Sådär ja..

Nu har jag vaknat till liv igen :) Nu ska ja sätta upp min morgonfrill i en slarvtoffs för att gå till danslokalen och städa den. Sen blir det min dagliga promenad. Sen hem till mamma och pappa för att käka och sitta i solen lite :) Halv tre ska jag på möte och efter det vet jag inte vad jag ska hitta på.. Jag ska iallafall jobba 18-21.00. Sista gången jag jobbar så ikväll ska det bli riktigt roligt :) När jag jobbat klart ska jag hem till mamma och pappa och sova där i natt för dom ska till Västerås så imorgon ska jag vara hundvakt för Minja hela dagen :) Och dom åker vid fem i natt så det är bättre jag sover där för att kunna gå upp vid åtta och ge stumpan mat :)

Gårdagen då.. Åkte som sagt till Henrik för att gosa lite. När jag kom dit blev det lite tv-tittande och kvällsmat. Duschade i deras stora goa dusch :D och sen gick vi ner till han igen och myste lite framför en film :) Gick och la oss vid halv ett ungefär.. Han hostar som en galning och snorar. Jag är rädd att jag blivit smittad nu =/ Får skylla mig själv egentligen, men det vore förjävligt om jag blir sjuk nu! Men jag äter mycket frukt så ja får i mig C-vitamin och ute och går mycket så jag får frisk luft. Dricker även mycket té med honung i så jag försöker hålla halsen kry så gott det går :)

PUSS!

(Idag får jag nog kort på skiva av Tony också. Dom jag tog i förrgår)
NYFIKEN! =)

Kommentarer
Postat av: Lina

Taaack sötnos <3 Jag har oxå svårt att bestämma mig, finns så många fina =) Har ännu fler jag kan lägga ut men det får bli en annan dag =). Puss honey <3

2009-04-23 @ 11:54:19
URL: http://liinasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0