Bra helg !!

Ojoj, nu har jag allt varit seg på att uppdatera för er mina vänner.. Men nu är jag tillbaka :) I lördags gick jag och Lina till stan en sväng och hittade present till mamsen :) Får hoppas hon blir glad! Sen så gick Lina in på systemet och köpte lite gott inför kvällen, tog oss en promenad hem och käkade lite resten från i fredags innan vi började göra oss iordning.. Vid sex-tiden kom en kompis till Erik.. Då blev det grillat och en cider på det.. Var inte hungrig för fem öre med tanke på att vi nästan precis hade käkat :P Vid sju ungefär blev vi upphämtade av Linas kompisar.. Åkte bort till förfesten borta i Våxnäs hos Björn och Josse :) Blev musik, lite dans och många skratt där :) Sen senare på kvällen tog vi en taxi in till stan.. Trodde vi skulle till Nöjes men dom ville till Blue moon bar istället så vi åkte dit.. Är 23 år där så inte säkert att jag skulle komma in med tanke på att jag är 19 :P men dom fixade in mig och där var det skitkul ;) Spelade himla bra och dansvänlig musik ;) Vi dansade hela kvällen.. Tog en promenad hem med klackarna i handen så det var himla skönt att komma hem och lägga sig ;)

Igår blev det en sovmorron till tolv ungefär.. Behövdes med tanke på att jag låg vaken mellan fem-halv sju och kunde verkligen inte sova.. Det gick bara inte :P Men till slut somnade jag och vaknade vid tolv igen :) Gårdagen blev det bara soffläge och kikade på repriser.. Jag tog tåget hem klockan sex och när jag kom hem tog jag en dusch.. Vid halv nio kom mitt underbara gos och vi gick till Ica och köpte lite mat.. När vi kom hem käkade vi och kollade på film.. Myste hela kvällen tills vi somnade framför tvn vid tolv ungefär.. Då stängde jag av tvn och vi somnade om igen :) Klockan åtta imorse pallra vi oss upp för Henrik skulle till skolan.. Jag tänkte somna om men det är några som spikar och borrar i lägenheten intill så det var bara att gå upp det :P

Ska käka lite frukost nu och lägga mig framför tvn igen.. kanske kan somna en liten stund igen för nu blev det tyst här ;P Bilder från gårdagen kommer kanske någon dag framöver.. Det är Lina som fick stå för fotandet eftersom min kamera är konstig.. Så jag väntar bara på att hon ska uppdatera ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0