Go´kväll

Idag har jag grillat, njutit det lilla av solen som kikade fram och tränat :) Följde med Emelie och ManuelaFriskis&Svettis :) Kom lite regn emellanåt men det var bara skönt ;P Efter en timme av hopp och skutt cyklade jag hemåt :) Tog mig en dusch och kollade på film :) Skrållan har lagt sig till rätta ser jag, inkurad vänd inåt väggen :D Gosan!



Nu ska jag fläta håret om jag orkar och sen är det dags för mig att krypa ner i säng :) Även målat naglarna nu på kvällen, haha.. Inte det tjusigaste jag gjort kanske men det får sitta kvar tills imorron iallafall ;P




SOV SÅ GOTT MINA VÄNNER ♥


Grillat

Jag älskar sommaren :)





PUSS ♥


Tv4 Värmland :D



Stolt man blir :D


Kärt återseende

Idag tog jag mig en välbehövlig sovmorgon :) Vaknade runt 10.00 ungefär, snabbt upp och fixa iordning mig lite och sen kom mamma, pappa och Lina och hämtade mig vid 11.00 :) Åkte och hälsade på pappas morbror Leif och hans Margareta :) Blev lite kalas för dom med kaffe och fika :) Det var tur att jag inte hunnit äta frukost för dom bjöd på smörgås, chokladkakor, bullar, rulltårta, äppelpaj med vaniljsås och gud vet allt :P Och när man ätit två smörgåsar och inte orkar alla godsaker så försöker dom proppa i en ändå, haha.. Men sånna är ju alla äldre ;P Så goa :) Jättelängesen jag träffa Margareta så det var skoj. Hon visste inte ens vem jag var för jag hade växt så :P Hon trodde att Lina var jag och att hon hade med sig en kompis, haha.. Men sen så ;)




Nu är jag hemma hos mamma och pappa, mätt och belåten! Hoppas på att solen kikar fram lite mer snart för jag vill sola :)

HA EN FIN ONSDAG ♥


Midsommar - målvakter

Filmbevis på mig och Manuela från i midsommarkvällen när vi räddade laget tack vare våra snygga räddningar :D





OH YES!


Hej igen mina vänner :D

Ber om ursäkt för den kassa uppdateringen men jag har varken haft tid eller ork ;P Men here we go again :)

I söndags kom min babe Henrik hem till mig på eftermiddagen. Jag hade fixat mat till oss som vi käkade, efter det blev det tv-tittande och en liten siesta, sen gick vi till ICA och handlade yoghurt, vitlöksbröd, glass och bär ;P Kvällen bestod av massa mys och film bara :) Skön söndagskväll!

Igår var det dags för första jobbdagen på Stilmagazinet. Dom ringde in mig nu när en tjej är bortrest i 2 veckor :) Jätteroligt! Trivs verkligen hur bra som helst och igår drog även SOMMARREAN igång så det är folk inne hela tiden ;) Det får tiden att rusa iväg :) Igårkväll kom VM-dansarna hem också så vi samlades ett gäng med blommor och skyltar för att framförallt hylla Sofie som tog hem guldet! Hon är bäst i hela väärlden, det är helt sjukt :D Inte nog med det, hon fick silver i paren också! Hur grymt är inte det? :D GRATTIS IGEN !!



Idag blev det jobb igen, toppendag :) När jag slutade kl 18.00 cyklade jag direkt till Marinan och fikade med syster Lina och söta Paola :) Mysigt att sitta i kvällssolen vid sjön och äta glass :)




Har även kikat på So you think you can dance hemma hos mamma och pappa :) Är riktigt jävla trött nu bara. Precis busat med Skrållan för att trötta ut henne, så nu ska jag sova :) Är som en bastu i min lägenhet bara :( Usch, inge roligt!

Imorgon är jag ledig också :) Planer på att träffa Henrik då, får se hur det blir imorgon :) Hoppas i vilket fall på sol ;)

GOD NATT & SOV GOTT ♥


Jobba :D

Idag ska jag jobba på Stilmagazinet :D Ska bli riktigt roligt att få komma tillbaka igen! Dagen har massor med skoj att erbjuda men det är en hemlis som jag inte kan säga än ;) Berättar mer ikväll :)

HA EN BRA DAG ♥


Sunny sunday

Gårkvällen var lugn och skön :) Kollade på fotboll och åt massa gott hemma hos mamma och pappa :) Började kolla på en film men jag sov precis hela filmen :P När klockan var 01.00 ungefär kilade jag hemåt :)

Idag städade jag en hel del på förmiddagen och sen tog jag cykeln hem till mamma och pappa igen. Vi tog bilen ut till Kilarna för att sola och (hade tänkt) att bada. Men det blåste verkligen jättemycket så det blev inget bad :P Var där i två timmar ungefär och sen var det nog :P Tråkigt att det blåste så kallt för det är ju så fint där ute annars :) Det var bara Lina som vågade sig i och känna på vattnet :P Brrr..






Nu ska jag cykla hem till mig igen för alldeles strax kommer älsklingen :)

PUSS ♥


Midsommarkvällen

Efter Snarhögsparken igår åkte jag till Manuela som sagt och gjorde mig iordning :) Tog oss en varsin cider på balkongen och sen åkte vi och hämtade upp Alex :) Fick skjuts ut till Sjövik hem till Sofia och Ove och efter några glas vin åkte alla vi som var hos Sofia bort till deras grannar för lite brännboll och fotboll :D Vi tog oss dit med hjälp av trakor och hövagn :D Det var riktigt roligt, kändes som man tog studenten på nytt med all björkris Ove hade dekorerat med :D haha..

Brännbollen gick sådär.. Fotbollen var roligare däremot, jag och Manuela stod i mål och skötte det galant :D inte konstigt att vi vann allstå, haha.. När vi hade spelat klart åkte vi hövagn tillbaka :) Blev grillat, massor med mat, mera dricka, jordgubbstårta och tjöt :) 00.30 ungefär hoppa jag, Sofia och Alex ner i poolen.. det var himla härligt :D

Tog taxi hem och jag var hemma 03.30 ungefär! Somnade skönt då även fast det var ljust ute ;P














Precis som förra året så blev kvällen/natten väldigt lyckad :D Har alltid lika roligt tillsammans och jag ser fram emot många varma sommarkvällar ihop ;)

PUSS ♥


Små grodorna

Gårdagen var precis som en midsommar ska vara :) Hade det jättemysigt i Snarhögsparken med fika på filt, dans med barnen och massor med sol :) Jag har världens finaste brorsdöttrar :) Bella & Joline ♥











Perfekt dag verkligen, kunde inte bli bättre :) Efter små grodorna, massa hopp och lek, kram och pusskalas åkte jag hem till Manuela för att göra mig iordning inför kvällen..

Forsättning följer...


Midsommarafton

Vilken härlig dag det är idag :D Jag känner mig hur glad som helst och var pigg när jag vaknade imorse ;D Slängt i 4 tvättar i maskinerna som snart ska hängas på tork, pratat med Stilmagazinet om följande jobbvecka (ROLIGT), duschat, ätit frukost, gosat med Skrållan, kollat på Nyhetsmorgon och letat kläder till dagen. Kläderna har jag inte kommit någon vart med så jag får nog ner och rota bland det nytvättade istället :P

Känns som jag har massvis att göra idag så det är bäst jag sätter fart :) Runt 14.00 ska jag följa med familjen till Örnäs för midsommarfirande med alla barn ;P Resa midsommarstången och kolla när de dansar små grodorna :D Sen blir det fika i solen och massa mys :)

När det är färdigt ska jag göra mig iordning lite snabbt och sedan bär det av ut till Sjövik. Precis som förra året blir det midsommarfirande hos familjen Westlund :D Ska b.la dit med Manuela och Alex så det kan inte bli annat än roligt ju :) Förra året var mer än lyckat så det kan inte bli så mycket bättre idag heller ;P Blir massor med god mat, dricka, lekar och bad i poolen om vädret håller i sig ;D UNDERBART!

Favoriter i repris från förra midsommar :D





HA EN FIN MIDSOMMAR ♥


Fin torsdag

Dagen i skolan var jättebra :) Vi hade först redovisningarna för vårat projektarbete, sedan lunch då vi blev bjudna på smörgåstårta, gav våran söta lärare Jenny present och blommor i samma veva, sedan fick vi fylla i ett papper med massa utvärderingar om utbildningen, och sedan gick vi in en och en till Jennys arbetsrum och fick intyg på allt vi läst och även truckkörkoret =) Hon gav mig massor med beröm och önskade mig lycka till osv, osv.. Usch, nära man fällde några tårar under dagen. Sorligt men ändå himla roligt :) Kommer som sagt sakna alla jätte, jättemycket! Hoppas innerligt att vi kommer hålla kontakten för det är personer jag aldrig vill sluta umgås med :) Underbara personer!

Jättesnygga kort på mina söta klasskompisar :D haha








När jag kom hem cyklade jag direkt till mamma och pappa :) Visade upp projektpärmen, tjötade lite osv :) Sen åkte jag och mamma ner till stan. FULLT med folk på systemet.. jisses, va alla är törstiga när det är midsommar :P

Imorgon blir det minsann en fullspäckad och förbannat rolig dag :D Berättar mer imorgon för nu ska jag krypa ner i sängen :) Tänkte gå upp så tidigt som möjligt för jag har nämligen tvättid ^^ Inte roligt kanske, men ett måste :P

GOD NATT ♥


Sista dagen

Ja, idag tar det slut :( Sista dagen på utbildningen. Känns både och! Jättetråkigt att inte få träffa mina goa kompisar varje dag, men det känns ändå bra att jag klarade allt :) Idag vankas det avslutning och mys med klassen, smörgåstårta och säga hej då till alla!



PUSS PÅ ER ♥


Nu är det slut!

Idag muckade Henrik, äntligen !! Så nu är det ingen mer lumpen för hans del, we made it ;D


3/8-09 - 23/6-10.. Lång tid, men nu är det slut :)

ÄLSKAR DIG ♥


Jobbigt träningspass

Min lediga dag har bestått av dansuppvisning och träning :) Jag och Manuela åkte ut till danslägret och åt lunch med alla barnen :) sen gick vi igenom danserna vi gjorde på Sommardansen och hade uppvisning kl 15.00 för föräldrar osv :) Så trevligt så ;P roligt att träffa Elin också :) händer inte allt för ofta om man säger så!

När vi var klara där åkte jag med mamma hem till henne och pappa :) La mig i solen en timme men sen blev det lite kyligt av vindarna så jag gick in :) Mötte upp Manuela och så cykla vi till kvällens träningspass, Friskis&Svettis! De som tror att det inte är jobbigt får tänka om, för det är jobbigt :P Förbannat jobbigt idag också! And i love it :D Vi kommer nog alla gå med kramp i låren imorron ;P hoho..



Nyduschad och kikar på film :) Sista dagen i skolan imorgon, fyy! Inte kul alls :(

PUSS PÅ ER ♥


Sol, sol, sol

Underbara väder ;) Nu ska ja på Friskis&Svettis med Manuela ;D



PUSS PUSS ♥


Härligt

Det va skönt att sova lite extra :) Nu ska jag sätta fart och göra iordning mig en gång till :P Ut till danslägret :) Hoppas man får snika till sig lite lunch :O hoho :D

HA EN FIN DAG ♥


I MADE IT :D :D

Igår var det en låång och fruktansvärt varm dag i Karlstad! Det var strålande sol, inte ett moln på himlen och nästan vindstilla.. I den värmen stod vi i stålhättaskor och hade knappt något vatten. Mellan 08.00-17.30 var vi ute! På ett industriområde där det känns som 35+.. Jisses, var fruktansvärt varmt :P Men men, fick sig iallafall en jävla bränna :P

Nåja, vi var ju som sagt i Karlstad för uppkörningen av truckkörkoret. Jag tyckte det var jättekrångligt i början men i slutet av dagen så sa läraren att jag utvecklats så mycket under dagen att jag klarade det :D Så jag är här med en godkänd truckförare :D haha.. Är faktiskt stolt över mig själv, hade nästan gett upp ett tag för jag blev så vansinnig på styrningen.. Men det gick bra :D




Banan vi skulle köra igenom.. Blev galen i början :P

När vi var klara tog vi en tur till Bergvik och firade med en glass medans Emelie handlade lite sommarkläder ;P Emelie var snäll och körde mig enda hem till Åmål, jättesnällt verkligen! Hem och ge Skrållan mat och sen åkte jag direkt ut till danslägret som är igång :) Jag, Manuela, Alex och Sofia var ju som vanligt domare på kvällens lekar ;P Frågorna börjar spåra ut nu efter några år, vi har ingen fantasi kvar :D hahah.. Som t.ex "Vem av oss 4 har truckkörkort?", "Alex har 5 hundar, hur många ben har de tillsammans om två stycken bara har 3 ben".. Ah, herregud :D Roligt har vi iallafall ;)

När jag kom hem slocknade jag nästan direkt, stentrött! Gick upp strax innan sju idag.. När jag hade sminkat mig, klätt på mig och skulle precis äta frukost  får jag ett sms. Står att våran lärare är så sjuk att hon inte tar sig ur sängen så vi är lediga idag. TRÅKIGT :( Näst sista dagen idag ju.. Men men, vet själv hur det är när man är sjuk. Inte alltid man kan fixa vikarier.. Hoppas verkligen det blir av imorgon iallafall :) Krya på dig Jenny!

Tur i oturen med detta är att jag kan vara med på den lilla uppvisningen på danslägret idag iallafall :) Vi som var med på sommardansen ska vara med och visa upp :) Nog bäst jag går igenom danserna, inte säkert att det sitter om man säger så :P

Men nu ska jag krypa ner i sängen igen och slökolla på tv:n :)

PUSS FRÅN TRUCKFÖRAREN :D


I´m up!

Ni kan sluta vara oroliga, jag är uppe ;P 04.30 skuttade jag ut sängen och är strax färdig :) Får nog ta med mig frukost för nu är jag ju verkligen inte hungrig.. Nåja, lite fil och musli i en burk får det bli på vägen till Karlstad istället :) Idag är det dags för truckuppkörning!



WISH ME LUCK ♥


Härligt

Det var ett gött och roligt träningspass :) På onsdag är det dags igen, härligt :)

När jag kom hem åt jag knäckebröd med keso och gurka på. Smakade mycket, mycket bra! Nu ska jag ta mig en lång och skön dusch och sen får jag krypa ner i säng. Upp 04.30 i natt så då kan jag inte vara som ett vrak :P (kommer jag antagligen vara ändå)

    

SOV SÅ GOTT SÖTNOSAR ♥


Friskis & Svettis

Dagen på utbildningen har varit jättebra, jag och Emelie blev äntligen klara med projektarbetet ;D Nu är det bara redovisningen på torsdag som gäller och sen är vi klara med hela utbildningen :)

Rörig är jag också.. Råkade somna framför Simpsons och så vakna jag av att Henrik ringde mig. Då var klockan 17.25  men jag fick för mig att det stod 07.25 och att det var morgon.. För i natt måste jag gå upp 04.30 för att hinna med bussen 06.05 till Säffle. Ska nämligen åka till Karlstad senast 07.00 för ha truckuppkörning. Så jag var livrädd att jag hade försovit mig :P Herregud, får hålla alla tummar och tår jag har att det absolut inte händer imorgonbitti :P

Nu ska jag byta om och möta upp Manuela och Emelie. Friskis&Svettis klockan 19-20.00 :) Underbart!


Tre apor ;P

PUSS ♥


God morgon

Måndag igen då :) Underbart väder idag, kan inte bli så mycket bättre då!

HA EN FIN DAG ♥


Härlig helg!

Igår tog jag bussen till Bengtsfors och där blev jag upphämtad av Henrik och hans mamma :) Vi fick skjuts direkt till Gustafors och blev avsläppta hos Mattias, Lunkan, Lundqvist :) Där drack vi lite och sen gick vi ut senare på kvällen och åt mat :) Efter det blev det lite mer dricka hos Lunkan och sen somna han :P Då kikade vi på Scrubs-avsnitt och tog det lugnt ;P När Lunkan vakna gick jag och la mig i den stoora dubbelsängen och slocknade direkt :P

Idag kom Henriks mamma och hämtade mig och Henrik vid 14.00 ungefär :) Har inte gjort något speciellt idag. Ätit middag, gjort smoothie, njutit av solen och städat en massa nere hos Henrik. Möblerade om också förresten, det blev jättebra ;D Jag tog bussen hem vid 20.00 så nu är jag at home :) Gick till ICA för att fylla på kylskåpet, så nu ekar det inte när jag öppnar det :P


Om 3 dagar är det äntligen slut baby.. Vi klarade det, älskar dig !!

Har haft en toppenhelg iallafall :) som jag alltid har ;D

PUSS ♥


Hej lördag

Tog mig en ordentlig sovmorgon idag :) Det var skönt! Låg kvar i sängen ett tag och knäppte på TV:n och har följt bröllopsyran litegrann. Men nu får det vara bra med det - ut på långpromend medans solen skiner :) Hem till mamma och pappa en sväng efter det och ikväll ska jag äntligen träffa älsklingen :)


Min egna prins ;P

HA EN FIN DAG ♥


Telephone - dans

Kolla först på detta filmklippet:



Och sedan tittar ni på detta. Jag och Alex igår natt på dansgolvet. Kör en liten improvisation och jisses va bra det går ;D Gör vi inte likt filmen innan tycker ni? haha..


Gårdagen i bilder

Nu har äntligen Manuela lagt ut korten sen kvällen igår. Ja, dom talar för sig själva.. Vi hade förjävla roligt helt enkelt ;D

















Synvilla med våra ben :D Mitt ben ser ut att vara Manuelas fast bakvänt! Scary ;P


Familjemys

Dagen har varit seg, men väldigt bra! Tog med mig ett paket med vindruvor som blev frukosten och sen kämpade jag och Emelie på med projektarbetet.. Och idag blev vi äntligen klara :D och bra blev det minsann! Bara power pointpresentationen som är kvar nu men det hinner vi med på måndag ;)

Var hemma strax efter 15.00 och då gick jag och la mig direkt. Efter att ha sovit endast 3 timmar i natt var jag inte på topp direkt :P Så mellan 16-18.00 blev det skönhetssömn och det behövdes. Nu känner jag mig lite mer utvilad iallafall :)

Nu åker joggingskorna på och ut på en långpromenad :) Sen går jag hem till mamma och pappa. Blir fredagsmys där ikväll :) Min efterlängtade syster kommer hem och hälsar på så Henrik får vänta en dag med att ses, hihi ;P



HA EN FIN KVÄLL ♥


Smakprov

Så här bra gick det igår när vi skulle cykla till HC! Hahaha, jag bryter ihop!



GALET !!


After Beach

Gårdagen var jättekul ;D Jag, Manuela, Alex och Emelie satt och förfesta hemma hos Manuela.. Lyssnade på musik, tjötade, snacka skit, drack och skrattade ungefär.. Såg ut som det brukar göra när vi förfestar ihop ;D När klockan var 00.00 hoppa vi på cykeln och jag skjutsade Alex. Gick förbannat fort i nerförsbacken och jag tror Alex blev lite smårädd där ett tag..! "Tänk på mig som sitter här bak", hörde man med en liten skraj röst bakom ryggen :D haha..

Jag, Manne och Alex drog till ett utdött HC. Var knappt en käft där, så vi intog dansgolvet och dansade till favvolåtarna som vi önskade. Var alltså bara vi 3 på dansgolvet och kanske nån mer som droppade in emellanåt! Men det hindrade oss inte för att ha kul ;P Bilder kommer antagligen nån dag framöver när Manuela orkat lagt ut dom :P 

Några minuter innan det stängde knalla vi hemåt med förhoppningar om att nån av pizzeriorna var öppna. Älskade Ceylan var stängt men längre upp på gatan finns andrahandsvalet Värnen. Och det var öppet! Det smakade riktigt bra med fyllemat för det kurrade i magen! När vi hade njutit av våra pizzor sa vi adjö och jag gick hem och la mig ;P Zzznark !!


Mobilbild from yesterday :P

Är inte alls pigg idag! Men jag är uppe, nyduschad och snart redo att cykla till bussen.. Kommer va som ett vrak hela dagen, känner mig inte vaken än.. Frukost lockar inte för fem öre men ska försöka få i mig lite frukt så jag fungerar någorlunda fram till lunch :P

PUSS ♥


Guestbook from MR. Gunnar

Hej kära läsare! Alex AKA Gunnar AKA STORbloggaren, här.. Inte är det litet när Larse är i farten inte.. Kärt barn har många namn. Sitter hos Manne (ja hon kallas bara manne - inte så kärt kan man tycka ) med millan och emelie. Rihanna Gansta for life i "högtalarna", "dunkar" lågt, vi har knappt vad lilla rihanna sjunger, men fint låter det allt. Öl, vin och grogg står på menyn, och gott smakar det.. Kanske inte lika gott imorgon men just nu smakar det prima =). Snart väntar HC, stadens stora nöjesfält för ungdomar som vill sitta och dricka och dansa loss på parketten.  Del Baron AKA Big shot står för underhållningen ikväll och vi hoppas så klart på lite party in a rich dudes house.. Annars vore inte kvällen fulländad.. "come on let´s do this".. Manne sitter med brillor på och ser allt vad som står, kul att hon ser vad som står, min lilla stavningsrättare.. MVG i svenska kallar jag det.. Millar fixar sminket, gud va fin....hon en gång var, 3 år utan smink och en rumpa utan hår. Nu är hon grotesk och måste dölja allt även för "dansgolvets" (finns bara ett) dova ljus.. men vad gör det.. HC står på turordning, och DJ Del Baron, vi hoppas på en fröjdefull kväll.. Let´s play some good shit.. Puss ♥ (manne fick visa hur man gör ett jävla hjärta)


Spontant

Ja men spontana utgångar brukar väl alltid vara dom bästa? ;) Det får vi hoppas på idag för nu är vi på´t ;P Emelie ringde och fråga om partysuget fanns, och självklart gjorde det det.. Så på ungefär en timme gjorde jag mig iordning. Manuela var inte sämre hon, festsugen hon med.. Så nu är jag hemma hos henne och inväntar Emelie Stålhandske och Alex a.k.a Gunnar ;D Kommer bli en bra kväll detta tror jag!

NU KÖR VI !!


Torsdag

Igår fick jag och Emelie mycket gjort på projektarbetet minsann :) Och idag ska vi fortsätta! Blir nog bra det här ;P

Gårdagen var annars mycket bra. 17.30 hade Bella fotbollsträning som jag var och kollade på. Manuela var också med för hennes lillasyster Lova spelade på planen brevid samtidigt ;P Bella var så duktig så, den lilla skrutten :) Var där en timme ungefär och sen åkte vi ner till Friskis&Svettis som började 19.00.. Hoppade runt och kämpade en timme och sen åkte jag hem till mamma och pappa :) Kikade lite på fotboll och käkade kiwi och sen cyklade jag hem :) Kollade på en film och var jätte, jättetrött.. Så jag orkade inte ens sätta på datorn och göra min dagliga koll ;P Men idag så, lite uppdatering iallafall :)



Är på utbildningen nu och väntar på att Emelie ska komma.. Blir nog mycket arbete ute i solen idag ;P Lovely!

PUSS PUSS ♥


God morgon

Trött idag, ohh yes! Det är allt bra tur att solen skiner och himlen är blå för annars hade jag nog fortfarande legat kvar i sängen :P Men jag är uppe och fit for fight för den här dagen ;P

Blir skolan och projektarbete med Emelie, sen ikväll 17.30 ska jag nog med pappa till Hanebol och kolla på lilla Bellas fotbollsträning ;P Får se så att hon vill dit bara, sist gång orkade hon inte för att hon hade blivit så trött första träningen. Hon hade sprungit under hela "matchen" som hon sa :D Gosan! 19.00 är det dags för Friskis&Svettis igen ute i solen :) Jihoo!



Nu blir det frukost och fixa iordning sig lite!

HA EN FIN DAG I SOLEN ♥


Underbara dag

Varit en toppendag :) När jag kom till Åmål hoppa jag på cykeln och tog en tur hem till mamma och pappa :) Blev där någon timme och sen åkte jag hem och gosade med Skrållan :) Klockan 18.00 var det inbokat fika hemma hos mamma och pappa så det blev en cykeltur dit igen ;P Då var även min faster där, mina bröder Jimmie och Thomas, Liza och Paola och självklart busungarna Bella och Joline :) Bordet var uppdukat med kaffe, jordgubbar, vindruvor, glass, vispad grädde, nybakta bullar och dammsugare.. Gick nog ingen nöd på någon :D Var jättemysigt! Bara syster yster som saknades :( Men förhoppningsvis hinner jag träffa henne till helgen :)


Joline & Bella för ett tag sen :)

När de hade åkt hem tog jag och mamma en skogspromenad i kvällssolen :) Också väldigt skönt! Dagliga träningen - check ;P Imorgon blir det Friskis&Svettis igen! Skönt att röra på sig!

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och sen hoppa i säng. Sov så gott alla vänner :)

GOD NATT ♥


Dansshow

 Nu har äntligen korten från dansuppvisningen kommit ut på www.danscenter.com :) Här är dom jag var med på, haha ;P








Favoritbilden, haha :D


Fint väder idag

Jaa, idag är det minsann härligt väder :) Nu är det näst sista veckan innan utbildningen är slut och då ska vi göra ett projektarbete som ett avslut. Jag och Emelie gör det tillsammans och vi började lite smått idag :) Svårt att fortsätta när vi inte har rätt grejer att jobba med så vi får fortsätta imorgon när Emelie har med sin dator och rätt program :) Blir nog bra det här :)



Suttit ute i solväggen hela förmiddagen och spånat på ideér och är ju så himla varmt och skönt :) Väntar på att klockan ska gå lite nu så jag kan ta bussen hem.. Lägga mig i solen och fortsätta att njuta av denna dagen :)

PUSS ♥


Bildbevis

Mjaa, här ser ni idioten själv i fredags när jag gick med fel sko på fel fot hela kvällen! Herregud, hahaha :D


Pekar åt fel håll... Suck !!


Rastlös !!

Tycker inte om att det är fotbolls VM faktiskt.. Då finns det inget bra på tv:n att kolla på.. En annan som bara har 1an, 2an, 4an, 6an och Barnkanalen också! Nåja, det enda positiva med detta är Waka Waka ;P


Eftersom det inte finns något att se på ska jag krypa ner under täcket och läsa nya SOLO som jag fick hem i brevlådan idag :) Sedan blir det nog skönhetssömn :)

GOOD NIGHT SWEETIES ♥


Oh happy day!

Igår åkte jag hem och åt grillat hemma hos mamma och pappa :) Jättegott! Sen kollade vi på filmen Hairspray och när det var 22.00 Nyheterna åkte jag och Skrållan hem till mig :) Tog mig en dusch och kollade klart på filmen. Och sen blev det natti!

Idag var det dags för utbildningen och även för teoriprov för truckkörkortet. Först hade vi teori och gick igenom hela boken och sen hade vi slutprovet. Och jag gick bara 4 fel av 50 frågor :D Så jag klarade det! JIHOO! Känns hur bra som helst att kunna lägga det bakom sig :D Nu är jag stolt över mig själv ;D Bara uppkörning kvar nästa vecka då ;P

När jag slutade skolan åkte jag hem till mamma och pappa. Åt lite mat och tog mig en powernap! Cyklade hem till mig och plockade iordning litegrann och sen kom Emelie hem till mig :) Tjötade lite och sen tog vi cyklarna till Friskis&Svettis! Dags för träning ute i det gröna :D Nu är det sommar ;P Men gräset var för högt så det var lite besvärligt att träna måste jag säga. Kliade över hela kroppen när vi gjorde situps och rygglyft. Men men, det gick bra :) När vi var klara tog vi en sväng till ICA och handla lite. Sen sa vi hej svej och åkte hem var för sig :)



Nu har jag precis tagit mig en låång dusch. Peelade hela kroppen och även smörjt in mig, så nu är jag len som en barnrumpa ;P

PUSS ♥


Svensk sommar

Härligt väder vi har, inte sant? ;) suck...

I fredags var det fullrulle hela dagen. Manuela kom hem till mig runt 12.00, då gjorde vi massa ärenden på stan och sen gick vi hem till mig och käkade mat. Sen gjorde vi iordning Linas studentpresent och fixade oss själva lite. Tog oss en cider och sen åkte vi ut till Karlberg där studenterna sprang ut. Hängde på några vänner och sen åkte vi ner till stan igen. Kollade när de åkte på lastbilsflaken och röjde och sen gick vi upp till mig en snabbis igen. Halv sju åkte vi till Linas studentkalas där det blev massor med god mat, tårta och dricka :) Riktigt, ritkgit trevligt! Vid halv tio ungefär åkte jag, Manuela och Emelie hem till mig för att byta om och hämta mer dricka. Gick med plastpåsar på huvudet bort till Jacob för lite förfest. Vid elva-tiden tog jag och Manuela på oss plastpåsarna på huvudet igen och knallade bort till HC ;P Där var det proppfullt med folk och vi dansade hela kvällen. Också väldigt roligt :D Mindre roligt var dock att jag fick fruktansvärt ont i fötterna av klackskorna. Så när jag satt och vilade fötterna på scenkanten fick jag se att tårna pekade från varandra. insåg jag att jag gått med fel sko på fel fot hela kvällen.. Hahaha, hur fan lyckas jag? Inte konstigt att jag hade svinont.. När jag bytte sen gick värken bort! Herregud, hur lyckas jag med allt? Det ska inte gå att gå med fel sko på fel fot. Men det gjorde det för mig, innan jag upptäckte det iallafall. Ahh, jag blir så trött :P






När det stängde gick jag, Henrik och Kim och köpte mat och sen gick vi hem till mig. Kimpa sov i bäddsoffan och övernattade :) Igår åkte Kim hem vid halv elva och jag och Henrik sov kvar enda till två !! Tänkte ta bussen vid tre men vi stannade kvar istället och gick till Hörnan och käkade mat. Det smakade mycket bra med pasta och vitlöksbröd :)

Tog bussen till Bengtsfors vid sju. Kollade på film och tog det lugnt igår, bara myste :) Somnade i soffan och vaknade 6.00 ungefär.. Då märkte vi att vi hade somnat ifrån filmen och kröp ner i sängen istället :P

Idag har vi ätit frukost på balkongen och inte gjort så mycket mer. Jag har läst klart truckboken och gjort klart frågorna på datorn.. Nu blir det bara repetering och hålla tummarna att det går bra på teoriprovet imorgon :) Åker nog hem klockan 20.00 ikväll, min faster kommer hem så vi ska grilla :) Kul!

PUSS ♥


Waka waka



Idag är det FEST :D Lyckliga studenter överallt, studentkalas för Lina och fest fest fest :D Fotbolls VM börjar idag också så det kommer nog vara proppfullt med människor överallt :)

Ha en toppenndag allihopa och tänk inte på vädret nu ;) Vi ska ha lika roligt för det :D


Manuela & jag, studenten -08 ♥

SKÅL !!


Hej på er mina vänner

Dagarna rullar på så jag glömmer bort att blogga :P Igår gick eftermiddagen åt att plugga truckteori och på kvällen tog jag en cykeltur hem till mamma och pappa :)

Idag stannade jag hemma från utbildningen och pluggade mer truckteori. Eftersom det är på måndag teoriprovet är så blir jag lite småstressad över det. Så jag stannar hemma dom här två sista dagarna så jag kan koncentrera mig på truck helt och hållet :)

Varför ska jag ta truckkörkort kanske ni undrar? Vet inte om jag sagt det? :) Men iallafall, så ingick det i utbildningen och vi hade chansen att få det.. Så jag tänkte, ähh jag försöker! Så det är alltså därför :) Alltid en extra grej att ha med i CV:t och även om jag inte klarar det så är det nog min enda chans att få köra truck :D

Idag har jag vart hos mamma och pappa hela eftermiddagen. Legat och pluggat i solen och ätit soppa ;P Klippte även gräset åt dom :) Men nu är jag hemma och ska läsa igenom ett kapitel till :)


Jag & Manuela, midsommar förra året :D

PUSS ♥


Onsdag

Lika tråkigt idag i skolan.. Det är sant! Första veckan på denna utbildningen som jag har sagt att jag har tråkigt.. Och det är sjukt tråkigt !!! Tyvärr..

Hade mycket hellre varit hemma och plugga truckteori nu! Så nu får jag se hur jag resterande av denna veckan. Mycket stor sannolikhet att jag stannar hemma måste jag säga.. Vill verkligen klara trucken så det blir plugg, plugg, plugg :)



Nu har vi lunch, börjar om en halvtimme!

PUSS ♥


Suck och stön

Trött och seg.. så nu blir det sängen! Morgondagen kommer antagligen bli minst lite tråkig som idag! Hade vart bättre om vi fick plugga truckteori istället..

Nu ska jag duscha, borsta tänderna och sova :)



GOD NATT ♥


Finally

Äntligen slutat.. Kommer aldrig klara av denna veckan, jag bryter ihop av uttråkning !!! 

Nu ska jag gå till bussen och sen dyka ner i truckboken och plugga hela eftermiddagen. Låter väl trevligt? ;) Segt som fan, men det måste göras!

LET´S GO !! 


Hej och hå

Detta är så fruktansvärt tråkigt så vi skrattar åt det nu.. Övertrötta till max!

Går igenom lokalvård denna veckan och jag förstår inte varför? Det är så värdelöst så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är inte intresserad av hur många ml medel man ska ha per liter för att inte överdosera. Jag vill inte veta hur många olika moppar det finns. Och jag bryr mig absolut inte om att det heter microdukar istället för trasor.



TRÅÅÅÅÅK !!


Våran dag

Måndag igen. Går igenom lokalvård denna veckan! Känns väl sådär kul att starta veckan på.. Är väldigt trött :P Men men, blir nog bra det här :)

Kärt återseende idag efter helgen iallafall :D Mycket roligt att prata om.. Men alla går mest och småler åt varandra och vet vad vi menar, haha :D Så roligt! Längtar tillbaka !!!

Och idag är det min och Henriks dag :) Hipp hipp hurra ;D 2 år & 11 månader :) Gått så fort, om en månad är det 3 år redan. Men det är som man säger.. Det går fort när man har roligt :)


Snart 3 år sedan :)

ÄLSKAR DIG HENRIK


Klassfest a la säffle

Ojoj, vilken kväll jag hade igår :D Tog bussen till säffle vid 16.00, där blev jag upphämtad av Emelie och vi drog till Ica för att handla lite mat. Sen fick vi skjuts ut till Ewa som höll i klassfesten :D Vi grillade, skrattade, skrattade, skrattade, lekte Jag har aldrig, skrattade lite till, rökte vattenpipa, spelade kubb, skrattade ytterligare lite till, lyssnade på musik, dansade i vardagsrummet och sen så skrattade vi lite till igen :D Åkte in till stan och drog till Harrys.. Där blev det dans all night long och drinkar på det! Var varmt som en bastu men jisses va roligt det var! Alla hade en kanonkväll och jag tror alla instämmer att vi måste göra om detta inom kort :D

Lägger upp kort som jag blivit taggad på facebook eftersom jag inte tog några själv :P Så enjoy, korten talar för sig själv :P


















TACK, TACK, TACK Ewa, Camilla, Marie, Emelie, Sanna, Tove, Johanna, Dennis, Maryam och Jeanette! Ni är underbara och jag hade så himla roligt igår :D Kommer sakna mitt goa gäng när skolan är över :(


Trött

Idag skulle jag upp 04.30 för att göra mig iordning.. Men istället vaknade jag 05.00! Försov mig lite men jag hann allt ) Mötte upp Tony klockan 06.00 och fotade med en snygg motorcykel :) Nu har jag tvättat bort sminket och väntar på att klockan ska gå.. Bussen till Säffle går om en timme! Rädd att jag kommer somna om jag lägger mig ner, för nu blev jag riktigt trött! Inte så bra att somna runt 00.00 och sen upp 5 timmar senare! Zzznark!



Idag ska jag till Karlstad med klassen på två studiebesök :) Och när jag kommer hem ska jag träffa Tony igen.. Denna gången ska jag fota till nya klädaffären igen :)

HA EN FIN  DAG ♥


Nattinatt

Dags att lägga sig och sova. Ska upp 04.30 i natt för att fixa smink och hår.. Ska fota klockan 06.00 så nu behöver jag skönhetssömn om korten ska bli bra imorgonbitti ;P


Halloween -09

GOD NATT ♥


Hej mina vänner

Dagen har varit hur bra som helst :) På förmiddagen blev det genomgångar och grupparbete. Jag och Emelie satt ute i solen i en och en halvtimme och sedan hade vi lite mer genomgång. När klockan närmade sig 14.00 åkte vi till torget och gick till en byggnad där massa personer från olika kulturer hade samlats och bjöd på mat från deras land. Och jag tror aldrig jag ätit så god mat :D Favoriterna var kycklinggrytan och vårrullarna från Thailand och dom exotiska frukterna från Brasilien! Det var mycket uppskattat och vi satt ute i solen på eftermiddagen och njöt av maten :)


Camilla & Emelie utanför skolan idag :)


Jag blåser bubblor ;D

Halv fyra tog jag bussen hem och när jag var i Åmål sätte mig på cykeln hem till mamma och pappa. La mig ute i solen igen och gick in efter femtiden. Då hade min hud fått nog kände jag :P Solen har gjort sitt jobb idag om man säger så och det är jag glad över ;D

Nu är jag hemma hos mig och ska snart ta mig en efterlängtad dusch :)

PUSS ♥


Sol, underbara sol!

Idag är jag i skolan :) Är så underbart väder så man kan inte göra annat än att småle ;D

PUSS ♥


Hej på er !!

Hej och hå.. Nu har bloggen fått lida ett tag! Vilket inte är mer än rätt nu när vi har haft sånt fint väder och jag har haft en kanonhelg :) I torsdags träffa jag Manuela och vi tog en tur till badhuset för lite stek i solariet och sen följde jag med hem till henne :D Vi kollade på gamla filmer. Studentresan till Turkiet för två år sen b.la! Riktigt roligt att se :D Hon sätte ihop en liten film när t.ex jag mår som "bäst" ;P Roligt med filmkamera ibland, haha :D




I fredags kom äntligen Henrik hem och jag var i Bengtsfors vid sex. Då åkte vi hem till honom och det blev mys och lugnt hela kvällen :) På lördagen gick vi upp tidigt så dagen blev längre :) Vi högg ved, var ute hela dagen, åkte till Linda och Tobbe en sväng och sen hämta vi upp Kim påvägen tillbaka till Henrik :) Där blev det vin, öl och grogg och massa tjöt :) Trevligt, trevligt! Bestämde oss för att åka till Martin där dom hade grillat och druckit öl ;P Blev där hela kvällen och det var också jätteroligt :D Var hemma vid 3 ungefär och somnade runt 4.. Så i söndags blev det en lite längre sovmorgon :) Under dagen blev det morsdagmiddag och självklart en massa mys :)

Vi har även hunnit med att käka kinamat med Kimpa, suttit på en brygga i Bengtsfors och njutit av värmen, vart i Åmål där vi käkade mjukglass på Marinan i kvällssolen, duschat läänge i kallvatten, hyrt Instängd 2 och massa pussar och kramar :) Denna helgen har varit kanonbra och det är nu som jag mår som bäst :) Älskar dig Henrik!



Idag somnade jag i solstolen så jag har bränt mig i ansiktet och på bröstet. Kommer bli en varm natt känner jag :P Busade även med Bella och Joline idag, älskar dom små busungarna :)

Nu kollar jag på film och har precis duschat, det var skönt! Blir snart sängen för imorgon är det skola igen :)

PUSS PÅ ER ♥


RSS 2.0