Mmmmmm


YES PLEASE !!

Ice cream




Kompisdag

Började dagen i Säffle mindre bra när jag stod i kön på Coop.. Alldeles för lång för min smak för bara ett äpple.. Stod där säkert i minst 10 minuter men ändå rörde sig inte kön nånting. Men "Plötsligt händer det", killen öppna en ny kassa och jag rusar dit och blir först ;)



Sen rulla dagen vidare på Team sportia :) På lunchen träffa jag Challe, Sarah och Oscar och tog en fika på Mc´donalds ute i värmen. Mc´flurryn smaka inte skit asså ;P Frågade om dom kunde komma upp varje dag och fika med mig och prata skit på min lunch, va ju så mysigt ;P Nåja.. Strax efter 16.00 mötte jag upp mamma för en liten tur inne på Kappalh :) Jag såg en jättefin långklänning jag blev sugen att köpa, men nånting gjorde så jag skippade det.. Får nog in och prova den igen för den ser ju så fin ut på bild iallafall :)





Ska jag eller ej??

När vi kom tillbaka till Åmål igen så mötte jag upp Manuela och följde med henne till Intersport. Hon fixade nämligen sulor till hennes skor och köpte även nya joggingskor :) Skorna invigde hon på våran promenad/löprunda i Örnässkogen (som vi lyckades röra bort oss i). Men det blev iallafall en bra bit på en timme :) HÄRLIGT!




När jag kom hem till mina föräldrar stod det kaffe och jordgubbar framdukat på TVrumsbordet och det var bara att hugga in ;D Såå gott! Hade saknat färska gubbar märkte jag ;P



KANONBRA TISDAG ♥


Bra start!

Mötte upp min kära vän Emelie Stålhandske 7.30 för en powerwalk :) Vi gick i rask takt i en timme och det var himla härligt! Samma visa imorgon :) Just nu sitter jag och dricker min jordgubb/banan-smoothie :) Ska göra iordning mig nu och sedan ta bussen till Säffle och Team Sportia :) Ikväll blir det en joggingtur i skogen igen med Manne :) Så gött att komma igång igen!


GOD MORGON ♥

Sexigt

Något jag verkligen gillar och som jag nångång hoppas få göra är att ta sånna här kort. Är så jävla snyggt !!








HOT !!


Joggingrunda

Som sagt så gick det toppen på Team Sportia idag :) hade dock lite ont i huvudet men det gick snabbt över efter en lunch i det gröna och en promenad på det :)




Nu har jag nästan jämt nyss kommit in igen efter en jogging/powerwalk-runda med Manuela :) Det gick faktiskt riktigt bra så nästa gång (onsdag) tror jag vi joggar på liite längre ;P Va så himla skönt att jogga i skogen också.. Mycket bättre underlag än asfalt!



Nu blir det kaffe hos mina älskade föräldrar :)

TRÄNA ♥


Dagens träning

Bra dag på Team Sportia :) Nu ska jag byta om och möta upp Manuela för en springtur i skogen :)



SEE YA

Mondaymorning

Sovit gott hörrni? :) Det har jag! Drömt lite knepigt så det var skönt att vakna :P Gav mig ut på en powerwalk och nu sitter jag och dricker min hemmagjorda smoothie och kollar på Vakna med the vocie :) Ska alldeles strax börja fixa iordning mig lite inför denna dagen. Ska som vanligt upp till Team Sportia och det ska bli lika roligt som vanligt :)


Ha en bra måndag mina kära vänner :)

PUSSAR ♥

Time to sleep

Klockan är mycket, ska upp om 6 timmar, är nyduschad och ska smörja in mig i min nya cocoslotion!


SLÄNGPUSS ♥

Träningssöndag

Träningen gick toppenbra och nu är sommardansen slut för denna gången.. JÄTTETRÅKIGT :( Va ska man nu hitta på? Nåja, vi får träffas och dansa ändå för jag orkar inte vänta enda till sommarlägret :P

När vi hade slutat så cykla jag hem till mamma och pappa på lite kvällsmat och fika :) Jättegott! Nu är jag hemma igen och är slut i hela kroppen. Blir en lång dusch nu och sedan krypa ner i sängen tror jag :) Kommer nog somna på en gång idag med tanke på att jag gick och la mig när solen gick upp imorse :P


Så då vart denna helgen slut.. Längtar redan till nästa helg :) Och då är vi även långlediga :D

PUSS PUSS ♥

Mors Dag

Det finns inga ord, blommor eller presenter som kan förklara vad mamma betyder. Ställer alltid upp i alla lägen och hon är den finaste personen jag vet! Så därför får hon en liten present av mig idag på Mors dag även om det är låångt ifrån allt hon har gjort för mig :)



ÄLSKAR DIG MAMI ♥


Lyckad kväll

Igår blev det vin istället för hemmakväll ;P Lite vad jag hade på känn också faktiskt. Det är ju faktiskt bara lördag en gång i veckan, som kloka Stina sa ;P

Jag och Manuela åkte hem till Emelies mamma och där hade vi en himla trevlig kväll :) Mycket skratt och spännande diskussioner.. Det är nog många som skulle vilja vara en liten fluga på väggen när vi drar igång ;D Nåja, vi knalla iallafall ner till XO där vi dansade (everyday i´m shuffelin) för fullt och det var faktiskt ganska mycket folk för att vara XO tycker jag :) När det stängde så följde vi med på en efterfest som heter duga.. Fortsätte å dansa där och sen gick jag och Emelie vidare hem till henne.. Hon drog fram stekpannan och bjöd mig på kycklingburgare och pommes med mjölk till det! Ingen skit 05.30 på morgonen ;P Klockan 06.00 kände jag att det var dags att krypa ner i säng så jag knalla hemåt i soluppgången ;P


Emelie & Manuela - va händer?


Emmelie & Emelie på efterfest


Kvällsmat/frukost


Promenad hem 06.10 - god morgon ;P

Hade en heeellyckad kväll iallafall och det var riktigt roligt att få skaka rumpa med mina tjejer igen :) Love u!

CIAO ♥


Ge mig!

Sugen på röda, saftiga gubbar!
MUMS !!

Jobb ändå :)

10.15 fick jag ett samtal och förfrågan om jag kunde jobba 11-15 och självklart kunde jag det :) kletade på lite smink och blev upphämtad en halvtimme senare :) Gick kanonbra även fast det vart lite stressigt på morgonen :)

Nu är jag hemma och ska ta mig en dusch och tvätta mitt lortiga hår! Sen får vi se vad som händer ikväll :) Hemmakväll eller vin? Det är frågan ;P

PUSS ♥

God morgon!

Uppe med tuppen denna lördagsmorgon för att ge mig ut på en långpromenad med fina Emelie :) Hon fråga igårkväll/i natt om jag ville hänga med ut och självklart gör jag det :) Borde kanske ha lagt mig lite tidigare då men.. Nu är jag uppe och ska dra på mig träningskläder och möta upp henne kl 08.00 :)



GOD MORGON ♥

Fredagsmys

Hade en jättemysig fredagskväll :)

PUSS PÅ DIG ♥

New stuff

Haft en riktigt bra dag so far :) Har handlat på mig lite nya kläder, jättego lotion som luktar cocos, ljus, smycken, nya solbrillor och lite grejer :) Får passa på innan pengarna tar slut ;P Och det fick mig genast att tänka på att jag måste betala räkningarna idag..
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan får jag äntligen besök :)

PUSSAR ♥

!!!

DU ÄR VÄL MED?

Äntligen fredag!

Härlig morgonpromenad är avklarad! Nu ska jag fixa iordning mig lite snabbt och sticka till Team Sportia i några timmar :) Och ikväll blir det fredagsmys med en going :) - längtar!!

HA EN BRA DAG ♥

Torsdag - träning

Idag var det nästsista träningen med sommardansen! Började på en ny dans idag och i love them alla tre ;D Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Emelie är bara för BRA !!
Min snygga thisha ;P

Nu ska jag krypa ner i sängen innan klockan blir alldeles för mycket.. Upp och hoppa imorgon till Team Sportia ;P
PUSS PÅ DIG ♥

Glad tjej!

Världens bästa Claes va snäll och fixade min dator som vart sönder i över ett halvår så nu har jag äääntligen min älskade dator tillbaka :D Beställde även hem ett nytt mobilt bredband också eftersom mitt hade gått ur i januari.. Så nu blir det inget mer krångel :D Och ni vet väl vad det innebär med en fungerande dator? Myyycket mer uppdatering ;D Ser framemot att börja blogga på riktigt igen :) Så roligt att gå tillbaka och läsa sen!

TUMMEN UPP FÖR DET ♥

Tisdag - träning

Idag har dagen besått av några timmar på Team Sportia, hem och slängde i mig lite knäckebröd och sen iväg och träna 18-19.30 ;D Träningen gick toppen och nu är det bara 2 gånger kvar av sommardansen :( Buhuu !!



Hemma hos mamma och pappa just nu :) Ska alldeles strax cykla hemåt och hoppa in i duschen och sen lägga mig :) Blir visst en spontantripp till Stockholm imorgon ? ;D

PUSSAR ♥


Smoothie

Nu är jag trötthavregrynsgröt till frukost så nu ska jag börja med mina goda hemmagjorda smoothies igen :) Har läst gamla inlägg och när jag drack det till frukost hade jag snyggare kropp har jag sett :O haha.. Så nu börjar jag med det igen ;P Såå fruktansvärt gott är det!



Hallon, banan, naturell fil, apelisinjucie och linfrön :) 

MORGONSTUND HAR GULD I MUN ♥


Det var det..

Då vart det måndag igen då :) Haft en bra dag på Team Sportia :) Fick finbesök av älskade Sofia Sjöholm också :D Hon och hennes Anders kom och överraska mig utan förvarning! Var jättekul att träffas och få kramas lite :) miss u!

Nåja, i lördags blev det ju utgång :) Träffade ett härligt grabbgäng och som jag drack lite med och sedan drog vi till XO :) Härja runt där litegrann och sen avslutades kvällen på bästa sätt :)





Igår tog jag det lugnt hela dagen :) Sov ganska länge och sen begav jag mig ut på en cykeltur i regnet hem till mamma och pappa för att äta middag :) Vaknade till när jag cykla iaf vill jag lova, det var inga fel alls ;P På kvällen kl 18-19.30 var det dags för sommardansen och träääning! Lika kul igår, Emelie är bara bäst helt enkelt ;)



KANONBRA HELG ♥


Hej sötnosar

Idag är det löördag och helg :D Alldeles underbart! Började dagen med att vakna av ett gulligt sms vid 07.00 så då blev jag pigg på en gång :) Steg upp och knöt på mig mina "rumpskor" och gav mig ut på en långpromenad i morgonsolen :) När jag kom fixa jag iordning mig lite, käkade frukost och 10.00 var jag på Intersport för 4 timmars jobb ;D Gick kanon och det var riktigt kul att vara tillbaka efter några veckor :) Lööve it!





Nu ska jag hem och hoppa in i duschen :) Ikväll blir det vinmys med ett gäng :)

HA EN BRA KVÄLL ♥


Stor tjej

GRATTIS SKRÅLLAN på din 2års dag :) 20/5-09!



  ÄLSKAR MIN BUSUNGE ♥


Mammas dag

Idag när jag slutade på Team Sportia så kom fina Paola och hämtade mig :) Åkte och hämtade bror Thomas och min söta mormor, sedan hem till mamma och pappa :) Blev kalas med hela familjen (men finaste syster fattades ♥) och det blev paj till middag och jordgubbstårta till efterrätt :) Kramades, pussades, myste och busade med mina vackra brorsdöttrar Bella och Joline hela kvällen :)









GRATTIS MAMMA PÅ DIN DAG ♥ ÄLSKAR DIG!


Senaste..

Här kommer lite kort från de senaste dagarna :) Har inte kunnat lägga in bilderna från mobilen eftersom det krånglar (igen).. Men nu så, here we go :))


Jag & Skrållan myser :)


Teckning ja gjorde till min syster -06 :P



Bara för att jag har snyggaste syrran EVER



Fredagsmys i Karlstad


Lina blir stylad till plåtning


Utgång i lördags


Hemsk löpsedel i Säffle :/

IDAG:


Imorse på bussen påväg till Team Sportia :)



Shoppa loss - oversize tröja för 50:- på rean ;P haha

Världens bästa mamma fyller år idag så därför har vi kalasat för henne :) Bilder kommer i nästa inlägg !!

PUSS ♥


....



PUSS ♥


Ny vecka!

Vid 15-tiden igår kom min snälla bror Thomas och hämtade mig och jag åkte hem till Åmål med han. Skönt att slippa buss/tåg :) När jag kom hem slängde jag mig i sängen och powernapa en timme ungefär och sen laddade jag om batterierna för sista dansträning med vuxengruppen som jag undervisar :) Det gick kanon - TACK goingar för denna gången :) Känner på mig att det inte var den sista ;P ♥


En av mina danselever ;D

Idag har jag vart på Team Sportia och dagen gick jätte, jättefort :) Kan bero på att jag trivs så himla bra kanske ;P När jag kom hem gosade jag med min kissekatt Skrållan som hade saknat mig :) Råkade somna framför tv:n men när jag vaknade tog jag cykeln och kila bort till mamma och pappa i regnet :) Blev kaffe när jag kom fram och nu sitter jag bara här :) Ska nog snart cykla hemåt!

Ha en fortsatt bra kväll !!

CIAO BELLA ♥


Lördagens bravader

Började lördagen med att sticka till en fotostudio kl 11 där vi mötte upp fina Josefine :) Där fixade dom iordning sig och jag fick agera lite hårstylist ;P Iallafall locka deras hår :P Plåtningen tog några timmar så vi knalla hem vid 15.00 ungefär :) Då åt vi tacosrester och jag fixade iordning mig lite snabbt :) Fick skjuts hem till Jossan och där började vi dricka på deras altan i solen direkt :) Jättehärligt! Hittade på nån slags "plockepinn-drickar lek".. Den som tog en pinne och det rörde sig fick dricka 2 klunkar osv. haha.. Sen lekte vi även Jag har aldrig! Alltid lika kul ;P När klockan började bli dags för att åka in till stan beställde vi en taxi och åkte till Blue moon :) Stod på listan så det var bara att knalla in gratis istället för att stå i kö och huttra ;) Göttans




















Blue moon dansade vi på som bara den tills nästan stängning och sen blev det efterfest och ett väldigt spontant slut på den kvällen :P Mer säger jag inte.. haha :)

KARLSTAD ♥


Karlstad

Är för tillfället i Karlstad just nu hos min älskade syster :D Åkte hit igår redan vid 14.00! Igår käkade vi tacos och drack rosé, kollade på tv och avslutade kvällen med att kolla på konsert med Lady Gaga på 1an.. Vilken brud, så jävla grym ;D

Nu är det lördag och klockan är strax efter 08.00! Blir frukost nu snart och sedan fixa iordning oss lite :) Eller Lina liite mer, hon ska iväg och plåtas nämligen ;P Fick förfrågan att modella lite jag också men jag känner mig inte pigg på det idag, haha ;P Får bli en annan gång istället :)  

Ikväll blir det utgång så det står härliga till ;D Vi är nog överladdade inför kvällen, började redan igår! Hahah, så det ska bli riktigt kul =))


Jag som 50tals-brud & Lina som en bellydancer ;P

Ha en fin lördag för det ska vi ha ;D

HAPPY ♥


Fiskekväll

Igårkväll vid 17.30-tiden åkte jag med till Säffle och fiskade med samma gäng som i lördags :) Började lite "smått" med en 4kg´s gädda och jag utbrister "DET VA DEN STÖRSTA JAG NÅNSIN SETT SÅ NÄRA".. Ändrade mig rätt snabbt när Andreas lite senare drog upp en annan gädda på runt 10kg.. "Okej, DET va den största jag sett".. Haha, fyfan vilka odjur :P Hade iaf en riktigt härlig kväll på sjön i kvällssolen :)
















 

Vet inte vad som hände med min mobil nu :( Dom bästa korten på gäddan ville inte läggas in på datorn och nu går det inte ens att föra över över huvudtaget längre.. BAH! Teknikens under säger jag bara.. Får se om det går imorgon, då ska jag lägga ut fler bilder på det äckliga monstret ;P Så fler kommer, stay tuned ;P

PUSS ♥


Nyklippt

Idag gick jag upp 06.30 som jag alltid gör och knalla ut på min dagliga morgonpromenad. Kände att jag blev helt yr och konstig så när jag kom hem prova jag febern och det visade sig att jag hade det :/ Så jag fick stanna hemma idag och krypa ner i sängen igen.. Sov precis hela dagen! Sov, sov, sov så jag sov nog bort febern för på eftermiddagen kände jag mig bättre. Tur det, för kl. 17:45 hade jag klipptid hos söta Emma :) Och vi klippte en hel del faktiskt.. Men det känns toppenbra :) Kortare och mycket fräshare !!



Syns dåligt men vi tog iaf minst 1dm :)

Nu ska jag alldeles strax hem och krypa ner i sängen (igen). Undra om jag kommer somna? Har ju sovit en himla massa idag :/ Men men, vi får hoppas på det bästa ;P

CIAO ♥


Helgen

Igår kom Andreas och hämtade mig 09.30 och vi åkte ut med båten på Vänern direkt med hans kompisar :) Hade en helt underbart fin dag på sjön :) Dom fiskade och jag satt mest brevid och solade ;P Vi drack öl och vin och lyssnade på musik och hade det allmänt härligt :) När det var lunchdags åkte vi in till en ö och grillade korv på en brygga som va där :) Ahh det var en helt perfekt dag med andra ord :)














När vi kom tillbaka till land runt 14.30-tiden så åkte jag hem och duschade och fixade iordning mig lite snabbt och sen kom Sara och Claes och hämtade mig och vi åkte hem till Claes :) Vi förfestade med vin, öl, kortspel och lekte Jag har aldrig ;P Vi hade det riktigt trevligt hela kvällen och vi tog taxi in till stan.. Först en sväng in på May run men vände snabbt och knalla vidare till XO istället :) Jag kom hem relativt tidigt och somnade nöjd efter en helt underbar lördag :) 

SOMMAR & SOL ♥


Hej hopp

Hej och hå mina kära vänner! Nu va det längesen jag uppdaterade, men det har krånglat med mobilen när jag ska föra över kort så jag har inte brytt mig om att skriva då.. För jag vet själv att det är korten man kollar på mest istället för att läsa ;P Så därför lägger jag upp mina senaste bilder :) Enjoy !!


Träning med mina brudar


Nu är sommaren här, då får jag blåmärken överallt..




En regnig dag


Blommor jag fick av mamsen när jag behövde muntras upp :)


Skrållan däckade på mig




Lite egentid med brorsdottern Bella! Vi köpte glass och hoppade studsmatta :)


Myskväll hos mina föräldrar

Det var den senaste veckan det :) Skriver om helgen alldeles, alldeles strax :)

PUSS ♥


RSS 2.0