Halloween (?)

På lördag är det dags för Halloween som alla går och väntar på, stora som små :) när ja va liten så gick ja inte runt och tiggde godis av stackars gamlingar.. Eller ja kanske inte våga? Kommer ihåg att ja, min syster och Elin jarnryd va ute nått år när ja va mindre.. Vet inte hur det gick för oss men? haha.. Ja klädde mer ut mig på påsk tror ja =)
Men detta året verkar det va annourlunda? Det enda ja läser om på bloggar och hör folk prata om är va dom ska klä ut sig på halloween? Varför är det så förstorat i år kan man undra? Bra fråga, för ja har ingen aning :P

Ska ju till Hc på lördag, och som Emelie sa så är det nog 95% ungefär som kommer dit utklädda, så ja skulle tycka det va sjukt tråkigt om ja va en av dom 5% som inte va det.. Så får väl försöka hitta på nått kanske =) Har min svarta klänning som ja vill ha, får fixa till nått med den då kanske.. får se hur det blir =) Ska bli kul iallafall, hoppas det inte regnar.. Då blir ja ledsen! Ska försöka fixa ihop ett gäng och förfesta.. Pratat lite med tjejerna men vet inte hur det blir riktigt än? Prat på att vi ska va hos Sofia Sjöholm innan i bengtsfors.. hade vart jättekul verkligen =) Men då måste skjuts fixas, för vi vet ju hur det blev en gång när vi ringde Åmåls taxi.. hahah, hjälp!

Ska bli intressant å se hur lördagen blir, kan nog inte bli dålig iallafall  (håller tummarna)
Ska ner till lägenheten nu snart, äntligen! Hem å duscha och äta fruktsallad å sitta å snegla på Henrik när han äter godis å chips.. haha :D Ha de fint allesammans!


Hade ni skrattat om ja kom med den? hahah va FUL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0