It´s friday, I´m in love!

Oj va sent det blev igår.. Vid tolv ungefär satte vi på filmen.. När det hade gått en timme typ så somnade jag.. Henrik fick väcka mig hela tiden, haha.. Jag vet inte riktigt hur lång filmen vad men efter halv tre så var den slut iallafall.. Då ville Henrik spela ett skitroligt spel på datorn så det satte han sig och gjorde.. Själv la jag mig i soffan och tänkte kolla på..
Men det gick ju som det gick.. Somnade så klart och kvart i fyra kom Henrik och väckte mig.. Då kröp vi ner i sängen och somnade direkt.. Vi hade ställt klockan på elva för att försöka komma upp men det gick inte.. Jag ställde om klockan på tolv och då kom jag iallafall upp.. Henrik ligger fortfarande och sover :P Inte konstigt att jag är piggare när jag egentligen sovit från klockan ett i natt haha.. Ska gå och väcka han nu tänkte ja.. Kan ju inte ligga och sova bort hela dagen!

Jag vet inte heller om jag ska hem idag eller imorron.. Det är ju Åmålsmarknaden imorron och den missar jag ifall jag åker hem då.. Eftersom det är helgdag så går det bara buss 9.00, 15.00 och 18.00 eller nått.. och då får jag ju ta den klockan tre. Och då är hela marknaden schlutt.. Men men, marknaden är oftast inget att ha ändå :P Så det blir nog att jag stannar här idag ;)

Sol, underbara sol!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0