Städat!

När ja väl börjar städa så fortsätter ja bara :P meningen att ja bara tänkte dammsuga.. men sen åkte golvmoppen fram och efter det dammtrasan.. och efter det tog ja vara på disken.. När ja va klar med det såg ja den överfulla IKEA-påsen med nyren tvätt som va tvungen att vikas.. Lika bra och ta den med tänkte ja, så det gjorde ja ;) Så nu är det skinande rent överallt :) Huvudet höll på å sprängas å för å inte tala på halsen. Blev anfådd bara av att ta fram dammsugarn.. Så nu är ja helt slut :P

Henrik slutar halv fyra.. Ska möta upp han så ska vi gå till banken, han skulle hämta ID-kort tror ja :) Sen kanske vi ska kika på doppresent till lilla Lova.. Hon ska ju döpas på söndag :) Jennys dotter, henrik systers alltså :) Får se om ja hinner med dopet.. det är klockan två och bussen går tre =/ Måste åka hem eftersom ja ska jobba.. Så får se hur ja gör, vill gärna med och kika :) 

Ikväll är det final för American Gladiatiors också.. Vi har kollat på det några torsdagar i rad, så det får det bli ikväll efter duschen ;) myspys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0