Skönt att träna

Även fast man är lite opepp innan man ska träna så känns det alltid lika bra efteråt =) Finns inget bättre än att komma hem efter en lyckad träning och ta en lång dusch.. Då mår man allt bra =) Blev lite kvällsmat när jag hade duschat och sen har jag bara kikat på Scrubs.. Ska borsta tänderna nu och göra en fläta så har jag lockigt hår imorron :) hihi..

Ska upp i tid imorron (JAG SKA INTE SOMNA OM).. sen måste jag verkligen städa lägenheten och skriva upp mig på tvättid.. Trosorna och strumporna börjar tryta nu så det är dags :) Kanske ska luncha med mamma och gänget imorron också på Thaiköket här i stan :) Får se imorron hur det blir :) Ska även hem till mitt gos senare under dagen och mysa med honom! Saknar honom!

Håller på och laddar ner filmen Step up nu också.. Har sett den ett x antal gånger innan men den är ju så bra så den är värd att ses igen =) Kollade på en annan dansfilm häromdan.. Center stage turn it up, tror jag den hette (?) Riktigt bra film som jag antar att jag kommer se några gånger till ;)

Ne nu får det bli tandborstning och sen god natt.. Ska bara ringa Henrik först :) Puss på er ♥


Älskar dig honey


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0