Heej =)

Igår vid 10.00 kom Henrik till mig och plingade på dörren när jag låg och sov :) Vågade inte öppna först eftersom han höll för kikhålet på dörren men jag tog modet i mig och öppnade ;P Visste nämligen inte att han skulle komma så det var därför ;P Gjorde inget speciellt alls igår, låg i sängen precis hela dagen! Han är lite halvsjuk och på mig värker det i käften, öronen och huvudet.. Får en visdomstand så det är därför jag haft sån huvudvärk! Men skönt att jag vet orsaken nu iallafall..

Vid fem i natt gick vi till Rio för att handla lite, haha.. Inte en jävel ute men tanten på Rio är alltid där tidigt ;P Sen så tog Henrik bussen hem kvart i sex imorse :P Då gick jag och la mig igen och somnade om och vaknade för en liten stund sen av att jag fick sms av Emelie :) Hon skrev och bjöd mig på kalas ikväll för hon fyller år :) Så klockan 18.00 blir det mat och sen festa vidare och fira henne :)

Prata nyss med mamma och idag ska jag färga håret.. Nu är det dags igen, jag har blivit så ljus :P Ska ta mig en snabbdusch nu och sen diska.. Nu har det blivit en hög igen, haha..


GRATTIS HETING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0