Skandal..

Va gör Lars kvar i Idol? Han vill ju inte ens vinna? Bara fjantar runt och gör bort sig.. förstår inte hur folk kan rösta på han? Tyckte det va bra av Laila att hon sa till honom, men tror inte han ändrar sig ändå? eller?
Hm, ska bli intressant å se nästa vecka! Kevin är min favorit, så jävla skön :P

Sen manuela åkte hem har ja inte gjort mer än å suttit här typ :P Tar de lugnt, laddar inför imorron ;)


Myskväll

Ikväll kommer Manuela hit och har schlager mys med mig.. vi ska laga tacos och kolla på Idol som alltså har schlagertema ikväll :)
Henrik kom nyss hem en sväng och hämta lite dricka, en kompis till han som fyller 18 idag som dom ska fira :)
Inte sett han sen i onsdags så det va mys att pussa och krama han lite :) Längtar tills imorron när han kommer hem,
vet inte vart han ska på kvällen men, ja ska ju bort så.. men vi ses säkert under dan iallafall :) Kände att ja saknat han
massor! 

Manuela slutar om 20 minuter, hon skulle höra av sig när hon va på G så ska ja gå och möta henne..
Kul och gå till Ica i lösögonfransar å lockar, NEJ! Men skitsam :P


Kort..

min snygga outfit :P

 

Foto :)

Pappa kom och hämta mig och Emelie och sen drog vi bort till Karlberg :) Ja tog kort först :P Eftersom ja glömde att ha med mig ett äpple som ja tänkte så tog ja en Ordlista istället å stog med :P Hoppas det blir bra annars vet ja inte va ja gör haha.. Dom verka jättenöjda med allihopa så det känns kul :) Skönt att vi tagit kort nu så det är gjort ;)

Imorron är det lördag och party! Nu har ja å manuela bestämt att vi klär ut oss iallafall, bara vi inte spiller nått.. då blir det inte bra, haha.. Får va så försiktiga som möjligt ;)

Ska göra nån mat nu, är så sjukt hungrig!


Sötungar

Kan man göra nått annat än å le när man kollar på dom två små? Så jävla söta :P


Hår och smink!

Ställde klockan på tjugo över åtta.. Kvart i nio orkade ja mig upp, sätte i locktången och började med håret! En timme senare ungefär va ja klar med håret.. Då käka ja lite frukost och sen börja ja sminka mig.. lösögonfransar m.m Börjar snart bli klar, ska sätta på mig lite av kläderna ja ska ha på mig nu.. Pappa kommer och hämtar mig och Emelie halv tolv ungefär, kör oss ut till Karlberg.. Klockan tolv fotar vi! Hoppas det går bra :)

Hörs senare!

HALLOWEEN !!!

Sitter å pratar med Manuela om lördag på msn :P Vi vet fortfarande inte va vi ska hitta på me vårat utseende, haha.. klä ut sig eller inte? Ja hittar nog på nått tråkigt tillbehör å har på mig så ja är jämt litte utklädd iaf :D Skitsam, kommer ju självklart ha kul ändå :D


Julstämning!

Eller? Nahh, inte riktigt än.. men har iallafall ÄNTLIGEN fått upp gardiner i köket.. Har bott här i 7 månader snart å inte fått upp garinder där än, det är skandal :P Så nu har ja röda fina gardiner där :) Har en röd duk också, jättefint :P Lite juligt kanske men, det är fint iallafall :) hehe..

Sätte nyss på tvn och då va det Sjukhuset på 3an.. å tror ni inte det är en som brytit armbågen då eller? Och ja satt å kolla å trodde inte man skulle få se nått, så kommer den upp helt inzoomad när man ser hur den har hoppat ur led.. fyfan, vilken rysning ja fick i hela kroppen :P Ja hatar ju armbågar som alla säkert redan vet :P Suck, ja fick titta bort :P

Är hemma i lägenheten nu dåå :) Ska kolla på Du är va du äter nu, alltid skoj :P

Kvällsmat

Nog om det, nu har ja skrivit av mig lite iallafall :P Ska fixa lite kvällsmat nu och sen åker jag nog ner till lägenheten igen. Blir ju ensam i natt också :( Men men, ja har alla grejer där så orkar inte masa med att sova här.. Är ju så fruktansvärt kallt uppe på rummet också så ja sover nog bäst hemma hos oss :)

Nu blir det pappas hemmagjorda bröd och frukt, gottit :)
Skriver ikväll när ja har kommit hem! Puss  ♥


Varför denna stress?

Det kan man fråga sig, varför ska buktierna i stan stressa med allting? På Ica idag sålde dom redan lussebullar, går redan att köpa julkalender, julpyntet börjar sakta men säkert komma fram, konditoriet säljer redan semlor (ska man äta i februari), glöggen kan man köpa också minsann.. Snart kommer väl alla hjärtans dag grejer och påskbrev också innan julen är över! Herregud, inge kul att se allting redan nu i oktober.. Har ju inte varit halloween än! Ahh suck, kan ju meddela att ja inte är den som köper allt i förväg iallafall.. Fröken Larsson har sina traditioner som inte kommer brytas ;) Hur gott skulle en lussekatt smaka nu? Ingen julstämning alls, ne fyfasen!

Smörgåstårta!

Fick tag i en ring och ett par örhängen när ja va i stan :) när vi kom hem så hade dom fått smörgåstårta av min bror Thomas så det blev det till mat idag :P Prata nyss med Henrik och han blir kvar en natt till så ja sover nog hos mamma och pappa i natt kanske, ja får se :) Ska ju upp ganska tidigt imorrn för att göra sig iordning, och ljuset är bättre å sminka sig i här än hos oss i lägenheten :P Blir korttagning klockan tolv på Karlberg!

Ne fan va ont i nacken ja får när ja sitter här, ja får hitta på nått annat.. ja vill sola :)
Ska nog ringa och beställa tid ;)


Stress stress stress ..

Jaa, nu blev det stressigt.. fick slänga på mig smink å blåsa håret fort som fan :P
Ska va vid mammas kontor halv ett, så ja får nog kila nuuu !!


Torsdag

Somna ganska sent igår, men va inte trött när ja vakna imorse =) Fanns bara tid hos frissan klockan ett på tisdag, men hon skulle ringa mig om hon fick nått återbud imorron =) efter tre då eftersom ja ska ta kort för våran show :) Så hoppas hoppas hon ringer, då hade hon gjort min dag :D Men får inte hoppas för mycket, det är nog väldigt tveksamt :P

Ska med mamma och handla lite sen när hon slutat halv ett.. Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning! See you!

Å gud..

Nu har ja suttit och gråtit till en musikvideo med henne också, Leona alltså..
Sök på youtube på Footprints in the sand.. fin låt, text och musikvideo.. herregud, nu har ja allt gråtit
mycket haha.. nu får ja ge mig! Blir sängen, gonatt !!

Ja ryser..

Sitter och kollar på massa klipp på Leona Lewis på youtube.. Inte tänkt på hur bra hon är på att sjunga egentligen.. Å ja visste heller inte att hon vart med i en tävling som hette X Factor 2006 som hon vann :P Där ser man :)
Får rysningar o blir nästan tårögd när ja lyssnar på henne..

Lyssna på mer låtar med henne, så sjukt bra!


haha, tajming?

Upptäckte nu att denna kvällen har ja skrivit
21.10
22.10
23.11

Å det såg ja precis nu en timme efter, alltså 00.13 :D
Coolt?


Sitter här ...

Längtar till helgen
       Sitter här och äter vindruvor 
             Ändrat min header lite, bättre nu                                            
                               

                                                Vill att det ska bli varmare
                                                        Men vill ändå ha jul och mys
                                                                    Vill ha varm o´boy, men har ingen mjölk

Generation fett?

Hmm, är det inte på onsdagar det är Generation fett, eller har ja fel? Kanske är slut till och med, tråkigt.. ja hade velat sett det :P Är hungrig också, men gillar inte att äta så sent egentligen.. får käka frukt, det är inte så farligt :)
Tänkte försöka mig på min design också, måste fixas men har ingen ork egentligen.. men jo, nu sätter ja igång.. Får se hur resultatet blir, får hoppas på det bästa ;)

Gokväll

Har precis kommit hem från träningen.. blev ungefär en och en halvtimme idag :) Alla va inte där, men fortsätte lite på dansen ändå.. Blev lite mas med kläder å skit också, tråkigt.. hoppas det löser sig för er !!

När ja gick hem ringde ja mitt gos för ja tyckte de va läskigt att gå själv i mörkret.. skumma personer på stan så ja ringde han :) Saknar han faktiskt, även om de bara va några timmar sen han åkte.. men vi ses säkert imorrn :)

Är det nått bra på tvn idag tro? Ingen lust å sitta framför datorn tills ja blir trött, det är ingen höjdare :P
Juste ja, ska höra med Emma imorron om hon har nån tid till att lägga in ljusare slingor på mig, hoppas hon har det! Och det bästa vore ju om det finns en tid innan helgen.. vore kanon, så ja håller tummarna :)

Skit också..

Håller på å grejar om bloggen nu igen men ja får ingen ordning på menyn nu igen så ja får göra det ikväll efter träningen när ja har mer ork :P Vi ska snart dra oss till lokalen nämligen :)

:)

Nu har vi nyss kollat klart på Spanien filmen och det blev mycket skratt haha, så jävla kul å se =) vet inte va vi grejar om riktigt, herregud :P

Snart träning också, om en timme ungefär :) Blev lite seg i kroppen nu när vi suttit framför tvn men blir nog pigg när vi väl kommer dit :) försöker få tag på Tony också, vill ha en skiva med kort på.. men han svarar inte, så kanske får ta  det imorrn istället.. det märks hehe.. när ja kommer hem blir det duschen å sen inget speciellt :)

PRESENTER !

Regnandet gick över och solen kom fram så ja strosa runt på stan en stund och blev nöjd med mitt köp av present/presenter (?) till min kära syster Lina.. Hoppas hon blir glad, det hade ja blivit iallafall :)

Henrik åkte nyss till Bengtsfors, hem o jobba å sädär.. Prata med Manuela och bjöd hem henne hit =) Hon ska leta upp filmen när vi va i Spanien förra året, så den ska vi kolla på innan vi ska iväg och träna =) Det kommer bli kul, längesen ja såg den nu :P


Manuela och jag på playan, Spaninen -07

Kontoret

Sitter på mammas kontor nu och passar Minja jämt en liten stund. Mamma skulle till banken tror ja hon sa =)
Lina ringde mig förut, kul att prata med henne... inte varje dag vi gör det längre, tråkigt :( Ska bli kul att träffa henne till helgen =) Och det ska bli kul att fixa inför hennes födelsedag.. Ja tycker nästan det är roligare att fixa och dona inför nån annans födelsedag än min egen.. Roligt att ge bort saker :D

Oj, nu ringer det här.. men ja vågar inte svara. haha läskigt :P

Ikväll blir det träning, klockan sju för att vara exakt :) Ska blir skoj, gött att röra på sig! Hoppas alla kan komma också så man får se hur det ser ut när alla är med :)
Beställde en korsett förut också förresten (som ja ska ha på showen), bara klicka vidare och vipps va den beställd. Inte riktigt meningen men skitsam, tyckte den va ganska söt =) Hoppas den passar nu då bara, så det inte är små storlekar eller stora.. Det som är det värsta när man beställer, man har ju ingen koll alls om det passar eller inte.. men men, det blir nog bra :)


Den beställde jag :)

Började regna som fan nu, så ja får vänta med att gå hem, ja glömde mitt paraply =/ Får se hur det blir med presentkikandet nu då, inte sugen på att gå runt å kolla när det är skitväder.. men men :)

klar :)

Nu drar ja till mor.. ut å kika presenter på stan, ja har mina ideér ;)


Gomorron :)

Ja kunde inte sova längre så ja gick upp, Henrik ligger fortfarande å snosar :)

Igår när ja åkte ner till stan mötte ja upp Henrik, så gick vi  till Konsum å handlade lite.. han sitt godis och ja min frukt ;P Blev faktiskt inte ens sugen när han satt breve å åt, så de gick fint :D Vi köpte två filmer som vi kolla på, sen blev klockan halv två och då gick vi å la oss å myste istället :)

Mamma fråga om ja kunde passa Minja en liten stund vid halv ett ungefär, ja har inte pratat med henne nått idag så ska ja fortfarande göra det tro? Ja får nog ringa och höra :) När ja har gjort det ska ja gå å kika runt lite på stan, har nämligen tänkt lite på min systers födelsedag =) Hon ska få en riktig födelsedag på söndag av mig, även om hon inte fyller år det datumet.. Då blir hon nog glad =)

Nu ska ja börja göra mig iordning lite och se om ja kan få liv i Henrik :)
Hörs säkert sen, puss

Halloween (?)

På lördag är det dags för Halloween som alla går och väntar på, stora som små :) när ja va liten så gick ja inte runt och tiggde godis av stackars gamlingar.. Eller ja kanske inte våga? Kommer ihåg att ja, min syster och Elin jarnryd va ute nått år när ja va mindre.. Vet inte hur det gick för oss men? haha.. Ja klädde mer ut mig på påsk tror ja =)
Men detta året verkar det va annourlunda? Det enda ja läser om på bloggar och hör folk prata om är va dom ska klä ut sig på halloween? Varför är det så förstorat i år kan man undra? Bra fråga, för ja har ingen aning :P

Ska ju till Hc på lördag, och som Emelie sa så är det nog 95% ungefär som kommer dit utklädda, så ja skulle tycka det va sjukt tråkigt om ja va en av dom 5% som inte va det.. Så får väl försöka hitta på nått kanske =) Har min svarta klänning som ja vill ha, får fixa till nått med den då kanske.. får se hur det blir =) Ska bli kul iallafall, hoppas det inte regnar.. Då blir ja ledsen! Ska försöka fixa ihop ett gäng och förfesta.. Pratat lite med tjejerna men vet inte hur det blir riktigt än? Prat på att vi ska va hos Sofia Sjöholm innan i bengtsfors.. hade vart jättekul verkligen =) Men då måste skjuts fixas, för vi vet ju hur det blev en gång när vi ringde Åmåls taxi.. hahah, hjälp!

Ska bli intressant å se hur lördagen blir, kan nog inte bli dålig iallafall  (håller tummarna)
Ska ner till lägenheten nu snart, äntligen! Hem å duscha och äta fruktsallad å sitta å snegla på Henrik när han äter godis å chips.. haha :D Ha de fint allesammans!


Hade ni skrattat om ja kom med den? hahah va FUL!

Godis - no thank you !!

Kollar på Vänner på tvn, alltid lika kul.. Ross är bäst :D

Henrik skicka sms förut å fråga om vi skulle köpa godis,chips å massa gott å köpa nån film.. Visst skrev ja å kom på sen att ja äter ju inget godis längre (?) haha.. Ja har morötter och clementiner hemma.. får köpa mer frukt å göra fruksallad istället, för ja ska bannemej inte äta nått! Så är det :D Så när han kommer med bussen står ja å väntar på han så kilar vi bort till Ica :) Men ja har suttit i nånting så ja har två stora svarta fläckar i röven? Å ja har gråa mysbyxor så de syns ju så jävla mö också :P Kul å gå å handla då liksom.. haha skitsam :P

                 

Vad ser goast ut? Fruktsalladen tycker ja, blä för det andra!

Attans..

Fanns bara ett ägg så det blev ingen sockerkaka förut, det va synd.. men men :)
ja gick å la mig framför tvn.. somna å vakna upp en timme senare ungefär! Härligt, då gick tiden lite fortare :D haha.. När mamma å pappa kom hem igen så hade hon köpt me sig choklad å sånt, men ja va duktig å sa nej.. tog en clementin istället.. visst är ja duktig? :) nu blir det kvällsmat.. Vi kollar på 50/50 också.. så nu ska ja fortsätta kika..

Kanske hörs seeeen, BYE!

Baka en kaka!

Mamma ska till stan nu och kika runt lite, men ja kan inte följa med för ja ser så jävla sleten ut haha.. så ja får stanna hemma :( hade gärna också följt med, men men.. ja får sitta inne :P
Hon fråga om ja ville baka en sockerkaka, så det ska ja sätta igång med nu :) alltid lika kul å baka.. Men ja har från och med igår slutat med godis å all onyttig skit.. mår bara dåligt efteråt :P Så ja får hoppas den blir god även fast ja inte smakar :)

Klockan har gått sjukt segt idag, vill att det ska bli kvällen.. Satt å tänkte att ja sakna henrik förut, å precis då ringde han =) Då blev ja glad ;P Längtar tills ikväll :) ♥

Nu blir det sockerkaka, so long..


Äntligen..

Blev precis klar me designen.. Är inte nöjd än, stör mig på min meny.. Den ser konstig ut =/ men nu orkar ja inte greja mer :P Blev som det blev och kommer antagligen va så ett tag framöver om ja känner mig rätt, orkar inte ändra :P

inte ringt vaktmästaren än, väntar nog tills henrik kommer hem ikväll istället.. ja kan ju lika gärna vara här hemma hos mamma och pappa :) ska äta kyckling snart, känner va gott det luktar :)

Over and out / E

Helvete..

Nu råka ja ändra hela min design.. ville bara ändra bakgrundsfärg, men så försvann allting..
bara att sätta sig å göra om allt, det är ja inte sugen på! Men ett jävla tidsfördriv :P Får se sen hur
det blir :) Ha tålamod ;)

COOOLD!

Sov ju på vinden i natt (mitt gamla rum) och de va ett tag sen nån va där uppe, så det va verkligen SVINkallt.. ja sov med kläder, strumpor och två täcken.. ja fick lägga mig under täcket så inte näsan skulle förfrysas :P ahh, herregud. Men ja somna iallafall till slut =) Sen ringde Henrik å väckte mig vid ett ungefär å sa gonatt :) när vi la på så somna ja om ganska snabbt igen faktiskt :) Vaknade vid nio av att pappa är på taket å grejar å har sig.. BAH, bara att gå upp! Så nu är ja trött å grini, vill hem :( ja får ringa vaktmästaren efter ja ätit frukost !

Blir kalas på söndag för min syster också =) Ska försöka hitta på nån rolig present till henne :)
Nu blir det frukost, tja!


Natti :)

Kollat på en skräckfilm med mamma å pappa som sög! Fyfan va dålig, höll på å somna hela tiden men höll mig vaken tills den va slut.. skönt, nu blir det sängen.. ja är jätte jättetrött verkligen! Vill bara att det ska bli morron så ja kan få komma in i lägenheten.. Får nog ringa vaktmästaren å säga att ja inte kommer in :P För henrik kommer nog hem på kvällen om han skulle jobba, å så länge orkar ja nog inte vänta! Får se imorrn :)

Har ju inga pengar på mobilen så kan inte ringa Henrik eller smsa att han inte ska ringa mig nu för ja lägger mig.. men det kommer han göra sen ändå :P Så får se om ja vaknar så vi kan säga gonatt :) gos!

Sov gott hörrni, kramis!


!!

Ja vill inte vara utlåst =( ja hatar det, vill ner till lägenheten nu,nu, nuu !! Klart det inte gör nånting att ja är här men, det va inte så ja hade tänkt idag.. så lite irriterad är ja för de :P Blev sur på Henrik förut med, lite i onödan.. Han ringde å sa att han va hos sin kompis och att dom ska jobba imorron istället (vilket han skulle göra idag, och komma hem i skaplig tid imorron) Så då blev ja sur för att han inte tog åtta bussen! Men ja får skylla mig själv, inte hans fel att ja glömde nyckel jäveln :P

Det värsta hade ju vart om nyckeln låg i väskan, har inte kollat där än nämligen.. men nee, den ligger hemma i jackan :P

Jag och Manuela hade mycket kul idag :D Hon åkte hem för en timme sen ungefär =( Vi kolla på gamla kort/filmklipp från fester för 2 år sen osv osv.. Har hur många skivor som helst här hos mamma och pappa med gamla partykort.. Jävligt kul å se :D längtar tillbaka faktiskt :P

Har precis ätit pappas nybakta bröd, mycket gott :) mina pengar är slut på mobilen också, ja hatart !!
Får upp tidigt imorron å kila ner till capri.. 08.55 står ja i kö tills dom öppnar.. haha närrå, kul :P
Ska hitta på nått annat nu tror ja, för här sög det :P  - Jag är trött !

Utlåst !!

Träningen gick kanon, blev klara med våran dans =) Så det känns bra att den är färdig nu :)
När vi va klara skulle ja ju såklart gå hem.. men kom på att ja inte hade med mig nån nyckel.. Och Henrik åkte till Bengtsfors.. så ja är utlåst! Andra gången det händer.. suck..
Så ja å manuela gick hem till mamma å pappa så nu är vi här :) Så ja får övernatta här! Henrik lova att komma hem
imorron så det är ju bra :P haha.. Så ikväll blire bara lugnt hemma här :)

Hörs senare!

Ajaj..

Sjukt ont i nacken idag, nån mer som har det som tränade igår? Det är alltså träningsvärk, va gjorde vi igår egentligen? :P Vill ha massage nu =) Ska nog värma den dära värmegrejen som är till för nacken och värma upp den lite innan träningen :)
Börjat nysa så förbannat också, vill helst inte bli förkyld igen.. Va ute och gick förut i för lite kläder tror ja =/ Hade nog behövt en halsduk och en extra jacka.. ingen bra idé att gå ut å gå i för lite kläder när man legat hemma sjuk en vecka.. men men, får se om det bli värre.. Hoppas verkligen inte det !!! Halloween till helgen ju =) Det ser vi fram emot ;)

Nu ska ja kolla på Desperate Housewives innan ja ska iväg och träna :)
Puss på er


Kontoret =)

Är på kontoret hos mamma nu =) Har precis vart ute och gått med Minja, men det blåste så mycket så ja fick ont i öronen :P Så ja fick gå tillbaka efter 40 minuter ungefär :)

Igår jobba ja ju, men det blev bara till halv nio.. Kom inte mer än en tjej denna gången heller =/ Himla tråkigt, ja som såg fram emot det :P när ja kom hem så tog ja min efterlängtade dusch och kolla ja på film =)

Vet inte om Henriks kompisar blir kvar en dag till eller om dom åker hem idag som det va tänkt ?! Vet inte heller om henrik åker med till bengtsfors då isåfall eller om han stannar kvar :P Inget är bestämt än så vi får se hur det blir idag :)
Jag, Manuela och Emelie ska iallafall träna tre-fem.. ska bli skojj ;)

Nu ska ja hem till lägenheten igen och se va grabbarna har för sig :) Ha en bra dag!

Besök :)


Åkte ju hem till mamma och pappa igår och fick besök av dessa goingar :D
Snurra dom i stolen som dom tyckte va jättekul :D haha


Lärde Bella lite danssteg :D Här dansar hon "fint" samtidigt som hon har
inlevelse och blundar ;)


Sen blev det fika :)


Joline med sin lilla toffs och skrubbsår på näsan :D


Sen lekte vi med Lego :)


Bella va så nöjd med sitt mästervärk så hon ville att ja skulle ta kort när hon
hoppa ifrån det :P


Goingen har börjat gått :)

Avslutar me den bilden, har även en film när Bella dansar.. men kan inte lägga
ut den tyvärr, vet inte hur man gör haha :D

Hej :)

Gick jättebra på träningen, alla va inte där men det fick fint ändå :) Blir en rolig och bra dans,
kommer nog bli bra det här.. känns skönt att vi äntligen har kommit igång! Imorron ska ja, manuela och emelie träna och börja på våran egna dans =) 15.00-17.00 har vi bokat :)

Idag tränade vi 11.00-13.30.. när ja kom hem gjorde ja lite makaroner som ja inte ville ha egentligen, men orkade inte göra nått större :P Efteråt gjorde ja muffins! Längesen ja baka nu så det fick det bli denna söndag :D

Jag och Henrik har ju besök av hans kompisar denna helgen.. Anders, Björn och Kristian.. Dom kom igår och stannar tills imorrn :) Just nu är dom ute nånstans.. tror dom skulle till Kristian och hämta gitarrer eller nått :P
Ska jobba ikväll, 7-halv 9.. eller halv 10.. beror på om det kommer folk till den sista gruppen! Hoppas det så vi kan köra igång nångång :) När ja kommer hem (vilket ja redan längtar till) så blir det duschen och sen TA DET LUGNT! Är så trött nu, har ingen ork att undervisa idag.. hoppas det går fort :) Blev sent i natt, kom inte i säng förens 3 eller nånting.. så det ska bli skönt att lägga sig sen ikväll :)

Ska lägga ut lite kort på mina favoritbarn också =) Ha en bra dag, puss

Gomorron!

Är trött och ska iväg å träna klockan elva.. känner mig ändå ganska utvilad =)
Ska jobba ikväll också, bara att kämpa på :P hörs kanske senare ikväll :)
Puss!

Lördag!

Igår käka ja och henrik tacos, kolla på Idol och tog det allmänt lugnt :) Va en go fredagskväll, kul tema på Idol också.. Gillar dom låtarna skarpt nu efter att jag såg filmen Mamma Mia =) Så det va skoj ;)
Efter många om och men kom vi i säng, vi va inte så trötta så vi låg å prata tills det blev sent :)

Imorse ringde mamma och väckte mig klockan tio ungefär. För igår sa ja att hon skulle ringa hit min bror Jimmie, hans tjej Liza och barnen =) Men det va inte säkert än så hon skulle ringa mig när hon visste något =) Så klockan tio alltså ringde hon och sa att dom kom dit om en halvtimme -45 minuter typ.. så ja hoppa ur sängen och gjorde mig iordning och cykla i MOTVIND (!!!!) dit fort som fasen =) när ja kom dit va dom redan där =) Då blev det bus med Bella och Joline :) Joline har börjat gått, så hilma go =) Åsså lärde ja Bella dansa, hon är så duktig :P Kan inte tro att hon är så liten :P Blir nog nått stort av henne :D Tog massa kort men glömde sladden hemma i lägenheten, så kan inte lägga in dom nu tyvärr ;P Men dom kommer säkert senare nån dag :)

Sitter hemma hos mamma å pappa nu då som sagt, ska snart cykla ner igen =) Prata nyss me henrik å han fråga om ja kunde köpa me godis, så ja får ta en sväng till Ica innan också :)
Sen kommer hans kompisar vid 4 nångång tror ja han sa :)

Hoppas det inte blåser lika mycket nu när ja ska cykla, ja orkar inte det :P
PUSS! ♥

Fredag!

Vart å masat me henrik i soffan nu.. men ja fick inte ligga där under täcket längre eftersom han kom å knödde bort mig.. Så ja gick hit :P Men ja ska allt gå dit å få bort han ;P

hans kompisar kommer imorron nångång vid fyra tror ja.. så ikväll blir det mys bara för oss :) hehe..
Hörs säkert ikvällinga, pussen!


:D :D :D

ja vet inte varför, men ja är på väldigt bra humör idag :D
Även fast det är tråkigt väder å allting så är de nånting som gör att ja är glad idag, haha!
Idol ikväll med ABBA-tema, helg, lov, mår inte lika dåligt osv osv.. ahh, ja har en bra dag idag
helt enkelt :D

Prata nyss med mamma.. Ska iväg och städa lokalen nu och sen ska ja åka med henne och
handla! Så slipper ja gå i regnet + att det är roligare att handla med nån istället för ensam :P

Nu ska ja ut i regnet, ha en fortsatt bra fredag! För det ska ja ha :D

Good morning!

Har precis ätit frukost, tog mig en liten sovmorron idag =) Det va skönt! Mår väl sådär idag, skönt att huvudvärken inte är lika farlig iallafall.. fortfartande jävligt ont i halsen, men känns att ja är på bättringsvägen :) Så idag ska ja göra mig
iordning som ja inte gjort nåndag här.. Bara legat hemma i pyjamas, osminkad och toffs rakt på huvvet :P Vart skönt det också, men nu är det dags att platta håret :) Regn och rusk ute idag, det gillar vi inte.. Men blir riktigt sugen på myskväll då =) Ja och Henrik har bestämt att vi ska börja äta tacos varje fredag om vi är hemma :P Det blir våran mysmat framöver :D Så det blir det nog idag.. Ska även iväg och städa lokalen, blir STORSTÄDNING idag !! Va längesen ja va där nu, så nu åker dammsugarn fram =) Sen ska ja ta mig en sväng till Ica eller Konsum och köpa mat :)

Vi får nog besök under helgen.. Henriks kompisar Björn och Anders.. Dom tar med sig sina datorer så ska dom sitta här och nörda för att vi har så snabbt internet.. va är det för kul med det? haha suck, men men.. blir säkert kul me lite besök :)

Nu ska ja sätta fart, hörs säkert sen :)


Förlåt henrik, men ja va tvungen :D
Han med min Bh, riktigt snyggt !!


PD och karlbergstidningen!

Gick hela förmiddan och vänta på att posten skulle komma.. Och när ja väl såg brevbäraren så sprang ja ner och hämta posten.. men där va det ingen karlbergstidning minsann.. Den hängde bara med till dom som får hem PD.. Så ja fick tag på Tony dirket och han gick ut med både PD och karlbergstidningen :) Det va snällt.. vet inte va ja tycker om korten riktigt? Skitsam :)

Kikar på tv nu.. ska snart sätta igång och baka tänkte ja, fick nämligen FEMTON ägg av mamma häromdan när hon va och handlade.. och vi vet så väl själva att vi inte kommer göra åt dom, så ja får baka nått helt enkelt :P

Snart är det helg, och lov för dom som går i skolan! Även ledig från dansen då och undervisningen! Ska bli skönt :)
Blir som två veckors lov för mig eftersom ja inte vart med denna veckan eller jobbat nått, har ju vart sjuk =/ men så är det!

Henrik slutar om en timme :) Då blir det som vanligt mat och mys!
*smack*


Negativ?

Inte vart några roliga inlägg på det senaste, men det beror nog på att ja inte känner mig rolig själv :P
Mår ju som sagt inte så bra, men idag är inte huvudvärken lika illa som tur är! Det är ett + :)

Igår hände det inget större, vi kollade på två filmer.. Det blev sent så vi gick och la oss :)
Vaknade inte imorse när Henrik gick till skolan, det gör ja nästan aldrig :P Antingen är han jävligt tyst
eller så sover ja tungt :P Vakna av ett sms istället: Helvete du är ju på bild överallt!
Jag vill inte ens se.. har ju inte PD så ja kommer nog inte få se det heller, kanske lika bra :P Men lite
nyfiken är ja allt :)

Hmm, va har hänt mer? Joo, kläderna jag och manuela beställde till den dära showen vi ska göra senare
i höst kom igår :) Skolflicke kläderna alltså (till mig).. Dom kom igår =) Inte sett dom än, får dom ikväll på
träningen.. Men manuela sa att trosorna ja fick med va stora som hus !! Ja får nog sy in dom eller nått haha,
dom vill ja ju ha :D

Ska inte va med på träningen ikväll, min hals mår fortfarande inte bra.. så får sitta och kolla idag med!
ja hatar det, så jävla tråkigt.. rycker i benen när ja sitter där :P men men, så är det.. Blir hellre frisk :)

Nu ska ja hitta på nått annat! hörs säkert senare :) Puss på er !!


Mamma :)

Igår skrev ja mest på skoj till mamma om hon hade lust att köpa mat till mig och henrik för ingen
hade ork eller lust att göra det eftersom vi va dåliga.. Så det gjorde hon :D Va snäll hon är!
Så nu är kylskåpet påfyllt igen.. tack mammi :) ♥

Fick rosor igår också, då blev ja glad :)


Blä!

Har fortfarande inte släppt i halsen eller näsan =/ Huvudvärken är inte lika illa idag men mår forfarande
konstigt =/ Va å kika på träningen igår, tänkte inte gå dit först men det va nog tur eftersom vi gjorde klart
en dans :) Henrik är hemma från skolan idag också.. Så idag blir det bara lugnt !!

Ligger framför tvn nu och bara tar degar, orkar inte göra nånting.. hoppas ja är bättre imorron..
Danslokalen måste städas! Mamma är snäll och byter soppåsar, men det behövs nog dammsugas nu!
Får se hur ja mår imorron :)

Hörs säkert senare.. puss

=/

Mår inge vidare idag heller.. och igår hade ja feber!
Har fixat så en tjej som kan undervisa åt mig idag,  fan.. ja vill verkligen ha dom grupperna!
men är man sjuk så är man =/ Henrik stanna hemma från skolan idag också, tror ja har smittat honom..
Blä! Så idag ska vi ligga hemma och äckla oss.. hosta å snora :P

Juste, glömde berätta att ja va och tog kort i söndags igen för PD.. Det va då ja började känna mig yr å
konstig, hjärtat dunka skitsnabbt å kändes som ja skulle ramla ihop där i ljuset.. Är så äckligt starkt ljus ju..
Så när ja kom hem så fick ja lägga mig direkt :P
Vet inte när annonens ska va med i tidningen, men den ja tog för klädaffären förra veckan ska va med på
torsdag :P Fan om ja blev dålig, haha.. usch..

Nu ska ja se om vi har nått ätbart i kylskåpet, det är så tomt =( bahh..
hörs kanske senare om ja orkar.. puss  ♥

Nämen hej!

I lördags va jag med och kollade på danstävlingen i Lidköping.. Resan dit och hem gick så bra så, gick faktiskt fort :) Och grattis till alla åmålsdansare, det gick ju hur bra som helst :) Skitkul för Alex och Sofie att dom vann för första gången dom tävlade tillsammans, det va dom värda =) 
Vi va hemma vid tio ungefär.. Då åkte jag och Manuela hem till lägenheten där Henrik hade kompisar :) Då blev det party! Hade allt kul men det är så tråkigt att det lyckas alltid balla ur när vi har fest här :P Folk blir för fulla, folk blir arga, det går sönder nått osv.. Varenda gång vi har haft fest här tänker vi: Nee, nu blir det inge mer.. Men ni förstår ju hur vi håller det :P
Manuela skulle låna min cykel hem men precis när hon skulle åka så försvann cykelnyckeln.. så ja blev lite smågrini och slängde ut alla folk haha.. Manuela fick en promenad hem och jävlar va fort hon måste ha gått :P Igår när vi vakna så kolla ja ut genom fönstret och ser nånting ligga breve min cykel.. Å va det inte cykelnyckeln då? Jajjamen, det va det.. hahah, hur mår du Manuela !? Tur att den kom till rätta iallafall :D

Kände under dagen igår hur ja bara blev dåligare å dåligare.. Trodde bara ja hade en jävla jobbig bakisdag, men så va det inte.. Jämt när ja blir lite sjuk så sätter dig sig i mandlarna, och då blir ja helt matt i kroppen å känns som ja har jättehög feber fast ja inte har det.. Helt skumt =/ Så igår låg jag död i sängen och så fort ja skulle ställa mig upp yra ja omkring och hade ingen större koll på va ja gjorde, så ja sov, sov, sov hela kvällen igår.. Stina och Sofia va snälla och vickade för mig, skulle ju egentligen undervisa.. men så va det med det =/
Henrik fick mig på bättre humör iallafall.. när han kom och la sig så börja vi prata om allt möjligt, å det spåra ut å ja har nog aldrig skrattat så mycket som ja gjorde igår.. Å ja har aldrig sett Henrik skratta så mycket heller nångång tror ja.. Tårarna bara spruta på oss å fick ingen luft! hahah, vilken sjuk humor vi har ;P Sen somna vi direkt när vi skrattat klart, hade så ont i magen och huvudvärken blev ju inte bättre efter ja skrattat så.. men men, det behövdes, ja blev glad då :D

Är ett under att ja sitter här nu, känner mig yr och allting så ja ska lägga mig framför tvn nu.. Kan knappt äta nånting heller, känns som ja andas ur ett sugrör typ och ja är jättetät i näsan.. så ja får inte ner så mkt mat =/

Ne nu har ja vart negativ hela inlägget, även fast ja är sjuk så mår ja bra annars :D Haft en jättebra helg
men den sluta kanske inte så bra me tanke på att ja är sjuk.. men men, va ett tag sen ja va det nu så nu är det väl min tur antar ja.. Får se hur det blir med undervisningen imorron.. är ju min tur imorron att ha grupperna, men blir ja inte bättre så kan jag ju inte ha dom =( skit också, det märks imorrn..

Nu ska ja  kura ner mig framför tvn med täcke och kudde och dricka varm blåbärssoppa.. det är bra för min hals!

!!

Folk hemma hos oss nu, och ja vill bara sova :P
Klart det är kul men hade vaft rioktgit gött å sova nu :)


Danstävling !!

Har vart på danstävling i Lidköping idag med Manuela :D
Kom hem vid tia ungefär, har fest här hemma i lägenheten =) Har jättekul :D Skriver imorron tror ja..

Rebecca hälsar:
Grattis !!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha

:)

Mötte upp Manuela utanför danslokalen! Städade den och sen kila ja upp till Maria som ska sy lite danskläder till mig :) Så ja tog mått och sådär.. Sen gick vi och handlade.. manuela handla tills imorron och ja lite gottit till ikväll :P Försöker få tag på mamma så vi kan åka och handla tills imorrn vi med =) hehe..

Vet inte om henrik ska till bengtsfors en sväng idag eller inte, annars är han hemma om en timme ungefär kanske :) Sen ska han till sin farmor, får se om ja kanske skulle ta och följa med :) det beror på när mamsen ska iväg!

Ikväll är det Idol och det är 90-tals tema.. Va inne på tv4´s hemsida förut och kollade vilka låtar dom ska sjunga.. verkar som det är bra låtval denna gången :) Annas låt passar hennes röst tror ja, så hoppas hon gör den riktigt bra :)

Himla fint väder idag också, go höstdag =) mums!
Jävlar ja, kom på att vi har tvättid idag.. Bara å gå ner det, va jobbigt..


Fint väder idag : )

klar :)

Ready to go!
Ska till lokalen nu, sen ska ja möta upp Manuela :) Ladda inför imorron ;)
Måste nog och handla lite tills ikväll också om ja å henrik ska mysa :D


Mössa på, kallt ute idag!

¨
Goset är nyvaken, syns på frisyrten :D haha ♥

Juste :)

Kom på nu att i onsdags har jag och Henrik bott här i lägenheten ett halvår redan :) Det går fort när man har roligt ;)


Gomorron =)

Igår när Henrik kom hem laga ja mat, fick inte i mig nånting för tyckte inte det va gott :P Senare kom henriks kompis Björn hit :) Klockan halv nio ungefär gick ja till träningen :) va så kul så, som det alltid är ;)
När ja kom hem blev det lite blåbärssoppa och duschen =) Ja å Henrik kikade på en film på tvn och sen på Gladiatorerna :P Sen blev det gonatt :)

Va nära att Henrik inte kom iväg till skolan idag :P Men ja va ändå uppe så ja sa till han att han fick gå :P
Ja sa till han igår att när han gick upp till skolan imorse så skulle han väcka mig, även om ja va trött så skulle han dra upp mig ur sängen :P Och det gjorde han... Drog upp persiennerna, hoppa på mig och drog av mig täcket.. då blev ja lite småirriterad men ändå pigg.. så ja gick upp :P Ska ju med till Lidköping imorron och kolla på danstävlingen så då får ja väl gå upp halv 5 eller nånting eftersom bussen går 6 på morronen :P Så ja sov inte bort hela dan idag :)

Senare blir det till att städa lokalen, köpa matsäck som ska med imorrn och sådär =) Ska nog med mamma och handla :) Ikväll blir det bara mys med mitt gos.. äta tacos och kika på Idol :) underbart!

hörs säkert senare :) puss på er !

Hej alla fans!

När Henrik kom hem igår gjorde vi inte mycket :) Men vid fem ungefär ringde dom från en klädaffär här i stan som frågade om jag kunde fota för dom, redan klockan åtta igår kväll !! Visst tänkte ja, hade ju ändå inget annat för mig :P Så ja kila iväg till affären och provade massa kläder och sen gick ja hem och sminkade mig :) Vid åtta knacka ja på hos PD.. Det gick så bra så, är riktgit kul :) Är väl en annons som ska va med i Karlbergs tidningen eller nått om ja fatta rätt (?) Så ahh, när ja kom hem låg ja framför tvn och dega hela kvällen =) Kollade på Generation Fett och då skickade Helen sms :D Vi har alltid tjötat om att vi kommer bli så feta hon och ja.. hahah, så det va kul att få prata med henne =) Måste ses snart alla tjejer och festa !! Ja är så sugen på det =) hehe..

Idag tog Henrik sig en sovmorron till TVÅ.. När han cykla iväg följde ja med och lämna tillbaka kläderna som ja fota i igår.. Men ja köpte en klänning som ja blev kär i :D En svart enkel klänning, lovely !! Bra att va modell när man får rabatt :D Ska nog gå och handla mer nån dag :D haha närrå :P

Pratade med Sofia förut också =) Hon har fixat så jag ska ha en till grupp på söndagar framöver.. Några gymnasietjejer som går indval. dans.. så nu ska ja hitta på en rolig dans till dom =) Hoppas alla fortsätter också!

Nu ska ja börja med maten innan ja svälter ihjäl.. Hörs kanske ikväll efter träningen :)

Ojoj..

Oj va det åskar ute.. börjat regna också! Vilket dretväder !!


=)

Efter ja städat lokalen gick ja till Konsum och handlade.. är nog första gången ja gick dit bort, är alltid på Ica annars.. men nu svek jag dom och gick bort till Konsum istället.. Skulle köpa Mild youhurt, den sorten vi vill ha finns nämligen inte på Ica :D När ja hade betalat kom ja på att ja inte tagit nån påse så ja slängde bara dit en.. och ja hade ändå handlat ganska mycket, så ja knödde ner allt i EN påse dum som ja är.. Jävlar va tungt det va på hemvägen.. fyfan :P haha..

Henrik kom nyss hem =) Så nu har vi busat haha.. han cykla iväg till körskolan nyss! Så nu ska ja kolla på tv =)
Sitter å lyssnar på en fin låt :) Hellsongs - Run to the hills.. Iron Maiden gör den annars, men denna versionen är också bra =) Ett svenskt band :) Twisted Sister - We're not gonna take it , är också bra som ja inte hört på länge :D Diggar sångarens hår som han hade förr i tiden :D haha..


Vilken version gillar ni mest? :P Iron Madiens eller Hellsongs?

Längtar tillbaka till i somras nu, vi gjorde vi mycket kul då! Va så jävla kul när ja, henrik, linda och tobbe va i stockholm på Iron Maiden! Längtar tillbaka när ja lyssnar på låtarna =)

Fäärdig!

Nu har ja gjort iordning mig i smyg på toaletten så inte arbetarna kan se mig :P Killen som läste tidningen sitter just nu och sover, hahah.. kul liv :P

Nu drar jag ;)


hahaha..

Törr humor ja har.. men kika ut igen och då va dom kvar, och han som kör lyftkranen måste ha tråkigt
som inte får följa med upp på taket.. så han sitter å läser en tidning.. suck, det tyckte ja va kul :D hahah


Stackarn hahah

Jättekul.. NOT!

Ja här ser ni ju själva.. Dom va på andra sidan imorse, när ja låg å sov.. å nu när ja stog å sminka mig
så kommer dom sakta men säkert åkande förbi fönstret.. Tur att man får va i fred på toa liksom ;)






Jag tog smygkort på idioterna så de blev inte så bra :P

Vilken jävla bröt..

Ja fyfan, vakna av att nåra håller på å grejar med taket eller nånting på våran lägenheten.. När ja kika ut så va de lyftkranar å folk hej vildt, så ja kunde inte sova vidare :P
Blev sent i natt, vi kunde inte somna så vi gick och la oss framför tvn och kolla på Prison Break enda till två nångång.. Men sen la vi oss och somna :) Ska göra mig iordning å gå bort till lokalen å städa deeen, sen ska ja gå och handla MASSA mat.. måste fylla på vårat kylskåp nu.. finns fan ingenting att äta, och det är så tråkigt :P Ingen juice, ingenting.. så nu ska ja handla massa gottit så blir Henrik glad när han kommer hem sen :D

Vet inte va vi ska hitta på idag, han har körlektion vid tre tror ja.. Sen vill ja till badhuset, så vi får se :P
Nu ska ja platta håret :) Puss på er ♥

Gomorron :)

Va och tog kort igår på PD då som sagt, det blir nog så snyggt så :P Skulle väl va med i tidningen på lördag tyckte ja han sa, så håll utkik ;P haha, usch!

När ja kom hem så gjorde ja ingenting, vi gick å la oss ganska tidigt men han låg å plugga åsså försökte ja somna.. men han låg bara å gjorde saker så ja skratta hela tiden, men när vi släckte vare gonatt :P

Ska ta på mig och kila bort till mamma nu, gå ut med Minja.. va längesen nu!
Har inte ätit frukost heller, är så trött på smörgås.. så ja får vänta tills maten :P
Hörs senare säkert!


Fräsht..


=)

Ska alldeles strax börja greja med mitt hår :) Henrik är och övningskör nu på körskolan å sen ska han gymma tror ja.. Så ja får tillbringa min eftermiddag för mig själv :P Ska ju ta kort ikväll med Manuela och Emelie på PD, så får väl börja fixa iordning sig snart :) Men först ska ja se Top Model som börjar NUU !!  ;P

Nyduschad!

Nyss duschat, å de va så gött så :) henrik åkte precis iväg till skolan, råkade försova sig imorse eftersom hans mobil stängdes av i natt.. så vi vakna kl 10 när min klocka ringde, pigga å glada :P haha.. han va kanske inte så glad eftersom han försov sig.. men men, shit happends :P

Ska iväg å städa lokalen och sen får ja ta mig en promenad hem till mamma och pappa.. ja, manuela och emelie ska nämligen ta kort ikväll på PD kl 8.. så ja har lite grejer där ja måste hämta =)

Gick så bra så när ja jobbade igår =) Kom hem samtidigt som Henrik, sen så kolla vi på Pretty Women på tvn och sen gick vi och la oss å myste =) det hade vi saknat :) ♥

Nu ska ja göra mig iordning och kila iväg, hörs senare! Puss


Jobba!

Nu ska ja gå bort till danslokalen och undervisa =) det ska bli kul !!
När ja kommer hem ska ja bara ta det lugnt med Henrik och sådär.. Saknat han under
helgen så nu ska det blir skönt att ses :) ♥


Jag, Alex och Manuela när vi dansade på en modevisning för Optikhuset
i Kristinehamn med Rickard Herrey som konferencier!

Gomorron alla sötnosar!

Har svårt att somna på nätterna, somna halv fyra eller nånting i natt =/ Det är nog för ja sover ensam kanske :P
Fick så söta sms av Henrik igår när han skulle sova, då blev ja glad =) sötnöt..
Prata nyss me han förresten, och han kommer hem idag =) Då blir det mys för vi har saknat varandra ;P

Ikväll blir det jobb :D Ska bli kul! Innan dess blir det nog bara vääldigt lugnt, ja är så seg :P
Ska nog baka nånting, såg att vi hade ägg som går ut idag.. Skräll oss, varför köper vi ägg när vi inte ens
använder dom? haha suck..

Lite pics sen igår :)

 
Emelie och Manuela på plats :D
 
Alex och Elin med ;P

Blev mat och mys, mums :)

Börja självklart skratta direkt, hade så jävla kul :D
 
Sofia är inte dålig hon, inte Ove heller :D haha
 
Barnen, så himla goa och söta :) Moa och Martin!
 
Manuela, Alex och Emelie..
 
Va hänger du om på alla kort Manuela? hahah

Alex visar sina moves ;)

Emelie mitt uppe i SingStar :D vi spelade guitar hero också :D

Oskar va snäll och hämtade oss :)

Blev avsläppta vid Huset, där vi hade våran lilla "efterfest" hahah

Klackskor i taket och klackskor på fötterna, kan inte sluta bra?
Här har vi iallafall Alex som får avsluta det hela :D

Mer kort finns på Manuelas blogg, lika roliga dom :D

Myskväll =)

Nu åkte mamma precis hem :( Hade ja fått bestämma så hade hon gärna fått sovit här :D det va kul att hon kom och hälsade på, det va så mysigt så! Vi kollade på Stjärnor på is och Barngalan emellanåt =) Kollade självklart på Darin och hans nya låt :D lille darin, han är så söt :D Vi åt massa onyttigt som hon hade tagit med, så nu är ja proppmätt! Vet inte va ja ska hitta på nu, funderar faktiskt på att kolla på Mamma Mia en gång till, den va ju så bra :D Eller så kikar ja på Try Seventeen.. nån film blir det nog iallafall :)

Får se om ja lägger ut kort från gårdagen sen, ja orkar inte greja med det nu haha.. gör det imorron isf, det kmr, ja lovar ;P

Mamma :)

Snart kommer min älskade mami på besök :) Blir myskväll med henne idag för hela slanten!
Precis tändt ljus och tagit på mig myskläder och mina goa tofflor, så nu blir det bannemig lugnt :)
Mamma ska ta med sig godis så får vi se va vi hittar på ikväll.. Sitta och dega framför tvn bara =)
Är ju Världens Barn galan ikväll, så det blir nog att vi kikar på det =) Får se va hon säger, hehe..

Nee, nu ska ja sätta mig till rätta och vänta på henne, ha en bra kväll för det ska vi ha :) ♥

Huvudvärk!

Va självklart jätteroligt hos Sofia igår :D Mycket skratt som vanligt! Blev hämtade vid två nångång (?) När ja kom hem och la mig så fick ja sån jävla skallebank :P Så ja kunde inte somna förens fem-halv sex nångång.. Hade så himla ont =/ Men nu är det lite bättre, får dricka mycket vatten och knappra lite alvedon så ska det nog gå över :)

vet inte va som händer idag, kanske bengtsfors? Eller så stannar ja hemma =) Mamma ringde förut och frågade om hon kunde komma hit ikväll =) Självklart får hon det, får ringa och prata med henne sen.. va nog inte så social imorse när hon väckte mig :P

Bilder kommer senare, orkar inte sitta här just nu när ja är nyvaken :P
TACK för allt igår, så himla kul hade vi =)

=)

Nu blev ja alldeles nyss klar! Ska kila bort till Emelie nu, hon hade tråkigt .. och det har ja med så ja går bort till henne
istället för att sitta 100m ifrån varann :D Manuela slutar om TIO MINUTER! bra kämpat idag Manne, hahah.. Sen blir det fest med dom ja gillar mest :D

Ha en trevlig kväll, PUSS!

SAKNAR!

Har inte haft nått större att göra nu sen Henrik åkte till Bengtsfors så jag har suttit och kollat på gamla kort i min bilddagbok..Och ja måste säga att ja saknar alla så himla mycket nu! Alla tjejer + klassen.. hade vart så kul om
vi kunde fixa en klassfest snart! Men dom flesta har flyttat och det blir svårt för alla att kunna med tanke på jobb osv.
Så det är synd.. Saknar iallafall alla jättemycket nu, hade så kul förra året :D


Sexpartyt som vi hade för ETT ÅR SEN den 13/10-07.. går så sjukt fort!


Sexparty


Sexparty


En annan fest när vi härja =P


Det va tider det! Värt att göras om nångång ♥

Huvudvärk!

Aj aj, va ont i huvudet ja har =/ ska nog ta mig en tablett och en dusch så blir det nog bättre :)
Vart hos mamma nu och pratat lite, så nu känns det bättre med allting :) ♥

Henrik kommer hem om en timme ungefär, får se när han åker till bengtsfors.. ska iallafall
hinna pussa han hej då =) Får se va som händer imorron om ja åker dit och hälsar på eller
så där.. får höra va henrik har att säga :)

Nu blir det duschen! LÄNGTAR TILLS IKVÄLL :D wihoo.. För då ska vi till denna skönheten:


Hej!

Eller gomorron kanske man ska säga, jag är jättetrött :P Men kunde inte sova längre för ja måste städa lokalen idag :P egentligen orkar ja inte, men va gör man inte :P

Blev aldrig att ja uppdatera igår.. ja å henrik låg och kolla på Amerikanska gladiatorerna på tvn :D haha det va kul !! Kollade jämt på det när man va liten, eller ahh det svenska då :P

Ikväll ska ja, manuela, alexander, emelie och elin hem till Sofia och ove :D Kommer blir skiitkul!
Har man jämt när man är där :D

Ne nu ska ja göra mig iordning lite! Hörs under dagen :) Puss..

=P

idag har ja städat hela lägenheten.. tagit bort allt damm o.s.v.. Det behövdes, konstigt att det blir så dammigt så fort! Men nu är det fint igen och luktar gott :) Efter skolan så ringde Henrik till sin farmor så han är där och hälsar på henne nu :) Vi bor nästan grannar :P Och det gör ja med min farmor också :D hoho..
Har börjat med maten litegranna, bara ätit lite fil idag så ja börjar bli hungrig :P Så mat ska bli gott :)

Längtar till träningen ikväll, ska bli kul =)
Kanske skriver ikväll, beror på va vi hitar på här hemma =) Puss!

Just det..

När Henrik kom hem i söndags hade han med en överraskning till mig :D För ett bra tag sen va det ju nån jävla idiot som snodde min jacka och en tröja ja fått av Henrik.. Och i söndags kom han hem med en sån tröja som försvann.. Först lura han mig att han sa att han visste vem som hade tagit den och fått tillbaka den.. Men sen sa han att han skoja :P Men det va sött att ja fick en till sån adidas tröja :) ♥


Gammal bild, men det är en sån svart adidas tröja iallafall :)

Nu kommer snart Henrik hem, då blir det mat och mys =)


Myspys!

Va jätteskönt att sola igår! Och det va minst lika skönt att gå dit och hem :) det va gött väder! När ja kom hem så kolla ja på tv och sådär, tog det väldigt lugnt! Henrik kom vid halv nio ungefär.. Och vi låg och slöa i soffan hela kvällen! Kollade på nån film och Generation fett i pauserna :P Vi gick och la oss efter elva nångånga :) Myste hela kvällen, underbart! Sätte inte ens på datorn, så det blev dåligt med uppdatering framåt kvällen :P

Vet inte va som händer idag? Sov til HALV 12 :O ojoj, det trodde ja inter att ja skulle :P Henrik slutar sent, så ja får se va ja kan underhålla mig med.. Bara va hemma iaf =) Träning ikväll, och min nacke är bättre.. så ikväll är ja med :)


Bättre..

Jo nu har ja lugnat ner mig lite sen förut och är på bättre humör! Fick tänka posetivt och se på den ljusa sidan :P henrik kommer ju ikväll, så det är ju inte världens undergång om han inte kommer hem 6 timmar tidigare! Så nu ska ja börja tänka posetivt på allting som går emot mig, man mår mycket bättre då =)

Har beställt soltid klockan halv sex, så då ska ja götta mig :) Köpt en grej till Henrik också, hoppas han blir glad ;P
Hörs kanske ikväll :) Puss!

Dåligt humör !!!

Jaa det är ja verkligen, fyfan !! Blev så arg förut att ja slängde mobilen i golvet så den låg i flera delar på golvet.. tog en kvart att lista ut vart alla smågrejer skulle sitta.. å förbannad som ja va så orka ja inte greja med det, men ja fick göra det ändå.. tror inte allt sitter där det ska, men den funkar som förut iallafall, tur det! Har ingen lust att lämna in skiten för att ja slängde den i backen..

Trodde Henrik skulle komma hem efter skolan vid halv tre, men då är han i bengtsfors idag igen och ska greja med sitt projekt.. Så nu kommer han inte hem förens halv nio ikväll.. ORKAR INTE VÄNTA SEX TIMMAR TILL !! Vill att han ska va hemma nuuu =(

Ååh, nu orkar ja inte sitta här.. hej då

Pigg..

Hade ställt klockan på tio men ja vakna fem i :P Ja va faktiskt pigg när ja vakna så ja gick upp direkt :)
Det första ja gjorde va å diska, får panik när det är disk som ligger.. så de tog ja med en gång så ja har det gjort!
Nyss ätit fil och müsli, alltid lika gott till frukost :)  Ska väl snart göra mig iordning lite och kila bort till danslokalen!

Idag är det onsdag, dagen ja längtade efter igår :D För idag kommer Henrik hem! Mums.. Blir en mysdag idag :)


Mamma Mia!

Nyss kollat klart på filmen Mamma Mia =) det va på tiden att jag såg den, tur att ja gjorde det :D
riktigt mysig och bra film! Inte vart nått direkt ABBA-fan, men i filmen va verkligen låtarna bra !!
Bra skådespelare och allt, blev lite besviken på att man inte fick reda på vem som va den riktiga
pappan.. men det är väl nått man lämnas med att tänka på :P haha..

Nu blir det iallafall sängen, dags att sussa.. blev seg i ögonen! Vill bara att det ska vara morrondan
nu, för ja saknar mitt gos! Hatar att sova ensam :(

Gonatt gott folk!


Sexy schoolgirl ;)

haha yes.. nu har vi haft ett minimöte om våran "grabbkväll".. den showen vi ska ha för massa killar.. och alla vi tjejer ska ha en varsin roll typ.. och ja ska va skolflicka med namnet Lissie som det ser ut nu :P Sexigt ;P hahah.. Så nu har ja vart inne och kollat på massa kostymsidor här på internet och det fanns ju massa roliga roller man kan välja på som vi inte ens tänkt på :P men detta kan nog bli riktigt bra, det ska bli jävligt kul :D


Kolla in dom snygga trosorna, haha ;P

ja bara måste..

hahah, manuela filmade på tvn i lördags när vi satt och kolla på en gamml danstävling som va i Åmål för många år sen, nämligen 2001 :P Klippet finns på hennes blogg med så ni kanske redan har sett, men ja måste bara lägga ut det.. är ju så jävla kul hahah.. fan va små vi är, ahh hjälp va vi skratta när vi såg det  !! Ni som inte vet så är det Manuela som faktiskt är LÄNGRE än mig och jag är den lilla skiten men lugg.. hahah


Showdans - skolflickor.. Kom etta varje gång ;D hahah

AJJ =(

Fyfan va ont det gör nu !! I min nacke alltså.. Va nog inte så bra att ja jobbade förut egentligen, men va gör man inte.. kan ju inte va hemma för ja har fått nackspärr eller nån skit liksom.. Det är ju inget fel på mig annars! Så ja fick kämpa på och försöka "dölja" det så mycket som möjligt.. Sa ju självklart att ja hade ont men ja ville ju inte visa hur ont det egentligen gjorde.. Så nu känner ja mig stel som en gammal kärring, har precis värmt vetepåsen/kudden eller va man ska kalla den.. så nu har ja den nästan brännande på mina axlar/nacken.. känns riktigt skönt! Hade nog behövt göra det innan ja jobbade också, men det hann ja inte med =/ Så ja skippar träningen idag, hur mycket ja än vill vara med.. ja är faktiskt danssugen, men ja kan ju inte röra på huvvet ordentligt, så då känns det bara onödigt.. Vi som ska börja på en ny dans idag och allt, SKIT !!

Blev på dåligt humör nu.. Men men, hoppas det blir bättre sen :P Tänkte gå till dansen och kolla på gruppen som är innan, men det är nog bättre ja är hemma medans ja kan istället för att sitta där uppe och spänna mig i 3 timmar istället för en och en halv.. 


Den i mitten är det jag har :) Helt underbart!
 

=)

Nu har ja gjort lite steg, så nu ska ja snart dra mig till danslokalen och undervisa 16.00-19.00.. Det ska bli kul :)
Hoppas min nacke orkar med det bara, tror ja råka knäcka rätt den när ja testa ett steg förut.. haha, men den är fortfarande väldigt stel.. så ja osäker om ja lyckades :P  Nee, nu ska ja snart kila! Hörs i kvällinga :)

PUSS på er!


Först ledsen sen glad igen :D

Henrik skicka sms och sa att han måste åka hem till bengtsfors idag för att hans pappa skulle ha hjälp med nått och det blir troligtvis sent så han kan inte ta 8-bussen hem =/ Så det blir inget mys ikväll.. Och jag vakna inte ens imorse och sa hejdå så vi ses inte på hela dan! Så ja blev lite småledsen, men så hörde ja att dörren öppnades och vem kommer inte hem då? :D Joo, Henrik! Han cykla hem på rasten så vi kunde ses en liten stund idag iallafall.. Då blev ja jätteglad :D Han är så söt å snäll !! Men han åkte precis tillbaka till skolan, men nu gör det inte lika mycket att han åker hem eftersom han va go och kom hem och pussa mig en sväng =) Han är bäst

        
"Nu blunda du nästan!'"                                           Självklart blundar han på nästa kort
                                                                                   för att va jävlig =P


<3

Idag är det min och Henriks dag :) är det varje gång den 7e i månaden ;P Idag har vi vart tillsammans i 1 år och 3 månader :) Tråkigt att ja ska va borta hela dan, men men.. får mysa ikväll när ja kommer hem :)
Älskar han mest av allt, jag är lika kär än =)


070707 - bästa dagen ;P


HEJ!

Vart lite dåligt med uppdatering.. men ja har inte tänkt på att skriva faktiskt :P I söndags kom Henrik hem vid sex ungefär, pussa på han och kila iväg till lokalen! Jobbade 19.00-20.30, och denna gången var mina två grupper ihopslagna.. och det va SÅÅ kul, gick verkligen jättebra =) Så nu känns det mycket bättre ;) När ja kom hem så kolla vi på film och tog det väldigt lugnt :)

Igår kom Henrik inte iväg till skolan, han gick upp och åt frukost å tog på sig å allting, men så blev han klar tidigt så han kom å la sig hos mig igen, och vaknar halv tio.. haha smart där ;P Jag gick upp vid tio ungefär och duscha :) Manuela kom hit och vi gick och gjorde lite ärenden på stan :D Skönt, nu har vi det gjort efter många om och men hahah..
Efteråt städade jag lokalen och sen gick ja hem till min babe :) Gjorde inte så mycket igår, tog det bara allmänt lugnt.. har vart härligt :) Men en sak som är SKIT är att ja har fått nackspärr eller nånting, ja kan knappt röra huvvet.. eller iallafall inte böja huvudet åt  vänster.. Och ja som ska jobba idag, hur ska det gå? Får se hur det blir med träningen ikväll asså, för detta känns inte bra! Vet inte hur ja har fått det? Börja känna av det i lördags och nu har det bara blivit värre och värre.. Ska värma en vetekudde eller va det heter som blir jättevarm och lägga runt nacken så den kanske mjuknas upp lite, får hoppas det.. Jag som ville va med på träningen ikväll =( Skit också, får se hur ja gör ikväll..

Lovade ju bilder från helgen också som ja glömt bort, så här kommer dom :) enjoy ;)


                                                                                         Färdig lockad :P

Oskar & Björn :D

Oskar tar kort, haha

Klasskompisar man inte sett sen studenten :D :D

Stina och Maria :)

Bröderna Jingfors ;P

Ida P & Alexandra :D

Våran vän Sture :D

No Limits spelade och värme upp publiken med några covers :)

Sen kom Ola och spelade tre låtar :P

Det va ju tur att man är nära ;P hahah, men jobbigt när
alla trängdes, stog ju självklart längst fram i mitten :D haha

=)
                                            Denna bilden får avsluta :) Hade JÄTTEkul den kvällen, måste göras om :)

Idol Ola - kväll !!

Manuela kom hem till mamma och pappa där jag va :D Vi locka håret och sådär, sen gick vi ner till lägenheten.. Börja förfesta och hade det allmänt trevligt :D Sen gick vi  bort till HC.. Va inte så mycket folk till en början men sen vid elva-halv tolv typ började alla komma! Dansgolvet fylldes upp och No Limits började spela.. Ett bra coverband som satte igång publiken :D Vi tolv ungefär kom Ola och spelade.. han spelade bara tre låtar, det va lite tråkigt! Hade hoppats att han skulle spela mer, eller trodde ju det såklart.. men men, så är det.. Han kanske skulle iväg :P Hade iallafall skitkul och träffade mycket folk som man inte sett på länge! Så det va skoj :)

Imorse ringde mamma och väckte mig, jag hade råkat fått med hennes mobilladdare igår, så hon åkte ner och skulle hämta den, för hon vill inte att hennes mobil ska stängas av för hon vet inte sin PIN-kod.. haha ;D Så ja åkte med hem till dom och käka frukost och sådär :) senare ska vi till mormor och hälsa på, det ska bli kul.. längesen ja träffade henne nu!

Ikväll ska ja jobba 19.00-20.30.. eftersom vi slog ihop mina två grupper så jobbar ja en och en halvtimme på söndagar framöver.. lite tråkigt, men så är det :) Ska nog ringa och höra när Henrik hade tänkt att komma hem också :)


Jag är nylockad hemma hos mamma och pappa :D


Åkte ner till lägenheten och fortsatte :)


Toaletten på Hc :D


Grabbarna grus ;P

Det va bara några kort (av Manuela) ja lägger ut fler ikväll eller imorron :)

Besök!

Nu är Manuela här :D Håller på och gör oss iordning! Alltid lika kul när hon kommer på besök :D
Ikväll blir det fest, det ser vi fram emot ;) hoppas på en riktigt rolig kväll, och känner på mig att det kommer bli
det också =)


När vi dansade i Borås :)

Henrik <3

Passar på att lägga in lite bilder på mig och Henrik =) Saknar han nu, längtar tills imorron!


070707 - dagen vi blev tillsammans :) ♥


På en fest nångång


Hemmamys för ett tag sen :P


Bästa ja vet :)

LÖRDAG!

idag är det lördag :) sov konstigt i natt, va nog för att ja sov själv och inte hemma i lägenheten + att det va kallt som fan i rummet, låg med två täcken men frös ändå :P Ja sakna nog henrik som värmer mig :)

Gick upp vid elva ungefär, upp och duschade och åt lite frukost! Mamma och pappa åkte till Karlstad för en timme sen ungefär, upp och hälsa på Lina (min syster) Hade jättegärna följt med, men ska ju ut ikväll så då skulle ja bara känna mig stressad :P Manuela slutar jobba klockan tre! Sen blir det förfest hemma i lägenheten :) Hoppas det blir kul ikväll, det är ju IDOL OLA!! haha :D Nee men det blir nog mycket folk får vi hoppas på :)

Skulle egentligen vilja ta en sväng bort till badhuset och sola, men ja tror inte ja orkar dit bort.. Så ja skiter i det ;P

Idag är det kanelbullens dag! För ett år sen baka jag och henrik en jävla massa bullar här hemma hos mamma och pappa, haha känns inte alls längesen! Det va mys, men skulle nog inte göra om det.. fan va vi baka :P haha =)

Nee nu ska ja blåsa håret och kolla på So you think you can dance finalen IGEN! Går repris nu, och då kollar man så gärna =) Hörs senare, puss ♥


Kanelbullens Dag - 4 Oktober :)

Natti natti..

Nu ska ja ringa min älskling och säga go natt! Sen blir det sängen för min del, blev trött..


                                             ♥  ÄLSKAR HAN MEST AV ALLT  ♥


Idol!

Juste, idol ja.. vet inte va ja tycker riktigt? Vad höll Lars på med? Vad höll Jesper på med? osv osv.. Jag är inte lika imponerad faktiskt.. Tyckte det ändå va bra att Jenny åkte ut.. men ja hade nog hoppats mer på Jesper eller Lars! men men, antingen får dom va bättre nästa vecka eller så får dom åka ut.. så är det bara :P
Robin E är min favorit för tillfället ;)


Jenny Karevik föll vid målsnöret. Hon
får inte följa med till fredagsfinalerna
som börjar nästa vecka.


Gokväll

Åå gud va ja är mätt, åt nog en godis för mycket! Just nu känns det som om jag inte behöver äta på en vecka ungefär, blää!

Förut skulle ja springa upp för trappen när ja hade mina nya tofflor på mig, och dom är ganska så halkiga! Så ja sprang upp i världens fart och RAMLAR och slår i armbågen i en kant.. Och som alla inte vet så har jag världens största fobi för armbågar.. kan inte ta på mina egna eller nån annans.. kan knappt kolla på armbågar och när nån bara ens nuddar mig med en så får ja rysningar i hela kroppen och nån konstig äcklig känsla! vet inte varför ja är sån, men det är mina största fobier.. hahah, sjukt ja vet! men iallafall så slog ja ju i armbågen i en vass kant, så det kändes som ja skulle svimma.. inte för att det gjorde så ont, men för själva händelsen! Ahh herregud, men nu känns det bättre! Men ja mår dåligt av att bara tänka på det haha.. Så nu gott folk vet ni va ja lider av dag ut och dag in ^^


Sådär skulle jag aldrig kunna hålla eller "bli hållen".. BLÄ!

Parents house :)

När Henrik kom hem från skolan kolla vi klart på Mirrors.. Lite konstigt slut, antar att det kommer komma en 2a? :P Säger inte hur den slutade om det är nån läsare här som tänkt å se den :)
Henrik blev hämtad vid tjugo över fem ungefär av Tobbe, då åkte jag med och gick av här hemma hos mamma och pappa :) Henrik åkte hem till Bengtsfors! Dit och va med kompisar hela helgen :) Skönt att komma hem till mamma och pappa! Eftersom det inte blev nått förra helgen (åkte till Tyskland istället) så passa denna dagen bra :) Jag och mamma kom precis hem, vart och köpt massa onyttigt som vi ska gotta oss med ikväll framför Idol ;) Blir varma smörgåsar och godis  =)

Nu ska ja gå ner och hjälpa mamma med smörgåsarna och gosa med mina djuuuur ♥


Caroline, som fyllde 16 år i år! Växt upp med henne hela mitt liv ungefär så
hon är min lilla älskling :)
Hon blir alltid lika glad när ja kommer på besök!


Minja, min andra älskling som fyller 2 år den 17 januari :)


Jag, min tredje älskling ;) haha skoja

SOL!

I love it, solen lyser : ) Men det är några svarta moln på himlen så ja hoppas att ja hinner gå innan det blir oväder! Har precis blivit klar, ska gå till Karlberg nu och träffa älsklingen : ) Lämna gympakläder och sen städa lokalen!
Vet inte om ja ska ta med mig Minja eller inte? Joo, så får det nog bli : )


Funderar på att beställa tid för att lägga i en lite ljusare slinga ?! Va tycker ni?


Good morning sunshine!

Imorse väckte Henrik mig å sa hejdå :P Men ja somna om lika snabbt efter de, men han väckte mig strax innan tio med ett sms.. skrev å fråga om ja kunde va söt å komma bort med gympakläder till han om ja ändå skulle ut och gå! Vilken ja nog ska, så då får ja ta vägen förbi skolan :)

Vi började kolla på Mirrors igår och den va läskig.. tror man måste se den på bio för att få den riktiga känslan, för nu kolla vi på datorn och låg i sängen och kolla.. så det blev en bit bort, så man han inte reagera nästan när det blev en "skvättscen" eller va man ska säga :P Vi kollade bara på halva ungefär för klockan blev så mycket, så vi får kolla klart på den senare eller nån annan dag när vi är lite piggare :)

Idag vet ja inte vad som händer, städa lokalen iallafall. Vet inte om Henrik ska til Bengtsfors? Det märks, isf åker ja nog hem till mamma och pappa :) hehe..

Plattång nästa, tjipp ♥


Träning!

Gick kanon på träningen, det är så kul såå ;D

Har precis duschat och ätit kvällsmat, ska kolla på Mirrors nu! Får se om vi vågar kolla på den, skräckfilm ju ;P
Sen blir det nog sängen :) Skönt med fredag imorron, äntligen helg!

Nu ska ja hoppa på Henrik !!


Gammal bild på Henrik i skolan ;P

=)

Vart ute med Minja i det fina vädret, det va skönt att promenera lite : ) Har precis ätit nudlar och slängt in en tvätt, väntar på att den ska bli klar så ja kan tvätta mörka kläder också : )
Sofia ringde mig förut och vi pratade en stund.. Vi kom fram till att vi slår ihop mina två grupper så nu kommer ja bara jobba 19.00-20.30 på söndagar istället för till 22.00.. Men Sofia skulle kolla upp en grej, hoppas det blir så! Det skulle va skoj : ) Skriver längre fram om det när jag vet mer ;P

Henrik slutar halv fyra.. Då ska vi till badhuset! Christian ska också med! Jag har beställt soltid klockan fyra !! Sköönt :) Sen blir det lite simning efter det, härligt!

Pink - So what
Bra låt : )


Missy Higgins!

Morronen har bestått av massa massa låtar av Missy Higgins! Tror det va Cortney som dansade sitt solo till en av hennes låtar! Och då ville ja lyssna på henne : ) Satt jämt och lyssnade på henne för några år sen! Hon har så fin och bra röst : )


Denna låten heter The Speciel Two.


Och denna heter Nightminds. Finns andra låtar som är bra också !!
Gillar hennes texter


Heej!

Blev aldrig att jag uppdaterade igår kväll, blev inget bra tillfälle till det :P

När Henrik kom hem från skolan gick vi och handlade mat och efter det gick vi in och köpte en "gubbkeps" till han och en halsduk! Han blev så fiin så ;D När vi kom hem blev vi jättesega och trötta så vi skippade badhuset! Hade ingen ork alls! Så ja lagade lite mat och slappa framför tvn! Vi halv åtta ungefär fick Henrik den fina idén att cykla bort till mamma och pappa och hälsa på :) Så det gjorde vi, åkte dit och kikade på Idol och åt pappas nybakta bröd! Han är bäst på att baka bröd ;D När Idol va slut cyklade vi hem till lägenheten igen :) Duschade osv.. Sen va det dags för So you think you can dance! Och det va helt klart den bästa finalen som vart nånsin i det programmet! Fanns så mycket variation och man blev ju överraskad hela tiden! Höjdpunkten var ju när dom gamla deltagarna kom och gjorde ett nummer! Har saknat dom faktiskt, så det va kul å så :D Även himla kul å se när Nigel och Mary visade upp sina kunskaper! Höll på å skratta ihjäl mig när Nigel kom och steppade för fullt! Haha han va duktig :D
När det va slut så gick vi och la oss och somna nästan direkt, va en trött dag igår :P

Imorse vakna ja inte heller av när Henrik gick till skolan utan vakna när klockan ringde halv 10 istället.. Antingen måste han va väldigt tyst och smyga på morronen eller så är det jag som sover väldigt djupt :P

Vet inte vad som händer idag? Funderar på att gå ut med Minja, har inte gjort det nån dag i denna veckan än, och idag är det ju fint väder också så :) Får se om det blir badhuset idag istället, beror på om vi orkar när han kommer hem :P Jag vill sola också !!! Ikväll är det träningen med Emelie :D :D Hoppas jag lär mig stegen fort, Manuela visa och det va en del.. men det lär ja mig allt =)
 
Nee, nu ska ja göra mig iordning och ringa mamma :) Ha en bra dag! ♥


Joshua Allen, en vädrig vinnare av SYTYCD 2008 =)


Städat!

Nu va det städat och klart i lokalen : ) På vägen dit köpte ja en ny halsduk! En ljusrosa, jättego ;) Har sett den hänga där inne ett tag så nu gick ja in å köpte den när ja äntligen fått lön, haha ;D
Och på hemvägen köpte ja en ännu en till ansiktsmask ;) det är ju för underbart! Nu kommer Alex klaga men det skiter jag i hahah ;)

Nu är Henrik snart hemma, äntligen!




I love it  ; ) Bara 99:-

Suck..

Man skulle komma på ett tjejnamn och det man fick utgå ifrån var  _ I _ A.. Alla gissade typ Tina, Lisa, Disa, Rita osv.. Ingen som gissade rätt och fick 60 000:- för det rätta svaret va EILA.. Hur ofta tänker man på det namnet då? ja blir så trött :P Men nu va det slut så slipper ja sitta å fundera på det haha ..

Full Pott!

Sitter och lyssnar på Full Pott som är på 5an! Sånt där inringnigs program där man ska gissa ett ord! Ja blir knäckt på han som är med idag! Eller det blir ja iofs på alla egentligen men :P Man kan vinna 60 000:- som högst, men dom som ringer in får typ 500-1000:- bara.. Det är så löjligt! Men ändå måste jag höra om det är nån som ringer in å kan det rätta svaret, störande men så är det :P

Vaknade imorse sjäälv, tråkigt : ( Men prata me henrik nyss och han slutar vid två idag ungefär : ) Då måste vi gå och handla så vi kan fylla på vårat kylskåp lite, det är ganska tomt just nu! Senare blir det förhoppningsvis badhuset : ) Mysigt!

Har inte sån träningsvärk idag faktiskt, trodde det skulle va värre men ja är bara lite stel i smalbenen och vaderna :P Skönt de =) Ska göra mig iordning lite och kila bort till danslokalen, städa den : ) Måste måla om mina naglar också, dom är inte i bästa skick! Kanske går in på Ofelia Alexander Larsson och köper nått roligt eller går ut med Minja  ?! ;) hahaha suck :P

Ne nu hoppas ja att det ringer in nån vinnare så ja kan stänga av skiten snart :P PUSS!

Intressant!

Jaa, då är det resultaten imorron då på so you think you can dance :D Can´t wait ;) Håller faktiskt på Katee, hon är helt klart den bästa dansaren enligt mig! Självklart förtjänar alla att vinna, men jag hoppas hon vinner :) Hon är så otroligt bra på precis allting hon har gjort under programmet! Ohh ja.

Kollade nyss på Idol killarnas framträdanden som va tidigare ikväll på tv4´as hemsida.. Blev lite besviken på några faktiskt, hade förväntat mig att dom va bättre! Måste bara säga att  jag gillar faktiskt Johan Palm! Ja kan inte hjälpa det :P Visst, han kan inte sjunga så jättejättebra och det låter himla falskt ibland.. men det är nog hans personlighet och hans framträdande på scenen ikväll som får mig att gilla han :P Som Laila sa:
"Din röst är inte den bästa, men det spelar ingen roll för du är fantastisk"
Jag håller med ;) hejja Johan :D

Nu ska ja kolla klart på filmen ja började kolla på förut, sen får vi se vem av mig och Henrik som ska sova först, för då skulle vi ringa varann och säga gonatt :) ♥ Det blir nog jag, ja blev fruktansvärt trött nu!

Sov gott alla sötnosar!


RSS 2.0