Vacker!



BE MINE ♥


Hejsan

Igår hade jag en fantastiskt rolig kväll :D Fick umgås med mina favoriter, mycket god mat, vin, lite skvaller och mycket skratt! En perfekt lördagskväll så att säga :)






Idag var jag mindre pigg dock. Men jag tog tag i städningen och fixade det under förmiddagen. Sen bytte jag om och drog till danslokalen och tränade i en och en halvtimme :) Sen blir det promenad hem till mamma och pappa och där är jag fortfarande.. Men jag ska alldeles strax hem för ikväll får jag besök av Henrik :)

PUSS ♥


HEJ!

Som sagt så har mitt internet krånglat dom senaste dagarna. Är det inte datorn så är det något annat :( Har ju fortfarande Sofia W´s dator men det hjälper ju inte om jag inte kommer in på internet.. Nåja, nog tjatat om det!

Jag jobbar och står i på dagarna och har även jobbat idag :) Mycket folk och känner mig mer bekväm i kläderna nu om man säger så. Jag vågar ta för mig mer och är mer säker. Det är verkligen jättekul för då vet jag att jag är bra på att sälja ;D Trivs som fisken i vattnet!


Vi är lättroade på jobbet ^^

Denna helgen är både Alex och Elin J hemma i Åmål så vad passar inte bättre än att dra ihop det gamla gänget och ha kul? Så ikväll ska jag, Emelie, Manuela, Alex, Elin och Rune hem till familjen Westlund Englund för att dricka vin och äta mat :D Det ska verkligen blir jättetrevligt! Så jag borde nog egentligen sätta fart.. Ska hinna med att duschasminka mig, leta kläder och pussa på Skrållan lite innan 18.00? Hur ska detta gå?

HA EN BRA KVÄLL


Snart så..

Fan förlåt, mitt internet krånglar så har inte kunnat skriva :( Är hemma hos mamma och pappa nu iallafall och lovar att uppdatera så fort vi ätit middag :)

STAY TUNED ♥


Time to sleep

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa :) Imorgon blir det jobb 10-18 och efter det ett svettigt Zumbapass.. Så det är bäst jag sover så mycket jag bara kan :)

GOD NATT & SOV GOTT ♥


Härlig onsdag

Då är snart onsdagen slut och den har varit helt underbar :) Började dagen med en liten date med vaktmästaren eftersom det blev stopp i avloppet igår när jag duschade. Men det visade sig att avloppet bara var fullproppat med mitt hår så det gick att fixa fort :) Skönt det! Det var inte mysigt med 1 decimeter vatten i hela badrummet måste jag säga :P



När han hade gått så gick jag till banken och fixade med lite räkningar, tog en tur till apoteket, la min "nya" trasiga mobil på postlådan och skickade iväg den på lagning, lunchade hemma hos mamma och pappa och sedan kom mina brorsdöttrar :) Vi ritade, myste framför Tom&Jerry, lekte kurragömma och planerade in ett pyjamasparty inom kort ;P Älskar mina favorittjejer Bella och Joline







Klockan 17.00 var det dags för dagens höjdpunkt! Förra året när jag fyllde 20år (i december) så fick jag ett presentkort på nack/ryggmassage och ansiktsbenhandling. Har faktiskt aldrig varit på något liknande och detta var absolut inte sista gången! Tro mig, det var det bästa och mest avslappnande jag varit med om! Helt underbart och Maria var också helt underbar :) Så nu vet jag vad som kommer stå som prio 1 på min önskelista i vinter :)




Nu är jag hemma och är lite småseg faktiskt. Ska ta mig en dusch alldeles strax :) Vill dock inte tvätta bort alla goa krämer och oljor jag har på kroppen :) Men en dusch är ett måste så så får det bli! Förresten, har dator nu igen :) Inte min dock för den är fortfarande krashad. Snälla Sofia W lånar ut sin så länge - Tack Fia!



PUSS PÅ ER ♥


God kväll

Är hemma hos mamma och pappa just nu. Inte för att sitta vid datorn (jag lovar) utan för att hämta Skrållan :) Jobbade på dansskolan till 21.30 och då tog jag mig en promenad hit efteråt :)


Saknat min skrutt ♥


Alldeles nyss.. Vilken matro jag fick, haha :D

Nåja, jag är fortfarande utan dator. Vet inte om jag ångrar mig när jag skriver detta men är faktiskt ganska skönt att vara utan. När jag kom hem förut så tände jag massa ljus, kokade kaffe, kröp ner i soffan bland massa kuddar och kollade på tv.. Ingen dator som stog på och det var ganska skönt :) Väldigt avslappnade iallafall att bara dricka kaffe i mörkret utan att ha facebook eller MSN inloggat ;P Men som sagt, jag ångrar mig nog imorgonbitti när jag inte får göra min daliga rutinkoll i bloggar osv ;P



Innan jag åkte hem förut gick jag och Kim och hyrde film och vi valde Remember me. Hade inte sett den innan och den var ju hur bra som helst! Måste se den igen :) Träningen med Studentcompaniet gick kanon, alltid lika roligt att träffa mina goa brudar :)

Nee, nu ska jag och Skrållan åka hem. Imorgon blir det en lugn och skön dag! Ska nämligen på ryggmassage och ansiktsbehandlig på eftermiddagen och det ska bli helt underbart!

PUSS PÅ ER ♥


VARNING!

Viruset ville inte försvinna trots det Kim grejade med igår. Så nu är vi tillbaka på ruta ett i stort sett :( Om vi hinner ska gå bort till en kille sen på ett IT-café och höra om han vet någonting. Jag har fört över alla kort på ett USB-minne så det är ingenting jag förlorar och det känns skönt. För jag vill att den ska total ominstalleras så den blir som ny.. Viruset vill ju inte försvinna hur man än går så! SKITGREJER !!

Så nu varnar jag er för Thinkpoint.. Hittade detta meddelandet på ett forum och det är exakt det jag råkade ut för:

"Hejsan allihopa

Imorse när jag skulle sätta mig vid våran bärbara dator fick jag en smärre chock när jag såg att thinkpoint låg uppe på skrivobordet! Jag visste att de va nått skumt med det och de bekräftades när jag googlade på det!

ThinkPoint utger sig för att vara ett antivirurprogram men i själva verket är de ett lömskt VIRUSprogram! Jag hittade DENNA sida som visar hur man avinstallerar de men i mitt fall så verkar de som att mitt inte är installerat än utan att den vill de, och om jag stänger av datorn nu så kommer den att installera sig själv och sedan dyka upp mitt i allt när jag sedan startar upp igen!

Snälla, är de någon som vet hur jag ska bära mig åt?

Programet ligger alltså öppet på skrivbordet där de står att ThinkPoint var tvungen att avsluta Iexplorer pga. säkerhetsrisk och nu kan man välja att Installera det eller fortsätta oskyddad. Men jag är rädd att vad man än väljer så kommer den att instellera sig på datorn så snälla, vad ska jag göra?"

Det verkar vara vanligt på bärbara datorer så om det kommer upp en blå ruta när ni startar upp datorn som det står Thinkpoint på tryck INTE på scanknappen, för då är det kört (som det är för mig nu). Så stäng istället av datorn och lämna in den direkt..

Är fortfarande i Bfors men åker hem 16.20, hem och träffa min tjejer i Studentcompaniet ikväll :)

PUSS ♥


Parfait surprise

Måste bara dela med mig av receptet på den efterrätten som mamma bjöd på igår. Hon såg det i ett avsnitt av Halv 8 hos mig och var tvungen att testa :) Så nu gick jag in på recept.nu och letade upp det. Ni måste testa! Sjuukt gott :)



Antal portioner:
4

INGREDIENSER:
3
3 dl grädde
2 2 st äggulor
1 1 dl florsocker
150 150 g marianne, mintkarameller
Jordgubbar
Mjölkchoklad

GÖR SÅ HÄR:

1. Parfait
Vispa grädden så den blir tjock men inte för tjock.

2. Vispa äggulorna och florsockret i en annan bunke.

3. Mixa mariannekaramellerna till mindre bitar.

4. Rör sedan ihop dessa ingredienser.

5. Fördela smeten i valfri form och ställ sedan in i frysen.

6. Ta ut dem en liten stund innan servering.

7. Chokladnät
Smält chokladen över vattenbad.

8. Spritsa eller häll ut med en sked, i ett rutmönster på smörpapper.

9. Låt svalna.

10. Vid servering: Servera parfaiten med jordgubbar och chokladnät.


Mamma valde hallon & mango istället för jordgubbar

ENJOY ♥


Hej på er !!

Min stackars dator fick sig ett rejält virus som inte ville försvinna hur jag än försökte. Men nu är det äntligen fixat efter att Kim var där och grejade idag :) TACK !! Så nu ska jag uppdatera lite om de senaste dagarna tänkte jag :)

I lördags blev det en spontan utgång med mina tjejer Manuela, Charlin och Sofie :) Vi satt hemma hos Challe och hade det jättetrevligt. Drack vin, tjötade, rökte vattenpipa och tjötade lite till ;P Vi begav oss till HC där det var Charterparty (eller vad det nu hette) och det var faktiskt jättekul :D Mycket folk för en vanlig lördag och dom hade gjort en liten strand på scenen och hängt upp massa fina girlanger i taket och ställt ut parasoller lite överalllt :) Hade iallafall en sjukt bra kväll och vi dansade tills stängning :) Jag och Henrik gick hem och la oss och då ringde Kim som kom upp och la sig i bäddsoffan som jag bäddade iordning till honom :)

Kort från facebook:











Igår (söndag) vaknade vi 3 upp vid 12.00 ungefär och då gick vi upp och gick bort till Hörnan och beställde mat :) Nachostallrik fick det bli och ett stort glas med iskallt vatten :) När vi kom hem till mig igen kokade vi kaffe och låg och slappade framför tv:n bara :) Mycket skön förmiddag! Vid 15.00 knalla jag bort till danslokalen och kollade på MTV/street-träningen :) var inte riktigt i skick för att vara med med andra ord :P Senare på kvällen kom mamma och hämtade mig och Henrik och vi åkte med hem till mina föräldrar :) Åt massa god mat och mammas hemmagjorda efterrätt :) Fruktansvärt gott !!



På kvällen tog vi bussen till Bengtsfors och hem till Henrik :) Blev sängen ganska tidigt och tog oss en låång sovmorgon idag enda till 12.00 :) Då blev det lunch och sedan åkte vi hem till Kim och Robin och där är vi nu med :) Kim var som sagt snäll och fixade min dator så nu mår den bra igen :D Har precis varit och solat solarium så nu gör jag ingenting alls.. Åker hem imorgon :)

PUSS PUSS ♥


Sminkning

Letar idéer för fullt till Halloween och min Moulin Rouge-outfit :) Har iallafall hittat hur jag vill vara sminkad nu ;P På ett ungefär iallafall.. Mycket ska det vara !!



LÄNGTAR SOM EN TOK :D


God morgon lördag

Blev som sagt en myskväll hos mina föräldrar igår :) Mamma hade sett något på Halv 8 hos mig som hon skrev ut recept på som vi käkade igår. Råraka eller vad det hette? Riven potatis iallafall som man gör till en liten "plätt" och steker. Sedan har man på cream fresh med hackade rödlök i och även en klick rom. Jag tycker absolut inte om rom i vanliga fall men på denna rätten smakade det huur bra som helst! Så det var en positiv överraskning ;P Jättegott! Till efterrätt åt vi varma frukter med riven vit choklad på och grädde till :) Muuuuumma !!





Fanns grädde på bordet :D sötnosar ♥

När dom hade skämt bort mig tillräckligt med massa godsaker och vi hade kikat klart på IDOL så cyklade jag hem :) kom i säng vid 00.00 ungefär och somnade som en stock :) Strax efter 02.00 ringde det på dörren och min kära pojkvän ramlar in efter en partykväll. Så jag fick vara vaken nån timme där för att ta hand om stackarn.. Nåja, vi kom i säng till slut iallafall :)

Nu har jag precis duschat och ska göra iordning en skål med havregrynsgröt. Idag blir det jobb på Intersport fram till 14.00 och sedan får vi se vad som händer. Gissar på att Henrik inte är så jättepigg på att hitta på roligheter ikväll men han kanske piggnar till senare :) Hoppas det ;P

PUSS ♥


Snabb update..

Haft en underbar kväll :) Berätta mer imorgon för nu måste jag hoppa i säng innan klockan blir för mycket! Morgondagen kommer också blir kanon om den blir som planerat :) Först jobb 10-14 och sedan blir det förhoppningsvis roligheter :)

SKRIVER IMORGON, PUSS ♥


Fredagskväll

Har varit en toppendag :D Full fartjobbet och roliga kunder :) På lunchen fick jag springa iväg till tandläkaren eftersom jag hade tid idag. Och vet ni vad? Jag hade inga hål :D Alltid lite småpirrigt innan man går dit men går därifrån med lätta steg ;P Nu är jag hemma och har Skrållan däckad i mitt knä :) Ska gosa lite med henne och sedan cykla hem till mamma och pappa för fredagsmys och IDOL :) Ska jobba imorgon också 10-14 så det blir en lugn kväll helt enkelt :)



HA EN BRA FREDAGSKVÄLL ♥


Halloween

Fick några förslag på min Halloween-utklädnad och ni gissade rätt ;P Jag har tänkt att vara en Moulin rouge-brud :D Har fått låna riktigt heta kläder av Emelie, det blir massa smink, stort lockigt hår och fjäderboa ;P Kommer nog bli bra tror jag, hehe ;P


SEXY !!


God morgon

Dåligt med uppdatering igår men jag var varken på humör eller hade lust att skriva. Dålig dag helt enkelt! Hade dock en bra dag på jobbet som vanligt :) Hände en sån rolig grej, hahah.. Det började med att jag precis kom ut ifrån toaletten så kommer Christer (chefen) och skriker på mig att jag ska springa ut och kolla åt höger. Okej?? Jag kutar ut och då står det en bil ivägen så han säger att jag måste gå längre ut. Jaa då får jag en mick och en kamera upptryckt framför mig och ser att det är Tv4-loggan på micken. Kollar in i buktiken och får se att Christer bryter ihop av skratt. Då är det Tv4/väst som var där för att intervjua folk på stan om att eventuellt Marinan ska rivas och att det ska byggas ett nytt hotell. Så ställde dom massa frågor om vad jag hade för åsikter om det. Hahah, det va så jävla fult! Jag kommer utspringandes och verkligen lutar mig ut för att se bakom bilen. Precis som "PRATA MED MIG, PRATA MED MIG!!" haha.. Fast det roliga var ju att Christer ville att jag skulle springa ut för att se när Emma blev intervjuad. Så det blev två flugor i en smäll för hans del och det måste ha sett fruktansvärt roligt ut :D Så det gjorde min dag mycket bättre ;P

När jag slutade blev det bara lugnt som bara den och kollade på tv :) Idag är det en ny dag och det blir jobb för fulla muggar :)



Blåbär & mjölk :)

HA EN FIN FREDAG ♥


Torsdag

Igår kröp vi alla ner under täcket innan 23.00 redan.. La oss och diskutera utklädnadHalloween osv å var allmänt övertrötta, skratta åt allt och ingenting :P Somnade till slut iallafall och 06.00 ringde klockan imorse, bara att stiga upp för min del och åka tillbaka till Åmål :)



Så nu är jag hemma och fixar iordning mig lite för en jobbdagIntersport :)

HA EN FIN DAG ♥


God kväll

Idag har jag busat med Bella och Joline, mina små favorittjejer! Lekt med lego, läst saga och kollat på film :) När dom åkte hem cyklade jag hem till Skrållan och kramades lite med henne och sedan tog jag bussen till Bengtsfors hem till Kim och Robin :) Är här nu och ska gå ut och hoppa på Henrik som snart tjatar hål i huvvet på mig.. ;P










Åker hem tidigt imorgon för då blir det jobb Intersport :D

PUSS PÅ ER ♥


Snart kalas på G!

Halloween i år blir det inte Åmål och HC som vanligt utan denna gången ska jag faktiskt till Karlstad :D Min älskade syster fyller 25 år dagen innan så hon ska ha födelsedagsfest/halloweenfest! Och det ska bli så himla roligt :D Så den 6e november blir det party party! Pratade med Lina igår och "planerade" lite, om vad vi ska vara utklädda till osv. För utklädnad är ett måste om man ska komma in på Linas kalas, tro mig ;D

Så nu bjuder jag på en liten tjuvkik på vad jag antagligen ska klä ut mig till :D Någon som vågar gissa? Förutom Emelie Stålhandske då som kom på idén ;P




GUESS WHAT ?!


Maskerad :D

Lovade ju att visa en liten sneakpeak på mina kläder jag antagligen ska ha på Halloween ;P Jag tror jag väntar lite till för har inga bra kort än men lite annat kan jag bjuda på så länge ;P Jag var uppe på mamma och pappas vind förut och rotade runt i "maskeradlådan" och jag hittade massa skoj :D B.la detta:

Första oufiten: Här är kläder som mormor har sytt till sig själv när hon var ung. Vad är det för skärning på toppen liksom? Ser jätte bredaxlad ut. Och vad är det är fruktmössa? Hahaha :D (Mamma bröt ihop av skratt när hon fick se mig!!)




Andra outfiten: Detta är en gammal clownräkt som min syster hade på en dans när hon var liten. Mycket skön måste jag säga även fast den är alldeles för liten! :D Diggar den blåa peruken och den gröna baskern också ;P






Tredje outfiten: Hittade massa fula cowboyhattar. Inget jag själv skulle välja att vara tror jag :P



Fjärde outfiten: En riktig tönt helt enkelt. Lösnäsa/lösglasögon och en rutig basker. Måste dock erkänna att baskern faktiskt va riktigt snygg :D Tyvärr lite för mycket "lokvarning" över den men, helt ok ;)



Återkommer med den "seriösa" utklädnaden ikväll alltså ;P

FUNNY ♥


Dags för lunch

Somnade så gott så igen :) Skrållan kröp in i sin klätterställning och la sig och det är första gången nånsin :P Så hon tyckte nog om att jag bytte plats på den :) Men det är bara tillfälligt, vill ju inte ha den ståendes i fönstret :P




Nu ska jag hem till mamma och pappa för att äta lunch :) Kikar ni in lite senarelovar jag en sneakpeak på mina eventuella halloween-kläder ;P Stay tuned!

CIAO ♥


God morgon

Bahh, jag hade skrivit ett jättelångt inlägg men precis innan jag skulle uppdatera så kom jag åt nån knapp så allt bara försvann :( Så jag lägger bara upp en bild istället.. Sitter och fryser i soffan och mina händer blir iskalla när jag sitter här vid datorn.. Brrr! Kryper nog ner under täcket en liten stund till :)



PUSS & KRAM ♥


Orkar inte..

Gick kanonbra på träningen med Studentcompaniet och nu är jag fruktansvärt trött så jag orkar inte skriva mer. Hoppas jag är piggare imorgon istället :)

PUSS PÅ ER ♥


Härlig förmiddag

Imorse drog jag ut på min vanliga morgonpromenad trots spöregnet.. Mina fötter blev plaskblöta så fort jag kom ut men jag gick på ändå :) Var riktigt skönt att komma hem och ta sig en varm dusch efteråt :) Pratade lite med Emelie på FB och vi bestämde för att ses och dricka kaffe och tjöta :) Så jag kilade bort till henne och drack 11-kaffe och snackade lite skit ;P Klockan bara rann iväg och det började kurra lite smått i magen. Emelie sätte igång med maten och dukade upp till mig :D Så go, haha.. Och gott var det också!


Puss på Skrållan


Regn, regn, regn


Katten Måns utanför Emelie :D


Emelie skämde bort mig lite ;D

Strax innan 15 knallde jag hem och sa hej då till Henrik och nu sitter jag och kikar på ett gammalt Top model avsnitt på tv:n ;P Ska alldeles strax börja förbereda kvällens danslektion med Studentcompaniet :)

PUSSAR ♥


Bra utsikt

Bundit fast Skrållans "klätterställning" i fönstret så nu kan hon kika ut över stan utan problem ;P



MIN SKRUTT ♥


Njuter

Vitlöksbröd doppade i aioli, tända ljus och massor med mys!








L♥VE U


Mysdag

När Henrik kom hem från körskolan fixade jag mat och det blev tacogratäng och sallad :) Smakade mycket bra! Sedan tog vi oss en tur på stan och Henrik handlade skjortor och skor :) Haft en mysig dag!







Nu står det vitlöksbröd i ugnen och väntar på oss och jag har även tänt ljus i hela lägenheten.. Blir en lugn och skön kväll med min babe :)

CIAO ♥


Marknadsfynd


16 par för 100:- (delade med mamma)


Tights 98:-


Plånbok 70:-


Hej mina vänner

Nu tänkte jag uppdatera lite om hur min helg har varit :) I fredags åkte jag till Bengtsfors och när jag kom hem till Robin där även Henrik var så hade dom vart och köpt massa öl.. "Varsågod, det är bara att ta för sig!" Jotack, jag som knappt kan lukta på öl utan att få kväljningar. Men som tur var fixade det sig ändå och jag fick rosévin :) Gick ner till grannen Robin A där det var sisådär 10 killar + jag :P Lite senare åkte vi till en kille som heter Johan för att fortsätta festa. Kom dit 4 tjejer till och då kände jag mig inte lika ensam längre ;P Hade det iallafall jättetrevligt och vi var hemma runt 01.30 redan :)









lördagen åkte jag tillbaka till Åmål 08.10 redan. Var ju Åmålsmarknaden så jag och mamma möttes och tog oss en tur på torget och handlade lite :) Jag köpte strumpor, svarta tights, marknadsgodis och en röd plånbok :) Jätttemysig dag i det fina vädret! När vi kände oss nöjda gick vi hem till mamma och pappa där vi käkade lunch :)




På kvällen mötte jag upp Charlin och vi fick skjuts hem till söta Sara där vi förfestade. Massa goa tjejer och vi hade det himla trevligt :D Gick till HC strax innan 00.00 och där var det mycket folk för en gångs skull :) Träffa Emelie och vi dansade enda tills det stängde :) Efteråt gick vi till Ceylan och jag köpte pizza, gick hem till mig och åt i mörkret (låter tragiskt) och sedan gick jag och la mig ;P Jätteroligt kväll !! Jag tog tyvärr inga kort men kan bjuda på ett iallafall. Blev taggad på FB men såg hemsk ut så jag ljusade upp det en hel del :D



Igår blev det MTV/street träning och på kvällen kom älsklingen hem till mig. Kollade på tv och myste bara :) Imorse tog jag mig en promenad på en timme och Henrik gick till körskolan. Han är fortfarande där så nu ska jag passa på och diska och sedan sätta igång med maten :)

PUSS & KRAM ♥


Fredag

Orkade inte skriva igår.. Jag slutade 17.00 istället för 15.00 och sen gick jag hem och åt lite och bytte om till träningskläder. Jag, Emelie och Lina cykla bort till Friskis&Svettis och tränade en timme :) Sen när jag kom hem var jag så trött så jag somnade nästan direkt efter jag duschat..

Idag var jag uppe efter 07.00 nångång. Iväg på ett möte 08.30 och efter det gav jag mig ut på en morgonpromenad. Nu är jag hemma och ska börja göra iordning mig strax. Jobbar 12-18 idag, meningen jag skulle vara ledig men fick hoppa in ändå ;D

PUSS PUSS ♥


God morgon torsdag





Varit ute på en timmes morgonpromenad och ätit en stor skål med havregrynsgröt. Nu ska jag fixa iordning mig lite snabbt för idag blir det jobb på Intersport 11-15 och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda :)

HA EN BRA DAG ♥


Need some sleep!

Gosh, kill me! Jag är jättetrött så ska krypa ner under täcket nu på direkten! Gick kanon på Friskis och det var ett härligt träningspass :) Har hälsat träningsvärken välkommen och den verkar inte vilja försvinna, men då vet man att man lever ;P

GOD NATT HÖRRNI ♥


Hej på er!

Väldigt lugn dag på jobbet idag :) Nu är jag hemma en snabbis bara och ska byta om till träningskläder och dra på Friskis&Svettis med Emelie :) Skriver mer sen!



FULL FART ♥


God morgon

Vaknade av att Skrållan kom och väckte mig vid 06.00 imorse och hon gav sig verkligen inte tills jag gick upp! Gav henne mat och kröp ner under täcket igen och kollade på Vakna med the vocie :) Strax efter 07.00 gick jag upp och tog på mig träningskläder och gav mig ut på en långpromenad! Visst är min mössa söt? Köpt på barnavdelningen ;P





Har precis ätit havregrynsgröt med hallon på.. Bra start på dagen tycker jag och håller mig mätt fram till lunch :) Nu har jag precis tagit mig en snabbdusch och ska göra mig iordning! Blir jobb på Intersport idag 10.05-18.00 och ikväll blir det Friskis&Svettis med Emelie igen ;)

HA EN FIN DAG ♥


Tisdagen - check

Sådär ja, då var denna jobbdagen över :P Klockan bara rann iväg när jag jobbade på Intersport och helt plötsligt var det stängning.. Hem och byta om till träningskläder och äta lite kvällsmat, iväg till danslokalen och ha 1 och en halvtimmes träning med mina tjejer i Studentcompaniet :) Gick bra och det var mycket roligt (som vanligt)

Nu är jag hemma och har precis duschat och ätit en halv paprika. Såg att den liknade ett hjärta till slut så tänkte ta ett sött kort på Skrållan och mig. Men hon var med fokuserad på paprikan än att titta i kameran så jag misslyckades, haha..





Nu blir det Paradise Hotel och sedan är det god natt för min del :) Jobba imorgon också så det är bäst att få lite skönhetssömn. Måste ju vara pigg så jag kommer ut på min långpromenad innan jobbet också ;P

PUSS SÖTNOSAR ♥


12 oktober

Myspys med Henrik igårkväll, kollade på tv och kramades bara :) Han tog bussen till Bengtsfors jättetidigt imorse, minns bara att han pussade mig hej då och sedan somnade jag om igen :P 07.00 klev jag upp och tog på mig träningskläder och joggingsskorna och drog ut på en timmes promenad. Mycket skönt :) Är riktigt kallt ute men det känns inte efter ungefär 20 minuter då man gått upp värmen :)






Nu har jag precis ätit havregrynsgröt med hallon och ska börja göra mig iordning lite smått :) Börjar jobba om en timme och det ska bli skojsigt ;) Fullt upp hela dagen så nu kör vi ;P

HA EN BRA TISDAG ♥


Friskis & Svettis

Jag kröp ner brevid älsklingen i eftermiddags och kikade på Förkväll men somnade ganska snabbt :) Låg och kramades med Henrik i dryt en timme och sedan steg jag upp och bytte om! Då var det dags för dagens träningspass ;P Jag mötte upp Emelie och vi tog oss en cykeltur till Karlbergsskolan och körde ett Friskis&Svettis-pass! Det var svettigt, roligt och kändes mycket skönt efteråt ;P Nu kan jag lägga mig med gott samvete ;D



Kollar på Svenska New York-fruar nu och alldeles strax är det dags för Lite sällskap ;D Blir duschen först och sedan krypa ner brevid nakenfisen och kramas :) Imorgon blir det jobb på Intersport 10.05-18.00 och sedan jobb igen fast med mina tjejer i Studentcompaniet 20-21.30! Kommer bli en toppendag !!

SOV SÅ GOTT ♥


Matlagning

Dagen har rullat på bra, har fått mina små ärenden gjort på stan och efter jag handlat mat så ställde jag mig framför spisen och började med maten :) Blandade ihop en gryta med sweet and sour-sås och hade diverse grönsaker i och hade ris till det. Smakade mycket bra måste jag erkänna ;P Och mjölk till, det är något jag saknat att dricka faktiskt. Och jaa, det är röd mjölk som gäller ;) 





Nu är jag så mätt (och trött) så jag ska krypa ner under täcket brevid älsklingen och kika på tv.. Kanske sova lite middag t.om? Känner mig faktiskt lite trött, var ju uppe 06.30 idag redan så.. Och ikväll, vad händer då? Emelie, är det Friskis? Ska du dit? Hör av dig om du ser detta ;P

PUSS PUSS ♥


Bra start på morgonen

Vilket härligt (men kallt) väder vi har idag :D Henrik kom och ringde på dörren vid 06.30 imorse redan, så det var bara att stiga upp. Men jag blev allt pigg ;P Orkade inte äta frukost så tidigt dock.. Vi låg och kollade på Vakna med the voice och när klockan var runt 08.00 gick vi ut i kylan! Henrik gick till körskolan och jag traska vidare på en långpromenad i över en timme. Himla härligt :) När jag kom hem åt jag en stor skål med havregrynsgröt med hallon på, så nu är jag proppmätt!






Henrik är redan tillbaka och nu sitter vi bara och slökollar på tv.. Jag har lite att pyssla med idag men det är senare i eftermiddag så nu blir det lugnt tills dess :)

HA EN FIN DAG ♥


Nybakat är bäst

När jag kom in hos mina föräldrar tidigare idag lukta det nybakat bröd lång väg. Åhh, som jag saknat pappas bröd! Finns inget bättre :D Och det bästa av allt - jag fick med mig bröd hem.. Längtar redan tills frukosten imorgon ;) Tror t.om att min fina pojkvän kommer till mig imorgonbitti också så då blir det en date vid frukostbordet med den bästa ;P hihi..





Nu ska jag strax ringa Henrik och säga natti natti och sedan ska jag krypa ner under täcket och sussa :) Är ledig imorgon men har lite annat att stå i så det är lika bra att hoppa i säng :)

GOD NATT & DRÖM SÖTT ♥


Disco baby

Jag skippade Ensam mamma söker och knallade bort till danslokalen istället och kollade på vuxengruppen som dansade disco :D Är många från Döörty Dancing-gänget som var med, var ju lite därför det startades en grupp. De ville helt enkelt inte sluta dansa så det var bara att sätta igång med en gång ;) Och dom verkade ha jättekul :D Och duktiga var dom minsann! Jag hade sällskap av Alice och Jasmine och vi hade roligt vi också :D haha..







Visst är dom grymma? :D Första gången för en del

WE ALL LOVE DISCO, LALALAA


Sunny sunday

Haft en bra helg? Det har verkligen jag haft :) Igår jobbade jag ju och det var full rulle så tiden gick jättefort :) När jag hade slutat så cyklade jag hem till mamma och pappa och åt lunch, sedan åkte jag hem och myste med Skrållan och packade och vid 19.00 tog jag bussen till Bengtsfors :) Träffade Henrik, Kim, Robin och Anders :) Drack några glas vin med tog det lugnt :) Var hemma hos bröderna Rådén och vi somnade ganska tidigt faktiskt.. Vaknade tidigt idag också, pigga och glada :) 09.20 åkte jag tillbaka till Åmål eftersom det var dags för träning idag :) Och det var jätteroligt och svettigt ;) Är äntligen igång med träningen igen efter 2 veckor (har ju varit sjuk), så nu blir det träning på allvar igen :)

Har inte tagit några kort i helgen men tog massor på dom fina höstlöven idag :) Det är fint ute nu, speciellt när solen skiner! Och idag har jag på mig min nya och fina vita vinterjacka :) I love it !!










Fina höstkort va? :) Nu ska jag duscha och sedan äta kvällsmat.. Funderar på att gå och kolla på dansgruppen som är klockan 20.00 ikväll. Är ju premiär för den nya vuxengruppen som ska dansa disco ;D Lite nyfiken är jag allt måste jag säga :) Men jag får se sen, missar ju Ensam mamma söker isåfall :P

PUSS & KRAM ♥


Hej på er!

Uppdaterar mer senare för nu ska jag äta lunch hemma hos mami och papi :)

PUSSAR ♥


Lördag

Uppe redan kl 08.00 idag ;P Precis ätit en skål med havregrynsgröt med hallon på, smakade mycket bra ;) Men jag hade en liten tjej som satt brevid och ville ha hon också.. Snikarn :P




Nu ska jag fixa iordning mig lite snabbt för idag bli det jobb 10-14.00 ;D Ska bli jätteskoj! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda :) Kommer bli en bra lördag iallafall - det känner jag på mig ;)

HA EN FIN DAG ♥


Mysig kväll

Har haft en jättemysig fredagskväll hemma hos mina föräldrar :) Åt mycket goda varma smörgåsar och sallad samtidigt som vi kollade på IDOL ;) Var många bra ikväll men jag hade mina favoriter ;) Gosade även med söta Caroline om fyllde 18 år i år.. Fortfarande sprätt i den lilla skrutten men det märks att hon är gammal.. Sötnos






Nu är jag hemma och kollar på IDOL igen, spännande att se vem som åker ut! Kan bli vem som helst.. Blir sängen tidigt ikväll även fast det är fredag! För imorgon ska jag jobba 10-14.00 ;D

PUSS PÅ ER ♥


"Det är dags för fre..."

Gosat klart med Skrållan så nu ska jag alldeles strax cykla hem till mamma och pappa igen för en helkväll med IDOL, godsaker och bara ta det lugnt ;) Fredagsmys när det är som bäst :)



HA EN BRA FREDAGSKVÄLL ♥


En snabbis..

Varit en lugn och fin dag än så länge och den kommer bara bli bättre :) För nu ska jag cykla hem till mig och mysa med Skrållan lite och kika på Förkväll och sedan ska jag hem till mamma och pappa igen för en myskväll med dom :) Kolla på IDOL, äta varma smörgåsar och ha fredagsmys helt enkelt :) Can´t wait!



CIAO ♥


Min lediga dag

Idag är jag ledig ;D Och vad gör man inte på sin lediga dag än att gå upp kl 06.45 för att tvätta? I do ;P Det gick faktiskt riktigt bra att gå upp så tidigt för jag var knappt trött, trots att Henrik låg kvar och snosade i sängen :) Men runt 07.30 steg han också upp och då bunkra jag upp med massa frukost som vi gottade oss i :) Då hade jag redan slängt i 4 maskiner tvätt som var i fullgång. När Henrik kilade bort till körskolan gick jag ner och hängde den nyrena tvätten på tork :)




Nu är jag äntligen färdig med tvätten, har precis diskat så nu ska jag fixa iordning mig och sedan blir det lunch hos mamma och pappa :) Mysigt! Henrik kom precis tillbaka men ska åka med 1-bussen till Bengtsfors så då går jag samtdigit som han :) Så nu drar jag igång min lediga dag ;)

PUSS & KRAM ♥


7 oktober

Henrik åkte till Bengtsfors igårkväll så jag och Skrållan myste på tu man hand istället :) Kollade på Kungarna av Tylösand och sedan kröp jag ner i sängen för att sussa. Henrik sa nämligen att jag skulle lägga mig i tid så jag var pigg på morgonen.. Sagt och gjort, jag somnade och imorse runt 07.30 vaknade jag av att Henrik kom och väckte mig :D Och han hade varit på bageriet i Bengtsfors tidigare och köpt bröd.. Så gulligt :)



Idag är det våran dag - 070707 blev vi tillsammans och idag har vi varit ihop 3 år och 3 månader :) Älskar dig baby!

Nu blir det jobb för min del 10.30-18.00!

HA EN BRA DAG ♥


God kväll

Väldigt lugntjobbet idag men det har varit en bra dag ändå :) Nu är jag hemma med Henrik och ikväll blir det bara massa mys och lugnt :) Så jag tackar för mig så skriver jag mer imorgon istället :)



PUSS & KRAM ♥


Heej på er

Jobbdagen igår gick kanon :) Tur jag har en sån galen vän som Emma som underhåller :D haha.. När jag hade slutat så gick jag hem och gjorde danssteg till kvällens lektion med Studentcompaniet! Jag fick ta det väldigt lugnt eftersom jag hostar så fort jag går upp för en trappa i stort sett. Men det gick allt bra ändå ;)



När jag kom hem strax efter 21.30 steg jag in och då låg min fina pojkvän i sängen och kollade på tv :) Lycka! Vi bara myste hela kvällen, duschade, käkade kvällsmat och myste lite till ;P hihi.. Nu ligger han fortfarande  och sover medans jag är uppe och gör mig redo inför ännu en dag full av jobb på Intersport :)

PUSSAR ♥


Tisdag

Fullspäckad dag- först jobb på Intersport 10.30-18.00 och ikväll ska jag jobba igen fast då blir det danslektion med tjejerna i Studentcompaniet 20-21.30 :) Kommer bli en rolig dag detta ;D



GOD MORGON ♥


Ingen bullfest

Kärleksmumsens dag - jaa, jag fick döpa om dagen och köpa chokladrutor istället.. Bullarna var slut på både ICA och Konsum så jag gav upp och köpte andra godsaker istället. Och det var minst lika välkommet det vill jag lova ;P Dom blev så glada så :) Men nu hoppas jag att jag blir frisk inom kort för det är dags att börja träna igen känner jag.. Detta går inte längre!



Dom hade redan druckit kaffe när jag kom dit så det blev det inte heller för min del ikväll.. Kanelbullens dag slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig men den blev jättemysig iallafall ;) Jag och mamma kollade på första programmet av Top Model och sedan cyklade jag hem.. Duschade, kollade på Svenska New York-fruar och sedan inväntade jag självklart det älskade programmet Lite sällskap! Man kan inget annat än att älska det ;)

Nu ska jag borsta tänderna och kura ner mig under täcket - jobb imorgon :D

GOD NATT & SOV GOTT ♥


4 oktober - bullfest

Gick kanonbra Intersport idag :) Känns verkligen bättre och bättre för varje dag som går! Jag trivs så himla bra, är jätteglad för det :) Och ännu gladare är jag för att jag ska jobba där 5 dagar denna veckan ;)



Idag är det Kanelbullens dag om någon har missat det ;P Jag kommer ihåg att för 3 år sedan bakade jag och Henrik alldeles för många bullar hemma hos mamma och pappa :P Hjälp, va vi bakade! Haha :D Så det har vi inte gjort mer sen dess ^^ Och det har jag inte gjort idag heller så nu ska jag gå till ICA och se om dom har några kvar.. Tar cykeln upp till mina kära föräldrar och bjuder dom på köpta kanelbullar - hoppas det finns kaffe också ;P

PUSSAR ♥


God morgon

Idag var jag trött när klockan ringde.. Ville bara vända mig om och dra täcket över huvudet. Men det var bara att stiga upp och börja dagen med en skål med fil och müsli :) Jag mår varken bättre eller sämre - hostar, snorar och är hes.. Har inte så jätteont i halsen längre som tur är men denna förbannade hostan kunde ju skippas.. Men men, jag kämpar på :) För idag blir det jobb Intersport 10.30-18.00 och det ska bli jättekul :) Blir mycket jobb där denna veckan faktiskt ;P Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag - Jihoo :D



Nu ska jag borsta tänderna och klä på mig, sedan sticker jag iväg :)

HA EN FIN MÅNDAG ♥


Host host

Nu har Skrållan däckat på min mage i över 1 timme, märks att hon har saknat mamsen :) Så nu ska jag släcka lampan så tackar vi för oss! Får se om det blir någon skönhetssömn nu när jag ska sova själv och allt, har ju en tendens att drömma mardrömmar då + att jag har en jobbig rethosta som inte vill ge sig.. Nåja, ger det ett försök iallafall :)





DRÖM SÖTT ♥


Nyduschad





Nu är jag nyduschad och luktar gott ;P När jag såg kortet jag precis tog insåg jag att jag måste lämna in min mobil på lagning innan det är försent! Kan ju inte ha den gamla och fula i evigheter!

HA EN FORTSATT MYSIG SÖNDAG ♥


Hej mina vänner

Igår när Henrik och Robin hade vaknat till liv kom Henriks mamma och hämta oss och vi åkte med ut till Henrik.. Väl där så klipptes han av hans fina syster Jenny.. Sen var han med och jobbade en stund med sin pappa och då kröp jag ner under täcket i hans underbara säng och sov ett bra tag.. Var mycket skönt och det behövdes för jag mådde inge bra alls.. Har så ont i bihålorna :( Nåja, när jag hade sussat klar och Henrik jobbat färdigt så blev det lite kvällsmat och lek med busungarna Lova och Hilma :) Runt 20.00 åkte vi tillbaka hem till Kim och Robin :)



Kvällen igår blev jättelugn.. Jag mådde piss rent ut sagt! Måste haft hög feber för jag hade värk i hela kroppen och orkade varken titta eller blunda.. Men jag kröp ner i Robins säng och somnade trots att dom spelade hög musik och tjötade.. Så trött var jag :P På natten nångång kom Henrik och väckte mig och vi gick och la oss i bäddsoffan och somnade om :) 08.30 ringde klockan imorse och det var bara för mig att stiga upp det. Pussade älsklingen hej då och sen kilade jag bort till Konsum för att fylla på busskortet och köpte en LOKA! 09.20 rullade jag med bussen hem mot Åmål igen :)




När jag kom fram till Åmål gick jag av hos mamma och pappa där det blev kaffe och smörgås till frukost :) Kikade på tv hela förmiddan med älskade syster och sen käkade vi tacos till lunch :) Vid 14.30 åkte jag och Skrållan hem till oss, jag tog på mig lite mer kläder och traska bort till danslokalen för att kolla på dagens MTV/street träning. Var ju självklart inte med själv för att jag verkligen inte är frisk än :( Tråkigt men sant.. Verkar aldrig bli bättre, baah !!





Nu ligger jag nerbäddad hemma i min säng med mitt gosiga täcke och kollar på Svenska New York-fruar vilket är ganska så underhållande ^^

PUSS PÅ ER ♥


Helgen so far..

Håhå jaja, vad har hänt sen i torsdags tro? Inget speciellt faktiskt :) Jobbade hela torsdagen på Intersport och när jag kom hem lagade jag och Henrik kebab i pitabröd och myste framför tv:n bara :) Jag somnade runt 22.00 redan framför någon film och pratade i sömnen hej vildt.. Hade sätt mig upp i ren panik och sagt: Jag måste ha BH på mig, vart är min BH? ... Och sen hade jag sagt att det stog en gubbe i hallen med förlängningssladd.. Hmm, fråga mig inte ens.. Vet inte vad jag yrar om längre, händer varje natt nu för tiden.. Skumt :P

Igår tog vi oss en härlig sovmorgon och runt 16.00 kom Robin till Åmål. Han och Henrik åkte och handlade medans jag packa iordning och sen kom dom upp till mig när dom var klara.. Strax efter det åkte vi mot Bengtsfors :) Gjorde  inget speciellt igår.. Kim och Robin åkte till Uddevalla och festade medans jag och älsklingen stannade kvar hemma hos dom och tog det lugnt :) Köpte hem mat och kollade på IDOL, första SAW-filmen och P.S i love you.. Men jag somnade rätt snabbt när jag kollade på sista filmen så jag kröp ner i bäddsoffan och sov istället :) Vid 05.30 kom Kim och Robin tillbaka och då var det dags för mig att prata i sömnen igen.. Hade vändt mig om och skrattat och sa till Henrik att hans fot såg rolig ut.. Asså, jag får ju ge mig nu! hahah..







Idag vet jag inte vad vi ska hitta på.. Bara jag och Kim som är vakna än så länge så vi får väl se vad som händer när dom andra slår upp ögonen också ;P Jag är fortfarande genomförkyld och nu har hostan börjat smygit sig på mig också.. Förstår inte vart allt snor kommer ifrån? Blir ju aldrig frisk :(

HA EN FIN LÖRDAG ♥


RSS 2.0