Mellis

Nu har jag precis fått i mig lite mellanmål :) Ska promenera hem nu i det underbara snövädret och ta på mig träningskläder och ladda om inför kvällens dansträning 19-22.00 ;) Det är bara att köra på!



LET´S GO !!


Hej och hå

Satte på gårdagens Big Brother avsnitt och började trampa på crosstrainern :) Och helt plötsligt hade jag tränat en hel timme :O Förr blev jag trött efter si så där 10 minuter på den och nu märkte jag knappt att jag stod på den så länge, haha.. Det tar sig ;)



(Leriga skor sen löprundan igår :/ En stor sten hade t.om fastnat under höger fot)

NU ska jag sätta igång och förbereda kvällens danslektion.. Har inte gjort det än eftersom jag crosstrainade ;P

PUSS PÅ ER ♥


Det är inte sant..

Va fan.. Nu blir jag ledsen på riktigt :( Va är det med denna förbannade snön? Jag blir tokig !! Igår tog jag bussen till Henrik och då hade jag skinnjacka och converse.. Va lite föör kallt att åka hem i det idag men va gör man inte. Synd att vädret ska ändras så mycket på knappt ett dygn :( Men men..

Åkte som sagt till min babe igår :) Vi drog på oss träningskläder och stack ut i solen på en joggingrunda :) När vi kom tillbaka blöta och leriga om fötterna var vi i gymmet och kämpade på där också ;P En timmes träning - lovely ;) När vi kände oss nöjda blev det duschen och sen åkte vi och handlade lite kvällsmat och hyrde film :) På kvällen blev det avokado, ägg och kesoröra ;) Smakade mycket bra :)




(Henriks hemmagym :)

Imorse tog jag mig en ordentlig sovmorgon medans Henrik knalla upp vid 07.00 för att jobba :P Gjorde inget speciellt under förmiddagen, åkte hem 13.05 :) Så nu är jag hemma hos mamma och pappa även fast dom inte är hemma.. Fanns soppa kvar sa mamma så jag hoppade av bussen här ;P Hon hade gjort soppa på gårdagens kräftstjärt/chilisås, eller va man ska kalla det.. fast idag hade hon även slängt i räkor, ärtor och lite mer grönsaker.. Och jisses va det smakade bra ;)




Nu ska jag förbereda lite inför kvällens danslektion med Studenterna :)

HAVE A NICE DAY ♥


Later dude..

Tar bussen nu 15.00 istället :)



SEE YAAH ♥


It´s a beautiful day

Dagen startades med ett gulligt sms från min underbara älskling :) Då blev jag glad i hela magen och blev genast mycket piggare ;) Hoppade upp ur sängen och drog igång med städningen :) Diskade, dammsög, plockade med allt möjligt och vädrade :) Rensade i kylskåpet och gjorde det rent och fint där inne också och när jag höll på och torka av en glasskiva så gick den sönder :( Jäkla skit, hoppas ingen märker det när jag flyttar därifrån ^^



När jag kände mig nöjd för denna gången så kom mamma och pappa och hämtade mig och Skrållan :) Suttit ute en liten stund i solen och Skrållan tyckte det var så härligt såå ;P Minja ville också vara med på ett litet hörn :)




Nu har vi precis ätit lunch och idag bjöds det på bandspagetti med kräftsjärtar i chilisås.. Mmmm, va gott det var! Längesen jag åt sån god mat ;) Mammas mat är verkligen bäst :))


(Ooootroligt gott)

Runt fyra tar jag bussen hem till Henrik :) Vi har bestämt att vi ska träna idag ;P Så nu har jag packat ner joggingskorna och löpartightsen för ikväll ska vi röra på dököttet ;P Blir antagligen en liten joggingtur och sen vara i deras hemmagym ;P Får bli dagens träning det :)) 

HA EN FIN DAG ♥


Sunny day

Imorse tog jag mig en liten sovmorgon eftersom jag började jobba 12.00 :) Jag och Skrållan låg och kramades i sängen en bra stund innan jag gick upp och tog mig en låång dusch :)



Sen blev det som sagt jobb 12-18.00Intersport :) Inte många själar som var inne idag tyvärr men.. Vi kämpade på och gjorde allt annat välbehövligt :) När jag hade slutat cyklade jag hem till mamma och pappa :) Hoppade upp på crosstrainern och trampade i 35 minuter! Va mycket skönt :) Känns bra att jag kommit tillbaka till ett "bra tänk".. Nån slags träningsform varje dag är faktiskt ett måste :)

Nu har vi precis avnjutit några koppar kaffe och knäckebröd till kvällsmat :) Ska strax cykla hemåt igen, Skrållan saknar mig I guess :) Jag återkommer väl imorgon igen antar jag ;P 

 




CIAO ♥


Intersport

Finns en GILLA-grupp på Facebook som är till för vårat alldeles egna Intersport i Åmål ;) Va med och gilla det DU också vettja :)










(Bilderna är från idag förutom den sista på mig och chefen ;P)

GILLA-KNAPPEN !!


Jobbat

Va jätteroligt att hoppa in och undervisa vuxengruppen i disco igår ;) Dom var laddade till tusen och vi körde på en timme ;P När jag kom hem så var Henrik hemma hos mig, vi kollade på tv och bara kramades :)



Idag blev det jobb på Intersport mellan 12-18 :) Mycket roligt och det blir även imorgon också samma tid ;) Lovely! När jag hade slutat blev det promenad hem till mina kära föräldrar för lite kaffe :) Är fortfarande kvar men ska alldeles strax knalla hemåt innan klockan blir för mycket :) Lilla Skrållan är nog hungrig :)



(Fina Minja)

Nååja, vet inte vad jag ska tillägga mer? :) Finns inte mycket mer tror jag.. Det får duga för den här gången så kanske jag skriver imorgon igen efter jobbet :) Låter väl bra?

PUSS SÖTNOSAR ♥


Trött, trött, trött

Hade det jättetrevligt igår faktiskt :D Va hemma hos en kompis till Andreas på jobbet och förfestade och sen blev det visst HC och Basic Element ändå. Spontan utgång med andra ord :P Men jag hade skitkul och va på toppenhumör så jag ska inte klaga ;D

Idag har jag träningsvärk överallt.. Skumt :P Har gjort så lite som möjligt idag faktiskt. Ska vicka för Sofia ikväll på vuxendiscon, kommer bli roligt ;) Jag är väl inte jätteförberedd kanske men, det kommer nog gå bra ;P Och ikväll när jag slutar (20.00) så är min babe hemma och väntar på mig :)


(Snygging på skidresa i Branäs)

PUSS PÅ ER ♥


Lördag

Härligt väder (fast kyligt i skuggan) och massa folk på Intersport :D Hade öppet en timme extra så jag jobbade 10-15 idag :) Var lika roligt som vanligt och full rulle - me like!

Var hemma hos Henrik igår och hade fredagsmys :) Kollade på film och åt morötter och dipp, nom nom! Vi tog bilen till Åmål imorse vid 8.30 ungefär. Hem och göra sig iordning inför jobbdagen och Henrik åkte till Göteborg :) Nu är jag hemma hos mamma och pappa och har precis käkat. Ska alldeles strax cykla hem och hoppa in i duschen för ikväll ser det ut som det blir vin ;P


Solig lördagsmorgon :)

 Så här mörk och fin blev jag i håret förresten :D Färgade det ju igår ;P Men en sak som är säker - JAG MÅSTE KLIPPA MIG !! Innan håret slutar nere vid knäna... suck!


(Bilder från igår)

Nee va fasen, jag får väl sätta fart då :)

HA EN FIN LÖRDAGSKVÄLL ♥


Trevligt trevligt

Från 4 besökare till 31 på några timmar är väl inte fy skam :D Bara för det ska jag skriva imorgon också ;)



PUSS PÅ MINA FANS ♥


HEEJ !!

Haha min blogg är död :( Bara 4 stycken som hittat hit idag.. Inte konstigt med tanke på att jag inte skrivit sedan den 3e december.. Helt galet jag vet, men jag har fortfarande inte lämnat in min dator på lagning av ren lathet.. Men nu satt jag och läste igenom min blogg lite och blev väldigt sugen på att börja igen.. Så jag får ta tag i detta och sätta igång med skrivandet igen :) Så roligt att gå tillbaka och läsa vad man gjort osv. Och nu när våren/sommaren närmar sig med stormsteg så är det roligt att skriva om allt roligt man gör :)

Jobbar fortfarande på Intersport men är bara timanställd så det blir tyvärr inte många timmar i veckan :( Inte några alls ibland.. Så jag tar vara på de dagarna jag får ;) Men jag har dock fixat praktikplats på Team Sportia i Säffle som jag strax ska börja på :) Kommer blir kanonkul och jag hoppas det leder till en anställning längre fram ;D

Här får ni bilder från idag när jag satt i Säffle och väntade på bussen - i solväggen med en kopp kaffe :) UNDERBART!



Ser att mitt hår ser ut som en risbuske så jag sitter just nu med färg i det :) Ska alldeles strax skölja ur det och sen ska jag hem en snabbis innan jag åker till min fina pojkvän Henrik :) ♥

WELCOME BACK !!


RSS 2.0