PUST!

Vart en hektisk dag efter en underbar helg :) I lördags blev det film och mys med Henrik igen.. Igår åkte vi in till Kimpa och där blev det slött innan vi gick och la oss.. Kollade på Sunes sommar innan vi blev trötta :) Mys :) Henriks klocka ringde vid 4.00 i natt och då var det dags för honom att åka tillbaka till Skövde och lumpen :( Pussades hej då och jag gick och la mig igen.. Lite innan 6.00 ringde min klocka och jag tog bussen hem till Åmål kvart över sex :)  Va hemma vid sju ungefär och då slängde ja mig i sängen och sov en halvtimme innan jag gjorde iordning mig :) Halv nio åkte WF-gänget till Säffle.. Där var vi hela dagen och vi ska vara i Säffle hela veckan :P

Sen blev det jobb 18-21.00! Och dom kommer nog somna gott ikväll och vakna med värk i kroppen imorrn ;) Hade nästan 1 timmes uppvärmning/styrka idag.. Och dom kämpade på så bra så :) Mina tjejer och Anton är bäst ;)

Nu har jag precis duschat och bäddat ner mig under täcket.. Kollar på America´s got talent och när det är slut ska jag sussa! Imorron blir det en lång dag igen!

PUSS!

Älskar dig gos ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0