Hej hopp

I torsdags blev det först en skitdag eftersom bussen rullade iväg när jag stog inne på station och fyllde på busskortet. Så istället för att åka kl 15.00 åkte jag 19.00 istället :P Dennis och Mattias kom och hämtade mig i Bengtsfors och så åkte vi till söta Maria :D Så roligt att träffa henne igen, alldeles för längesen! Mattias klippte och färgade håret och när färgen värkte på han klippte hon mina toppar :) Så nu är håret fräsht igen ;) Dennis passade på och klippte sig också och när klockan var 22.30 nästan åkte vi mot Gustavsfors :) Hemma hos Mattias va min älskling och Anders :) Blev film och bara lugnt i torsdags..

Igår gick vi upp vid tolv ungefär och då gick jag, Henrik och Anders till ett fik och åt mat :) Räksallad och en ramlösa för 95kr, inte dåligt för en håla som Gustavsfors va? Haha fyfan va dyrt :P Men gott var det och massor med mat :) Gjorde inget speciellt under dagen. Mattias var i Mellerud och festa och Anders åkte hem vid 20.00 ungefär så jag och Henrik kollade på film och myste bara :) Kollade på Allt för min syster och jag gråt nästan hela filmen. Hade huvudvärk och var genomsnorig efteråt med rödsprängda ögon. Jisses vilken bra och fin film! Kolla på den !! På natten när jag och Henrik satt och gapskrattade åt Timon & Pumba i Lejonkungen så var det nån som kom och bankade jättehårt på dörren. Vi blev livrädda och trodde det var nån sur granne, men det visade sig bara vara Mattias som kom hem.. PHU! Inte långt där efter gick vi och la oss :)

Idag tog vi oss en lååång sovmorgon, gick upp 15.00 ungefär :O Så nu ska vi snart äta frukost :D Vet inte vad vi ska hitta på idag, Mellerud kanske? Eller bara lugnt.. Det märks :)

HA EN FORTSATT BRA HELG

Bye bye then!

Nu ska jag snart med bussen för att åka och hälsa på min babe, Mattias och Anders :) Får se hur det blir med uppdatering, vet inte riktigt vad som händer i helgen än :) Annars får ni ha en toppenhelg!



PUSS PUSS ♥


Nyhetsmorgon och frukost

Idag ringde klockan 06.23. Knäppte på tv:n och kollade på söta Sofie som skötte sig alldeles utmärkt alla 4 sändningarna på Nyhetsmorgon :D Var riktigt roligt att se och man blir så stolt :D

Nu har jag precis ätit go frukost. Ett kokt ägg, en halv avokado och keso till det! Är så trött på smörgås, fil och müsli och smoothie så nu provar jag något nytt och det gillar jag :) Ska även hämta hem crosstrainern idag också tror jag som jag ska få låna av min bror :) Vet att jag kommer tycka att den är iväg i min lilla lägenhet men jag får försöka stå ut ett tag :P



Nu ska jag göra mig iordning och dra igång denna dagen :)

PUSS & KRAM ♥


Dans dans dans

Buhuu, Alex fick åka på So you think you can dance :( Inte för att att han hade lite röster eller att juryn tyckte det, utan för att han slitit av sin hälsena.. :( Usch va tråkigt! Han som är bra!

Nu är jag hemma och ska ta mig en dusch! Imorrn ringer klockan tidigt för 06.25 är våran världsmästarinna Sofie Ericson med på Nyhetsmorgon :D Hon är även med 06.55, 09.08 och 09.53! Ska självklart se alla fyra tiderna för det får man verkligen inte missa :D Spännande !! :D



GOD NATT & SOV GOTT ♥


Dagens höjdpunkt

Nu ska jag hem till mamma och pappa och kolla på So you think you can dance :) Detta var den bästa dansen från igår! Så vackert :)



PUSS PUSS ♥


Nytt :)

Nu har jag tvättat fönstrena och sätt upp dom nya gardinerna :D Blev jättefint och ljust ;) Så här får ni se lite kassa mobilkort på det och även den nya byrån och spegeln i hallen :) Passa på att ta kort på mitt fina kök med, haha :D Köpt nya diskgrejer i ljusrosa :D Så sött så ;)







TJUSIGT :)


Busungar & jysk

Idag cyklade jag hem till mamma och pappa :) Där var min bror Jimmie, Liza, Bella och Joline :) Och så kom även min andra bror Thomas och Paola :) Blev kaffe och hallon och lite tjöt vid matbordet :) Sen kollade jag, Bella och Joline på Snövit :P Dom satt som klistrade runt mig när Drottningen förvandlades till häxan ;P Fasters älsklingar :) Och Bella var så nöjd med sina nya hål i öronen :D









När dom gick hem åkte jag och mamma till Jysk för att kolla på en byrå jag velat ha länge :) Men det var inte bara byrån jag fick med mig hem utan även gardiner, sängkläder, två kuddar, 3 rosa handdukar, två förvaringskorgar och en sophink att ha i badrummet :D Man blir så glad i själen av att handla nytt :D Och fint blir det i lägenheten minsann ;) Åkte hem och montera ihop det direkt :) I like alot!

 
    


Nu är jag hos mamma och pappa igen, precis ätit middag :) Blir lugnt idag, ska nog slänga mig i soffan och kolla på Tv en stund ;P

PUSS PUSS ♥


Solig tisdag

Igårmorse kom älsklingen och väckte mig :) Jag hade lagt ut nyckeln så han kunde komma in och bara krypa ner brevid mig. Då blev jag glad när han kom och pussade på mig :) Vi sov typ hela dagen kändes det som och senare på eftermiddagen tog vi en tur till ICA för att handla :) Lagade mat när vi kom hem, kollade på film osv. osv :) Riktig lugn och mysig kväll med andra ord :)

Idag tog vi oss en sovmorgon till 12.00 ungefär och Henrik tog bussen hem vid 13-tiden :) Då tog jag mig en promenad hem till mamma och pappa. Varit hundvakt hela dagen för sötnosen Minja eftersom mamma och pappa inte var hemma. Så vi har varit ute i solen på promenad :) På kvällen kom dom hem och då åt vi en sen middag. När vi hade ätit klart tog jag och mamma en promenad hem till mig där vi kollade på Allsång på skansen och åt Kaktus/Lime sorbe! Jummi ;)







När allsången var slut gick hem till dom igen :) Blev So you think you can dance och fruktsallad. Nu är jag hemma och gör ingenting speciellt alls :) Längtar tills imorgon då jag förhoppningsvis ska hämta hem en crosstrainer till mig :D Pratade med min bror Thomas tidigare idag och frågade om jag fick låna hem den ett tag. Och det gick alldeles utmärkt så nu ska jag börja träna ;) Vet inte riktigt hur den ska få plats i min lilla lägenhet? Men den får ta den plats den behöver ;) hihi..

Nu blir det gos med Skrållan :)

PUSS PUSS ♥


Hejsan

Livet leker, jag njuter och mår toppen! Idag är jag hundvakt för söta Minja så nu ska vi ut i solen på en promenad :) Skriver mer ikväll!



PUSS PÅ ER


03.24?

Can´t sleep....


Lördag & söndag..

När vi hade legat och slöat i sängen en stund åt vi frukost och sen förflyttade vi oss till soffan och slappade ännu mer :P När Anders gick till jobbet ryckte vi upp oss lite och tog oss en varsin dusch och gjorde oss iordning. Tog oss en promenad in till stan för att kika i affärer och ta en fika :) Jag köpte mig en vit bh som liknar sånna som "50-tals pinuppor" har och bh + trosor i rött leopard. Sexy ;P

När vi hade fikat klart knallade vi hemåt igen men stannade på vägen och gick in på ICA. Köpte mat inför kvällen och hyrde 2 filmer :) Så igårkväll tog vi en lugn och mysig hemmakväll istället för att gå ut och festa :) Lagade mat (tacos) och kollade på filmerna. Först på Farsan och sen på The ugly truth.. Bra filmer och god mat :) Kom i säng vid 02.00 ungefär och imorse ringde klockan 09.00! Gick upp och packade iordning, käkade frukost och tog bussen in till stan. Kramades hej då och sen åkte vi hemåt vid 12.15! Tråkigt :( Men men, vi får träffas inom kort igen :)










Varit en jätte, jättebra och rolig helg i Göteborg iallafall :) Jag och Manuela var hemma 15.00 idag och jag åkte hem till mamma och pappa. Åt middag och tog mig en liten siesta ;P Kollade på tv och sen skjutsade mamma hem mig och Skrållan.. När jag kom hem möttes jag av en överraskning :D :D Mamma och pappa hade varit i lägenheten under helgen och fixat massa saker. Dom hade köpt en ny underbar spegel, en dörrmatta, en matta som jag har i det stora rummet, fixat glödlampa till lampan i hallen, bytt lampa i badrummet, köpt klotång och borste till Skrållan och skruvat fast köksfläkten över spisen mycket bättre! Blev huuur glad som helst :D TACK ♥

PUSS PUSS


Fortsättning av fredagen...

Sofia hämtade som sagt upp mig och Manuela på busstation och vi åkte hem till Sofia och Anders :) Som förövrigt bor jättefint :) Först tog vi det lugnt och packade upp litegrann och sen gjorde vi mat. När vi hade ätit och slappat lite i soffan satte vi fart och gjorde oss iordning :) Smink och hår fixade vi och sen kom resten av tjejerna efter 15.00 :) Så det var vi 3 + Karin, Maria och Lina som förfestade :) Jättesöta och trevliga tjejer! Vi drack vin, skumpa och pratade om allt mellan himmel och jord. Och självklart laddade vi upp med P!nk-låtar och musikvideos med henne ;) När klockan var runt 18.30 tog vi en promenad bort till Ullevi och sen sa vi byebye. Tjejerna hade ståplats medans jag och Manuela hade sittplats ;P Massor med folk överallt och det drog igång med kvällens förband. Good Charlotte och Takida :D Good Charlotte var snäppet bättre än Takida måste jag säga ;P Kanske beror på att det dyker upp minnen från förr när man lyssnar på dom ;P Var roligt att se iallfall :D När klockan var ungefär 20.30 kom stjärnan själv, P!NK !!! Vilken brud, så jävla sexig, grym å snygg! Kan inte bli bättre, va verkligen jättebra :D Inte så jättelikt från konserten i vintras men det var bra på olika sätt ;D Hela Ullevi gungade med ca. 35 000 i publiken! AWESOME!

Konserten höll på i 1 och en halv timme ungefär :) Jag, Sofia och Manuela var väldigt trötta så vi gick hem nästan direkt :) Låg och pratade om dagens händelse ett bra tag och sen gjorde vi oss iordning inför kvällen, slocknade direkt och sov lääänge dagen efter! Vaknade vid 12.30 ungefär, hur skönt som helst! Eftersom jag hade sovit si så där 8 timmar på 2 dygn så behövdes det en ordentlig sovmorgon ;)













Det kommer mera...


Torsdag & fredag

I torsdags var det HC-showen och det var hur roligt som helst :D Först sågs vi alla dansare i danslokalen och gjorde oss iordning osv :) Vid 22.00 ungefär knalla vi bort till HC och vid 00.30 ungefär dansade vi. Vart inte så jättemycket folk men publiken som var där var kanon ;D Henrik satt längst fram i hörnet på scenkanten typ, haha.. Så jag kunde knappt hålla mig för skratt när jag stod och dansa som en dåre mitt framför honom. Inte varje dag det händer nämligen, tro det eller ej ;P

När vi hade dansat klart gick jag till baren och fick mig min gratisdrink och sen gick jag och Henrik hem :) Tog oss en dusch och jag tvätta bort alla lager med smink och sen kröp vi ner i sängen framför min underbara fläkt :D Skönt och svalt! Men jag fick inte sova länge för det, endast 3 timmar blev det på den natten! För i fredags kl 06.00 ringde klockan och det var bara att stiga upp.. Packade väskan och tryckte i mig lite knäckebröd. Inte den bästa morgonen med tanke på att jag var som ett vrak. Herregud va trött jag var! Men jag blev piggare när jag träffade Manuela och åkte till busstationen ;)

08.10 rullade vi iväg med buss mot Göteborg. Riktigt seg resa !! Hade en äldre gubbe framför oss som glodde på alla tjejer runt sig så ögonen kunde trilla ut när som helst, vi hade en flicka snett bakom oss som blev åksjuk (hoppas jag) och spydde en hel del och vi hade en kille i sätet bakom oss som snarkade och andades riktigt högt. Och när han väl var vaken satt han och pratade fotboll och läspade på det ^^ Nåja, vi kom iallafall fram till slut tack och lov ;P 11.00 anlände vi och då passade vi på att köpa mat i väntan på Sofia som skulle hämta oss med bilen :) Var jättekul att träffa henne och det kändes som "det var igår vi sågs." Även fast det gått alldeles för lång tid var allt som vanligt :D Riktigt roligt alltså ;D

Fortsättning följer...


Perfect day

Vid halv ett kom Alex och hämtade mig och Manuela :) Först en tur in på Konsum och sen systemet. När vi var klara åkte vi mot Sjövik och familjen Westlund Englund ;) Bytte om till bikinin direkt och gick ner i en +32 grader varm pool. Var svalare på land så man fick nästan gå upp ur poolen för att svalka sig ^^ Helt otroligt skönt! Efter ca. 45 minuters bad gick jag upp och la mig i solstolen. Låg och stekte en timme ungefär och det var helt underbart det också ;) Vi åkte hem vid 15.00 ungefär och nu är jag hos mina kära föräldrar :) Men ska snart ta mig en promenad hem för att börja fixa iordning mig :) För ikväll gäller det killar och tjejer! HC-SHOW 2010 :D haha.. Ska bli väldigt roligt iallafall och hoppas att det inte är alldeles för glest med folk ^^






UNDERBARA DAG ♥


Dagens köp

Gick till Netto och köpte mig en golvfläkt för endast 149kr :D Det är det bästa köpet jag gjort denna månaden iallafall. Jättesvalt och skönt här uppe nu, lovely! Tog en liten stund att sätta ihop skiten bara.. Herregud vad jag höll på, haha.. Men till slut så ;)




PUSS på min fläkt :D

Om en timme ungefär åker jag, Manuela och Alex hem till Sofia och hälsar på och badar i poolen :) Vädret blev minsann lite bättre ändå :)

HA EN FORTSATT BRA DAG ♥


Nyheter

En segelbåt i Sydafrika fick i lördags oväntat besök av en val som knäckte båtens mast itu, rapporterar AP. Ombord fanns Paloma Werner som hade hoppats på en lugn seglats längs sydvästkusten med en vän.

Ingen kom tillskada under kollisionen och Paloma Werner kunde konstatera att valen fortsatte simma runt efter krocken. Seglarna säger att de hade tur att masten tog emot slaget.

Passagerare på en båt i närheten lyckades fånga valen på bild när den bröt genom vattenytan precis bredvid båten.

Foto: Stringer EPA/Scanpix
Foto:Stringer EPA/Scanpix

LÄSKIGT :P


Good morning

Idag är varken jag eller Skrållan pigga.. Uppe alldeles för tidigt efter för lite sömn i natt =/ Men jag har tvättid nu mellan 07-11.00 så jag är så illa tvungen. Har precis petat i mig lite frukost så hoppas jag att jag blir piggare :) Ska snart ta mig en tur till Netto också tänkte jag för att köpa en golvfläkt :D Mamma har sett något erbjudande i tidningen och eftersom det är som en bastu här uppe hos mig så ska jag gå dit och se om det finns någon :)


Trött tjej :)

Sen så hoppas jag att regnet försvinner och att solen kikar fram! Meningen att vi ska hem till Sofia och familjen Westlund Englund under dagen för poolbad :) Men vi får väl se, ser inte så lovande ut just nu tyvärr!

GOD MORGON ♥


Toppenkväll

Varit en jätterolig kväll! Som vanligt när man träffar alla dårar :D Började med två genrep och det gick så bra så, blir nog kanon imorron ;D Hoppas verkligen folk får tummen ur och kommer dit bara !! Som det står på facebook-inbjudan så är det ju Sommarens höjdpunkt ^^ haha :D Nåja.. Efter genrepen bjöds vi på jättegod mat. Jag tog cesarsallad och så fick vi vitlöksbröd till, MUMS! Dom bjöd även på efterrätt, hihi :D








Satt kvar en bra stund med några av dom och tjötade och skrattade :) Himla bra kväll! Längtar tills morgondagen, kommer bli minst lika bra den.. Om inte bättre :) Tell you more tomorrow... ;)

PUSS & KRAM ♥


Sol & genrep

Idag träffade jag Manuela, Emelie och Alex i danslokalen för att gå igenom danserna vi ska ha på HC-showen :) Gick bra och vi tränade inte speciellt länge :P Efteråt cyklade jag hem till mamma och pappa :) Åt mat och sen la jag mig ute i solen. Njöt av hallon, körsbär och en glass på det ;P Hela deras trädgård är full av körsbär och dom är jättegoda :) Smaskigt!





Nu är jag hemma igen och ska packa ner danskläderna. Klockan 19.15 ska jag möta resten av alla söta dansareHC för att ha genrep med kläder osv. :) Sen blir vi även bjudna på mat där, mysigt :)

PUSS PUSS ♥


Promenad och SYTYCD

Var mycket skönt att ta en kvällspromenad i värmen :)





Höjdpunkten för ikväll var lätt So you think you can dance och hiphopnumret. med Alex och Twitch! Herregud säger jag bara, helt stört bra :D Går tyvärr inte att kopiera länken så jag kan lägga upp den här, men jag länkar iallafall så får ni kolla på youtube. KOLLA!

http://www.youtube.com/watch?v=TLtSfYX8tJk&feature=related

PUSS PUSS ♥


Brownie

Idag sov jag väldigt länge :P Vaknade av att mamma ringde och frågade om jag ville följa med och handla mat. Så jag gick upp och gjorde iordning mig lite snabbt och hängde med :)  När vi var klara följde jag med hem till mamma och pappa. La mig i solen en stund men det blev tyvärr mulet ganska snabbt så jag gick in istället :) Käkade jättegod mat och sen la jag mig i soffan och somnade. Varför är jag så trött hela tiden? Måste nog införskaffa lite vitamintabletter så jag inte är så trött jämt :)

Senare på eftermiddagen hjälpte mamma mig med att färga håret, så nu är utväxten borta och jag är mörk, mörkbrun igen :) Love it!





Är hemma hos mig nu igen och kollar på Allsång på Skansen :) Ska snart byta om och ta mig en långpromenad. Sen hem till mamma och pappa igen för att kolla på so you think you can dance!

PUSS PUSS ♥


Myshelg i Gustavsfors :)

I fredags åkte jag till Gustavsfors för att träffa Henrik och hans kompis Mattias :) Jag och Henrik gick ner till sjön och bada och hade det mysigt på kvällen :) Var jättevarmt i vattnet! Vänern - släng dig i väggen ;P Jag stannade där enda tills idag och dagarna har sett likadana ut i stort sett :) Lagat mat, ätit ute, kollat på film, läst ut boken jag lånade av mamma och självklart massor av myspys med älsklingen :) Igår fick vi även besök av Danne som övernatta där tills idag han också :) Blev lite trängre i dubbelsängen men det fick gå ;P Nåja, har iallafall haft en lugn och mysig helg :) Tog bussen hem till Åmål idag och gick av vid mamma och pappa :) Jag gjorde en smulpaj med hallon och jordgubbar och pumpafrön på toppen. Smakade riktigt bra vill jag lova ;P Blir långpromenad imorgon eftersom jag hoppade över Friskis&Svettis :D haha..




Nu är jag bara hemma och gör inget speciellt.. Kollar på Lotta på Liseberg och kramas med Skrållan :)

PUSS ♥


Härlig morgon

Idag gick vi upp 08.30, bytte om till bikini och sprang ner till sjön och badade direkt ;) Var uppfriskande och skönt :) Sen blev det frukost och solning på altan :) Mamma och pappa kom och hämtade mig vid 11.30 ungefär och nu är jag hemma :) Får se vad som händer idag. Träffa älskligen förhoppningsvis :)








Första och absolut inte sista gången vi övernattade i stugan denna sommaren :)

PUSS PUSS ♥


Lovely

Tänkte bara skriva HEJ härifrån stugan :D Har ätit tacos, kollat på en jättebra film och badat! Årets första dopp är nu avklarat, 15 juli !! Lite sent i år måste jag säga men.. Det var skönt i vattnet när man väl hade doppat sig ;) Tvättade håret t.om så nu luktar vi gott :D Ligger i sängarna nu med varsin dator och sjunger i kör. Tur vi är ensamna här i skogen :D haha..






PUSS PUSS ♥


Stugan it is!

Legat och läst hela eftermiddagen. Bara läst i 3 dagar och är på s. 250.. Går verkligen inte att sluta läsa :P Men nu fick jag hejda mig för jag måste packa :) Det är slutat regna för tillfället och om vädret stämmer på internet så ska t.om solen kika fram nu under kvällen :) Så i natt blir det övernattning i en stuga vid sjöng med Manuela :D Ska till ICA först och handla massa gottit, blir tacos ikväll :) Även årets första dopp ska genomföras ;) Underbart!


Manuela & jag förra sommaren :D

Så ha en fortsatt bra torsdag för det ska vi ha :)

PUSS ♥


Gullunge

Måste bara visa superstolta Bella som tog hål i öronen här om dagen :D Så go!



FASTERS ÄLSKLING ♥


Tränat

Träningen gick bra idag inför HC-showen :) Vi är klara med dom två nya danserna och det känns skönt :) Så nu får ni minsann komma och kolla på oss när vi dansar nästa torsdag den 22 juli ;D Efter träningen cyklade hem till mamma och pappa i regnet och nu har jag bara legat och kollat på tv :) Snart är det mat också, gott!



Tråkigt väder vi har då :( Meningen att jag och Manuela ska sova ute i hennes mormor och morfars stuga i natt nämligen. Men om det blir åska som dom lovat så tror jag allt att vi får stanna hemma. Att vara mitt ute i skogen vid sjön känns inte sådär jättebra :P Men vi får avvakta och se tills ikväll :) Får hålla tummarna att det spricker upp lite!

PUSS ♥


Promenad

Blev inget Friskis&Svettis för min del idag så jag tog mig en långpromenad nu på kvällen istället :) Skönt att rensa tankarna, för det kan behövas ibland :) Avslutade kvällen framför tv:n hemma hos mamma och pappa, So you think you can dance! Fan va bra dom är, helt otroligt ;P




Mamma & pappas fina hus :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Träning imorgon kl 11.00 igen :)

PUSS & GOD NATT ♥


Senaste dagarna..

I måndags blev det solning hela dagen och sen gick jag på date med Manuela på kvällen ;P Gick på bio och kollade på Sex and the city 2 och den var mycket, mycket bra :D Värd att se en gång till om man säger så ;) På natten började det regna och åska som bara den och jag har nog aldrig sett så mycket blixtrar under en och samma gång i hela mitt liv :P Helt galet! Men det gav sig lite och jag lyckades somna till slut :)



Igår morse vakna jag av att det ringde på dörren strax efter 08.00. Blev livrädd men tog modet i mig att öppna iallafall. Och där stog min älskling Henrik! Vilken överraskning :D Blev hur glad som helst! Låg och kramades en låång stund innan vi somnade :) Tog oss en ordentligen sovmorgon till sisådär 15.00 ungefär, haha.. Sen gick vi till ICA och handla mat osv. Jag stog för maten och det smakade mycket bra :) Blev även träning på kvällen inför HC-showen och vi kom en bra bit :) På kvällen blev det mys med Henrik igen, kollade på film och åt glass :) Älskar dig!

Imorse vaknade vi vid halv elva ungefär. Jag gick upp och käkade frukost och bytte om inför träning. Tränade mellan 12-13.00 ungefär och sedan cyklade jag hem till mamma och pappa. Legat och solat precis hela dagen och även läst en sjukt bra bok. Går inte att sluta läsa ;P




Nu är jag hemma en sväng för att gosa med Skrållan och ge henne mat :) Cykla hem till mamma och pappa sen igen för att kolla på So you think you can dance.. Hört att det ska vara riktigt bra i år så jag kan inte låta bli att kolla ;P Och har man inte kanalen så får man våldgästa någon som har :) hihi..

PUSS PUSS ♥


Viva españa

Jag köpte mina älskade Lantchips med gräddfil :D Smakade bra och det var jag värd efter en denna helgen tycker jag :D Vi kollade på fotbollen och självklart hurrar vi för Spanien, jihooo ;D




När jag kom hem busade jag lite med Skrållan och helt plötsligt välte spegeln och det var tusen bitar överallt.. BAH! Men men, mitt eget fel eftersom jag hade spegeln ställd på golvet. Får köpa en ny helt enkelt :)



Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa :)

GOD NATT & SOV GOTT ♥


Vackert



Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


Mätt i magen

Maten smakade MYCKET bra! Och vad gör man när det spöregnar? Jo, sätter sig under träden med paraply och grillar.. Typisk svensk sommar med regn och jättekvaft :P Men men, nog om vädret ;P






Laddar upp inför VM-finalen nu som ska bli spännande att se ;P Heja Spanien! Sitter dock fortfarande och funderar på om jag ska gå ner till kiosken och köpa chips eller inte? Hmm....



? ? ?


Bilder

Här kommer lite försenade bilder från grillkvällen i måndags :P Kände mig absolut inte uttittad när jag åt av våra kära hundar :P




Black & white.. Lina ser ut som en snäll liten ängel i den vita klänningen och jag ser elak och jävlig ut i det mörka :D haha.. Sweet sister


Söndagsbus

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon, det behövdes :) Cyklade hem till mamma och pappa för lite fika. Jimmie, Liza och barnen var här och hälsade på nämligen :) Bella ville stanna en stund till så hon var kvar och busade lite :) Satt på trappen under paraply i regnet b.la och målade ;P 

 




Just nu gör jag ingenting speciellt alls. Sitter och väntar på att maten ska bli klar :P Är verkligen jättehungrig nu! Min faster och hennes sambo står för maten idag :) Dom åker hem imorgon så det blir nog något riktigt lyxigt till middag ;) hoho.. Luktar mycket gott från grillen iaf :)

Ikväll ska jag göra så lite som möjligt hade jag tänkt :P Sugen på att hyra film och äta chips! Bara vräka hur mycket som helst ;P Får se vad det blir =)

PUSS & KRAM ♥


Blueshelg

Ännu en mycket lyckad blueshelg att lägga på minnet :) I fredags när jag hade slutat jobba så gjorde jag iordning mig litegrann och tog cykeln hem till mamma och pappa. Satt och drack och tjötade en stund och sen kom även Manuela när hon hade sluta jobbet :) Min faster och hennes sambo är fortfarande kvar så vi hade det jättetrevligt tillsammans :D När klockan närmade sig tolv ungefär cykla jag och Manuela ner till stan och dansade hela kvällen på HC ;D Många kära återseenden :D



Igår däremot var jag inte så jättepigg när jag skulle upp och jobba 10.00! Men förmiddagen rullade på bra och vi fick t.om ha öppet en timme extra eftersom det var så mycket folk :) Sista dagen på Stilmagazinet igår med, tråkigt :( Men jag håller alla tummar och tår att dom ringer in mig igen någon gång :)



När jag slutade köpte jag mig en langos och knalla hemåt :) Tog mig en liten powernap och sen duschen. Det var bara att ladda om för ännu en utekväll :D Jag och Manuela gjorde oss partyklara och cyklade hem till Johanna och Emelie Stålhandskes mamma Carina :D Vi var några stycken och hade det jättetrevligt !! Jätteroligt att träffa Johanna igen, händer ju inte allt för ofta tyvärr. Men när det väl händer har vi som vanligt galet kul ihop ;D

Blev även HC igår med. Mycket mer folk denna gången och det var himla kul :D Dansade hela kvällen i stort sett och sen var det natti :)

Såå, för att vara sammanfatta hela blueshelgen så var den mer än lyckad :) Folk överallt, riktigt varmt och skönt, träffat många vänner och allt har varit tipptopp ;) Har inga kort just nu men det kommer antagligen längre fram :)

PUSS PUSS ♥


Bra dagar ♥

Åkte till Henrik i onsdagskväll.. Och vi bara myste hela kvällen :) Hyrde filmer och åt jordgubbar och hade kramkalas hela kvällen :) Meningen att jag skulle åka hem igår men jag stannade en dag till eftersom jag var ledig :) Henrik gick upp tidigt för att jobba medans jag tog mig en ordentlig sovmorgon :) Efter vi hade käkat lunch åkte han och jobbade igen och var hemma runt sju på kvällen. Men jag var inte ensam för det :) Först kollade jag på en film och sen kom Henriks syster Jenny och hennes dotter Lova och hälsade på :) Vi drack kaffe och åt jordgubbar ute på altan, mycket mysigt :) Följde även med henne hem en sväng innan Henrik slutade jobba  :)




När vi kom hem igen blev det duschen och kollade på ytterligare två filmer :) kom i säng vid tolvtiden ungefär och upp efter 07.00 imorse. Jag fick skjuts in till bussen som skulle ha gått 07.45 men chauffören hade försovit sig så hon kom en kvart senare. Så jag fick sitta och vänta en stund men nu är jag hemma :)




Idag blir det jobb 10-18.00! Bluesen här i Åmål drog ju igång igår så jag antar att det kommer vara fullt upp i butiken idag :) Roooligt!

HA EN BRA DAG ♥


Till älsklingen

Toppendag på jobbet :) Nu ska jag ta bussen till min favoritkille och mysa hela kvällen :)



PUSS ♥


Lunch



UNDERBART VÄDER ♥


Våran dag

God morgon sötnosar! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort :) Idag är det en alldeles speciellt dag, nämligen min och Henriks dag :) Idag har vi varit tillsammans i 3 år! Tiden går fort när man har roligt :) Älskar dig baby ♥



Nu ska jag byta om från detta söta linne till något annat och sen blir det jobb 10-18.00, jihoo ;D

070707-100707 ♥


Twilight

Dagen på jobbet gick kanon, som vanligt ;P Mycket folk och tiden gick fort :) När jag slutade kl 18.00 gick jag hem och gav Skrållan mat och tog mig själv en skål med fil och müsli :) Manuela kom vid 18.30 ungefär och då gick vi till Servicehörnan och handlade lite dricka osv :) Gick till biosalongen och tog plats ;P Kollade på Eclipse och den var mycket bra :) Vill se den fjärde filmen redan nu, men det är bara att vänta ;P





Nu är jag hemma och kollar på nån film på 1:an med Julia Roberts :) Ska borsta tänderna nu och krypa ner i sängen, är väldigt trött!

PUSS PÅ ER ♥


Lunch

Hemma och äter min goda sallad med quinoa och räkor :) Mumma!




PUSS PUSS ♥


God morgon tisdag

Precis duschat och ätit frukost :) Idag blir det jobb 10-18 igen och sedan ska jag och Manueladate ;P Gå på bio ikväll, Eclipse såklart ;) Kommer bli en bra dag! Jag har bara toppendagar nu för tiden :D



Skrållan fjäskar.. skitunge ;P

HA EN FIN DAG ♥


La familia

Har haft en fantastisk kväll :) Det blev grillad mat, vin, grogg och massa skratt :) När jag kom hem till mina kära föräldrar satt dom på gräsmattan och hade precis öppnat vinflaskan :) Blev en kanonkväll, älskar sommarkvällar !! Har precis kommit hem och nu ska jag krypa ner i sängen :) Jobba imorgon igen :D









Nu blir det som sagt sängen, ny dag imorgon ;)

LOVE MY FAMILY ♥


Grillat

Gick bra på jobbet idag :) Mycket folk så det var inte en lugn stund, jättekul :D Nu ligger jag hemma och degar i soffan men ska snart hoppa på cykeln och åka hem till mamma och pappa. Syster är där och även min faster och hennes sambo. Vankas grillning så det ska bli mycket gott ;)




PUSS ♥


Lunch

Nu är jag hemma på lunch :) Saknar solen lite men hoppas den kikar fram på torsdag åtminstone, för då är jag ledig och då kanske det blir Liseberg ;)



PUSS PUSS ♥


Helgen

Tänkte jämt skriva lite snabbt om helgen innan jag börjar jobba :) Så here we go..

I lördags tog jag bussen till Karlstad och var framme vid 18.00! Lina och söta Louise kom och hämtade mig på stationen och vi åkte hem till Lina. Hoppade in i duschen och svalkade av mig lite och sen började vi göra oss iordning. Josefine och Malin kom dit också :) Blev sommardrinkar, vin, gurkstavar, chips och dipp osv. Satt ute i gräset på Linas bakgård  och förfestade och hade det jättemysigt :) lite senare gick vi hem till Malin nr. 2 för att fortsätta förfesten hemma hos henne :) Blev "jag har aldrig" och shotar :) Lite senare tog vi cyklarna in till stan och det gick väl sådär bra om man säger så, haha.. Lina skulle skjutsa mig och det slutade med att jag ramlar av och skrapar i hela sidan. Så nu har jag skrapsår på hakan, blåmärken lite överallt och en axel som inte riktigt vill fungera. Herregud, inge bra att cykla på fyllan :P Men vi tog oss fram till slut när jag skjutsade henne istället ;P

Drog till Blue moon och dansade hela kvällen tills det stängde :D Gick hem till Lina igen och övernattade där. Jag tog tåget hem 13.10 och då blev det käk och så packade jag om. 16.00 kom Henrik och Mattias med tåget från Mellerud och vi tog en buss till Bengtsfors :) Blev mys med Henrik hela kvällen, vi hyrde två filmer vi kollade på och bara tog det lugnt. Underbart!






Det var min helg det :) Tog bussen hem till Åmål 7.45 imorse, så nu är jag hemma och ska göra mig iordning för jobbet :)

HA EN BRA DAG ♥


Ändrade planer

Mycket folk på jobbet idag :) Gick jättebra även fast jag var lite småseg :) När jag kom hem packade jag ihop mina grejer lite snabbt och så kom mamma och hämtade mig :) Meningen att jag skulle till Bengtsfors ikväll men det blev ändrade planer :) Åker till Karlstad istället och festar med min syster och massa andra snygga brudar ;) Kommer bli en toppenkväll i denna sommarvärmen :D

Bussen går 16.10! Känns sådär bra att sitta på en buss så länge när solen skiner, men jag får väl passa på att sova bort tiden så jag kommer fram fort ;P



KARLSTAD NÄSTA ♥


Fin kväll

När jag hade jobbat klart gick jag hem och gav Skrållan mat och packade ner bikinin ;) Sen gick jag, Manuela och Alex till ICA och handlade mat inför kvällen. Mamma körde ut oss till Sofia och Ove och vi bytte om till badkläder så fort vi kom dit :) Hoppade i den +32 varma poolen och låg i ett bra tag ;) Mmmmm, underbart!

Sen gick jag och Manuela upp och fixade maten. Grillade hamburgare och käkade pommes till :) Blev vin och tjöt hela kvällen och vi avslutade med en film :) Var nog Sofia som hängde med i filmen mest, haha :D

När klockan var runt 00.30 körde Sofia hem oss och ja kröp ner och somnade direkt :) Underbar kväll som absolut inte var den sista ;)




Idag blir det jobb 10-13.00 :) Precis duschat och nu ska jag fixa iordning mig :)

HA EN SOLIG & FIN LÖRDAG ♥


God morgon

Precis ätit frukost och gjort mig iordning :) Nu ska jag gå till ICA och köpa en sallad och sen blir det jobb 10-18.00 ;D Ikväll ska jag hem till fröken Westlund för massa skoj :)




HA EN FIN DAG I SOLEN ♥


Fotat

Dagen på jobbet har varit toppen, mycket folk som var shoppingsugna ;P När jag slutade kl 18.00 blev det full fart! Emelie kom hem till mig och jag sminkade mig jättesnabbt. En timme senare kom Tony och hämtade oss och vi åkte ut till Karlbergsskolan :) Tog kort till annonsen till HC-showen som är den 22 juli :D Vi får väl se om vi fastnade på bild ;P haha..



Efteråt drog vi en sväng till ICA och så :) Jag åkte även hem till mamma och pappa en sväng nu på kvällen :) Käkade jordgubbar och tog det lugnt. Nu är jag jättetrött och längtar efter att få krypa ner under täcket :) Imorgon är det jobb igen så det är bäst att sova :) Hoppas jag är lika pigg som imorse så jag orkar ut på en långpromenad ;P

GOD NATT, DRÖM SÖTT ♥


Finn ett fel....



HIHI ♥


God morgon

Morgonstund har guld i mun!

Idag vaknade jag pigg och glad redan kl 07.00 så jag gick upp och tog på mig joggingskorna :) Blev en promenad på drygt en timme i solen och det var mycket skönt :) Nu har jag precis duschat och ska äta frukost. Knäckebröd med keso och gurka, mumma :D



Idag blir det jobb med Caroline Stilmagazinet :D Ska bli roligt att träffa henne! 

HA EN FORTSATT BRA DAG ♥


RSS 2.0