Hej alla vackra!

Dagen har gått i ett verkligen! Knappt hunnit sätta mig ner för att äta i lugn och ro.. Bara vart i farten hela dagen :) Men på nått sätt gillar jag det :) När det händer saker alltså! Vid halv sex eller nånting blev jag som vanligt väckt av min goskatt Skrållan.. Väldigt mysig och go på morronen men när man är trött och inte vill ha henne smuttande på öronsnibben så blir det jobbigt :P Speciellt så tidigt! Men jag lyckades få henne att somna så då somnade jag med om.. Vid sju ringde klockan och då klev jag upp.. Sminkade mig lite snabbt och fixade en god och -->nyttig<-- frukost.. Hör och häpna ;) La mig i soffan vid åtta och då var det ungefär 50 minuter kvar innan jag skulle kila.. Så jag låg under filten och kollade på Vakna med the voice! I love it :)

Vid nio körde pappa ner mig till stan för jag skulle på Work Factory! Ett ställe för arbetslösa som gör massa olika aktiviteter tillsammans och söker jobb osv, osv.. Själv så har jag ju redan två jobb men inte tillräckligt än tycker jag så jag tog den möjligheten och tackade ja till Work Factory! Kanske inte det roligaste men man får ju pengar pga Jobbgarantin :) Så det är alltid något! Verkar vara ett bra gäng iallafall så detta ska nog gå bra ;) På fredag ska vi t.ex på Bodypump på Gullsjö sista timmen :) Vi kommer ha nån slags fysisk och "jobbig" grej att göra varje fredag eftermiddag :) Niiice :)

Mellan 12-13.00 var det lunch och då blev det snabb promenad hem till mamma och slängde i mig några makaroner och sen snabbt tillbaka :P Vi slutade tre :) Då gick jag upp till Manuela för att fixa skiva till mina grupper + uppvärmningsmusik.. Ute i sista minuten! Men tack vare Manuelas slit idag så hann vi klart en timme innan jag skulle iväg och jobba ;) Utan hennes kämparglöd trots hennes hödljudda dator hade jag stått där utan musik.. Så hon är guld värd idag :D

Hem snabbt till mamma och pappa igen för att slänga i mig lite frukt och varva ner innan jag skulle jobba.. Men blev inget varva ner utan jag fick ner till Manuela igen eftersom hon inte hade några brännskivor! Att vi inte tänka på det! Men men, det gick bra ändå :P När jag kom hem hade jag en timme på mig att hålla tummarna att skivan funkade och att stegen i mitt huvud skulle bli som jag tänkt! Röjde undan i min lägenhet och spelade musik för hela stan! Stegen blev som jag trodde och jag kände hur laddad jag blev inför danslektionerna :)

Klockan 18-19.30 hade jag Stjärncompaniet! Elva söta små tjejer som kämpade på så svetten rann! Jag var med och studsade hela lektionen så svetten rann på mig med vill jag lova ^^ lektionen gick bättre än väntat och sen var det dags för andra gruppen 19.30-21.00, Showcompaniet! Kämpade på lika mycket dom (och jag med).. Tiden bara gick upp i rök och helt plötsligt hade mina tre timmars jobb försvunnit! SVETTIG blev det promenad hem till mamma och pappa i regnet :) Käkat knäckebröd och frukt, duschat och tjötat lite med mina kära föräldrar! Ska upp och lägga mig nu faktiskt.. Ja va väldigt trött imorse :P Och blir jag väckt halv sex imorrnbitti med så är det lika bra jag lägger mig snart ^^ Imorron blir det Work factory 9-10.00 bara och sen individuellt prat klockan 11.00 för min del :) kort dag alltså!

Nej, nu ska jag inte skriva mer hörrni! Kände för att skriva av mig lite bara :) Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen! Kanske kollar nån film på datorn innan jag somnar, får se ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0