Tjoho!

Helgen var väldigt lugn och skön :) Var hos Kim och kollade på Sunes jul, Troja, Wall-E osv, osv.. Bara massa film och mys alltså :) Igår åkte jag och Henrik hem till han.. Hälsade på en sväng och sen tillbaka till Kim och gänget :) Klockan 04.00 i natt åkte Henrik till Skövde igen :( Usch va tråkigt! Nu ses vi inte på 2 veckor eftersom han har helgtjänst nästa helg.. Men men, det är som det är.. Snart är han hemma hos mig i hela 3 veckor över jul och nyår ;D Det ser jag framemot!

 

Själv så åkte jag hem 06.15! Tog mig en liten tupplur när jag kom hem och sen blev det duschen och gjorde mig iordning :) Klockan 10.00 befann jag mig på Stilmagazinet :) Började min praktik idag och det gick hur bra som helst :) Känner mig redan som hemma där! Underbart goa tjejer jag jobbar med! Dagen bara flög förbi :) Jobbade till fem ungefär.. Då kom mamma och hämtade mig och jag hämtade min älskling Skrållan :) Hem snabbt för att byta om och gå till danslokalen och ha extraträning med mina grupper :) Lite tråkigt när man vet att det var sista gången med Stjärncompaniet och Showcompaniet =/ men så är det :) Får rocka på dansuppvisnigen till helgen ;)

Nu är jag helt slut.. trött som bara den! Precis duschat och nu ska jag krypa ner i säng och kolla klart på Faddergalan som jag egentligen inte orkar kolla på :P Imorron blir det en lång och rolig dag igen :)

PUSS!


Dagens låt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

SNAAAAART ser min mage ut så där också - eller kanske inte :o(

2009-12-01 @ 14:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0