Tisdag!

Blev dåligt med uppdatering igår.. Blev iallafall träning mellan 11 - 2 eller nått.. kommer inte ihåg för ja städade efteråt också :) När ja va klar med det kila ja hem och började med maten.. Henrik va nyvaken så vi gjorde inget speciellt alls under dagen.. Senare på kvällen slängde ja in en tvätt och sen gick vi bort till Ica =) Fick en julkick igår eller va man ska säga, så vi gick bort och kolla på julgranskulor, glitter m.m... Det va så dyrt så vi köpte bara två ljus som lukta jättegott :) Får ta oss en tur till Profab eller nått imorron och handla lite :) Ska skaffa oss  en liten gran med har vi tänkt oss :D På ica handla vi hem lite vitlöksbröd och två filmer.. Den nya Indiana Jones och En förtrollad jul.. Gammal mysig julfilm :) Så igår kväll myste vi under täcket i soffan med massa tända ljus och två filmer.. blev sent så vi gick och la oss vid ett ungefär.. kunde inte somna så vi låg och prata över en timme om precis allting.. Mest gamla barndomsminnen från julklappar.. Det va kul :D

Ska göra mig iordning lite nu och sen kila bort till Maria och prova lite kläder :) Klockan fyra-sju ska jag jobba.. ska försöka hinna klart med mina danser idag, så blir nog ingen större uppvärming utan bara mata på steg :)

Träning för egen del halv 9 - 10 ikväll också.. Sen blir det hem och mysa med Henrik igen :) han kommer snart hem också skrev han nu.. Slutar inte han halv fyra? hehe..

Har lite kort på kameran ja tänkte lägga in, men datorn har blivit lite konstig så vet inte om ja vågar när inte Henrik är hemma ifall nått skulle gå sönder.. Ja vill inte få skulden haha..

Nu blir det tandbortsning, kanske hörs senare om jag orkar :) Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0