obehagligt att åka buss när man inte ser så bra ut. Men men, är snart framme :)

P.S Skorna var halkiga som fan! Jag hade lite problem att gå asså...


Slask och blött

Precis kommit ín igen efter att ha trampat runt i slasket. Blev blöt om fötterna direkt eftersom mina vinterskor har gett upp. Så jag gick in i Bengtsfors enda skoaffär och provade nog varenda sko dom hade. Till slut fick det bli dom jag provade först. Ett par skinnstövlar på rean. Det var ett panikköp eftersom det inte funkar att gå i mina gamla, så nu behöver jag inte oroa mig för det :) hittade dock självklart inget roligt att ha på mig. Det enda som fanns var två dambutiker med stl 40 som minst typ. Värdelöst!

Fick även in en sväng på Apoteket. Jag har fått hemska blåsor på tungan så jag kan knappt äta eller prata normalt. Hade så för ungefär 3 år sen och då fick jag skölja munnen med något vidrigt för att det skulle försvinna. Denna gången köpte jag något medel man har på på blåsorna så lägger det sig som en genomskilning hinna för att lindra lite. Man kan få sånna blåsor när man har dåligt immunförsvar och varit sjuk mycket, och det är ju precis vad jag varit :P Bara hoppas att dom försvinner så det inte blir värre. Vill ju inte att hela käften ska svullna upp!




Om en timme tar jag bussen till Åmål, hem och fixa iordning mig och sedan åka till Manuela för födelsedag/inflyttningsfest :D Träffa tjejkompisar man inte sett på väldigt länge! Ska bli rikgit kul att träffas igen och prata om allt :D Finns det något bättre än tjejer och skitsnack? :D

PUSS ♥


Lördagsmorgon

Igår tog jag bussen till Bengtsfors och gick upp till Henrik och Robin och vi gjorde inget speciellt alls.. Kikade på tv och kom i säng ganska tidigt :) Klockan nio knalla Robin iväg för att jobba lite och jag och Henrik låg kvar och snosade en stund till.. Just nu sitter Henrik vid datorn och jag ligger fortfarande kvar i sängen med datorn på magen :) Precis kollat på Glamourama och nu ska jag pallra mig upp och ta en snabbdusch. Sen fixa iordning mig lite och ta en tur här i byn :D Tänkte kika in i deras klädaffärer och se om jag hittar något roligt att ha på mig ikväll ;P För ikväll händer det grejer... OH YES!


Henrik, jag & Robin på nyår :)

 

PUSS ♥


Påminnelse

Fortfarande jeansrensning men dom försvinner fort, så kom under helgen och fynda! Imorgon är det öppet en timme extra, alltså till 15.00! Är REA på både dam och herrjeans :)



KOM & KÖP ;)


Lunch

Nu är jag hemma på lunch. Tror jag ska unna mig och ta lite glass till efterrätt! Om jag orkar alltså.... MÄTT !! Men ibland kommer gottegrisen Emilia fram, så då går det att äta lite till trots att magen är full ;P



PUSS ♥


Fredag !!

Igår gick jag och mötte upp Henrk på stationen och han kom i tid och det var inga förseningar :D Va huuur härligt som helst att krama om honom :) Meningen att vi skulle till mamma och pappa och hälsa på lite igår kväll men mamma var på möte och eftersom det snöade så mycket så stannade vi hemma hos mig istället :) Käkade kvällsmat och åt chokladglass ;P Kikade lite på tv och bara myste :)

Imorse vid halv 8 ungefär vaknade jag av att Henrik kom och kröp in till mig :D Vi gick upp vid åtta ungefär och jag är faktiskt pigg :P för idag är det fredag och snart helg och min älskling är hemma :D

Börjar jobba 10.00 så vi ska snart gå iväg :) Ikväll blir det Bengtsfors efter jag slutat!



GOD MORGON ♥


REA - fynd

Har varit en väldigt bra dag :) På lunchen gick jag och Manuela till systemet för att handla inför helgens bravader ;) Idag hittade jag även en oversize kavaj på rean som jag inte kunde låta bli :) Så nu är den hemma i min garderob ;) Bra kap där Emilia!



Har pratat lite med Henrik och han är påväg till Åmål och hem till mig just nu :D Än så länge har det inte varit några problem eftersom han åkt buss till Trollhättan. Nu är det väntan där en liten stund och sen tåg vidare till Åmål. Bara att hoppas att allt går som det ska :) Ikväll ska vi hem till mina föräldrar och hälsa på lite och sen bara massa, massa mys hela kvällen :)

ÄNTLIGEN TORSDAG ♥


Borttappad katt

Det var skönt att skutta runt lite på Friskis och svetten rann efter en timmes pass ;) Fick skjuts hem av Manuelas mormor (min moster) och jag hoppade av vid ICA.. Köpte lite mat och sen gick jag ner till tvättstugan och hängde upp tvätten. Så nu hänger det på tork under natten :) Har pratat en massa med Henrik under kvällen, bokat biljett hem till han imorgon och duschat. Så har min kväll sett ut :)

När jag hade duschat klart så hittade jag inte Skrållan, hon var helt borta. Hörde bara hur hon satt och jamade nånstans men visste verkligen inte vart. Sen upptäckte jag att hon hade lyckats hoppa ner i tvättkorgen den busen. Så där satt hon och tog sig inte upp, haha :D Så go!




Imorgon kommer alltså Henrik äntligen hem! Kommer bli bästa dagen på 2 veckor.. Ska be till gudarna och hålla alla tummar och tår jag har att det inte blir inställt tåg eller förseningar. Okej om det är förseningar men INTE OK om det är inställt. Hoppas SJ är på våran sida imorron eftermiddag/kväll :)

GOD NATT ♥


Glad överraskning :)

Idag kom Malin tillbaka efter hennes lunch med en varsin ros till mig och Maria.. Bara sådär :D Jättegulligt och jag blev hur glad som helst. Tänk att så litet som en ros kan göra en så glad :) Mycket uppskattat ♥




Jobbade till 18.00 och nu ska jag ner till tvättstugan och slänga i några tvättar. Eftersom det tar veckor att få tid här så är det bäst att passa på när det är ens tur.. Och klockan 20.00 blir det Friskis & Svettis :) Gött att röra på sig! Hinner tvätten bli klar när jag är och skuttar runt också :)

HA EN BRA KVÄLL ♥


Lunch

Har fixat massa grejer nu på lunchen så hinner tyvärr inte sätta mig ner och andas ut lite innan ja börjar igen. Idag fick det bli fattig studentmiddag - nudlar! Men även fast det är billigt och lättlagat så smakar det faktiskt riktigt bra ibland om man har rätt kryddblandning ;)



TRÄNINGSVÄRK I RUMPAN IDAG!


Bra start på dagen

Idag ringde klockan 08.00 och när solen sken in i lägenheten bestämde jag mig för att hoppa i joggingskorna. Så det blev en långpromenad på 45 minuter ungegär :) Nu borde jag vara lite småstressad egentligen eftersom jag inte är färdig för fem öre, men jag tar det lugnt :) Precis ätit frukost och nu ska jag sminka mig!



Håret fryste lite :P

GOD MORGON ♥


Äntligen!

Nu är träningen i full gång och det känns både gött och roligt att jag inte är sjuk längre :) Danserna satt även fast jag inte vart med på tre gånger.. Lite impad av mig själv faktiskt med tanke på att jag inte har tränat nånting :P Good work :D

Nu har jag precis duschat och kollar just för tillfället på American Idol. När det är slut blir det god natt! Hoppas att morrondagen är bättre än dagen iallafall och att jag inte är på lika surt och tråkigt humör :P



GOD NATT SÖTNOSAR ♥


Trötter, butter och prosit

Jopp, tre små dvärgar är jag idag känner jag! Vart trött hela dagen, är allmänt sur och snorar. Men men, alla dagar kan inte vara tipptopp. Drog lite på munnen när solen sken iallafall :) Dagen har varit bra ändå men jag skippade soltiden kl 18.00! Kom på att jag faktiskt tatuerade mig för lite drygt 3 veckor sen och att det inte är så bra att sola då. Och för det andra orkade jag helt enkelt inte gå till badhuset idag så en promenad hem till mamma och pappa lockade mer :) Så nu är jag här och ska snart skriva till Manuela att jag är på G att gå ner till stan. Hem till mig för att byta om och ladda inför MTV/street kl 20.00 :) När jag kommer hem ikväll kommer jag antagligen somna innan jag hunnit upp för trapphuset.. Nåja, ska bli kul att träna trots allt :)

Tänkte även passa på och göra lite reklam för Stilmagazinet ;P Nämligen så att vi har jeansrensning nu och man kan fynda genom att hitta ett par schyssta jeans från 200:- och uppåt. Värt att komma och kika iallafall för det tar nog slut fort :)



Skriver senare..


Hello sunshine

Vilket härligt väder vi har här i Åmål idag, inte sant? :) Är hemma på lunch just nu och äter förbannat god tacopaj och massa sallad till. Pappa som vart duktig och gjort paj :) Mums, smakar bra! Nu ska jag kolla på lite OS i konståkning och sen gå tillbaka till jobbet när min lunch är slut :) Soltid idag klockan 18.00 så jag får lov att sluta lite tidigare :) Ska packa med mig myskläder så jag kan ta en rask promenad upp till badhuset ikväll :)



SOLSKEN ♥


God morgon tisdag

Idag skiner solen :) Då blir man genast mycket piggare! Nu har jag precis ätit jag frukost och läst SOLO som kom hem till mig igår :) Prenumerar på den eftersom jag fick det av mamma i julklapp :) Börjar jobba klockan 10.00 och jag känner på mig att det kommer bli en bra dag :)



PUSS ♥


Bra måndag!

Jaa, det har allt varit en bra dag :) Det gick fort på jobbet och sen hade jag en väldigt rolig danslektion med mina goa tjejer :) Alltid lika kuuul !! Jag gick dit en halvtimme tidigare för att kolla på lektionen innan som Manuela har. Alltid lika kul att kika på andra ibland ;P


Studentcompaniet in action :P

När jag kom hem så har jag käkat lite kvällsmat, duschat, kollat på OS, American Idol och pratat med älsklingen. Ska bli så underbart när han kommer hem på torsdag! Så jag längtat :D

ÄLSKAR MIN BABE ♥


Pregnant?

Igår tog jag en titt i mammas garderob och hittade en fin ljusblå skjorta som jag snodde med mig ;P Så idag kunde jag leka att jag var gravid om jag ville :) Tycker min bebismage är ganska söt ;)




Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Glamourama och sen byta om och förbereda kvällens danslektion med Studentcompaniet! Ska försöka komma ihåg att säga att nästa vecka är det lov, vilket jag säkert kommer glömma :P Men nu är det skrivit här ifall jag har några söta elever som läser :P

 

PUSS  ♥


God morgon!

Igår var det en lugn och solig dag :) Jag och mamma tog en promenad hem till min bror Jimmie och Liza. Blev bus med sötnosarna Bella och Joline och en kopp kaffe :) Sen blev det skidor på tvn och bara lugnt innan jag gick och la mig! Sov hos mamma och pappa i natt också för jag orkade inte åka hem igår :) Så imorse var ja uppe 07.00 redan för en dusch och så tog jag följe med mamma till stan när hon gick till jobbet innan nio. Så nu är jag hemma en sväng innan jag börjar jobba kl 10.00 :) Och nu har det börjat snöa igen. När ska det gå över? :P




HA EN BRA MÅNDAG ♥


Sunny sunday

Igår vid halv sju ungefär gick jag hem till Emelie i snöyran. Skönt att komma in i värmen och krypa ner i soffan :) Lina och Anna var också där och vi kollade på Melodifestivalen, dippade grönsaker och drack vin :) Eller iallafall jag och Lina :P Mycket trevlig och mysig kväll! Jag knallade hemåt efter tolv ungefär :) Gick upp och la mig och somnade nästan direkt, gött!




Idag vaknade jag efter 10.00. Har precis ätit jättegod frukost och nu sitter jag nerbäddad i soffan framför tvn :) Kollar på reprisen från igår när Markus Hellner och Johan Olsson tog medalj på OS :D Missade det igår och det ska tydligen vara väldigt kul att se så jag måste ju bara kolla :D

Nu är det ju sjukt va mycket snö det har kommit !! Väldigt fin dag förövrigt med sol och blå himmel :) Blåser svinkallt bara! Får se vad jag ska hitta på idag. Ska höra med mamma och pappa om dom vill hälsa på min broder Jimmie :) Så jag kan leka md busungarna Bella och Joline lite :) Får se senare med  andra ord!


Pappa syns knappt ;P Och okej då, jag skottade inget!

PUSS ♥


Besökt älsklings mormor

Det gick bra att promenera i snöyran :P Kom allt fram till slut, haha. Och dagens goda gärning var att jag skottade åt mormor. Jag slet fan som ett djur :P Snälla jag :D




Fina mormor och morfar när dom gifte sig ♥ På mormors 25 års dag! Barbie och Ken ;)

Nu ska jag hem till Emelie och kolla på Melodifestivalen och dricka lite vin :)

HA EN BRA KVÄLL!


Mormor

Nu ska jag och mamma dra på oss termobyxor och dra upp dragkedjan på jackan över huvudet! Nu ska vi ut och bråka med snön och ta en promenad hem till mormor. Dit och hälsa på :) Längtar redan tills jag kommer in i värmen och förhoppningsvis får en kopp kaffe!

 
Pappa bakde bröd idag och det var fantastisk gott tillsammas med soppan :)

UT I SNÖOVÄDRET!


White wine?

Kollar på So you think you can dance och njuter av alla underbara dansare :) Pratat med Emelie och jag kanske ska hem till henne ikväll och kolla på Melodifestivalen trots snöovädret. Får se om jag orkar mig pallra ut idag :) Vore mysigt :) ska även till mormor i eftermiddag och hälsa på så det blir ut i yran ändå ^^ Ingen idé att ta bilen heller så det får bli promenad :) Tänkte egentligen gå ner till stan idag och bjuda söta Maria och Adrijana på Stilmagazinet på mina goda muffiins. Men det är ju faktiskt inte ut och gå väder egentligen så jag stannar kvar här inne ett tag :) Vore ju skönt om det lugnade ner sig lite tills ikväll iallafall..

PUSS ♥


Lööördag

Underbara morgon :) Hade hoppats på en lång och skön sovmorgon till si så där tolv eller nått men det blev inget med det. Istället vaknade jag pigg som en mört klockan nio :P Bara att gå upp det :) Men jag tycker om att gå upp tidigt på helgen och veta att man inte har några måsten :) Verkligen ta vara på den lediga tiden :) Trodde bara att ja skulle sova längre eftersom jag gick och la mig ungefär 02.30 i natt. Fastnade framför konståkningen som gick :) Älskar att kolla på det!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och kollar på L.A Inc :) Mamma håller på med frukosten och det ska bli himla gott, kurrar lite i magen! Äggmacka nästa ;)



Min söta mamma hade bytt i sängen och lagt till ett extra täcke om jag skulle frysa :) ♥


Råkade bli för mkt mjölk i :(

NU BLIR DET FRUKOST!


Roses



Till mamma och pappa idag :) ♥


FREDAGSMYS

Vid åtta var jag hemma hos mamma och pappa och dom blev jätteglada för rosorna och muffinsen :) Nu ikväll har det blivit Let´s Dance, varma smörgåsar, massa tjöt, Solsidan (som är sjukt roligt) och nu OS :) Heja Sverige !! Synd att Charlotte Kalla ramlade asså, otur :( Får hoppas på Anna Haag istället :)

När jag var i Säffle förut gick jag in en snabbis på Lindex och tog en liten runda :) Men jag hade inga pengar på mig så det fick bara bli två nagellack :) Ett svart och jättefint rosa. Är i valet och kvalet vad jag ska ha nu :) Sugen på svart faktiskt!

Åhh va jag är glad idag :D



Mina cupcakes :)

PUSS ♥


YEES :D

Min skitdag ändrades och blev bästa dagen på länge :D Mamma och pappa kom och hämtade mig halv två ungefär och körde mig till Säffle. När jag kom in på Arbetsförmedlingen var det ca 15 personer där inne, allt mellan 18-50 år. Jag tänkte såhär: Okej, nu går jag in för det här med en positiv inställning och hoppas på det bästa! Så jag hade med mig anteckningsblock och antecknade allt dom sa, jag var den enda av alla inne i rummet som vågade räcka upp handen och ställa frågor emellanåt och jag var den enda som gick fram efteråt och pratade personligen med kursledaren. De andra flydde fältet direkt så jag passade på :) Eftersom det bara är 24st som blir intagna till den utbildningen så ville jag visa att jag var intresserad iallafall. Och efter deras genomgång visste jag direkt att jag ska komma in! Så jag skrev upp mig på intresseanmälan (också den enda personen) och skuttade därifrån med ett leende på läpparna :)

Jag skickade iväg ett sms till min handläggare Lena Ericson att det verkade toppen :) Och då får jag tillbaka som svar: DU fick jättemycket kred av min kollega i Säffle, KUL för mig att höra att Åmålsungdomar ger ett bra intryck :D samma igår, Netto jättenöjd!" WHAT?!! Jag blev jätteförvånad och skrev och frågade om jag hade kommit med? Och då svarar hon: ABSOLUT.. du är given. De var så impade av dig, Camilla ringde mig direkt.. du gjorde intryck!" Tror ni jag blev glad eller? :D :D Så den 8e mars börjar jag min handelsutbildning :D Kan inte bli bättre! Nu är hela våren inplanerad fram till slutet av juni.. Äntligen vet jag vad jag ska göra !!!


När jag kom hem gick jag och handlade lite bakgrejer så nu har jag nyss bakat massa muffins :) Vanliga och chokladmuffins :) Hade även några stora formar kvar så ikväll bjuder jag mamma och pappa på stora choklad cupcakes med chokladgrädde och strössel på :) Köpte även rosor som dom ska få för att tacka dom för idag ♥ Hade dom inte kört mig hade jag antagligen inte hoppat på denna utbildningen!

Pappa ska spela vollyboll nu snart och sen kommer han och hämtar upp mig och Skrållan halv åtta ungefär. Jag sover där över helgen :) Så ikväll blir det varma smörgåsar och förhoppningsvis Let´s Dance om pappa ger med sig :P Och mina söta cupcakes förståss ;P Skippar "toppingen" nu, får göra det hemma hos mamma och pappa sen istället :)




Dagens ord:

LYCKA, LÄTTNAD, LYSANDE ♥


Fixat sig

Var en lugn och bra förmiddag. Jobbar med söta Maria och Adrijana idag :) Klockan tolv gick jag till mammas kontor för att prata lite om skjutsen till Säffle. Och eftersom jag har världens bästa mamma så är hon snäll och kör mig. Väldigt motvilligt! Så ikväll när jag slutar jobba ska jag baka söta muffins till mamma och pappa :) Såg att jag hade grejer till det hemma förutom mjölk och margarin, så det får jag köpa sen :) Då blir dom nog glada ;P Iallafall en liten gest att visa va tacksam jag är för allt dom gör för mig :)

Har precis ätit hemmagjord grönsakssoppa, som smakade mycket bra! Mamma kommer och hämtar mig om en halvtimme ungefär. Tills dess ska jag leta upp ett bra block att anteckna under informationen sen och prata med med min favorit Henrik i telefon :) ♥

PUSS PUSS!


Skitväder

Nu får det fan vara bra med denna snön! Blir dyster bara man klär sig i svart så idag har jag ljusa vårkläder på mig. Kan ju hoppas att det får mig på bättre humör för denna morgonen har precis ALLT krånglat! Kanske inte ens kan ta mig till Säffle idag :( Aja, det märks senare. Nu blir det jobb fram till 12.30 :)

HA EN BRA DAG ♥


Glamourama

Denna kvällen har jag spenderat i köket med disken, i duschen och i soffan :) Pratats mycket om den nya TV-serien Glamourama så jag klickade mig in på tv3 play för att kolla vad detta omtalade program var för något. Och det är helt enkelt tre stockholmstjejer som bloggar och är antingen chefsrekatörer på nån modetidning eller chef för en krog osv. Och självklart fastnade jag för detta så jag kollade på hela 6 avsnitt :P Undra när nästa avsnitt kommer? Får jag ju bara inte missa! Haha ;P Nejrå, så jävla bra var det inte men det är sånt program man inte kan slita sig från och nyfiken på vad flickorna hittar på nästa gång!

Nu ska jag kolla busstider inför trippen till Säffle imorgon. Ska ju dit på info om en handelskurs och det är fortfarande lite oklart om skjuts osv så jag får kolla upp det innan dett är dags att sova. Annars vet ni en som kommer ha lite smått panik när hon vaknar imorgon. Yes - me! Men så fort jag har fått det fixat så ska jag sova. Känner att en ordentlig förkyldning är på ingång! Tjock i halsen och tät i näsan. Så sömn är förhoppningsvis den bästa medicinen just nu :)


Petra, Michaela, Anna

GOD NATT ♥


Bra eftermiddag

Johanna och hennes pappa hämtade upp mig tjugo i elva och vi åkte mot Säffle och kom dit prick 11.00! Då hade dom redan stängt dörren och dratt igång :P Men vi hade inte missat nånting så vi hängde allt med :) Satt i ett litet rum med 15-20 ungdomar som också sökte jobb på Netto. Var tre ansvariga som hade en powerpoint genomgång om affären osv. Sen fick vi lämna in CV:t och sen åkte vi hem. Lite synd att man inte fick mer chans att "visa upp sig" och prata mer enskilt. Men men, mitt papper var gult och inte vitt som alla andras :P Kan ju hoppas att det sticker ut lite :D Sen så är ju gult Nettos färg.. Lite smart tyckte jag allt att jag var där ;P Så nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa :)

När jag kom hem käkade jag potatismos och pannbiff :) Var tillbaka till Stilmagazinet vid halv två ungefär och det blev jobb till stängning idag :) Roligt att träffa Maria igen, längesen jag såg henne nu! Malin och Jessica åkte till Stockholm idag på inköp över helgen :) Hoppas att dom får en givande och rolig helg!

Nu har jag hoppat i min ljusblåa mysdress och ska dyka ner i disken innan Halv 8 hos mig börjar :) sen blir det lite räksallad sen igår och bara slappa framför tvn hela kvällen :) Skönt!



Nya jeansjackan idag. I like alot :)

PUSS ♥


God morgon!

Jaa, idag är det faktiskt en god morgon trotts det hemska vädret. Jag vaknade upp och var slemmig och tjock i halsen + noll kontroll på rösten :P Men med lite prat med Skrållan och frukost så känner jag mig tipptopp igen. Fortfarande ont i halsen men är ändå på bra humör :) Och eftersom jag går på nästan allt som sägs på reklamer så har jag köpt Actimel - stärker kroppens försvar! Är inne på tredje dagen med det till frukost och jag ska nog fortsätta för att se om det faktiskt hjälper :P Är bara två klunkar drickyoghurt så det ska inte vara så svårt att fortsätta med ;P


Morotsbröd, kalkon, tomat, brämhults apelsinjuice och en Actimel shot ;P

Ska bort till mamma nu strax och skriva ut mitt CV :) Tjugo i elva kommer Johanna och hennes pappa och hämtar mig vid bibblan och vi drar till Säffle :)

WISH ME LUCK ♥


Rehab

Det blev inget Friskis idag tyvärr.. Mamma tyckte det var dumt att träna när jag vart såpass sjuk så jag lyssnade så snällt på henne och stod över träningen idag med. Tråkigt men sant! Men jag får väl ha en liten rehabvecka och hoppas att jag är fit for fight till veckan istället :) Då blir det hårdträning!

Vill egentligen inte erkänna detta men idag har det flygit på mig en annan sak. Ont i halsen.. Är det inte det ena så är det det andra! Är det någon som är förvånad? Inte jag iallafall.. Jag vill inte behöva skriva att jag är sjuk hela tiden, enda ja har gjort början på detta året känns det som ^^ Men det är som det är.. Jag är vintersjuksbarn :P Ska försöka kurera mig så gott jag kan så det inte blir värre iallafall :)

Mötte upp Manuela förut efter åtta. Vi gick till danslokalen och kollade på Advanced träning :) Den gruppen som vi hoppade av denna terminen :P Det var kul att se danserna men jag känner att det faktiskt var rätt beslut att inte gå den. Vet inte varför men 3 sena kvällar hade blivit för mycket helt enkelt!

Har precis duschat och nu kollar jag lite smått på OS. Heja Sverige! Gick tyvärr inte lika bra för dom nu som jag ville men, kan inte va bäst jämt ;P Har ju faktiskt gått kanon för Sverige detta året och det är kul :) Mindre kul var det att se på Nyheterna att Anja åkte ur. Såg illa ut men tur att det gick bra!




Imorgon blir det en tripp till Säffle :) Blev klart med mitt CV förut och hoppas att det duger ;P Jag blev nöjd till slut iallafall :) Får hålla tummarna att det sparades som det ska och går att öppna på mammas dator på hennes kontor imorgon, så jag kan skriva ut det :)

PUSS ♥


Hej hopp!

Idag slutade jag kl 16.00! För nu ska jag ägna min eftermiddag åt att få ihop ett bra CV tills imorgon då jag ska till Säffle och söka jobb på Netto :) Är hemma hos mamma och pappa nu för det känns som jag får mer gjort här än hemma. Där skulle jag säkert kolla på tv samtidigt, ha Skrållan ivägen, få för mig att storstäda osv osv. Utan här har jag ett rum, en dator, helt ostörd :) Skönt!

Innan jag gick hit så gick jag in till bageriet och köpte semlor :) Vi åt aldrig det går på semledagen. Så jag tänkte vara lite onyttig idag och synda nu när magen är bättre :) Som tur är bilr det Friskis&Svettis ikväll ;P Då tränar jag bort den semlan förhoppningsvis ;P hihi..

Pappa fyllde även år i fredags! Och eftersom jag var sjuk då så blev det aldrig att jag åkte hit och hälsade på. Så idag är det jag som bjuder på semlor och pappa får två trisslotter av mig :) Dålig fantasi men förbannat bra present om han blir miljonär ;)

Ne, nu måste jag sätta igång med CV:t.. Wish me luck!



PUSS ♥


Sprätt i benen

Efter jobbet blev det promenad hem till mamma och pappa. Hälsade på en sväng och sen mötte jag upp Manuela och vi gick ner till danslokalen vid 20.00! Dags för MTV/Street.. Men jag kollade bara på för nu vill jag veta att jag är helt frisk innan jag sätter igång med träningen. Och nu känner jag mig faktiskt väldigt frisk och det är underbart :D Är som en ny människa! Friskis imorgon? Är så träningssugen nu !! Sprätte i benen när jag satt och kollade på förut :P


Lina, Manuela & Emelie kämpade på ;P

Har prects kollat klart på American Idol och nu ska jag borsta tänderna och sen sussa :) Imorgon blir det jobb och sen måste jag samla energi för att skriva ett bra Cv.. Ska till Säffle och söka jobb på Netto på torsdag :D Ett bra Cv och en bra och glad personlighet sökte dom. Ska visa min bästa sida tänkte ja ;D hihi..

GOD NATT


Tisdag

Idag vaknade jag upp och kände mig pigg och fräsh för en gångs skull. Längesen jag kände mig frisk :) Så idag är det en bra dag! Fast helgen var fruktansvärd..

Det började i fredagskväll vid 20.00 ungefär. Hade precis börjat kolla på Let´s Dance och kände hur illamående jag blev och fick rusa till toaletten. Spyr som en gris och så fortsätter det 16 gånger till fram till 01.00 ungefär när jag somnade. Fyfan, värsta jag varit med med.. Lördag och söndag låg jag däckad i sängen med skyhög feber och ont i varende led i min kropp. Fick inte i mig riktig mat på hela helgen utan lite rostat bröd emellanåt. Och detta har resulterat att jag gick ner 4kg mellan fredag-söndag.. 4kg på 2 dagar! Jag måste ha spytt upp hela magen. Och magsäcken har krympt som bara den. Det är inte mycket mat jag behöver innan jag är mätt och full. Känns skumt, att det kan gå så fort!

Men men, jag mår som sagt bättre idag och det är skönt :) Igår jobbade jag fram till lunch och sen fick jag stanna hemma för jag hade fortfarande feber. Så igår sov jag bort hela eftermiddan och sen jobbade 20.00-21.30. Det gick bra :)

Hade tur att jag hade Henrik med mig hela helgen iallafall, han var snäll och go emot mig :) I söndags på Alla hjärtans dag gjorde vi inget speciellt alls. Köpte en rosa prinsesstårta och myste lite :) Tråkigt nog smakade det inte bra :P



Och idag är det semledagen :) Jessicas man kom in till jobbet med en till mig förut, jättegulligt :) Jag har inte vågat mig på den än. Får se hur jag gör senare :P Känns inte som det är så bra att käka massa grädde och sånt nu när magen inte är helt återställd än!

Nu har jag iallafall lunch och börjar kl 14.00 igen :) Jag la undan en skitsnygg kort jeansjacka förut som jag ska köpa. Måste komma ihåg och hämta ut pengar innan jag börjar igen bara :) Velat ha en jeansjacka länge nu och det kommer bli kanon till våren :) Och eftersom det är en kortare modell så funkar det bra att ha den inomhus nu också när det fortfarande är vinter!

Håhå jaja, nu har jag skrivit av mig känner jag. Längesen jag uppdaterade men nu vet ni hur helgen varit och så ;P

PUSS ♥


Hej och hå

Vart en hemsk helg.. Aldrig mått så dåligt! Uschamejjen.. Klockan 20.00-21.30 blir det dansträning med mina söta flickor i Studentcompaniet. Uppdaterar mer ikväll när jag kommer hem.



PUSS ♥


Bläää

Magen är inte bättre :( Va fan är detta? Jag vill bara vara bra NU!

Igårkväll kom Henrik hem till mig. Kollade på tv och tog det bara lugnt! Vid tolvtiden fick han också jätteont i magen och visste inte vart han skulle ta vägen. En timme senare går han till badrummet och spyr som en gris. Och så fortsatte det varje timme hela natten. Just nu ligger han och sover, vilket jag förstår! Inte fått många timmars sömn i natt eftersom han fick upp och spy seriöst en gång i timmen. Helt stört!

Han pratade med sin mamma imorse och då hade även hans syster, pappa och en arbetskamrat till honom också legat och spytt hela natten! Usch, nu är vinterkräksjukan här.. Så vidrigt!



PUSS ♥


Äntligen

Nu har min tatuering snart läkt helt :) Har kliat som bara den och gör det fortfarande emellanåt :P Det är så fruktansvärt irriterande när jag inte kan klia tillbaka ^^ Men nu har det som sagt snart läkt ihop och det är skönt :) Inte behöva tänka på det mer :) På lördag är det redan 2 veckor sedan jag gjorde den. Va fort tiden går :P



Har inte gjort ett skit idag.. Bara legat i sängen och kollat på program efter program! Har iofs diskat lite :) det behövdes ville jag lova! Ätit lite makaroner och köttbullar också, duktigt av mig :) Är nog på rätt väg nu! Får se om jag jobbar imorgon eller inte. Fortfarande ont i magen tyvärr :( Jobbigt att stå upp länge och det är ju det enda man gör på jobbet. Men men, får hålla tummarna att det går över helt under natten :)

PUSS ♥


Hopp & lek



Först morgonmys och sen lite bus såklart :)


Hejsan

Idag mår jag bättre. Fortfarande kramper i magen men inte lika farligt som igår! T.om fått i mig en smörgås och det smakade bra för en gångs skull :) Hade svårt att somna i natt så det blev en ordentlig sovmorgon idag enda till tolv ungefär. Skönt!

Mamma har precis varit här en sväng och hälsat på och nu kollar jag bara på tv och tar det lugnt :) Blir en slappardag idag också.. skönt att verkligen vila upp sig! Ligga och mysa med Skrållan :) Det har vi gjort hela förmiddagen och kommer fortsätta med det också, hihi ;)





MIN LILLA SKRUTT ♥


Finns det något mer?

Magen mår som igår, alltså inte något bättre. Men jag har inte spytt lika mycket vilket är väldigt skönt.. Bara två gånger under dagen.. Fast nu på kvällen fick jag i mig lite smörgås och det har faktiskt stannat kvar i magen. Finns inte så mycket mer att spy upp nu väl? För magen är så tom den kan bli nu. Fyller på med en del vatten så det är iallafall bra :) Imorgon hoppas jag att jag mår bättre. Vill inte spy något mer nu. Tycker det är skumt att spy flera dagar i rad, så brukar det ju inte vara när man har magsjuka. Eller? :O Jag har ingen koll, sist var jag en liten skitunge när jag hade det.

Nåja, det är som det är. Man kan inte vara frisk jämt! Men jag verkar alltid vara sjuk. Detta året kunde ju gärna ha börjat lite bättre. Men jag brukar alltid vara mycket sjuk när det är vinter. Jag är ett sommarbarn helt enkelt :)



YES PLEASE!


Inge bättre...

Mår inge bättre idag. Spydde i natt med och hade väldigt svårt att sova :/ Har fortfarande väldigt ont i magen, bara krampar och värker! Uschamejjen.. Jag har inte vågat testa att äta nånting än mer än lite blåbärssoppa. Men vågar inte äta mat man måste tugga för då kommer det väl bara upp.. Ska testa med lite soppa senare under dagen också. Vore gott med varm mat :P

Magen är helt platt och insjunken typ. Den är väl alldeles för tom antar jag! Magsjuka kanske är den ultimata dieten? ^^ Ne fyy, detta är vidrigt. Då ligger jag hellre i 40 graders feber och yrar omkring än att ha magsjuka. Värsta jag vet verkligen!



HA EN BRA DAG ♥


Magsjuka

Mm, det har jag.. Spydde nyss för tredje gången idag! Spyr upp det jag äter direkt. Gjorde mig potatis och purjolökssoppa, men det kom upp rätt snabbt igen. Tråkigt men sant, det som smakade så gott med några slevar soppa! Bara legat nerbäddad i sängen precis hela dagen förutom när jag gick till Ica efter nio och handlade lite mat. Onödigt med tanke på att jag inte får i mig något. Får hoppas jag är bättre imorrn. Vill inte ens tänka på hur natten kommer bli :(




Magsmärtor

Åkte hem 06.15 idag, gick och la mig och vaknade kl 09.00 igen. Men när jag steg upp fick jag sätta mig på sängkanten direkt igen för det gjorde så fruktansvärt ont i magen så jag kunde inte stå upp rakt. Jag fick krypa till badrummet och krypa tillbaka! Jag blev sur på att jag alltid är sjuk så jag försökte så gott jag kunde med att göra mig iordning. Fick även i mig en halv smörgås, sen gick det inte mer. Låg ner i sängen och åt den förbannade smörgåsen! Så jag fick prata med Malin på Stilmagazinet och säga att jag får lägga mig igen. Får hoppas att det går över :(

Bara det inte är magsjuka som är påbörjat nu? :O Hört att det går i Åmål och det är det sista jag vill ha just nu! Det känns verkligen som sån magsmärta innan man får det. Bara mal i magen, gör jävligt ont bara liksom..

ÅT HELVETE ÄR DET IDAG !!! Det MÅSTE gå över under dagen för jag vill, vill, vill ha mina underbara tjejer på dansen ikväll! Vill inte att någon annan ska ha :(

Krya på mig för tusonde gången detta året! Och det är bara februari :S


Filmklipp

Här kommer även några korta filmsnuttar från igår :D


Bella förstår inte vad det är som låter när jag får sms :D


Förväntansfull och lite smånervös Bella innan Disney on Ice :P


Timon & Pumba! Just for you guys (Emelie och Elin :D) 


Bella bus blir kittlad av pappa :P


Våran dag

Juste, idag är det ju faktiskt min och Henriks dag :) 2 år och 7 månader! Tiden går fort när man har roligt. Du är det bästa jag har!


070707 - dagen det blev vi ♥

JAG ÄLSKAR DIG


Gårdagen

Igår steg jag upp pigg och glad halv 8 :) Jag och Bella kröp ner i soffan under filten och kollade på barnprogram och "vaknade till" lite :) Sen blev det frukost och sedan fixade vi iordning oss och kom iväg mot Karlstad kl 09.00! I bilen tog jag och Bella kort och hade våra små diskutioner :D käkade godis i smyg och höll handen eftersom hon var förväntasfull vad som komma skall ;P Vi mötte upp Lina vid Löbergslila Arena och när vi kom in så köpte vi popcorn och en Lilla sjöjungfrun leksak till Bella. Vid letade upp våra platser som var på golvet längst fram på rad 1! Bättre platser kunde vi inte få :D Klockan 11.00 drog Dinsey on ice igång och det var mycket roligt och bra :D Lite segt när det var Lilo och Stich bara. Eller Peter pan, var lite för långt! Peter Pan satte sig framför Bella och vinkade, men det tyckte hon inte om. Då blev hon lite blyg ;P Det bästa på hela föreställningen var självklart favoriten Ariel enligt henne :D Gosan! När det var slut åkte vi hem och jag, Bella och Lina somnade i baksätet. Helt slutkörda :D När vi kom hem fick det bli pizza och en massa lek och bus! Kollade på Den lilla sjöjungfrun och bara myste i soffan :) Jag åkte hem till mig vid 18.00 ungefär och gjorde mig iordning. Dags för utegång! Som inte var planerat alls.. Henrik och hans kompisar bestämde sig för att åka till Åmål och festa så jag hängde med :) Lina Edkvist kom till mig strax efter 20.00 och vi drack vin, kollade på Melodifestivalen snackade skit och hade roligt :) Vid tolvtiden nångång kom Robin och hämtade oss och vi fick skjuts till Hc. Inte den längsta biten direkt men ^^ Skönt att slippa gå i klackar i denna snön! Hade aldrig gått :P Väl inne på Hc blev det dans hela kvällen tills det stängde. Inte så jättemycket folk men hade väldigt roligt ändå :D Henrik kom tyvärr aldrig med till Åmål utan stannade i Bengtsfors av vissa anledningar ^^ Haha, stackarn :D

Nåja, nu är jag i Bengtsfors hemma hos Henrik :) Idag har vi vart hemma hos Kim och bara tagit det lugnt, orkade inte göra någon mat så jag och Henrik gick till en pizzeria och käkade förut. Vilken nyttig helg jag har haft :O Imorgon blir det morgonpromenad innan jobbet, det är en sak som är säker !! Iallafall.. så sa vi hej då till Kimpa som just nu är påväg till Kiruna för att jobba en månad på ishotellet! Han åkte vid fyra idag och är framme runt tvåtiden imorgon.. Nästan ett dygns resa, jisses.. Att han orkar :P Hoppas han får det bra iallafall :)

I natt åker Henrik till Skövde igen :( Tråkigt men sant! Fast han kommer hem på fredag igen, så det är skönt :) Jag åker med in till Bengtsfors vid 04.00 som vanligt när han åker. Går upp till Robin och Mattias och sover en lite stund innan jag tar bussen till Åmål vid 06.00. Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, bara väldigt lugnt :) Precis varit inne och ätit lite kvällsmat :) Fick även bli glass med varma hallon och blåbär.. Mysigt ;P

DISNEY ON ICE











UTGÅNG (Hc-toaletten)



Haft en väääldigt bra helg :) Vart underbart att få umgås med lilltjejen Bella, får bli oftare :) Nu ska jag mysa med Henrik så mycket jag kan innan han far iväg :P

PUSS ♥


Party!

Har haft världens bästa dag med mamma, syster och Bella bus :) Varit i Karlstad på Disney on ice och lekt hela dagen. Berättar mer imorgon eller senare!

Just nu sitter jag och Lina Edkvist hemma hos mig och dricker vin och pratar om allt möjligt. Kollat på Melodifestivalen och nu kollar vi lite på Paradise Hote XL och lyssnar på bra musik! Henrik och gänget  är påväg till Hc och jag och Lina ska också dit ikväll. Men inte riktigt än, för tidigt :P

Mer vin får det bli och sen shaka ass på Hc :P Hoppas på bra musik och mycket folk även om det bara är en "vanlig" helg :P



HA EN BRA LÖRDAGSKVÄLL ♥


Fredagsmyyys

Det har vi verkligen haft :) Bella blev jätteglad för nallen (ankan) och muggen med sugröret ;P Sen satte vi igång med att göra tacos och lekte emellanåt. När pappa kom tillbaka från vollybollen blev det tacos och massa tjöt :) 20.30 bänka vi oss framför tvn och kollade på Let´s Dance. Gosade hela kvällen med godis och skratt! Nu har hon krypit ner under täcket och sussar så sött :) Jag har precis duschat och ska också gå och lägga mig nu. Är trött som bara den och klockan ringer antagligen 07.00 imorrnbitti eftersom vi ska åka kl 09.00 mot Karlstad :)









Finns det nått sötare? :D

Nu ska jag borsta tänderna och knalla upp på vinden till mitt gamla rum. Älskar det rummet! Målade om det till svart/vitt precis innan jag och Henrik flyttade ihop. Sen ville ja inte flytta hem när jag skaffade eget så det har liksom bara stått där uppe helt orört. Men bra att det är fint när jag kommer och hälsar på :D Här känner jag mig verkligen som hemma!

PUSS ♥


HELG

Idag fick jag ta helg redan 16.30 :) Vart en kanonbra dag även fast jag inte var så pigg på att jobba när jag vaknade imorse. Har varit lite småseg måste jag erkänna :P Men man mår som man förtjänar som man brukar säga ^^



Nu ska jag packa ner snobben pyjamas byxorna och ett rosa nattlinne med får på! Dags för pyjamasparty och fredagsmys med brorsdottern Bella som är 3 år :D Ska bli riktigt roligt att träffa den lilla sötnosen och mysa lite :)

Blir alltså snart promenad hem till mamma och pappa! Skönt att få lite luft :)


Liten Bella :)

 

PUSS ♥


FREDAG

Igår jobbade jag till 18.00 och sen tog jag bussen till Bengtsfors kl 19.00 :) Gick upp till Kimpa där han, Henrik, Robin, Mattias och Bullen var. Dom fixade sprit och det blev groggkväll som spårade ur :P Men roligt hade vi och Kim stog nog för det :D 



Vid halv två gick jag, Henrik och Robin och la oss och somnade nästan direkt. Sen kom det massa folk och förde väsen men försvann rätt snabbt när Kim körde ut dom och gick och la sig :P klockan 06.05 ringde alarmet imorse, TRÖTT, åkte jag tillbaka till Åmål. Gick och la mig och sov till 09.00 och sen fixade jag iordning mig för dagen! Kilade bort till jobbet och tur att solen skiner idag för annars hade jag nog inte kommit ur sängen :P Jobbat fram tills lunch nu då det blev en mycket god sallad :) Gick till Konsum och köpte en nalle och prinsessmugg till söta Bella som kommer hem till mamma och pappa ikväll. Vi ska äta tacos och ha pyjamasparty hon och jag :D Det har hon längtat efter sen innan jul så nu är hon nog förväntansfull kan jag tänka mig ;P Sover över där i natt och imorgon ska vi till Karlstad och kolla på Disney on ice! Kommer bli en toppenhelg :)



Ne, nu ska jag dammsuga lite innan jag ska tillbaka till Stilmagazinet :)

SOL IDAG ♥


Torsdag

Igår fick jag sluta strax efter fyra :) Jag tog bussen till Bengtsfors tjugo över fem och gick upp till Kim där han, älsklingen, Robin och Mattias var :) Kollade på en dokumentär om Mc´Donalds (som fick mig illamående), kollade So you think you can dance och sen blev det natti natti :) Satte på en film men både jag och Mattias somnade ganska snabbt så Henrik stängde av och då var klockan redan 02.00. Släckte och somnade så gott på madrassen på golvet så :D klockan 06.15 imorse tog jag bussen tillbaka till Åmål och gick och la mig och sov i två timmar innan det var dags att göra sig iordning för dagen. Sen så blev det jobb och nu har jag lunch till två :) Jobb till 18.00 och sen så kommer kanske Henrik till mig ikväll :)

När jag kom hem imorse så undrade jag vad Skrållan hade hittat på när hon var ensam hemma? Det var skor utspridda i hela lägenheten! Förstår inte hur hon orkar dra med sig dom, haha.. Speciellt en vintersko upp i sängen? En dold kamera vore kul att ha för att se hur fasen hon bär sig åt :P

Bildbevis:




Nu ska jag gå till Ica och köpa 1kg morötter innan jag börjar igen :) Bra att knapra på när jag är sugen på något ;)

HA EN FORTSATT BRA DAG ♥


Lunch

Förmiddagen gick fort :) På lunchen gick jag till tågstationen för att fylla på mitt busskort! Och dom hade inte plogat nånstans så det var det helvete att gå dit.. Fyfan säger jag bara! Men det gick bra och jag kom hem i säkert förvar. Käkat kyckling och ris nu och ska alldeles strax gå tillbaka :)




Nu blir det jobb till 18.00 och sen ska jag till min älskling :)


Förbannade snö

Nu ser jag inte ut igen :@ Åhh, vilket skitväder! Jag vill inte ut nu :( Vill mycket, mycket hellre ligga kvar här brevid Skrållan! Men det är bara att bita ihop..



HA EN SÅ BRA DAG SOM MÖJLIGT!


Final & glass

Fick sällskap av Challe på läktaren förut när jag kollade på dansträningen :) Härlig! Sprätte i benen när jag satt och kollade, hatar att kolla på !! Men men, snart tisdag igen :)

Är hemma nu och har bänkat mig framför tvn. Paradise hotel final och chokladglass :) Jag är faktiskt sjuk, då måste man ha glass ;) Känns det lite bättre iallafall!



Jag är nog egentligen hungrig så smörgås vore ju iofs bättre än glass innan jag ska sova :P Går nog ta mig en smörgås med kalkon och paprika på :) Mycket gott!


Tisdag

Hej och hå, dåligt med uppdatering! Jobbade igår till 18.00 och sen gick jag hem och la mig och sov till halv åtta ungefär.. Trött och förkyld som bara den knalla jag bort till danslokalen och hade en ganska ostabil danslektion med Studencompaniet :P Men jag berättade att jag egentligen borde ha legat hemma under täcket + att jag hade tatuerat mig i lördags så jag inte var direkt rörlig :P Svårt att böja mig neroch sträcka på mig så jaa, det var lite svårt att undervisa igår alltså. Men jag gjorde det bästa av situationen och ja hoppas att dom tyckte det var givande trots att jag inte var med lika mycket själv :) Dom är så underbara!

Gårdagen:



När jag slutade halv tio gick jag till ICA och handlade lite och när jag kom hem var Henrik hemma hos mig :) Vi käkade pommes och kollade på tv. Somnade vid 01.00 nån gång och halv 9 ringde klockan imorse.. Var bara att gå upp för min del det :) Jobb på Stilmagazinet idag igen fast idag fick jag sluta en timme tidigare. Gick hem och sov och vaknade typ alldeles nyss. Är MTV/Street om en timme. Men jag skka tyvärr bara kolla på :( Är ju fortfarande halvsjuk och svårt att röra mig ^^

Idag:


Nu ska jag städa lite.. Har inget att städa direkt men! Lite disk bara och mattan har lite katthår på sig :P Även nyren tvätt som ska vikas och in i garberoben/lådorna! Så jag har lite att pyssla med innan jag ska till danslokalen och kika :)

PUSS ♥


Good morning sunshine

Igår åkte jag hem till Åmål kl 20.00 och när jag var framme gick jag av vid mamma och pappa! Åt kvällsmat och kollade på film :) Men mamma skjutsade hem mig efter en timme för jag var så fruktansvärt trött och hängig. Är fortfarande inte jättekry men jag ska kämpa på idag ändå :) Allt går om man vill!

Igår när jag hade släckt och krypit ner för att sova så välte Skrållan ner ett halvlivers stort glas över mig och sängen. ÅÅÅHH! skrek ja i telefon till Henrik :P Var kanske dumt av mig att ställa glaset på fönsterbrädan precis brevid sängen men. Nåja, jag fick göra det bästa av situationen :P


Vatten överallt


Snabb lösning med handdukar! Sov gott ;)

Nu blir det alltså jobb på Stilmagazinet :) Ha en bra dag!

PUSS ♥


RSS 2.0